back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Lucruri fara sens

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 14:34

De la: nastasemihail, la data 2013-05-16 14:14:29
De la: Daphne, la data 2013-05-16 13:38:33Constiinta unui musulman ti-ar raspunde altceva: pisicile nu sunt malefice, este o benedictie sa ai o pisica in casa. Sunt animale protejate. Iar daca mergem pe la invataturile arabe, acolo se povesteste despre o femeie ce fusese pedepsita de divinitate pentru ca isi batuse joc de o pisica, tinand-o flamanda si batand-o.

Deci sintem antagonici musulmanilor.
Eu ma simt linistit linga un ciine, si stau ca pe ghimpi linga o pisica. Nu stiu de ce.

Antagonici ? nu, dar complementari da !
ziua e antagonica cu noaptea ?
frumosul e antagonic cu uritul ?
dar binele cu raul ?
Yang.ul este antagonic cu Yin. ul ? nu, sunt complementare notiunile si intelesul lor si se nasc dintrunele in altele, fiecare purtind in sine, in stare incipienta, celalalt aspect !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 14:45

De la: gabigabi2, la data 2013-05-16 14:34:36
De la: nastasemihail, la data 2013-05-16 14:14:29
De la: Daphne, la data 2013-05-16 13:38:33Constiinta unui musulman ti-ar raspunde altceva: pisicile nu sunt malefice, este o benedictie sa ai o pisica in casa. Sunt animale protejate. Iar daca mergem pe la invataturile arabe, acolo se povesteste despre o femeie ce fusese pedepsita de divinitate pentru ca isi batuse joc de o pisica, tinand-o flamanda si batand-o.

Deci sintem antagonici musulmanilor.
Eu ma simt linistit linga un ciine, si stau ca pe ghimpi linga o pisica. Nu stiu de ce.

Antagonici ? nu, dar complementari da !
ziua e antagonica cu noaptea ?
frumosul e antagonic cu uritul ?
dar binele cu raul ?
Yang.ul este antagonic cu Yin. ul ? nu, sunt complementare notiunile si intelesul lor si se nasc dintrunele in altele, fiecare purtind in sine, in stare incipienta, celalalt aspect !

Imaginea in oglinda. Dar de sens invers. O continuitate, o completare.

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Mai 2013, ora 02:29

De la: Daphne, la data 2013-05-16 14:25:19
De la: nastasemihail, la data 2013-05-16 14:15:38
De la: Daphne, la data 2013-05-16 14:05:59Almeu a aprins un buton de gaz sarind, in plina noapte. Apoi a venit sa miaune bizar la usa unde dormeam. Am aprins lumina.... Noroc cu aerisirea care ne-a salvat sa nu explodam. A facut o boacana pe care a semnalat-o stapanilor, totusi, sa ia o masura. De ai fi auzit cum sfaraia gazul, deschis la maxim....

Citi ani are?
Mai sint si robinete de inchis gazele, si care pot fi puse sa nu se vada, si sa nu vada cind se umbla la ele.

Acum are 3 ani. Cu faza cu gazul avea 8 luni si primele calduri. Apoi imediat l-am sterilizat. Dar tot e capricios si parca s-ar teme sa stea singur. Ca nu are voie in toata casa, doar jos, pana la iesirea in hol. Iar curiozitatea il determina sa....miaune.

Robinetul de inchis gazul cade, deoarece ramaneam fara incalzire. Era in februarie. Apoi am pus un jumatate de pettaiat scociat peste butoanele de la aragaz, care erau sus langa placa de gatit.

Am crezut ca spui de un copil. Ca m-a enervat gabi, si nu mai citesc tot.
Deci pisica da drumul la gaze, asta chiar nu are sens.
Eu i-as da drumul din casa....e malefica.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2013, ora 02:31

Sint topice cu intrebari.

Ai facut exact ca fi-mea cind se enerveaza.
O enervam asa de tare ca nici nu mai stia sa vorbeasca.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2013, ora 02:32

Nu am auzit de ciini lasati in casa si sa faca boacane mari. daca le vorbesti intr-un anumit fel, ei inteleg si fac ce vrei tu.
Ia-ti un ciine, din rase mai inteligente.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2013, ora 10:34

Mereu imi spunea si tatal meu sa scap de pisica asta. Dar nupot. Eu am adus-o in casa, nu a iesit niciodata, decat recent cate putin in curte, si nu sta singura afara, plange de numa'. Cum sa o dau afara? Daca scap de pisica asta, altu' animal in casa nu mai aduc veci! Mi-a ajuns! Poate ar trebui sa o dau cuiva cu suflet. O vrei tu?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2013, ora 10:35

Adevarul ca de cand am castrat-o, am luat precautiunile necesare cu gazul si curentul, ba am schimbat si casa, nu mai face atatea prostii. Acum are de lucru cu perdelele noi.....Mor!!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2013, ora 13:19

pisica prietenei mele, sta in curte ....are si o casuta a ei, sub scara si cind i se face foame vine la geamul de la bucatarie si miorlaie ...acu' ca-i aproape vara, poate ca ar trebui s-o-nveti cu traitul afara !....zic si eu....

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2013, ora 13:45

De la: gabigabi2, la data 2013-05-17 13:19:12pisica prietenei mele, sta in curte ....are si o casuta a ei, sub scara si cind i se face foame vine la geamul de la bucatarie si miorlaie ...acu' ca-i aproape vara, poate ca ar trebui s-o-nveti cu traitul afara !....zic si eu....

M-am gandit si eu sa o las afara, dar apoi nu o mai pot lasa sa stea in casa , ca poate aduce tot felul de microbi si de boli, pe langa paraziti. Iar al meu nu a ieist niciodata. e curios, daca deschidem usa de la curte, iese, dar cum o inchidem, este panicat si miorlaie disperat sa reintre in casa. Imi fac mustrari de constiinta daca cumva il las afara si nu supravietuieste sau miorlaie mereu la usa.....

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2013, ora 18:21

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2013, ora 00:53

De la: Daphne, la data 2013-05-17 10:34:28Mereu imi spunea si tatal meu sa scap de pisica asta. Dar nupot. Eu am adus-o in casa, nu a iesit niciodata, decat recent cate putin in curte, si nu sta singura afara, plange de numa'. Cum sa o dau afara? Daca scap de pisica asta, altu' animal in casa nu mai aduc veci! Mi-a ajuns! Poate ar trebui sa o dau cuiva cu suflet. O vrei tu?

Nu-mi prea plac pisicile.
De fapt nu-mi prea plac animalele in casa.
Nu am niciunul.
Doar porumbei cu pui si oua pe pervaz. Dar nu am ce sa le fac.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2013, ora 11:49

Am solutia: iti expediez motanu' meu. Vorbeste si iubeste pasarile! Poate ti le papa el?! Poti sa il tii pe...pervaz. Cu o lesa poate....dar sa nu se spanzure... Si vezi ca iti cer raport de sanatate a motanului zilnic, da?

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Lucruri fara sens
Mergi la: