Info
x
Terapie prin... poezie
|
romeotarhon 1 mesaj Membru din: 28/08/2012 |
Postat pe: 18 Iunie 2013, ora 08:07
TERAPIE PRIN POEZIE - invitație pentru poeți, scriitori, cititori https://www.facebook.com/groups/355950327854722/members/ DUPÃ EXPERIENȚA UNOR COAGULÃRI SPIRITUALE PE BAZA AFINITÃȚILOR POETICE, ÎNTRE CARE CEL MAI REMARCABIL A FOST PROIECTUL ”RUGÃ FÃRÃ SFÂRȘIT-CEL MAI LUNG POEM COLECTIV DEDICAT CÃRȚII RECORDURILOR”, SOLDAT CU PESTE 26.000 DE CATRENE, CU UN VOLUM ANTOLOGIC CU ACELAȘI TITLU, CU NUMEROASE ECOURI PUBLICISTICE ȘI, DIN PÃCATE, CU... NEACCEPTAREA CA PERFORMANȚÃ PE CRITERII LINGVISTICE DISCRIMINATORII DE CÃTRE ADMINSTRAȚIA GUINNESS BOOK DE LA LONDRA A ACESTEI ADEVÃRATE EPOPEI NAȚIONALE, AM LANSAT GRUPUL ”TERAPIE PRIN POEZIE” PRIN CARE INTENȚIONEZ ÎNFIINȚAREA DUPÃ O VREME A UNUI CATALOG AL RECORDURILOR ROMÂNEȘI RECORDURILOR, AVÂND CONVINGEREA NAȚIONALISTÃ CÃ SUNTEM CEI MAI BUNI ȘI CEI MAI TALENTAȚI DIN LUME. ACEST NOU GRUP ESTE DESTINAT CREATORILOR DE POEZIE CU SCOPUL LANSÃRII UNEI REVISTE LITERARE,A UNUI CENACLU LITERAR-ARTISTIC ȘI A ALTOR INSTRUMENTE DE PROMOVARE ȘI MEDIATIZARE A LITERATURII, INCLUSIV PARTICIPAREA LA EVENIMENTE ȘI MANIFESTÃRI CULTURALE ȘI ARTISTICE.”TERAPIE PRIN POEZIE” ESTE UN LABORATOR DE CREAȚIE LITERARÃ, UN ATELIER-ȘCOALÃ DE POEZIE, UN CLUB AL POEȚILOR ȘI PROZATORILOR DIN REȚEAUA FACEBOOK, UN CABINET DE MEDITAȚIE ȘI DECONECTARE DE LA STRESUL DIURN, UN SPAȚIU ON LINE DE RELAXARE ȘI SOCIALIZARE PRIN REZONANȚE LIRICE, ARTISTICE ȘI SPIRITUALE. SINGURA REGULÃ ESTE DECENȚA! Romeo Tarhon, poet, prozator, publicist, copatron al ziarului Națiunea și al editurii Națiunea Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Iunie 2013, ora 08:58
De la: romeotarhon, la data 2013-06-18 08:07:00. SINGURA REGULÃ ESTE DECENȚA! Aici fetele poarta minijup, iar baietii pantaloni evazati si favoriti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Iunie 2013, ora 10:27
De la: romeotarhon, la data 2013-06-18 08:07:00 dupa ce m-ai stresat cu literele astea mari, ma trimiti la relaxare....
Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 219 mesaje Membru din: 1/07/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 August 2013, ora 17:15
Ati speriat baiatul, pareaa o buna intentie.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 August 2013, ora 19:20
De la: 9am_2251, la data 2013-08-06 17:15:32Ati speriat baiatul, pareaa o buna intentie. A venit speriat gata, de prin alte parti, daca a facut apel la decenta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2013, ora 19:33
Nu stiu ce succes are ziarul sau, daca un anunt de zece randuri nu-l poate face lecturabil!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2013, ora 19:38
De la: _Ingrid, la data 2013-08-06 19:33:28Nu stiu ce succes are ziarul sau, daca un anunt de zece randuri nu-l poate face lecturabil! s-ar putea ca nenea tarhon sa nici nu aiba habar c-a deschis topic despre poezie pe 9am.....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|