back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Pentru cei ramasi cu mintea intreaga dupa apocalipsa,craciun fericit!

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

myriam_bozen

4016 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Decembrie 2012, ora 00:13

De la: nastasemihail, la data 2012-12-30 00:05:04
De la: gabigabi2, la data 2012-12-29 08:23:06
De la: nastasemihail, la data 2012-12-29 01:01:49Ati incercat sa va uitati la tigara ca la un....vierme?
Si cind o bagati in gura sa va sugestionati ca e chiar vierme.....

bei ! viermele nu sta batz decit daca-i dai cu ipsos si nici nu se aprinde....eeeee !

La asta nu m-am gindit.
Dar poti sa-l pirjolesti putin, se intareste....

Ei se intareste...mai degraba sfaraie...sfrrr sfrrr....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

50 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 30 Decembrie 2012, ora 02:16

De la: Black_Friday, la data 2012-12-29 08:19:52
De la: MIRUNA, la data 2012-12-29 01:15:30
De la: Black_Friday, la data 2012-12-28 16:24:25
De la: CONDOR, la data 2012-12-28 13:17:23
De la: Black_Friday, la data 2012-12-27 21:08:09"Dece nu poti opri timpul?
Prin 1946,pe 20 aprilie ,intr-o comuna Ghergheasa din judetul Buzau,vedeam pentru prima data lumina pe pamint,strigam,tipam ca poate ma supara ceva dar eram greu de inteles.A trecut timpul si asa cum erau vremurile de dupa razboi,am supravetuit saraciei si foametei,am invatat sa merg,am invatat sa citesc ( dar cu scrisul e mai greu!) ,am invatat sa sufar cind am priceput ca parintii miei sau ( ce iti ziceam mai sus, scrisul te omoara) despartit si am ramas cu bunicii batrini si saraci,neputinciasi in fata fiscului care le lua si ultimul bob de griu si animalele din curte pentru darile la stat. (ai deraq burgheji esploatatori!)
Si timpul trecea,trecea si satul devenea din ce in ce mai mic ( sau te ingrasai tu?) ,pe masura ce ajungeam sa-l cutreier cu neatalasul ( ),cu plugusorul ,cu vizetele pe la colegii de scoala,cu sorcova ,cu steaua cu...
Am avut colegi,Vasile busulica,Tudorel bisoldan,Ilie a lui Ciubuc,Lili colega de banca,trecea timpul ,cresteam si eu,bunicii imbatrineau mai rau,hainutele-mi ramineau scurte,incaltarile ramineau fara talpi si incepeam sa simt ca rid copii de mine care erau mai instariti,pina intr-o zi cind Caravana cinematografica a venit in sat cu filmul Vagabondul pe care l-am vizionat de 4 ori,am invatat melodiile si le cintam la claca la porumb,la floarea soarelui la insirat tutun si ma solicitau fetele si satenii ca le placea vocea mea.Mai tirziu a venit caravana cu Articolul 420 si parca a regaseam in eroul fimului ,am invatat melodia si am devenit si mai simpatic in sat,nu mai eram sarac,eram copia eroului din film.A murit bunicul asa ca la 11 ani am ramas singurul barbat din casa ,mergeam la cimp cu bunica Safta Voiculescu din partea mamei.Din cind in cind mai primeam dela mama cite un colet dela Bucuresti,unde se angajase ca muncitoare intr-o tesatorie.Tata se achita de pensia alimentara de 25 de lei lunar si bunica reusea sa incropeasca ceva sa ne hranim ,mai aveam si gradina din jurul casei si ce mai raminea dela ogor care era dat in arenda la nepotii bunicii.Atit de mult m-am regasit in filmul Articolul 420 ca la 13 ani m-am hotarit sa plec din sat la Bucuresti sa-l gasesc pe Raj Kapoor(asa credeam eu ca-l gasesc la Bucuresti).Am mers din sat 4 kilometrii pina la fosta gara Amara,insotit de bunica care-mi pregatise o cosnita de papura cu merinde ,insotit fiind si de Florica Iancului care in momentul cind se apropia trenul de gara ,a inceput sa plinga si sa spuna ca simte ca nu ma mai intorc niciodata in sat.(Florica o fosta colega de scoala ). Asa a fost sa fie ca din 1959 nu am mai revenit niciodata in sat pina-in 1992.Calatorind singur pe tren ,am ajuns in Gara de Nord,am luat tramvaiul 15 care trecea pe bulevardul Magheru si am coborit la statia Iancu Jianu UNDE-MI SPUSESE BUNICA CA O VOI GASI PE MAMA CARE LOCUIA INTR-O MAGAZIE DE LEMNE DI STR. iANCU jIANU 33.Voi povesti cu alta ocazie peripetiile mele ca nou venit in Bucuresti.Ajuns la adresa citata mai sus am intrat intr-o curte unde erau mai multi chiriasi,mama era la munca asa ca am asteptat pina dupa ora 10;30 noaptea afara fiind vara iar usa dela magazie fiind incuiata.Mare a fost surpriza mamei mele cind ma vazut,abia reusea sa se intretina ea si sa-si plateasca chiria din salariul de 600 de lei si acum mai veneam si eu pe capul ei.Camaruta in care locuia si am locuit impreuna era de 8 mp era un godin cu lemne,o lada cu rufe si o somera de un loc asa ca pentru mine am amenajat un pat pe lada.A venit vremea sa merg la scoala,am fost elev al scolii Dumitrie Bolintineanu ca era in capul strazii.In anul 1961 mama era muncitoare la Uzinele Grigore Preoteasa (Electromagnetica) si s-a intimplat o minune. A venit in vizita Tovarasul Gheorghe Gheorghiu-Dej, care trecind si prin sectia Redresori unde lucra mama ca bobinatoare auto,sa oprit la masina ei de bobinat si a intrebato; cum este tovarasa ,ai conditii bune de lucru,salariul este bun ,ce probleme te supara? Mama nu s-a plins de cistigul de salariu sau de conditiile de munca dar ,a spus ca are un baiat ca locuieste intr-o magazie de lemne si ca nu are nici cele mai elementare conditii de viata,ca baiatul invata la lumina lampii.Maistrul Anghel care era seful atelierului tot facea semn mamei mele sa taca dar Gheorghe Gheorghiu- Dej a spus unui consilier sa-si noteze ce spunea mama.Dupa plecarea delegatiei ,mama a fost certata de sef si chiar de directorul intreprinderii,amenintata ca va fi data afara dela serviciu.Dupa doua zile dela intimplare ,venind dela scoala,ajuns la nr.33 din strada Iancu Jianu,am fost intimpinat de doi indivizi bine imbracati care mau invitat sa deschid usa la magazia in care locuiam ,au umflat tot ce se gasea in interior si au urcat intr-un camion.Pe mine m-au suit intr-o Volga neagra si fara sa-mi explice ceva mau transportat in Soseaua Viilor nr 92,unde era construit un bloc nou (blocul 4 B,scara 5 etajul 2 ,apartamentul 9) au descarcat putinele noastre lucruri si au plecat.Pe vremea aceia pe Soseaua Viilor nu circula nici-un mijloc de transport in comun,asa ca am mers pe jos sa o anunt pe mama la uzina ca nu mai locuim in strada Iancu Jianu 33. Va imaginati ce surpriza a fost pentru mama,mai ales ca cei dela conducerea intreprinderii vroiau so dea afara iar a doua zi cind a sosit repartitia se purtau toti cu mare prefacatorie si respect(mari jigodii) Va imaginati ca gestul lui Gheorghe Gheorghiu -Dej a schimbat cursul vietii mele? VA URMA "

Si apoi? Nu ne povestesti cum erai tu un bun tovaras? Cum dadeai tu cu ciocul pe la organe? Ca nu te-or fi trimis degeaba sa faci scoala de maistri, fara sa i si tu un bun ciripitor care isi para colegii de serviciu!!www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/diverse/dornic-de-aventura-...

Mincator de pasta portocalie,zici Black Friday si treci mai departe,nu va temeti a intrat in putrefactie Emana mirosuri!

Pentru oamenii normali un calduros LA MULTI ANI !
www.youtube.com/watch?v=LmAFjz57u0E&gclid=CLjHnIf5vLQCFcVY3godNm...]

intelus1946

12 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 17:16
Se stie ca folosind medicamente,prafuri si alte dracovenii ,dezechilibrezi metabolismul incercind sa slabesti.Eu ajunsesem la 115 kg ,la inaltimea mea de 1,72 m na simteam groi.Am stabilit un regim cu vin rosu demidulce si am reusit sa obtin un tranzit intestinal ,sa am scaun in fiecare zi dimineata la 8 - 8,30.
Meniul meu este;
dimineata -o felie de piine cu mac facuta in casa impreuna cu 2 felii de cascaval si ub gogosar verde,apoi beau o cana de ceai din soc,musetel si tei
la prinz- o farfurie de ciorba de vacuta ,de pui sau de legume,felul 2 o friptura de vitel cu salata verde,beau 300 cl de vin rosu demidule din cel care se gaseste la 1,5 litri la sticla.
seara-o frptura de miel ,de vitel ,o omleta ,cu multa salata verde ,beau 300 cl vin demidulce rosu,asta pina in ora 19 . Inainte cu 20-30 minute de culcare maninc un chivi.Problema este ca de cind am slabit 15 kg ,a crescut apetitul sexual si nevasta nu prea are,din cauza diabetului tip 2.Asa ca atentie la ce si cum mincati!

www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/36961/Am-slabit-15-kg-...

Sa mori tu ma porco schifoso? Chiar asa, ti-a trecut andropauza si ti-a crescut libidoul? Huideo tap batran!!!
Si scriai tu pe kudika, poate-poate gaseai si tu ceva, ca doar nevasta nu te mai multumea.
www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/diverse/dornic-de-aventura-...
Bai vieme spiralat, daca ai putea ghici cata sila imi inspiri! Esti ultima mizerie umana si zau ca nu ti-as acorda atata atentie daca pe langa faptul ca esti o scursura ordinara, nu ai fi si al dracului, o cazatura toxica! www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/diverse/dornic-de-aventura-... Minti la greu si manipulezi, ti-ai intins tentaculele peste tot si ti-ai creat sute de clone ca sa poti tu sa parazitezi si sa iti imprastii mizeriile! Esti un fariseu ordinar, postezi mesaje de Craciun si iti bati joc de toate, dupa ce pe alte topicuri ziceai ca religia este ocupatia oamenilor de nimic. Postezi sub id-ul Iisus, dar nu te gandesti ca odata si odata o sa vina momentul sa platesti?

Blakule Friday,vad ca oamenii au un trecut,au ceva de amintit din viata tumultoasa petrecuta in regimurile vechi,tu ca o muratura intrata in putrefactie ,un paduche pierdut la inventarul vremurilor cu pretentii de plosnita de cereale cu cap triunghiular,imprastii mirosuri duhnitoare si strici sarbatorile romanilor

Inteluse, gay batran iar esti femeie? Taie-ti bai venele, cocota masculina!

BLACK FRIDAY muiere travestita,sa-ti pui o piatra de git si sa te aruci in dimbovita ca pentru tine 2013 vine cu prapad,esti dat in judecata de Crin Antonescu cai foosesti avatarul bestie cu clabuci.

http://ro.stiri.yahoo.com/sfârșitul-lumii-așa-cum-o-știm-raportul-oficial-091841415.html
Fosta membra 9am.ro

50 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 30 Decembrie 2012, ora 03:14

De la: MIRUNA, la data 2012-12-30 02:16:21
De la: Black_Friday, la data 2012-12-29 08:19:52
De la: MIRUNA, la data 2012-12-29 01:15:30
De la: Black_Friday, la data 2012-12-28 16:24:25
De la: CONDOR, la data 2012-12-28 13:17:23
De la: Black_Friday, la data 2012-12-27 21:08:09"Dece nu poti opri timpul?
Prin 1946,pe 20 aprilie ,intr-o comuna Ghergheasa din judetul Buzau,vedeam pentru prima data lumina pe pamint,strigam,tipam ca poate ma supara ceva dar eram greu de inteles.A trecut timpul si asa cum erau vremurile de dupa razboi,am supravetuit saraciei si foametei,am invatat sa merg,am invatat sa citesc ( dar cu scrisul e mai greu!) ,am invatat sa sufar cind am priceput ca parintii miei sau ( ce iti ziceam mai sus, scrisul te omoara) despartit si am ramas cu bunicii batrini si saraci,neputinciasi in fata fiscului care le lua si ultimul bob de griu si animalele din curte pentru darile la stat. (ai deraq burgheji esploatatori!)
Si timpul trecea,trecea si satul devenea din ce in ce mai mic ( sau te ingrasai tu?) ,pe masura ce ajungeam sa-l cutreier cu neatalasul ( ),cu plugusorul ,cu vizetele pe la colegii de scoala,cu sorcova ,cu steaua cu...
Am avut colegi,Vasile busulica,Tudorel bisoldan,Ilie a lui Ciubuc,Lili colega de banca,trecea timpul ,cresteam si eu,bunicii imbatrineau mai rau,hainutele-mi ramineau scurte,incaltarile ramineau fara talpi si incepeam sa simt ca rid copii de mine care erau mai instariti,pina intr-o zi cind Caravana cinematografica a venit in sat cu filmul Vagabondul pe care l-am vizionat de 4 ori,am invatat melodiile si le cintam la claca la porumb,la floarea soarelui la insirat tutun si ma solicitau fetele si satenii ca le placea vocea mea.Mai tirziu a venit caravana cu Articolul 420 si parca a regaseam in eroul fimului ,am invatat melodia si am devenit si mai simpatic in sat,nu mai eram sarac,eram copia eroului din film.A murit bunicul asa ca la 11 ani am ramas singurul barbat din casa ,mergeam la cimp cu bunica Safta Voiculescu din partea mamei.Din cind in cind mai primeam dela mama cite un colet dela Bucuresti,unde se angajase ca muncitoare intr-o tesatorie.Tata se achita de pensia alimentara de 25 de lei lunar si bunica reusea sa incropeasca ceva sa ne hranim ,mai aveam si gradina din jurul casei si ce mai raminea dela ogor care era dat in arenda la nepotii bunicii.Atit de mult m-am regasit in filmul Articolul 420 ca la 13 ani m-am hotarit sa plec din sat la Bucuresti sa-l gasesc pe Raj Kapoor(asa credeam eu ca-l gasesc la Bucuresti).Am mers din sat 4 kilometrii pina la fosta gara Amara,insotit de bunica care-mi pregatise o cosnita de papura cu merinde ,insotit fiind si de Florica Iancului care in momentul cind se apropia trenul de gara ,a inceput sa plinga si sa spuna ca simte ca nu ma mai intorc niciodata in sat.(Florica o fosta colega de scoala ). Asa a fost sa fie ca din 1959 nu am mai revenit niciodata in sat pina-in 1992.Calatorind singur pe tren ,am ajuns in Gara de Nord,am luat tramvaiul 15 care trecea pe bulevardul Magheru si am coborit la statia Iancu Jianu UNDE-MI SPUSESE BUNICA CA O VOI GASI PE MAMA CARE LOCUIA INTR-O MAGAZIE DE LEMNE DI STR. iANCU jIANU 33.Voi povesti cu alta ocazie peripetiile mele ca nou venit in Bucuresti.Ajuns la adresa citata mai sus am intrat intr-o curte unde erau mai multi chiriasi,mama era la munca asa ca am asteptat pina dupa ora 10;30 noaptea afara fiind vara iar usa dela magazie fiind incuiata.Mare a fost surpriza mamei mele cind ma vazut,abia reusea sa se intretina ea si sa-si plateasca chiria din salariul de 600 de lei si acum mai veneam si eu pe capul ei.Camaruta in care locuia si am locuit impreuna era de 8 mp era un godin cu lemne,o lada cu rufe si o somera de un loc asa ca pentru mine am amenajat un pat pe lada.A venit vremea sa merg la scoala,am fost elev al scolii Dumitrie Bolintineanu ca era in capul strazii.In anul 1961 mama era muncitoare la Uzinele Grigore Preoteasa (Electromagnetica) si s-a intimplat o minune. A venit in vizita Tovarasul Gheorghe Gheorghiu-Dej, care trecind si prin sectia Redresori unde lucra mama ca bobinatoare auto,sa oprit la masina ei de bobinat si a intrebato; cum este tovarasa ,ai conditii bune de lucru,salariul este bun ,ce probleme te supara? Mama nu s-a plins de cistigul de salariu sau de conditiile de munca dar ,a spus ca are un baiat ca locuieste intr-o magazie de lemne si ca nu are nici cele mai elementare conditii de viata,ca baiatul invata la lumina lampii.Maistrul Anghel care era seful atelierului tot facea semn mamei mele sa taca dar Gheorghe Gheorghiu- Dej a spus unui consilier sa-si noteze ce spunea mama.Dupa plecarea delegatiei ,mama a fost certata de sef si chiar de directorul intreprinderii,amenintata ca va fi data afara dela serviciu.Dupa doua zile dela intimplare ,venind dela scoala,ajuns la nr.33 din strada Iancu Jianu,am fost intimpinat de doi indivizi bine imbracati care mau invitat sa deschid usa la magazia in care locuiam ,au umflat tot ce se gasea in interior si au urcat intr-un camion.Pe mine m-au suit intr-o Volga neagra si fara sa-mi explice ceva mau transportat in Soseaua Viilor nr 92,unde era construit un bloc nou (blocul 4 B,scara 5 etajul 2 ,apartamentul 9) au descarcat putinele noastre lucruri si au plecat.Pe vremea aceia pe Soseaua Viilor nu circula nici-un mijloc de transport in comun,asa ca am mers pe jos sa o anunt pe mama la uzina ca nu mai locuim in strada Iancu Jianu 33. Va imaginati ce surpriza a fost pentru mama,mai ales ca cei dela conducerea intreprinderii vroiau so dea afara iar a doua zi cind a sosit repartitia se purtau toti cu mare prefacatorie si respect(mari jigodii) Va imaginati ca gestul lui Gheorghe Gheorghiu -Dej a schimbat cursul vietii mele? VA URMA "

Si apoi? Nu ne povestesti cum erai tu un bun tovaras? Cum dadeai tu cu ciocul pe la organe? Ca nu te-or fi trimis degeaba sa faci scoala de maistri, fara sa i si tu un bun ciripitor care isi para colegii de serviciu!!www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/diverse/dornic-de-aventura-...

Mincator de pasta portocalie,zici Black Friday si treci mai departe,nu va temeti a intrat in putrefactie Emana mirosuri!

Pentru oamenii normali un calduros LA MULTI ANI !
www.youtube.com/watch?v=LmAFjz57u0E&gclid=CLjHnIf5vLQCFcVY3godNm...]

intelus1946

12 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2010, ora 17:16
Se stie ca folosind medicamente,prafuri si alte dracovenii ,dezechilibrezi metabolismul incercind sa slabesti.Eu ajunsesem la 115 kg ,la inaltimea mea de 1,72 m na simteam groi.Am stabilit un regim cu vin rosu demidulce si am reusit sa obtin un tranzit intestinal ,sa am scaun in fiecare zi dimineata la 8 - 8,30.
Meniul meu este;
dimineata -o felie de piine cu mac facuta in casa impreuna cu 2 felii de cascaval si ub gogosar verde,apoi beau o cana de ceai din soc,musetel si tei
la prinz- o farfurie de ciorba de vacuta ,de pui sau de legume,felul 2 o friptura de vitel cu salata verde,beau 300 cl de vin rosu demidule din cel care se gaseste la 1,5 litri la sticla.
seara-o frptura de miel ,de vitel ,o omleta ,cu multa salata verde ,beau 300 cl vin demidulce rosu,asta pina in ora 19 . Inainte cu 20-30 minute de culcare maninc un chivi.Problema este ca de cind am slabit 15 kg ,a crescut apetitul sexual si nevasta nu prea are,din cauza diabetului tip 2.Asa ca atentie la ce si cum mincati!

www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/36961/Am-slabit-15-kg-...

Sa mori tu ma porco schifoso? Chiar asa, ti-a trecut andropauza si ti-a crescut libidoul? Huideo tap batran!!!
Si scriai tu pe kudika, poate-poate gaseai si tu ceva, ca doar nevasta nu te mai multumea.
www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/diverse/dornic-de-aventura-...
Bai vieme spiralat, daca ai putea ghici cata sila imi inspiri! Esti ultima mizerie umana si zau ca nu ti-as acorda atata atentie daca pe langa faptul ca esti o scursura ordinara, nu ai fi si al dracului, o cazatura toxica! www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/diverse/dornic-de-aventura-... Minti la greu si manipulezi, ti-ai intins tentaculele peste tot si ti-ai creat sute de clone ca sa poti tu sa parazitezi si sa iti imprastii mizeriile! Esti un fariseu ordinar, postezi mesaje de Craciun si iti bati joc de toate, dupa ce pe alte topicuri ziceai ca religia este ocupatia oamenilor de nimic. Postezi sub id-ul Iisus, dar nu te gandesti ca odata si odata o sa vina momentul sa platesti?

Blakule Friday,vad ca oamenii au un trecut,au ceva de amintit din viata tumultoasa petrecuta in regimurile vechi,tu ca o muratura intrata in putrefactie ,un paduche pierdut la inventarul vremurilor cu pretentii de plosnita de cereale cu cap triunghiular,imprastii mirosuri duhnitoare si strici sarbatorile romanilor

Inteluse, gay batran iar esti femeie? Taie-ti bai venele, cocota masculina!

BLACK FRIDAY muiere travestita,sa-ti pui o piatra de git si sa te aruci in dimbovita ca pentru tine 2013 vine cu prapad,esti dat in judecata de Crin Antonescu ca-i folosesti avatarul bestie cu clabuci.

www.youtube.com/watch?v=ZVeQy67-kpo

www.youtube.com/watch?v=M86sWCchpNM

www.youtube.com/watch?v=UWtU36kMA80

www.youtube.com/watch?v=hLH8yQWOe5Y

http://ro.stiri.yahoo.com/sfârșitul-lumii-așa-cum-o-știm-raportul-oficial-091841415.html
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2012, ora 07:46

De la: myriam_bozen, la data 2012-12-30 00:13:35
De la: nastasemihail, la data 2012-12-30 00:05:04
De la: gabigabi2, la data 2012-12-29 08:23:06
De la: nastasemihail, la data 2012-12-29 01:01:49Ati incercat sa va uitati la tigara ca la un....vierme?
Si cind o bagati in gura sa va sugestionati ca e chiar vierme.....

bei ! viermele nu sta batz decit daca-i dai cu ipsos si nici nu se aprinde....eeeee !

La asta nu m-am gindit.
Dar poti sa-l pirjolesti putin, se intareste....

Ei se intareste...mai degraba sfaraie...sfrrr sfrrr....

PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Decembrie 2012, ora 10:25

.Postarile pe Facebook si Twitter, in atentia politiei. Cum au ajuns sa fie investigati aproape 5000 …
....Rata infractiunilor propagate prin intermediul retelelor de socializare a crescut semnificativ in ultimii ani. Principalele canele prin care mesajele abuzive sau plangerile cu privire la amenintari de persoane au fost transmise cel mai des prin intermediul Facebook si al Twitter.

In ultimii patru ani criminalitatea la nivel mondial a cunoscut o noua forma de raspandire. Prin intermediul suportului online si in special al retelelor sociale, abuzurile au cunoscut o noua forma de propagare.

In 2008 un numar total de 556 de plangeri au fost facute la Politie, potrivit datelor eliberate de autoritati intr-o solicitare efectuata la nivel mondial. Anul trecut cifra celor care au raportat abuzuri realizate prin retele sociale a urcat la 4908, in cadrul acestor raportari ca portaluri de propagare fiind mentionate Faceebook si Twitter.

In 2011circa 653 de persoane au fost sanctionate de catre autoritati pentru abuzuri sau infractiuni realizate prin social networking. Raportate la nivel de procent, abuzurile prin intermediul retelelor sociale au crescut cu aproximativ 800% scrie Daily Mail in editia sa electronica. Oamenii legii sustin ca exista o mare varietate de mesaje ofensatoare sau chiar amenintari care sunt propagate prin Facebook sau Twitter, aceste tipuri de mesaje fiind cele mei des intalnite.

In randul mesajelor ofensatoare transmise prin intermediul retelelor sociale se numarar si amenintari de abuzuri sexuale, de cele mai multe ori victimele acestora fiind persoanele de sex feminin. Rasismul se numara printre alte tipuri de abuzuri manifestate online, cat si escrocheria sau inselatoria sub forma de frauda bancara.

Pe de alta parte retelele sociale au fost folosite pe parcursul anilor de catre Politie pentru a primi detalii sau pentru a identifica in mod direct faptasul unei crime. Au existat numeroase cazuri in care hotii au postat pe propriile conturi de Facebook imagini cu bunurile sustrase, prinderea acestor fiind dupa aceea o formalitate, scrie agentia de presa Mediafax.

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 01:46

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 15:27

Putini au ramas cu mintea intreaga dupa alegeri......

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 02:02

Chiar asa cu ce face el pe aici, mi-ar pare rau sa plece.
Vad ca i s-au dezintegrat citeva parti din intregul cloniasa.
A plecat el sau ajutat?
De fapt nu conteaza.
Cel mai bine mergea cu mine la drum, cu stiinta, nu cu politica.
El e din aceeasi categorie cu mine, in privinta stiintei.
Are ceva clar in cap, dar il tulbura tare politica.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
averea1916

206 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 12:07

De la: Musetel, la data 2012-12-24 13:33:31
De la: CONDOR, la data 2012-12-24 12:17:13
De la: CONDOR, la data 2012-12-24 12:15:36Multa sanatate,fericire,ginduri bune si viata buna supravetuitorilor si AMIN pentru cei disparuti sau cu mintea dusa cu pluta,invidiosii si dusmanii Romaniei!
Sa curga sampagnia si ulcelele cu zeama de varza,pregatiti piftia ca cei scapati din APOCALIPSA vor si racitura si o muzica de "adio mama"!LA MULTI ANI !

Na ca uitasem mozica.....
www.fanlafel.ro/muzica/lautareasca/lume-lume-v896

Craciun Fericit! Sinumai unde pozitive!

www.youtube.com/watch?v=GhOiauYsC1c

Cu 2013 inainte!!!!!!!
www.youtube.com/watch?v=pzmlcAA7iMc

INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 15:17

mai copii...da' halatu'....cat mai e halatu'....???

poate nu stiati...da' va spui io....ALA MIC de-i primar la cluj a-nceput sa gafaie si ....culmea.... ERA TAC'SU BAAAAAA.....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PENTRU CEI RAMASI CU MINTEA INTREAGA DUPA APOCALIPSA,CRACIUN FERICIT!
Mergi la: