Info
x
Lucruri fara sens
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Aprilie 2013, ora 17:43
De la: gabigabi2, la data 2013-04-13 16:40:03NUMAI despre asta vorbesc ? si Cind te-am OBLIGAT sa ataci acest subiect ? ( AICI E O INJURATURA, CARE VA APARE DACA NU MA LASI IN PACE SA COMENTEZ PE FORUM ) exact asta faci tu. Le impui altora numai si numai parerea ta. Chiar si cind esti de acord dai impresia ca te contrazici cu persoana respectiva. Te-am avertizat sa nu ma mai aTACI FARA MOTIV. sTII CA NU SUPORT SA-MI BAGI IN FATA DISCUTIILE TALE MALEFICE DESPRE MOARTE IN PRINCIPAL, LA ORICE TOPIC. dESCHIDE-TI DRACULUI UNUL DESPRE MOARTE daca te pasioneaza, si scuteste-ma cu calificativele tale tembele. Cunostintele mele nu te privesc pe tine, falsa judecatoare de forum.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2013, ora 17:51
GABI TU VORBESTI DE CONTRADICTII.
tU CARE L-AI ALES PE BASESCU APOI NE OBLIGI PE TOTI SA-L DAM JOS. ACUM CU CINE MAI TII. LASA-NE CU OGLINDA PUSA IN FATA ALTORA, PUNETI-O TIE. M-AM ABTINUT LA DISCUTII PE POLITICA SI BINE AM FACUT, DIN CAUZA INTOLERANTEI UNORA CA TINE DE PE POLITICA CE NU DAU VOIE NIMANUI SA AIBA ALTA OPINIE DECIT A LOR. CULMEA A LOR CARE OSCILEAZA DE LA CAZ LA CAZ, CUM ESTI TU. EXACT ASTA faci in orice domeniu intri. Impui altora opinia ta, dupa care te intorci ca la Ploiesti. Si ii pistonezi pe altii, de ce au alta parere, de fapt tot a ta. Sintem pe un forum public sa discutam liber, sa ne lamurim, nu sa vina una ca tine sa ne impuna o parere ce si-o tine doar cit ii este ei bine cu ea. esti o intriganta ordinara, si intoleranta, in orice discutie te bagi. Dar trebuie sa recunosc, ai un limbaj...de catifea, care te pacaleste. Opiniile tale culmea coincid cu ale multor interlocutori, dar din dorinta mascata de razboi, dai impresia ca esti oripilata de ce spune respectivul. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 13 Aprilie 2013, ora 21:28
Oare ce s-a intamplat, oameni buni? Nu, mai bine nu imi spuneti. Sa ramana asa, e destul!
Lucruri fara sens: Cautand raspunsuri la intrebarile care il framantau si il tineau treaz noptile, un om ajunge sa deschida primul sau topic despre subiectul care nu ii dadea pace de cateva luni. Ia sa va vad, care e acel subiect?
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 13:23
A reusit sa adoarma? Omul.....
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 23:27
De la: Daphne, la data 2013-04-13 21:28:05Oare ce s-a intamplat, oameni buni? Nu, mai bine nu imi spuneti. Sa ramana asa, e destul! subiect: ce trebuie sa fac sa traiesc ....o mie de ani?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 23:37
De la: Razzyy, la data 2013-05-15 23:27:19De la: Daphne, la data 2013-04-13 21:28:05Oare ce s-a intamplat, oameni buni? Nu, mai bine nu imi spuneti. Sa ramana asa, e destul! Sa inveti sa traiesti. Sa inveti sa treci peste cruci, sa le depasesti, sa le rezolvi. Nu mai stiu cum se numesc.....am un lapsus. Sint de departe cele mai importante elemente din viata Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 23:48
De la: Daphne, la data 2013-04-13 21:28:05Oare ce s-a intamplat, oameni buni? Nu, mai bine nu imi spuneti. Sa ramana asa, e destul! face caracterizari ale oamenilor exact pe dos de cum sint in realitate. Cam asta este. De mine spune ca una spun si alta fac. Si nu are cum sa vada ce fac eu in realitate, ca i-am dat pe spate pe unii de la bloc. Le-am pus sute de plante de la mine din gradina, si ingrijit 4 qani, cu apa de la mine, platita de mine. Si acum e lungla de flori. Cam asta face unul ca mine, doar ca sa nu piarda niste flori dintr-o gradina distrus de primarii. E mai mult de spus. asta ma enerveaza cvind cineva rte caracterizeaza pe dos de cum esti. Mai sint persoane ce vad ca idelle mele le sustin ani de zile. Cum ar fi cu agresarea oamenilor de catre stat, cu necesitatea inceperii exploatarii spatiului cosmic. cu dictatura stiintei, cu ideile lor fixe. si ffff multe, pe care le sustin de la inceput pe forum. Si Gabi continua sa ma faca un om oscilant. De aici e sursa tensiunii intre mine si ea. Si faptul ca imi ia oamenii de pe topice si ii duce la EA IN CURTE, CARE O FI AIA. . Cum vede ca cineva imi intra pe topice il ia si il bibileste sa vina la ea. Practic a monopolizat forumul cu metoda asta. Noproc ca sint pe vreo ....nici nu mai stiu cite forumuri. Si imi expun ce am de spus, unde vreau eu. Cam asta e sursa nervozitatii mele, ca persoana asta, nu lasa oamenii sa-si expuna liber opiniile, ca le pune capastru ea. De exemp[lu daca spun a cum ca imi place de nu stiu cine din viata politica si ea nu e de acord, ia foc....deci e "toleranta". Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 08:46
ca de obicei , fara sens :
"Mai sunt oameni ce vad ca ideile mele le sustin ani de zile" Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 10:46
De la: Razzyy, la data 2013-05-15 23:27:19De la: Daphne, la data 2013-04-13 21:28:05Oare ce s-a intamplat, oameni buni? Nu, mai bine nu imi spuneti. Sa ramana asa, e destul! Ma crezi daca iti spun ca nu ti-ai dori sa traiesti mai mult decat poti duce? Iti si argumentez de ce. Un prieten imi spunea odata: Nimic nu rezista odata cu trecerea timpului. Eu i-am replicat ca da: Iubirea. Si acum ma intorc sa iti argumentez de ce nu ai vfea sa traiesti 1000 de ani. Ai imbatrani. Acest proces nu poate fi stopat. Exista celule vesnice, celulele canceroase. Mai exista un soi de cactusi ce se reproduc asexuat in desertul Arizonei, care si ei sunt vesnici astfel. Deci.....ce devine sau este vesnic, distruge. Nu cred ca ai vrea vesnicia....vietii platind un astfel de pret. In rest....toate bune si frumoase? Cum stai cu elicopterul? I-ai facut plinul? Vrei o adresa de ...kerosenerie ieftina?
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 10:50
Mai, io propun sa organizam odata un....bal mascat. Aici pe forum. Fiecare isi ia un costumel, incognito, ne obligam reciproc sa fim sociabili si placuti cu anturajul. Sa continui?
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 12:30
De la: gabigabi2, la data 2013-05-16 08:46:42ca de obicei , fara sens : Daca nu ma poti suferi, de ce dracu vroiai sa te intilnesti cu mine. M-am autoferit de tine prin refuz. Cu toti procedezi asa. Ii chemi la intilniri, dupa care ii birfesti pe forum, sau te certi pur si sinplu cu ei, pe diferite teme. Cea mai ....iubita de tine, basina de serviciu. Daca ma tot faci in toate felurile, du-te si discuta cu cine vrei tu.Evita discutiile cu cine nu il poti suferi. Orice interventie in discutii cu persoane ce nu el agreezi in nici un fel, denota dorinta ta de razboi continua, si faptuil ca vrei ca numai tu sa discuti pe tema respectiva. Nici macar nu ai observat ca discut cit se poate de neutru, pe anumite temme, tocmai sa evit scandalurile. Tu te bagi ca musca in discutii, doar ptr contrazis. Si ai ajuns sa ataci oamenii pe forum, si sa le faci caracterizari. Doar de amorul artei. 2 chestii m-au enervat la tine, ca imi iei oamenii cu care discut, chiar in acel moment, si ca bagi la inaintare acelasi subiect cu basina ta. In orice discutie. Mai recent, aduci caracterizari oamenilor de pe forum, nu numai mie, ce au ca efect enervarea respectivei persoane. Si apoi te faci ca tu....ingeras. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 12:32
De la: Daphne, la data 2013-05-16 10:50:54Mai, io propun sa organizam odata un....bal mascat. Aici pe forum. Fiecare isi ia un costumel, incognito, ne obligam reciproc sa fim sociabili si placuti cu anturajul. Sa continui? Sint destui mascati pe forum. Unii reali, altii cu alte conturi. Sau au fost, ca s-au plictisit de contrazisuri si ei.
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 12:35
Cind ti se spune....esti sibilinic...esti basist...esti pedelist...esti timpit...esti prost...trebuie sa fii robot sa nu iei foc.
Si epitete din astea sint la tot pasul din partea tzatzicii. Mai recent nu se mai poate discuta pe teme ce tin de....orice, fiindca a scapat de pe topicele de politica. Deci a scapat si nu mai putem discuta pe mai multe topice.
