back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

A, b, c.... poveste

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2013, ora 16:14

Gravitatea situatiei.... Dar ce aduceti in tolba in afara de ......ghidusenii?

Greu ii este unui om sa se prezinte el insusi? De ce fortati lucrurile, mey?

Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Iunie 2013, ora 16:48

De la: Daphne, la data 2013-06-11 16:25:56Acest topic este destinat povestilor. Bineinteles ca nu povestilor banale, v-ati prins! Este un fel de a da curs unei povesti intregi dar cu o anumita conditie: frazele pe care le vom folosi, se vor derula in lant, in ordinea alfabetica. Adica, prima fraza, pe care am onoarea sa o lansez, va incepe cu litera A. Cine posteaza imediat dupa mine, se poate exprima in continuare incepandu-si fraza cu litera B, urmatoarea fraza va fi incepe neaparat cu litera C....samd. Frazele trebuie sa se lege intre ele. Scopul este sa redam o poveste, nu? Este a doua conditie si cred ca ultima.

Incercam?

Da exemplu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2013, ora 16:55

Hotarat sa faultam buha aia pana in panzele albe? Ok! Hai sa o faultam!

Hotaraste-te: ori vii pe acest topic si contribui la desfasurarea unui cadru linistit, ori esti liber sa taci.

Hai, urmeaza sa incepi fraza cu I de la Iubire, nu de la ....faultat de buha prin gradina vecinei!

Hmmm... daca stau bine si ma gandesc, mi-ai mai faultat si alte topice. Ce ai cu petalele mele, ha?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2013, ora 17:02

Hopeless place....

www.youtube.com/watch?v=0_Wq816HHDY

.

Hai ca va las cartea deschisa, sper sa va citesc pe seara!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Iunie 2013, ora 18:16

Te las pe mina lui Scaraotchi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2013, ora 19:51

Iute te-ai eschivat!

It's your choise!

Iar s-a asternut linistea...

Iataganele au fost ruginite astfel incat lumina nu mai putea reflecta chipul lebedei reinstalata pe lac.

Aeon_Aeon

67 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 08:28

renasteri periodice? asta inseamna tulburare de identitate disociativã?

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 10:18

Jocul tau e murdar, Noe!

Joaca-te in alta parte. De exemplu pe ''apt cognitiv''. Bye!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 11:47

De la: nastasemihail, la data 2013-06-14 05:39:25
De la: 9am_1572, la data 2013-06-13 14:48:59
De la: gabigabi2, la data 2013-06-13 14:47:54 deci, s-a stricat si povestea asta !
bravo, Mihaile , stiu ca te pricepi !

La, la, la la, la-la...

Ti-ai stricat singura topicul, ca ai plecat de pe forum.
Sau ai vrut sa faci la fel ca alte persoane, sa atragi atentia prin plecare?
Nu stiu, tu stii.
Dar persoanele ce pleaca sa atraga atentia, sint.....zii tu.
Sau nu ma suporti pe topicul asta?
Tu stii.
Cum ar fi sa ma infig in tine precum Daniela pina de curind.
Ai mai face asa ...figuri?
Am observat ca ei nu-i ripostezi precum mie, care ma port ceva mai blind cu tine.
E posibil sa te iau si eu precum ea.
Ce ar fi sa procedez si eu la fel, sa nu mai intru pe nici un alt topic decit pe ale mele.
Daca ar proceda toti la fel, am fi precum puii de cioara in mijlocul drumului, ca SA FIU MAI PLASTIC.
AR OCOLI TOTI ACEST FORUM.

Este ca asa ar fi DL MILLI.

Cel ce ne dai lectii de morala la tot pasul.

Comportarea mea de acum are o singura cauza. Cine stie...intelege.
prima data cand m-am luat de Dafina (si celelalte n-spe nume pe care le-a avut) a fost pe motiv ca imita nume de topice, teme de topice, incercand sa atraga lumea acolo, desi discutiile sunt mereu aceleasi, adica de "batut apa in piua", ba se supara cand 20 de oameni ii spuneau acelasi lucru.
Sa stii Mihai, ca stersul contului, revenirea cu alte nickuri si apoi cu cel vechi, sau dialogul cu sine insasi e o practica des intalnita la prietena Dafina... Pe mine se supara c-o trag de mot, dar la mine nu tin ifosele poate la tine sa gaseasca o coarda sensibila
Te pupa "capcauna forumului"!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 11:53

Kilogramele sunt de vina! Daniela CAND am vorbit io cu mine? Confunzi lucrurile. Paseteaza-ti pupicii. Nu vreau sa ma molipsesc de veninul ''vostru''. Considera ca din acest moment nu mai avem nimic sa ne adresam una.....''celeilalte''.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 11:58

Lacustele verzi canta pe lac.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 12:07

Minunatia situatiei! Moralitatea se gaseste sa urle taman de acolo unde ...lipseste.

Ma gandesc cat de ...modest este un om care se autonumeste distrugator de casnicii. Ah, asa este conceput? Pentru distrugere!

Minunat rol, n'asha?

Ma mai gandesc ca vantul adie si poarta cuvintele si macar o tzâra de decenta mai permite ecoului plin de gelozie nefondata sa se regaseasca pe sine.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 16:24

De la: daniela_, la data 2013-06-15 11:47:10
De la: nastasemihail, la data 2013-06-14 05:39:25
De la: 9am_1572, la data 2013-06-13 14:48:59
De la: gabigabi2, la data 2013-06-13 14:47:54 deci, s-a stricat si povestea asta !
bravo, Mihaile , stiu ca te pricepi !

La, la, la la, la-la...

Ti-ai stricat singura topicul, ca ai plecat de pe forum.
Sau ai vrut sa faci la fel ca alte persoane, sa atragi atentia prin plecare?
Nu stiu, tu stii.
Dar persoanele ce pleaca sa atraga atentia, sint.....zii tu.
Sau nu ma suporti pe topicul asta?
Tu stii.
Cum ar fi sa ma infig in tine precum Daniela pina de curind.
Ai mai face asa ...figuri?
Am observat ca ei nu-i ripostezi precum mie, care ma port ceva mai blind cu tine.
E posibil sa te iau si eu precum ea.
Ce ar fi sa procedez si eu la fel, sa nu mai intru pe nici un alt topic decit pe ale mele.
Daca ar proceda toti la fel, am fi precum puii de cioara in mijlocul drumului, ca SA FIU MAI PLASTIC.
AR OCOLI TOTI ACEST FORUM.

Este ca asa ar fi DL MILLI.

Cel ce ne dai lectii de morala la tot pasul.

Comportarea mea de acum are o singura cauza. Cine stie...intelege.
prima data cand m-am luat de Dafina (si celelalte n-spe nume pe care le-a avut) a fost pe motiv ca imita nume de topice, teme de topice, incercand sa atraga lumea acolo, desi discutiile sunt mereu aceleasi, adica de "batut apa in piua", ba se supara cand 20 de oameni ii spuneau acelasi lucru.
Sa stii Mihai, ca stersul contului, revenirea cu alte nickuri si apoi cu cel vechi, sau dialogul cu sine insasi e o practica des intalnita la prietena Dafina... Pe mine se supara c-o trag de mot, dar la mine nu tin ifosele poate la tine sa gaseasca o coarda sensibila
Te pupa "capcauna forumului"!

da' ce-i practica asta, de a scoate ochii celorlalti cu ceea ce noi insine, facem ?
de cite ori ti-ai sters contul, Daniela ? si conturi ai avut cu lebede si flori rosii si fuste galbene si sisterici cu injectii si funduri pe sus si de cite ori n-ai revenit , mai Daniela ?
si ce Dumnezeu e asa de greu de vazut ca si Mihail practica arta batutului apei in piua pe topicurile altora , stricindu-le si chemarea pe ale lui unde NU SE SPUNE NIMIC , fiind doar o balmajeala ?

fiecare isi are felul lui personal de a fi si,pina la urma - mai cu chin, mai cu jale - ne-am obisnuit si ne acceptam asa cum suntem ....nu asa-i normal sa fie ?

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 18:10

Normalitate? Frumos cuvant. Nimeni nu il poate purta pe frunte. Dar este mult mai usor sa improscam cu noroi pe cei ce au intentii bune. De ce nu? Ar putea fi un motiv de cearta in fiecare cuvant pe care il scrie unii altora.

Nu sunt oameni puternici cei ce scot ochii celor din jurul sau, indiferent pe ce motive o fac. Iar gelozia este arma cea mai josnica pe care o putem folosi pentru a face ce? Aha, loc...a ne face loc in societate?

Nu suntem perfecti, oricat ne-am stradui. Dragostea nu invinge mereu, tot stim asta.

Nu este loc de iubire acolo unde ura este stapana.

Nu mai am nimic de spus.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 18:20

ba o sa ai ce spune dupa ce-ti trece mica suparare !
hai sa ne imbratisam si iertam, ca numa cel ce nu greseste poate da cu piatra ! Nu asa este recomandarea ? si toti gresim , asta-i adevarul !
ma retrag acum si va doresc o seara frumoasa, tuturor !

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 18:27

De la: gabigabi2, la data 2013-06-15 18:20:43ba o sa ai ce spune dupa ce-ti trece mica suparare !
hai sa ne imbratisam si iertam, ca numa cel ce nu greseste poate da cu piatra ! Nu asa este recomandarea ? si toti gresim , asta-i adevarul !
ma retrag acum si va doresc o seara frumoasa, tuturor !

Oricum, de iertat sunt toate iertate.

O imbratisare mi-ar prinde bine , Gabriela. Iti multumesc.

O sa mai vin sa va vad.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 18:39

Povestea perfectã

România – Trinidad & Tobago

min. 1 - Gigi Becali, trei ani cu executare în Dosarul Valiza. Încã vreo doi în dosarul Avicola și ajunge președinte din închisoare.

min. 5 - Banii din cazul “Valiza” au fost confiscați. Becali a mai donat 1,7 milioane de euro, de data asta cãtre stat. Un sobor de inspectori de la ANAF va oficia la Rahova o slujbã de mulțumire.

min. 8 - Merge prost radioul din cauza ploii, dar am auzit, pe bucãþi, o ºtire în care se amestecau cuvintele: “închisoare”, “fals în înscrisuri”, “Victor P.”. Hai, vã rog, scãpaþi-mã de emoþii ºi daþi-mi vestea cea bunã: e vorba de acel Victor P.?

min. 15 – S-a încheiat tradiționalul program de tatonare.

min. 16 - În primul sfert de orã am avut o singurã ocazie. E clar, ca sã spargem apãrarea oaspeților avem nevoie de Gabi Tamaș.

min. 35 – Spectatorii îl huiduie deja pe Bogdan Stancu. El n-a reușit încã nici o ratare mai de Doamne ajutã.

min 45 – Avem 2-0. Marica a înscris de douã ori. Încã nu e clar care dintre goluri a fost înscris împotriva lui Trinidad și care împotriva lui Tobago.

min. 46 - Ce nesimțiți sunt desculții ãștia din Trinidad-Tobago, au intrat încãlțați pe teren.

min. 49 - Gata, i-am rezolvat pe Trinidad & Tobago, avem 3-0, nici Viitorul Constanța nu mai întoarce rezultatul ãsta.

min. 56 - Nea Piți trage deja concluziile: “Am obținut un an cu suspendare, atâta s-a putut deocamdatã, e și vacanțã acum, dar dacã toți se mobilizeazã, și cu douã-trei schimbãri în apãrare, poate data viitoare vom scoate un rezultat mai bun, no?”

min. 81 – 4-0. Marica înscrie încã o datã, profitând de un moment de neatenție al coechipierilor.

min. 85 - Comentatorul Antena 1: “Nu suntem genul sã dãm 8, 9 goluri unui adversar mai slab decât noi”. Din pãcate, nu prea suntem nici genul sã gãsim un adversar mai slab decât noi.

min. 90 - Cum ar spune Ilie Dobre, România – Trinidad & Tobago (4-0) a fost un meci fãrã istoric. Dar, la cât drum au bãtut bieții oaspeți, a fost un meci cu multã geografie.

min. 91 – 4-0! Condamnatul Pițurcã e atât de fericit, cã s-ar putea sã-și tatueze pe mânã simbolul “singur între patru goluri”

min. 125 - România – Trinidad & Tobago 4-0. Mda, nimic deosebit în lumea a treia a fotbalului.

min. 150 - Nu ºtiu de unde atâta bucurie: Trinidad & Tobago are o bazã o bazã de selecþie mai micã ºi decât galeria lui Dinamo.

min 158 - Jucãtorii naționalei se aflã într-o mare încurcãturã: deși e condamnat cu suspendare, ei tot se tem sã-l mai primeascã pe Piți în zona dușurilor.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 18:53

Rostogoleste firul mai departe.

Reuniunea asamblanta va avea loc maine intr-o vreme. Pana atunci Divina (Comedie) se joaca cu sala plina.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 19:08

Steaua lu' JIJI....vs. dinamo lu' finu' BORCEA...

Ca sã-și protejeze jucãtorii, deja campioni, Gigi Becali va bãga pe teren 10 oi și, ca sã le dea și dinamoviștilor o șansã la victorie, pe Tãnase.

Galeria lui Dinamo cautã 2-3 mercenari care sã i se alãture pentru a putea fi încadratã la “grup organizat”.

E prima datã, dupã mulți ani, când meciul e lipsit de mizã, în sensul cã de data asta Dinamo chiar nu mai are cu ce s-o ajute pe CFR Cluj.

Pentru Dinamo, meciul are totuși o mizã uriașã: calificarea în Europa League și șansa de a vedea încã un oraș din strãinãtate.

La Dinamo e liniște. Se pare cã Ionuț Negoițã l-a reconfirmat pe Cornel Țãlnar pentru a doua reprizã.

Dacã va câștiga, Dinamo va aduna un numãr de puncte egal cu vârsta lui Dãnciulescu.

Pe drumul spre stadion au apãrut deja gãști formate din câte doi dinamoviști.

La finalul partidei, patronul Stelei va primi, din partea LPF, mițoasa de campion.

Steaua va opera cîteva modificãri fațã de unșpele cu care a ieșit campioanã, în meciul CS Turnu Severin-Petrolul: la CS Turnu Severin vor intra douã rezerve.

Partida Dinamo-Steaua e consideratã de risc maxim: dacã comutã cineva pe “Românii au talent”, existã pericolul sã rãmânã acolo.

Dupã modelul Bute, mai mulþi ultraºi steliºti au cerut amânarea meciului pentru cã au ceva probleme medicale ºi nu se pot bate.

Suporterii lui Dinamo au cerut ajutorul ultraºilor steliºti ca sã poatã fura în drum spre casã un capac de canal.

Suporterii lui Dinamo vor fi atât de zgomotoºi în timpul meciului de pe Arena Naþionalã, încât, în timp ce scandeazã, poþi sã auzi cum creºte iarba.

Cornel Þãlnar a avertizat cã Dinamo va alinia cea mai bunã echipã. Din pãcate, jucãtorii de la Petroul nu au putut sã vinã, cã au ºi ei meci în weekend.

Singura miza a Stelei în aceastã searã e sã-i dea cineva o brichetã în cap lui Dodel, poate-ºi revine.

Specialiºti spun cã meciul din aceastã searã va dovedi ca ambele echipe deþin jucãtori în stare sã ascundã mingea. Dupã ficat.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 19:28

Tot banii lui Felix vorbesc. De unii singuri
run, felixDan Voiculescu s-a întors în țarã dupã ce a aflat cã nu va fi reținut de DNA când va fi chemat la audieri. Iar chemat la audieri va fi sãptãmâna aceasta sau, cel târziu, dupã jumãtatea lunii în curs. Ce e sigur, însã, este cã trustul lui Felix va fi boicotat comercial de aproape toate companiile cu care Voiculescu a încheiat contracte. Presiunea este direct guvernamentalã și vizeazã atât plata datoriilor cãtre companiile lui Voiculescu, cât și negocierea unor noi contracte. Pânã la finalul acestui an, Voiculescu își va fi dorit sã fi stat mai mult la DNA, dar sã fi rãmas cu bisnisul în picioare, nu invers.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 19:32

Urãri pentru Ion Iliescu cu ocazia lui 13-15 iunie

La mulți ani cu sãnãtate, sã vã dea Darwin tot ce vã dorim: … Ce vã dorim? Tovarãșe Iliescu, dacã vreți sã aflați ce vã dorim, încercați urmãtoarea metodã capitalistã:investiti ceva bani in sanatatea romaneasca muribunda...Hai, cã nici dumneavoastrã nu i-ați urat lui Ceaușescu gratis!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 19:45

Vino la un alt fel de mineriadã: Cãrți contra bâte

În 15 iunie 1990, în Piața Universitãții s-a dat foc la cãrți și s-a scandat “Noi muncim, nu gândim”. Au fost uciși oameni pentru vina cã le-a plãcut cartea. Sã fii student a însemnat sã fii vânat (și, dupã întâlnirea cu minerii, sã fii foarte vânãt) Omul prost bâtã a vânat omul cu carte. Bâtele s-au ridicat împotriva cãrților.
La 23 de ani de la mineriadã, vã invitãm la un gest invers: Ridicați cãrțile împotriva bâtelor!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 00:09

Eu nu am cum sa ridic cartile in sus, ca se....dezmembreaza.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 00:11

Am carti si din anii 40, si parca editii refacute de la inceputul secolului.
De inginerie electrica si proiectare de masini electrice.
Inclusiv cu teoria cimpurilor.

Daca numai citesc din ele, inlemnesc....bitele.
Posibil si....eu.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 00:13

Aaaaam o intrebare.
Am piciorul sting mai scrintit si ma doare dreptul azi.
De fapt imi trecusera complet si m-a luat iar.

Enigma transcendentala.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 09:35

De la: Fl_Orion999, la data 2013-06-15 19:45:30

Vino la un alt fel de mineriadã: Cãrți contra bâte

În 15 iunie 1990, în Piața Universitãții s-a dat foc la cãrți și s-a scandat “Noi muncim, nu gândim”. Au fost uciși oameni pentru vina cã le-a plãcut cartea. Sã fii student a însemnat sã fii vânat (și, dupã întâlnirea cu minerii, sã fii foarte vânãt) Omul prost bâtã a vânat omul cu carte. Bâtele s-au ridicat împotriva cãrților.
La 23 de ani de la mineriadã, vã invitãm la un gest invers: Ridicați cãrțile împotriva bâtelor!

him ! nu ptr. ca le-a placut cartea au / am fost batuti , ci ptr. acolo s-au adunat cei ce au Inteles ca a fost o lovitura de Stat ; ca ni se pregateste Altceva decit s-a dorit in dec. 89 si ca s-a strigat in permanenta : aplicarea Pctului 8 de la Timisoara si Jos Comunismul si Jos Iliescu !

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 09:39

Wow! Dupa atatea stiri ...ieconomice, dupa ce suntem la curent cu tot ce misca s-au ar vrea sa miste, se impune intrebarea: CARE ESTE NTREBAREA?

walking....

www.youtube.com/watch?v=OsrjlrgIWcw
.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 15:01

De la: nastasemihail, la data 2013-06-14 16:48:54
De la: Daphne, la data 2013-06-11 16:25:56Acest topic este destinat povestilor. Bineinteles ca nu povestilor banale, v-ati prins! Este un fel de a da curs unei povesti intregi dar cu o anumita conditie: frazele pe care le vom folosi, se vor derula in lant, in ordinea alfabetica. Adica, prima fraza, pe care am onoarea sa o lansez, va incepe cu litera A. Cine posteaza imediat dupa mine, se poate exprima in continuare incepandu-si fraza cu litera B, urmatoarea fraza va fi incepe neaparat cu litera C....samd. Frazele trebuie sa se lege intre ele. Scopul este sa redam o poveste, nu? Este a doua conditie si cred ca ultima.

Incercam?

Da exemplu.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 15:02

De la: Daphne, la data 2013-06-14 16:55:34Hotarat sa faultam buha aia pana in panzele albe? Ok! Hai sa o faultam!

Hotaraste-te: ori vii pe acest topic si contribui la desfasurarea unui cadru linistit, ori esti liber sa taci.

Hai, urmeaza sa incepi fraza cu I de la Iubire, nu de la ....faultat de buha prin gradina vecinei!

Hmmm... daca stau bine si ma gandesc, mi-ai mai faultat si alte topice. Ce ai cu petalele mele, ha?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 15:11

Ia uite mai fatuco, Daphne, Andreea, Musetel.....
La ce m spus e mai sus, ce raspuns dai .
Deci cine intelege gresit?
Mai inainte eram posibil cu temp ca nu ma simteam bine.
Oricum iti multumesc ca am vazut cine esti
Daca ti se raspunde on spui ca esti injurata.
Daca esti injurata si gonita te dai miorlaita. Vezi pe topicul cu magia, ce ti se spune si ce spui

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului A, B, C.... Poveste
Mergi la: