Info
x
Templu al iubirii
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 18:28
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 18:34
De la: daniela_, la data 2013-11-16 18:28:20www.youtube.com/watch?v=4AC8aHynXP8&list=PL0642D8FE93413EF7[/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 18:38
De la: sandu60, la data 2013-11-16 18:34:25De la: daniela_, la data 2013-11-16 18:28:20www.youtube.com/watch?v=4AC8aHynXP8&list=PL0642D8FE93413EF7[/quote] Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 18:40
Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
RATAVA 888 mesaje Membru din: 18/02/2013 |
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 18:41
"Mic tratat de iubire urmat de alte iubitoare studii ºi eseuri" este titlul celei mai recente cãrþi a lui Costion Nicolescu, etnolog, teolog, publicist. Fãrã a dezvãlui taina culcuºitã în acest tratat, ce se cere descoperitã personal, de fiecare dintre noi, filã cu filã, redãm câteva rânduri din micul tratat:
"Tinereþea m-a fascinat întotdeauna. ªi nu numai acum, pentru cã am înaintat în vârstã, ci efectiv întotdeauna m-a fascinat tinreþea în sine. Nu doar pentru cã este un stadiu de maximã potenþialitate a omului, care dã naºtere unor adevãrate explozii de energii creatoare, ci pentru cã am vãzut totdeauna în ea ºi un miracol al lui Dumnezeu. Dumnezeu l-a creat pe Adam tânãr, nici copil, nici bãtrân. Deci starea primordialã a omului era de tinereþe, chiar dacã încã de pruncie spiritualã. Tinereþea este legatã în mod fundamental de iubire ºi frumuseþe. Marea poezie de iubire a lumii, inclusiv poezia biblicã (Cântarea Cântãrilor), se referã la tinereþe ºi la aceastã etapã din viaþa omului. De asemenea, frumuseþea este un atribut fundamental ºi este tonic sã te uiþi la tineri ºi sã le vezi chipurile exprimând frumuseþea lui Dumnezeu, de multe ori fãrã ca ei sã-ºi dea seama sau alteori denaturându-i sensul. Trebuie sã învãþãm sã vedem frumuseþea, sã o primim, sã o preþuim, dar nu numai atât, ci ºi sã o folosim ca atare". Raluca Brodner - Mic tratat de iubire Raporteaza abuz de limbaj
Lasati fluturii sa zboare!
|
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Noiembrie 2013, ora 18:41
De la: daniela_, la data 2013-11-16 18:38:41De la: sandu60, la data 2013-11-16 18:34:25De la: daniela_, la data 2013-11-16 18:28:20www.youtube.com/watch?v=4AC8aHynXP8&list=PL0642D8FE93413EF7[/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 17 Noiembrie 2013, ora 17:45
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2013, ora 17:49
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
|
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2013, ora 17:51
You were always on my mind
www.youtube.com/watch?v=u9sRJ-eOHnc Maybe I didn't treat you Quite as good as I should have Maybe I didn't love you Quite as often as I could have Little things I should have said and done I just never took the time You were always on my mind You were always on my mind Tell me, tell me that your sweet love hasn't died Give me, give me one more chance To keep you satisfied, satisfied Maybe I didn't hold you All those lonely, lonely times And I guess I never told you I'm so happy that you're mine If I make you feel second best Girl, Im sorry I was blind You were always on my mind You were always on my mind Tell me, tell me that your sweet love hasn't died Give me, give me one more chance To keep you satisfied, satisfied Little things I should have said and done I just never took the time You were always on my mind You are always on my mind You are always on my mind Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2013, ora 17:57
Suspicious mind
www.youtube.com/watch?v=SBmAPYkPeYU We're caught in a trap I can't walk out Because I love you too much baby Why can't you see What you're doing to me When you don't believe a word I say? We can't go on together With suspicious minds And we can't build our dreams On suspicious minds So, if an old friend I know Drops by to say hello Would I still see suspicion in your eyes? Here we go again Asking where I've been You can see these tears are real I'm crying We can't go on together With suspicious minds And be can't build our dreams On suspicious minds Oh let our love survive Or dry the tears from your eyes Lets don't let a good thing die When honey, you know I've never lied to you Mmm yeah, yeah Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2013, ora 17:07
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2013, ora 22:52
....si iubim.
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2013, ora 18:48
Eu iubesc!
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2013, ora 22:32
Iubesc viata! Iubesc tot ceea ce sunt! Iubesc tot ceea am!
Voi iubiti? Ce anume?
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 09:42
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 09:44
IMPARDONABIL!
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 09:49
....si cand vine ZIUA plecarii si este timpul trasarii liniei asupra a TOT ce am facut? ZIUA...ORA.....CLIPA in care RASPUNDEM pentru TOT ce am facut, am iubit, am urat, am ras, am plans, am vazut, am inchis ochii, am auzit, am astupat urechile, am dat, am luat, am pasit, am stagnat, am ajutat, am zis NU, am zis DA......
In ACEA ZI stiti ce ne va ajuta? Ei? Ia sa va aud? Ca NIMENI, nici macar parinte, frate, copil-trup si sange din noi insine ! - nu va interveni pentru noi decat in cazul in care va fi necesar sa isi salveze propriul suflet! Egoist, nu-i asa? Dar adevarat! In fata lui Dumnezeu vom fi singuri, doar noi si EL. Eu IUBESC...... Cine e cu mine? www.youtube.com/watch?v=vJfJTIdNsPs Holograf - Vine o zi..... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2013, ora 06:55
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2013, ora 22:50
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 15:33
SFANTUL ANDREI
Sfantul Andrei a fost unul din apostolii lui Isus. Initial fusese ucenicul lui Ioan Botezatorul, care l-a indrumat catre Isus, imediat dupa botezul lui Isus. Andrei si fratele sau, Petru, erau de meserie pescari. Se spune ca ar fi fost primul apostol al lui Isus, cel dintai care s-a alaturat lui. Cu toate acestea, Isus nu l-a tratat niciodata precum un apropiat al sau, cum erau Petru, Ioan si Iacob. Cand apostolii au decis sa mearga fiecare in parti de lume diferite, tragerea la sorti a decis ca Andrei sa se indrepte inspre Scytia/Dobrogea, spre a impartasi invataturile lui Isus. Astfel Sfantul Andrei devine protectorul nostru, al tuturor ROMÂNILOR de pretutindeni. Pe 30 Noiembrie, anul 60, Andrei moare. Nu exista marturii ca ar fi fost martirizat pe crucea in forma de X, ci se presupune ca ar fi fost legat de un copac. Moastele sale s-au plimbat prin toata lumea, in cele din urma fiind returnate locului unde Andrei murise, la Patras, in Grecia. Sfantul Andrei este considerat nu numai patronul românilor, ci si patronul Spaniei, al Scotiei, al Siciliei, al Greciei, al Rusiei, de asemenea protectorul oraselor ca: Bordeaux, Brugge, Patras, Napoli, Ravenna, Brescia, Amalfi, Mantua. Sfantul Andrei este considerat ocrotitorul marinarilor si al pescarilor. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 10:17
MARIA CALLAS - L'amour est un oiseau rebelle/ HABANERA - CARMEN-BIZET
www.youtube.com/watch?v=lspRhX5Vhhg Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 10:21
L'amour est un oiseau rebelle
Que nul ne peut apprivoiser Et c'est bien en vain qu'on l'appelle S'il lui convient de refuser RIen n'y fait, menace ou prière L'un parle bien l'autre se tait Et c'est l'autre que je préfère Il n'a rien dit mais il me plaît L'amour (x4) L'amour est enfant de bohème Il n'a jamais jamais connu de loi Si tu ne m'aimes pas je t'aime Et si je t'aime prends garde à toi Prends garde à toi Si tu ne m'aimes pas, si tu ne m'aimes pas je t'aime Prends garde à toi Mais si je t'aime, si je t'aime prends garde à toi L'amour est enfant de bohème Il n'a jamais jamais connu de loi Si tu ne m'aimes pas je t'aime Et si je t'aime prends garde à toi Prends garde à toi Si tu ne m'aimes pas, si tu ne m'aimes pas je t'aime Prends garde à toi Mais si je t'aime, si je t'aime prends garde à toi L'oiseau que tu croyais surprendre Battit de l'aile et s'envola L'amour est loin tu peux l'attendre Tu ne l'attends plus il est là Tout autour de toi vite vite Il vient s'en va puis il revient Tu crois le tenir, il t'évite Tu crois l'éviter, il te tient L'amour (x4) L'amour est enfant de bohème Il n'a jamais jamais connu de loi Si tu ne m'aimes pas je t'aime Et si je t'aime prends garde à toi Prends garde à toi Si tu ne m'aimes pas, si tu ne m'aimes pas je t'aime Prends garde à toi Mais si je t'aime, si je t'aime prends garde à toi L'amour est enfant de bohème Il n'a jamais jamais connu de loi Si tu ne m'aimes pas je t'aime Et si je t'aime prends garde à toi Prends garde à toi Si tu ne m'aimes pas, si tu ne m'aimes pas je t'aime Prends garde à toi Mais si je t'aime, si je t'aime prends garde à toi En garde! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 11:39
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 11:44
|
|
|
|
|
|
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 10:15
Charlize Theron ...about LOVE
www.youtube.com/watch?v=fh-vpYVw5xc ''Love is such a divin thing, it's such a gift..."
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 23:01
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 11:25
|
|
Postat pe: 23 Decembrie 2013, ora 14:58
Iubesc Craciunul, iubesc luna Decembrie!
www.youtube.com/watch?v=xa2fqOiccwI O, brad frumos! www.youtube.com/watch?v=5UT4UVQtoQc Mon beau sapin! Si varianta copilariei mele, pe care mi-o colinda tatal meu, Dumnezeu sa il ierte si sa il primeasca in imparatia sa! www.youtube.com/watch?v=gGT6UJuKYFk Nana Mouskouri - Oh Tannenbaum Craciun Fericit! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

M-as pupa si io olecuta