back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Presa e credibilà sau nu ?

Constapo

4 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 August 2012, ora 07:20

E un topic adresat în special celor din presã, (de ce spun asta?) pentru cã numai mass-media româneascã poate schimba ceva în imaginea României peste hotare, care este una foarte urâtã.Unii poate se întreba de ce aduc acuze ziariștilor și reporterilor în deteriorarea imaginii țãrii în ochii strãinilor?
RÃSPUNS: Sunt 23 de ani de minciuni, tãvãlire în minciuni și distorsionare a adevãrului de cãtre Jurnaliști Subiectivi și netransparenți în publicațiile sau reportajele ce le fac pentru scopul unor partide sau persoanelor cu implicații politice (poate înțeleg cã e mai important banu decât realitatea dar motivul nu-l disculpã) și de aici începe un adevãrat DOMINO al dezinformãrii ce duce la un haos politic și la o populație mai puțin lucidã în a lua decizi de vot ce ar putea hotãrâ destinul și imaginea României în bine

Raporteaza abuz de limbaj
Yorick

1014 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 August 2012, ora 17:07

"Presa e credibila sau nu?"
Raspunsul meu : depinde!

Cred ca exista suficiente exagerari, distorsiuni, minciuni etc. venite din toate partile , pe orice subiect.
Dar, as recomanda ca un soi de antidot, un soi de vaccin impotriva efectelor acestora, urmatorul lucru: cititi (sau urmariti) intotdeauna si opiniile contrare celor pe care le detii.
Nu e o reteta infailibila, insa as spune ca macar iti imbunatatesti sansele de a obtine un dram de adevar din noianul de informatii care circula.

Latinii aveau o vorba: "audiatur et altera pars". Sa fiu al naibii daca n-au dreptate. Pentru mine e un principiu aproape sacru, desi nu cred in notiunea de "sacru".

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 August 2012, ora 19:31

De la: Yorick, la data 2012-08-21 17:07:05"Presa e credibila sau nu?"
Raspunsul meu : depinde!

Cred ca exista suficiente exagerari, distorsiuni, minciuni etc. venite din toate partile , pe orice subiect.
Dar, as recomanda ca un soi de antidot, un soi de vaccin impotriva efectelor acestora, urmatorul lucru: cititi (sau urmariti) intotdeauna si opiniile contrare celor pe care le detii.
Nu e o reteta infailibila, insa as spune ca macar iti imbunatatesti sansele de a obtine un dram de adevar din noianul de informatii care circula.

Latinii aveau o vorba: "audiatur et altera pars". Sa fiu al naibii daca n-au dreptate. Pentru mine e un principiu aproape sacru, desi nu cred in notiunea de "sacru".

si tu ai aplicat dictonul asta ? staaaai, pardon : de ascultat, ai ascultat, recunosc dar, ai si Luat in considerare ceva din ce spunea si acel altul/ altii , inafara de a-ti si construi in minte argumentele prin care sa-l aduci la CE CREZI TU deja ?
buun, o sa-mi spui ca tu nu ai pareri preconcepute si eu, ca cealalta parte , am sa-ti spun ca ba da, ai si inca foarte multe ! ai sa-mi spui ca acele convingeri la care ai ajuns ,sunt rezultatul a zeci de carti citite si nu contest....problema e ca,si rar mi se-ntimpla sa-i dau dreptate lui Bas', dar acum il citez : " numai boul e consecvent "....cu alte cuvinte , NIMIC nu-i batut in cuie, totul este viu si in miscare si ce azi ni se pare a fi imposibil, miine functioneaza !
deci, ca o mica concluzie : teoria ca teoria, Practica ne omoara ...la fel si hotarirea CCR de azi !

| Varianta pentru tiparire a topicului PRESA E CREDIBILÃ SAU NU ?
Mergi la: