Info
x
Templu al iubirii
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 August 2014, ora 10:33
Scrisoarea Sfântului Apostol Paul către Efeseni
Capitolul 1 1 Paul, apostol al lui Isus Cristos, prin voința lui Dumnezeu, către sfinții care sunt în Efes a și care cred în Isus Cristos : 2 har vouă și pace de la Dumnezeu Tatăl nostru și de la Domnul Isus Cristos. 3 Binecuvântat să fie Dumnezeu și Tatăl Domnului nostru Isus Cristos, care ne-a binecuvântat cu orice fel de binecuvântare spirituală în cele cerești , în Cristos, 4 întrucât ne-a ales în el mai înainte de întemeierea lumii ca să fim sfinți și neprihăniți înaintea lui. În iubire 5 el ne-a rânduit de mai înainte spre înfiere, prin Isus Cristos, după planul binevoitor al voinței sale, 6 spre lauda gloriei harului său cu care ne-a copleșit în [Fiul] său preaiubit. 7 În el avem răscumpărarea prin sângele său, iertarea păcatelor după bogăția harului său 8 pe care l-a revărsat cu prisosință asupra noastră în toată înțelepciunea și priceperea. 9 El ne-a făcut cunoscut misterul voinței sale după planul binevoitor pe care l-a hotărât de mai înainte în el, 10 ca să-l aducă la îndeplinire la împlinirea timpurilor: [și anume] să fie reunite toate lucrurile cele din cer și cele de pe pământ sub un singur cap, Cristos. 11 În el, în care am fost chemați, am fost rânduiți de mai înainte după planul aceluia care lucrează toate după hotărârea voinței sale, 12 ca noi care mai dinainte am sperat în Cristos să fim spre lauda gloriei sale. 13 În el, și voi, ascultând cuvântul adevărului, evanghelia mântuirii voastre în care ați crezut, ați fost însemnați cu sigiliul în Duhul Sfânt, cel promis. 14 El este arvuna moștenirii noastre până la răscumpărarea celor pe care i-a dobândit spre lauda gloriei sale. 15 De aceea și eu, auzind de credința voastră în Domnul Isus și de iubirea pe care o aveți față de toți sfinții, 16 nu încetez să mulțumesc pentru voi, amintindu-vă în rugăciunile mele, 17 pentru ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Cristos, Tatăl gloriei, să vă dea Duhul înțelepciunii și al descoperirii, ca să-l cunoașteți pe deplin, 18 luminându-vă ochii inimii voastre ca să cunoașteți care este speranța chemării sale, care este bogăția gloriei moștenirii sale între cei sfinți 19 și care este imensa măreție a puterii sale față de noi, cei care credem după lucrarea tăriei puterii sale 20 pe care a înfăptuit-o în Cristos, înviindu-l din morți și așezându-l la dreapta sa în ceruri, 21 deasupra oricărui principat și oricărei puteri, stăpâniri și domnii și deasupra oricărui nume rostit nu numai în lumea aceasta, dar și în aceea care va veni. 22 Toate le-a pus sub picioarele lui, iar pe el l-a rânduit cap peste Biserica întreagă, 23 care este trupul său, plinătatea e aceluia care împlinește toate în toți.
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 10:41
Capitolul 2
1 Voi erați morți în greșelile și în păcatele voastre 2 în care trăiați odinioară, după mersul lumii acesteia, după domnul puterii văzduhului, a duhului care lucrează acum în fiii neascultării. 3 Între ei eram și noi toți odinioară, când trăiam în poftele firii noastre pământești, când făceam voile firii pământești și ale gândurilor noastre și eram din fire copii ai mâniei, ca și ceilalți. 4 Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, 5 măcar că eram morți în greșelile noastre, ne-a adus la viață împreună cu Hristos (prin har sunteți mântuiți). 6 El ne-a înviat împreună și ne-a pus să ședem împreună în locurile cerești, în Hristos Isus, 7 ca să arate în veacurile viitoare nemărginita bogăție a harului Său, în bunătatea Lui față de noi în Hristos Isus. 8 Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. 9 Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni. 10 Căci noi suntem lucrarea Lui și am fost zidiți în Hristos Isus pentru faptele bune pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte, ca să umblăm în ele. 11 De aceea, voi, care altădată erați Neamuri din naștere, numiți netăiați împrejur de către aceia care se cheamă tăiați împrejur, și care sunt tăiați împrejur în trup de mâna omului: 12 aduceți-vă aminte că în vremea aceea erați fără Hristos, fără drept de cetățenie în Israel, străini de legămintele făgăduinței, fără nădejde și fără Dumnezeu în lume. 13 Dar acum, în Hristos Isus, voi, care odinioară erați depărtați, ați fost apropiați prin sângele lui Hristos. 14 Căci El este pacea noastră care din doi a făcut unul și a surpat zidul de la mijloc care-i despărțea, 15 și, în trupul Lui, a înlăturat vrăjmășia dintre ei, Legea poruncilor, în orânduirile ei, ca să facă pe cei doi să fie în El însuși un singur om nou, făcând astfel pace; 16 și a împăcat pe cei doi cu Dumnezeu într-un singur trup, prin cruce, prin care a nimicit vrăjmășia. 17 El a venit astfel să aducă vestea bună a păcii vouă, celor ce erați departe, și pace celor ce erau aproape. 18 Căci, prin El, și unii și alții avem intrare la Tatăl, într-un Duh. 19 Așadar, voi nu mai sunteți nici străini, nici oaspeți ai casei, ci sunteți împreună cetățeni cu sfinții, oameni din casa lui Dumnezeu, 20 fiind zidiți pe temelia apostolilor și prorocilor, piatra din capul unghiului fiind Isus Hristos. 21 În El toată clădirea, bine închegată, crește ca să fie un Templu sfânt în Domnul. 22 Și prin El și voi sunteți zidiți împreună, ca să fiți un locaș al lui Dumnezeu, prin Duhul. Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 6 August 2014, ora 10:48
Capitolul 3
1 Iată de ce eu, Pavel, întemnițatul lui Isus Hristos pentru voi, Neamurilor 2 (Dacă cel puțin ați auzit de isprăvnicia harului lui Dumnezeu care mi-a fost dată față de voi. 3 Prin descoperire dumnezeiască am luat cunoștință de taina aceasta despre care v-am scris în puține cuvinte. 4 Citindu-le, vă puteți închipui priceperea pe care o am eu despre taina lui Hristos, 5 care n-a fost făcută cunoscut fiilor oamenilor în celelalte veacuri, în felul cum a fost descoperită acum sfinților apostoli și proroci ai lui Hristos, prin Duhul. 6 Că, adică, Neamurile sunt împreună moștenitoare cu noi, alcătuiesc un singur trup cu noi și iau parte cu noi la aceeași făgăduință în Hristos Isus, prin Evanghelia aceea, 7 al cărei slujitor am fost făcut eu, după darul harului lui Dumnezeu dat mie prin lucrarea puterii Lui. 8 Da, mie, care sunt cel mai neînsemnat dintre toți sfinții, mi-a fost dat harul acesta să vestesc Neamurilor bogățiile nepătrunse ale lui Hristos 9 și să pun în lumină înaintea tuturor care este isprăvnicia acestei taine, ascunse din veacuri în Dumnezeu, care a făcut toate lucrurile; 10 pentru ca domniile și stăpânirile din locurile cerești să cunoască azi, prin Biserică, înțelepciunea nespus de felurită a lui Dumnezeu, 11 după planul veșnic pe care l-a făcut în Hristos Isus, Domnul nostru. 12 În El avem, prin credința în El, slobozenia și apropierea de Dumnezeu cu încredere. 13 Vă rog iarăși să nu vă pierdeți cumpătul din pricina necazurilor mele pentru voi: aceasta este slava voastră.) 14 Iată de ce, zic, îmi plec genunchii înaintea Tatălui Domnului nostru Isus Hristos, 15 din care își trage numele orice familie, în ceruri și pe pământ, 16 și-L rog ca, potrivit cu bogăția slavei Sale, să vă facă să vă întăriți în putere, prin Duhul Lui, în omul dinăuntru, 17 așa încât Hristos să locuiască în inimile voastre prin credință; pentru ca, având rădăcina și temelia pusă în dragoste, 18 să puteți pricepe împreună cu toți sfinții care este lărgimea, lungimea, adâncimea și înălțimea; 19 și să cunoașteți dragostea lui Hristos care întrece orice cunoștință, ca să ajungeți plini de toată plinătatea lui Dumnezeu. 20 Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi, 21 a Lui să fie slava în Biserică și în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor! Amin. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 August 2014, ora 18:57
Un escroc Pavel asta.
Din scrierile vremii. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 August 2014, ora 19:10
De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 18:57:20Un escroc Pavel asta. Iara' joci bâta? Sa ma pui en garde? Aïiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 August 2014, ora 19:20
De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 19:10:56De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 18:57:20Un escroc Pavel asta. esti bita? Asta a fost un escroc convertit sa nu piarda trendul. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 August 2014, ora 20:16
De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 19:20:08De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 19:10:56De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 18:57:20Un escroc Pavel asta. Amu ma pupi, da' cin' sa te mai inteleaga? Dincolo ma troznesti de toti peretii si ma picuri cu ceara sa recunosc ce nu o vazut mapamondu' pana amu, si aci ma faci bâta? OK! Sunt bâta daca tu esti ghinda! Ne mai trebe cineva sa fie verde si inca altcineva sa fie inima rosie! ....ce jucam? Cruce, 66, licitatie, septic romanesc sau american, tabinet, rosu, popa' prostu', leapsa, barbut......
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2014, ora 07:37
De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 20:16:12De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 19:20:08De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 19:10:56De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 18:57:20Un escroc Pavel asta. youtu.be/T9e8EmJi56U
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 07:40
De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 20:16:12De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 19:20:08De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 19:10:56De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 18:57:20Un escroc Pavel asta. jucam macao....da' pe porunci....vrei....???
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 07:44
De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-08 07:40:20De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 20:16:12De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 19:20:08De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 19:10:56De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 18:57:20Un escroc Pavel asta. youtu.be/XRfFoUri5Vo
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 07:46
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 09:20
Spasiva, Flo'! Pentru cantare!
Nu cunosc macaua. Insa daca e vorba de porunci, ti-o iei pe coaja! Regulile jocului prefer sa mi le predai tu. Nu invat io cu calcu' sa joc macao! Expune-le!
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 09:45
De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 09:20:32Spasiva, Flo'! Pentru cantare! Cum se joacă Macao Reguli de joc Jocul de Macao este un joc de carti interactiv destul de popular care nu are reguli oficiale, pentru ca nu exista o federatie sau o autoritate de acest gen care sa poata oficializa regulile. De aceea si exista mai multe reguli sau variante de joc. Macao este un joc individual si nu se poate juca pe perechi. Reguli de joc Macao Joc de carti Macao Joc de carti Macao Se folosesc toate cele 52 de carti din pachet, inclusiv Jokerii negru si rosu. Fiecare jucator primeste 5 carti, apoi se intoarce pe fata urmatoarea carte din pachet, iar restul cartilor se pun teanc pe masa cu fata in jos. Cartea intoarsa nu trebuie sa aiba functie speciala. Jucatorul care incepe trebuie sa adauge o carte cu acelasi semn (de exemplu inima rosie peste inima rosie, trefla peste trefla, etc.) ori aceeasi valoare (numar)/figura cu cea intoarsa de pe masa (de exemplu peste K de rosu se poate pune K de trefla, etc.) In ordine, ceilalti jucatori pot oferi carti cu acelasi semn, culoare ori valoare/figura ca cele puse de jucatorul anterior. Daca un jucator are mai multe carti de aceeasi semn ori valoare/figura, poate sa le adune (pe toate sau numai o parte dintre ele) si sa le puna in teancul de jos pe toate intr-o singura tura daca are o carte dintre cele 3 de acelasi semn, culoare ori valoare/figura ca ultima de jos. (se spune ca se joaca pe pachetele sau la duble). Daca jucatorul respectiv nu poate sau nu doreste sa puna nici o carte el va trage una din teancul de carti ramase (daca ea este de același semn, culoare ori valoare/figura cu cea pusa anterior jos, poate sa o puna direct pe masa) si se trece la urmatorul jucator. Cartile care raman pot fi date in orice ordine. Daca nu mai sunt carti jos in teancul de unde se trag carti, atunci se pune deoparte ultima carte pusa jos de un jucator si se intorc cu fata in jos celelalte carti. Acesta este noul teanc pentru a trage carti. Cand un jucator ramane cu o singura carte in mana el trebuie neaparat sa spuna Macao caci altfel este nevoit sa umfle 5 carti. Castigatorul este acela care ramane primul fara carti in mana. Cand 2, 3 sau 4 oameni joaca, ultimul jucator care mai are carti in mana pierde jocul. Cand 5 sau 6 oameni joaca, jocul este oprit atunci cand al treilea om termina jocul. Cartile cu functii speciale 2 (sau 3) Urmatorul jucator trebuie sa ia de jos 2 (sau 3) carti; K dacă e K rosu atunci urmatorul jucator trebuie sa ia 5 carti de jos; daca e K negru atunci jucatorul de dinainte trebuie sa ia 5 carti de jos; Jucatorul care da jos Asul poate schimba cartea in orice doreste. 4 urmatorul jucator isi pierde randul (sta o tura) Joker negru, Joker rosu (colorat): urmatorul este nevoit sa umfle 5 sau 10 carti. Variante de joc Macao Jocul Macao Jocul Macao O alta varianta a jocului de carti Macao este jocul Septica americana. De asemenea se poate juca Macao pe puncte. Regulile sunt aceleasi, iar punctele sunt date de valorile cartilor.Astfel cartile de la 2 la 10 reprezinta punctajul inscris pe ele. Cartile de la 12 in sus reprezinta echivalentul subzecimal (ex: J reprezinta doua puncte, Q reprezinta trei puncte si K reprezinta patru puncte), iar asul inseamna 1 punct. Cartea 7 e speciala, o data ca reprezinta 25 de puncte, si apoi, pentru ca cine incheie jocul cu ea dubleaza punctele celorlalti din mana, la fel si daca e prima carte din joc, iar la sfarsitul jocului punctele se dubleaza. Cand jocul se incheie cu 2, 3 sau joker, obligatoriu, chiar daca jocul s-a incheiat, urmatorul jucator umfla respectivele carti, indiferent daca poate contraataca sau nu. Joker-ul reprezinta 50 de puncte, dar are avantajul ca se poate da peste orice carte. Se poate juca de exemplu pana la 500 de puncte, astfel se joaca atatea jocuri cate sunt nevoie pentru ca un jucator sa ajunga la 500. Se face tabel cu jucatorii si se aduna punctele jocului tocmai incheiat la suma celor precedente. Cine ajunge primul la 500 a pierdut, si cine are cele mai putine puncte a castigat. Pont pentru jocul de Macao simplu Pentru a scapa cat mai repede de carti este de preferat sa pastrezi cat mai mult in mana (drept ultima carte) un AS sau un Joker pentru ca ele pot fi puse peste orice alta carte. Pont pentru jocul de Macao pe puncte E necesar a se da jos intai cartile cu valoare mare (10, 9, 8, etc, sau 7 care reprezinta 25 de puncte) pentru a nu ramane cu ele in mana cand cineva inchide. Număr de jucători: 2, 3, 4, 5-8 Vârsta minimă a jucătorilor: 4 ani Spațiu de joacă : Calculator | Computer | PC, Joc de exterior, Joc de interior, Masă Obiecte și materiale: Cărti, Carton, Hârtie, Plastic Parțile corpului implicate: Creier | Mintea, Mâna Categorie de vârstă: Adulți, Copii, Tineri, Vârstnici Recomandat pentru: Baieți, Fete Timp de joacă: 0-15 minute www.cumsejoaca.ro/reguli-de-joc-regulament/cum-se-joaca-macao-re... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 09:51
Mda, multzam ca mi le-ai copiat! Apreciez!
Il asociasem si io cu septicu' american pana la un anumit punct!
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 10:39
Flo'.... ai ales verde sau rosu?
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 10:54
De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 10:39:53Flo'.... ai ales verde sau rosu? albastru....
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 10:57
De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-08 10:54:22De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 10:39:53Flo'.... ai ales verde sau rosu? Permite-mi sa dau comanda la imprimerie de un rand nou de carti! Pana atunci te servesc o cafea amara !
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 10:59
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 11:22
De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 10:57:15De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-08 10:54:22De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 10:39:53Flo'.... ai ales verde sau rosu? youtu.be/ScGQRmUHklQ
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 11:35
De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-08 11:22:37De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 10:57:15De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-08 10:54:22De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 10:39:53Flo'.... ai ales verde sau rosu? www.youtube.com/watch?v=IpT-FW_G8-A
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 13:24
De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 19:20:08De la: PaulaZ, la data 2014-08-07 19:10:56De la: nastasemihail, la data 2014-08-07 18:57:20Un escroc Pavel asta. Sa te astepti atunci cind folosesti cuvinte la adresa altora gen.... BUHA....BITA.... Si altele ce nu-mi aduc acum aminte. sa o iei pe coaja. Tu esti f violenta cu cei ce iti vorbesc cit de cit frumos. Si esti f mieroasa cu cei ce te altoiesc cit se poate de clar in spatiul public. Eu vorbeam de Pavel, tu te iei de mine. E posibil sa ma iau si eu de tine f urit, ca si tine. Ai grija ca nu sint ce iti inchipui tu, un fel de incasator de maciuci....grija mare. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 13:39
Mai Polica esti tare prefacuta..
Ati acaparat tot forumul numai voi 2, crezind ca ati facut ceva bun. Tocmai ati facut ceva cit se poate de prost, de gresit. V-am avertizat pe toti ce faceti asa ceva ca e complet gresit, sa va considerati dumnezei de forum. Sa nu te puna dracu sa imi mai ceri prietenia ca esti o prefacuta ordinara. Eu chiar am probleme pe care o persoana ca tine mi le amplifica din rautate. Am cunoscut la viata mea oameni ca tine cu gramada, ce nu au nici un fel de scrupul si scot in evidenta tot felul de inchipuiri ale lor despre oamenii, ce isi bat joc de oameni, nu realizeaza sau realizeaza ce probleme genereaza celorlati, si actioneaza ptr anihilarea altora si sfirsesc prin a fi singuri. Si eu nu sint singur cum isi inchipuie altii, Si nu voi fi. Sint in pericol de a fi, asta nu inseamna ca si voi fi. Mi-am dat seama cit de singura esti, chiar daca ai familie si copii. Esti singura fiindca nu realizezi ce comoara ai linga tine, si alergi dupa cai verzi pe pereti, inclusiv din scrieri vechi. Daca nu ai fi atit de inchipuita, de egoista, de instabila psihic ai fi meritat atentie. Insa chiar tu iti pui stampilele astea prin ce faci, atacuri aiurea asupra userilor ce nu ti-au zis mai nimic. te inseli cind compari oameni intre ei, nepunindu-ti intrebarea daca ii jignesti. Cind iei conturi de oameni ce nu te jignesc cu nimic si le amesteci. Orice are o limita, iar tu o atingi la fiecare raportare fata de useri, care de fapt nici nu mai intra. Ai impresia ca prin acele postari imense, dai gata pe toti. Cind ai ceva de spus sint binevenite, cind sint ptr numar, ii gonesti pe toti.. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 14:54
Ai putea sa imi prezinti sinteza, totusi, Mihai?
Tu spui atatea dar defapt nu era nimic de spus! Nu, Mihai, tu sa ma ierti ca ti-am acordat increderea pe care nu o meritai. Atat! Se multumeste! Prietenii mei nu sunt rasisti, am repetat-o in mai multe ipostaze. Nu ai pe cine te razbuna si sa iti descarci nervii? Nu io sunt persoana care sa te suporte, e clar? Te mai rog sa imi ingadui iertare pentru ca nu intelegi tu nimic niciodata din ce spun io! Continui cu buha si cu expandatu', astfel ti-ai inchipuit tu ca m-am adresat io tie! E problema ta, domnul Mihai, asta e! Ramai cu bine cu cei alesi de tine! Sanatate si numai bine ! Dumnezeu sa te binecuvanteze! La felsi pe cei dragi tie! Inceteaza sa ma mai ameninti si/sau sa ma mai jignesti, ca pana la urma voi intocmi eu un raport domniei tale. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 15:05
De la: PaulaZ, la data 2014-08-08 14:54:31Ai putea sa imi prezinti sinteza, totusi, Mihai? Unde dracu ai vazut tu ca sint rasist. Am o verisoara unguroaica jumate Ti-am spus ca esti inchipuita. In Ungaria, ungurii m-au injurat ca nu le stiam limba. M-AU FACUT TZI FIINDCA ERA VARA SI MA BRONZASEM La noi in tara la 17 ani, nu ma serveau cu mincare pe la ce era pe atunci. Pur si simplu nu imi dadeau. Si eu eram rasist la 17 ani? Parintii se uitau la mine fara sa spuna nimic. Un cuvint nu au scos. FIINDCA NU SINTEM RASISTI, SINTEM F TOLERANTI. DAR SINUCIGASI NU SINTEM, NE APARAM; CUM MA APAR EU DE TINE, SI OBRAZNICIILE TALE DE FATA. FIINDCA SINT DE FATA NU DE FEMEIE. ALTII INSTIGA LA GENO IMPOTRIVA UNOR CATEGORII DE OAMENI, SE INTRA PE FORUM SI SE SPUNE CE LE VINE LA GURA DESPRE ROMINI SI EU SINT CUM DRACU SPUI TU? NU SINT DAR AM DREPTUL SA MA APAR, SI SA SUFOC DIN FASA INSTIGARILE PINA NU E PREA TIRZIU. EU NU AM INTRAT PE FORUMURI STRAINE SI SA INJUR PE CEI DE ACOLO, DAR AICI S-A INTRAT SI AU FACUT-O. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 15:42
BANCURI :
Intr-o intersectie, un sofer tureaza motorul la maxim, si cand pleca la verde, claxoneaza si striga catre politistul din intersectie: -Impotentule! Scena se repeta zi de zi, de cateva ori. Exasperat politistul se plange seara sotiei, de ceea ce se intampla. Aceasta ii zice calm sa se relaxeze si sa nu il mai bage in seama pe nesimtit. A doua zi, la semafor vine tipul, ambaleaza motorul, se face verde, claxoneazasi pleaca in tromba zicand politistului: -Paraciosule! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 15:44
Intrebare: - Cum lasi gravid, un calculator?
Raspuns: - Il beep, cu discheta! ______________________________________ Intrebare: - Cum face gemeni? Raspuns: - Il beep si cu CD-ul! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 15:46
- Alo ?
- Greseala, aici Ali.
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 15:48
- Parca, v-am mai vazut, pe undeva!
- Aveti dreptate! Trec foarte des, pe acolo! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 15:49
- Alo, familia Cutarescu?
- Greseala! Noi n-avem telefon! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 August 2014, ora 15:57
La un WC public britanic, se afla un automat pentru prezervative și pe el
inscripția firmei Durex: "Corespunde normelor britanice". Putin mai jos, cineva a zgîriat: "Și vaporul Titanic corespundea... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|