back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Victor viorel ponta

 


 
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
 
Bashkanul_Gagauziei

69 mesaje
Membru din: 20/03/2014
Oras: Craiova

Postat pe: 22 Martie 2014, ora 11:59

După ce Rusia a salvat Siria de la intervenția militară americană, a venit timpul culegerii roadelor prieteniei dintre cele două țări. Compania rusească Soyuzneftegaz a obținut licențe de exploatare a petrolului în patru perimetre din Siria.

Conform datelor Centrului de Cercetări Strategice din Siria, pe șelful sirian există 14 zone petrolifere. Președintele CCS a declarat pentru presa rusă: „Dacă luăm în calcul numai 4 zone petrolifere, de la frontiera cu Liban și până la portul Banias, ele pot asigura un nivel de producție comparabil cu cel din Kuweit. În total, prognozele indică posibilitatea de a extrage 6 milioane de barili pe zi”. Ca termen de comparație, poate fi luată Arabia Saudită care produce aproape 10 milioane de barili pe zi sau emiratul Kuweit care produce 3,2 milioane de barili pe zi. Desigur, costul de extracție a petrolului sirian va fi mult mai mare decât costul de extracție al petrolului saudit, însă în ziua de azi se poate spune că epoca petrolului ieftin și ușor accesibil s-a terminat definitiv.
Faptul că Rusia a obținut controlul asupra unor resurse foarte importante este confirmat indirect de reacția extrem de iritată a presei occidentale. Într-un material publicat de Financial Times și citat de revista Odnako se spune că acordul petrolier semnat de Siria este „încă o dovadă a suportului oferit Rusiei regimului de la Damasc. Suportul din partea Moscovei este perceput ca o întărire a guvernului sirian, iar pe termen mediu există posibilitatea ca regimul să obțină o nouă sursă de venit... Totodată, este o metodă prin care rușii obțin profit din sprijinul politic oferit regimului sirian”.
Supărarea occidentalilor este vizibilă și ușor explicabilă. Companiile petroliere americane și britanice probabil că au împărțit deja perimetrele de exploatare încă din vara anului 2012, dar acțiunile Rusiei au făcut în așa fel încât petroliștii occidentali să nu obțină nimic.

Diferența fundamentală dintre modul de acțiune al Occidentului și modul de acțiune al Rusiei și Chinei constă în faptul că Occidentul obține contracte avantajoase după ce demarează un război, iar Rusia obține contracte avantajoase după ce a reușit să prevină un război de anvergură regională. Câteodată, faptele bune sunt răsplătite pe măsură.


Mai mult: romanian.ruvr.ru


"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats." -- Henry Louis Mencken (1880-1956)
Bashkanul_Gagauziei

69 mesaje
Membru din: 20/03/2014
Oras: Craiova

Postat pe: 24 Martie 2014, ora 13:44

Moldovenilor de peste Prut li se spune că în UE umblă câinii cu covrigi în codă și că după aderarea țării lor, în R.Moldova va curge lapte și miere.

Părerea mea e că sărăcia va fi și mai cruntă și foametea îi va bântui pe robii moldoveni ai UE.
Ca o condiție a accederii României în UE a fost impusă preluarea companiei de stat Petrom de către firma OMV din Austria (cu rafinării și acționari din Germania). Petrom asigura 100% din producția de țiței a țării, 38% din cea de gaze, 50% din consumul de produse petroliere. Pierderile statului român de pe urma vânzării pe nimic a Petrom se ridică în total la 20,14 miliarde de dolari și această sumă crește cu 3 milioane de dolari în fiecare zi. Patrimoniul Petrom era compus din 600 de benzinării, 15.000 de km de conducte de petrol și gaze, 145 de depozite de combustibili, un parc de 1.580 de autocisterne, 1.450 de vagoane-cisternă CFR, câmpuri petroliere și gazifere uriașe, nu numai în Romania, ci și în Kazahstan, Iran și India, cu rezerve estimate la 2 miliarde de barili, cu o valoare de 60 de miliarde de euro, două rafinării și un combinat de îngrășăminte chimice.
Așa s-a ajuns ca gazele și petrolul din subsolul României, care aparțineau poporului român, să fie extrase cu utilajele românești și muncitorii români, să fie trimise prin conducte sau cu vagoane cisternă românești și vândute tot României de către OMV. Mai mult decât atât, printr-o directivă a UE, prețul plătit de români pentru gazele care aparțin României, a fost aliniat la cel pe care-l plătesc germanii sau ungurii pentru gazul rusesc, extras și adus prin rețeaua de conducte Drujba și North Stream, tocmai din Siberia.
După ce că sunt jefuiți la drumul mare, mai ceva ca în epoca sclavagistă, românii acceptă să plătească și o taxă de membru al UE, de 1 miliard de euro/an, fără să primească un cent înapoi sub formă de investiții. Jefuirea României a fost cât de cât suportabilă până acum pentru români, întrucât ei a avut un președinte patriot precum Ceaușescu care a creat o industrie vastă și valoroasă. Cum R.Moldova n-a avut parte de un Ceaușescu, jefuirea ei dup㠄standardele UE” va conduce automat la foamete, dublată de o corupție inimaginabilă, dirijată de la Bruxelles. Trebuie să recunosc că odată cu intrarea în UE vor exista și un număr de aproape 10 moldoveni „fericiți”, care vor câștiga 7.956 euro pe lună, în calitate de europarlamentari. Aleși după aceeași rețetă de familie, clientelism și nepotism, aplicată de UE României adică: Elena Băsescu, fiica președintelui României, Daciana Sârbu, soția premierului Victor Ponta, Adina Vălean, soția lui Crin Antonescu, președintele PNL, etc.
Ca o concluzie, mafia de la Bruxelles, stimulează, acoperă și întreține corupția de tip mafie-statală de la București. Așa cum UE o face și în prezent prin marionetele sale și o va face la cote ridicate în viitor, la Chișinău. Cine nu crede, e invitat să citească corespondența mea cu președintele Parlamentului European, domnul Martin Schulz.


ohanesian.wordpress.com/2012/09/06/rechizitoriul-lui-valentin-va...

Raporteaza abuz de limbaj
"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats." -- Henry Louis Mencken (1880-1956)
valeriulivanov

1792 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 25 Martie 2014, ora 14:39

DRAGA ,PATRIOTISM-PONTA,CAT VA FI AMERICANISM IN ROMANIEA,CARACATITA LUI MAIESTRUL FARA SCRUPULE,A FI MANIPULAT - BASSS-INFLUIENTAT A FI DE GLOBALIZAREA MONO-COLORA, !,..V-A DAINUI PERMANENT,IN INTERESUIL MONO-COLOR ANGLO-SAXON, SI A FI IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN,SI AL LUMII IN GENERAL !.CE O FI AVAND IN CAPUL ACESTUI OM MANIPULAT SI A FI MANIACAL SPRE A NU FI DEVOTSAT ROMANIILOR,SI A UMANITATII IN GENERAL , NUMIT "MAESTRO-BASSSS-HA !,HA !,HA!,"-EXCENTRISM SADIC IN ZONA DE RASARIT !.,REMARCARE ?!,SAU RAZBUNARE-FRUSTRARI ?!( PE SISTEME SOCIALE SI REALIZARI ?!)..

Raporteaza abuz de limbaj
Bashkanul_Gagauziei

69 mesaje
Membru din: 20/03/2014
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Martie 2014, ora 21:54

În 1996, în Balcani, afacerile americanilor nu mergeau prea bine.
La sfârșitul anului 1995, președintele Croației, Franjo Tudman, al Iugoslaviei, Slobodan Miloșevici și Bosniei-Herțegovina, Alija Izetbegovic, au semnat Acordul de la Dayton, pe care nu se grăbeau să-l respecte. Casa Albă înțelegea că trebuia să-i oblige în permanență pe liderii balcanici să facă ordine în regiune. Secretarul de stat american, Warren Christopher, a convocat cu regularitate reuniuni cu cei trei lideri. În februarie 1996, ei s-au reunit la Roma. A avut loc un nou schimb de amabilități, însă treaba nu s-a mișcat din loc.
Bill Clinton conta foarte mult pe cei ce se aflau „sub tutela” sa. Liderul american înțelegea că doar pacea și liniștea în Bosnia-Herțegovina reprezintă o garanție pentru un nou mandat de președinte. Rivalul său, Bob Dole, a mizat și el pe cartea bosniacă, urmărind cu atenție situația din Balcani, greșelile în cursa prezidențială putând costa foarte scump.
În martie 1996, la Geneva în locul lui Izetbegovic a sosit adjunctul său, Ejup Ganic. Cu toate că avea atribuții extinse, el nu putea decide nimic, ultimul cuvânt fiind al lui Izetbegovic. Secretarul de stat american, Warren Christopher, a încercat să-i convingă pe Franjo Tudman și Slobodan Miloșevici să nu părăsească Geneva și să înceapă negocierile cu Ganic. Bineînțeles că cei doi n-au îndrăznit să nu-l asculte.
Imediat după ce s-a întors de la Geneva, președintele Tudman a declarat că ambele părți sunt de acord cu principiul cantonal. Musulmanii și croații au hotărât să formeze împreună o armată federală.
La Geneva ei au convenit și în legătură cu normalizarea relațiilor dintre Croația și Republica Federală Iugoslavia. O problemă teritorială nerezolvată, peninsula Prevlaka, a împiedicat recunoașterea reciprocă a celor două țări. Tudman a declarat că este gata să demilitarizeze această regiune. Zagreb și Belgrad au hotărât să reia relațiile economice, promițând că vor deschide transportul rutier, feroviar și aerian între cele două țări și au hotărât să înceapă exploatarea în comun a oleoductului JANAF.
Pentru consolidarea „succeselor de la Geneva”, Bill Clinton a hotărât s-o trimită în Bosnia-Herțegovina pe soția sa, Hillary Clinton, însoțită de zeci de jurnaliști de la cele mai importante posturi de televiziune americane. Hillary Clinton s-a convins cât de dificil este pentru 20.000 GI să stabilească pacea în zona conflictului. Pentru aceasta, ei primeau câte 4.000 de dolari pe lună, în general, pentru propaganda legată de grija Americii față de populația din Balcani și soldații săi. Asemenea show-uri electorale au influențat întotdeauna electoratul.

Raporteaza abuz de limbaj
"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats." -- Henry Louis Mencken (1880-1956)
Bashkanul_Gagauziei

69 mesaje
Membru din: 20/03/2014
Oras: Craiova

Postat pe: 27 Martie 2014, ora 18:17

Curtea Administrativă din Kiev a decis „să sisteze difuzarea canalelor de televiziune rusești pe teritoriul Ucrainei în timpul examinării plângerii înaintate de Consiliul Național de Televiziune și Radiodifuziune”.
Această decizie lezează libertățile democratice și reprezintă o încălcare a obligațiilor internaționale, a declarat Konstantin Dolgov, comisar pentru drepturile omului în MAE rus. În Europa autoritățile ucrainene sunt acuzate de „cenzură”.
Consiliul Național al Ucrainei a considerat că mass-media ruseasc㠄difuzează informații care amenință securitatea națională, suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei, propaga războiul, violența, brutalitatea, ațâță la ură interetnică, rasială și religioasă, atentează la drepturile și libertățile omului”, Este o reacție tipică pentru cei care ajung la putere pe o cale ilegală, consideră expertul Nikolai Sorokin.
„Orice putere revoluționară este instabilă și suferă de numeroase fobii. Este un atribut al oricărei revoluții istorice. Una dintre principalele fobii ale puterii ucrainene este teama de influența externă. Iar informațiile care vin din Rusia pun sub semnul întrebării monopolul autorităților revoluționare, care vor să convingă populația că adevărul e de partea lor. Tocmai de aceea se duce o luptă în acest sens”.

În prezent, pentru Ucraina cea mai importantă sarcină este menținerea reputației în fața poporului, măcar în sfera informațională. Însă interzicerea difuzării canalelor TV nu va aduce rezultatul dorit, consideră omul de științe Oleg Nemenski.
„În prezent, tinerii primesc informațiile în special prin intermediul internetului, iar acolo este greu de ascuns. În al doilea rând, pe jumătate din teritoriul țării televiziunea ucraineană este privită cu mare neîncredere. De aceea, cel mai probabil, telespectatorii vor refuza propaganda guvernamentală. Iar acest lucru poate contribui la faptul că cetățenii obișnuiți din Ucraina se vor îndepărta și mai mult de stat și vor simți tot mai mult că le este străin”.
Mulți telespectatori ucraineni nu înțeleg de ce nu pot viziona emisiunile preferate și se adresează Consiliului Național. Iar autoritățile locale speră să reușească să conteste decizia instanței.
„În regiunile estice și sudice se iau măsuri la nivel de conducere regională în vederea deblocării canalelor rusești de televiziune. Se depun plângeri împotriva autorităților de la Kiev. Cetățenii își cumpără antene parabolice pentru a putea viziona din nou canalele rusești”.
Consiliul Național a cerut încă de pe 11 martie să se sisteze difuzarea canalelor rusești pe teritoriul Ucrainei. OSCE a considerat că este o măsură represivă. Iar MAE Rus consideră aceste acțiuni o încălcarea a drepturilor mass-media. Pe 25 martie, 443 din cei 703 furnizori ucraineni cu autorizație din partea Consiliului Național de Televiziune și Radiodifuziune, s-a sistat difuzarea a patru canale rusești: Pervâi canal. Vsemirnaia seti (Canalul 1. Rețea mondială), RTR-Planeta, canalul informativ Rossia-24, NTV-Mir.

Raporteaza abuz de limbaj
"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats." -- Henry Louis Mencken (1880-1956)
valeriulivanov

1792 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 15:03

CE POT CA SA ZIC,CA, OMULETUL ISTA SA CALIT ,SI PERMANENT ,PERMANENT CADE (POZITIV-PENTRU POPOR ),IN PICIOARE !.

Raporteaza abuz de limbaj
valeriulivanov

1792 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 28 Martie 2014, ora 15:19

DAR,SI EL , AD-LITERAM, A PRELUNGIT NISTE CONTRACTE DE EXCROCIOSM ALE PREDECESORIILOR LOR !(DEFORMATIE PROFESIONALA -POLITICA !). -SISTEM-FANARIOT CU CONRUPTIE GENERALIZATA.RO.-PE ZONA BALCANICA , ! ! ! ,,..

Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Aprilie 2014, ora 09:33


Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Aprilie 2014, ora 09:35


Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Aprilie 2014, ora 16:28


Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 11:46



N-O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI CINE SE AFLĂ ÎN SPATELE JOCULUI EXTRAORDINAR AL SIMONEI HALEP!


Surpriză uriașă la Roland Garros. S-a descoperit cine este artizanul marilor victorii ale Simonei, creierul din umbră care coordonează tot și gândește strategiile aducătoare de puncte WTA și generatoare de mândrie națională. Este Victor-Viorel Ponta, nu Mircea Diaconu. Cum frumos spunea și un specialist în tenis contactat de revista Kamikaze, „este cea mai mare surpriză în sportul alb românesc de la maimuță încoace“.

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 12:54



Simona președinte!


Conform unui sondaj comandat de PSD, 65% dintre români ar vota la președinție cu Simona Halep, alias Halepeno, și doar 95% cu Victor Viorel, alias Ponta.

“Avem nevoie de dreapta sau – cum ar zice CTP, care e ză mazăr și ză fazăr și în acest domeniu – de forehand-ul ei de dreapta”, crede domnul Crin Antonescu, retras, pentru a cugeta, în chilia lui Daniil Sihastrul.

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 13:24


Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 13:25



Victor Ponta și DD viitorul țării e!




Zvonurile KMKZ

Demența senzațională a demențelor: D.D. vrea să se predea lui Ponta, dar cel care controlează ce a rămas din PPDD, deputatul și avocatul Daniel Fenechiu, ar face mai degrabă o alianță cu PDL-PNL. Lupta e strînsă: D.D. are de recuperat OTV și de întins cît poate de mult procesul în care a fost condamnat (încă nedefinitiv) la trei ani de închisoare pentru șantaj, Fenechiu are planuri politice mai mari decît îi poate oferi un partid de bezmetici. Noi am paria pe Fenechiu.

Dacă nu-i reușește tîrguiala cu D.D., Ponta pierde colaborarea cu PPDD. Iar dacă nu colaborează cu PPDD, Ponta pierde majoritățile locale din peste treizeci de consilii județene. Iar dacă nu are aceste majorități, Ponta poate să arunce în județe cît vrea cu bani guvernamentali, aceștia nu se vor cheltui pe proiecte electorale numai bune pentru prezidențiale. Nasol? Foarte. Noi am paria tot pe Fenechiu. Daniel, nu Relu.

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 13:26


Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 13:28



Ponta și-a plătit campania electorală din banii Guvernului


Ideea e simplă: unde avea de făcut campanie pentru partid, hop, se nimerea și o deplasare de serviciu. Pentru popor, din banii poporului.

Uneori, premierul Ponta nu e deloc de acord cu deputatul Ponta. Alteori, același premier îl contrazice flagrant pe șeful PSD Ponta. Cu toate astea, pe banii Guvernului, cei doi (trei?) reușesc să se înțeleagă bine, mai ales dacă e campanie electorală. La europarlamentare, de exemplu, Victor-Viorel politicianul a bătut țara în lung și-n lat ca să se-arate poporului însetat de roșu pesedist. Firește, nu a avut încotro și a trebuit să-l ia și pe premierul Victor-Viorel. Iar acesta a și plătit, ce Guvernul lui, că doar nu a dat din buzunarul PSD. Nu? Păi, da. Pentru însetații de probe și amănunte, o colecție de coincidențe, mai jos. După modelul „Unde e campanie electorală a PSD, hop și premierul în vizite de lucru oficiale“. Nu-s toate exemplele posibile, că ne-ar fi trebuit vreo două reviste să publicăm probele, dar avem niște poze pe care și piticul ăla de Kim Jong-un ar fi invidios.

16 mai moldova K16 mai 2014. Site-ul Guvernului notează că, pe 16 mai, premierul Ponta s-a deplasat în Botoșani și Suceava. Coincidență, pe site-ul PSD sînt postate fotografii de la un miting electoral desfășurat la doi pași, în Piatra Neamț. În aceeași zi.







17 mai K17 mai 2014. PSD postează poze cu Ponta electoral la Iași. Guvernul nu se lasă mai prejos și ne anunță că programul oficial al premierului, deci deplasare sponsorizată de popor, include vizite de lucru pe la fabrici și uzine din – exact! – Iași.







20 mai brasov K20 mai 2014. PSD notează cu mîndrie românească: Ponta e la un miting electoral la Brașov, ceva frumos, cu hîrtiuțe colorate și sclipicioase. A dracu’ coincidență, premieru’ n-a putut sta deoparte: în aceeași zi, a fost și el la Brașov, conform site-ului oficial și public al Guvernului.





21 mai biden si sibiu K21 mai 2014. Fierbere mare la Guvern și la Cotroceni. Vicepreședintele american Joe Biden a avut treabă pe la București și a trecut și pe la Ponta și Băsescu. Nu-i nimic, premierul Ponta a găsit timp și de o vizită de lucru la Sibiu. Ei bine, politicianul Ponta nu a rezistat și s-a înființat și el în orașul lui Iohannis pentru o baie de mulțime. Probabil au călătorit cu același elicopter „de lucru“.





22 mai timisoara bihor K22 mai 2014. În penultima zi de campanie electorală, Ponta s-a dat cu poporul la Oradea, Arad și Timișoara. Ca să nu fie mai prost, premierul și-a făcut și el un ordin de deplasare pe la Timișoara.







Desigur, înainte de campania electorală, vizitele premierului în țară nu aveau nici pe departe frecvența din ultimele săptămâni, ba chiar erau destul de rare. Când ești zilnic invitat să bubui mingile ridicate la fileu de realizatorii TV de la posturile de casă, nu prea mai ai timp să vizitezi cu-atâta sârg de fabrici și uzine. E vizibil de pe Lună că ceaușismele astea de lucru i-au venit premierului în campania electorală ca să mai scadă din cheltuielile de partid, mai ales că nu o dată a fost nevoie de avioane și de elicoptere pentru a ajunge în multe locuri în cel mai scurt timp. La fel de sigur e că toată povestea e de rahat și, mai ales, că nu prea ai ce să-i faci lui Viorel, care-ți va rîde în nas și-ți va spune că electoralele au fost pe banii partidului și vizitele de lucru ale premierului pe banii Guvernului.

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 13:29


Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 10:25


Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 18:04

daca familia infractorilor basescu este plina de puroaie si scheleti....intreb si io ...o intrebare nevinovata si neinteresata...familia ponta ce-a cautat in ,,vizita'' la poiana tapului la vila lu' ioan niculae...or avea ceva ,,afaceri'' impreuna....???

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
valeriulivanov

1792 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 21 Iunie 2014, ora 12:13

IESE -PRESEDINTE,CU CONDITIEA -CA SA PAZEASCA VOTUL POPULATIEI SARACITE,DE MANIPULATIEA SI VICIEREA VICLEANA AL "BAU-BAU-LUI GLOBAL SI HAPSAN ! ".

Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Iunie 2014, ora 15:19

Ce i-a spus Merkel lui Ponta

Top%20secret TEMĂ DE GÂNDIRE. Unirea Moldovei cu România anuntă alipirea Transilvaniei la Ungaria. China, "pisica" salvatoareDe ce s-a dus Ponta la Berlin? Ce a avut să-i comunice Angela Merkel politicianului român? Surse din zona serviciilor secrete ne sugerează lucruri care ne fac pielea de găină. E foarte adevărat că majoritatea premierilor români din ultimii ani au fost chemați la Berlin, însă atunci pentru diverse afaceri “mărunte”. Atât Boc, cât și Tăriceanu de două ori, au fost chemați de către Merkel pentru a primi diverse instrucțiuni.
De astă dată, Ponta a stat la o întâlnire formală, în biroul cancelarului German în spatele ușilor închise doar 7 minute. 7 minute în care i s-a comunicat ceva. Conform relatărilor oficiale, discuția lui Ponta cu Merkel a durat doar 4 minute, însă martorii oculari spun că 7 minute. Mai trebuie amintit că Ponta a fost primit neobișnuit de protocolar, cu gardă de onoare și tot dichisul specific vizitelor la nivel înalt.
După întâlnirea formală, a urmat un dineu oferit de A ngela Merkel în contextul vizitei premierului român. Dineul a început așa cum era programat la orele 19:30, urmând ca acesta să dureze până la 20:45, însă s-a prelungit cu aproape o oră. Premierul român și cel german au discutat tête-à-tête pe terasă, între 4 ochi aproximativ 30 min. A poi, cei doi s-au întors în sala dineului și au luat loc alături de consilieri.
Mai trebuie spus că dineul a fost de fapt un work diner, întrucât la el au participat și consilierii ambelor părți, iar în urma discuției de pe terasă, s-au semnat anumite acte.
“După discuția de pe terasă (la care nu a avut nimeni acces), Ponta a fost terminat”, spun martorii oculari. Din ceea ce a răzbătut din sala dineului, se pare că pe terasă Merkel ar fi spus ceva despre Roșia Montană. Discuția pe această temă a continuat și înăuntru, însă foarte voalat, cu referiri dese la Transilvania. De asemenea s-au făcut dese referi la autonomie.
Acum începe partea extrem de interesantă a poveștii. Și îi spun poveste pe bună dreptate. Dacă până acum m-am menținut în a relata fapte care pot fi verificate, de aici intrăm pe un teren pur speculativ, în care se încurcă informații contradictorii.
Vă rog așadar – ca îndemn general – să nu credeți nimic din ceea ce auziți și doar jumătate din ceea ce vedeți cu proprii ochi.

ponta merkel terasa TEMĂ DE GÂNDIRE. Unirea Moldovei cu România anuntă alipirea Transilvaniei la Ungaria. China, "pisica" salvatoare

Sursele noastre pretind că adevărata miză a întâlnirii din iunie de la Berlin ar fi Roșia Montană, cu implicații geopolitice amețitoare.
Pe scurt, Merkel l-a anunțat pe tânărul politician român că personaje supra-statale și supra-politice sunt interesate de resursele de la Roșia Montană și că ele vor fi luate oricum. Dacă devine necesar – deși cancelarul ar fi specificat că momentan nu se pune problema – Transilvania capătă în întregime calitatea de stat suveran, cu un guvern propriu instalat la Cluj. O altă variantă doar de pedepsire, ar fi declararea unei Regiuni A utonome Maghiare (RAM) cu un guvern propriu la Tg. Mureș, recunoscut rapid de țările NATO și în special de Statele Unite, dacă oficialii României nu găsesc căile potrivite pentru exploatarea zăcămintelor.
Partea bună e că nu interesează pe nimeni cine anume operează acele resurse, important e ca ele să ajungă acolo unde trebuie indiferent de costuri. A stfel s-a dat undă verde României să opereze zăcământul aurifer, dar mai ales pe cel de metale rare, inclusiv wolfram.
Ponta și-ar fi exprimat îngrijorarea pentru cariera sa politică, dat fiind faptul că, în rândul cetățenilor români, Roșia Montană a devenit un subiect extrem de delicat. Fără menajamente i s-a spus că dacă nu face ceea ce trebuie, chiar pe timpul mandatului său, România se va destrăma, iar cei interesați vor discuta problema direct cu noile oficialități ale Transilvaniei.
De asemenea s-a discutat problema politică a împingerii graniței NATO (UE) pe Nistru, iar Ponta a primit asigurări că acest lucru e aprobat deja de către Kremlin. În mod firesc există o opoziție puternică din partea Ucrainei, însă această opoziție e neglijabilă din punctul de vedere al Berlinului și Washingtonului.
S-a abordat în acest context și noul proiect Nabuco – Nabuco West. A cesta ar urma să fie semnificativ mai mic și să traverseze doar Bulgaria, România și Ungaria, ajungând în Austria, Turcia și Georgia fiind lăsate pe dinafară. În acest context Turcia s-a îndreptat spre alt proiect – TANAP (Conducta Trans-Anatoliană), care în viziunea Turciei ar putea fuziona mai târziu cu Nabuco Vest.
Germania are astfel un interes absolut pentru Nabuco, în orice context, astfel că l-a îndemnat pe premierul român să facă lobby pentru trecerea la realizarea proiectului.
Mai multe detalii despre acest proiect aici

Romania si Diktatul TEMĂ DE GÂNDIRE. Unirea Moldovei cu România anuntă alipirea Transilvaniei la Ungaria. China, "pisica" salvatoare

În acest context Ponta a luat act de realitățile politice la nivel înalt și de lupta fără scrupule pentru resurse. A promis că va susține toate proiectele Germaniei în regiune și a lăsat să se înțeleagă că Merkel poate transmite superiorilor domniei sale acordul său pentru ORICE PROIECT ÎN ORICE FORMULĂ, câtă vreme România e lăsată în granițele sale.
Drept recompensă, Merkel l-a mângâiat ușor pe cap cu posibilitatea ca Dimler Benz să construiască o fabrică în România, unde să se producă cutii de viteze pentru Mercedes. Deja constructorul german are o filială la Cugir, unde a promis să investească 300 mil. euro. Ponta a discutat și cu Deutsche Bank care dorește să deschidă un serviciu financiar la București, oferind astfel 700 de locuri de muncă.
Întrebat fiind la întoarcere, unde a afișat o mină macabră dacă o poate considera prietenă pe Angela Merkel, Ponta a spus “Sunt premieri în Europa pe care nu m-aș feri deloc să-i numesc prieteni: e prim-ministrul Poloniei, Donald Tusk, cancelarul A ustriei sau premierul Slovaciei, a răspuns Ponta. Nu pot să spun același lucru despre A ngela Merkel, însă ea este un om foarte pragmatic și foarte rațional în ceea ce face și nu știu dacă are prieteni sau neprieteni în România, dar în mod sigur vede relațiile româno-germane într-un mod extrem de rațional. Faptul că am discutat în viitor, care va fi poziția României sau care e poziția Germaniei, înseamnă că m-a considerat un partener de discuție” (sursă: DeCe News)
Rezumat: Ponta a fost anunțat că harta Europei de Est se poate modifica în orice moment, dacă România nu face ceea ce trebuie. Alipirea Moldovei la România, dar și pierderea Transilvaniei întregi sau crearea unei enclave maghiare în interiorul Statului Român sunt rațiuni care depășesc o Românie în metastază. O Românie fără armată, fără economie în general, fără agricultură sau elite intelectuale.
Se pare că, din rațiuni care nu au nici o legătură cu România sau Moldova, această unire formală se va face, întrucât UE și SUA sunt interesate de împingerea spre Est a graniței NATO. Ceea ce l-a “terminat” însă pe premier a fost exact posibilitatea ca odată cu unirea Moldovei cu România, să aibă loc desprinderea Transilvaniei.
În contextul în care cererile UE pentru crearea unui stat țigănesc în Sudul României devin tot mai vocale, misiunea lui Ponta e extrem de complicată. El are de ținut în frâu o Românie gata să se destrame prin ea însăși.
Indiferența poporului român la valorile reale ale vieții și îmbuibarea sa cu cârnați, timp de peste două decenii, ne-au adus aici. Ca România să nu mai însemne absolut nimic în relațiile internaționale. Ea poate face acum doar politică și răspunde cu “Da, să trăiți, așa vom face”celor interesați de resursele sale excepționale.

NOTA ISPRAVNICULUI. Îmi place să cred că vizita premierului chinez în România are legătură cu întâlnirea lui Ponta cu Angela Merkel. Nu-l suspectez pe premierul României de atâta inteligență și curaj politic, dar îmi permit să sper la o mișcare geopolitică salvatoare, indiferent de unde și de cine e inspirată. Căci, la presiunile uriașe ale UE (recte Angela Merkel), FMI sau NATO asupra României, singura ieșire din clenci era reînnodarea relațiilor cu China, putere mondială de care se tem și Rusia, și NATO. Pe de altă parte, e plauzibil ca relațiile încordate dintre Washington și Moscova să-l fi determinat pe Vladimir Putin să schimbe paradigma istorică, acceptând (poate chiar încurajând) interpunerea Chinei întreRomânia și propriii ei aliați (UE și NATO). Scutul antirachetă de la Deveselu își pierde astfel din eficiență pentru că, chiar dacă americanii îi au pe ruși sub control, în spatele lor se află chinezii care, la rândul lor, îi controlează. Nu de dragul rușilor, evident, ci de dragul propriului interes. În acest caz, se schimbă toate scenariile economice UE-FMI-SUA care vizează resursele României, căci prezența Chinei aici impune alte abordări ale situației.

Dacă în guvernul României ar exista măcar un singur om cu un IQ peste medie, ar înțelege că această carte ar putea fi jucată inteligent, folosindu-se de chinezi atât împotriva exceselor UE-NATO, cât și împotriva politicii rusești. Pentru că și rușii îi au, în acest moment, pe chinezi, și în față, și în spate…

P.S. N-aș vrea să se cread㠖 Doamne ferește! – că sunt un dușman al revenirii Basarabiei în matca firească. Nu, nicidecum! Iubesc această țară și o vreau întreagă. Am vrut doar să atrag atenția asupra unor posibile planuri de reîmpărțire a lumii și de reconsiderare a granițelor teritoriale. Așadar, vreau Basarabia în granițele României, ceea ce este oportun pentru strategiile geopolitice, dar trebuie să avem inteligența de a nu pierde Transilvania, pierdere pentru care s-a creat deja cadrul necesar. Căci, dacă Transilvania n-a fost niciodată pașalâc turcesc – nici atunci când Ungaria a fost (adică din 1526, când Suleiman Magnificul i-a nimicit pe unguri în bătălia de la Mohacs, și până în 2 septembrie 1686, când coaliția antiotomană a recucerit Buda) – de ce am accepta să devină pașalâc maghiar? Acest lucru nu se poate realiza decât cu complicitatea structurilor puterii și cu consimțământul unei populații obosite. Asupra acestui context am vrut să atrag atenția…



Autor: Miron Maneg

SURSA : www.certitudinea.ro/

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Iunie 2014, ora 15:37

inc-o data se dovedeste ca nimic in viata nu este intamplator....candva lenin ne spunea ca,,intotdeauna copiii copiilor nostri, vor fii sefii copiilor copiilor vostri''....iata ca se adeveresc profetiile sale...dupa ce am aflat ca tatal comandantului basescu a fost presedintele comitetului politic al armatei a 3-a ...iata si adevarul despre bunicul lui victor viorel...



Dezvăluiri: CINE ESTE BUNICUL LUI VICTOR PONTA? -Naumovici Partea I-a



Sursele noastre din interiorul PSD susțin că bunicul matern al lui Victor Ponta era evreul rus Naumovici (ulterior, mama Premierului și-a scurtat numele în “Naum”, din motive lesne de înțeles).

Până aici, toate bune și frumoase, nimeni nu e vinovat dacă se naște nigerian, congolez sau brazilian. La propunerea consilierilor sovietici care conduceau pe atunci România, bunicul lui Ponta este trimis la studii în URSS.

Acolo, după absolvirea Academiei Militare “Frunze”, revine în București, este avansat “colonel cu stea” – unul din gradele introduse de sovietici după ocupația militară a României și desființat în 1963. Proaspătul colonel Naumovici este încadrat la DIA – Direcția de Informații a Armatei, care, în acea perioadă, era condusă de general-locotenent Serghei Nicolau (pe adevăratul său nume Seghei NIKONOV – născut la 22 septembrie 1905 în Basarabia, pe atunci “gubernie țaristă”). NIKONOV era un vechi agent al NKVD-ului, cu studii la Iași, dar este exmatriculat de Universitate pentru “activitate comunist㔠și pleacă să-și continue studiile la Bruxelles. Aici este reperat de Siguranța belgiană iar Serghei Nikonov fuge la Marsilia unde se înscrie în Partidul Comunist Francez.

Este adus de sovietici la București și devine Director General al SSI-ului, în perioada ianuarie 1947 – 1951 (SSI-ul era în perioada interbelică și până în 1951, SSIAR – Serviciul Special de Informații al Armatei Române, restructurat în 1940 când a luat denumirea de SSI – Serviciul Special de Informații). Serghei Nikonov semnează practic desființarea, în 1951 a SSI-ului, cel mai redutabil serviciu de informații și contrainformații militare și nu numai al României interbelice și care a și reușit, în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, să producă pierderi grele Armatei Roșii, prin infiltrarea a sute de agenți cu stații portabile de emisie – recepție, în spatele trupelor sovietice, SSI-ul a procurat informațiile militare atât de necesare Marelui Stat Major al Armatei Române și a executat sute de operații de sabotaj și diversiune pe teritoriul URSS până departe în Caucaz. SSI-ul a reușit cu un uriaș efort uman în doar două luni după ocuparea României, la 23 august 1944, să pună la adăpost de urgia sovietică zeci și zeci de tone de arhive militare și civile. Așa au mai rămas până azi câteva arhive care, altfel, ar fi fost indiscutabil transportate în Rusia. Serghei Nikonov alias Serghei Nikolau devine, între 1951 și martie 1954, Șeful Direcției I de Informații Externe a M.A.I. Dar și aici procedează identic, ca și în cazul SSI, și anume desființează și această direcție și o încorporează în Departamentul Securității Statului, conform indicațiilor consilierilor sovietici de la București (practic a luat Serviciul de spionaj extern și l-a înglobat în Securitate).

Adevărul e că și SSI-ul și Direcția I de Informații Externe erau fostele servicii române care se opuseseră, cu succes, NKVD – ului și GRU, în perioada interbelică și în timpul războiului, și rușii abia așteptau să le desființeze. Plus că SSI-ul era cel care a înarmat partizanii din Bucovina, Moldova și Transilvania și le-a asigurat arme, muniții și bani grație cărora unii partizani au rezistat în munți până în 1955. Nu toți partizanii lucrau pentru SSI ci numai șefii acestor partizani erau ofițeri sau rezidenți SSI. Dar să revenim la Serghei Nikonov. Din martie 1954 și până în 26 noiembrie 1960, Nikonov ocupa funcția de șef al Direcției Militare a Marelui Stat Major al Armatei. Exact în perioada asta, colonelul Naumovici devine mâna dreaptă a generalului S. Nikonov. Apoi, din noiembrie 1960 și până în decembrie 1963, Nikonov îndeplinește funcția de șef al Direcției de Control din Ministerul Forțelor Armate, unde îl ia și pe protejatul său, colonelul Naumovici. În decembrie 1963, cei doi sunt scoși la pensie. În acea perioada Niconov și Naumovici colaborau excelent cu generalul-maior Alexandru Sergheevici NICOLSCHI, din Direcția Generală a Securității Poporului (pe adevăratul nume Boris GRUNBERG, vechi agent NKVD, condamnat, în 1941, la munca silnică pe viață pentru crimă de spionaj în favoarea URSS și decedat în 1992), dar cei doi colaborau excelent și cu celebrul “PANTIUȘA”, general-locotenent Ghe. PINTILIE (pe adevăratul nume Pantelei Bodnarenko, născut la Tiaspol, la 09.11.1902 și decedat în București, la 11 august 1985, fost ofițer NKVD la Tiraspol, încă din 1920 ) care devenise șeful Securității Statului, la data de 15 august 1948 (Director General al Direcției Generale a Securității Poporului).

SURSA Citeste mai departe :Vocea Valcii

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Iulie 2014, ora 12:34


Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 12:02


Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
valeriulivanov

1792 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 15:20

De la: Bashkanul_Gagauziei, la data 2014-03-22 11:59:37 După ce Rusia a salvat Siria de la intervenția militară americană, a venit timpul culegerii roadelor prieteniei dintre cele două țări. Compania rusească Soyuzneftegaz a obținut licențe de exploatare a petrolului în patru perimetre din Siria.

Conform datelor Centrului de Cercetări Strategice din Siria, pe șelful sirian există 14 zone petrolifere. Președintele CCS a declarat pentru presa rusă: „Dacă luăm în calcul numai 4 zone petrolifere, de la frontiera cu Liban și până la portul Banias, ele pot asigura un nivel de producție comparabil cu cel din Kuweit. În total, prognozele indică posibilitatea de a extrage 6 milioane de barili pe zi”. Ca termen de comparație, poate fi luată Arabia Saudită care produce aproape 10 milioane de barili pe zi sau emiratul Kuweit care produce 3,2 milioane de barili pe zi. Desigur, costul de extracție a petrolului sirian va fi mult mai mare decât costul de extracție al petrolului saudit, însă în ziua de azi se poate spune că epoca petrolului ieftin și ușor accesibil s-a terminat definitiv.
Faptul că Rusia a obținut controlul asupra unor resurse foarte importante este confirmat indirect de reacția extrem de iritată a presei occidentale. Într-un material publicat de Financial Times și citat de revista Odnako se spune că acordul petrolier semnat de Siria este „încă o dovadă a suportului oferit Rusiei regimului de la Damasc. Suportul din partea Moscovei este perceput ca o întărire a guvernului sirian, iar pe termen mediu există posibilitatea ca regimul să obțină o nouă sursă de venit... Totodată, este o metodă prin care rușii obțin profit din sprijinul politic oferit regimului sirian”.
Supărarea occidentalilor este vizibilă și ușor explicabilă. Companiile petroliere americane și britanice probabil că au împărțit deja perimetrele de exploatare încă din vara anului 2012, dar acțiunile Rusiei au făcut în așa fel încât petroliștii occidentali să nu obțină nimic.

Diferența fundamentală dintre modul de acțiune al Occidentului și modul de acțiune al Rusiei și Chinei constă în faptul că Occidentul obține contracte avantajoase după ce demarează un război, iar Rusia obține contracte avantajoase după ce a reușit să prevină un război de anvergură regională. Câteodată, faptele bune sunt răsplătite pe măsură. "PENTRU ECHILIBRU,DIVERSITATE SI ARMONIE GLOBALA ,CONTRA DICTATURII GLOBALE !.


Mai mult: romanian.ruvr.ru

Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Iulie 2014, ora 15:01


Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Iulie 2014, ora 17:41


Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
valeriulivanov

1792 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Iulie 2014, ora 17:16

DA,AJUTOARE LA POPULATIEA SARACITA DE "CAPITALISMUL-SALBATEC ",SI ASTFEL CASTIGI PREZEDENTIATUL,ELIMINANDU-L ASTFEL ,PE EXCROCUL-SLUGOI -AMERICAN,FARA SCRUPULE,,NUMIT "BASS" -FARA A FI DE DUMNEZEU,IN RAPORT CU POPORUL ROMAN !. SI CARE "NENOROCITUL",TERGIVERSEAZA DEPUNEREA MANDATULUI PRESEDENTIAL ", CU SCOPUL RAZBUNATOR,SI CONTRA INTERESELOR POPORULUI ROMAN, SI VREA, DOAR DE A LASA RADACINI OTRAVITE A SLUGARNICIEI FATA DE AMERICANI ,"EL",FIIND UN MONSATRU POLITIC,INCRANCENAT DE RAHAT,FATA DE MEMORIEA POPORULUI ROMAN !.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Membru din: 12/07/2014
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Iulie 2014, ora 10:37

Victor Viorel Ponta este un mutant ordinar, mincinos, plagiator, ,,castrist'' prin comportament periculos prin educatie dar si prin originile lui armene-staliniste..
El este rodul simbiozei dintre comunism , crima organizata si impostura.
Reprezinta ,,cetateanul de tip nou''atat de mediatizat in regimul Ceausescu, impostor bolsevic ascuns dupa diplome false .....un specimen periculos care daca nu este scos definitiv din viata politica va aduce mari nenorociri Romaniei.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Membru din: 12/07/2014
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Iulie 2014, ora 13:14

De la: 9am_4158, la data 2014-07-12 10:37:11Victor Viorel Ponta este un mutant ordinar, mincinos, plagiator, ,,castrist'' prin comportament periculos prin educatie dar si prin originile lui armene-staliniste..
El este rodul simbiozei dintre comunism , crima organizata si impostura.
Reprezinta ,,cetateanul de tip nou''atat de mediatizat in regimul Ceausescu, impostor bolsevic ascuns dupa diplome false .....un specimen periculos care daca nu este scos definitiv din viata politica va aduce mari nenorociri Romaniei.

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului victor viorel ponta
Mergi la: