Info
x
Templu al iubirii
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 August 2014, ora 10:33
Scrisoarea Sf�ntului Apostol Paul c�tre Efeseni
Capitolul 1 1 Paul, apostol al lui Isus Cristos, prin voin�a lui Dumnezeu, c�tre sfin�ii care sunt �n Efes a �i care cred �n Isus Cristos : 2 har vou� �i pace de la Dumnezeu Tat�l nostru �i de la Domnul Isus Cristos. 3 Binecuv�ntat s� fie Dumnezeu �i Tat�l Domnului nostru Isus Cristos, care ne-a binecuv�ntat cu orice fel de binecuv�ntare spiritual� �n cele cere�ti , �n Cristos, 4 �ntruc�t ne-a ales �n el mai �nainte de �ntemeierea lumii ca s� fim sfin�i �i neprih�ni�i �naintea lui. �n iubire 5 el ne-a r�nduit de mai �nainte spre �nfiere, prin Isus Cristos, dup� planul binevoitor al voin�ei sale, 6 spre lauda gloriei harului s�u cu care ne-a cople�it �n [Fiul] s�u preaiubit. 7 �n el avem r�scump�rarea prin s�ngele s�u, iertarea p�catelor dup� bog��ia harului s�u 8 pe care l-a rev�rsat cu prisosin�� asupra noastr� �n toat� �n�elepciunea �i priceperea. 9 El ne-a f�cut cunoscut misterul voin�ei sale dup� planul binevoitor pe care l-a hot�r�t de mai �nainte �n el, 10 ca s�-l aduc� la �ndeplinire la �mplinirea timpurilor: [�i anume] s� fie reunite toate lucrurile cele din cer �i cele de pe p�m�nt sub un singur cap, Cristos. 11 �n el, �n care am fost chema�i, am fost r�ndui�i de mai �nainte dup� planul aceluia care lucreaz� toate dup� hot�r�rea voin�ei sale, 12 ca noi care mai dinainte am sperat �n Cristos s� fim spre lauda gloriei sale. 13 �n el, �i voi, ascult�nd cuv�ntul adev�rului, evanghelia m�ntuirii voastre �n care a�i crezut, a�i fost �nsemna�i cu sigiliul �n Duhul Sf�nt, cel promis. 14 El este arvuna mo�tenirii noastre p�n� la r�scump�rarea celor pe care i-a dob�ndit spre lauda gloriei sale. 15 De aceea �i eu, auzind de credin�a voastr� �n Domnul Isus �i de iubirea pe care o ave�i fa�� de to�i sfin�ii, 16 nu �ncetez s� mul�umesc pentru voi, amintindu-v� �n rug�ciunile mele, 17 pentru ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Cristos, Tat�l gloriei, s� v� dea Duhul �n�elepciunii �i al descoperirii, ca s�-l cunoa�te�i pe deplin, 18 lumin�ndu-v� ochii inimii voastre ca s� cunoa�te�i care este speran�a chem�rii sale, care este bog��ia gloriei mo�tenirii sale �ntre cei sfin�i 19 �i care este imensa m�re�ie a puterii sale fa�� de noi, cei care credem dup� lucrarea t�riei puterii sale 20 pe care a �nf�ptuit-o �n Cristos, �nviindu-l din mor�i �i a�ez�ndu-l la dreapta sa �n ceruri, 21 deasupra oric�rui principat �i oric�rei puteri, st�p�niri �i domnii �i deasupra oric�rui nume rostit nu numai �n lumea aceasta, dar �i �n aceea care va veni. 22 Toate le-a pus sub picioarele lui, iar pe el l-a r�nduit cap peste Biserica �ntreag�, 23 care este trupul s�u, plin�tatea e aceluia care �mpline�te toate �n to�i.
