back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Muzica sufletului

 


 
Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:
 
IonOOO

376 mesaje
Membru din: 28/06/2013
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 08:20

De la: 9am_750, la data 2013-12-12 12:24:59
De la: IonOOO, la data 2013-12-12 09:45:25
De la: gabigabi2, la data 2013-12-08 10:10:44
De la: IonOOO, la data 2013-12-07 21:16:37Aretha Franklin let it be

www.metacafe.com/watch/6674485/aretha_franklin_let_it_be/[/quote]

heiii, Ioane, ce faci ? ia te uita ce surpriza....la asta nu ma asteptam !
multumesc si eu ptr. Aretha !



Preucuparea,timpul,banii,placera…,unui om,ii pot determina idolul acestuia. Inca din frageda copilarie,idolul meu a fost muzica buna,indeosebi artistii profesionisti, Cuvantul meloman este mult prea sarac pentru a arata dragostea mea pentru muzica.

Foarte pe scurt ,povestesc intalnirea mea cu muzica,ca sa zic asa. La pickup (Darcle,Traviata cu radio,) de mic,ascultam si-mi placea unele cantece ale Irinei Loghin,Mariei Tanase (Lume,lume, Cine iubeste si lasa…),Gabi Lunca,Romica Puceanu ..muzica araba,indiana…ect. Unele piese te impresionau mult cu profunzimea lor, Mai tarziu am descoperit muzica franceza: Dalida…ect, muzica italiana:Gigliola Cinquetti,Domenico Modugno,Nada,Caterina Caselli,Marisa Sannia…ect. Apoi am inceput sa ascult muzica englezeasca: The Federals,The Beatles,Tony Bolton,The Rolling Stones,Elton John….apoi muzica din coloanele sonore ale unor filme,apoi incepeam sa sondez muzica simfonica si sa-o ascult uneori…ect Mai tarziu am descoperit pe acei titani ai muzicii,ce sunt cu adevarat adevaratii artisti muzicieni:,a caror muzica (unele piese ale lor) poate fi pusa oricand alaturi de muzica clasica,simfonica universala,: Grand funk Railroad,Manfred Mann,Jmi Hendrix, Deep Purple,Led Zeppelin,Uriah Heep, Pink Floyd,Vangelis,Jean Michel Jarre,…ect. Bine-inteles ca nu toata muzica acestor mari artisti,am inteleso,sau mi-a placut. De cand ma stiu, mi-a placut frumosul si adevarul,si in fonoteca mea au fost doar acele piese pe care mi s-au parut cu adevarat bune. Am fost foarte selectiv. Cand copiam de la Radio (magnetofonul era mai tot timpul pregatit pentru start imregistrare), imi trebuia in jur de 4 secunde de ascultare pentru a-mi da seama de calitatea piesei,si apoi dadeam start sau nu. Cam 70/ din cazuri reuseam,in inregistrarile de la Radio,avand mai multe surse de unde faceam inregistrari pe banda magnetica.
Pe linga ca ascultam muzica (uneori cu lacrimi in lacrimi din cauza dragostei mari pentru muzica buna),colectionarea,auditia mi-au luat mult timp cea ce mi-a afectat scoala,mai tarziu serviciul caci nu o data ma prindea ora 3 dimineata ascultand. Muzica devenise un idol pentru mine,caci era pe primul loc in viata mea,si acest fapt nu era bun. Avea sa mai treaca ceva timp pana lucrurile aveau sa fie intelese,corect de mine,pana cand Dumnezeu avea sa-mi arate prioritatile ca si multe aspecte ale vietii mele de traire in pacat.
Pacat ca mari artisti ca: Jimi Hendrix,John Bonham,David Byron,Elton John,ca si multi altii,au facut abuz de alcool,au consumat droguri,au trait o viata imorala,si nu l-au cunoscut pe Dumnezeu,si,ce ar fi fost ca ei,sa se fi pocait (nu cunoastem al 12 ceas al lor,si nici al nimanui si nu-i treaba noastra sa stim,si nu avem voie sa judecam pe nimeni) si ca crestini sa fi compus si sa fi cantat muzica spirituala? (Mai rar,cand ascult acum o astfel de muzica din lume,dar atunci cand o fac, incerc sa inteleg pe cat pot sa-i inteleg mesajul. Nu mai ascult orice mesaj). In inheiere.ceva legat de muzica necrestina pentru a va face o ideie despre faptul ca uneori eram captiv ei. De ex: Daca aveam treaaba undeva si trebuia sa plec imediat,si daca se intampla ca pe loc sa-mi vina sa ascult o anume piesa, plecarea mea era anulata,caci ascultam acea piesa,ca si multe altele. Astazi lucrurile nu mai sunt asa,caci fara sa am treaba,daca ascult odata la un an,doi..patru ani....
Nu ar fi mare lucru, ca incepand cu o zi sa nu mai ascult acest fel de muzica.

La putin timp dupa intoarcerea mea la Dumnezeu,am descoperit o muzica ce avea sa depaseasca orice inchipuire omeneasca. Daca muzica mentionata mai sus,atingeau acele coarde umane din :inima,mintea,rupandu-te complet de cadru inconjutator intr-o autentica evadare,….noua muzica descoperita cea duhovniceasca,pe linga inima,minte,iti atinge si sufletul. Este foarte greu de descries acest lucru. Sunt cantareti care canta din diferite motive: Unii o fac pentru bani,altii canta pentru-ca le place sa cante,altii canta pentru a-si umple un timp al lor sau al altora ….dar muzica duhovniceasca mentionata si in Biblie,este cantata doar pentru Gloria lui Dumnezeu si doar lui Dumnezeu,si nicidecum fapturii.
In sensul acesta,am vazut crestini simpli fara nici o pregatire muizala,ce au cantat cantari,care au depasit in valoare muzicala orice cantaret artist,din varfurile muzicii mondiale dupa parerea mea. De ce? Pentru-ca acesti oameni au fost ajutati ,completati,de Duhul Sfant. La compozitia unei piese pot participa:un om,doi oameni,sau mai multi. Cineva va pune un cantec pe partitura,tot el sau altcineva va scrie cuvintele (mesajul de fapt al piesei),apoi altcineva,sau tot acea-le persoana va cant acea piesa. Inchipuiti-va va rog ca o persoana sau mai multe ca sunt influentata de Duhul Sfant! Realizam sper,ca acea piesa nu poate fi egalata in valoare ,chiar daca unul din autori este un om simplu,de nici un artist din lume oricat de mare ar fi el. Cand asculti o asa cantare,simti ca inima,mintea,sufletul,nu-ti mai apartin,ca te inalti sus,sus de tot in acele trairi sufletesti,caci acele cantari sunt duhovnicesti. Am facut o asa mare expunere a situatiei mele profitand de subiectul topicului,si in ideia ca experienta mea personala de ascultator a muzicii,ar putea fi de folos unui meloman,dar tot-odata ii spun acelui eventual meloman ca si orisicui ca intoarcerea lui la Dumnezeu este totul,si sa nu se increada in nimeni decat in Dumnezeu. Pentru nimic in lume,intre noi si Dumnezeu nu trebuie sa existe nici o bariera! Fiecare om credincios are propria sa experienta cu Creatorul sau. Multumesc pentru rabdarea dvs,si scuze daca am plictisit pe cineva,sau nu m-am facut inteles datorita expunerii mele.

“"Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu toata puterea ta si cu tot cugetul tau; si pe aproapele tau ca pe tine insuti." (Extras din Biblie)

“Astfel copiii lui Israel care se aflau la Ierusalim au praznuit sarbatoarea Azimelor sapte zile, cu mare bucurie. Si in fiecare zi levitii si preotii laudau pe Domnul cu instrumente care rasunau in cinstea Lui” (Extras din Biblie)

“Domnul Dumnezeu este taria mea; El imi face picioarele ca ale cerbilor si ma face sa merg pe inaltimile mele. - Catre mai marele cantaretilor. De cantat cu instrumente cu corzi.” (Extras din Biblie)

www.youtube.com/watch?v=6BYmaDB6UAQ







daca vroiai cantari care suna ingereste le gaseai in corul biserici care ai parasito din nestiinta,,,si daca stiai asta stiai ca cea mai placuta muzica este sunetul clopotului
Parintele Arsenie Papacioc, vrednic purtator al dreptei credinte, aminteste crestinilor rostul uitat al clopotelor: "Trebuie sa aducem la cunostinta oamenilor invatatura crestina. N-a auzit nimeni bataia clopotelor? Clopotele nu bat niciodata pentru amuzament. Ci bat pentru ceva de natura sufleteasca, care ne atrage atentia: Cheama viii, plange mortii, imprastie viforele! Imprastie dracii si trasnetele."




Cum am raspunde in fata nazuintei,a durerii cuiva,noi ca si oameni fata in fata cu ei ,fie ei artisti sau nu, cand ne credem in stare de a raspune la toate.
www.youtube.com/watch?v=Eto7S-oBErk

Cred ca inca de copil am fost atras de Dumnezeu spre El,si am mers si in Biserica, de care spuneti dar nu am descoperit muzica ingereasca de care aminteati. Mult mai tarziu,din Biblie am aflat si de ce: ---, motivul este ca acolo se aducea cinste inchinare si cantari religioase ce erau adresate si fapturii . Dumnezeu insa,nu imparte cinstea si nimic din toate acestea cu nimeni!
www.youtube.com/watch?v=--m-EqVW2UY
Credeti ca alti crestini de alta factura nu se mantuiesc? De exemplu,ce lipsa,sau ce neajuns vedeti,la acest cor,ce aduce glorie lui Isus Hristos?
www.youtube.com/watch?v=i9fVDJ8XFbM&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Di...

Daca clopotele cheama vii,plinge mortii,imprastie dracii…. cum spuneti, ar insemna ca sute de ani buni,noi credinciosii rasariteni,am fost lipsiti de acest mare avantaj deoarece clopotul a aparut la noi abia in secolul 9. Extras din: Istoria bisericeasca universala,vol 1, pag 540. Autori preot prof dr Ioan Ramureanu,pr prof dr Milan Sesan,preot prof dr Teodor Bodogae,carte tiparita cu binecuvantarea fericitului parinte Teoctist patriarhul Biericii ortodoxe Romane,editura institutului biblic si de misiune a bisericii ortodoxe romane, Bucuresti 1987.


Raporteaza abuz de limbaj
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Membru din: 7/08/2010
Postat pe: 16 Decembrie 2013, ora 08:36


Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
IonOOO

376 mesaje
Membru din: 28/06/2013
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Decembrie 2013, ora 07:21


“Supuneti-va, dar, lui Dumnezeu. Impotriviti-va diavolului, si el va fugi de la voi”. (Extras din Biblie)

SA STII SA IERTI CAND NU SE POATE
SA IERTI CE E DE NEIERTAT!
SA POTI IERTA CE-I ASA GREU,
SA POTI UITA CE-I DE NEUITAT

SA IERTI DIN TOATA INIMA
SA UITI PENTRU TOTDEAUNA
SA POTI INTINDE PRIMUL MANA
ACEASTA ESTE DRAGOSTEA!

SA URASTI PACATUL SI SA IUBESTI PE PACATOS!

Sing Hallelujah The Maranatha! Singers

www.youtube.com/watch?v=MdzaFJgazTY



Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Decembrie 2013, ora 07:56

De la: IonOOO, la data 2013-12-17 07:21:48
“Supuneti-va, dar, lui Dumnezeu. Impotriviti-va diavolului, si el va fugi de la voi”. (Extras din Biblie)

SA STII SA IERTI CAND NU SE POATE
SA IERTI CE E DE NEIERTAT!
SA POTI IERTA CE-I ASA GREU,
SA POTI UITA CE-I DE NEUITAT

SA IERTI DIN TOATA INIMA
SA UITI PENTRU TOTDEAUNA
SA POTI INTINDE PRIMUL MANA
ACEASTA ESTE DRAGOSTEA!

SA URASTI PACATUL SI SA IUBESTI PE PACATOS!

Sing Hallelujah The Maranatha! Singers

www.youtube.com/watch?v=MdzaFJgazTY




neluleeeeee....ai luat-o razna...nu va mai ajunge mizeria aia cu cine-i satana...ai venit si-aici ca sa scrii nulitati....???

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Black_Friday_

4276 mesaje
Membru din: 23/08/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Decembrie 2013, ora 09:11

De la: IonOOO, la data 2013-12-16 08:20:24
De la: 9am_750, la data 2013-12-12 12:24:59
De la: IonOOO, la data 2013-12-12 09:45:25
De la: gabigabi2, la data 2013-12-08 10:10:44
De la: IonOOO, la data 2013-12-07 21:16:37Aretha Franklin let it be

www.metacafe.com/watch/6674485/aretha_franklin_let_it_be/[/quote]

heiii, Ioane, ce faci ? ia te uita ce surpriza....la asta nu ma asteptam !
multumesc si eu ptr. Aretha !



Preucuparea,timpul,banii,placera…,unui om,ii pot determina idolul acestuia. Inca din frageda copilarie,idolul meu a fost muzica buna,indeosebi artistii profesionisti, Cuvantul meloman este mult prea sarac pentru a arata dragostea mea pentru muzica.

Foarte pe scurt ,povestesc intalnirea mea cu muzica,ca sa zic asa. La pickup (Darcle,Traviata cu radio,) de mic,ascultam si-mi placea unele cantece ale Irinei Loghin,Mariei Tanase (Lume,lume, Cine iubeste si lasa…),Gabi Lunca,Romica Puceanu ..muzica araba,indiana…ect. Unele piese te impresionau mult cu profunzimea lor, Mai tarziu am descoperit muzica franceza: Dalida…ect, muzica italiana:Gigliola Cinquetti,Domenico Modugno,Nada,Caterina Caselli,Marisa Sannia…ect. Apoi am inceput sa ascult muzica englezeasca: The Federals,The Beatles,Tony Bolton,The Rolling Stones,Elton John….apoi muzica din coloanele sonore ale unor filme,apoi incepeam sa sondez muzica simfonica si sa-o ascult uneori…ect Mai tarziu am descoperit pe acei titani ai muzicii,ce sunt cu adevarat adevaratii artisti muzicieni:,a caror muzica (unele piese ale lor) poate fi pusa oricand alaturi de muzica clasica,simfonica universala,: Grand funk Railroad,Manfred Mann,Jmi Hendrix, Deep Purple,Led Zeppelin,Uriah Heep, Pink Floyd,Vangelis,Jean Michel Jarre,…ect. Bine-inteles ca nu toata muzica acestor mari artisti,am inteleso,sau mi-a placut. De cand ma stiu, mi-a placut frumosul si adevarul,si in fonoteca mea au fost doar acele piese pe care mi s-au parut cu adevarat bune. Am fost foarte selectiv. Cand copiam de la Radio (magnetofonul era mai tot timpul pregatit pentru start imregistrare), imi trebuia in jur de 4 secunde de ascultare pentru a-mi da seama de calitatea piesei,si apoi dadeam start sau nu. Cam 70/ din cazuri reuseam,in inregistrarile de la Radio,avand mai multe surse de unde faceam inregistrari pe banda magnetica.
Pe linga ca ascultam muzica (uneori cu lacrimi in lacrimi din cauza dragostei mari pentru muzica buna),colectionarea,auditia mi-au luat mult timp cea ce mi-a afectat scoala,mai tarziu serviciul caci nu o data ma prindea ora 3 dimineata ascultand. Muzica devenise un idol pentru mine,caci era pe primul loc in viata mea,si acest fapt nu era bun. Avea sa mai treaca ceva timp pana lucrurile aveau sa fie intelese,corect de mine,pana cand Dumnezeu avea sa-mi arate prioritatile ca si multe aspecte ale vietii mele de traire in pacat.
Pacat ca mari artisti ca: Jimi Hendrix,John Bonham,David Byron,Elton John,ca si multi altii,au facut abuz de alcool,au consumat droguri,au trait o viata imorala,si nu l-au cunoscut pe Dumnezeu,si,ce ar fi fost ca ei,sa se fi pocait (nu cunoastem al 12 ceas al lor,si nici al nimanui si nu-i treaba noastra sa stim,si nu avem voie sa judecam pe nimeni) si ca crestini sa fi compus si sa fi cantat muzica spirituala? (Mai rar,cand ascult acum o astfel de muzica din lume,dar atunci cand o fac, incerc sa inteleg pe cat pot sa-i inteleg mesajul. Nu mai ascult orice mesaj). In inheiere.ceva legat de muzica necrestina pentru a va face o ideie despre faptul ca uneori eram captiv ei. De ex: Daca aveam treaaba undeva si trebuia sa plec imediat,si daca se intampla ca pe loc sa-mi vina sa ascult o anume piesa, plecarea mea era anulata,caci ascultam acea piesa,ca si multe altele. Astazi lucrurile nu mai sunt asa,caci fara sa am treaba,daca ascult odata la un an,doi..patru ani....
Nu ar fi mare lucru, ca incepand cu o zi sa nu mai ascult acest fel de muzica.

La putin timp dupa intoarcerea mea la Dumnezeu,am descoperit o muzica ce avea sa depaseasca orice inchipuire omeneasca. Daca muzica mentionata mai sus,atingeau acele coarde umane din :inima,mintea,rupandu-te complet de cadru inconjutator intr-o autentica evadare,….noua muzica descoperita cea duhovniceasca,pe linga inima,minte,iti atinge si sufletul. Este foarte greu de descries acest lucru. Sunt cantareti care canta din diferite motive: Unii o fac pentru bani,altii canta pentru-ca le place sa cante,altii canta pentru a-si umple un timp al lor sau al altora ….dar muzica duhovniceasca mentionata si in Biblie,este cantata doar pentru Gloria lui Dumnezeu si doar lui Dumnezeu,si nicidecum fapturii.
In sensul acesta,am vazut crestini simpli fara nici o pregatire muizala,ce au cantat cantari,care au depasit in valoare muzicala orice cantaret artist,din varfurile muzicii mondiale dupa parerea mea. De ce? Pentru-ca acesti oameni au fost ajutati ,completati,de Duhul Sfant. La compozitia unei piese pot participa:un om,doi oameni,sau mai multi. Cineva va pune un cantec pe partitura,tot el sau altcineva va scrie cuvintele (mesajul de fapt al piesei),apoi altcineva,sau tot acea-le persoana va cant acea piesa. Inchipuiti-va va rog ca o persoana sau mai multe ca sunt influentata de Duhul Sfant! Realizam sper,ca acea piesa nu poate fi egalata in valoare ,chiar daca unul din autori este un om simplu,de nici un artist din lume oricat de mare ar fi el. Cand asculti o asa cantare,simti ca inima,mintea,sufletul,nu-ti mai apartin,ca te inalti sus,sus de tot in acele trairi sufletesti,caci acele cantari sunt duhovnicesti. Am facut o asa mare expunere a situatiei mele profitand de subiectul topicului,si in ideia ca experienta mea personala de ascultator a muzicii,ar putea fi de folos unui meloman,dar tot-odata ii spun acelui eventual meloman ca si orisicui ca intoarcerea lui la Dumnezeu este totul,si sa nu se increada in nimeni decat in Dumnezeu. Pentru nimic in lume,intre noi si Dumnezeu nu trebuie sa existe nici o bariera! Fiecare om credincios are propria sa experienta cu Creatorul sau. Multumesc pentru rabdarea dvs,si scuze daca am plictisit pe cineva,sau nu m-am facut inteles datorita expunerii mele.

“"Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu toata puterea ta si cu tot cugetul tau; si pe aproapele tau ca pe tine insuti." (Extras din Biblie)

“Astfel copiii lui Israel care se aflau la Ierusalim au praznuit sarbatoarea Azimelor sapte zile, cu mare bucurie. Si in fiecare zi levitii si preotii laudau pe Domnul cu instrumente care rasunau in cinstea Lui” (Extras din Biblie)

“Domnul Dumnezeu este taria mea; El imi face picioarele ca ale cerbilor si ma face sa merg pe inaltimile mele. - Catre mai marele cantaretilor. De cantat cu instrumente cu corzi.” (Extras din Biblie)

www.youtube.com/watch?v=6BYmaDB6UAQ







daca vroiai cantari care suna ingereste le gaseai in corul biserici care ai parasito din nestiinta,,,si daca stiai asta stiai ca cea mai placuta muzica este sunetul clopotului
Parintele Arsenie Papacioc, vrednic purtator al dreptei credinte, aminteste crestinilor rostul uitat al clopotelor: "Trebuie sa aducem la cunostinta oamenilor invatatura crestina. N-a auzit nimeni bataia clopotelor? Clopotele nu bat niciodata pentru amuzament. Ci bat pentru ceva de natura sufleteasca, care ne atrage atentia: Cheama viii, plange mortii, imprastie viforele! Imprastie dracii si trasnetele."




Cum am raspunde in fata nazuintei,a durerii cuiva,noi ca si oameni fata in fata cu ei ,fie ei artisti sau nu, cand ne credem in stare de a raspune la toate.
www.youtube.com/watch?v=Eto7S-oBErk

Cred ca inca de copil am fost atras de Dumnezeu spre El,si am mers si in Biserica, de care spuneti dar nu am descoperit muzica ingereasca de care aminteati. Mult mai tarziu,din Biblie am aflat si de ce: ---, motivul este ca acolo se aducea cinste inchinare si cantari religioase ce erau adresate si fapturii . Dumnezeu insa,nu imparte cinstea si nimic din toate acestea cu nimeni!
www.youtube.com/watch?v=--m-EqVW2UY
Credeti ca alti crestini de alta factura nu se mantuiesc? De exemplu,ce lipsa,sau ce neajuns vedeti,la acest cor,ce aduce glorie lui Isus Hristos?
www.youtube.com/watch?v=i9fVDJ8XFbM&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Di...

Daca clopotele cheama vii,plinge mortii,imprastie dracii…. cum spuneti, ar insemna ca sute de ani buni,noi credinciosii rasariteni,am fost lipsiti de acest mare avantaj deoarece clopotul a aparut la noi abia in secolul 9. Extras din: Istoria bisericeasca universala,vol 1, pag 540. Autori preot prof dr Ioan Ramureanu,pr prof dr Milan Sesan,preot prof dr Teodor Bodogae,carte tiparita cu binecuvantarea fericitului parinte Teoctist patriarhul Biericii ortodoxe Romane,editura institutului biblic si de misiune a bisericii ortodoxe romane, Bucuresti 1987.



Bai nene, chiar asa, nu mai ai loc pe topicul despre religie? Trebuie sa te intinzi si aici cu propaganda?

Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje
Membru din: 2/06/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 07:20


Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
9am_3112

3507 mesaje
Membru din: 17/12/2013
Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 12:29


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 14:16

De la: 9am_3112, la data 2013-12-18 12:29:20www.youtube.com/watch?v=Dm59GA9A4W8



Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Corina_Petre_1

428 mesaje
Membru din: 28/01/2013
Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 15:48


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 16:04


Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Ady_ZYN

968 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Ploiesti

Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 16:44

De la: _Ingrid, la data 2012-03-21 07:47:37Mi-e dor uneori de un concert de vioara, de o muzica de balet...o contrapondere dupa o zi ca un rock dezlantiut


www.youtube.com/watch?v=Jvbs4oIai6w&list=PLIS-L6sUXXC2-Naxl69FSp...

Raporteaza abuz de limbaj
http://revansaratiunii.blogspot.ro/
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 17:08

De la: hammerady1, la data 2013-12-18 16:44:44
De la: _Ingrid, la data 2012-03-21 07:47:37Mi-e dor uneori de un concert de vioara, de o muzica de balet...o contrapondere dupa o zi ca un rock dezlantiut


www.youtube.com/watch?v=Jvbs4oIai6w&list=PLIS-L6sUXXC2-Naxl69FSp...
...


Frumos, multumesc!

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Membru din: 7/08/2010
Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 18:03

De la: _Ingrid, la data 2013-12-18 14:16:44
De la: 9am_3112, la data 2013-12-18 12:29:20www.youtube.com/watch?v=Dm59GA9A4W8





melodia, versurile si interpretarea-s superbe....cine-i cifra..... vom afla....

Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Membru din: 7/08/2010
Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 18:05


Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 18:13

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-12-18 18:03:45
De la: _Ingrid, la data 2013-12-18 14:16:44
De la: 9am_3112, la data 2013-12-18 12:29:20www.youtube.com/watch?v=Dm59GA9A4W8





melodia, versurile si interpretarea-s superbe....cine-i cifra..... vom afla....
Probabil o planta sau un fluturas

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Membru din: 7/08/2010
Postat pe: 18 Decembrie 2013, ora 18:26

De la: _Ingrid, la data 2013-12-18 18:13:17
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-12-18 18:03:45
De la: _Ingrid, la data 2013-12-18 14:16:44
De la: 9am_3112, la data 2013-12-18 12:29:20www.youtube.com/watch?v=Dm59GA9A4W8





melodia, versurile si interpretarea-s superbe....cine-i cifra..... vom afla....
Probabil o planta sau un fluturas



youtu.be/E19EPlofKcY

Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 09:02

https://www.youtube.com/watch?v=xhBN82WJG4M

Look at the World (by John Rutter)

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 10:30


Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am_3112

3507 mesaje
Membru din: 17/12/2013
Postat pe: 19 Decembrie 2013, ora 22:03


Raporteaza abuz de limbaj
9am_3112

3507 mesaje
Membru din: 17/12/2013
Postat pe: 20 Decembrie 2013, ora 15:16


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Membru din: 7/02/2013
Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 00:42

De la: _Ingrid, la data 2013-12-18 18:13:17
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-12-18 18:03:45
De la: _Ingrid, la data 2013-12-18 14:16:44
De la: 9am_3112, la data 2013-12-18 12:29:20www.youtube.com/watch?v=Dm59GA9A4W8





melodia, versurile si interpretarea-s superbe....cine-i cifra..... vom afla....
Probabil o planta sau un fluturas


Pierzi pariul!

Rectific: PIERDETI pariul!

.....dar oricum va priveste, de ce mi-ar pasa?!

Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Decembrie 2013, ora 11:46

De la: Daphne, la data 2013-12-21 00:42:29
De la: _Ingrid, la data 2013-12-18 18:13:17
Probabil o planta sau un fluturas


Pierzi pariul!

Rectific: PIERDETI pariul!

.....dar oricum va priveste, de ce mi-ar pasa?!


O probabilitate nu este un pariu .
Daca era, mi-ar fi parut bine sa il pierd, tu ai destule entitati prin care postezi ce doresti, cand doresti.

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Decembrie 2013, ora 16:26

https://www.youtube.com/watch?v=EjtVDG0drG0

V-am spus ca-mi plac pisicile? si pisoiii....

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 00:06

De la: _Ingrid, la data 2013-12-30 16:26:27https://www.youtube.com/watch?v=EjtVDG0drG0

V-am spus ca-mi plac pisicile? si pisoiii....

Nu merge.
Ti-am spus sa iei de la .....distribuiti.
Unele linkuri nu merg daca le iei de la adress.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 00:16

De la: nastasemihail, la data 2013-12-31 00:06:57
De la: _Ingrid, la data 2013-12-30 16:26:27https://www.youtube.com/watch?v=EjtVDG0drG0

V-am spus ca-mi plac pisicile? si pisoiii....

Nu merge.
Ti-am spus sa iei de la .....distribuiti.
Unele linkuri nu merg daca le iei de la adress.


youtu.be/EjtVDG0drG0

Asa?

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 00:24

De la: _Ingrid, la data 2013-12-31 00:16:50
De la: nastasemihail, la data 2013-12-31 00:06:57
De la: _Ingrid, la data 2013-12-30 16:26:27https://www.youtube.com/watch?v=EjtVDG0drG0

V-am spus ca-mi plac pisicile? si pisoiii....

Nu merge.
Ti-am spus sa iei de la .....distribuiti.
Unele linkuri nu merg daca le iei de la adress.


youtu.be/EjtVDG0drG0

Asa?
Merge.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
IonOOO

376 mesaje
Membru din: 28/06/2013
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 08:14


Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 01:58

De la: IonOOO, la data 2013-12-17 07:21:48
“Supuneti-va, dar, lui Dumnezeu. Impotriviti-va diavolului, si el va fugi de la voi”. (Extras din Biblie)

SA STII SA IERTI CAND NU SE POATE
SA IERTI CE E DE NEIERTAT!
SA POTI IERTA CE-I ASA GREU,
SA POTI UITA CE-I DE NEUITAT

SA IERTI DIN TOATA INIMA
SA UITI PENTRU TOTDEAUNA
SA POTI INTINDE PRIMUL MANA
ACEASTA ESTE DRAGOSTEA!

SA URASTI PACATUL SI SA IUBESTI PE PACATOS!

Sing Hallelujah The Maranatha! Singers

www.youtube.com/watch?v=MdzaFJgazTY




La multi ani.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 01:59

La multi ani, Ing....Camelia.
Sanatate si un an cu impliniri.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 02:56

De la: nastasemihail, la data 2014-01-01 01:59:32La multi ani, Ing....Camelia.
Sanatate si un an cu impliniri.




La multi ani, Mihaita!

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului MUZICA SUFLETULUI
Mergi la: