back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?

Pagini: << 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Iulie 2013, ora 11:03

De la: _2148_, la data 2013-07-14 10:51:00
De la: _Ingrid, la data 2013-07-14 10:42:33
De la: _2148_, la data 2013-07-14 10:35:59
De la: _Ingrid, la data 2013-07-14 10:30:21??? Bun venit din concediu!
...care-i scopul razbelului?

Multumesc , bine v-am gasit (pe unii dintre voi ) ! Pai razbelul l-au inceput altii , in lipsa mea !
Si se cuvenea sa le raspund , nuuu? Altfel , ar fi ramas lucrurile nelamurite

...sincer, eu nu vad rostul.
Mi se pare mai normala o integrare in topic, in discutii...postari care sa intereseze mai multa lume, sa vina fiecare cu cate-o vorba care continua ideea sau aduce alte idei.
Nu judec pe nimeni, dar imi place cand putem discuta toti, mai o gluma, mai un sfat..

sigur ca nici eu nu vad rostul acestei obsesii pe care o are madam' gabigabi2 pentru mine ca as fi clona nu stiu cui ... Dar poate ca voua vi se pare normal . Mie nu ! Si sincer , m-am saturat sa-i inghit mizeriile . Consider ca am avut destula rabdare cu dansa .

Probabil e important pentru tine...eu niciodata n-am dat atentie speciala celor care se mai impiedicau de mine. Cred ca e normal sa ma aprecieze pentru activitatea din restul forumului.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Iulie 2013, ora 13:26

De la: _2148_, la data 2013-07-14 10:51:00
De la: _Ingrid, la data 2013-07-14 10:42:33
De la: _2148_, la data 2013-07-14 10:35:59
De la: _Ingrid, la data 2013-07-14 10:30:21??? Bun venit din concediu!
...care-i scopul razbelului?

Multumesc , bine v-am gasit (pe unii dintre voi ) ! Pai razbelul l-au inceput altii , in lipsa mea !
Si se cuvenea sa le raspund , nuuu? Altfel , ar fi ramas lucrurile nelamurite

...sincer, eu nu vad rostul.
Mi se pare mai normala o integrare in topic, in discutii...postari care sa intereseze mai multa lume, sa vina fiecare cu cate-o vorba care continua ideea sau aduce alte idei.
Nu judec pe nimeni, dar imi place cand putem discuta toti, mai o gluma, mai un sfat..

sigur ca nici eu nu vad rostul acestei obsesii pe care o are madam' gabigabi2 pentru mine ca as fi clona nu stiu cui ... Dar poate ca voua vi se pare normal . Mie nu ! Si sincer , m-am saturat sa-i inghit mizeriile . Consider ca am avut destula rabdare cu dansa .

Eu zic sa incercati a vedea dincolo de aparente ! Atunci cand cineva vine si spune :" Buey , esti jucaria mea si ma joc cu tine cum vreau eu ! " care sunt asteptarile lui dupa o asa declaratie ?
Dar ale voastre ?
pentru ca doamna gabigabi are impresia ca un singur om nu se poate intelege cu ea....restul sunt clonele

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2013, ora 14:59

poate ca daca n-ati mai fi atit de orgoliosi si v-ati supara ca vacarul pe sat; nu v-ati sterge contul la nervi si p'orma ati reveni sub diverse alte infatisari , dar NU SPUNETI cine sunteti , dar va pastrati aceleasi fixuri in gindire , nici eu nu as mai sta cu ochii pe voi , banuitoare !
ar putea fi o explicatie si inca una justificata, ce ziceti ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2013, ora 19:00

De la: Radu_b10, la data 2013-07-13 21:01:03Cum nu-mi permit sa-l concurez pe sogor am restrans aria de substanta a topicului pana acolo unde pricep eu :
" esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si tabla imultirii cu 3 ? "

Un inginer fizician îi spune soþiei sale:
- Draga mea, eºti din ce în ce mai atrãgãtoare!
- Aiurezi! Tu nu vezi cât m-am îngrãºat?!
- Pãi, tocmai! Cu cât creºte masa, creºte ºi forþa de atracþie...

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2013, ora 19:36

De la: Radu_b10, la data 2013-07-13 19:06:07
De la: gabigabi2, la data 2013-07-13 18:53:54
De la: mili, la data 2013-07-13 18:13:07
De la: Radu_b10, la data 2013-07-13 18:00:09Premiu nou - ca eu si cand lucru ma gandesc la voi si-mi amintesc poante de facultate ( sa nu credeti ca le caut pe alt undeva)
Calatorul nehotarat aflat pe suprafata Terei poate alege ca directie de deplasare sudul, nordul, estul sau vestul ( mai ales) sau o directie rezultanta din vectorii de baza ( S-E, N-V ......)
Exista un punct unic pe suprafata terei din care calatorul nu poate mere decat spre sud
Care-i ala ? Care te bagi pentru o glaje de horinca ?

punctul de vedere.

Mili, te rog eu frumos, scoate baba din ceata si zi-i de ce-i punctul de vedere indreptat mereu in Sud cind eu , de cit ori cetesc ce zice cognitivu' , ridic ochii-n sus, spre Nord si zic : OOOOO, Doamne, apara-ne ?!

Pai ai avut dreptate - de la polul nord nu poti mere decat spre sud !
Da la cub nu te bagi ? sau vi s-a stricat la toti abacul ?

Umbli cu cioara vopsitã. Dacã pãmântul n-ar fi o sferã turtitã la cei doi poli ºi ar fi o linie dreapta(imaginar) la un capãt polul nord ºi la celãlalt polul sud si atunci ar fi n puncte din care un obiect s-ar deplasa din capatul nord spre sud. Având în vedere configuraþia realã a pãmantului, calculeazã din câte puncte s-ar deplasa , aflându-se pe toate meridianele, pe toate paralelele?
De aceea am rãspuns ilar -punctul de vedere- Deci nu existã un punct unic.

Omul fericit este acela care stãpâneºte ºi munca, ºi dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care îþi micºoreazã ambiþia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevãrat mari te fac sã te simþi cã ºi tu poþi deveni mare.-Mark Twain
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2013, ora 23:48

De la: gabigabi2, la data 2013-07-14 14:59:34 poate ca daca n-ati mai fi atit de orgoliosi si v-ati supara ca vacarul pe sat; nu v-ati sterge contul la nervi si p'orma ati reveni sub diverse alte infatisari , dar NU SPUNETI cine sunteti , dar va pastrati aceleasi fixuri in gindire , nici eu nu as mai sta cu ochii pe voi , banuitoare !

o explicatie aberanta , madame . De cand am contul asta m-ai tot hartuit ca sunt clona .Normal ca i se face oricui lehamite .De fapt , m-am cam prins ce-i cu dumneata . Esti obsedata de un user mai vechi cu care ai avut de-a face pe-aici si oricine apare nou pe forum tre' sa-ti dea dumitale raportul cu CNP/nume/prenume . Da' cine esti dumneata , sa-mi ceri asa ceva ? Esti politista forumului , cumva ? Scrie in regulamentul de postare ca tre' sa ma prezint de urgenta la dumneata sa-ti dau raportul cu date personale ?Inceteaza odata cu vanatoarea asta de vrajitoare ca ai inceput sa frizezi ridicolul ! Vezi-ti de conturile dumitale si nu mai hartui lumea pe forum din dorinta de a crea scandal !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 09:41

De la: Asmodeus, la data 2013-07-16 08:08:53
De la: _2148_, la data 2013-07-15 23:48:02
De la: gabigabi2, la data 2013-07-14 14:59:34 poate ca daca n-ati mai fi atit de orgoliosi si v-ati supara ca vacarul pe sat; nu v-ati sterge contul la nervi si p'orma ati reveni sub diverse alte infatisari , dar NU SPUNETI cine sunteti , dar va pastrati aceleasi fixuri in gindire , nici eu nu as mai sta cu ochii pe voi , banuitoare !

o explicatie aberanta , madame . De cand am contul asta m-ai tot hartuit ca sunt clona .Normal ca i se face oricui lehamite .De fapt , m-am cam prins ce-i cu dumneata . Esti obsedata de un user mai vechi cu care ai avut de-a face pe-aici si oricine apare nou pe forum tre' sa-ti dea dumitale raportul cu CNP/nume/prenume . Da' cine esti dumneata , sa-mi ceri asa ceva ? Esti politista forumului , cumva ? Scrie in regulamentul de postare ca tre' sa ma prezint de urgenta la dumneata sa-ti dau raportul cu date personale ?Inceteaza odata cu vanatoarea asta de vrajitoare ca ai inceput sa frizezi ridicolul ! Vezi-ti de conturile dumitale si nu mai hartui lumea pe forum din dorinta de a crea scandal !

Hodoroagele astea nu se ocupa cu altceva decat cu raportarile si bannarile !

cind faci o asa acuzatie, o si poti demonstra ? si daca tu-mi spui mie hodoroaga sau cotoroanta, eu pot sa-ti spun ca esti nebuna de legat ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 09:43

eu am dat o explicatie de bun -simt si care este general valabila, iar tu-ti pui mina-n cap ca chelul ! bine asa !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 16:13

De la: gabigabi2, la data 2013-07-16 09:43:33

eu am dat o explicatie de bun -simt si care este general valabila, iar tu-ti pui mina-n cap ca chelul ! bine asa !

care bun simt , madame ? Exact ce spuneam , acum speculezi ca eu si Asmodeus (oare am retinut bine ? ) suntem aceeasi persoana . Nu ai nicio justificare , madame ! Speculezi fara nicio logica elementara , asta faci ! Si de multe ori deranjeaza . Cum ti s-ar parea sa spun eu ca dumneata si black folositi acelasi cont , uneori .. Nu te-ar deranja ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 16:38

De la: _2148_, la data 2013-07-16 16:13:41

care bun simt , madame ? Exact ce spuneam , acum speculezi ca eu si Asmodeus (oare am retinut bine ? ) suntem aceeasi persoana . Nu ai nicio justificare , madame ! Speculezi fara nicio logica elementara , asta faci ! Si de multe ori deranjeaza . Cum ti s-ar parea sa spun eu ca dumneata si black folositi acelasi cont , uneori .. Nu te-ar deranja ?

nu ti-e bine, ca m-ai doborit cu concluzia asta ? de unde ai dedus cum ca as spune una ca asta ? stiu foarte bine cine este asmodeus ce pina ieri a fost...pffff, nici nu mai cum isi spunea, avind un avatar feminin ! si, mai lasa-ma-n pace : ce-am spus e valabil ptr. toti cei care si-au schimbat avatarele ca ciorapii ba, unii avind si cite 3 avataruri functionale in acelasi timp !
ca atare, pot sa fiu suspicioasa cit vreau ca Motive sunt cu duiumul si daca vrei sa intelegi ce-am spus ,bine...nu vrei ? iarasi bine ! faci cum crezi !!
P.S. dar despre altceva, n-ai de discutat ,ca vad c'o tii langa cu asta ?!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 17:56

De la: gabigabi2, la data 2013-07-16 16:38:40
De la: _2148_, la data 2013-07-16 16:13:41

, unii avind si cite 3 avataruri functionale in acelasi timp !
quote]

... monologhezi , carevasazica
poi eu ti-am zis ca nu-s clona si dumneata imi zici ca-mi pun mana-n cap ca chelul !

P.S. gata , te-am lasat in pace desi scuzele nu ti le-ai cerut ! treaca de la mine

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 18:05

De la: mili, la data 2013-07-14 19:36:36
De la: Radu_b10, la data 2013-07-13 19:06:07
De la: gabigabi2, la data 2013-07-13 18:53:54
De la: mili, la data 2013-07-13 18:13:07
De la: Radu_b10, la data 2013-07-13 18:00:09Premiu nou - ca eu si cand lucru ma gandesc la voi si-mi amintesc poante de facultate ( sa nu credeti ca le caut pe alt undeva)
Calatorul nehotarat aflat pe suprafata Terei poate alege ca directie de deplasare sudul, nordul, estul sau vestul ( mai ales) sau o directie rezultanta din vectorii de baza ( S-E, N-V ......)
Exista un punct unic pe suprafata terei din care calatorul nu poate mere decat spre sud
Care-i ala ? Care te bagi pentru o glaje de horinca ?

punctul de vedere.

Mili, te rog eu frumos, scoate baba din ceata si zi-i de ce-i punctul de vedere indreptat mereu in Sud cind eu , de cit ori cetesc ce zice cognitivu' , ridic ochii-n sus, spre Nord si zic : OOOOO, Doamne, apara-ne ?!

Pai ai avut dreptate - de la polul nord nu poti mere decat spre sud !
Da la cub nu te bagi ? sau vi s-a stricat la toti abacul ?

Umbli cu cioara vopsitã. Dacã pãmântul n-ar fi o sferã turtitã la cei doi poli ºi ar fi o linie dreapta(imaginar) la un capãt polul nord ºi la celãlalt polul sud si atunci ar fi n puncte din care un obiect s-ar deplasa din capatul nord spre sud. Având în vedere configuraþia realã a pãmantului, calculeazã din câte puncte s-ar deplasa , aflându-se pe toate meridianele, pe toate paralelele?
De aceea am rãspuns ilar -punctul de vedere- Deci nu existã un punct unic.

..si totusi , pamantul nu este plat !

domnule be10 , chiar si madam' gabi stie ca muchiile unui cub sunt egale si raportul este echiunitar

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2013, ora 07:47

moooo, ce dasteapta iesti, mooo !
bine ca m-ai luat ca etalon si le raportezi pe toate la persoana mea !
vezi sa nu-mi faci si vreun altar, ca io nu agreez idolatria !

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2013, ora 23:10

Pentru multi tehnologia nu inseamna nimic, ei nu inteleg nimic. Pentru ei nici universul nu inseamna ceva. Sunt cei multi care cred ca este suficient sa te ''rogi''. Ei nu stiu nimic si daca incearca sa cuprinda infinitul nu pot sa o faca deoarece intervine blocajul. Si atunci prefera sa dea vina pe ''dumnezeu''. Dumnezeul lor este un dumnezeu egoist. Este un dumnezeu paranoic, un zeu prin care ei de fapt isi manifesta gandurile tribale. Anacronismul celor care si in prezent gandesc precum evreii din pesterile eseniene ma frapeaza. Multi nu reusesc sa traiasca in prezent sunt inca sclavii trecutului si mor asa cum au murit si stramosii lor. Mor cu speranta ca vor trai o vesnicie. Ceea ce nu este posibil si nici adevarat.

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2013, ora 23:10

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2013, ora 23:21

nenea Cronos, da' matale de ce alergi asa repede?

Daniela
CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2013, ora 23:58

De la: daniela_, la data 2013-07-17 23:21:42nenea Cronos, da' matale de ce alergi asa repede?

Nu alerg, mi-e frica de vesnicie. Prefer sa traiesc o singura viata si sa ma bucur ca mor.

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 00:33

O lume a ciudatilor ce sufera de eroarea proiectarii mentale fara a fi insa candidati pentru spitalele de psihiatrie. Fiecare isi traieste iluzia realitatii asa cum poate sa o perceapa(sau cum nu poate). E un paradox pe care poate il vom intelege atunci cand nu vom mai fi.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 10:19

De la: CR0N0S, la data 2013-07-17 23:58:14
De la: daniela_, la data 2013-07-17 23:21:42nenea Cronos, da' matale de ce alergi asa repede?

Nu alerg, mi-e frica de vesnicie. Prefer sa traiesc o singura viata si sa ma bucur ca mor.

si atunci, Pentru CE ti-ai ales ca avatar pe CRONOS, ha ? nu-ti pare ca si asta e un paradox, ca tot iti place cuvintul asta ?
si te-a-ntrebat bine @Daniela, dar nu te-ai prins ce-a vrut sa-ti spuna !
asa ca, zau asa : nu mai crede ca le stii si le intelegi pe toate, daca nici macar tilcul intrebarii ei nu l-ai deslusit ! se cere un pic de modestie, TATA Cronos !

P.S
pe de alta parte, fara sa stii ai zis ceva grozav : Timpul nici nu prea exista sau, hai sa-i zic ca sta in loc ....si ,e doar o perceptie a noastra, a muritorilor !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 15:52

Cognitivuleeee, unde esti mei ? azi am auzit la teveu ca tipul ala cu bomba de la Iasi avea un IQ 120 !

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 22:57

De la: gabigabi2, la data 2013-07-18 15:52:48Cognitivuleeee, unde esti mei ? azi am auzit la teveu ca tipul ala cu bomba de la Iasi avea un IQ 120 ![/quote

Avea 120 dar era crestin!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2013, ora 08:48

De la: CR0N0S, la data 2013-07-18 22:57:37
De la: gabigabi2, la data 2013-07-18 15:52:48Cognitivuleeee, unde esti mei ? azi am auzit la teveu ca tipul ala cu bomba de la Iasi avea un IQ 120 ![/quote

de unde concluzia ca mai sunt si crestini carora le bubuie....mintea.

Daniela
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2013, ora 09:00

poi, bre, nu stii : d'aia era crestin, pen'ca avea 120 !

P.S
da' de ce iti spui CRONOS, tot n-ai ai evitat sa zici !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2013, ora 15:22

dar e interesant ca in goana dupa stiri Senzationale, ceea ce a spus omul ala ,cum ca Dumnezeu nu e de acord cu fapta lui si d'aia nu i-a explodat bomba, n-a interesat pe nimeni ,caci de aici se putea deduce ca ce-a facut el Nu avea nici-o legatura cu faptul ca este crestin prin botez si, l-a Disculpat pe Dumnezeu ,asumindu-si in totalitate gestul !

Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 24 Iulie 2013, ora 15:14

Abordarea cognitivista a psihopatologiei vizeaza explicarea tulburarilor mintale.
Psihopatologia sociala-repercursiunile bolii mintale asupra relatiilor pacientului cu mediul sau social. Unii se refugiaza pe 9am in speranta ca nu vor fi descoperiti. Conceptul de normalitate, mai precis sanatatea, in acest caz cea mintala este o rezultanta a unei multimi de parametri ai vietii organice si sociale. Granita dintre normal si patologic este mica si multi nu isi dau seama ca sunt in derapaj. Acesti indivizi gen black au impresia ca sunt normali desi vocabularul folosit ar trebui sa le dea de gandit.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2013, ora 16:36

ce bine era daca in dorinta de a exemplifica, nu dadeai nici-un nume ! dindu-l ,ti-ai demonstrat FIXATIA , daca nu chiar OBSESIA !
intra si astea la dereglari psihice , nu ?

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2013, ora 22:25

De la: gabigabi2, la data 2013-07-24 16:36:53ce bine era daca in dorinta de a exemplifica, nu dadeai nici-un nume ! dindu-l ,ti-ai demonstrat FIXATIA , daca nu chiar OBSESIA !
intra si astea la dereglari psihice , nu ?

Nu este vorba de o fixatie. E singurul personaj cu probleme majore pe forum. Mytcor este doar temperamental si singurul lui defect este ca detine prea multa inteligenta. Cel cu kk-DEX care a incercat sa va educe era sanatos insa o pusese de o revolutie. E greu sa tolerezi boala unui black si ca urmare trebuie sa iei atitudine. Unii au luat altii nu, unii chiar cred ca e normal desi nu este. Tu esti putin paranoica insa asta nu afecteaza prea mult poti fi usor contracarata. Pacat ca nu reusesti sa scapi de blocajul mistic care nu are de a face cu normalitatea desi daca ma gandesc mai bine asa este perceputa normalitatea.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2013, ora 22:53

Boala mintala dezorganizeaza individul in propria sa normativitate fapt care determina pierderea din aceasta cauza a directiei existentiale. In mintea bleqului a intervenit o ruptura diacronica intre prezent si trecut, este instabil si crede mereu ca are dreptate desi este constient ca nu are. Este vorba de adaptare, o adaptare gresita, insuficienta si care nu are nimic de a face cu realitatea. El traieste intr-o lume a lui care il impinge spre o regresie inadecvat/adaptativa. El a renuntat la adaptare, la un nivel de solicitare cerut, pentru a cobori catre unul mai redus unde se simte in elementul lui. Si elementul lui este cel al vulgarului al impotentei mintale si mentale.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2013, ora 23:06

Ascunderea suferintei psihice din teama de a fi ironizat, temut sau respins duce la amanarea si uneori la evitarea consultului psihiatric, cu implicatii severe in evolutia bolii.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2013, ora 23:09

De la: Asmodeus, la data 2013-07-24 22:55:09 Lasa Polixenio ca zilele astea ia de la mine zilnic, cu galeata si canistra !

Pagini: << 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Esti apt cognitiv sa faci distinctie intre o tehnologie super-avansata si magie !?
Mergi la: