back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Intrebare

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

9am184366

4 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2013, ora 16:41

BUNA ZIUA.AS DORII SI EU O INFORMATIE DACA VRETI SI CUNOASTE=TI.AM GASIT PE NET O FIRMA DIN ARAD CARE RECRUTEAZA PERSONAL PENTRU DIFERITE MUNCII IN GERMANIA.FIRMA SE NUMESTE INDRA.EI ZIC CA SUNT ACREDITATII DE MINISTERUL MUNCII,VREAU SA AFLU DACA SUNT TEPARI SAU NU?

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2013, ora 16:56

De la: 9am184366, la data 2013-02-20 16:41:26BUNA ZIUA.AS DORII SI EU O INFORMATIE DACA VRETI SI CUNOASTE=TI.AM GASIT PE NET O FIRMA DIN ARAD CARE RECRUTEAZA PERSONAL PENTRU DIFERITE MUNCII IN GERMANIA.FIRMA SE NUMESTE INDRA.EI ZIC CA SUNT ACREDITATII DE MINISTERUL MUNCII,VREAU SA AFLU DACA SUNT TEPARI SAU NU?

da-i o fuga pana la registrul comertului si alta fuga ajofm arad...acolo poti afla detalii...

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2013, ora 16:57

De la: 9am184366, la data 2013-02-20 16:41:26BUNA ZIUA.AS DORII SI EU O INFORMATIE DACA VRETI SI CUNOASTE=TI.AM GASIT PE NET O FIRMA DIN ARAD CARE RECRUTEAZA PERSONAL PENTRU DIFERITE MUNCII IN GERMANIA.FIRMA SE NUMESTE INDRA.EI ZIC CA SUNT ACREDITATII DE MINISTERUL MUNCII,VREAU SA AFLU DACA SUNT TEPARI SAU NU?

...foloseste-ti unealta,coputer, si serviciul web .

i.e.

kamy | februarie 1, 2013 la 10:21 pm | Rãspunde
Starul…..sa inteleg ca ai luat firmele la rand azi? INDRA….daca ajungi la adresa Arad, str. Arenei, nr.5 nu este nimic…nu gasesti nici numarul…la tf nici nu mai raspund…..deci TEAPA…..la ENERGIA RESURSELOR UMANE, str. Paduri, nr.95 sa vezi birou….parca mergi la guvern….un lache la usa….care te intreaba ce cauti…apoi te plaseaza la cucuvele…..depinde care este libera….sar ca arse sa te intampine….sunt mai multe birouri ca sa te impresioneze…..toate scaunele ocupate cu victime…ce sa mai….in spatele cucuvelelor mai este un birou…..mai grandios…in care sta matroana cucuvelelor o grasa cu sani revarsati….care le supravegheaza sa vada cum te vrajeste…..si…dupa ce te scaneaza ea bine…sare din birou si te invita la ea…sa ti ia bani…..numai ea incaseaza…..ce sa mai daca ajungi in Arad…..esti victima sigura…..sau le omori fara sa le mai intrebi….

consilierjuridicgermanoroman.com/

www.vrajitorul.eu/firma/31001200/indra-recruitment-company-srl
www.datefirme.ro/Catalog/Arad/31001200/indra-recruitment-company-srl

Raporteaza abuz de limbaj
9am184366

4 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2013, ora 18:42

alta modalitate de a afla daca acea firma INDRA este buna sau este firma fantoma nu exista?eu stau la 200km de Arad.

Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 20 Februarie 2013, ora 23:23

De la: 9am184366, la data 2013-02-20 18:42:30alta modalitate de a afla daca acea firma INDRA este buna sau este firma fantoma nu exista?eu stau la 200km de Arad.

Daca nu cer comisioane poate fi serioasa. Daca-ti platesc si drumul ca sa vezi despre ce job este vorba atunci este si mai serioasa. Pe net pe forumuri ai incercat? Incearca si Kudica! Eu nu prea am gasit poate sunt mai noi.

Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 20 Februarie 2013, ora 23:35

Protecția cetãțenilor români care lucreazã în strainatate!
** Extras din legea nr. 156 din 26 iulie 2000

Art. 10
(1) Agenții de ocupare a forței de muncã, acreditați potrivit prezenței legi, pot efectua medierea angajarii cetãțenilor români în strãinãtate numai pe baza contractelor încheiate cu angajatorii, persoane juridice sau persoane fizice strãine, care conțin oferte ferme de locuri de muncã.

(2) Sunt considerate ferme ofertele de locuri de munca facute de angajatori, persoane juridice sau persoane fizice straine, care cuprind urmatoarele elemente cu caracter minimal:

a) conditiile de angajare, de încetare a angajarii sau de reangajare, durata si natura angajarii;
functia, meseria sau categoria profesionala, tariful orar, salariul, sporurile, alocatiile, cazurile în care pot fi urmarite drepturile salariale, durata timpului de munca si de repaus, orele suplimentare, concediul de odihna platit, conditiile de munca, masuri de protectie si securitate a muncii;

c) datele de plata a salariului;

d) posibilitatea acordarii de indemnizatii pentru întretinerea familiei angajatului aflata în România si transferul salariului si al indemnizatiei în România;

e) acordarea de despagubiri angajatilor români în cazul accidentelor de munca si al bolilor profesionale;

f) obligatiile angajatilor români în strainatate;

g) conditiile de locuit, de cazare sau, dupa caz, de închiriere a unei locuinte si de asigurare a hranei;

h) asigurarea formalitatilor, suportarea cheltuielilor si stabilirea conditiilor de transport din România în statul în care se asigura ofertele de locuri de munca si retur pentru angajatii români si membrii de familie care îi însotesc sau îi viziteaza;

i) fiscalitatea si alte contributii care greveaza asupra veniturilor angajatilor, asigurându-se evitarea dublei impuneri sau a dublei perceperi de contributii de asigurari sociale.

(3) Nerespectarea de catre agentul de ocupare a fortei de munca a prevederilor alin. (1) si (2) cu ocazia medierii angajarii cetatenilor români în strainatate atrage raspunderea civila sau penala, dupa caz, potrivit legii.

9am_2248

5 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2013, ora 10:55

Sunt suspicioasa asa incep multe din comentarii dar din ce motiv nimeni nu da un raspuns ferm la subiect toata lumea zice da sunt legali ,acreditati dar nu sa plecat de atitea zile ,saptamini ,luni etc. dar nu se poate pune intrebarea persoanele care semneaza aceste contracte sunt ok trimit toate actele , inrebarea mea nu ar trebui sa ne uitam din punctual de vedere a firmelor , ce se intimpla daca persoana nu aduce toate actele , nu declara adevarul si ulterior iese la iveala , nimic nu se intimpla tot firma e de vina , acum urmeaza sa scrieti toti ca sunt un om a lor dar chiar nu am nici un interes de genu , am o prietena care lucra la o asemenea firma si ea imi spunea ca nici numi pot inchipui cu ce pretexte vin oameni asa ca eu nu dau dreptate nici firmelor dar nici persoanelor care posteaza numai sa se simta important ca au si ei ocupatie .

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2013, ora 23:17

De la: 9am_2248, la data 2013-07-01 10:55:44Sunt suspicioasa asa incep multe din comentarii dar din ce motiv nimeni nu da un raspuns ferm la subiect toata lumea zice da sunt legali ,acreditati dar nu sa plecat de atitea zile ,saptamini ,luni etc. dar nu se poate pune intrebarea persoanele care semneaza aceste contracte sunt ok trimit toate actele , inrebarea mea nu ar trebui sa ne uitam din punctual de vedere a firmelor , ce se intimpla daca persoana nu aduce toate actele , nu declara adevarul si ulterior iese la iveala , nimic nu se intimpla tot firma e de vina , acum urmeaza sa scrieti toti ca sunt un om a lor dar chiar nu am nici un interes de genu , am o prietena care lucra la o asemenea firma si ea imi spunea ca nici numi pot inchipui cu ce pretexte vin oameni asa ca eu nu dau dreptate nici firmelor dar nici persoanelor care posteaza numai sa se simta important ca au si ei ocupatie .

Ai si tu dreptate. Dar nu uita ca traim in Romania.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2013, ora 23:18

De la: Polixenia, la data 2013-02-20 23:23:51
De la: 9am184366, la data 2013-02-20 18:42:30alta modalitate de a afla daca acea firma INDRA este buna sau este firma fantoma nu exista?eu stau la 200km de Arad.

Daca nu cer comisioane poate fi serioasa. Daca-ti platesc si drumul ca sa vezi despre ce job este vorba atunci este si mai serioasa. Pe net pe forumuri ai incercat? Incearca si Kudica! Eu nu prea am gasit poate sunt mai noi.

