Info
x
Templu al iubirii
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2013, ora 12:43
De la: Papillon_blanc, la data 2013-08-16 20:12:23www.youtube.com/watch?v=z9ypq6_5bsg[/quote]
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
RATAVA 888 mesaje Membru din: 18/02/2013 |
Postat pe: 17 August 2013, ora 16:24
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-17 12:43:46De la: Papillon_blanc, la data 2013-08-16 20:12:23www.youtube.com/watch?v=z9ypq6_5bsg[/quote] Raporteaza abuz de limbaj
Lasati fluturii sa zboare!
|
|
Postat pe: 17 August 2013, ora 16:27
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
averea1916 206 mesaje Membru din: 14/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 August 2013, ora 08:34
De la: Musetel, la data 2013-01-24 20:41:23''Orice poate fi distrus in lumea asta in afara de dragostea adevarata''. (Euripide)onditiile actuale,dragostea se face pe bani www.ziare.com/stiri/frauda/the-times-legile-din-romania-au-gonit... in c Raporteaza abuz de limbaj
INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 11:54
De la: Papillon_blanc, la data 2013-08-17 16:27:42www.youtube.com/watch?v=r5S-LJrATgc youtu.be/a_hoKT5LGho
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 18 August 2013, ora 12:05
LECTIA IUBIRII/ LECTIA VIETII
Cand cerem raspunsuri, le avem. Cand ne dorim ceva suficient de puternic, il obtinem. Cand iubim, mutam muntii. Iubirea ne aduce la viata, ne calauzeste pasii pretutindeni si intotdeauna, ne ridica ori de cate ori cadem, invinge mereu si peste tot. Ne regasim cautand raspunsuri in permanenta. Nu intelegem situatii, nu ne putem explica sentimente receptate si/sau emise de noi insine/insene. Este suficient sa vrem sa ajunga la noi si va ajunge. Iubirea sta in tot si in toate. Din iubire ne nastem, pentru iubire si datorita iubirii traim si in iubire vom pleca pentru o eternitate. Dumnezeu ne da cate o misiune fiecaruia/fiecareia. La un moment dat, in timpul vietii noastre terestre, avem permisiunea de a descifra care este misiunea noastra pe pamant. Uneori aceasta revelatie ne este accesata devreme, alteori accedem la ea doar dupa o anumita experienta de viata. Fiind imaturi, nu am putea intelege rolul nostru in lume. Astfel, pentru a ne ajuta sa atingem punctul maturizarii noastre, ne este dat si este imposibil de ocolit, sa suferim. Cunoscand suferinta, vom accede la descatusarea noastra personala. Care este rolul meu pe pamant? De cate ori nu v-ati regasit in aceasta ipostaza? De cata vreme cautam acest raspuns? Suntem pregatiti sa il accedem? Am cunoscut oare suferinta? Era suferinta nostra insine/insene sau era suferinta celor din jurul nostru? Suferinta personala este una, iar capacitatea de a simti suferinta celor din jur este empatie. Simtim, traim, ne transpunem in suferinta celor pe care ii iubim. IUBIM neconditionat si de atatea ori inconstient. Suntem facuti din iubire, cum am putea trai fara sa iubim? Nu, odata uitand sa iubim, murim. ''...si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri....'' Ce act de iubire mai puternic am putea desavarsi in viata noastra? A ierta este o alta lectie pe care Dumnezeu ne impune sa o invatam , pentru a merge mai departe. A gresi este in natura noastra umana. Gresim fata de noi insine/insene si fata de cei pe care ii iubim. Si iertam. Iertand ne desprindem din trecut si traim prezentul, cladim viitorul. Ne trezim intr-un loc inconjurati de persoane, multe persoane, si ne intrebam : ''Ce caut eu aici?''