back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Satyagraha

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 10:50

Ce imbarligatura!!!!!!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Oras: Campulung Moldovenesc

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 10:53

De la: nastasemihail, la data 2013-02-11 10:45:23Ia uite mi s-a scos o postare.
Am intrebat daca e maresalul.
Un user cu care am vorbit f putin.
Si mi s-a sters postarea.
Nu cred ca e el.

Nu ti-a sters nimeni postarea,ti-am mutat-o eu pe topicul cu 'Cine este dumnezeu'

Raporteaza abuz de limbaj
Alex
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 11:08

De la: daniela_, la data 2013-02-11 10:39:08cine a fost la Bran? doar Black...
Eu am fost la Moeciu (tot atunci)... ... cu familia

a fost o intalnire....la Predeal (Busteni)

salut !
ce-ti amintesti tu , a fost ulterior intilnirii grupului vesel ...
oarecum in paralel , am fost si eu cu voi pe la Bran- Moeciu in anul urmator si atunci a aparut gluma cu " Audi cu sifonier " a lui Ingrid, referitor la Black , dupa care spuneai tu ca te vei uita , iti aduci aminte de faza asta ? ....in sfirsit, ne-am tot intersectat, dar de intilnit nu ne-am intilnit niciodata !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Oras: Campulung Moldovenesc

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 11:08

Acum o sa ma retrag,nu o sa mai postez ca 1411

Alex
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 11:11

De la: gabigabi2, la data 2013-02-11 11:08:09

salut !
oarecum in paralel , am fost si eu cu voi pe la Bran- Moeciu in anul urmator si atunci a aparut gluma cu " Audi cu sifonier " a lui Ingrid, referitor la Black , dupa care spuneai tu ca te vei uita , iti aduci aminte de faza asta ? ....in sfirsit, ne-am tot intersectat, dar de intilnit nu ne-am intilnit niciodata !

Nu stiam de intalnirea dinainte...da' m-am prins acum.

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

De la: 9am_1442, la data 2013-02-11 11:08:21Acum o sa ma retrag,nu o sa mai postez ca 1411
ca nu mai e contul...

Daniela
gabigabi2

33366 mesaje

De la: 9am_1442, la data 2013-02-11 11:08:21Acum o sa ma retrag,nu o sa mai postez ca 1411

dar mai intii explica ,totusi, cum si cu ce Drept citesti ce se scrie in PM utilizatorilor 9 AM ?

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 11:15

1442 fuse si se duse.... Cine urmeaza?

Daniela
Fosta membra 9am.ro

441 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 11:18

De la: daniela_, la data 2013-02-11 11:11:51
ca nu mai e contul...

Au plecat,fiecare pe drumul lui.

Selena
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 11:19

De la: daniela_, la data 2013-02-11 11:11:05
De la: gabigabi2, la data 2013-02-11 11:08:09

salut !

Nu stiam de intalnirea dinainte...da' m-am prins acum.

dar, asa-i cum spui : a mai fost o intilnire si pe la Busteni, parca....la vila unui user de pe 9 Am ; am vazut si de acolo niste fotografii postate , dar se sparsese grupul vesel deja : Adnana se certase cu Ioana d'arc si motivul fusese negriciosul, parca....parca , nu bag mina-n foc ! Ingrid tre' sa stie mai mult ,dar inclin sa cred ca nu o intereseaza subiectul asta ! si, adevarul e ca , nici pe mine , dar prin aruncatura lui @411 si insinuarea lui , mi-au revenit in memorie niste momente de ....citi ani ? 2, 3 ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 11:22

De la: daniela_, la data 2013-02-11 11:15:501442 fuse si se duse.... Cine urmeaza?

probabil 443 si p'orma 444, ca sa renasca sub alte cifre, ca astia -s grupati in stol de foenicsi !

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 11:31

De la: daniela_, la data 2013-02-11 10:50:21Ce imbarligatura!!!!!!

Pt saltimbancii forumului ce cauta sa-si muste coada,cu dedicatie ,niste copy-paste-uri:
Prostul cu memorie bună are la dispoziția lui multe gânduri și fapte, dar aproape în nici o situație nu știe să
tragă din ele nici o concluzie.

Prostul este de două feluri: cel care nu se îndoiește de nimic și cel care se îndoiește de toate.

Astea fiind zise,sa mor io daca inteleg ce urmaresc si unii si altii??Nu stiu care-i distractia!?Eu scriu pt amuzament si sincer ca ma depasesc astia care sapa si sapa si nu-si gasesc alt subiect de conversatie Ce-or castiga ei daca vor afla(??) ca eu sunt Mareshalu,Silver,Adnana,Adipopa?asa si?pot sa le spun de pe-acum, ca asa cum nici eu nu-i cunosc in realitate si ma tem ca nici pa Vinerea nu-l cheama asa in realitate,ce drequ conteaza ca spun io ca nu-s 1456 ci FloreaVizante?

Sunt pe forumul asta doar vreo 3-4 persoane demne de urmarit/citit .1411 era unul dintre ei si vad ca scarbit sau nu, si-a sters contul..

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti.Nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 11:34

De la: 9am_1456, la data 2013-02-11 11:31:00
De la: daniela_, la data 2013-02-11 10:50:21Ce imbarligatura!!!!!!

Pt saltimbancii forumului ce cauta sa-si muste coada,cu dedicatie ,niste copy-paste-uri:
Prostul cu memorie bună are la dispoziția lui multe gânduri și fapte, dar aproape în nici o situație nu știe să
tragă din ele nici o concluzie.

Prostul este de două feluri: cel care nu se îndoiește de nimic și cel care se îndoiește de toate.

Astea fiind zise,sa mor io daca inteleg ce urmaresc si unii si altii??Nu stiu care-i distractia!?Eu scriu pt amuzament si sincer ca ma depasesc astia care sapa si sapa si nu-si gasesc alt subiect de conversatie Ce-or castiga ei daca vor afla(??) ca eu sunt Mareshalu,Silver,Adnana,Adipopa?asa si?pot sa le spun de pe-acum, ca asa cum nici eu nu-i cunosc in realitate si ma tem ca nici pa Vinerea nu-l cheama asa in realitate,ce drequ conteaza ca spun io ca nu-s 1456 ci FloreaVizante?

Sunt pe forumul asta doar vreo 3-4 persoane demne de urmarit/citit .1411 era unul dintre ei si vad ca scarbit sau nu, si-a sters contul..

hehehe, te faci ca nu stii ?
nu si l-a sters el contul i l-a sters @442 cu mina lui 412 ! te-ai prins ?

Fosta membra 9am.ro

441 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 11:42

Armaghedon

Selena
Fosta membra 9am.ro

441 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 11:44

De la: gabigabi2, la data 2013-02-11 11:22:40
De la: daniela_, la data 2013-02-11 11:15:501442 fuse si se duse.... Cine urmeaza?

probabil 443 si p'orma 444, ca sa renasca sub alte cifre, ca astia -s grupati in stol de foenicsi !

Te raportez

Selena
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 14:29

ca ce ?

Fosta membra 9am.ro

441 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 15:08

De la: gabigabi2, la data 2013-02-11 14:29:15ca ce ?

te-am raportat.

Selena
Fosta membra 9am.ro

441 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 16:30

gabi

Selena
Fosta membra 9am.ro

42 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 18:13

De la: 9am_1411, la data 2013-02-11 01:00:17
De la: CR0N0S, la data 2013-02-10 23:40:46
De la: Black_Friday, la data 2013-02-10 23:18:46
De la: 9am_1444, la data 2013-01-31 22:01:41
De la: _Ingrid, la data 2013-01-31 21:50:05
De la: 9am_1444, la data 2013-01-31 21:19:00Mohandas Karamchand Gandhi părintele independenței Indiei și inițiatorul mișcărilor de revoltă neviolente Satyagraha(forta adevarului)

Vezi ca nu stim nimic despre asta, nici pe site-urile romanesti nu se prea gaseste, dezvolta subiectul, poate sunt persoane interesate.

Care e legatura cu poeziile? sunt creatii proprii?

Poeziile sunt in proprietatea mea cat despre adevar,nu as vrea sa-l limitez doar la Gandhi si modelul folosit de el in Africa de Sud,in tinerete.Forta adevarului poate fi utila oriunde.

Saro, ati umplut tot forumul de analfabetism.

Uite dovada:

Seleno, dar stii ce mi se pare foarte hazliu?
Daca ma uit la felul in care postati voi... tu, 1443, 1442 si 1456 observ un lucru foarte interesant!

Hai sa-ti dau cateva indicii, ca sa nu te obosesti prea tare.

1443: "Cand cineva te face clovn,ca sa se afle in treaba,fara sa gandeasca,ce ai fi vrut sa fac?Sa intorc si celalalt obraz?"

1456: "Auziti domnu'Filfinger Second Hand,vad ca tot imi calcati pa urme si nu va gasiti rostul pe forum,am si io o curiozitate,de ce in prima secunda cand ati reaparut pe forum ati gasit de cuviinta sa-mi comentati la modul flegmatic/mishtocaresc/mahalagesc un comentariu de-al meu.??Parca spuneati ca va potoliti si ca doriti sa conversati bla-bla-uri fenomenalo/apoteotice la modul cat puteti dvs de civilizat???"

1442: "Daca nu esti in stare sa urmaresti dialogurile,ia niste lecitina.Nu jigni userii daca nu intelegi."

Chiar toti ati fost corijenti la limba romana? La religie mai inteleg, pentru ca voi erati probabil olimpici la fizica si nu va puteati consuma timpul pretios cu religia, dar la limba romana?!!

Pe voi toti va caracterizeaza aceleasi greseli. Dupa un cuvant puneti virgula, nu tastati niciun spatiu si apoi continuati cu un cuvant nou. La fel, dupa ce puneti punct si incheiati o propozitie, continuati cu noua propozitie, fara sa mai lasati un spatiu.

Si ca suspansul sa fie si mai mare...hai sa mai analizam un text:

"Cand un numar mare de indivizi dintr-o specie se adapteaza atunci toti indivizii speciei se adapteaza,indiferent de distanta si de mediul in care traiesc.Si bacteriile "sufera" de adaptare....atunci cand apare un nou vaccin....ele gasesc "antidotul""

Ei, intrebare de 100 de puncte, al cui este ultimul text???

karpoave, mai rasfirat taticu'!

Mai cap de tabla......Karpov pot fi aici daca vreau.De ce vrei sa lasi impresia ca eu as fi 1456?Daca aveai creier ti-ai fi dat seama de ceva.Azi la ora 20 si 49 cei doi amintiti de tine au postat la aceeasi ora......pe topicul cu dumnezeul tau virtual......Eu fac pauze intre cuvinte si propozitii cu.....puncte-puncte.Si ce este mai important,desteptule.....este ca cei despre care spui ca sunt eu.....posteaza cand sunt eu la scoala sau la olimpiada de engleza......Asta dovedeste clar ceva....legat de diagnosticul tau....paranoicule.....Te-a citit bine Mytcor.....esti o nulitate......bolnava.....si vorba lui Cronos.....un GUNOI.....

Black, Atentie !

1-Am intrat aici pe forum sa anulez unele suspiciuni si mi-am declinat id-ul primordial de pe acest forum.

2-mizez 10.000€, la o abatere procentuala sigma 7 de la adevar, pe faptul ca: suspiciunea ta, Black, fata de Karpov, este nula.
Tu ai curaj sa mizezi 10.000€ impotriva afirmatiei mele?

3-am intrebat pentru intaia data, aici pe forum, inainte ca Ingrid sa paraseasca forumul: cine este "foanfa", iti amintesti Black?...tu, Ingrid, iti amintesti aceasta intrebare?
Ok. acum, domnule Balack, am cerut permisiunea ta, si acordul lui Ingrid, pentru a nominaliza scandalagiul, NU AM PRIMIT acceptul din partea ta, Black. implicit, nici acordul lui Ingrid. Puteti sa justificati acest IGNOR TACIT al demersului meu ?

4- lipsindu-ma, atat de permisiunea ta, Black, cat si de acordul lui Ingrid, va ofer un minim indiciu.

5-am nimerit in plin scanal, exact ca pe vremea lui "Bad", dar sa stii ca nu am ramas intr-o expectaiva tampa, am incercat si chiar am reusit sa indentific: cu nume, prenume, si locatie ip scandalagiul,iar scandalagiul decrepit, este un individ din grupuul vesel de la Moeciu.

"noaptea este un sfetnic bun".....meditati, atat tu, cat si Ingrid. !

Motto:
“Amicus Plato sed magis amica veritas “

...eu nu mi-am anulat contul, NU SUNT LAS !... am fost raportat pentru a fi eliminat. OK. cineva doreste sa nu se afle sau ii este teama de "forta adevarului"!

...autorul raportului denigrant, il cunosc foarte bine, este prezent pe forum,inca!

....FORTA ADEVARULUI MEU va UCIDE !...atat pe acel decrepit, cat si mincinosii tupeisti sau nesimtiti, indiferent de partitura comportamentala prin care isi devoaleaza mentalitatea primitiv-obscurantista respectivii, fie ei religiosi, sau nu!...

...new indiciu: ip-ul este din bucuresti si activeaza intermitent pe acest forum,(nu complic anagramele cararaburului sintactic pentru a-i facilita lui mihai disponibilitatie neuro, nu va faceti griji, nu el este prezumatul) din inceputurile sale, un e.g. o sa-l puteti accesa inca de prin Mai 2008, si chiar unele postari ale sale se gasesc pe diferite bloguri, nu numai in blogosfera politica. suficient!.. nu cumva sa contactati vreo migrena.

Fosta membra 9am.ro

42 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 18:22

1411@

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 18:23

De la: 9am_1515, la data 2013-02-11 18:13:12
De la: 9am_1411, la data 2013-02-11 01:00:17
De la: CR0N0S, la data 2013-02-10 23:40:46
De la: Black_Friday, la data 2013-02-10 23:18:46
De la: 9am_1444, la data 2013-01-31 22:01:41
De la: _Ingrid, la data 2013-01-31 21:50:05
De la: 9am_1444, la data 2013-01-31 21:19:00Mohandas Karamchand Gandhi părintele independenței Indiei și inițiatorul mișcărilor de revoltă neviolente Satyagraha(forta adevarului)

Vezi ca nu stim nimic despre asta, nici pe site-urile romanesti nu se prea gaseste, dezvolta subiectul, poate sunt persoane interesate.

Care e legatura cu poeziile? sunt creatii proprii?

Poeziile sunt in proprietatea mea cat despre adevar,nu as vrea sa-l limitez doar la Gandhi si modelul folosit de el in Africa de Sud,in tinerete.Forta adevarului poate fi utila oriunde.

Saro, ati umplut tot forumul de analfabetism.

Uite dovada:

Seleno, dar stii ce mi se pare foarte hazliu?
Daca ma uit la felul in care postati voi... tu, 1443, 1442 si 1456 observ un lucru foarte interesant!

Hai sa-ti dau cateva indicii, ca sa nu te obosesti prea tare.

1443: "Cand cineva te face clovn,ca sa se afle in treaba,fara sa gandeasca,ce ai fi vrut sa fac?Sa intorc si celalalt obraz?"

1456: "Auziti domnu'Filfinger Second Hand,vad ca tot imi calcati pa urme si nu va gasiti rostul pe forum,am si io o curiozitate,de ce in prima secunda cand ati reaparut pe forum ati gasit de cuviinta sa-mi comentati la modul flegmatic/mishtocaresc/mahalagesc un comentariu de-al meu.??Parca spuneati ca va potoliti si ca doriti sa conversati bla-bla-uri fenomenalo/apoteotice la modul cat puteti dvs de civilizat???"

1442: "Daca nu esti in stare sa urmaresti dialogurile,ia niste lecitina.Nu jigni userii daca nu intelegi."

Chiar toti ati fost corijenti la limba romana? La religie mai inteleg, pentru ca voi erati probabil olimpici la fizica si nu va puteati consuma timpul pretios cu religia, dar la limba romana?!!

Pe voi toti va caracterizeaza aceleasi greseli. Dupa un cuvant puneti virgula, nu tastati niciun spatiu si apoi continuati cu un cuvant nou. La fel, dupa ce puneti punct si incheiati o propozitie, continuati cu noua propozitie, fara sa mai lasati un spatiu.

Si ca suspansul sa fie si mai mare...hai sa mai analizam un text:

"Cand un numar mare de indivizi dintr-o specie se adapteaza atunci toti indivizii speciei se adapteaza,indiferent de distanta si de mediul in care traiesc.Si bacteriile "sufera" de adaptare....atunci cand apare un nou vaccin....ele gasesc "antidotul""

Ei, intrebare de 100 de puncte, al cui este ultimul text???

karpoave, mai rasfirat taticu'!

Mai cap de tabla......Karpov pot fi aici daca vreau.De ce vrei sa lasi impresia ca eu as fi 1456?Daca aveai creier ti-ai fi dat seama de ceva.Azi la ora 20 si 49 cei doi amintiti de tine au postat la aceeasi ora......pe topicul cu dumnezeul tau virtual......Eu fac pauze intre cuvinte si propozitii cu.....puncte-puncte.Si ce este mai important,desteptule.....este ca cei despre care spui ca sunt eu.....posteaza cand sunt eu la scoala sau la olimpiada de engleza......Asta dovedeste clar ceva....legat de diagnosticul tau....paranoicule.....Te-a citit bine Mytcor.....esti o nulitate......bolnava.....si vorba lui Cronos.....un GUNOI.....

Black, Atentie !

1-Am intrat aici pe forum sa anulez unele suspiciuni si mi-am declinat id-ul primordial de pe acest forum.

2-mizez 10.000€, la o abatere procentuala sigma 7 de la adevar, pe faptul ca: suspiciunea ta, Black, fata de Karpov, este nula.
Tu ai curaj sa mizezi 10.000€ impotriva afirmatiei mele?

3-am intrebat pentru intaia data, aici pe forum, inainte ca Ingrid sa paraseasca forumul: cine este "foanfa", iti amintesti Black?...tu, Ingrid, iti amintesti aceasta intrebare?
Ok. acum, domnule Balack, am cerut permisiunea ta, si acordul lui Ingrid, pentru a nominaliza scandalagiul, NU AM PRIMIT acceptul din partea ta, Black. implicit, nici acordul lui Ingrid. Puteti sa justificati acest IGNOR TACIT al demersului meu ?

4- lipsindu-ma, atat de permisiunea ta, Black, cat si de acordul lui Ingrid, va ofer un minim indiciu.

5-am nimerit in plin scanal, exact ca pe vremea lui "Bad", dar sa stii ca nu am ramas intr-o expectaiva tampa, am incercat si chiar am reusit sa indentific: cu nume, prenume, si locatie ip scandalagiul,iar scandalagiul decrepit, este un individ din grupuul vesel de la Moeciu.

"noaptea este un sfetnic bun".....meditati, atat tu, cat si Ingrid. !

Motto:
“Amicus Plato sed magis amica veritas “

...eu nu mi-am anulat contul, NU SUNT LAS !... am fost raportat pentru a fi eliminat. OK. cineva doreste sa nu se afle sau ii este teama de "forta adevarului"!

...autorul raportului denigrant, il cunosc foarte bine, este prezent pe forum,inca!

....FORTA ADEVARULUI MEU va UCIDE !...atat pe acel decrepit, cat si mincinosii tupeisti sau nesimtiti, indiferent de partitura comportamentala prin care isi devoaleaza mentalitatea primitiv-obscurantista respectivii, fie ei religiosi, sau nu!...

...new indiciu: ip-ul este din bucuresti si activeaza intermitent pe acest forum,(nu complic anagramele cararaburului sintactic pentru a-i facilita lui mihai disponibilitatie neuro, nu va faceti griji, nu el este prezumatul) din inceputurile sale, un e.g. o sa-l puteti accesa inca de prin Mai 2008, si chiar unele postari ale sale se gasesc pe diferite bloguri, nu numai in blogosfera politica. suficient!.. nu cumva sa contactati vreo migrena.

nu-i mai simplu sa spui direct cine , decat sa inceapa lumea sa scotoceasca prin arhive ?

Fosta membra 9am.ro

42 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 18:28

...atunci cand mergi intr-un fond arhivistic, este strict necesar sa stii exact ceea ce doresti sa cauti !
...astept, cel putin sa-si ceara scuze fata de ceilali forumisti 9am, pentru mine, scuzele sale n-ar reprezenta absolut nimic !...

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 18:50

13-14 cu Andrei Gheorghe...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 18:57

De la: symy1, la data 2013-02-11 18:50:16 13-14 cu Andrei Gheorghe...

Lantul slabiciunilor?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 18:58

De la: 9am_1492, la data 2013-02-11 18:57:00

Lantul slabiciunilor?
Lantul CLONELOR...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 19:02

De la: symy1, la data 2013-02-11 18:58:38

Lantul slabiciunilor?
Lantul CLONELOR...

Tentativa de colonizare?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 19:07

Lantul slabiciunilor?
Lantul CLONELOR...

Nu suntem toti clone !!!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 19:12

De la: 9am_894, la data 2013-02-11 19:07:12

Lantul slabiciunilor?
Lantul CLONELOR...

Nu suntem toti clone !!!

Ai dreptate, nu suntem clone. Suntem doar numere.

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 19:21

De la: 9am_1492, la data 2013-02-11 19:12:12
De la: 9am_894, la data 2013-02-11 19:07:12

Lantul slabiciunilor?
Lantul CLONELOR...

Nu suntem toti clone !!!

Ai dreptate, nu suntem clone. Suntem doar numere.

asta e singurul meu cont activ pe 9am !

nu ma poate acuza nimeni ca acu' sunt Maricica , peste 5 minute Elena si maine , Samanta Fox ..

si nici nu ma intereseaza motivatia unora ce-si fac mai multe conturi !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 19:29

De la: 9am_1516, la data 2013-02-11 19:17:29
De la: 9am_1492, la data 2013-02-11 19:02:01

Lantul slabiciunilor?
Lantul CLONELOR...

Tentativa de colonizare?

..te behai ca proasta-n targ! nu-i de-ajuns un emoticon,trebuie sa-ti pui si poalele-n cap sa-ti vada lumea ditamai fofoloanca zborshita! ??

Prietene...asta e de porc! Esti o rusine pentru specia umana. Ar trebui ca administratorul sa ia masuri si sa iti baneze contul dupa IP, nu dupa adresa de mail.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Satyagraha
Mergi la: