Info
x
Leac antifumat
|
Aeon_Aeon 67 mesaje Membru din: 29/04/2013 |
Postat pe: 31 Mai 2013, ora 05:22
Vreau sa conving o persoana apropiata sa se lase de fumat.Eu sunt nefumatoare insa nu acesta este motivul ci ma gandesc in primul rand la sanatatea acestei persoane.
Cum putem face pe cineva sa se lase de fumat? Stiti vreo metoda eficienta? |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Mai 2013, ora 08:25
Ajunge sa vrea. Toti cei pe care ii stiu ca s-au lasat au reusit numai cu vointa lor.
Intr-un singur caz, a functionat vointa nevestei, care a dat alternativa ,,tigari sau pampersi" cu bonusul ,,pentru sanatatea copilului nostru eu m-am lasat". Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Mai 2013, ora 08:33
De la: Aeon_Aeon, la data 2013-05-31 05:22:11Vreau sa conving o persoana apropiata sa se lase de fumat.Eu sunt nefumatoare insa nu acesta este motivul ci ma gandesc in primul rand la sanatatea acestei persoane. Secretul il detinem fiecare dintre noi! Un coleg, acum 25 de ani, s-a lasat instantaneu de fumat, a luat pachetul de Snagov in mana si a spus " da ce cumetre, cariera mea consta intr-un pachet de tigari" si acum pastreaza acel pachet de tigari in vitrina Daca pentru persoana in cauza insemni ceva, cred ca o poti ajuta doar prin vorbe, dar iti trebuie mult tact. Raporteaza abuz de limbaj |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 31 Mai 2013, ora 09:42
Eu mi-am pus intrebarea,ce fac dimineata cu cafeaua???cand eu fumam cel putin trei tigari la cafea,ma las si de cafea?.NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....fac asa ceva ma duc la manastire,la 30ani???..Si totusi sunt ''popa''pe mintea mea am fumat 2pachete pe zi..dar au trecut 10 ani de atunci...am luat decizia corecta Ajunge ca ma conduce nevasta nu vreau sa ma conduca si viciile acestei lumi... Daca va e dor de o tigara fumati aici pe forum...nu polueaza si sunt GRATIS!!!!!!!!!!!!! ...si-o bere rece
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 31 Mai 2013, ora 10:34
Doar vointa si motivatia te ajuta sa telasi de fumat. Un om care nu reuseste sa se ghideze dupa vointa, este un om slab. Un om care nu vrea sa se lase de fumat, ar putea gasi o motivatie puternica. Eu am zis asa: gandeste-te cati bani cheltui pe tigari lunar. Cate nu ai putea sa iti iei de banii aia? Un parfum nou de exemplu, ceva nou in vestimentatie, fructe exotice samd.... Iar la sfarsit de an, nu iti iese de o vacanta pe undeva?
Un exemplu. Un om fumeaza un pachet de tigari pe zi. Acesta costa 8 lei. Ori 30 ajunge sa dea 240 roni pe luna pe tigari. Daca traieste in Ro!!!!! In Franta il costa......30 x 6.5 = 195 euros. Io zic ca parfumu' si o haina sigur iese per luna! Iar pe an....2680 roni sau 2240 euros..... iese si ceva vacanta! Vointa! Nimic altceva. Doar toti suntem puternici. Daca eu am reusit sa ma las de fumat, toti pot!
Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Mai 2013, ora 23:38
Si eu am mai tras, dar nu in piept....sa nu ma inec.
Si m-am lasat .....uitrind de ele. Am vazut persoane cu fata ingalbenita de la nicotina.....brrrr. VOINTA. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|

Eu mi-am pus intrebarea,ce fac dimineata cu cafeaua???cand eu fumam cel putin trei tigari la cafea,ma las si de cafea?.NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....fac asa ceva
ma duc la manastire,la 30ani???..Si totusi sunt ''popa''pe mintea mea
am fumat 2pachete pe zi..dar au trecut 10 ani de atunci...am luat decizia corecta
Ajunge ca ma conduce nevasta
nu vreau sa ma conduca si viciile acestei lumi...
Daca va e dor de o tigara fumati aici pe forum...nu polueaza
si sunt GRATIS!!!!!!!!!!!!!