9am_2211

3 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2013, ora 09:50

da imi dati dreptate si mie dar aveti suspicii dar va mai intreb ceva voi ca firma ati duce pe cineva in strainatate pe ochi frumosi nu sa fim sinceri nici eu nu as face macar drumul si obtinerea contractului sa fie platit apoi partea voastra sau a mea cum ar veni ar fi deja cind lucra dar nici atunci nu-i sigur ca am avea cistig imi spusese prietena ca dupa ce pleaca oameni gasesc diferite scuze sa nu mai plateasca sau nici nu vor sa plece asa ca eu dau dreptate la firme ca procedeaza astfel si am auzit de o firma din arad de pe padurii care vechime eu zic ca daca nu ar fi serios cum ar fi rezistat

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2013, ora 10:02

De la: 9am_2211, la data 2013-07-02 09:50:37da imi dati dreptate si mie dar aveti suspicii dar va mai intreb ceva voi ca firma ati duce pe cineva in strainatate pe ochi frumosi nu sa fim sinceri nici eu nu as face macar drumul si obtinerea contractului sa fie platit apoi partea voastra sau a mea cum ar veni ar fi deja cind lucra dar nici atunci nu-i sigur ca am avea cistig imi spusese prietena ca dupa ce pleaca oameni gasesc diferite scuze sa nu mai plateasca sau nici nu vor sa plece asa ca eu dau dreptate la firme ca procedeaza astfel si am auzit de o firma din arad de pe padurii care vechime eu zic ca daca nu ar fi serios cum ar fi rezistat

mesaju' asta-i vreo traducere de pe gugal....sau pur si simplu-i scris de cineva care se chinuie-n limba romana....???

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
9am_2248

5 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2013, ora 10:46

Chiar daca nu pun semne de punctuatie , sunt roman , dar poate era de dimineata inca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar e mai usor sa te legi de ortografie decat de subiect ?

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2013, ora 12:54

De la: 9am_2248, la data 2013-07-02 10:46:02Chiar daca nu pun semne de punctuatie , sunt roman , dar poate era de dimineata inca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar e mai usor sa te legi de ortografie decat de subiect ?

youtu.be/oO1ttQoZeh0

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2013, ora 12:57

De la: 9am_2248, la data 2013-07-02 10:46:02Chiar daca nu pun semne de punctuatie , sunt roman , dar poate era de dimineata inca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar e mai usor sa te legi de ortografie decat de subiect ?

Relax!
Sunt unii pe care nu se chinuie Gr. Lb.Ro, follosesc autocorect-solftwer Lb.Ro.

www.youtube.com/watch?v=s1eUO6u3RN4&gl=DE

9am_2280

11 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2013, ora 20:32

9am_2248 stiu despre care firma vorbesti , str padurii , nr 95 , numit ERU , am avut cu ei contract adica cred ca e inca valabil,eu am fost plecat cu ei in agricultura , am stat 6 saptamani cu inca 11 persoane din mai multe parti a tarii , am venit acasa cu 1874 euro eu zic ca e binisor , daca nu ar fi firma ok eu zic ca si eu mas plange acum nu as avea motiv sa le tin parte nu stiu cine din ce motiv nu a plecat inca dar sigur nu sunt tepari.

9am_2211

3 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 09:34

9am_2280 insfarsit cineva care scrie ca a plecat imi pare bine de tine ca ai recunoscut si salarul si ca nu ai pus o suma unflata ca balonu , sper ca toti care scriem aici pe topic si avem contract cu ei sa scriem si cand ne suna pentru plecare nu numai cand avem suspiciuni , bravo 9am_2280 ......imi pare bine de tine inca odata ....bravo firmei asemenea ..........

9am_2248

5 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 09:21

Bravo celor care au plecat si vor pleca cu firma asta si bravo si firmei ca are persoane plecate .

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 05:04

Orice picior in fund e un pas plecat....inainte.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am_2248

5 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 09:23

Ata e misto imi place expresia

9am_2248

5 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2013, ora 14:44

Am auzit de la o cunostinta ca a plecat cu o firma cu mai multe persoane si unuia i sa facut rau acolo dupa ce a fost consultat, acolo sa aflat ca pe langa o boala mai mica are si TBC, asa ca spuneti de tepe din momentul in care cer analizele, dar si pentru angajare in tara sunt cerute aceste analize, mie mi se pare normal ca sa fie fiecare persoana analizata dinainte, din moment ce sar putea sa stau cu vro persoana in camera si sa aibe boli transmisibile .Mie mi se pare un lucru ok cat de tariful de 520 de lei eu zic ca se semneaza un contract pe 8 luni daca am citit eu bine perioada in care pana la urma tot ma vor suna acum eu fiind singura fara familie am timp sa ajung nu-i foarte urgent . Asa ca eu totusi nu imi pierd interesul si incredere in aceasta firma de care am citit aici destul de mult eru si nu chiar numa de rau se aude, de iei , vedeti si aici e trecut ca sunt persoane care au postat ca au plecat cu ei eu zic ca incercareeeeeee...

9am_2299

3 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 10:34

Deci si aici toata lumea comenteaza si de bine si de rau, eu zic ca cei care au plecat bravo lor si cei care nu speranta moare ultima , nu stiti este posibil ca dureaza si veti pleca sau poate deja sunteti si plecati de acea nu mai comentat,i deci eu nu zic despre nici o firma ca e teapa ca nu se stie niciodata adevarul fiecare spune adevarul propriu , dar tot timpul adevarul este intre cele doua a persoanei si a firmei .

9am_2318

1 mesaj
Postat pe: 15 Iulie 2013, ora 15:00

E fantastic un sait unde nu scrie lumea vulgar numai cu greseli si nu numai de rau ci si de bine despre firma Energia Resurselor Umane , eu asemenea sunt in tabara celor care au incredere in firma aceasta, nu de altceva dar ei mi-au dovedit intradevar, am fost pe o perioada foarte scurta de 3 saptamani la demolare in constructii si am venit acasa cu 2000 de euro zic eu pentru 3 saptamani e minunat asa ca spor la munca persoanelor de la firma, au facut si fac o munca buna iar cine nu are rabdare sa ii ajunga contractu de dincolo sa mearca zilier in tara si stie un lucru .

9am_2280

11 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 23:15

vad ca tot mai multi suntem pro firmei eru ,imi pare bine nu numai eu sunt singuru care e multumit de ei ar trebui sa facem un forum in favoarea lor, nu contra ,sa vada lumea ca nu numai persoane revoltate sunt ci sunt si persoane multumite baravooooo .

9am_2280

11 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 23:15

vad ca tot mai multi suntem pro firmei eru ,imi pare bine nu numai eu sunt singuru care e multumit de ei ar trebui sa facem un forum in favoarea lor, nu contra ,sa vada lumea ca nu numai persoane revoltate sunt ci sunt si persoane multumite baravooooo .

9am_2299

3 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2013, ora 10:22

Asa colegi de sait ok macar aude omu de bine sa stiti ca imi faceti chef sa ma inscriu si eu la firma haideti ca sun si eu la ei si vedem cum pot face sa am si eu un contract ca ar fi bine sa ajung si eu dincolo la lucru vedem ce oferte au momentan si o sa va scriu si voua poate sunt si alte persoane dornici de-a pleca cu ei , asa ca voi reveni cat de curand pot cu ofertele lor de acum .

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2013, ora 09:25

mai sunteti de venit....???

9am_2299

3 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2013, ora 10:11

Tu chiar ti se potriveste numele , ia zi si mie sunt locuri limitate ca la recrutare, ca ne intrebi asa , cand am sunat la firma Energia Resurselor Umane si ei au zis ca pot recruta pana sunt locurile vacante ia zi si tu si pe saitu asta sunt locuri limitate sa stim si noi , nu de altceva dar sa chemam si cunostinte cu care vrem sa comentam in grup nu sa plecam in grup cum este posibil la firma sus mentionata .pa pa sunt al naibi

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Iulie 2013, ora 10:36

De la: 9am_2299, la data 2013-07-19 10:11:03Tu chiar ti se potriveste numele , ia zi si mie sunt locuri limitate ca la recrutare, ca ne intrebi asa , cand am sunat la firma Energia Resurselor Umane si ei au zis ca pot recruta pana sunt locurile vacante ia zi si tu si pe saitu asta sunt locuri limitate sa stim si noi , nu de altceva dar sa chemam si cunostinte cu care vrem sa comentam in grup nu sa plecam in grup cum este posibil la firma sus mentionata .pa pa sunt al naibi

Maaaaama ce i-ai zis-o la asta!!!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2013, ora 12:51

De la: 9am_2299, la data 2013-07-19 10:11:03Tu chiar ti se potriveste numele , ia zi si mie sunt locuri limitate ca la recrutare, ca ne intrebi asa , cand am sunat la firma Energia Resurselor Umane si ei au zis ca pot recruta pana sunt locurile vacante ia zi si tu si pe saitu asta sunt locuri limitate sa stim si noi , nu de altceva dar sa chemam si cunostinte cu care vrem sa comentam in grup nu sa plecam in grup cum este posibil la firma sus mentionata .pa pa sunt al naibi

sa-ti iei cortu' cu tine...si-un sandvis....apa nu-i nevoie....ca cica in anglia ploua mereu....

9am_2280

11 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2013, ora 09:56

(sunt al naibi ) nu inteleg ce vrei cu cortu si umbrela si cu anglia, unde ploua mereu, cand persoanele dinaintea ta au comentat despre firma sc energia resurselor umane srl care nici din greseala nu au contracte in anglia e o firma care recruteaza calificati si necalificati in germania si austria , ziceau ca au avut oferte si pentru italia dar sau ocupat locurile si in aceasta tara nu mai au locuri, deci chiar nu inteleg cei cu anglia si umbrela in comentariul tau sau ai incurcat topicu ?????????????????????????

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului INTREBARE
Mergi la: