back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Aceste cuvinte ne doare

Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

781 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 19:37

De la: gabigabi2, la data 2014-03-06 19:33:47
De la: __DAF__, la data 2014-03-06 19:20:42
De la: _Ingrid, la data 2014-03-06 19:14:17Eu propun sa vorbim aici despre cuvinte gresit intelese sau utilizate.

Io sunt pentru. Da' ce facem cu Gavroche si cu Cosette, ca iara se iubesc pe baricade, tre' sa ii domolim cu ceva!?
Ingrid...stiu: tu o iei pe Gabi, io o iau pe Hakon....le legam mainile si le observam transcriind expresivitatea fetelor.

draga mea, certurile isi au si ele rostul lor : va tine-n priza, nu va lasa sa va plictisiti sau sa picotiti pe cine stie ce ditirambe si, creste ratingul , iar Gavroche si Cosette stiu pe care buton sa apese la celalalt ca sa se anime situatia, ptr. ca, n' asa, se iubesc ?!

Ca noroc ca IUBIREA ii tine laolalta! Este cel mai frumos cand toate certurile se termina in bratele certarete, n'asha?

Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta = vocea interna + oglinda de buzunar.
Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Martie 2014, ora 19:45

De la: __hakon__, la data 2014-03-06 19:04:59
De la: gabigabi2, la data 2014-03-06 18:26:53
De la: __hakon__, la data 2014-03-06 17:16:11 tare naroada poti sa fii, cel putin nu ti-ai aranjat coafura si igienizat unghiile (pentru un asemenea eveniment) fraiero !
spune-i galinei sa-ti elimine pozele din albumele PUBLICE pe care le-a urcat pe contul 9am. zbarcitura slinoasa deraiata si apoi sa afirmi ca NU TE CUNOSC !
beeeeeey, cat de prosti puteti fi !

draqul a pus-o si p'aia sa-mi viziteze contul?
pe cine draqu o fi cautat, pe bad ? s

io ti-am mai spus ca stai prost cu deductiile ?
si in pozele alea ai VAZUT tu ca-s zbircita, slinoasa si cu coafura nearanjata , ca sa ajungi la o asemenea concluzie ?
esti de risul curcilor, musiu !

zbarcitura slinoasa deraiata, tehnologia mea imi ofera posibilitatea sa observ ceea ce altii nu vor putea obseva, niciodata !
ciocu mic, daca vrei sa nu public si alte detalii imagistie cu mult mai jignitoare.

in concluzie, afirmatia ta, ca nu te-as cunoste, este falsa!
iar de rasul curcilor si nu numai te-ai facut singura, zbarcitura slinoasa deraiata!

Splendoare-in-iarba-cu-mot....Aici te-a nimerit Gabi de minune, bai razboinicule piele maro!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 19:50

sa mor ca mi-ai citit gindul ! bravo tie !

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 20:48

voi ati conexat splendoarea in iarba cu exact ceea ce aveti in ticve, insa eu am conexat-o cinematografic !

hai, luati de colea, desi, n-ati fi meritati, kkciosilor !

www.filme-online.tv/splendor-in-the-grass-splendoare-in-iarba-on...

buey, deoarece stiu ca sunteti monolimbisti, am cautat sa fie cu subtitrare in lb. romana, rahatilor !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2014, ora 21:02

De la: __hakon__, la data 2014-03-06 20:48:58voi ati conexat splendoarea in iarba cu exact ceea ce aveti in ticve, insa eu am conexat-o cinematografic !

hai, luati de colea, desi, n-ati fi meritati, kkciosilor !

www.filme-online.tv/splendor-in-the-grass-splendoare-in-iarba-on...

buey, deoarece stiu ca sunteti monolimbisti, am cautat sa fie cu subtitrare in lb. romana, rahatilor !

Hakon in iarba:

moesucks.files.wordpress.com/2009/10/roaches01.jpg

Fosta membra 9am.ro

781 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 21:12

Vai, ma scuzati, dati autografe?

Noi ce cuvinte inspumate de pe falezele marii sa aducem la bataie?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2014, ora 21:35

De la: __DAF__, la data 2014-03-06 21:12:39Vai, ma scuzati, dati autografe?

Nu trebuie sa aduci nimic. Simpla ta prezenta e suficienta.

Fosta membra 9am.ro

781 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 21:42

De la: Black_Friday_, la data 2014-03-06 21:35:44
De la: __DAF__, la data 2014-03-06 21:12:39Vai, ma scuzati, dati autografe?

Nu trebuie sa aduci nimic. Simpla ta prezenta e suficienta.

En garde, cavaler teuton Black! Treci in praf sa ne duelam!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2014, ora 21:46

Parca va si vad

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 6 Martie 2014, ora 21:53

Eu aș mai gãsi o variantã la cuvântul ”decât”: ” Decât cu douã , mai bine singur; Sau decât așa, mai bine lasã-mã, sau lasã-ne...NU? Și totuși, mi-a spus mie cineva, nu spun cine cã e persoanã însemnatã -beker, cã în unele cazuri se pune virgula și înainte de ”și”. Când oare?

Fosta membra 9am.ro

781 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 21:54

Ingrid..... crezi ca am io ''norocu'' ala chior sa fie stangaci Black?

....testamentul e la avocat in seif.....Ingrid ....cui las cheia de la mercedes?

Fosta membra 9am.ro

781 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 21:59

Nea Marin..... facut-ai luna-bec celula de reanimare? O sa avem nevoie....io ...Sau Black.....ne strangem afara sa ne luam in scalpuri....capricornu' vs tauru'....cred ca Hakon e cu cheta pentru pariuri!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2014, ora 22:00

De la: Marin56, la data 2014-03-06 21:53:35Eu aș mai gãsi o variantã la cuvântul ”decât”: ” Decât cu douã , mai bine singur; Sau decât așa, mai bine lasã-mã, sau lasã-ne...NU? Și totuși, mi-a spus mie cineva, nu spun cine cã e persoanã însemnatã -beker, cã în unele cazuri se pune virgula și înainte de ”și”. Când oare?
Eiii, ai venit cu placa zburatoare?
E corect cum l-ai folosit pe ,,decat" aici, cu mentiunea ca nu are sensul de ,,doar, numai", la care ne refeream in exemplul analizat.

Cat despre virgula inainte de ,,si", a scris Corina cateva exemple in urma cu vreo doua pagini.

Fosta membra 9am.ro

781 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2014, ora 22:05

De la: Marin56, la data 2014-03-06 21:53:35Eu aș mai gãsi o variantã la cuvântul ”decât”: ” Decât cu douã , mai bine singur; Sau decât așa, mai bine lasã-mã, sau lasã-ne...NU? Și totuși, mi-a spus mie cineva, nu spun cine cã e persoanã însemnatã -beker, cã în unele cazuri se pune virgula și înainte de ”și”. Când oare?

Ma gandesc cum sa fac fata tuturor misiunilor casnice: si sa pun paie pe foc, si sa fac de mancare, si sa dau cu aspiratorul, si sa sterg praful.

Asta e parerea mea....

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2014, ora 22:11

De la: __DAF__, la data 2014-03-06 22:05:29

Ma gandesc cum sa fac fata tuturor misiunilor casnice: si sa pun paie pe foc, si sa fac de mancare, si sa dau cu aspiratorul, si sa sterg praful.

Asta e parerea mea....

E nefireasca topica.
Ma gandesc cum sa fac fata tuturor misiunilor casnice: sa pun si paie pe foc, sa fac si de mancare, sa dau si cu aspiratorul si sa mai sterg si praful

Asta e parerea mea.

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2014, ora 22:26

De la: __DAF__, la data 2014-03-06 21:59:53Nea Marin..... facut-ai luna-bec celula de reanimare? O sa avem nevoie....io ...Sau Black.....ne strangem afara sa ne luam in scalpuri....capricornu' vs tauru'....cred ca Hakon e cu cheta pentru pariuri!

Sigur! Spune-mi când începeți, ca sã vãd dacã am timp sã fac plinul...

Cum așa? Cum e cu albul ãla? Poi ori e negru , ori e alb. În cel mai rãu caz e gri... sau grie....Și am aflat pe timpul când reparam TV alb negru sau color, cã albul sau negrul , nu sunt culori. Numai cele sapte culori din nuanțele curcubeului, și nu numai, zic eu, sunt culori.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 07:16

De la: Marin56, la data 2014-03-06 22:26:29
De la: __DAF__, la data 2014-03-06 21:59:53Nea Marin..... facut-ai luna-bec celula de reanimare? O sa avem nevoie....io ...Sau Black.....ne strangem afara sa ne luam in scalpuri....capricornu' vs tauru'....cred ca Hakon e cu cheta pentru pariuri!

Cum așa? Cum e cu albul ãla? Poi ori e negru , ori e alb. În cel mai rãu caz e gri... sau grie....Și am aflat pe timpul când reparam TV alb negru sau color, cã albul sau negrul , nu sunt culori. Numai cele sapte culori din nuanțele curcubeului, și nu numai, zic eu, sunt culori.

Ia-o ca pe o ecuatie - daca un alb mai inchis este gri, iar un negru mai deschis este tot gri....

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 09:44

De la: Marin56, la data 2014-03-06 22:26:29

negrul, bre nea marine ! nu are echivalenta in spectrul electromagnetic. al luminii..
iar le bulibasesti si ai pretentii sa rezolvi problemele de fizica care i-au fost predate nepoatei in gimnasium, ha !

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 11:16

negrul, bre nea marine ! nu are echivalenta in spectrul electromagnetic. al luminii..
iar le bulibasesti si ai pretentii sa rezolvi problemele de fizica care i-au fost predate nepoatei in gimnasium, ha !

Bre matale iar nu m-ai înțeles. Eu vorbeam de tv-uri. unde culorile se compun în alb si negru, la o anumitã frecvențã. Mai mult, la tv color se folosește numai trei culor de bazã: roșu, verde și albastru. Dacã facem un cerc și punem toate cele sapte culori din spectru și-l rotim la o anumitã turație, ochiul nostu percepe o singurã culoare - Albul. Nu vã mai explic cum o face electronic procesarea culorilor prin alocarea a câte o frecvențã la fiecare culoare, cã e complicat de detaliat. Și nici nu am chef azi sã spun, dupã atâția Km parcurși și azi. Am venit numai o apã.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 11:25

De la: Marin56, la data 2014-03-07 11:16:16

Bre matale iar nu m-ai înțeles. Eu vorbeam de tv-uri. unde culorile se compun în alb si negru, la o anumitã frecvențã. Mai mult, la tv color se folosește numai trei culor de bazã: roșu, verde și albastru. Dacã facem un cerc și punem toate cele sapte culori din spectru și-l rotim la o anumitã turație, ochiul nostu percepe o singurã culoare - Albul. Nu vã mai explic cum o face electronic procesarea culorilor prin alocarea a câte o frecvențã la fiecare culoare, cã e complicat de detaliat. Și nici nu am chef azi sã spun, dupã atâția Km parcurși și azi. Am venit numai o apã.

,,se folosesc numai trei culori"
Daca mai si ploua, cred si eu ca n-ai chef de nimic

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 11:39

Am stiut eu ca pe undeva va gasesc sezand blanzi!

Culorile....wow ce bine am nimerit ! Aveam eu o paleta de culori pe undeva prin eter..... Fost-ai lele!

Alb si negru, doua contraste, similare cu binele si raul, cu lumina si intunericul, cu.....

Aoleo! Dar aceste cuvinte ne doare, mai! Da' ce v-ati apucat pe aici la colorat planse 4D, ai? Sa nu va recunosc, nu alta. Parca v-ati molipsit de la mine: unde va apuca, acolo o trosniti....culoarea ...de pe paleta...pe plansa.....Anyway!

Azi vad soarele! Deci soarele exista! Fara contraargumente, ca nu tine! Care receptioneaza cate o raza de la mine?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 11:50

De la: Daphne, la data 2014-03-07 11:39:15Am stiut eu ca pe undeva va gasesc sezand blanzi!

Culorile....wow ce bine am nimerit ! Aveam eu o paleta de culori pe undeva prin eter..... Fost-ai lele!

Alb si negru, doua contraste, similare cu binele si raul, cu lumina si intunericul, cu.....

Aoleo! Dar aceste cuvinte ne doare, mai! Da' ce v-ati apucat pe aici la colorat planse 4D, ai? Sa nu va recunosc, nu alta. Parca v-ati molipsit de la mine: unde va apuca, acolo o trosniti....culoarea ...de pe paleta...pe plansa.....Anyway!

Azi vad soarele! Deci soarele exista! Fara contraargumente, ca nu tine! Care receptioneaza cate o raza de la mine?

Poi nu vezi cã nea Hak , vrea sã ne mai colorãm un pic. Dacã vrea sã-i dau lecții de reparat TV-uri o sã o fac altãdatã. Acum sunt sub tensiune...Înaltã!

Am venit leoarcã , nu cã ploua prea tare , ci cã am transpirat eu. Am stors tricoul. Mai uscat era dacã îl scoteam din mașina de spãlat, cu centrifugã...

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 12:34

De la: Marin56, la data 2014-03-07 11:50:35
De la: Daphne, la data 2014-03-07 11:39:15Am stiut eu ca pe undeva va gasesc sezand blanzi!

Poi nu vezi cã nea Hak , vrea sã ne mai colorãm un pic. Dacã vrea sã-i dau lecții de reparat TV-uri o sã o fac altãdatã. Acum sunt sub tensiune...Înaltã!

Am venit leoarcã , nu cã ploua prea tare , ci cã am transpirat eu. Am stors tricoul. Mai uscat era dacã îl scoteam din mașina de spãlat, cu centrifugã...

Ei, nea Hak e barosan ca isi schimba plasma la fiecare pana de curent, uiti ca are un mili...mili....Ion? Nu are el dispozitia necesara sa coloreze plansele tv arhaice cu noi pentru a reda viata unei cutii vechi ce transmite imagini.

Nea Marin.... Transpiratia in exces poate avea mai multe cauze. Trebuie depistata cauza ca sa stii ce si cum sa tratezi. Dar miscarea este necesara, nea Marin.

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 14:44

Moahma , ce de korectori p'acilea !

Studiu de caz !

"Hahalera, never-ever nu se pune virgula inainte de si!!! " (Black Friday )

"EXCEPTIE: Imi place si simtul umorului, si calitatile tale de judecator, si sensibilitatea ta exagerata, si modalitatea ta de a te face inteles, dar nu stiu sa le apreciez la justa lor valoare "(DAF )

"Si sunt mai multe exceptii de la regula cu niciodata virgula inainte de si:

Taci, mai, si inghite!
L-am sunat pe Mihai, colegul din Iasi, si l-am felicitat pentru reusita.
La multi ani, draga mea, si sa fii sanatoasa!
M-am intalnit cu Elena, care este foarte suparata, si am incercat sa o impac.
Du-te la loc, spuse profesorul, si continua lectia." (Corina Petre 1)

"Calomnie era daca te critica pe nedrept, punandu-ti in carca ceva ce nu era adevarat.Din pacate, dezacordul este foarte vizibil, mare cat China." (Black Friday )

Subiectul era "never-ever " ?

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 15:00

lasa-i dom'e, ca de la tilul topicului si pana la pleonasmul zilei, citez: "concentreaza-te mai focusat" nu este decat un pas, mataluta chiar vrei sa superi kokorectorii?
eeeeeee !
pe monseur "decat" l-au lasat balta!
pe d'na. frustrata,asisderea !
cat despre pleonasm, ce sa mai...

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 15:06

nea marine, de ce mi-ar trebui mie tembelizor, bre?
sa-mi f'ta neuronii toti disperatii?
bre, io am unul d'ala marili cat un parete, dar nu-l folosesc, pen'ce sa-l folosesc, sa ma tembelizeze aia?
mai bine merg io cand vrea neuronul meu sa se relaxeze pe la vreun pestacol, pe la vreo aia-aia, la vreun vernisaj, sau cine stie ce-mi trezeste vreo curiozitate, bre !
asa ca, da-l dreaq de tembelizor, ai internet si pestacole live, suficient ptr. divertisment !

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 16:13

Tu mai ai neuroni ????????? Nu s-au inecat in cata ai luat de la bass ?????????

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2014, ora 17:38

De la: 9am_3247, la data 2014-03-07 16:13:45Tu mai ai neuroni ????????? Nu s-au inecat in cata ai luat de la bass ?????????

de ce te offuschezi , buey fesebeule, ca n-a luat, cine te-a mintiti ?
ati luat voi pana v-ati saturat, mancaciosilor, si acum faceti pe niznaii !

Fosta membra 9am.ro

113 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 17:42

du-te bre si spala-te , ca imputi forumul

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2014, ora 18:35

Etete... .ce de discutii pe aici!