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 10:41
Capitolul 2
1 Voi era�i mor�i �n gre�elile �i �n p�catele voastre 2 �n care tr�ia�i odinioar�, dup� mersul lumii acesteia, dup� domnul puterii v�zduhului, a duhului care lucreaz� acum �n fiii neascult�rii. 3 �ntre ei eram �i noi to�i odinioar�, c�nd tr�iam �n poftele firii noastre p�m�nte�ti, c�nd f�ceam voile firii p�m�nte�ti �i ale g�ndurilor noastre �i eram din fire copii ai m�niei, ca �i ceilal�i. 4 Dar Dumnezeu, care este bogat �n �ndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, 5 m�car c� eram mor�i �n gre�elile noastre, ne-a adus la via�� �mpreun� cu Hristos (prin har sunte�i m�ntui�i). 6 El ne-a �nviat �mpreun� �i ne-a pus s� �edem �mpreun� �n locurile cere�ti, �n Hristos Isus, 7 ca s� arate �n veacurile viitoare nem�rginita bog��ie a harului S�u, �n bun�tatea Lui fa�� de noi �n Hristos Isus. 8 C�ci prin har a�i fost m�ntui�i, prin credin��. �i aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. 9 Nu prin fapte, ca s� nu se laude nimeni. 10 C�ci noi suntem lucrarea Lui �i am fost zidi�i �n Hristos Isus pentru faptele bune pe care le-a preg�tit Dumnezeu mai dinainte, ca s� umbl�m �n ele. 11 De aceea, voi, care alt�dat� era�i Neamuri din na�tere, numi�i net�ia�i �mprejur de c�tre aceia care se cheam� t�ia�i �mprejur, �i care sunt t�ia�i �mprejur �n trup de m�na omului: 12 aduce�i-v� aminte c� �n vremea aceea era�i f�r� Hristos, f�r� drept de cet��enie �n Israel, str�ini de leg�mintele f�g�duin�ei, f�r� n�dejde �i f�r� Dumnezeu �n lume. 13 Dar acum, �n Hristos Isus, voi, care odinioar� era�i dep�rta�i, a�i fost apropia�i prin s�ngele lui Hristos. 14 C�ci El este pacea noastr� care din doi a f�cut unul �i a surpat zidul de la mijloc care-i desp�r�ea, 15 �i, �n trupul Lui, a �nl�turat vr�jm�ia dintre ei, Legea poruncilor, �n or�nduirile ei, ca s� fac� pe cei doi s� fie �n El �nsu�i un singur om nou, f�c�nd astfel pace; 16 �i a �mp�cat pe cei doi cu Dumnezeu �ntr-un singur trup, prin cruce, prin care a nimicit vr�jm�ia. 17 El a venit astfel s� aduc� vestea bun� a p�cii vou�, celor ce era�i departe, �i pace celor ce erau aproape. 18 C�ci, prin El, �i unii �i al�ii avem intrare la Tat�l, �ntr-un Duh. 19 A�adar, voi nu mai sunte�i nici str�ini, nici oaspe�i ai casei, ci sunte�i �mpreun� cet��eni cu sfin�ii, oameni din casa lui Dumnezeu, 20 fiind zidi�i pe temelia apostolilor �i prorocilor, piatra din capul unghiului fiind Isus Hristos. 21 �n El toat� cl�direa, bine �nchegat�, cre�te ca s� fie un Templu sf�nt �n Domnul. 22 �i prin El �i voi sunte�i zidi�i �mpreun�, ca s� fi�i un loca� al lui Dumnezeu, prin Duhul. Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 10:48
Capitolul 3
1 Iat� de ce eu, Pavel, �ntemni�atul lui Isus Hristos pentru voi, Neamurilor� 2 (Dac� cel pu�in a�i auzit de ispr�vnicia harului lui Dumnezeu care mi-a fost dat� fa�� de voi. 3 Prin descoperire dumnezeiasc� am luat cuno�tin�� de taina aceasta despre care v-am scris �n pu�ine cuvinte. 4 Citindu-le, v� pute�i �nchipui priceperea pe care o am eu despre taina lui Hristos, 5 care n-a fost f�cut� cunoscut fiilor oamenilor �n celelalte veacuri, �n felul cum a fost descoperit� acum sfin�ilor apostoli �i proroci ai lui Hristos, prin Duhul. 6 C�, adic�, Neamurile sunt �mpreun� mo�tenitoare cu noi, alc�tuiesc un singur trup cu noi �i iau parte cu noi la aceea�i f�g�duin�� �n Hristos Isus, prin Evanghelia aceea, 7 al c�rei slujitor am fost f�cut eu, dup� darul harului lui Dumnezeu dat mie prin lucrarea puterii Lui. 8 Da, mie, care sunt cel mai ne�nsemnat dintre to�i sfin�ii, mi-a fost dat harul acesta s� vestesc Neamurilor bog��iile nep�trunse ale lui Hristos 9 �i s� pun �n lumin� �naintea tuturor care este ispr�vnicia acestei taine, ascunse din veacuri �n Dumnezeu, care a f�cut toate lucrurile; 10 pentru ca domniile �i st�p�nirile din locurile cere�ti s� cunoasc� azi, prin Biseric�, �n�elepciunea nespus de felurit� a lui Dumnezeu, 11 dup� planul ve�nic pe care l-a f�cut �n Hristos Isus, Domnul nostru. 