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 13:12
LUCRURI FARA SENS
Sa reluam, deci, la un pahar deapa plata cu lamaie, sper sa convina tuturor. Ce lucru fara sens putem diseca..... STIU!!!!! De ce miauna motanul cand o persoana paraseste incaperea? Pisicile sunt egoiste sau se tem de singuratate? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 13:19
Ii pleaca furnizorul de mincare. Vezi ca sint 2 topice cu intrebari, de fapt 3. Dar de ce motanii fac exact ce nu vrei sa faca. Si ciinii fac exact ce vrei, chiar fara sa le spui. Pisicile sint malefice? Am impresia ca da. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 13:33
De la: nastasemihail, la data 2013-05-16 13:19:14 Sa reglam o problema aparenta: Eu , daca vreau sa vorbesc despre ceva, nu ma mai trimiteti la cutare topic din cutare secol si la cautari de n luat de cate k prin forum, pana imi uit ideea. Este inutil. Asa ca vreau sa vorbesc aici si acum despre pisici, da! Nu cunosc caracterul cainilor. Am un motan sterilizat, deci care nu face sex. OK? Daca pana aici e ok, continui. Cat timp suntem cu el in incapere, motanul doarme. Cum unul din noi paraseste incaperea, incepe sa miaune la usa. Mai nu vorbeste, pe bune. La fel face cand mergem seara la culcare. Acum doarme ca porcu'.
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 13:38
Constiinta unui musulman ti-ar raspunde altceva: pisicile nu sunt malefice, este o benedictie sa ai o pisica in casa. Sunt animale protejate. Iar daca mergem pe la invataturile arabe, acolo se povesteste despre o femeie ce fusese pedepsita de divinitate pentru ca isi batuse joc de o pisica, tinand-o flamanda si batand-o.
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 13:47
De la: nastasemihail, la data 2013-05-16 12:35:20Cind ti se spune....esti sibilinic...esti basist...esti pedelist...esti timpit...esti prost...trebuie sa fii robot sa nu iei foc. Mihaile, pina una alta, cel care insulta si face caracterizari, esti chiar tu si se vede cum o tii de'a puia -gaia cale de 3-4 postari ! hooo, ajunga-ti , ca ma faci sa-ti spun ca spumele pe care le faci, ma distreaza ! nu stiu de ce, dar asta este ! ohoho ....chestia cu intilnirile e vecheeee dar , cind te chemam - dar NU eu special - la intilniri ci NOI - forumistii , care doreau sa se cunoasca, nu intrasesi asa in vrie ca acum si-mi erai simpatic !
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 13:55
V-am promis.
www.youtube.com/watch?v=j-48Xg2cKyg Vedeti ca costumul negresei cu floare rosie este luat, alegeti-va altu'. Au bal....au bal masqué.....O é o é!!!!
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 13:55
De la: Daphne, la data 2013-05-16 13:38:33Constiinta unui musulman ti-ar raspunde altceva: pisicile nu sunt malefice, este o benedictie sa ai o pisica in casa. Sunt animale protejate. Iar daca mergem pe la invataturile arabe, acolo se povesteste despre o femeie ce fusese pedepsita de divinitate pentru ca isi batuse joc de o pisica, tinand-o flamanda si batand-o. nu cunosc legendele musulmane si ce spun ei despre pisica , dar ce pot spune despre ea este ca-i un animal al Lunii , ca si ei si, vezi Semiluna ! e un animal tainic ; puternic yin si la noi in popor exista o vorba de care e bine a se tine cont : Nu dormi cu capul unde doarme pisica , ci unde doarme ciinele ! pisica , dupa unele studii facute, se aseaza cu precizie in nodurile facute de reteaua Hartman, noduri periculoase ptr. corpul uman ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 13:58
De la: Daphne, la data 2013-05-16 13:55:37V-am promis. parca....zic parca, l-as alege pe cel al magicianului !
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 14:00
azi e JOI ! ti-a venit acel raspuns , fodorita mamii ?
dupa buna ta dispozitie, as zice ca e favorabil si ma bucur din inima !
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 14:05
Almeu a aprins un buton de gaz sarind, in plina noapte. Apoi a venit sa miaune bizar la usa unde dormeam. Am aprins lumina.... Noroc cu aerisirea care ne-a salvat sa nu explodam. A facut o boacana pe care a semnalat-o stapanilor, totusi, sa ia o masura. De ai fi auzit cum sfaraia gazul, deschis la maxim....
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 14:12
De la: gabigabi2, la data 2013-05-16 13:47:58De la: nastasemihail, la data 2013-05-16 12:35:20Cind ti se spune....esti sibilinic...esti basist...esti pedelist...esti timpit...esti prost...trebuie sa fii robot sa nu iei foc. Tu esti cea care faci caracterizari pe forum, si le pui stampile al toti. Stiu ca esti sibilinica, nu trebuie sa insisti. Cine iti e simpatic, iti devine antipatic, si invers. Incearca macar sa tii secret, sau sa nu vezi caracteristica asta la altii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 14:14
De la: Daphne, la data 2013-05-16 13:38:33Constiinta unui musulman ti-ar raspunde altceva: pisicile nu sunt malefice, este o benedictie sa ai o pisica in casa. Sunt animale protejate. Iar daca mergem pe la invataturile arabe, acolo se povesteste despre o femeie ce fusese pedepsita de divinitate pentru ca isi batuse joc de o pisica, tinand-o flamanda si batand-o. Deci sintem antagonici musulmanilor. Eu ma simt linistit linga un ciine, si stau ca pe ghimpi linga o pisica. Nu stiu de ce. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 14:15
De la: Daphne, la data 2013-05-16 14:05:59Almeu a aprins un buton de gaz sarind, in plina noapte. Apoi a venit sa miaune bizar la usa unde dormeam. Am aprins lumina.... Noroc cu aerisirea care ne-a salvat sa nu explodam. A facut o boacana pe care a semnalat-o stapanilor, totusi, sa ia o masura. De ai fi auzit cum sfaraia gazul, deschis la maxim.... Citi ani are? Mai sint si robinete de inchis gazele, si care pot fi puse sa nu se vada, si sa nu vada cind se umbla la ele. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 14:18
Animalele cu irisul vertical, pisicile, serpii, capra, si mai e unul, sint animale ce vad entitati invizibile.
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 14:25
De la: nastasemihail, la data 2013-05-16 14:15:38De la: Daphne, la data 2013-05-16 14:05:59Almeu a aprins un buton de gaz sarind, in plina noapte. Apoi a venit sa miaune bizar la usa unde dormeam. Am aprins lumina.... Noroc cu aerisirea care ne-a salvat sa nu explodam. A facut o boacana pe care a semnalat-o stapanilor, totusi, sa ia o masura. De ai fi auzit cum sfaraia gazul, deschis la maxim.... Acum are 3 ani. Cu faza cu gazul avea 8 luni si primele calduri. Apoi imediat l-am sterilizat. Dar tot e capricios si parca s-ar teme sa stea singur. Ca nu are voie in toata casa, doar jos, pana la iesirea in hol. Iar curiozitatea il determina sa....miaune. Robinetul de inchis gazul cade, deoarece ramaneam fara incalzire. Era in februarie. Apoi am pus un jumatate de pettaiat scociat peste butoanele de la aragaz, care erau sus langa placa de gatit. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 14:25
De la: nastasemihail, la data 2013-05-16 14:12:46De la: gabigabi2, la data 2013-05-16 13:47:58De la: nastasemihail, la data 2013-05-16 12:35:20Cind ti se spune....esti sibilinic...esti basist...esti pedelist...esti timpit...esti prost...trebuie sa fii robot sa nu iei foc. ce-nseamna SIBILINIC, mai tii minte ? ca il folosesti ,neica, de parca ar fi o insulta si el este o Calitate ! si, termina : nu caracterizez pe nimeni ; nu birfesc pe nimeni; nu injur pe nimeni ; nu fortez pe nimeni sa vina dupa mine ca nu am cum ; nu-ti impun nici un subiect de discutie ci, eventual, propun , povestind despre ceva ....cine vrea sa raspunda- raspunde ! cine nu- nu ! iar cind spun, Stiu ce spun si exprim Clar ca sa se inteleaga si, nu ma folosesc de intriga , asa cum ai spus, intrucit nu vorbesc cu nimeni in particular ....deci : usurel cu cuvintele gratuite, ca-ncepe sa sune a calomnie !
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 14:32
De la: nastasemihail, la data 2013-05-16 14:18:05Animalele cu irisul vertical, pisicile, serpii, capra, si mai e unul, sint animale ce vad entitati invizibile. E posibil sa fi simtit ceva...Sau totusi nu pisica sa imi fi aprins gazul? Ea a venit sa ma avertizeze de pericol?Avea ce avea si cu tabloul electric ce era pus sus pe perete. Se cocota sus pe el si dadea cu labutza sa il deschida. Odata a intrerupt curentul peste noapte. apoi am scociat si acela. Intrebare: cine o fi inchis curentul? Adevarul e ca in fata casei fusese utilizat terenul pentru ingropare de cadavre.....In acel oras exista marturia localnicilor care au vazut o prezenta alba transparenta inainte de pericole mari. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

mai vrei ? daca da, mai ataca-ma si insulta-ma !
si discuta cu cine vrei tu.
Sau au fost, ca s-au plictisit de contrazisuri si ei.
ci NOI - forumistii , care doreau sa se cunoasca, nu intrasesi asa in vrie ca acum si-mi erai simpatic !
, asa cum ai spus, intrucit nu vorbesc cu nimeni in particular ....deci : usurel cu cuvintele gratuite, ca-ncepe sa sune a calomnie !