. Nu capatam raspuns din cauza intensitatii trairilor in acel loc si spatiu unde am nimerit. Ne ridicam, ne scuturam de timiditate si curajosi pasim inainte. Ne ranim la piciorul stang, inaintam cu piciorul drept. Primim o palma peste obrazul stang, intoarcem obrazul drept, care este inca fara urma degetelor impregnate in fiinta noastra. Continuam. Avansam. Ceva ne-a adus in acel loc. Cautam raspunsul. Mai primim o galeata de apa rece in cap, norocul ne surade in continuare si profitam de acea apa rece pentru a ne dezmorti oasele obosite de cautare. Ne uscam si ajungem in fata usilor. Atat de multe usi, ca nu stim pe care sa o deschidem prima. Ori deschidem, ori asteptam sa fie deschisa. Dar daca dincolo de vreo usa cineva are nevoie de ajutorul nostru si se afla in incapacitatea de a ne transmite asta? Daca disperarea si durerea, daca suferinta pe care le traieste ii par sfasietoare incat vrea sa plece dintre noi inainte de a-si fi gasit meniriea si de a fi dus la bun sfarsit misiunea sa aici (pe pamant)? Ce facem? Nu deschidem usa aceea? Nu deschidem toate uile din calea noastra pentru a vedea ce este acolo si ce putem salva noi? Da, salva. Pentru ca misiunea nostra personala reusim sa o vedem, se contureaza in sfarsit , dupa atata cautare si ataea zbateri, ajungem sa accedem la ceea ce trebuie sa facem. SA SCOATEM LA LUMINA TOT CE ESTE BUN INTR-UN OM! Deci, deschidem usa. Deschidem usi. Evident ca ne lovim de bariere. In fiecare om exista o oglinda in fata careia trec precum la o parada, toate bunele si toate relele ce il constituie. La un moment dat, oglinda reflecta doar relele . De ce? Este firesc, si relele au aceleasi drepturi de a se privi in oglinda noastra. Cand nu avem destula putere sa readucem bunele in fata oglinzii, pentru a le lasa sa defileze linistite si neconditionat, in libertate, altceva ne poate ajuta. IUBIREA. Iubirea ne ajuta sa ne invingem relele si sa le anihilam, facand loc bunelor sa domine. Trebuie sa lasam iubirea sa ajunga din nou la noi, pentru a ne ajuta sa mergem mai departe, oglindindu-ne binele in permanenta in oglinda. In oglinda noastra interioara, in oglinda ochilor celor din jurul nostru. Ochii aceia care acum ne privesc altfel. Au disparut atatea din expresivitatea acelor ochi care ne priveau parca ieri pentru prima data, asa-i? Ochii aceia au fost calzi la prima vedere. Pariu ca sunt calzi si acum, cu toate ca au trecut printr-un ghetar sufocant? Sunt calzi, pentru ca doar frigul ghetarului a facut posibila iesirea la suprafata a acelei calduri existente si unice. ''Numai in noaptea ce a intunecata exista lumina.'' Numai in suferinta ne regasim pe noi insine. Suferim si ii facem sa sufere pe cei pe care ii iubim. Nu vi se pare firesc? Cum altfel am putea sa ii facem sa vada TOT ceea ce noi vedem bun in ei si sa ii ajutam sa le lase sa defileze pe podiumul vietii? Ratzusca aceea galagioasa care a aterizat in urma cu ceva vreme in aceasta ograda, a profitat de portile lasate deschise pentru a iesi in lume. Misiunea ei nu se termina aici si nimeni nu da dovada de egoism astfel incat sa o mai retina aici. Toata ograda o iubea, la fel cum ea iubea intreaga aceasta ograda, dar nu toata ograda intelegea ca tot ceea ce se intampla, se intampla cu un scop. Dumnezeu le va permite tuturor sa inteleaga. Ratzusca va fi departe pe cand vor fi inteles toti membri familiei. Va fi inteleasa si dificultatea cu care se zbatea uneori, de asemenea neputinta sa de a face un pas in locul vreunui membru al familiei, mânata de certitudinea reusitei. Iar peste toate, hranita cu IUBIRE. Singurul combustibil inepuizabil. Daphné Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Fosta membra 9am.ro 85 mesaje Membru din: 8/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 August 2013, ora 15:01
SESIZATI ORGANELE LEGII ! SA INTERVINA CINEVA ! ! ! ! !BANNATI TERORISTUL BASIST CARE AMENINTA CU MOARTEA ! MIE SI FAMILIEI MELE NE ESTE FOARTE FRICA SA IESIM DIN CASA ! OPRITI RAGETELE BESTIILOR BASISTE BLACK_FRIDAY SI REVENITU ! OPRITI HAITA BASISTA COLABORATIONISTA, UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII !
2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY : BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape.Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele. Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08 Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva. Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> OPRITI TEROAREA BASISTA ! ALUNGATI TERORISTII FASCIST-BASISTI DE PE ACEST FORUM, DIN SPATIUL VIRTUAL ! ! ! NU MAI TOLERATI HAITA DE SOBOLANI COLABORATIONISTI SI SECURISTI RAIOSI ! ! ANIMALELE BASISTE SALBATICE NU AU NIMIC SFANT ! SA FIE PEDEPSITE LEPRELE TERORISTE, CU MAXIMA URGENTA ! ! ! ! ! Raporteaza abuz de limbaj
2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí!
De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08
Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva.
Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data...
OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 17:03
El Cinque Apreciez dorinta ta de a comunica. Bine ai ajuns in templu al iubirii. CU ce te pot ajuta?
Ce ar fi sa ascultam muzica? Iti place Aventura? Uite, iti propun sa audiez , in templu al iubirii, o melodie. Apoi , daca doresti, imi spui daca iti place sau nu. Dar vezi, daca nu iti place, te ocupi sa aduci o alta melodie in acest templu. Iar daca totusi ti-a placut melodia propusa de mine spre auditie, sunt bucuroasa sa ascult cu tine cea dea doua melodie, pe care o vei aduce tu, in templu. Ce zici? Intri? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 17:04
www.youtube.com/watch?v=tB-4_H2V0Q4
Daca nu iti place, motivezi de ce. Daca iti place, iar motivezi de ce. Ok?
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 17:14
Nu prea imi place fiindca e in spaniola , inteleg cate ceva dar limba mi-e straina in general www.youtube.com/watch?v=bpA_5a0miWk Raporteaza abuz de limbaj
2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí!
Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva.
Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data...
OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 17:27
De la: El_Cinque, la data 2013-08-18 17:14:23 Ok. Nici eu nu stapanesc spaniola. Dar totusi inteleg cam 50 la suta. Deci am avantaj, nu este echitabil..... Insa, de obicei, cand ascult o melodie, indiferent in ce limba este cantata, daca este interpretata vocal, ma atrage linia melodica. Apoi ii patrund versurile, daca am cunostintele necesare. Daca este o limba pe care nu o cunosc deloc, ma limitez la linia melodica.Ok, deci nu ti-a placut deoarece este intr-o limba pe care nu o cunosti. E ok. Stai sa ascult ce mi-ai adus tu, apoi revin la poveste.
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 17:35
Avalon.... Posibil sa o fi ascultat in precedent.... Te poarta cu gandul pe la povestea Mica Printesa, apoi la filmul ''Domnita si soimul'' si iti transmite si un mesaj, daca urmaresti acest videoclip propus de tine: Ochii atintiti pe tine in permanenta.
Frumoasa selectie. Urmez eu.....Caut.
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 17:46
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 18:28
De la: Papillon_blanc, la data 2013-08-18 17:27:53De la: El_Cinque, la data 2013-08-18 17:14:23 Aici nu te pot contrazice , uite aici o melodie superba intr-o limba in care stiu 4 cuvinte , si alea injuraturi www.youtube.com/watch?v=WR6-dAC7ITY Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 18:34
De la: Papillon_blanc, la data 2013-08-18 17:46:14www.youtube.com/watch?v=I7Diudbhut4 Da, melodia e buna , dar hai sa-ti spun unde sa cauti cele mai bune cantece create vreodata : COLOANELE SONORE ALE FILMELOR ! Bune pentru mine nu inseamna nimic tehnic, n-am treaba cu muzica profesional vorbind, ci tocmai acele care te ATING ! ! ! Uite un exemplu , si daca n-ai vazut filmul ti-l recomand, e o capodopera psihologica : www.youtube.com/watch?v=n_eGELaYBDo Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 18:40
De la: El_Cinque, la data 2013-08-18 18:28:35De la: Papillon_blanc, la data 2013-08-18 17:27:53De la: El_Cinque, la data 2013-08-18 17:14:23 Ei, si alea injuraturi. Pe alea le tii repede minte! Daca este rusa, eu stiu doar (scriu fonetic, te-ai prins) kakta viaza vut? si...celelalte cuvinte le-am uitat.....Dobre cred ca este in ucraineana..... Dar sa revenim la melodie, linia melodica imi place, nu inteleg nimic doar ascultand-o, din cuvinte. Dar, ghidandu-ma dupa imagini, este vorba despre o poveste trista, in care iubirea te conduce pana la moarte. Ce iti sugereaza cuvantul ''arii''?
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 18:46
Arii ? ? ? In ce limba, in romana ??? Zone , spatii delimitate etc etc
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 18:53
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 19:05
Multumesc !
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 19:08
De la: El_Cinque, la data 2013-08-18 19:05:40Multumesc ! Hm...ce coincidenta....Tocmai multumeam in gand unei persoane pentru ceea ce a facut pentru mine. Cu placere! E randul tau....cu o melodie.....
|
|
Postat pe: 18 August 2013, ora 19:13
Ma faci sa termin toata "provizia" de melodii slow , nu am foarte multe insemnate si raman fara idei foarte repede azi, e duminica si lenea in floare www.youtube.com/watch?v=EuKwttl8bko Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 August 2013, ora 00:45
De la: Daphne, la data 2013-08-18 12:05:38LECTIA IUBIRII/ LECTIA VIETII Mi-a amintit de topicul tau :"Poveste"... De la: daphne1772, la data 2011-11-18 21:48:31A fost odata un om bun. Era atat de bun, incat agasa o parte din cei pe care ii intalnea in drumul sau. Era fericit insa, ignorand ceea ce nu ii facea placere sa vada sau sa auda. Pana intr-o zi, cand ,trezindu-se de dimineata, luand o palma de la nenea destinul, si-a pus semne de intrebare in ceea ce priveste calitatea sa de a fi bun. Mai trecu o perioada, dupa care se trezi intr-o alta dimineata si puf, mai lua o palma , de la acelasi nenea destinul. Se gandi poate meritase, poate nu, dar nu reusi sa elucideze nici de data aceasta problema. Dilema era tot mai mare cu fiecare zi ce trecea, cu fiecare palma ce o incasa de la ...acelasi nenea destin. Era el bun, dar la ce folos ca avea doar de suferit? De la: daphne1772, la data 2011-11-26 14:15:33Ceva ce ar semana cu: nu s tim de unde venim si nu stim inspre ce,unde ne indreptam. Si totusi, daca am sti unde trebuie sa ajungem, am depune vreun efort ca sa reusim sa atingem tinta cu propriile puteri, pe propriile cai, sau, din contra, am accepta destinatia si ne-am lasa purtati de vant si de cei ce au ales pentru noi? De la: daphne1772, la data 2012-01-07 22:11:04Indiferent de cata bataie isi lua, omul nostru se trezea a doua zi dimineata si era renascut, precum pasarea phoenix, era capabil a renaste chiar si din cenusa proprie ;) De la: daphne1772, la data 2012-04-18 09:29:20 Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 19 August 2013, ora 11:18
De la: daniela_, la data 2013-08-19 00:45:54De la: Daphne, la data 2013-08-18 12:05:38LECTIA IUBIRII/ LECTIA VIETII Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 August 2013, ora 11:47
|
|
Postat pe: 19 August 2013, ora 12:12
De la: Papillon_blanc, la data 2013-08-19 11:47:46www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TimLXWBb0QU[/quote] Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 August 2013, ora 12:42
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-19 12:12:07De la: Papillon_blanc, la data 2013-08-19 11:47:46www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TimLXWBb0QU[/quote] Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 19 August 2013, ora 19:27
Era o dimineaþã aglomeratã la cabinet când, în jurul orei 08:30, intrã un domn bãtrân cu un deget bandajat. Îmi spune imediat cã este foarte grãbit cãci are o întâlnire fixatã pentru ora 09:00. L-am invitat sã se aºeze ºtiind cã avea sã mai treacã cel puþin o jumãtate de orã pânã sã aparã medicul. Îl observ cu câtã nerãbdare îºi priveºte ceasul la fiecare minut care trece.Între timp mã gândesc cã n-ar fi rãu sã-i desfac bandajul ºi sã vãd despre ce este vorba. Rana nu pare a fi aºa de gravã… în aºteptarea medicului, mã decid sã-i dezinfectez rana ºi mã lansez într-o micã conversatie. Îl întreb cât de urgentã este întâlnirea pe care o are ºi dacã nu preferã sã aºtepte sosirea medicului pentru tratarea rãnii. Îmi rãspunde cã trebuie sã meargã neapãrat la casã de bãtrâni, aºa cum face de ani buni, ca sã ia micul dejun cu soþia. Politicoasã, îl întreb de sãnãtatea soþiei. Senin, bãtrânul domn îmi povesteºte cã soþia, bolnavã de Alzheimer, stã la casa de bãtrâni de mai bine de 7 ani. Gândindu-mã cã într-un moment de luciditate soþia putea fi agitatã de întârzierea lui, mã grãbesc sã-i tratez rana dar batranul îmi explicã cã ea nu-ºi mai aduce aminte de 5 ani cine este el… ªi-atunci îl intreb miratã: - ªi dvs vã duceþi zilnic ca sã luaþi micul dejun împreunã? Cu un surâs dulce ºi o mângâiere pe mânã, îmi rãspunde: - E-adevãrat cã ea nu mai ºtie cine sunt eu, dar eu ºtiu bine cine este ea. Am rãmas fãrã cuvinte ºi un fior m-a strãbãtut în timp ce mã uitam la bãtrânul care se îndepãrta cu paºi grãbiþi. Mi-am înghiþit lacrimile, spunându-mi în sinea mea: - Asta este dragostea, asta este ceea ce îmi doresc de la viaþã!… Sã iubeºti înseamnã sã accepti ceea ce a fost, ceea ce este, ceea ce va fi ºi ceea ce încã nu s-a întâmplat. Persoanele fericite ºi împlinite nu sunt neapãrat cele care au tot ce-i mai bun din fiecare lucru, ci acelea care ºtiu sã faca ce-i mai bun din tot ceea ce au. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 August 2013, ora 20:01
De la: lilu_67, la data 2013-08-19 19:27:48
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 939 mesaje Membru din: 4/11/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 August 2013, ora 22:26
De la: lilu_67, la data 2013-08-19 19:27:48 Impresionantã postare. Numai sufletele pereche au astfel de trãiri.
Omul fericit este acela care stãpâneºte ºi munca, ºi dragostea.-Sigmund Freud
Stai departe de oamenii care îþi micºoreazã ambiþia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevãrat mari te fac sã te simþi cã ºi tu poþi deveni mare.-Mark Twain
|
|
Fosta membra 9am.ro 266 mesaje Membru din: 17/08/2013 |
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:30
Adica aici isi are casa iubirea?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Nu prea imi place fiindca e in spaniola , inteleg cate ceva dar limba mi-e straina in general
Ma faci sa termin toata "provizia" de melodii slow , nu am foarte multe insemnate si raman fara idei foarte repede azi, e duminica si lenea in floare