back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Gruparea anonymous

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 15:30

De la: Silver9AM, la data 2012-02-25 10:34:09
De la: Black_Friday, la data 2012-02-25 09:14:46
De la: gabigabi2, la data 2012-02-25 08:25:52Doamne, ce OFTICA puteti avea in voi ! B1tv. unde activeaza alt "tomberon",condus de limbistul Turcescu, acompaniat de dulcea Pora ce este redactor sef sau subsef,nu stiu exact, la revista 22 , revista ce a tinut cindva constiintele romanilor, Treze, NU AU AUDIENTA , oricit s-ar agita , in timp ce echipa pomenita de tine,Silvare, ia premii peste premii si are o audienta la care voi nici macar nu puteti visa....ptr. toate ziarele si posturile voastre, la un loc, PLATITE GRAS din banii de la Bugetul de Stat ! Vai de capul vostru , ati ajuns sa va urasca lumea asa cum il ura pe Ceausescu si asta va face sa turbati de furie !

www.youtube.com/watch?v=JOKYyErFHs4

Daca tot ai deschis subiectul, iata cat de echidistante sunt posturile TV in ceea ce priveste politica romaneasca. Deci, este dovedit ca Haznaua 3, postul tau preferat este cel mai putin echidistant, facand o anumita politica. Se intelege deci ca jurnalistii de la postul respectiv sunt adevarati mercenari, "limbisti" (ce vocabular elevat a!!!) care il deservesc adanc si apasat pe patronul care ii plateste, securistul Felix.
Tu, repetand in delir pe forum porcariile Haznalei 3, ce oi fi?

Pai ea de unde sa stie asa ceva,ea stie sa deschida calculatorul ,sa intre pe forulmul 9AM ,si......cam atat .......a da, in tot acest timp televizorul e pe A3 ,cred ca alt canal nu are bagat ,unde dai tot A3.......si apoi umplutura face pe "strumpefiata antenifianta" si spumega proletar de manie ,infierand si criticand din ce mai tine minte de la A3 ,ai sa observi cate odata ca le amesteca,le bolmojeste si pana la urma habar nu are nici ea ce a vrut sa spuna......eu nu o mai citesc demult timp,doar o propozitie si'mi dau seama de starea ei de "spirt"

aha, acum pricep....si la scoala tot prima fraza citeai, este ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2012, ora 10:02

De la: Silver9AM, la data 2012-02-25 17:56:10
De la: gabigabi2, la data 2012-02-25 17:20:43
De la: Black_Friday, la data 2012-02-25 16:10:43
De la: gabigabi2, la data 2012-02-25 15:26:54
De la: Black_Friday, la data 2012-02-25 09:14:46
De la: gabigabi2, la data 2012-02-25 08:25:52Doamne, ce OFTICA puteti avea in voi ! B1tv. unde activeaza alt "tomberon",condus de limbistul Turcescu, acompaniat de dulcea Pora ce este redactor sef sau subsef,nu stiu exact, la revista 22 , revista ce a tinut cindva constiintele romanilor, Treze, NU AU AUDIENTA , oricit s-ar agita , in timp ce echipa pomenita de tine,Silvare, ia premii peste premii si are o audienta la care voi nici macar nu puteti visa....ptr. toate ziarele si posturile voastre, la un loc, PLATITE GRAS din banii de la Bugetul de Stat ! Vai de capul vostru , ati ajuns sa va urasca lumea asa cum il ura pe Ceausescu si asta va face sa turbati de furie !

www.youtube.com/watch?v=JOKYyErFHs4

Daca tot ai deschis subiectul, iata cat de echidistante sunt posturile TV in ceea ce priveste politica romaneasca. Deci, este dovedit ca Haznaua 3, postul tau preferat este cel mai putin echidistant, facand o anumita politica. Se intelege deci ca jurnalistii de la postul respectiv sunt adevarati mercenari, "limbisti" (ce vocabular elevat a!!!) care il deservesc adanc si apasat pe patronul care ii plateste, securistul Felix.
Tu, repetand in delir pe forum porcariile Haznalei 3, ce oi fi?

in ce fel REPET eu ce zic ei ? dind copy,asa ca voi sau doar comentind ceea ce vad si aud si la Realitatea si la RomaniaR si chiar si la B1 tv? stii si tu ca una e sa copiezi texte intregi din propaganda de partid si alta sa discuti pe marginea celor aflate , important este ca AUDIENTA lor este Uriasa....ca Lumea se uita la ce se discuta in platourile lor ,pe cind voi....nexam ! vorba lui @906 "sunteti multi si aveti dreptate" ,dar va urasc oamenii exact asa cum erau uriti altadata secretarii si activistii de partid si se fereau de securisti si turnatori !
P.S
doar ptr. voi e HAZNA , ca nu va place mirosul coruptiei voastre , noua ni se pare ca-i locul unde mai putem afla ce mizerii si porcarii faceti !

Tu nu dai copy-paste, pentru ca ar trebui sa pui ghilimele si sa indici sursa, dar te dai desteapta repetand ce auzi pe Haznaua 3, tot un fel de copy-paste, dar mai jegos, pentru ca iti asumi paternitatea ideilor insirate. Si mare kaka-maka ce faci, repeti imbecilitatile aruncate fraierilor de catre securistul Felix, farul tau calauzitor!
Poate ca sunteti multi, dar...prosti! Daca in 1990 Iliescu a avut 87%, sa nu ne imbatam cu apa rece. Nu cred ca ati evoluat prea mult, ca v-ati desteptat prea tare. Cand te lasa Dumnezeu batut in cap, orice ai face, nu te vindeci. Natia asta este plina de atarnatori ca tine, care asteapta sa le dea Statul cate ceva.
Asta este adevarul si trebuie sa ti-o spun clar, dupa ce ca esti a dracului, mai esti si tare proasta! Desi ti-am spus de atatea ori ca nu am nimic de a face cu Statul, ca nu beneficiez de nimic din partea Statului, ca imi exprim parerile asa cum o faci si tu, tu imi spui ca sunt corupt? Ai stat tu la coourool meu sa vezi cat de corupt sunt?
Ca ma urasti, MI SE RUPE mamaie! Ramai cu ura si cu prostia ta si pupa-i in continuare in coor pe Ilici si pe Felix! In timpul asta eu o sa imi vad de viata mea si o sa privesc cu dezgust cum reversi valurile de laturi din tine!

reciteste-ti textul si rusineaza-te, ca mi s-a inrosit mie obrazul de jena ta ! asta esti tu , cu adevarat ? te-am zgiriat putin si ti-ai dat arama pe fata ? ce trist, of, ce trist !

Adevarul nu trebuie sa doara sau sa fie jenant , cine'ti spune adevarul in fata are caracter si iti vrea bine,cine'ti toarna gogosi ,ala dor profita de caracterul tau slab si de credulitatea ta . Din cate ai postat tu pana in prezent (auzite pe haznale) ,cate s'au dovedit reale ? Cand vii cu o acuza ,demonstreaz'o ,nu o da pe surse.......
Toate art. postate de mine au fost ca raspuns la aberatiile tale ,si inca ceva.......la copy-paste din presa si de pe google nu'i intrece nimeni pe Vania si pe My;kor ......

ADEVARUL ? stii tu ce-i ala ?

nu scriu mai mult ca tot nu citesti decit prima fraza , ca deh....mai mult nu poti procesa, este ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2012, ora 10:21

foarte bine ! vezi ca "ala mic cu capul mare "....formularea ii apartine lui Bas' -in stilul lui de apreciere, caracteristic si se referea la Pavelescu, e taman bun ptr. asta : PNTCD.ul lui e de dreapta si-i fan Basescu ! deci : vi se-ngroasa rindurile !

Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2012, ora 16:25

mmda, iar ati reusit, sa faceti praf un topic si varza á la cluj dintr-o tema.
nici voi nu stiti ce va doriti, la off-topic.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 07:32

exact : "ar putea incepe de la comentariile acestui articol " si cine posteaza astfel de articole !

dar, as vrea sa stiu totusi : de ce trebuie sa ma demolezi si sa ma scoti de pe forum, ca asa mi-ai spus, desi e o prostie ?! ca oricum, nemultumirea e mare si Strada stie poate chiar mai bine decit mine ce se-ntimpla, n-o conving eu sa protesteze ...
concluzia mea e ca va deranjez al naibii de tare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 07:41

hehehe, data articolului postat de tine, blackule, e de acum 3 ani, cam pe cind se pregatea base' sa redevina presedinte nostru si aparitia lui face parte Exact din dezinformarea facuta la meserie....e pacat ca om inteligent fiind, nu faci legatura intre evenimente : cind si de ce apare si cui ii foloseste !
asadar : atita timp cit tu insuti te pui in postura de Lider al portocaliilor ,aici, eu nu te pot considera decit un adversar ....ca esti pe bani sau de buna voie, pffff....e treaba ta !

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 08:48

De la: 0773H, la data 2012-02-26 16:25:50mmda, iar ati reusit, sa faceti praf un topic si varza á la cluj dintr-o tema.

Multumesc ...

Nu pre ai ce sa faci.. Oamenii vor sa vb despre politica nu desprea lt subiect ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 09:05

De la: Rosalie, la data 2012-02-27 08:48:08
De la: 0773H, la data 2012-02-26 16:25:50mmda, iar ati reusit, sa faceti praf un topic si varza á la cluj dintr-o tema.

Multumesc ...

Nu pre ai ce sa faci.. Oamenii vor sa vb despre politica nu desprea lt subiect ....

imi cer scuze, Rosalie, ptr. ca si eu am continuat discutia ce nu era in subiectul deschis de tine....
dar, as zice si poate gresesc si atunci, corijeaza-ma : e chiar atit de important subiectul ptr. toti ? nu inteleg foarte bine ce fac cei din gruparea Anonimilor....nici la ce le foloseste si nici cum ma implica pe mine, un simplu cetatean ?....explica !

9am251226

37 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 10:49

Multumesc ...

Nu stiu daca ma cunosti, dar eu sunt sustinatorul modificarii Constitutiei asa cum o doreste presedintele Basescu .Daca vrei ii spun sa treaca in Constitutie si interzicerea legii ACTA .Trecem orice ,doar sa aiba si Presedintele ceva mai multa imunitate si sa nu mai poate sa fie suspendat asa ,cand se scoala aiurea muschii poporului sau cand este votat un parlament naspa cu USListi .

Batem palma sa facem si noi ceva bun pentru Sefu ? Ia si tu exemplu de la Silver ,el vrea modificarea Constututiei,nu este baiat rau si are o inteligenta deosebita !

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 14:03

De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 09:05:49

Multumesc ...

imi cer scuze, Rosalie, ptr. ca si eu am continuat discutia ce nu era in subiectul deschis de tine....
dar, as zice si poate gresesc si atunci, corijeaza-ma : e chiar atit de important subiectul ptr. toti ? nu inteleg foarte bine ce fac cei din gruparea Anonimilor....nici la ce le foloseste si nici cum ma implica pe mine, un simplu cetatean ?....explica !

Pt mine este important subiectul, altfel nu deschideam acest mic forum dedicat .
Esti invitat sa scri daca ai ceva de zis

Daca nu intelegi ce fac si nici nu te intereseaza, iti recomand sa ai discutii despre teme care te implica,pasioneaza si intereseaza pe forumurle dedicate acestor teme.

Nu ma intereseaza daca ai dreptate sau nu , tu sau oricine altcineva care este off topic.

Nu am deschis acest subiect ca sa-ti explic eu ce fac acesti oameni .
Dupa cum bine vezi la inceput, asta incerc si eu sa aflu....

Te sfatuiesc sa-ti cauti singur explicatiile.

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 14:06

De la: 9am251226, la data 2012-02-27 10:49:51

Multumesc ...

Nu stiu daca ma cunosti, dar eu sunt sustinatorul modificarii Constitutiei asa cum o doreste presedintele Basescu .Daca vrei ii spun sa treaca in Constitutie si interzicerea legii ACTA .Trecem orice ,doar sa aiba si Presedintele ceva mai multa imunitate si sa nu mai poate sa fie suspendat asa ,cand se scoala aiurea muschii poporului sau cand este votat un parlament naspa cu USListi .

Batem palma sa facem si noi ceva bun pentru Sefu ? Ia si tu exemplu de la Silver ,el vrea modificarea Constututiei,nu este baiat rau si are o inteligenta deosebita !

Te sfatuiesc sa faci exact ce te face pe tine fericit ... si oricine altcineva de altfel.

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 14:53

Schimbari radicale la Google: O companie prea mare pentru a mai avea constiinta?

Cum ar fi ca cineva sa stie tot timpul cand si pe cine suni, sa-ti cunoasca numarul de telefon si, mai mult, de unde suni? Ce-ar fi daca lista de clipuri vizualizate pe YouTube de tine ar fi cunoscuta, la fel ca persoanele cu care interactionezi pe Gmail, fara ca tu sa ai dreptul sa optezi impotriva acestor lucruri?

Sefi de justitie din 36 de state din SUA se arata ingrijorati privind implicatiile pe care noile politici de confidentialitate ale Google le-ar putea avea, in special pentru oficiali ai guvernelor lumii dar si asupra utilizatorilor de smartphone-uri Android, scrie presa internationala. Sa fie acesta inceputul unui razboi “anti Google”, la nivel mondial?

Intr-o scrisoare deschisa cu ton foarte aspru (citeste PDF ) adresata lui Larry Page, CEO Google, oficialii pun sub semn de intrebare daca Google este cu adevarat interesat de viata privata a utilizatorilor sai, spunand ca schimbarile vor forta internautii sa impartaseasca o cantitate foarte mare de date personale fara a avea posibilitatea de a opta impotriva acestui lucru.

Scrisoarea deschisa este doar cel mai recent pas, si poate cel mai dramatic, intr-o serie de ingrijorari exprimate de comunitatea online-ului mondial. Google a anuntat recent ca va implementa o singura politica de confidentialitate pentru toate produsele sale.

Sub noua politica ce va intra in vigoare de la 1 martie, Google va combina datele utilizatorilor de la servicii precum Youtube, Gmail sau Google search si va crea un singur profil pentru fiecare utilizator al acestor servicii.

Google spune ca noua politica de confidentialitate este mai redusa ca dimensiuni, mai usor de inteles si va permite companiei sa livreze servicii mai bune si mai usor targetabile ale produselor salse. Totodata compania mai spune ca utilizatorii care nu sunt de acord cu aceasta noua politica, pot pur si simplu sa nu mai acceseze serviciile companiei.

Critici vehemente

In scrisoarea transmisa pe 22 februarie, oficialii justitiei din cele 36 de state spun ca “noua politica incalca drepturile la viata privata pe care in trecut Google le proteja si le cultiva printre utilizatori pentru a ii atrage. Suna absolut superficial sa spui ca daca nu esti de acord cu aceste politici de confidentialitate utilizatorii pot pur si simplu sa renunte la a folosi serviciile Google cand este stiut ca majoritatea internautilor se bazeaza in mod frecvent pe cel putin un serviciu al companiei”.

Scrisoarea accentueaza potentialele probleme pe care noua politica le-ar putea-o aduce utilizatorilor de smartphone-uri Android, carora le va fi practic imposibil sa renunte la a folosi servicii Google pe ele – exceptand doar daca renunta cu totul la smartphone-ul respectiv.

Avocati din SUA sustin ca noua miscare Google va forta utilizatorii sa impartaseasca date despre ei pe care nu ar dori probabil in mod normal sa le impartaseasca, daca li s-ar oferi optiunea de a nu o face. Aceste informatii vor putea fi cumulate astfel incat Google sa stie aproape pas cu pas ce faci online.

“Consumatorii au interese diferite pe site-uri si poate ar dori ca informatiile din Web History sa fie pastrate separat de informatiile pe care le schimba, de exemplu, pe Gmail. La fel, poate unor utilizatori li se pare acceptabil ca Google sa stie ce cauta cel mai des pe motoarele de cautare, dar nu li s-ar parea bine sa stie ce clipuri vizualizeaza pe YouTube”, scrie in nota sefilor de justitie catre Larry Page (foto stanga).

Probleme de securitate pe smartphone-uri

Sub noua politica de confidentialitate Google spune ca va colecta informatii despre: modelul terminalului tau mobil si versiunea sistemului de operare, numarul de telefon propriu, catre cine suni, ora, data si durata apelurilor, informatii despre SMS-uri si date despre locul unde se afla utilizatorii. Totodata, Google va face o legatura directa intre numarul de telefon al utilizatorului si conturile sale de pe site-urile detinute de gigantul american.

Utilizatorii de terminale Android care nu sunt de acord ca activitatile lor sa fie inregistrate vor trebui sa isi cumpere noi telefoane. “Fara indoiala insa, multi dintre consumatori au cumparat telefoane Android stiind politicile de confidentialitate din acel moment”, noteaza oficialii din SUA care asteapta un raspuns din partea oficialilor Google pana pe 29 februarie.

Intr-un comentariu pe e-mail, un purtator de cuvant al Google a reiterat faptul ca noile politici de confidentialitate generalizate pe toate site-urile companiei sunt mult mai usor de inteles de catre utilizatori si, totodata, compania a lansat o campanie ampla pentru a explica utilizatorilor de ce nu trebuie sa fie ingrijorati de modificari.

Devine Google “Mr. Evil”?

In anul 2000, cand Google nu avea nici macar 100 de angajati, compania a adoptat o doctrina ce a devenit faimoasa: “Don’t be evil” (nu fi rau).

Doisprezece ani mai tarziu, Google are peste 30.000 de angajati si venituri anuale de 38 mld. $, in continua crestere, si desi inca se vede pe sine insasi ca o companie ce face bine, ultimele sale activitati ridica serioase semne de intrebare: este Google o companie “buna” sau una “rea”? I se mai potriveste moto-ul?

Doar luna aceasta, compania Google a fost prinsa in mai multe dezbateri privind incalcarea dreptului la viata privata. O problema a fost legata de unele aplicatii mobile in care date privind utilizatorii erau transmise practic oricarui dezvoltator. Apoi s-a descoperit cum Google a ocolit setarile de securitate din Web browsere astfel incat sa poata sa urmareasca comportamentul utilizatorilor.

De asemenea, un produs lansat luna trecuta si numit Google Search Plus Your World integreaza Google+, reteaua sociala a companiei, in rezultatele cautarilor de pe motoarele de cautare in pozitii privilegiate, nu neaparat relevante, in defavoarea concurentilor Facebook si Twitter.

Desi unele dintre aceste modificari nu s-au facut (inca) simtite si in Romania, cel mai probabil, in mod gradual, vor fi implementate si in Europa de Est in viitorul apropiat, cu efecte evidente.

SURSA: WALL-STREET.RO

9am251226

37 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 16:12

De la: Rosalie, la data 2012-02-27 14:06:50

Multumesc ...

Te sfatuiesc sa faci exact ce te face pe tine fericit ... si oricine altcineva de altfel.

Inseamna ca sau trebuie sa il dau jos pe Basescu, sau sa fac sex cu Brad Pitt ...Ambele chestii mi-ar produce extaz !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 16:40

De la: Rosalie, la data 2012-02-27 14:03:31

Multumesc ...

Pt mine este important subiectul, altfel nu deschideam acest mic forum dedicat .

Daca nu intelegi ce fac si nici nu te intereseaza, iti recomand sa ai discutii despre teme care te implica,pasioneaza si intereseaza pe forumurle dedicate acestor teme.

Nu ma intereseaza daca ai dreptate sau nu , tu sau oricine altcineva care este off topic.

nu te pot banui de prea mult tact sau politete....mi-am cerut scuze, intinzind o mina de "impacare " si mi-ai dat peste ea, intr-un mod tare nepotrivit....

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 17:02

De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 07:32:43exact : "ar putea incepe de la comentariile acestui articol " si cine posteaza astfel de articole !

dar, as vrea sa stiu totusi : de ce trebuie sa ma demolezi si sa ma scoti de pe forum, ca asa mi-ai spus, desi e o prostie ?! ca oricum, nemultumirea e mare si Strada stie poate chiar mai bine decit mine ce se-ntimpla, n-o conving eu sa protesteze ...
concluzia mea e ca va deranjez al naibii de tare !

Nu sa pleci, sa discuti ontopic.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 17:05

Eu intentionez sa nu mai intru o perioada de timp pe google. Nu ca semn de protest, dar nu stiu ce vor sa faca. Pina se limpezesc lucrurile.
De fapt se stie ca mai toti au datele personale, nu numai google.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 17:09

Ce browser nu stringe date personale? La modul sigur.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 18:09

De la: Silver9AM, la data 2012-02-23 18:33:51
De la: Silver9AM, la data 2012-02-23 17:25:51
De la: 0773H, la data 2012-02-23 16:59:20
De la: Silver9AM, la data 2012-02-23 16:54:30
De la: 0773H, la data 2012-02-23 16:48:10
De la: Silver9AM, la data 2012-02-23 16:37:13
De la: 0773H, la data 2012-02-23 14:26:59 "informatii de SECURITATE nationala"&"informatii de interes national"

Mai @Silver , atunci cand baietii smecheri se imbogatesc peste noapte comercializand, citez: "informatii de SECURITATE nationala" tu esti convins ca iti mai raman prin sertarele institutiilor statului, citez:"informatii de interes nationala", care sa valoreze cu ceva mai mult decat,... praful de pe toba ? esti glumet, baietel.

Daca o sa doresti argumente, am sa-ti ofer, dar, am convingerea ca esti atat de perspicace si inteligent incat, ai sa le descoperi si singur.

Sti cati din "baietii aia destepti" care au "comercializat " asa ceva au primit sentinte de inchisoare pe viata sau au fost condamnati la moarte ? Dupa mintea voastra ,in servarele CIA,FBI,NASA ,FBS ,SRI.........ar trebui sa aveti access ca intr'un sertar cu sosete , e parerea voastra ,in fond fiecare traieste cat de periculos vrea........

PS . Cu apelativul de " baietel" imi permit sa va rog sa va adresati cui va permite ,sper ca nu am fost .......nepoliticos........

pustiule, reciteste acel text de cate ori este nevoie pentru a-i intelege: continutul, sensul , logica,
apoi, exprima-ti opinia.

nu-s baieti destepti, ci:
"baietii smecheri"

Repet:
"Mai @Silver , atunci cand baietii smecheri se imbogatesc peste noapte comercializand, citez: "informatii de SECURITATE nationala" tu esti convins ca iti mai raman prin sertarele institutiilor statului, citez:"informatii de interes nationala", care sa valoreze cu ceva mai mult decat,... praful de pe toba ? esti glumet, baietel.

Daca o sa doresti argumente, am sa-ti ofer, dar, am convingerea ca esti atat de perspicace si inteligent incat, ai sa le descoperi si singur"

ochelari, sau dioptriile actuale iti sunt insuficiente for clar vedere.

Vad ca nu mi'a aparut postarea........scuze !
In primul rand trebuie sa faci mai fetita diferenta dintre "interes national" si" interes de securitate nationala"
Interes national ,e o sintagma in care poate intra o multitudine de subiecte civile de interes ...civic ,deci .....poate e OK.
Interes de securitate nationala ,e cu totul altceva ,aici nu mai e de joaca ,nu mai glumim ! Aici se lasa cu puscarie pe viata si cu condamnari la moarte ,daca tu fetit'o ai date si stii sa fii smechera , poti posta asa ceva ,as vrea sa vad ca nu te lauzi si ca esti intradevar tare ,posteaza sa ma convingi !

@0773H imi arati cat de smechera esti,sau doar gura de tine ,fetit'o ?

iete @Mihaile cine a iesit din spatiul strict al anonimilor....eu doar am raspuns la ce s-a postat in continuare !

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 14:02

De la: gabigabi2, la data 2012-02-27 16:40:49

Multumesc ...

nu te pot banui de prea mult tact sau politete....mi-am cerut scuze, intinzind o mina de "impacare " si mi-ai dat peste ea, intr-un mod tare nepotrivit....

Nici tu nu dai dovada de prea mult tact.
Poate nu ai inteles ca nu iti acceptam scuzele .
Tehnic ele nici nu trebuiau sa existe daca faceai diferenta intre ce scri si ce se doreste sa scri pe acest topic.

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 14:02

De la: nastasemihail, la data 2012-02-27 17:09:48Ce browser nu stringe date personale? La modul sigur.

Nici unul

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 14:04

De la: nastasemihail, la data 2012-02-27 17:05:26Eu intentionez sa nu mai intru o perioada de timp pe google. Nu ca semn de protest, dar nu stiu ce vor sa faca. Pina se limpezesc lucrurile.
De fapt se stie ca mai toti au datele personale, nu numai google.

Te asigur ca toate informatiile acestea au putut fi colectate de foarte multa vreme.
Google nu face decat sa le centralizeze....

Vb in cunostinta de cauza...

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 14:09

De la: 9am251226, la data 2012-02-27 16:12:07
De la: Rosalie, la data 2012-02-27 14:06:50

Multumesc ...

Inseamna ca sau trebuie sa il dau jos pe Basescu, sau sa fac sex cu Brad Pitt ...Ambele chestii mi-ar produce extaz !

In cazul asta eu zic GO FOR IT! :)
Dar da-mi-o pe miss Angelina .. motivele sunt cat se poate de obiective :)))

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 14:35

De la: Fantoma_din_Zanzibar_23_02_2012, la data 2012-02-23 13:30:09
De la: Rosalie, la data 2012-02-21 18:44:50
De la: Silver9AM, la data 2012-02-20 18:44:23
De la: Rosalie, la data 2012-02-20 08:43:14"Grupul de hackeri Anonymous a reusit sa sparga site-ul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronica (INOE).
pub Garsoniera + loc parcare = 61.284€ (TVA inclus )in sectorul 1, langa Padurea Baneasa.
Ca urmare a atacului, factiunea romana a grupului Anonymous a sustras in total 2,8 GB de pe serverele INOE, continand 1.810 fisiere in 297 de foldere.

"Pe parcursul a doua zile, am dus o batalie pe marile furtunoase ale Internetului, dar am reusit in final sa castigam aceasta lupta. De aceasta data, nava noastra a invadat Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronica ( INOE), si alte subdomenii importante, de unde a reusit sa descarce documente foarte interesante", a anuntat pe Twitter, factiunea romana a grupului Anonymous.

Conform documentelor publicate pe Internet, INOE cheltuieste foarte multi bani, fapt ce a atras interesul Anonymous. Un document facut public din cele piratate ar indica faptul ca INOE ar fi cheltuit 300.000 de dolari pe un computer, relateaza adevarul.ro."

Se recolteaza din plin ,una e sa piratezi un prog .si alta e sa spargi si sa sustragi informatii de interes national ,e o mica mare diferenta ,o sa fiti prinsi si 1 000 de ani PUSCARIE !!! Daca cu europenii va jucati ,FBI nu stie de gluma,ai prins spilul ?

Pai daca sunt de interes national, sa le stim si noi nu?
Adica, nu stiu despre tine...dar eu ma simt parte din "national"

Si apoi, sunt atatea lucruri care se ascund de natie , nu ai tu habar
In ochii lor suntem niste sclavi .

Poate ca in felul asta or sa se gandeasca de doua ori inainte de orice ...

Rosalie,cum Dumnezeu poti spune ca trebuie sa stim si noi deciziile de interes national ?! .Pai ce mama dracu',asta inseamna transparenta si cine stie, ne pomenim ca maine poimaine ajungem in democratie ...

Acum are si Silver dreptate,unele chestii sunt secrete ! .Alea pot sa le scrie ca pe vremuri de mana si sa le pastraze in sefuri, ca sa fie siguri ca nu le citesc si altii .

Cu deciziile de interes national insa,marturisesc ca mi-as dori sa imi aduca cineva din cand in cand la cunostinta macar cateva din ele,alea care sunt pentru "je", care vorba ta,face si el parte din"national" ...

Unde sunt vremurile alea transparente in care un baiat punea pretutindeni placute pe care scria , "aici sunt banii dumnevoastra "? .Acum doar aia de la Anonymous mai pot raspunde la intrebarea asta ...

Ah ca vroiam sa iti zic ..
Iti amintesti discutia noastra anterioara despre naivitate si despre oameni mai putin expusi ?

Parca prevedeam viitorul, nu iti pare?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 15:31

De la: Rosalie, la data 2012-02-28 14:02:12

Multumesc ...

Tehnic ele nici nu trebuiau sa existe daca faceai diferenta intre ce scri si ce se doreste sa scri pe acest topic.

poiiii, draga, ca multi si-au cerut scuze in spatiul asta in care fiecare scrie si raspunde dupa cum ii trazneste !
deci : pa, fetito, daca nu stii sa raspunzi cu politete la un gest politicos si impaciuitor ! probabil ca si atitudinea Anonimilor, tot dintr-o asemenea agresivitate s-a nascut , avind impresia ca toti comploteaza impotriva lor ! salut !

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 15:34

De la: gabigabi2, la data 2012-02-28 15:31:58
De la: Rosalie, la data 2012-02-28 14:02:12

Multumesc ...

poiiii, draga, ca multi si-au cerut scuze in spatiul asta in care fiecare scrie si raspunde dupa cum ii trazneste !
deci : pa, fetito, daca nu stii sa raspunzi cu politete la un gest politicos si impaciuitor ! probabil ca si atitudinea Anonimilor, tot dintr-o asemenea agresivitate s-a nascut , avind impresia ca toti comploteaza impotriva lor ! salut !

Presupuneri...

Papa

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 19:56

Rosalie ,exprima'ti fondul problemei ,ce va supara pe voi,ce vrei sa faceti in fapt ? Spune ,fii mai explicita sa inteleaga colegii de pe forum ,si sa nu se mai iste controverse.......

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 22:49

De la: Silver9AM, la data 2012-02-28 19:56:10 Rosalie ,exprima'ti fondul problemei ,ce va supara pe voi,ce vrei sa faceti in fapt ? Spune ,fii mai explicita sa inteleaga colegii de pe forum ,si sa nu se mai iste controverse.......

Tu esti sigur ca ai inteles care este topicul?

Imi pare foarte amuzant insa ca tu crezi despre mine ca as fi unul dintre anonimi

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 18:06

Anonimus, o grupare de hakers, care intra in sistemele guvernamentale, si dau pe fata ascunsurile draconice! De exeplu, despre liderul Wikileaks s-au descoperit 4 mii de e-mail, care au fost publicate.
Au facut lucruri foarte bune:
-au dat pe fata torturile de la Guantanamo Bay, inchisoare,
-au dat pe fata ca CIA a avut inchisoare de tortura in Romania, si sarul Base, nu stia
Coruptia este data pe fata
Cica, interpolul ar fi arestat vre-o 5 din Anonimus, dar nu cred, praf in ochi.
Astia-s destepti

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 18:09

ca sa fi si sa ramii anonim, trebuie sa fi destept Silvere , neica! Ti-am explicat mai sus cine sint baietii si fetele!
Ai intrat pe linie?

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 18:33

De la: Emilescu, la data 2012-02-29 18:06:13Anonimus, o grupare de hakers, care intra in sistemele guvernamentale, si dau pe fata ascunsurile draconice! De exeplu, despre liderul Wikileaks s-au descoperit 4 mii de e-mail, care au fost publicate.
Au facut lucruri foarte bune:
-au dat pe fata torturile de la Guantanamo Bay, inchisoare,
-au dat pe fata ca CIA a avut inchisoare de tortura in Romania, si sarul Base, nu stia
Coruptia este data pe fata
Cica, interpolul ar fi arestat vre-o 5 din Anonimus, dar nu cred, praf in ochi.
Astia-s destepti

Imi vine sa te pup Eminescule

Au fost 4, 2 au iesit pe cautiune... asta din spusele BBC News.

Dar vb ta, e posibil sa fi e praf in ochi, pe principiul "totusi va prindem.... in felul asta o sa va fie frica"

Ei stiu destul de clar ce pot sa faca si ce nu pot sa faca "baietii destepti". Asa ca ei au atuul.
"baietii destepti"nu stiu au idee cat de multe pot sa faca ei insa

Know your enemy , and you'll have the upper hand !

Numai bine !

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Gruparea ANONYMOUS
Mergi la: