Info
x
Templu al iubirii
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 09:57
''Dacă-Mi slujește cineva, să-Mi urmeze, și unde sunt Eu, acolo va fi și slujitorul Meu. Dacă-Mi slujește cineva, Tatăl Meu îl va cinsti. Acum sufletul Meu e tulburat, și ce voi zice? Părinte, izbăvește-Mă, de ceasul acesta. Dar pentru aceasta am venit în ceasul acesta. Părinte, preaslăvește-Ți numele! Atunci a venit glas din cer: Și L-am preaslăvit și iarăși Îl voi preaslăvi.'' Isus Cristos, Evanghelia dupa Ioan
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 09:59
''Eu sunt Lumina lumii; cel ce Îmi urmează Mie nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieții.'' Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 10:00
''Lumina întru întuneric luminează și întunericul nu a cuprins-o.'' Sfanta Evanghelie dupa Ioan
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 10:04
Stiu, pur si simplu STIU ca Isus Cristos ESTE Fiul lui Dumnezeu !
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 10:05
''Știu vă sunteți sămânța lui Avraam, dar căutați să Mă omorâți, pentru că cuvântul Meu nu încape în voi. Eu vorbesc ceea ce am văzut la Tatăl Meu, iar voi faceți ceea ce ați auzit de la tatăl vostru.'' Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 10:08
Sfanta Evanghelie dupa Ioan,
''Capitolul 1 1. La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul. 2. Acesta era întru început la Dumnezeu. 3. Toate prin El s-au făcut; și fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut. 4. Întru El era viață și viața era lumina oamenilor. 5. Și lumina luminează în întuneric și întunericul nu a cuprins-o. 6. Fost-a om trimis de la Dumnezeu, numele lui era Ioan. 7. Acesta a venit spre mărturie, ca să mărturisească despre Lumină, ca toți să creadă prin el. 8. Nu era el Lumina ci ca să mărturisească despre Lumină. 9. Cuvântul era Lumina cea adevărată care luminează pe tot omul, care vine în lume. 10. În lume era și lumea prin El s-a făcut, dar lumea nu L-a cunoscut. 11. Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit. 12. Și celor câți L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu, 13. Care nu din sânge, nici din poftă trupească, nici din poftă bărbătească, ci de la Dumnezeu s-au născut. 14. Și Cuvântul S-a făcut trup și S-a sălășluit între noi și am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har și de adevăr. 15. Ioan mărturisea despre El și striga, zicând: Acesta era despre Care am zis: Cel care vine după mine a fost înaintea mea, pentru că mai înainte de mine era. 16. Și din plinătatea Lui noi toți am luat, și har peste har. 17. Pentru că Legea prin Moise s-a dat, iar harul și adevărul au venit prin Iisus Hristos. 18. Pe Dumnezeu nimeni nu L-a văzut vreodată; Fiul cel Unul-Născut, Care este în sânul Tatălui, Acela L-a făcut cunoscut. 19. Și aceasta este mărturia lui Ioan, când au trimis la El iudeii din Ierusalim, preoți și leviți, ca să-l întrebe: Cine ești tu? 20. Și el a mărturisit și n-a tăgăduit; și a mărturisit: Nu sunt eu Hristosul. 21. Și ei l-au întrebat: Dar cine ești? Ești Ilie? Zis-a el: Nu sunt. Ești tu Proorocul? Și a răspuns: Nu. 22. Deci i-au zis: Cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis. Ce spui tu despre tine însuți? 23. El a zis: Eu sunt glasul celui ce strigă în pustie: "Îndreptați calea Domnului", precum a zis Isaia proorocul. 24. Și trimișii erau dintre farisei. 25. Și l-au întrebat și i-au zis: De ce botezi deci, dacă tu nu ești Hristosul, nici Ilie, nici Proorocul? 26. Ioan le-a răspuns, zicând: Eu botez cu apă; dar în mijlocul vostru Se află Acela pe Care voi nu-L știți, 27. Cel care vine după mine, Care înainte de mine a fost și Căruia eu nu sunt vrednic să-I dezleg cureaua încălțămintei. 28. Acestea se petreceau în Betabara, dincolo de Iordan, unde boteza Ioan. 29. A doua zi a văzut Ioan pe Iisus venind către el și a zis: Iată Mielul lui Dumnezeu, Cel ce ridică păcatul lumii. 30. Acesta este despre Care eu am zis: După mine vine un bărbat, Care a fost înainte de mine, fiindcă mai înainte de mine era, 31. Și eu nu-L știam; dar ca să fie arătat lui Israel, de aceea am venit eu, botezând cu apă. 32. Și a mărturisit Ioan zicând: Am văzut Duhul coborându-Se, din cer, ca un porumbel și a rămas peste El. 33. Și eu nu-L cunoșteam pe El, dar Cel ce m-a trimis să botez cu apă, Acela mi-a zis: Peste Care vei vedea Duhul coborându-Se și rămânând peste El, Acela este Cel ce botează cu Duh Sfânt. 34. Și eu am văzut și am mărturisit că Acesta este Fiul lui Dumnezeu. 35. A doua zi iarăși stătea Ioan și doi dintre ucenicii lui. 36. Și privind pe Iisus, Care trecea, a zis: Iată Mielul lui Dumnezeu! 37. Și cei doi ucenici l-au auzit când a spus aceasta și au mers după Iisus. 38. Iar Iisus, întorcându-Se și văzându-i că merg după El, le-a zis: Ce căutați? Iar ei I-au zis: Rabi (care se tâlcuiește: Învățătorule), unde locuiești? 39. El le-a zis: Veniți și veți vedea. Au mers deci și au văzut unde locuia; și au rămas la El în ziua aceea. Era ca la ceasul al zecelea. 40. Unul dintre cei doi care auziseră de la Ioan și veniseră după Iisus era Andrei, fratele lui Simon Petru. 41. Acesta a găsit întâi pe Simon, fratele său, și i-a zis: am găsit pe Mesia (care se tâlcuiește: Hristos). 42. Și l-a adus la Iisus. Iisus, privind la el, i-a zis: Tu ești Simon, fiul lui Iona; tu te vei numi Chifa (ce se tâlcuiește: Petru). 43. A doua zi voia să plece în Galileea și a găsit pe Filip. Și i-a zis Iisus: Urmează-Mi. 44. Iar Filip era din Betsaida, din cetatea lui Andrei și a lui Petru. 45. Filip a găsit pe Natanael și i-a zis: Am aflat pe Acela despre Care au scris Moise în Lege și proorocii, pe Iisus, fiul lui Iosif din Nazaret. 46. Și i-a zis Natanael: Din Nazaret poate fi ceva bun? Filip i-a zis: Vino și vezi. 47. Iisus a văzut pe Natanael venind către El și a zis despre el: Iată, cu adevărat, israelit în care nu este vicleșug. 48. Natanael I-a zis: De unde mă cunoști? A răspuns Iisus și i-a zis: Mai înainte de a te chema Filip, te-am văzut când erai sub smochin. 49. Răspunsu-I-a Natanael: Rabi, Tu ești Fiul lui Dumnezeu, Tu ești regele lui Israel. 50. Răspuns-a Iisus și i-a zis: Pentru că ți-am spus că te-am văzut sub smochin, crezi? Mai mari decât acestea vei vedea. 51. Și i-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă, de acum veți vedea cerul deschizându-se și pe îngerii lui Dumnezeu suindu-se și coborându-se peste Fiul Omului. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 10:15
O zi frumoasa in care BINELE sa domine !
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, va birui BINELE , in veci, Amin. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 294 mesaje Membru din: 11/06/2015 |
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 10:33
incearca si roaga-te la un med. psihiartru, este posibil sa ai sanse insa este putin probabil sa-ti rezolvi problema , o poti amelora numai.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 11:01
PROVERBELE LUI SOLOMON
Despre adevarata intelepciune . Fiul lui Dumnezeu . 1. De aceea, tu vesteste intelepciunea, pentru ca lucrarea mintii sa-ti dea ascultare; Pr 1:20, Mt 11:19, 1Co 1:24 2. ca ea pe culmile cele inalte se afla si'n rascrucea cararilor e asezata 3. si la portile celor puternici isi are salas si la intrarile cetatilor se lauda ..... lucrarea mintii = ratiunea (nota!) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 11:02
....
4. "Oamenilor, pe voi va rog, si catre fiii oamenilor imi indrept eu glasul. 5. Voi, cei lipsiti de rautate, cunoasteti istetimea 3, si voi, cei nestiutori, puneti la inima! Ps 91:6 6. Ascultati-ma pe mine, ca lucruri de mare pret voi grai si cuvinte drepte voi scoate din buze. Mt 7:29 7. Cerul gurii mele adevarul il va vesti, fiindca urate-mi sunt mie buzele mincinoase. In 8:46 8. Drepte sunt toate graiurile gurii mele, nimic in ele nu-i stramb sau incalcit; Ps 11:6 9. toate sunt deschise celor ce le inteleg si drepte celor ce au aflat cunoasterea.
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 11:04
.....
10. Invatatura luati, iar nu argint, si cunoastere mai mult decat aurul lamurit si pricepere agonisiti mai mult decat aurul curat. Iov 28:15, Pr 3:15, Sol 7:9, Mt 13:45-46 11. Ca mai pretioasa e intelepciunea decat nestematele si nimic din ce e scump nu-i cu ea deopotriva. Iov 28:15-19, Pr 3:15 12. Eu, intelepciunea, salas i-am facut sfatului, eu am chemat ca martori cunoasterea si cugetarea. Sol 7:23, Sir 4:15 13. Frica de Domnul uraste nedreptatea si trufia si mandria si caile viclenilor, iar eu am urat caile incalcite ale celor rai. Sir 1:18, Sir 1:27 14. Ale mele sunt sfatul si temeinicia, a mea e lucrarea mintii si a mea e taria; 15. prin mine domnesc regii si cei puternici scriu dreptatea; Fc 49:10, Dn 2:21, Rm 13:1 16. prin mine mai-marii devin mai mari si prin mine stapanii stapanesc pamantul. 17. Eu ii iubesc pe cei ce ma iubesc, 4 iar cei ce ma cauta vor afla har. 5 Sol 6:12, Mt 7:8, Lc 11:10 18. Ale mele sunt bogatia si slava si bunurile multora si dreptatea. Pr 3:16 19. Sporul meu e mai de pret decat aurul si piatra scumpa, caci roadele mele mai bune sunt decat argintul curat. Iov 28:17, Sol 7:9 20. Eu in caile dreptatii umblu si'n cararile dreptarelor traiesc la rascruce Ps 118:56, Pr 1:20 21. ca sa impart bunuri celor ce ma iubesc si vistieriile lor sa le umplu de bunatati. Daca va voi spune lucrurile ce se intampla zilnic, din amintire le voi povesti si pe cele de demult. 6 22. Domnul m'a zidit 7 ca inceput al cailor Sale spre lucrurile Lui; Sol 9:9, Sir 1:4, Sir 24:9, In 1:11, Col 1:15, Ap 3:14 23. intru'nceput, mai inainte de veci m'a intemeiat, mai inainte de a fi durat pamantul Mi 5:1, In 1:11 24. si mai inainte de a fi facut adancurile, mai inainte ca izvoarele apelor sa fi tasnit, In 1:11 25. mai inainte ca muntii sa fi fost saditi si mai inainte decat toate dealurile, El pe mine m'a nascut. Iov 15:17, Ps 89:2, Ps 109:3, In 1:11 26. Domnul a facut tari si pamanturi nelocuite si lumea cea mai'nalta in ceea ce-i sub cer. 27. Cand pregatea cerul, eu cu El eram; si cand Si-a asezat tronul deasupra vanturilor, 28. si cand a intarit norii cei de sus, si cand, ca pe o temelie, punea izvoarele in ceea ce-i sub cer, Iov 26:8, Iov 26:10, Iov 36:29 29. si cand a intarit temeliile pamantului Iov 26:10, Iov 38:10 30. eu langa El eram, una fiind in lucrare, 8 eu eram aceea in care El Se bucura si'n toate zilele necontenit ma veseleam in fata Lui In 5:19 31. cand El Se veselea desavarsindu-ne 9 lumea si intru fiii oamenilor Se veselea. In 1:10 32. Acum asadar, fiule, asculta-ma: Sir 14:22-24, Lc 11:28 33. Fericit e barbatul care ma asculta 10 Sir 14:22-24, Ps 118:1 34. si fericit e omul care pazeste caile mele, zilnic priveghind la usile mele, asteptand la pragurile intrarilor mele. Sir 14:22-24, Ps 118:1-2, Mc 3:20 35. Ca iesirile mele sunt iesiri de viata si [in ele] se pregateste bunavoire de la Domnul. 36. Dar cei ce pacatuiesc impotriva mea isi pangaresc sufletele, iar cei ce ma urasc pe mine, ei moartea o iubesc". Astazi este cea mai frumoasa zi in care BINELE domina !
|
|
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 11:13
Sarmana, s-a dus pe copca ...:D
Se-duca-se ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Iulie 2015, ora 15:42
''12. Eu, intelepciunea, salas i-am facut sfatului,
eu am chemat ca martori cunoasterea si cugetarea. '' Sol 7:23, Sir 4:15 Gresim si ne ratacim pentru ca nu cunoastem Adevarul si Calea lui Dumnezeu. Adevarul este unul singur : Dumnezeu este pur si simplu ! Intotdeauna spunem mai putin decat cunoastem, implicit cunoatem mai mult decat putem spune, scrie, exprima. Stiti de ce? Pentru ca omul este mic in comparatie cu Dumnezeu. Insa in corpul sau minuscul si infim, exista atat BINELE cat si raul. Dumnezeu a facut omul dupa Sine, adica IUBIRE. I-a dat VIATA si l-a lasat pe Pamant. Omul , pe Pamant, ramane sa aleaga ce si cum va face pentru a supravietui conditiilor, pentru a se adapta, pentru a putea trai. La sfarsitul vietii terestre,ce este mai bun in om, VIATA, DUHUL/SPIRITUL va parasi aceasta lume spre o alta. Ratiunea si Inima fac o echipa buna si inseparabila. Se completeaza reciproc insa numai Inima simte si numai Inima vorbeste / spune / transmite chiar si atunci cand atat Inima cat si Ratiunea devin mute. Ratiunea incearca sa transpuna totul in mod simplist, doara astfel cat sa isi traduca informatiile primite. Numai Inima este capabila sa IUBEASCA. Si numai Inima inspira Ratiunea. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 09:31
Sarmana, e o zombie care haladuieste pe coclaurile fantasmagoriilor, uuu-uuuuu!
Transparento, uuuuu-uuuuu ! Electroshokuuuuri ! zzzzzzz, zzzz-zzzz, zzzzzzz ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 09:31
De la: Musetel, la data 2015-07-17 15:42:10''12. Eu, intelepciunea, salas i-am facut sfatului, Te-ai scrantit la bila, ti-ai zdruncinat socotitorul, "Ratiunea si Inima fac o echipa buna si inseparabila" zzzzz-zzzzanhiro, pe ce te bazezi, ce dovezi poti prezenta si cum poti argumenta o asemenea afirmatie ? U-uuuuu ! Mai , esti zravana la cap sau ai trecut pe alcool si la trasul pe nas!? Te-ai apuct sa consumi etnobotanice sau te-ai scapat in haznaua bigotilor? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 14:20
Atat de mult a iubit Dumnezeu pe om, incat i-a daruit privilegiul de a veni pe Pamant dupa ce toate au fost desavarsite de El. Iubirea lui Dumnezeu este mereu prezenta. Dumnezeu ne lasa sa alegem in permanenta si continuu , mereu avem cel putin doua alternative, dar sigur doua alternative : BINELE si raul.
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 14:30
Hakon, am ceva pentru domnia ta stimata !
Daca zero per zero face mereu 1, Daca infinit per infinit rezulta mereu 1, Daca indiferent ce cifra am considera per ea insasi este 1, Dumnezeu per Dumnezeu este UNUL ! Datoria mea este sa iti spun, Hakon. Tu alegi intre a ma citi sau... Intotdeauna cu respect, draga Hakon .
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 14:33
Este o zi frumoasa ! BINELE sa domine !
O zi frumoasa intregii omeniri, o merita din plin !
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 14:44
As fi vrut sa ma fac avocat.
Dupa ce am studiat principiile vietii pe pamant, am ales cifrele. Asta nu m-a impiedicat sa caut mereu ADEVARUL ca sa fiu LIBERA ! Cu respect si consideratie... Mereu in baroul APARARII DIVINE !
|
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Iulie 2015, ora 15:15
Musetico , nu am nimic cu tine dar inceteaza cu starile astea de patetism mistic si autoflagelare !
Hakon e mai dur cu tine ptr. ca vrea probabil sa te trezeasca la realitate . Iti asigura macar vreun confort psihic citatele alea mistico-religioase , de le tot repeti ca si cum ai predica in biserica ? Mie mi se pare ca nu . Sincer , nu vreau sa te superi , dar chiar seamana cu un delir mistic ce faci tu aici . Trezeste-te la realitate !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iulie 2015, ora 11:49
Bune sa va fie inimile!
4421, te pot apela in continuare Bella sau imi oferi o alta alternativa? Pana a avea un raspuns de la tine, imi permit sa te intreb : CE ESTE REALITATEA ? Mai concret si mai obiectiv : CE INTELEGI TU PRIN ''REALITATE''? In speranta ca te voi reciti curand, merg mai departe pe drumul meu. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2015, ora 12:04
Subiectul fiind TREZIREA LA REALITATE ...
Sa incepem cu inceputul! Ce STIM scriptic, negru pe alb, intr-o limba de noi cunoscuta, ca este TREZIREA ? TREZÍ, trezesc, vb. IV., 1. Tranz. și refl. A (se) deștepta din somn. 2. Refl. și tranz. A-și veni sau a face să-și vină în fire (dintr-o stare de reverie, de leșin etc.). 3. Refl. și tranz. A deveni sau a face să devină conștient, a ajunge sau a face să ajungă, să înțeleagă, să-și dea seama de realitate, de adevăr; a (se) dumeri, a (se) lămuri. 4. Refl. A se pomeni pe neașteptate cu cineva, a ajunge deodată undeva, la cineva sau într-o situație neprevăzută. ◊ Expr. Unde te trezești? se spune unui om prea îndrăzneț sau care se comportă în mod nepotrivit. ♦ A se afla într-un anumit loc sau într-o anumită stare de când știe, de când își poate aduce aminte. 5. Refl. (Despre mâncăruri, băuturi, mirosuri) A-și pierde tăria, gustul, aroma; a se răsufla. Din sl. trĕzviti. Sursa de inspiratie DEX-ul limbii române. A SE TREZÍ mă ~ésc intranz. 1) A trece de la starea de somn la cea de veghe; a se deștepta; a se scula. ~ în zori. 2) A reveni la starea de sesizare conștientă a realității; a se deștepta. ~ din reverie. 3) fig. A-și da seama de adevăr; a se dumiri. 4) A ajunge pe neașteptate (într-un loc sau într-o situație); a nimeri; a se pomeni; a pica; a cădea. / Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2015, ora 12:10
Trezirea poate avea loc ORICAND si ORIUNDE, indiferent de varsta omului, a plantei, a animalului.
Plantele dorm ? Animalele dorm ? Omul doarme ? Afirmativ ! Important este sa nu dormim o eternitate !
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2015, ora 12:18
CE ESTE REALITATEA ?
Las spatiu si timp tuturor sa va exprimati in liniste si pace ! Invoc IUBIREA de semeni si de TOT ce cuprinde acest UNIVERS ! Ea sa va calauzeasca catre raspunsul corect ! Se spune ca cel ce indrazneste sa dezorienteze un om al diviitatii, cade ireversibil in lantul raului. INSA inclusiv VULPEA cea sireata are dreptul sa acceada ADEVARUL si PERFECTIUNEA SINELUI ca parte componenta a UNIVERSULUI si ii este LIBERA CALEA DE A ACCEDE ADEVARUL. Vreau sa va rog ca mai departe sa reasezam RESPECTUL la masa de comunicare la care ne aflam asezati. Macar din POLITETE daca atat avem de INVATAT deocamdata ! Cu stima si respect, a voastra Musetel. Ozi frumoasa in care BINELE sa domine ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Iulie 2015, ora 12:41
De la: Musetel, la data 2015-07-18 14:30:59Hakon, am ceva pentru domnia ta stimata ! Daca ? NTZZZZZ! a - nedefinit b - nedefinit prin urmare,logic : D'zeu/D'zeu => nedefinit Mai bine te "faceai" avocat, (!...))...)al vreunui popa sau astrolog, dar ti-ai ales, cifrele. Nashpa, le-ai ales gresit, pe cele care nu trebuia sau ai absolvit vreo "facultate de numerologie"!)))) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Iulie 2015, ora 14:35
De la: Musetel, la data 2015-07-19 12:18:36CE ESTE REALITATEA ? Musetico , ti-as fi raspuns , desi prea multe discutii metafizice pe marginea "realitatii ", in contextul dat nu-si au rostul . Dupa postarea asta , mai bine lasa ! Nu vreau sa dezorientez si mai tare " un om al divinitatii " din calea lui spre un ADEVAR IMAGINAR . Si tre' sa recunosc , am inceput sa tremur la gandul ca as cadea ireversibil in lantul raului . Asa ca , draga fata , iti doresc SOMN USOR in continuare !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Iulie 2015, ora 10:07
Stiam ca pot sa pornesc la drum cu tine, Hak'. Multumesc!
Gandind si incercand sa Il definim pe Dumnezeu care este unul singur, adevarat si pur, suntem cel putin doi oameni care matematic vorbind, incercam a-L gasi si a-L reda pe Dumnezeu. Aici si pe acest drum! Da, Hak', vei fi surprins cat de multe avem in comun. Aseara am cautat. Mult. Am gasit poate suficient cat sa imi leg cap la cap unele date ce le am in posesie. Sunt mult mai apropiata tie decat credem amandoi. Intr-o zi, vei afla de ce azi spun asta. Iti ramane sa ma crezi pe cuvant. Merci. De ce am ales oare MATEMATIC vorbind sa il gasim si sa incercam sa in transcriem pe Dumnezeu? Eu stiu de ce! Pentru ca matematica este o stiinta exacta, noi, oamenii, avem nevoie de matematica , avem nevoie de ratiune, avem nevoie de logica. Bun, dar nu avem voie sa ignoram vocea interioara care ne vorbeste in permanenta, inima nici pe atat. De fapt nu avem voie sa ignoram NIMIC din ceea ce primim ca informatie. Pentru ca TOTUL este in stransa corelatie. Da, da! Orice detaliu conteaza. Pentru ca totul are un sens! Nimic nu este hazard! Vom afla in continuare. Nu interpretati ca nu l-as cunoaste pe Dumnezeu, eu Il cunosc si Lui ma inchin cum stiu si simt eu. Datorita Lui sunt ceea ce sunt si nu as fi fost nimic fara de El. Nu pot percepe lumea fara de El. Mea culpa daca va asteptati sa va spun altceva. Si NU DORM cand scriu! O zi frumoasa tuturor, in care BINELE sa domine! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2015, ora 10:22
Am ales sa scriu pentru ca astfel pot exterioriza cu usurinta si rapiditate ceea ce traiesc. Sunt singura? Negativ! De ati sti ce bine este sa scrii! In orice moment , indiferent ca esti fericit, ca esti suparat, ca exalti de bucurie sau simti ca butoiul ti-e atat de plin ca trebuie sa dea pe dinafara.
De ce am ales sa scriu aici? Pentru ce nu continui sa scriu pe blogul meu pe care l-am blocat in mod exprès ca sa nu fie citit de nimeni? Cat de contradictoriu si totusi real... DAR am raspunsul : Scriu aici pentru ca aici stiu ca sunt citita si mai stiu ca chiar daca sunt contrazisa, trebuie sa accept asta si sa continui pe drumul pe care sunt. ''Cuvântul este începutul iar tăcerea sfârșitul. Intre cuvânt și tăcere, existăm noi.'' Viorel Muha Cuget. Scriu. Exist! Si las semne trecerii mele! Omul puncteaza infinitul, dand forma neantului! Punct cu punct, om cu om definim neantul dandu-i forma! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2015, ora 10:26
''O tăcere aparent egală cu altă tăcere ar putea să exprime o sută de intenții diverse; dar și o fluierătură, de altfel; a convorbi tăcând sau fluierând e la fel de posibil; problema e să te faci înțeles.''
Italo Calvino Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2015, ora 10:30
''Observă cum natura copacii, florile, iarba cresc în tăcere. Observă cum stelele, luna și soarele se mișcă pe cer în tăcere. Cu cât primim mai mult în timpul rugăciunii tăcute, cu atât mai mult vom putea dărui în viața noastră activă.''
Maica Tereza Da, si tacerea are momentul ei pe care este necesar sa i-l dedicam in totalitate, in profunzime. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

la gandul ca as cadea ireversibil in lantul raului .