Info
x
A, b, c.... poveste
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iunie 2013, ora 23:57
De la: Daphne, la data 2013-06-19 14:44:36De la: daniela_, la data 2013-06-19 14:34:15De la: Daphne, la data 2013-06-19 13:11:23Dani... ia-o mai putin ofensiv. Incearca sa vezi dincolo de aparente.hai, ma lasi.... ? ! ? ! ? ! ? pa! Exact ce spuneam eu. Trebuie sa se vorbeasca cu tine asa, ca sa fie in regula. QED. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2013, ora 23:58
Adica ii dau dreptate Danielei....sint cam moale.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 19:32
Zarisem o masina stationata in dreptul geamului meu...udam florile si mi-a atras atentia baiatul care pusese pe masina doua pahare de cafea.
Zece fara zece...si era singur. tacticos a pus zahar in fiecare pahar, a amestecat pe rand..le-a asezat. Zece fara cinci..a luat paharele si a asezat unul pe bord, iar din celalalt a inceput sa bea, asezandu-se comod, dar oarecum fotogenic Zece fix...iese iar din masina, da un ocol, isi aranjeaza parul, o ocheada mica in geam sa vada daca totul e ok...deja asteptam sa vad pentru ce pitipoanca s-a pregatit el asa frumos. Zece si trei minute...apare o blonduta draguta, normala, nepitipoanca. Zambind placut, s-a urcat in masina si si-a primit cafeaua in timp ce masina demara usor. Zau ca mi-a placut sa vad asta, un baiat emotionat asteptand o fata normala, in speranta ca va incepe o poveste. A fost placut sa descopere ca exista blondine nepitipoance, care accepta sa urce in masina sa si savurand o cafea, sa se lase purtate intr-o poveste. Afara era cald, incepea vara. Fata fiind alergica la aerul conditionat, incepe sa stranute. Atunci baiatul, incercand sa se strecoare repede in sensul giratoriu nesemaforizat care ii ducea inspre parc, opreste clima cu care el era atat de obisnuit si isi cere scuze ca nu facuse asta mai repede. Ardea parca aerul din masina, fiind de vina cuoarea inchisa, neagra a acesteia. Ea, incercand sa repare aceasta stangacie reciproca, ii propune sa deschida geamurile. Astfel aerul deveni mai suportabil. Oricum era imposibil sa ruleze cu viteza prea mare pe acel bulevard atat de aglomerat, asa cum lui ii facea placere ori de cate ori mergea sa isi viziteze parintii care nu stateau in acelasi oras cu el. Adia vantul, iar suvitele ei blonde i se ravaseau pe chipul care lasa sa i se citeasca orice traire. A fost o placere pentru el sa o aiba in sfarsit alaturi, ceea ce tanjea de multa vreme. ...bautura lui preferata, cafeaua. Berea mai tarziu Bineinteles ca diminetile erau senine, fiecare zi era o zi motivanta, in care se regasea pe sine.Realizase ca putea sa treaca peste trecut. Acele imagini il tulburau inca, nu putea sa scape definitiv de acea realitate, dar putea evada ori de cate ori amintirea incerca sa il reia prizonier. Brutale erau imaginile care ii reveneau in minte. Incercase nenumarate remedii pentru a putea scapa de ele. Cel mai bun prieten al sau devenise alcoolul, insa trecutul nu facea altceva decat sa i se reinstaleze alene in fata ochilor. Ochii mintii nu ii putea anihila, oricat si-ar fi dorit. Baricadase acea masina in garajul spatios si o acoperise cu o prelata kaki. Astfel sa nu o mai vada ori de cate ori iesea sau intra cu masina. Cu toate ca era in stare buna, fusese reparata in urma accidentului, nu putea sa o vanda, asa cum si-a planificat. Nu putea, deoarece era cadoul primit de la ea, fosta sa sotie pe care el o ucisese. Reprezenta cadoul ei, dar totodata calea pe care ea avea sa iasa din viata sa. Fizic. Deoarece ea era mereu prezenta oriunde el se afla. Asta reusea sa il tina cat mai multe ore treaz, prezenta ei in tot ce respira si atingea, se simtea puternic si devenea tot mai constient de asta. Cand se simtea slab sa mai traiasca aceasta poveste, se lasa prada amintirilor negre are ii incatusau sufletul si se apuca de cate o sticla de Jack Daniels, pe care nu putea sa nu o savureze cu sete pana la ultima picatura. Apoi pelicula era brusc intrerupta pana ingerul sau protector il trezea in diferite moduri. Brusc se trezi din vis la auzul alarmei telefonului mobil care il anunta ca incepe o noua zi. Visul il urmarea inca, se facea ca era din nou tanar si la bordul unui Mercedes Classe C 280 se plimba cu fata aceea blonda. Azi era o noua zi si se hotara sa vanda totusi vechea masina, era pana la urma un Passat Jetta din 2004, mai valora ceva. Odata ajuns la birou, urma sa conceapa anuntul pe care il va publica pe diferite site-uri. Imprtant era ca decisese sa se debaraseze de ceea ce il infrana sa inainteze! Cum se astepta, ajunsese inaintea tuturor la birou, precum ii era obisnuinta. Dupa ce dezactivase codul alarmei, puse masina de cafea in functiune si deschisese aerul conditionat. Asezand telecomanda dupa ce reglase temperatura constanta pe 18°C, se regasi zambind. Se surprindea el pe sine insusi... Ce a fost cu acel vis de azi-noapte? Era o premonitie sau doar vazuse viata altcuiva in acel vis de noapte? Era incapabil sa gaseasca un raspuns, insa cert era ca simtea o schimbare inlauntrul sau si aceasta modificare il motiva. De azi nu va mai fuma! De azi nu se va mai ascunde in spatele paharelor sau a sticlelor incercand sa gaseasca raspunsuri. Apoi se instala la biroul sau de lemn masiv culoarea abanosului. Era un conservator pragmatic. De ar fi putut conserva tot ce avea.... Insa Dumnezeu avea alte planuri pentru el. Si incepu sa conceapa anuntul pentru a incerca sa vanda masina aceea care ii schimbase viata.
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 09:32
,,Dau ghinion si amintiri dureroase la pretul pietei..."" ...nu, nu e bine, cine sa cumpere o karma proasta?
,,Daruiesc masina avariata pentru piese unui service autorizat" ,,Asa". respira el usurat, aprinzandu-si o tigara,,macar piesele sa ajute alte persoane" Iar ii fugi gandul la fata din firma de la celalalt etaj I-a placut ca a ciripit tot drumul cand a adus-o la lucru, fara sa dea ochii peste cap si sa faca fite., incalzind cafeaua in palme ca uitase sa o mai bea.Nici nu era sigur ca o intereseaza cine-i el, nu l-a ,chestionat" cum isi inchipuie toate ca trebuie sa faca daca e amabil si da o mana de ajutor.
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 09:45
De la: _Ingrid, la data 2013-06-24 09:32:46,,Dau ghinion si amintiri dureroase la pretul pietei..."" ...nu, nu bine, cine sa cumpere o karma proasta? Ei, si asa, ingerul pazitor il regasi pe ganduri. Fara vreo ezitare, hop ii pusca una dupa ceafa, ca sa il trezeasca. Simultan se auzea de afara Stayn' alive ce dadea sa sparga boxele vreunui lamburghini sau land rover cu tractiune 16. www.youtube.com/watch?v=A3b9gOtQoq4 Este pusa de o parte partea sa de sansa. Trebuia sa se debaraseze de acel episod al vietii sale. Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 30 Iulie 2013, ora 12:28
De la: Musetel, la data 2013-06-24 09:45:30De la: _Ingrid, la data 2013-06-24 09:32:46,,Dau ghinion si amintiri dureroase la pretul pietei..."" ...nu, nu bine, cine sa cumpere o karma proasta? Foarte impresionat de gandurile ce ii erau stapanite de acea faptura minunata care ii intersectase viata pentru o perioada, incerca sa isi deschida ochii, dar pleoapele parca ii erau lipite si pecetluite cu ceara. Avea dureri groaznice de cap. Parca intreg corpul ii era adormit si avea impresia ca ar cantari o tona. Ce se intamplase? Unde se afla? Furnicaturi simtea atat in maini cat si in picioare. Insa nu si le putea misca fara a icni de durere. Fiecare centimetru patrat din pielea sa era captusit doar cu senzori ai durerii. Incerca sa isi aminteasca unde este si ce se intamplase. In minte ii reaparu acea faptura care ii zambea fara a pune intrebari... Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 10:50
Greu, atat de greu i se parea sa isi aduca aminte de ce se afla in asternuturi albe apretate si nu reusea sa isi duca mana la aparatul intubat ce ii acoperea cea mai mare parte din fata.
Golul din memoria sa paru sa se umple cu un chip cand brusc usa incaperii se deschise si personanlul purtand halate albe, isi facu aparitia. Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 12:03
De la: Daphne, la data 2013-06-18 11:27:08De la: daniela_, la data 2013-06-17 22:54:21De la: Daphne, la data 2013-06-17 18:46:46De la: rlfzdn, la data 2013-06-17 18:44:51De la: Daphne, la data 2013-06-12 11:46:20Hei, sper ca nu v-am pus pe ganduri atat de profund incat nu mai puteti articula doua-trei randuri. Paranoica esti tu... care o faci pe mironosita. Abia asteptai ocazia sa ma jignesti, asa-i? Oricine se uita la postarile de mai sus imi da dreptate, Daca te consideri atat de blanda si impaciuitoare iti recunosteai gafa....poate cu o gluma. Dar ai mai si comentat catre gabi ca nu tu esti @rlfzdn...ceea ce dovedeste... - ori ca te-ai simtit cu musca pe caciula cand am spus ca discuti cu tine - ori ca interpretezi aiurea, fara sa verifici, comentariile mele. @rlfzdn de ce n-a mai intrat? ...ca nu s-a luat nimeni de acest user...? Sau i-ai dat indicatii in acest sens...
Daniela
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 12:07
Am vrut sa lamuresc o problema....in rest, distractie placuta!
Daniela
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 12:31
De la: Daphne, la data 2013-07-31 10:50:52Greu, atat de greu i se parea sa isi aduca aminte de ce se afla in asternuturi albe apretate si nu reusea sa isi duca mana la aparatul intubat ce ii acoperea cea mai mare parte din fata. . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 12:36
Hai Dani si te calmeaza! Rzdn este o prietena de-a mea de pe alte meleaguri forumistice cu care ne cunostem de....stai sa numar..... vreo 7 ani. Prefera chatul, nu suntem pe placul ei. Ok? Altceva, ce mai naste paranoia ta, cucoana? Esti satisfacuta de raspuns sau mai continui sa incurci itzele in nestire, doar de dragul de a tulbura apele limpezi? Daca tot te bagi in seama, baga-te cu folos, nu cu itze de trei lei bucata de fitilista!
Hai PA!
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 13:03
De la: Daphne, la data 2013-07-31 12:36:27Hai Dani si te calmeaza! Rzdn este o prietena de-a mea de pe alte meleaguri forumistice cu care ne cunostem de....stai sa numar..... vreo 7 ani. Prefera chatul, nu suntem pe placul ei. Ok? Altceva, ce mai naste paranoia ta, cucoana? Esti satisfacuta de raspuns sau mai continui sa incurci itzele in nestire, doar de dragul de a tulbura apele limpezi? Daca tot te bagi in seama, baga-te cu folos, nu cu itze de trei lei bucata de fitilista!nu ma intereseaza persoana Eu am vorbit de postarea ta... nebagato in seama!!
Daniela
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 14:32
De la: daniela_, la data 2013-07-31 13:03:13De la: Daphne, la data 2013-07-31 12:36:27Hai Dani si te calmeaza! Rzdn este o prietena de-a mea de pe alte meleaguri forumistice cu care ne cunostem de....stai sa numar..... vreo 7 ani. Prefera chatul, nu suntem pe placul ei. Ok? Altceva, ce mai naste paranoia ta, cucoana? Esti satisfacuta de raspuns sau mai continui sa incurci itzele in nestire, doar de dragul de a tulbura apele limpezi? Daca tot te bagi in seama, baga-te cu folos, nu cu itze de trei lei bucata de fitilista!nu ma intereseaza persoana Claro! Este mult mai interesant sa aprinzi fitile! Pariu ca de iti ziceam ca e barbat, intrai in scena cu versuri mari in genul sanului flamand sa fie mangaiat de mainile indemanatice?
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 14:36
I........de la IUBIRE. Cu I sa incepeti urmatoarea fraza, si sa fiti la subiect!
Incercam sa il ajutam pe personajul din poveste sa isi aminteasca cum ajunsese in amnezie temporara.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 14:47
De la: daniela_, la data 2013-07-31 13:03:13De la: Daphne, la data 2013-07-31 12:36:27Hai Dani si te calmeaza! Rzdn este o prietena de-a mea de pe alte meleaguri forumistice cu care ne cunostem de....stai sa numar..... vreo 7 ani. Prefera chatul, nu suntem pe placul ei. Ok? Altceva, ce mai naste paranoia ta, cucoana? Esti satisfacuta de raspuns sau mai continui sa incurci itzele in nestire, doar de dragul de a tulbura apele limpezi? Daca tot te bagi in seama, baga-te cu folos, nu cu itze de trei lei bucata de fitilista!nu ma intereseaza persoana cam dur spus si nu intrutotul adevarat si, habar n-am despre ce rznbizdici e vorba ! chestia cu nebagatul in seama ni se mai intimpla si noua, fiecaruia dintre noi, atunci cind cineva nu ne suporta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 15:04
De la: Daphne, la data 2013-07-31 14:36:25I........de la IUBIRE. Cu I sa incepeti urmatoarea fraza, si sa fiti la subiect! Iubea felul ei de a fi. O iubea cu intreaga sa fiinta. Sangele ii clocotea doar la gandul ca alt barbat ar putea sa o priveasca, sa ii vorbeasca, sa ii zambeasca atunci cand el nu ar fi in preajma sa. Iubea chipul acela angelic, usor visator si ar fi vrut sa fie numai el in gandurile si in visele ei. Nu credea ca dupa decesul fostei sale sotii sa mai regaseasca iubirea. Se regasi indragostit de frumoasa sa colega de la celalat etaj al edificiului societatii de publicitate. Hm. Putea la fel de bine sa fie rivala sa, pitipoanca aceea ingamfata ce ii lua mereu inainte ideile si publica cu o fractiune de secunda inaintea sa pe pagina web a firmei. Sperand ca femeia pe care o iubeste sa nu fie rivala sa, se trezi dand din cap aprobator la ceea ce ii soptea ca prin vis doctorul. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 19:46
Scrii un roman ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 20:02
De la: _2148_, la data 2013-07-31 19:46:52Scrii un roman ? Bella, initial , cand am decis sa deschid acest topic, intentionasem sa scriem toti utilizatorii acestui forum o poveste . Si parea atat de simplu sa ne exprimam urmarind un fir! Aveam de respectat o singura regula: sa ne exprimam in ordine alfabetica. Acesta era farmecul tentativei de poveste scrisa la unison de oameni care isi intersecteaza minute din viata pe aici. Era o propunere de munca in echipa. Dupa cum vezi, unii au colaborat cu draga inima pana la un moment dat, cand bocancii altor utilizatori si-au lasat ampentele meschine in decorul povestii. La cerinta mea de a redresa situatia si de a reintroduce calmul pe acest topic macar, unii din cei ce colaborasera, au preferat sa se retraga din acest decor. Altii au ramas doar sa aprinda fitile, ceea ce este clar vizibil. Unii au respectat dorinta mea de a ramane departe si le respect alegerea. De fapt, respect alegerea fiecaruia! Prea credeam in unitate si in a creea impreuna ceva ce sa ramana si ce sa fie citit poate de urmasii nostri. Sa vedem de reusim samentinem o unitate daca eliminan politica si sexul. Ce zici, Bella? Va avea viitor forumul meu? Voi oferi a doua sansa chiar celor care m-au ranit la un moment dat. Nu sunt omul care sa pastreze ranchiuna in suflet, mi-as invenina sufletul si existenta degeaba. Iertatarea este o calitate a oamenilor puternici! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 20:45
Ahaaaa...un fel de joc de societate . Dupa parerea mea , daca elimini politica , ai impuscat doi iepuri .
Am glumit , da' nu am inteles la ce topice despre sex te referi aici pe forum , alea cu "tratamente pentru impotenta sau marirea organului "? Nu stiu ce fel de unitate vrei tu sa construiesti , da' contradictiile de idei sunt sarea si piperul pe un forum . Mi s-ar parea plictisitor ca toti sa gandim la fel . Dar , cu limbajul licentios si vulgar sau cu atacurile ad hominem nu sunt nici eu de acord . Si nu agreez nici ca un forumist sa compenseze lipsa de argumente cu jigniri si derapaje de la subiect . Nu stiu daca vei avea succes , probabil o sa fie un forum cu circuit inchis din moment ce accesul nu este liber . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 21:43
De la: Daphne, la data 2013-07-31 14:32:39De la: daniela_, la data 2013-07-31 13:03:13De la: Daphne, la data 2013-07-31 12:36:27Hai Dani si te calmeaza! Rzdn este o prietena de-a mea de pe alte meleaguri forumistice cu care ne cunostem de....stai sa numar..... vreo 7 ani. Prefera chatul, nu suntem pe placul ei. Ok? Altceva, ce mai naste paranoia ta, cucoana? Esti satisfacuta de raspuns sau mai continui sa incurci itzele in nestire, doar de dragul de a tulbura apele limpezi? Daca tot te bagi in seama, baga-te cu folos, nu cu itze de trei lei bucata de fitilista!nu ma intereseaza persoana Ia-ti naframa de pe ochi..ca te stiu fata desteapta.. Eu n-am zis nimic despre rlzdn... -Daphne a postat o intrebare... -(urmeaza rlzdn cu o pauza)...probabil n-a stiut cum sa posteze... -apoi tot Daphne a raspuns. deci, tu vorbeai cu tine Dovada e in citatul de mai sus. Eu n- am facut decat sa rad situatie....dar cum esti setata pe scarba, asta ai simtit. Nu vad cu ce te-am jignit, nedreptatit, aberat sau bagat fitile. Legat de comentariul meu, tu i-ai explicat lui gabi ca nu esti tu rlzdn... fapt care nu avea nicio legatura cu postarea mea. Azi am facut o retrospectiva a topicului si mi-a sarit in ochi aaroganta cu care mi te-ai adresat....si smerenia cu care te explicai lui gabi...care trebuia sa ma pedepseasca (sau ce?) Doua ipostaze la disstanta de cateva minute... raspuns pt. gabi: museteau a spus ca m-am bagat in seama...era normal sa-i raspund cu cuvintele ei...ca poate pe astea le pricepe
Daniela
|
|
Postat pe: 1 August 2013, ora 10:15
De la: _2148_, la data 2013-07-31 20:45:28Ahaaaa...un fel de joc de societate . Dupa parerea mea , daca elimini politica , ai impuscat doi iepuri . Se poate face public in orice moment. Dar de intrat, tot cu cod se intra! In sensul ca va putea fi vizualizat doar daca te loghezi. Nu e joc de societate, of. Nu la topice , ci la limbaj ma referisem amintind de bunele manieresi de decenta. Mda, nu era o idee buna! De existat exista deja. Dar....na! Nu era vorba nici de a manipula gandirea nimanui. In fine..... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 August 2013, ora 10:18
.....''Altii au ramas doar sa aprinda fitile, ceea ce este clar vizibil. ''
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 August 2013, ora 10:28
De la: Daphne, la data 2013-08-01 10:18:52 .....''Altii au ramas doar sa aprinda fitile, ceea ce este clar vizibil. '' youtu.be/m79xCZmzZVk
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 1 August 2013, ora 10:35
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-01 10:28:11De la: Daphne, la data 2013-08-01 10:18:52 .....''Altii au ramas doar sa aprinda fitile, ceea ce este clar vizibil. '' Bubuie la Nadlag si Amsterdam!
|
|
Postat pe: 1 August 2013, ora 10:36
Florion....niste ganduri doctor houseniene nu te trec? Iar fraza sa inceapa cu...J de la joc!
|
|
Postat pe: 1 August 2013, ora 10:37
.... amnezie temporara....cauze , efecte, sanse de vindcare.....
Hai, ca eroul meu este in asternuturi albe apretate si doctorul urmeaza sa isi deschida gura . Apoi vedem noi ce iese!
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 August 2013, ora 10:44
De la: Daphne, la data 2013-08-01 10:36:10Florion....niste ganduri doctor houseniene nu te trec? Iar fraza sa inceapa cu...J de la joc! ...Jenant....nu l-am cunoscut pe-acest doctor house....probabil vreun medic de familie de pe la ei...la noi doctorii au nume de tratamente...doctor buruiana...sau doctorita pasarica.... www.jurnale.ro/Cele_mai_ciudate_nume_romanesti-e4973-44111.html Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 1 August 2013, ora 10:51
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-01 10:44:51De la: Daphne, la data 2013-08-01 10:36:10Florion....niste ganduri doctor houseniene nu te trec? Iar fraza sa inceapa cu...J de la joc! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 August 2013, ora 11:30
.......juxtapuneti fortat imaginile puzzle-lului, este tot ce va recomand pentru a reusi a va readuce inapoi memoria.
- Pardon, ma scuzati- se auzi pe sine articuland- nu cred ca am prins intreaga dumneavoastra explicatie. Va rog sa ma ajutati sa inteleg ce se intampla cu mine. - Inteleg. Voi fi scurt si direct : suferiti de ictus amnezic, ceea ce se traduce printr-o amnezie survenita brusc in urma unui traumatism cranian. Este de vina si consumatia excesiva de alcool, ceea ce va incrimineaza oarecum pe de alta parte. Ce mai pot sa va spun? Pe langa ca nu veti mai pune strop de alcool in gura in urmatoarele zile pe care le mai aveti de trait, va veti stradui sa colaborati cu personalul acestei clinici care are datoria de a va readuce la normal si veti reveni la normal. Asta doar daca aveti destula vointa si reusiti sa va concentrati mai mult de o secunda asupra a ceea ce va spun eu in acest moment. - Desigur. Deci sunt amnezic. Pentru cata vreme? - Pentru suficient de mult timp, ceea ce presupune in plus schimbarea temporara a domiciliului de asemenea, pentru ca veti locui aici atat timp cat va fi necesar. De departe asigurarea dumneavoastra medicala permite acest sejur probabil unic in viata unui om ca dumneavoastra. - Asigurarea mea medicala? Despre ce vorbiti? - In urma decesului sotiei dumneavoastra, ati devenit singura persoana asigurata de doua ori . O clauza contractuala in asigurarea de viata a doamnei, v-a permis sa va permiteti orice tratamente medicale in spitale sau clinici din arealul acestei tari. Pate ca doamna sa fi prevazut acesta perioada a vietii dumneavoastra? - Fosta sotie..... a mea? Nu reusesc sa vad nimic, dar chiar nimic? Doctore, reusesc sa vad doar un chip... si este mereu acelasi.... - O fi al ingerului gardian care a sunat sa ne ceara ajutorul. Se afla inca in clinica noastra, la un etaj superior. Toate la timpul lor. Pana atunci, va las sa va odihniti si sa va concentrati. vreau imposibilul acolo unde totul este posibil! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 August 2013, ora 04:19
Sinteti bolinzi, e clar.
Sa va dau un tratament ce functioneaza la fix. Dimineata, cind va sculati, sau dupa.....va trageti niste palme zdravene. Apoi va spalati cu apa rece. Iarna e cam greu, dar insistati.... Apoi va schimbati apa din voi. Si daca mai aveti energie in voi, mincati si voi ceva sa nu lesinati. Apropo ANDREEA,.....de ce dracu m-ai scos de la prieteni cu toate cele 5 clone ale tale. Vezi ca mai ai una, si nu o spun decit daca ma scoti si cu aia. Ramine intre noi. Clonagia lui tata. Minca-te-ar gaia.....
|
|
|
|

I-a placut ca a ciripit tot drumul cand a adus-o la lucru, fara sa dea ochii peste cap si sa faca fite., incalzind cafeaua in palme ca uitase sa o mai bea.Nici nu era sigur ca o intereseaza cine-i el, nu l-a ,chestionat" cum isi inchipuie toate ca trebuie sa faca daca e amabil si da o mana de ajutor.
cam dur spus si nu intrutotul adevarat si, habar n-am despre ce rznbizdici e vorba !