Info
x
Templu al iubirii
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:22
De la: SocratEea, la data 2013-09-23 13:08:07De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-23 12:23:48Ma bucura sa vad ca exista oameni care iau apararea napastuitilor cu atata promptitudine. Chiar daca asta inseamna sa mi-o iau eu pe cocoasa. E haios ca cei care m-au atacat pe mine au facut-o fara sa fi bagat de seama cine si cum sunt. Scriu putin, despre muzica si poezia mai ales si rar bag cate o chatuiala mica cu persoane pe care le stiu de ceva vreme. Si nu am avut conflicte majore chiar daca e ceva timp de cand intru pe 9 am. Asta pentru ca nu sunt o persoana razboinica. astea-s mici rautati...nu trebuie sa le aduci in prim-plan...intr-o lume virtuala orice este posibil...nu trebuie sa facem tragedii grecesti din asa ceva....fiecare are dreptu' sa fie cine vrea...te rog io sa nu mai aduci in discutie ceea ce deja s-a intamplat....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Corina_Petre_1 428 mesaje Membru din: 28/01/2013 |
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:22
De la: SocratEea, la data 2013-09-23 13:08:07 q.e.d.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:23
De la: SocratEea, la data 2013-09-23 13:10:41De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-23 12:40:54De la: nastasemihail, la data 2013-09-22 23:57:22De la: SocratEea, la data 2013-09-22 15:04:37www.youtube.com/watch?v=fata_3IBzHY io zic sa iei un caiet intreg....nu cred sa-ti ajunga o simpla coala....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 23/08/2013 |
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:27
De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-23 13:22:34De la: SocratEea, la data 2013-09-23 13:08:07De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-23 12:23:48Ma bucura sa vad ca exista oameni care iau apararea napastuitilor cu atata promptitudine. Chiar daca asta inseamna sa mi-o iau eu pe cocoasa. E haios ca cei care m-au atacat pe mine au facut-o fara sa fi bagat de seama cine si cum sunt. Scriu putin, despre muzica si poezia mai ales si rar bag cate o chatuiala mica cu persoane pe care le stiu de ceva vreme. Si nu am avut conflicte majore chiar daca e ceva timp de cand intru pe 9 am. Asta pentru ca nu sunt o persoana razboinica. Eu...nu....Ele insa...da? Bine....... Eu nu sunt Elena si aici nu este Troia! Povestim despre ..viitor?
http://www.youtube.com/watch?v=dRcQZLseS1Q
:D
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:29
De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-23 13:23:58De la: SocratEea, la data 2013-09-23 13:10:41De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-23 12:40:54De la: nastasemihail, la data 2013-09-22 23:57:22De la: SocratEea, la data 2013-09-22 15:04:37www.youtube.com/watch?v=fata_3IBzHY Crezi ca te tin...bateriile suficient incat sa imi prezinti toate lectiile?
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:33
De la: SocratEea, la data 2013-09-23 13:29:52De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-23 13:23:58De la: SocratEea, la data 2013-09-23 13:10:41De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-23 12:40:54De la: nastasemihail, la data 2013-09-22 23:57:22De la: SocratEea, la data 2013-09-22 15:04:37www.youtube.com/watch?v=fata_3IBzHY nu-i problema...ne cuplam la un generator si continuam....
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 13:44
De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-23 13:33:39De la: SocratEea, la data 2013-09-23 13:29:52De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-23 13:23:58De la: SocratEea, la data 2013-09-23 13:10:41De la: Fl_Orion999, la data 2013-09-23 12:40:54De la: nastasemihail, la data 2013-09-22 23:57:22De la: SocratEea, la data 2013-09-22 15:04:37www.youtube.com/watch?v=fata_3IBzHY Ok. Atata iti trebe sa nu cedezi trecerea de ma vezi la coada in supermarket. Ca sigur ajungi inaintea mea la casa..... Tchus!
|
|
Doruleatza 2631 mesaje Membru din: 1/09/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 14:30
De la: SocratEea, la data 2013-09-23 13:08:07De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-23 12:23:48Ma bucura sa vad ca exista oameni care iau apararea napastuitilor cu atata promptitudine. Chiar daca asta inseamna sa mi-o iau eu pe cocoasa. E haios ca cei care m-au atacat pe mine au facut-o fara sa fi bagat de seama cine si cum sunt. Scriu putin, despre muzica si poezia mai ales si rar bag cate o chatuiala mica cu persoane pe care le stiu de ceva vreme. Si nu am avut conflicte majore chiar daca e ceva timp de cand intru pe 9 am. Asta pentru ca nu sunt o persoana razboinica. Dafina, te rog sa faci publica adresa acelui forum, ca sa convingi onorata audienta de veridicitatea afirmatiilor tale!!! Jongleriile mele senzuale sau sexuale - cum vrei tu sa sugerezi/cataloghezi - erau niste glume nevinovate – in stilul meu caracteristic pe care il cunoaste toata lumea - pe care tu nu puteai sa le digeri... Si crede-ma ca daca ar fi fost atat de indecente pe cat sugerezi tu, le-as fi purtat in particular, feriti de ochii lumii, nu in public unde putea citi toata lumea!!! Pe tine te-a deranjat ca respectivul utilizator, singurul dealtfel, nu-ti acorda exclusivitate si nu juca asa cum ii cantai tu!!! Problema ta este aceeasi dintotdeauna: esti obsedata de control, vrei sa fii in centrul atentiei, sa sochezi, sa iesi in evidenta, considerandu-te superioara tuturor...si cum ti-ai epuizat toate argumentele, acum te expui la acest circ ieftin si demn de mila... De ce prezinti povestea trunchiat, astfel incat sa iesi in avantaj??? Povesteste-le aparatorilor tai cum te-am sustinut atunci cand nimeni nu credea in tine si te-am urmat pe acel forum, creat de tine, pentru a-ti fi alaturi??? Si cum am parasit acel forum ca urmare a acuzatiilor tale nedrepte si total nefondate?... Din pacate, tu nu cunosti notiuni ca cele de prietenie, loialitate, iubire, pe care le tot fluturi pe aici...E usor sa vorbesti din carti, sa dai citate si sa faci matanii, insa e mai greu sa simti mai ales cand ai sufletul gaunos!!!! P.S. Pentru cei nevinovati care sunt nevoiti sa citeasca aceste randuri, jongleriile senzuale erau ale unei doamne de 110 kilograme care facea haz de necaz de silueta ei diafana... P.S. 2 Daca toate glumele pe care le fac cu Sandu, Giova, Black and co. au conotatii sexuale, raportati-ma!
Doruletz
|
|
|
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 14:43
De la: Doruleatza, la data 2013-09-23 14:30:17De la: SocratEea, la data 2013-09-23 13:08:07De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-23 12:23:48Ma bucura sa vad ca exista oameni care iau apararea napastuitilor cu atata promptitudine. Chiar daca asta inseamna sa mi-o iau eu pe cocoasa. E haios ca cei care m-au atacat pe mine au facut-o fara sa fi bagat de seama cine si cum sunt. Scriu putin, despre muzica si poezia mai ales si rar bag cate o chatuiala mica cu persoane pe care le stiu de ceva vreme. Si nu am avut conflicte majore chiar daca e ceva timp de cand intru pe 9 am. Asta pentru ca nu sunt o persoana razboinica. lasati arheologii si istoricii sa se ocupe de trecut....ce-a mancat lupu' nu mai revine la viata...bucurati-va de prezent si ganditi-va cum putem face viitorul mai frumos....
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 16:48
Ooo, ia te uita ce a scos din inimioara ei curata vestala iubirii!!
Deci confirma singura ca o stim de cam doi ani nu de azi de ieri, si dupa ce delir asterne e lesne de inteles ca au fost ani...lungi. Ma stie lumea ca eram si pe forumul ala mai inimioara curata, si da, ma chema Emm, desi ar fi putut sa ma cheme si Patrunjel, Cimbru, Aristoteleea, sau mai stiu eu cum. Ma comportam exact ca aici, tot cu glume poezii si cafele si vad ca domnii nu au senzatia ca-mi bat joc de ei. Ma bucur mult ca ti-ai dezvoltat rabdarea, nu se cunoaste dar tu stii mai bine. Incearca sa dezvolti si cunoasterea de sine, te-ar ajuta mult.
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 678 mesaje Membru din: 9/09/2013 |
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 18:22
WoW !
Natura Umana bat-o vina (la modul general) in postura nuda, (actuala speta) cocotata prin lastarisul dosnic de prin jungla caracteriala ciripeste pe multiple voci si triluri, uneori falsand tandru, alteori blufand romantic, si in fond....Orice pasarica, are cate-o gaurica, prin care s-o zbugheasca din situatia, sau postura, burlesca.
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 21:11
Exact ceea ce spuneam! Cand vrei sa o ignori si iti spui ca trebuie sa nu o mai bagi in seama, dafno-museteaua mai serveste o porcarie.
Daca era doar agasanta pina acum cu pretentia ei de a fi centrul atentiei, si cu figurile de prost gust, ochi dati peste cap, stergeri melodramatice ale conturilor, acum a atins limitele mitocaniei. Nu asa se comporta cineva care recita toata ziua maxime si cugetari despre iubire! La ce bun sa aduci in discutie ce s-a postat pe alte forumuri? Pe cine intereseaza? Pe mine, nu. Eu o cunosc pe Doruletz si o apreciez ca pe o doamna super de treaba, de o calitate deosebita si nu ma intereseaza otravurile pe care le deverseaza o figuranta ieftina cu aere de puritana. La fel le apreciez si pe Gabi, Daniela sau Ingrid. Numai o minte perversa vede la tot pasul sexualitate si moravuri depreciate, asa ca socrateea, ai o problema tata si du-te mai bine si cauta-te!!! Iar acei aparatori ai dreptatii care i-au sarit revoltati in ajutor, nu sunt decat niste latraci. Tovarasul 1705 si tovarasa 2148 resimt o acuta durere in partile dorsale pentru saltimbanca care presteaza numere de circ ieftin pe aici dar au profitat de ocazia de a mai latra putin la cei pe care nu-i suporta, grupul pe care de cand si-au facut ei aparitia pe forum, l-au atacat in permanenta. Pe inapt-cognitivul revoltat il intreb cum nu se trezeste in el acelasi sentiment al echitatii atunci cand participa la terfelirea lui Gabi pe topicul cu Basescu? Cum s-a comportat fata de ea si cate mizerii i-a adresat? Atunci nu mai era revoltat? |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 23:35
De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-23 12:23:48Ma bucura sa vad ca exista oameni care iau apararea napastuitilor cu atata promptitudine. Chiar daca asta inseamna sa mi-o iau eu pe cocoasa. E haios ca cei care m-au atacat pe mine au facut-o fara sa fi bagat de seama cine si cum sunt. Scriu putin, despre muzica si poezia mai ales si rar bag cate o chatuiala mica cu persoane pe care le stiu de ceva vreme. Si nu am avut conflicte majore chiar daca e ceva timp de cand intru pe 9 am. Asta pentru ca nu sunt o persoana razboinica. Cati te-au atacat ? Nu cunosc istoricul vostru , care/cum si pe unde v-ati mai intalnit , insa desi dai citate din intelepciunea bunicii care ti-a spus " sa te feresti de betivi si de nebuni "(bunica-mea zicea altfel : " sa te feresti de betivi si de curvari ! " ) ,tu intelegi " sa fugi " = " sa ataci " . Ati sarit toti la gatul ei ca la inamicul numarul unu al socializarii din cafenea , pen' ca pune muzici si va deranjeaza discutiile despre mancare si pescuit (a nu se intelege ca am ceva cu ele !). Cu toate ca initiatorul topicului " Cafeneaua virtuala " nu este deranjat de muzica ei , ba' chiar si dansul pune linkuri cu muzici , si atunci care e problema , de fapt ?Nu sunteti un pic cam neobiectivi ? Sincer , vad ca unii v-ati molipsit de melodramatismul ei . Poi , dragilor , atunci cand voi o considerati nebuna , la ce reactie va asteptati din partea ei ? Reactioneaza dupa cum o tratati ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Septembrie 2013, ora 23:55
Mai nou , nici macar pe topicul ei nu-i dati voie sa se desfasoare cum vrea !
Nu-i un forum liber ?
|
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 00:40
De la: Black_Friday_, la data 2013-09-23 21:11:23Iar acei aparatori ai dreptatii care i-au sarit revoltati in ajutor, nu sunt decat niste latraci. Tovarasul 1705 si tovarasa 2148 resimt o acuta durere in partile dorsale pentru saltimbanca care presteaza numere de circ ieftin pe aici dar au profitat de ocazia de a mai latra putin la cei pe care nu-i suporta, grupul pe care de cand si-au facut ei aparitia pe forum, l-au atacat in permanenta. Ca sa vezi nene blacku' , fix in partea dorsala ma durea de dumneata (pe bune ! ) , atunci cand am reactionat fata de nebuna aia care te ameninta pe aici cu pistolu' de plastic si bile de cauciuc (in timp ce majoritatea pretenilor tai se bagasera pe sub tejghea ), da' am zis ca nu se poate chiar asa , cainele de paza al cafenelei 9am sa fie hartuit chiar asa cu pistolu' pe forum Daca ricoseaza glontu' in vreun nevinovat ? Io ma revolt cand unu' care a " terfelit-o" pe topicul Basescu pe Gabi , cere socoteala altuia pentru acelasi lucru .Da' Gabi zice ca acolo e cu " da-i si lupta ..."Asa ca....du-te buey si culca-te !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 01:27
Eu va iubesc pe toti...dar sa nu-mi scoateti dintii de prea mult iubit.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 01:28
Ca sa nu credeti ca sint exagerat, va iubesc pe rind, cei de dreapta si cei de stinga, ca mersul.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 01:32
Cei cu numele mic ce incepe cu M, sint f loiali.
Cei cu numele mare ce incepe cu M, isi protejeaza subalternii, si pe cei din jur. Eu nu credeam prea mult in asta,dar chiar m-am lovit de aceste situatii, la oameni bineinteles. Sint reale. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 09:19
De la: _2148_, la data 2013-09-24 00:40:51De la: Black_Friday_, la data 2013-09-23 21:11:23Iar acei aparatori ai dreptatii care i-au sarit revoltati in ajutor, nu sunt decat niste latraci. Tovarasul 1705 si tovarasa 2148 resimt o acuta durere in partile dorsale pentru saltimbanca care presteaza numere de circ ieftin pe aici dar au profitat de ocazia de a mai latra putin la cei pe care nu-i suporta, grupul pe care de cand si-au facut ei aparitia pe forum, l-au atacat in permanenta. Zau asa mai tanti? Sa mori tu? Arata-mi si mie o postare a ta pe forumul asta in care ai scris despre ceva...o conversatie amiabila....ceva, acolo. Toate postarile tale sunt contre. Tu nu intri pe aici decat sa-i mai arzi una peste ceafa lui Gabi, mie sau altui "prieten" de-al tau. Care este problema voastra ca in cafenea se discuta chestii banale, retete culinare sau despre pescuit, din moment ce tu chiar nu ai nimic de spus? Tu doar te certi, asa ca nu vad cu ce te-au afectat discutiile noastre. Asa ca scuteste-ma cu ifosele astea ca nu tine. Ce discutam eu cu Gabi pe politice, ma priveste pe mine si pe ea. Ne contram pe teme politice, dar eram si prieteni in afara acelor discutii, pe cand tu nu esti decat pe picior de razboi pe aici. Si nu te mai da prospatura pe aici, pentru ca ne cunosti prea bine pe toti pentru cineva care are cont de doar cateva luni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 09:40
De la: SocratEea, la data 2013-09-23 13:08:07De la: Corina_Petre_1, la data 2013-09-23 12:23:48Ma bucura sa vad ca exista oameni care iau apararea napastuitilor cu atata promptitudine. Chiar daca asta inseamna sa mi-o iau eu pe cocoasa. E haios ca cei care m-au atacat pe mine au facut-o fara sa fi bagat de seama cine si cum sunt. Scriu putin, despre muzica si poezia mai ales si rar bag cate o chatuiala mica cu persoane pe care le stiu de ceva vreme. Si nu am avut conflicte majore chiar daca e ceva timp de cand intru pe 9 am. Asta pentru ca nu sunt o persoana razboinica. CALOMNII 1. Nu m-am dat nicaieri domnisoara. 2. Nu mi-am batut joc de barbati. 3. Nu te-am "acostat" niciodata in privat, am discutat o singura data pe mesaj privat (pe 9am) in care intrebam cine esti, pt ca erai un "numar"....(voi posta discutia privata). Daca stiam ca esti tu n-as fi avut nicio placere sa te abordez in privat, dar cineva credea ca acel numar este Ingrid si am vrut o confirmare. 4.Nu ti-am cerut niciodata prietenia. 5. Nu m-am autocatalogat niciodata "distrugatoare de casnicii". Pentru toate astea ar trebui sa aduci dovezi, altfel n-ai facut altceva decat sa arati ca esti mincinoasa si parsiva. Daca ai avut o parere atat de prosta despre Ingrid, despre mine, despre Doruletz, (inainte de a veni aici (la invitatia lui Ingrid), de ce te-ai manifestat cu dulcegarii pana acum? Stii cum se cheama asta?... ipocrizie. Si ca divagatie...chiar daca ar fi fost precum spui, cu ce ti-am lezat tie existenta? Discutiile "senzuale" ale Doruletzului cu acel utilizator ce prejudicii ti-au adus?.....altceva decat invidie si gelozie nu gasesc. Nu reuseai sa fii in prim plan sau ce? Ti-ai facut un site personal, cum ai vrut tu, cu ce subiecte ai vrut tu, unde ai invitat pe cine ai vrut tu (eu nu cunosc aspectul si nici nu m-a interesat), dar am o nedumerire....de ce nu te-a multumit acel site? De ce ai stat aici, cu persoane demne de dispret?DISCUTIA PRIVATA: (Atunci te chemai 1492) De la: daniela_ la 8 Februarie 2013, 14:30 Pentru : Daphne Subiect: [fara subiect] Mesaj: Cine-i la telefon????? De la: Daphne la 8 Februarie 2013, 14:39 Pentru : daniela_ Subiect: om bun, Mesaj: nu nebun. Tu suni si tu intrebi? :) De la: daniela_ la 8 Februarie 2013, 14:44 Pentru : Daphne Subiect: [fara subiect] Mesaj: :))))....asa se poarta...... Macar sa stiu daca n-am gresit numaru' :) Voiam sa stiu cine ma pupa asa infocat. O fi vreun barbat si pe urma imi ies vorbe....ca despart casnicii.... De la: Daphne la 8 Februarie 2013, 14:54 Pentru : daniela_ Subiect: nu sunt barbat Mesaj: stai linistita ca eu nu ma iau dupa gura lumii. :) De la: daniela_ la 8 Februarie 2013, 14:58 Pentru : Daphne Subiect: [fara subiect] Mesaj: gata, stiu...... esti Gabi!!! :)))) Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 10:10
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 10:12
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 10:16
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 10:20
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 10:24
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 10:26
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 10:27
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 10:37
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 10:43
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2013, ora 10:44
De la: SocratEea, la data 2013-09-24 10:37:42www.youtube.com/watch?v=oVcRGCkqiFs&list=PL5B93949E622017EC ...prin minutu' 7 este explicata reteta de cipca.
|
|
|
|

Mai, tu ma intreci pe mine! Ia sa iau o coala A4 si sa incerc o schita.
nu se trezeste in el acelasi sentiment al echitatii atunci cand participa la terfelirea lui Gabi pe topicul cu Basescu? Cum s-a comportat fata de ea si cate mizerii i-a adresat? Atunci nu mai era revoltat?
Daca ricoseaza glontu' in vreun nevinovat ?