12 �n El avem, prin credin�a �n El, slobozenia �i apropierea de Dumnezeu cu �ncredere. 13 V� rog iar�i s� nu v� pierde�i cump�tul din pricina necazurilor mele pentru voi: aceasta este slava voastr�.) 14 �Iat� de ce, zic, �mi plec genunchii �naintea Tat�lui Domnului nostru Isus Hristos, 15 din care �i trage numele orice familie, �n ceruri �i pe p�m�nt, 16 �i-L rog ca, potrivit cu bog��ia slavei Sale, s� v� fac� s� v� �nt�ri�i �n putere, prin Duhul Lui, �n omul din�untru, 17 a�a �nc�t Hristos s� locuiasc� �n inimile voastre prin credin��; pentru ca, av�nd r�d�cina �i temelia pus� �n dragoste, 18 s� pute�i pricepe �mpreun� cu to�i sfin�ii care este l�rgimea, lungimea, ad�ncimea �i �n�l�imea; 19 �i s� cunoa�te�i dragostea lui Hristos care �ntrece orice cuno�tin��, ca s� ajunge�i plini de toat� plin�tatea lui Dumnezeu. 20 Iar a Celui ce, prin puterea care lucreaz� �n noi, poate s� fac� nespus mai mult dec�t cerem sau g�ndim noi, 21 a Lui s� fie slava �n Biseric� �i �n Hristos Isus, din neam �n neam, �n vecii vecilor! Amin. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 August 2014, ora 18:57
Un escroc Pavel asta.
Din scrierile vremii. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 August 2014, ora 19:10
De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 18:57:20Un escroc Pavel asta. Iara' joci b�ta? Sa ma pui en garde? Aïiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 August 2014, ora 19:20
De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 19:10:56De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 18:57:20Un escroc Pavel asta. esti bita? Asta a fost un escroc convertit sa nu piarda trendul. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 August 2014, ora 20:16
De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 19:20:08De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 19:10:56De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 18:57:20Un escroc Pavel asta. Amu ma pupi, da' cin' sa te mai inteleaga? Dincolo ma troznesti de toti peretii si ma picuri cu ceara sa recunosc ce nu o vazut mapamondu' pana amu, si aci ma faci b�ta? OK! Sunt b�ta daca tu esti ghinda! Ne mai trebe cineva sa fie verde si inca altcineva sa fie inima rosie! ....ce jucam? Cruce, 66, licitatie, septic romanesc sau american, tabinet, rosu, popa' prostu', leapsa, barbut......
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2014, ora 07:37
De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 20:16:12De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 19:20:08De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 19:10:56De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 18:57:20Un escroc Pavel asta. youtu.be/T9e8EmJi56U
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 07:40
De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 20:16:12De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 19:20:08De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 19:10:56De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 18:57:20Un escroc Pavel asta. jucam macao....da' pe porunci....vrei....???
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 07:44
De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-08 07:40:20De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 20:16:12De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 19:20:08De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 19:10:56De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 18:57:20Un escroc Pavel asta. youtu.be/XRfFoUri5Vo
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 07:46
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 09:20
Spasiva, Flo'! Pentru cantare!
Nu cunosc macaua. Insa daca e vorba de porunci, ti-o iei pe coaja! Regulile jocului prefer sa mi le predai tu. Nu invat io cu calcu' sa joc macao! Expune-le!
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 09:45
De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 09:20:32Spasiva, Flo'! Pentru cantare! Cum se joac� Macao � Reguli de joc Jocul de Macao este un joc de carti interactiv destul de popular care nu are reguli �oficiale�, pentru ca nu exista o federatie sau o autoritate de acest gen care sa poata oficializa regulile. De aceea si exista mai multe reguli sau variante de joc. Macao este un joc individual si nu se poate juca pe perechi. Reguli de joc Macao Joc de carti Macao Joc de carti Macao Se folosesc toate cele 52 de carti din pachet, inclusiv Jokerii negru si rosu. Fiecare jucator primeste 5 carti, apoi se intoarce pe fata urmatoarea carte din pachet, iar restul cartilor se pun teanc pe masa cu fata in jos. Cartea intoarsa nu trebuie sa aiba functie speciala. Jucatorul care incepe trebuie sa adauge o carte cu acelasi semn (de exemplu inima rosie peste inima rosie, trefla peste trefla, etc.) ori aceeasi valoare (numar)/figura cu cea intoarsa de pe masa (de exemplu peste K de rosu se poate pune K de trefla, etc.) In ordine, ceilalti jucatori pot oferi carti cu acelasi semn, culoare ori valoare/figura ca cele puse de jucatorul anterior. Daca un jucator are mai multe carti de aceeasi semn ori valoare/figura, poate sa le adune (pe toate sau numai o parte dintre ele) si sa le puna in teancul de jos pe toate intr-o singura tura daca are o carte dintre cele 3 de acelasi semn, culoare ori valoare/figura ca ultima de jos. (se spune ca se joaca �pe pachetele� sau �la duble�). Daca jucatorul respectiv nu poate sau nu doreste sa puna nici o carte el va trage una din teancul de carti ramase (daca ea este de același semn, culoare ori valoare/figura cu cea pusa anterior jos, poate sa o puna direct pe masa) si se trece la urmatorul jucator. Cartile care raman pot fi date in orice ordine. Daca nu mai sunt carti jos in teancul de unde se trag carti, atunci se pune deoparte ultima carte pusa jos de un jucator si se intorc cu fata in jos celelalte carti. Acesta este noul teanc pentru a trage carti. Cand un jucator ramane cu o singura carte in mana el trebuie neaparat sa spuna �Macao� caci altfel este nevoit sa �umfle� 5 carti. Castigatorul este acela care ramane primul fara carti in mana. Cand 2, 3 sau 4 oameni joaca, ultimul jucator care mai are carti in mana pierde jocul. Cand 5 sau 6 oameni joaca, jocul este oprit atunci cand al treilea om termina jocul. Cartile cu functii speciale 2 (sau 3) � Urmatorul jucator trebuie sa ia de jos 2 (sau 3) carti; K � dac� e K rosu atunci urmatorul jucator trebuie sa ia 5 carti de jos; daca e K negru atunci jucatorul de dinainte trebuie sa ia 5 carti de jos; Jucatorul care da jos Asul poate schimba cartea in orice doreste. 4 � urmatorul jucator isi pierde randul (�sta o tura�) Joker negru, Joker rosu (colorat): urmatorul este nevoit sa �umfle� 5 sau 10 carti. Variante de joc Macao Jocul Macao Jocul Macao O alta varianta a jocului de carti Macao este jocul Septica americana. De asemenea se poate juca Macao pe puncte. Regulile sunt aceleasi, iar punctele sunt date de valorile cartilor.Astfel cartile de la 2 la 10 reprezinta punctajul inscris pe ele. Cartile de la 12 in sus reprezinta echivalentul subzecimal (ex: J reprezinta doua puncte, Q reprezinta trei puncte si K reprezinta patru puncte), iar asul inseamna 1 punct. Cartea 7 e speciala, o data ca reprezinta 25 de puncte, si apoi, pentru ca cine incheie jocul cu ea dubleaza punctele celorlalti din mana, la fel si daca e prima carte din joc, iar la sfarsitul jocului punctele se dubleaza. Cand jocul se incheie cu 2, 3 sau joker, obligatoriu, chiar daca jocul s-a incheiat, urmatorul jucator umfla respectivele carti, indiferent daca poate contraataca sau nu. Joker-ul reprezinta 50 de puncte, dar are avantajul ca se poate da peste orice carte. Se poate juca de exemplu pana la 500 de puncte, astfel se joaca atatea jocuri cate sunt nevoie pentru ca un jucator sa ajunga la 500. Se face tabel cu jucatorii si se aduna punctele jocului tocmai incheiat la suma celor precedente. Cine ajunge primul la 500 a pierdut, si cine are cele mai putine puncte a castigat. Pont pentru jocul de Macao simplu Pentru a scapa cat mai repede de carti este de preferat sa pastrezi cat mai mult in mana (drept ultima carte) un AS sau un Joker pentru ca ele pot fi puse peste orice alta carte. Pont pentru jocul de Macao pe puncte E necesar a se da jos intai cartile cu valoare mare (10, 9, 8, etc, sau 7 care reprezinta 25 de puncte) pentru a nu ramane cu ele in mana cand cineva inchide. Num�r de juc�tori: 2, 3, 4, 5-8 V�rsta minim� a juc�torilor: 4 ani Spațiu de joac� : Calculator | Computer | PC, Joc de exterior, Joc de interior, Mas� Obiecte și materiale: C�rti, Carton, H�rtie, Plastic Parțile corpului implicate: Creier | Mintea, M�na Categorie de v�rst�: Adulți, Copii, Tineri, V�rstnici Recomandat pentru: Baieți, Fete Timp de joac�: 0-15 minute www.cumsejoaca.ro/reguli-de-joc-regulament/cum-se-joaca-macao-re... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 09:51
Mda, multzam ca mi le-ai copiat! Apreciez!
Il asociasem si io cu septicu' american pana la un anumit punct!
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 10:39
Flo'.... ai ales verde sau rosu?
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 10:54
De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 10:39:53Flo'.... ai ales verde sau rosu? albastru....
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 10:57
De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-08 10:54:22De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 10:39:53Flo'.... ai ales verde sau rosu? Permite-mi sa dau comanda la imprimerie de un rand nou de carti! Pana atunci te servesc o cafea amara !
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 10:59
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 11:22
De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 10:57:15De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-08 10:54:22De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 10:39:53Flo'.... ai ales verde sau rosu? youtu.be/ScGQRmUHklQ
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 11:35
De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-08 11:22:37De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 10:57:15De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-08 10:54:22De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 10:39:53Flo'.... ai ales verde sau rosu? www.youtube.com/watch?v=IpT-FW_G8-A
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 13:24
De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 19:20:08De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 19:10:56De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 18:57:20Un escroc Pavel asta. Sa te astepti atunci cind folosesti cuvinte la adresa altora gen.... BUHA....BITA.... Si altele ce nu-mi aduc acum aminte. sa o iei pe coaja. Tu esti f violenta cu cei ce iti vorbesc cit de cit frumos. Si esti f mieroasa cu cei ce te altoiesc cit se poate de clar in spatiul public. Eu vorbeam de Pavel, tu te iei de mine. E posibil sa ma iau si eu de tine f urit, ca si tine. Ai grija ca nu sint ce iti inchipui tu, un fel de incasator de maciuci....grija mare. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 13:39
Mai Polica esti tare prefacuta..
Ati acaparat tot forumul numai voi 2, crezind ca ati facut ceva bun. Tocmai ati facut ceva cit se poate de prost, de gresit. V-am avertizat pe toti ce faceti asa ceva ca e complet gresit, sa va considerati dumnezei de forum. Sa nu te puna dracu sa imi mai ceri prietenia ca esti o prefacuta ordinara. Eu chiar am probleme pe care o persoana ca tine mi le amplifica din rautate. Am cunoscut la viata mea oameni ca tine cu gramada, ce nu au nici un fel de scrupul si scot in evidenta tot felul de inchipuiri ale lor despre oamenii, ce isi bat joc de oameni, nu realizeaza sau realizeaza ce probleme genereaza celorlati, si actioneaza ptr anihilarea altora si sfirsesc prin a fi singuri. Si eu nu sint singur cum isi inchipuie altii, Si nu voi fi. Sint in pericol de a fi, asta nu inseamna ca si voi fi. Mi-am dat seama cit de singura esti, chiar daca ai familie si copii. Esti singura fiindca nu realizezi ce comoara ai linga tine, si alergi dupa cai verzi pe pereti, inclusiv din scrieri vechi. Daca nu ai fi atit de inchipuita, de egoista, de instabila psihic ai fi meritat atentie. Insa chiar tu iti pui stampilele astea prin ce faci, atacuri aiurea asupra userilor ce nu ti-au zis mai nimic. te inseli cind compari oameni intre ei, nepunindu-ti intrebarea daca ii jignesti. Cind iei conturi de oameni ce nu te jignesc cu nimic si le amesteci. Orice are o limita, iar tu o atingi la fiecare raportare fata de useri, care de fapt nici nu mai intra. Ai impresia ca prin acele postari imense, dai gata pe toti. Cind ai ceva de spus sint binevenite, cind sint ptr numar, ii gonesti pe toti.. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 14:54
Ai putea sa imi prezinti sinteza, totusi, Mihai?
Tu spui atatea dar defapt nu era nimic de spus! Nu, Mihai, tu sa ma ierti ca ti-am acordat increderea pe care nu o meritai. Atat! Se multumeste! Prietenii mei nu sunt rasisti, am repetat-o in mai multe ipostaze. Nu ai pe cine te razbuna si sa iti descarci nervii? Nu io sunt persoana care sa te suporte, e clar? Te mai rog sa imi ingadui iertare pentru ca nu intelegi tu nimic niciodata din ce spun io! Continui cu buha si cu expandatu', astfel ti-ai inchipuit tu ca m-am adresat io tie! E problema ta, domnul Mihai, asta e! Ramai cu bine cu cei alesi de tine! Sanatate si numai bine ! Dumnezeu sa te binecuvanteze! La felsi pe cei dragi tie! Inceteaza sa ma mai ameninti si/sau sa ma mai jignesti, ca pana la urma voi intocmi eu un raport domniei tale. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 15:05
De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 14:54:31Ai putea sa imi prezinti sinteza, totusi, Mihai? Unde dracu ai vazut tu ca sint rasist. Am o verisoara unguroaica jumate Ti-am spus ca esti inchipuita. In Ungaria, ungurii m-au injurat ca nu le stiam limba. M-AU FACUT TZI FIINDCA ERA VARA SI MA BRONZASEM La noi in tara la 17 ani, nu ma serveau cu mincare pe la ce era pe atunci. Pur si simplu nu imi dadeau. Si eu eram rasist la 17 ani? Parintii se uitau la mine fara sa spuna nimic. Un cuvint nu au scos. FIINDCA NU SINTEM RASISTI, SINTEM F TOLERANTI. DAR SINUCIGASI NU SINTEM, NE APARAM; CUM MA APAR EU DE TINE, SI OBRAZNICIILE TALE DE FATA. FIINDCA SINT DE FATA NU DE FEMEIE. ALTII INSTIGA LA GENO IMPOTRIVA UNOR CATEGORII DE OAMENI, SE INTRA PE FORUM SI SE SPUNE CE LE VINE LA GURA DESPRE ROMINI SI EU SINT CUM DRACU SPUI TU? NU SINT DAR AM DREPTUL SA MA APAR, SI SA SUFOC DIN FASA INSTIGARILE PINA NU E PREA TIRZIU. EU NU AM INTRAT PE FORUMURI STRAINE SI SA INJUR PE CEI DE ACOLO, DAR AICI S-A INTRAT SI AU FACUT-O. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 15:42
BANCURI :
Intr-o intersectie, un sofer tureaza motorul la maxim, si cand pleca la verde, claxoneaza si striga catre politistul din intersectie: -Impotentule! Scena se repeta zi de zi, de cateva ori. Exasperat politistul se plange seara sotiei, de ceea ce se intampla. Aceasta ii zice calm sa se relaxeze si sa nu il mai bage in seama pe nesimtit. A doua zi, la semafor vine tipul, ambaleaza motorul, se face verde, claxoneazasi pleaca in tromba zicand politistului: -Paraciosule! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 15:44
Intrebare: - Cum lasi gravid, un calculator?
Raspuns: - Il beep, cu discheta! ______________________________________ Intrebare: - Cum face gemeni? Raspuns: - Il beep si cu CD-ul! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 15:46
- Alo ?
- Greseala, aici Ali.
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 15:48
- Parca, v-am mai vazut, pe undeva!
- Aveti dreptate! Trec foarte des, pe acolo! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 15:49
- Alo, familia Cutarescu?
- Greseala! Noi n-avem telefon! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 15:57
La un WC public britanic, se afla un automat pentru prezervative �i pe el
inscrip�ia firmei Durex: "Corespunde normelor britanice". Putin mai jos, cineva a zg�riat: "�i vaporul Titanic corespundea... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|