back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Gruparea anonymous

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 11:33

Nu stiu de ce un mesaj nu a aparut deloc pe alt topic iar aici imi apare de mai multe ori!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 13:11

simplist si pe intelesul tuturor...Cui ii este frica de acta ?...

N-am nimic de ascus, softwer-ul pe care-l folosesc este sub licenta, key cod.
Nu piratez si nu fac download ilegal ; muzica, filme, jocuri, etc., de pe nici un site.
Atunci cand imi este necesar un softwer special merg si-l achizitionez de la comercianti specializati si autorizati, solicit si bonul de cassa.
Nu fac copy/pase din lucrari academice ale altor personalitati din lumea stiintifica pentru a le introduce in propriile-mi teze, nu ofer citate din diferite opere literare sau stiintifice din spatiul digital,virtual,daca nu este permis acest drept , sau fara a indica soursa citata si autorul pe care l-am citat, ezc....etc,...etc...

Cui ii este frica de ACTA?

Industria IT are nevoie de finantare pentru a evolua, in momentul in care eu as pirata un oarecare softwer, vaduvesc aceasta indstrie de sumele necesare cercetarii , proiectarii, producerii si comercialzarii viitoarelor produse specifice.

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 14:00

De la: 0773H, la data 2012-02-20 13:11:59simplist si pe intelesul tuturor...Cui ii este frica de acta ?...

Nu piratez si nu fac download ilegal ; muzica, filme, jocuri, etc., de pe nici un site.
Atunci cand imi este necesar un softwer special merg si-l achizitionez de la comercianti specializati si autorizati, solicit si bonul de cassa.
Nu fac copy/pase din lucrari academice ale altor personalitati din lumea stiintifica pentru a le introduce in propriile-mi teze, nu ofer citate din diferite opere literare sau stiintifice din spatiul digital,virtual,daca nu este permis acest drept , sau fara a indica soursa citata si autorul pe care l-am citat, ezc....etc,...etc...

Esti unul dintre "EI"? Citeste mesajul de mai jos pe care l-am copiat de la posesoarea topicului, (de pe cealalta pagina!'
Industria IT are nevoie de finantare pentru a evolua, in momentul in care eu as pirata un oarecare softwer, vaduvesc aceasta indstrie de sumele necesare cer"Grupul de hackeri Anonymous a reusit sa sparga site-ul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronica (INOE).
pub Garsoniera + loc parcare = 61.284€ (TVA inclus )in sectorul 1, langa Padurea Baneasa.
Ca urmare a atacului, factiunea romana a grupului Anonymous a sustras in total 2,8 GB de pe serverele INOE, continand 1.810 fisiere in 297 de foldere.

"Pe parcursul a doua zile, am dus o batalie pe marile furtunoase ale Internetului, dar am reusit in final sa castigam aceasta lupta. De aceasta data, nava noastra a invadat Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronica ( INOE), si alte subdomenii importante, de unde a reusit sa descarce documente foarte interesante", a anuntat pe Twitter, factiunea romana a grupului Anonymous.

Conform documentelor publicate pe Internet, INOE cheltuieste foarte multi bani, fapt ce a atras interesul Anonymous. Un document facut public din cele piratate ar indica faptul ca INOE ar fi cheltuit 300.000 de dolari pe un computer, relateaza adevarul.ro."cetarii , proiectarii, producerii si comercialzarii viitoarelor produse specifice.

Fantoma_din_Zanzibar_20_02_2012

23 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 15:26

De la: 0773H, la data 2012-02-20 13:11:59simplist si pe intelesul tuturor...Cui ii este frica de acta ?...

Industria IT are nevoie de finantare pentru a evolua, in momentul in care eu as pirata un oarecare softwer, vaduvesc aceasta indstrie de sumele necesare cercetarii , proiectarii, producerii si comercialzarii viitoarelor produse specifice.

Ai dreptate ! Ramane insa o "mica problema" .Costurile softului vandut sunt raportate la salariul unei tari , sau imi vand mie ca roman programele,la fel ca unui american oarecare ?Uau,ma costa un soft 5000Euro,altul 3000Euro . Nu sunt raportate la salariul mediu si la cat poate produce de pe urma softului un roman ,dar globalizarea merge ,pretentiile sunt mari ,competitia este globala .Atunci nu te mira ca India are niste informaticieni excelenti,s-au dezvoltat pe baza de piraterie iar altfel nu existau acum !

Daca nu exista pirateria pe internet,acum performanta in programare si in multe alte domenii care au legatura cu acest domeniu ,era doar apanajul vestului bogat . NU ERAU DELOC MAI BUNI,DAR ERAU SINGURII CU BANI ! Inteleg ce imi spui tu,inteleg corectitudinea ,insa inteleg si interesul national ,interes care o sa devina de fapt european in timp ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 17:38

De la: Fantoma_din_Zanzibar_20_02_2012, la data 2012-02-20 15:26:41

Ai dreptate ! Ramane insa o "mica problema" .Costurile softului vandut sunt raportate la salariul unei tari , sau imi vand mie ca roman programele,la fel ca unui american oarecare ?Uau,ma costa un soft 5000Euro,altul 3000Euro . Nu sunt raportate la salariul mediu si la cat poate produce de pe urma softului un roman ,dar globalizarea merge ,pretentiile sunt mari ,competitia este globala .Atunci nu te mira ca India are niste informaticieni excelenti,s-au dezvoltat pe baza de piraterie iar altfel nu existau acum !

Daca nu exista pirateria pe internet,acum performanta in programare si in multe alte domenii care au legatura cu acest domeniu ,era doar apanajul vestului bogat . NU ERAU DELOC MAI BUNI,DAR ERAU SINGURII CU BANI ! Inteleg ce imi spui tu,inteleg corectitudinea ,insa inteleg si interesul national ,interes care o sa devina de fapt european in timp ...

corect ,ba inca as mai adauga ceva....dar eu sunt o idealista incurabila si mai am si "talentul de a duce-n derizoriu orice subiect" dupa cum imi spuse @ H....asadar, as zice ca mie mi-ar parea cu mult mai benefica punerea la dispozitia tarilor sarace din intreaga lume a acestor softuri....nu de alta, dar Lumea traverseaza o Criza care daca nu va reusi sa fie depasita prin gasirea unor noi solutii, prin colaborare, va ajunge iar la razboi ! .....distrugem ca sa avem iar ce construi , intrucit inca nu stim colabora si distrugerea ne este mai la-ndemina !

Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 17:50

De la: Fantoma_din_Zanzibar_20_02_2012, la data 2012-02-20 15:26:41

Dl. Fantoma, (as prefera-o pe cea de la opera, si mai putin pe cea din Zanzibar), nu este vinovata industria mondiala IT de faptul ca o politica financiar economica de proasta calitate pe care a produs-o si a fost implementata intr-un spatiu geografic administrat de guvernele romaniei,nu este vinovata indistria IT pentru ca efectul acelor politici romanesti au condus o intreaga populatie intr-o zona a veniturilor medii incomparabil mai mici fata de cele ale unui cetatean din spatiul occidental dezvoltat.

Asa cum SUA , Germania, Japonia, China, Coreea de Sud, India, are un sector de cercetate IT si informaticieni excelenti, nici Romania nu este mai prejos, are si ea informaticieni la fel de buni si chiar foarte buni, nu este cazul sa-i nominalizez si nici sa enumar aici marile corporatii sau firme IT pe care le populeaza informaticienii romani, de la Microsoft si pana la Google, etc...insa, acei IT-isti romani lucreaza atat in teritoriul administrativ national,(unde beneficiaza de cateva, minime facilitati fiscale) pentru firme sau corporatii IT West, cat si pentru firme IT romanesti care au un contract de colaborare sau alte forme legale prin care IT-istii romani le furnizeaza softwer-ul pe care aceste corporatii sau irme il comercializeaza in spatiul romanesc la de cinci ori pretul pe care l-au platit pentru o achizitionare directa de la softwer-istul roman, iar tu, roman cu un venit salarial de peste 5 ori mai mic decat salariul minim din Uniunea Europeana, sau din SUA, esti in situatia de-a fi deposedat de posibilitatea de a-ti achizitiona un softwer care costa 5000 Eur.

Dar, aici ar trebui sa intervina o politica de subventionare a guvernului roman, direcata si indirecta fata de informaticienii romani si firmele IT cu capital majoritar romanesc, pentru a-i pastra in tara , dar si o politica de subventionare directa a potentialului cetatean, sau institutie de s tat, sau firma privata din Romania doritori/doritoare, de a-si achizitiona un softwer sub licenta romaneasca , europeana,sau a orcarei industrii IT de pe mapamond.

Din pacate, guvernul roman a pierdut pana si acea finantare europeana nerambursabila pentru introducerea serviciilor internet de banda larga in mediul rural,(100Mil.Eur. Nerambursabili)
QED

Pentru @Gal..ina :

Stimata D´na, pentru a verifica fraudele petrecute intr-o institutie a statului, sau intr-o firma privata, nu este nevoie sa intervina o grupare anonima neautorizata, @ Gal..ima, pentru asemenea investigatii exista institutii specializate/ speciale, abilitate de Statul Roman.
Ce-ar fi sa te banuiesc c-ai fraudat statul roman sau vreo persona fizica si sa-ti cotrobaiesc haiduceste prin sertarele scrinului, apoi sa-ti sustrag cateva fituici compromitatoare sau vreo suma de bani, pe care eu consideri ca i-ai sterpelit, sau obtinut dintr-o afacere oneroasa , ti-ar conveni, ai fi de acord cu o asemenea incursiune a mea in propria-ti locuinta si printre hartogariile personale ?

De aceea sunt: pro------> ACTA !..inca o remarca, forma final-negociata dar neratificata, a acestui acord va fi conforma tuturor drepturilor cetatenesti, ale omului, conforma tuturor normelor de drept in ceea ce priveste siguranta si confidentialitatea datelor de identificare a " persoanei"(coputerului folosit), in cazul in care nu va fi asa, atunci foarte multe state europene sau amero-asiatice o vor respinge prin; neratificare.

Prt.@gabigabi2...intr-o societate libera, democrata , de drept, si capitalista ...TOTUL COSTA!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 18:37

da, de acord ! dar si un nou razboi mondial si distrugerea in masa , COSTA al naibii de mult si poate ca a venit timpul ca oamenii sa-si puna intrebarea daca nu cumva Viata-i mai pretioasa decit dolarul !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 18:44

De la: Rosalie, la data 2012-02-20 08:43:14"Grupul de hackeri Anonymous a reusit sa sparga site-ul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronica (INOE).
pub Garsoniera + loc parcare = 61.284€ (TVA inclus )in sectorul 1, langa Padurea Baneasa.
Ca urmare a atacului, factiunea romana a grupului Anonymous a sustras in total 2,8 GB de pe serverele INOE, continand 1.810 fisiere in 297 de foldere.

"Pe parcursul a doua zile, am dus o batalie pe marile furtunoase ale Internetului, dar am reusit in final sa castigam aceasta lupta. De aceasta data, nava noastra a invadat Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronica ( INOE), si alte subdomenii importante, de unde a reusit sa descarce documente foarte interesante", a anuntat pe Twitter, factiunea romana a grupului Anonymous.

Conform documentelor publicate pe Internet, INOE cheltuieste foarte multi bani, fapt ce a atras interesul Anonymous. Un document facut public din cele piratate ar indica faptul ca INOE ar fi cheltuit 300.000 de dolari pe un computer, relateaza adevarul.ro."

Se recolteaza din plin ,una e sa piratezi un prog .si alta e sa spargi si sa sustragi informatii de interes national ,e o mica mare diferenta ,o sa fiti prinsi si 1 000 de ani PUSCARIE !!! Daca cu europenii va jucati ,FBI nu stie de gluma,ai prins spilul ?

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 18:59

De la 0773h
Pentru @Gal..ina :

Stimata D´na, pentru a verifica fraudele petrecute intr-o institutie a statului, sau intr-o firma privata, nu este nevoie sa intervina o grupare anonima neautorizata, @ Gal..ima, pentru asemenea investigatii exista institutii specializate/ speciale, abilitate de Statul Roman.
Ce-ar fi sa te banuiesc c-ai fraudat statul roman sau vreo persona fizica si sa-ti cotrobaiesc haiduceste prin sertarele scrinului, apoi sa-ti sustrag cateva fituici compromitatoare sau vreo suma de bani, pe care eu consideri ca i-ai sterpelit, sau obtinut dintr-o afacere oneroasa , ti-ar conveni, ai fi de acord cu o asemenea incursiune a mea in propria-ti locuinta si printre hartogariile personale ?
De aceea sunt: pro------> ACTA !..inca o remarca, forma final-negociata dar neratificata, a acestui acord va fi conforma tuturor drepturilor cetatenesti, ale omului, conforma tuturor normelor de drept in ceea ce priveste siguranta si confidentialitatea datelor de identificare a " persoanei"(coputerului folosit), in cazul in care nu va fi asa, atunci foarte multe state europene sau amero-asiatice o vor respinge prin; neratificare.
Domnule @0773h, stiu ca sunt multe, multe 'organe' care cerceteaza bunul mers al afacerilor si ca totul e sub cheie: Nimeni nu a pagubit Statul cu nici o centima, dar surpriza e ca cei care verifica averile sau contractele sau... mai stiu eu ce jgheab pe unde se scurge averea tarii, se imbogatesc, contractele nu se modifica datorita clauzelor pe care nici macar nu le cunoastem! Eu am facut o gluma cand am scris dar ideea ne-ar prinde bine si intre timp puteti 'cotrobai' si in hartiile mele: ati fi primul care m-ati recunoaste de 'imaculata'!
Cat privesc demersurile lui ACTA activitatea este corecta pana la proba contrarie. In orice baraj poate aparea o fisura cand te astepti mai putin! Ca sa-mi fac o parere serioasa trebuie sa ma informez mai mult din mai multe surse si bineinteles ca parerea mea nu va conta din care motiv s-ar putea sa n-o divulg!

Fosta membra 9am.ro

541 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 20:08

ACTA nu va trece de Parlamentul European - au fost diverse luari de pozitie in acest sens (de ex., presedintele Martin Schulz), mai este si recenta hotarare a Curtii de Justitie a UE care creeaza precedent!

Era aici o postare cu link cu tot, dar vad ca s-a sters. Acta e!

Enfin, nu-i legat de copyright, ci de obligatiile impuse administratorului unei retele online de a institui, preventiv, un sistem de filtrare general, impotriva utilizarii ilicite a operelor muzicale si audiovizuale. Ceea ce ar fi excesiv.

Dar or sa gaseasca ei altceva, he he he

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 20:21

De la: Sagittarius_A, la data 2012-02-20 20:08:05ACTA nu va trece de Parlamentul European - au fost diverse luari de pozitie in acest sens (de ex., presedintele Martin Schulz), mai este si recenta hotarare a Curtii de Justitie a UE care creeaza precedent!

Era aici o postare cu link cu tot, dar vad ca s-a sters. Acsa e!

Am citit pe Google si am aflat despre ceea ce ne-ati transmis! Oricum va multumim! Vedeti, subiectul topicului a deviat fiind vorba despre ACTA si despre Gruparea Anonymous! Cand am scris mai sus m-am referit la Grupare si nu la textul legii ACTA din care motiv parea ca alunecam pe langa subiectu original.

Surprize de felul celeia pe care ati sesizat-o vor mai fi pana cand, obisnuindu-va cu ele nu vor mai fi tratate la rangul de surprize.

Fosta membra 9am.ro

541 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 20:23

De la: _gal_ina, la data 2012-02-20 20:21:41
De la: Sagittarius_A, la data 2012-02-20 20:08:05ACTA nu va trece de Parlamentul European - au fost diverse luari de pozitie in acest sens (de ex., presedintele Martin Schulz), mai este si recenta hotarare a Curtii de Justitie a UE care creeaza precedent!

Am citit pe Google si am aflat despre ceea ce ne-ati transmis! Oricum va multumim! Vedeti, subiectul topicului a deviat fiind vorba despre ACTA si despre Gruparea Anonymous! Cand am scris mai sus m-am referit la Grupare si nu la textul legii ACTA din care motiv parea ca alunecam pe langa subiectu original.

Surprize de felul celeia pe care ati sesizat-o vor mai fi pana cand, obisnuindu-va cu ele nu vor mai fi tratate la rangul de surprize.

Anonymous chiar nu ma intereseaza. Cer scuze daca am offtopicat.

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2012, ora 22:39

De la: Sagittarius_A, la data 2012-02-20 20:23:52

Nu-i nici o problema! Si ACTA e interesant dar pare ca si-a dat obstescul sfarsit inainte de a fi botezat!

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2012, ora 18:36

De la: Silver9AM, la data 2012-02-20 18:44:23
De la: Rosalie, la data 2012-02-20 08:43:14"Grupul de hackeri Anonymous a reusit sa sparga site-ul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronica (INOE).

Conform documentelor publicate pe Internet, INOE cheltuieste foarte multi bani, fapt ce a atras interesul Anonymous. Un document facut public din cele piratate ar indica faptul ca INOE ar fi cheltuit 300.000 de dolari pe un computer, relateaza adevarul.ro."

Se recolteaza din plin ,una e sa piratezi un prog .si alta e sa spargi si sa sustragi informatii de interes national ,e o mica mare diferenta ,o sa fiti prinsi si 1 000 de ani PUSCARIE !!! Daca cu europenii va jucati ,FBI nu stie de gluma,ai prins spilul ?

Dar tu l-ai prins?

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2012, ora 18:40

"
Anonymous face victime in Romania: Site-ul ANRE a fost spart!

Site-ul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a fost spart astazi de o grupare de hackeri care se recomanda Anonymous Romania.

Anonymous a postat pe site-ul ANRE un film de un minut, in care pe fond muzical apare We Are Anonymous, Antisec, care se incheie cu mesajul "Expect us" (Asteptati-ne).
Site-ul ANRE nu este complet nefunctional, insa unele aplicatii sunt blocate, anunta Mediafax.
Gruparea Anonymous este formata din persoane care se descriu drept luptatori pentru libertatea Internetului si au atacat in trecut mai multe site-rui, printre care ale Bisericii Scientologice, Amazon, Mastercard si alte altor companii, precum si gurverne.
La inceputul lunii februarie, grupul de hackeri Anonymous a difuzat o conversatie telefonica intre FBI si Scotland Yard pe tema combaterii atacurilor informatice, autoritatile federale americane afirmand ca este vorba de o inregistrare obtinuta ilegal.
NATO considera gruparea Anonymous o amenintare pentru alianta militara. "

Preluare de pe wall-street.com

Filmuletul postat aici : www.youtube.com/watch?v=v9sz9w5FVOE&feature=player_embedded

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2012, ora 18:44

Pai daca sunt de interes national, sa le stim si noi nu?
Adica, nu stiu despre tine...dar eu ma simt parte din "national"

Si apoi, sunt atatea lucruri care se ascund de natie , nu ai tu habar
In ochii lor suntem niste sclavi .

Poate ca in felul asta or sa se gandeasca de doua ori inainte de orice ...

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2012, ora 18:49

De la: Silver9AM, la data 2012-02-15 16:43:14
De la: Rosalie, la data 2012-02-03 15:23:36
De la: Fantoma_din_Zanzibar_03_02_2012, la data 2012-02-03 15:20:53
De la: Rosalie, la data 2012-02-03 15:18:30
De la: _9am250_, la data 2012-02-03 15:10:19
De la: Rosalie, la data 2012-02-03 15:02:03
De la: Fantoma_din_Zanzibar_03_02_2012, la data 2012-02-03 14:52:42
De la: Rosalie, la data 2012-02-03 14:44:51
De la: Fantoma_din_Zanzibar_03_02_2012, la data 2012-02-03 14:40:40
De la: _9am250_, la data 2012-02-03 14:37:17

Vanea, gruparea Anonymous nu agreeaza PNL-ul ?

Mytcor, miscarea Anonymous agreeaza serverele interesante, cu baze de date largi si masuri de protectie inovatoare ! Astia in schimb, care vorbesc in numele gruparii Anonymous si care nu au deloc treaba cu gruparea, agreeaza OTVul si marotele basesciene ....

Tu ai chef sa te certi cu cineva

Asa tare te plictisesti la work?

Nu Rosalie,sunt un tip foarte calm si pasnic . Daca nu iti dau dreptate in ceva inseamna ca ma cert cu tine ? Ai mentalitati prea dictatoriale,vai de prietenul sau sotul tau ! Suntem pe forum pentru a discuta si a ne expune parerile , nu obligatoriu pentru a ne da dreptate...

In privinta muncii mele ,multumesc de intrebare Rosalie,mi-o fac foarte bine si ma bucur ca m-ai intrebat .

Dar mai sus nu incercai sa nu dai dreptate cuiva... faceai cu totul altceva ... sti tu ce

Dar ca idee, ma bucur ca nu-mi dai dreptate, doar daca vi cu argumente puternice

Nu am mentalitati dictatoriale dragule, te rog sa nu-mi "trantesti" o eticheta fara sa ai toate datele problemei .

Te arunci mult prea repede in afirmatii

P.S Nu te intrebam daca iti faci sau nu munca bine, te intrebam doar daca te plictisesti foarte tare acum acolo.
Sunt doua lucruri extrem de diferite

Dra sa vb despre baietii astia si actiunile lor mai bine

..Ros, relax ! Vanea-i baiat salon, dar este putin stresat momentan,... din cauza insuceselor politice pe care le repurteaza consecvent dragul sau partid, PNL.

Vannea, nu-i chiar asa de Black ! stii motto-ul :auxilium nullum secundum ?

Ete Mytcore,se bucura Rosale de glumitele tale de parca a vazut un clown la circ ... .Nu mai pare nici macar deranjata ca i-ai politizat subiectul ...

Tu ai fost vreodata la circ?!

De ce intrebi ? La circ sunt hermafroditi ? ANONYMOUS a luat locul serviciilor de spionaj extern ,cum toate "secretele" sunt stocate acum pe computer ,aceasta grupare de hackeri ,de la ei putere au luat decizia de a SANTAJA GUVERNELE in folos propriu ,iar daca guvernele isi iau masuri de protectie legale sunt catalogate drept nedemocratice.....oare pe cine incerci sa prostesti ?

Si...ai citit toata treaba asta in globul tau nu-i asa?

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2012, ora 18:50

De la: Rosalie, la data 2012-02-21 18:49:44
De la: Silver9AM, la data 2012-02-15 16:43:14
De la: Rosalie, la data 2012-02-03 15:23:36
De la: Fantoma_din_Zanzibar_03_02_2012, la data 2012-02-03 15:20:53
De la: Rosalie, la data 2012-02-03 15:18:30
De la: _9am250_, la data 2012-02-03 15:10:19
De la: Rosalie, la data 2012-02-03 15:02:03
De la: Fantoma_din_Zanzibar_03_02_2012, la data 2012-02-03 14:52:42
De la: Rosalie, la data 2012-02-03 14:44:51
De la: Fantoma_din_Zanzibar_03_02_2012, la data 2012-02-03 14:40:40
De la: _9am250_, la data 2012-02-03 14:37:17

Vanea, gruparea Anonymous nu agreeaza PNL-ul ?

Mytcor, miscarea Anonymous agreeaza serverele interesante, cu baze de date largi si masuri de protectie inovatoare ! Astia in schimb, care vorbesc in numele gruparii Anonymous si care nu au deloc treaba cu gruparea, agreeaza OTVul si marotele basesciene ....

Tu ai chef sa te certi cu cineva

Asa tare te plictisesti la work?

Nu Rosalie,sunt un tip foarte calm si pasnic . Daca nu iti dau dreptate in ceva inseamna ca ma cert cu tine ? Ai mentalitati prea dictatoriale,vai de prietenul sau sotul tau ! Suntem pe forum pentru a discuta si a ne expune parerile , nu obligatoriu pentru a ne da dreptate...

In privinta muncii mele ,multumesc de intrebare Rosalie,mi-o fac foarte bine si ma bucur ca m-ai intrebat .

Dar mai sus nu incercai sa nu dai dreptate cuiva... faceai cu totul altceva ... sti tu ce

Dar ca idee, ma bucur ca nu-mi dai dreptate, doar daca vi cu argumente puternice

Nu am mentalitati dictatoriale dragule, te rog sa nu-mi "trantesti" o eticheta fara sa ai toate datele problemei .

Te arunci mult prea repede in afirmatii

P.S Nu te intrebam daca iti faci sau nu munca bine, te intrebam doar daca te plictisesti foarte tare acum acolo.
Sunt doua lucruri extrem de diferite

Dra sa vb despre baietii astia si actiunile lor mai bine

..Ros, relax ! Vanea-i baiat salon, dar este putin stresat momentan,... din cauza insuceselor politice pe care le repurteaza consecvent dragul sau partid, PNL.

Vannea, nu-i chiar asa de Black ! stii motto-ul :auxilium nullum secundum ?

Ete Mytcore,se bucura Rosale de glumitele tale de parca a vazut un clown la circ ... .Nu mai pare nici macar deranjata ca i-ai politizat subiectul ...

Tu ai fost vreodata la circ?!

De ce intrebi ? La circ sunt hermafroditi ? ANONYMOUS a luat locul serviciilor de spionaj extern ,cum toate "secretele" sunt stocate acum pe computer ,aceasta grupare de hackeri ,de la ei putere au luat decizia de a SANTAJA GUVERNELE in folos propriu ,iar daca guvernele isi iau masuri de protectie legale sunt catalogate drept nedemocratice.....oare pe cine incerci sa prostesti ?

Si...ai citit toata treaba asta in globul tau nu-i asa?

sa spun mai exact " globul tau de cristal"

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2012, ora 18:58

De la: _gal_ina, la data 2012-02-20 22:39:04

Nu-i nici o problema! Si ACTA e interesant dar pare ca si-a dat obstescul sfarsit inainte de a fi botezat!

Pana de curand nici macar nu stiati ca exista o ACTA si nici nu stiati pentru ce e.
Dar guvernul nostru a votat-o .

Parlamentul european aproba ACTA daca tarile membre o doreau , care isi exprimau dorinta - GHICI CUM? !

Si este logic ca decizia PE sa fie influentata de tarile membre

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2012, ora 19:43

De la: Rosalie, la data 2012-02-21 18:44:50

Cand ai sa faci diferenta dintre informatii de interes national si informatii de SECURITATE nationala ,mai vorbim.....pana atunci daca vrei sa ma cunosti ,da'ti masca jos..........te vad cam tulbure si in ape in "globul meu de cristal"........esti calare pe o matura cumva ?

Nu sunteti decat niste HOTI ORDINARI ,ASTEPTATI SA DESCOPERE CINEVA CEVA,si voi furati fara nici o jena....cum se denumeste asa ceva ?

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

541 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2012, ora 20:55

De la: Rosalie, la data 2012-02-21 18:58:41

Pana de curand nici macar nu stiati ca exista o ACTA si nici nu stiati pentru ce e.

Parlamentul european aproba ACTA daca tarile membre o doreau , care isi exprimau dorinta - GHICI CUM? !

Am priceput: unii stiu si ce stim sau nu, fiecare dintre noi !

Cu un mic amendament: PE nu e organizat pe state-membre, ci pe grupuri politice (si chiar asa si voteaza)

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2012, ora 21:47

Site-ul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a fost spart astazi de o grupare de hackeri care se recomanda Anonymous Romania.

Anonymous a postat pe site-ul ANRE un film de un minut, in care pe fond muzical apare We Are Anonymous, Antisec, care se incheie cu mesajul "Expect us" (Asteptati-ne).
Site-ul ANRE nu este complet nefunctional, insa unele aplicatii sunt blocate, anunta Mediafax.
Gruparea Anonymous este formata din persoane care se descriu drept luptatori pentru libertatea Internetului si au atacat in trecut mai multe site-rui, printre care ale Bisericii Scientologice, Amazon, Mastercard si alte altor companii, precum si gurverne.
La inceputul lunii februarie, grupul de hackeri Anonymous a difuzat o conversatie telefonica intre FBI si Scotland Yard pe tema combaterii atacurilor informatice, autoritatile federale americane afirmand ca este vorba de o inregistrare obtinuta ilegal.
NATO considera gruparea Anonymous o amenintare pentru alianta militara.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 00:52

De la: Fantoma_din_Zanzibar_16_02_2012, la data 2012-02-16 11:01:35
De la: nastasemihail, la data 2012-02-15 09:25:02Cum ne putem apara de acele programe ce transmit din calculatorul nostru, ca si cum ar fi calcul lor.
svchost ar fi gazdele lor.
In taskmanager se pot gasi. Dar daca le dai afara se opreste calcul. Cum recunosti ce e virus?

Nu prea ai cum .Nici daca stii foarte bine toate procesele normale din Windows ,tot nu iti poti da seama absolut sigur daca un proces este normal si corect sau nu .Descarca un antivirus si gata !

Svchost este unul din procesele NORMALE ale Windowsului .Exista insa si un virus care simuleaza exact acest proces, ocupand aiurea procesorul ...

Scanat de 2 ori, carantina la toate vreo 270 de purici. Svchost era si el printre ele...3...dar nu imi recomanda sa il bag in carantina.
oricum merge mult mai repede, si nu creste ramul continuu. Deci, succes.
Dar tot nu sint sigur ca nu am programele ce imi transmit din calc. tot formatarea e de baza, sau alt disc.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 00:56

Eu o sa va servesc cu o realitate ca exista civilizatii, posibil vechi de miliarde de ani. Poate care transced universuri.
Asta ca sa vedeti ce mica e lupta si miza asta a noastra a oamenilor, din acesti ani.
Cam in 1-2 zile, vin cu informatiile....pe link...normal.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 10:05

De la: Silver9AM, la data 2012-02-21 19:43:17

Cand ai sa faci diferenta dintre informatii de interes national si informatii de SECURITATE nationala ,mai vorbim.....pana atunci daca vrei sa ma cunosti ,da'ti masca jos..........te vad cam tulbure si in ape in "globul meu de cristal"........esti calare pe o matura cumva ?

Nu sunteti decat niste HOTI ORDINARI ,ASTEPTATI SA DESCOPERE CINEVA CEVA,si voi furati fara nici o jena....cum se denumeste asa ceva ?

spionaj economic !

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 10:33

Mai baiete! Ai scris INTERES NATIONAL, nu securiate nationala. TU cu mana TA

Poate te traznesc acum de nu te vezi direct de pe matura mea, prin globul tau de cristal

Rosalie

225 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 10:35

De la: Sagittarius_A, la data 2012-02-21 20:55:11

Cu un mic amendament: PE nu e organizat pe state-membre, ci pe grupuri politice (si chiar asa si voteaza)

detalii....
banuiesc ca ideea ai prins-o totusi

Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 14:41

De la: 0773H, la data 2012-02-16 15:17:28COSILIUL UNIUNII EUROPEE Bruxelles, 23 august 2011

Dosar interinstituþional:
2011/0166 (LE)

ACTE LEGISLATIVE ªI ALTE ISTRUMETE
Obiectul: Acord comercial de combatere a contrafacerii între Uniunea Europeanã și statele
membre ale acesteia, Australia, Canada, Japonia, Republica Coreea, Statele Unite
Mexicane, Regatul Maroc, Noua Zeelandã, Republica Singapore, Confederația
Elvețianã și Statele Unite ale Americii

ACORD COMERCIAL DE COMBATERE A CONTRAFACERII ÎNTRE UNIUNEA EUROPEANÃ ȘI STATELE MEMBRE ALE ACESTEIA, AUSTRALIA, CANADA, JAPONIA, REPUBLICA COREEA, STATELE UNITE MEXICANE, REGATUL MAROC, NOUA ZEELANDÃ, REPUBLICA SINGAPORE, CONFEDERAȚIA ELVEȚIANÃ ȘI STATELE UNITE ALE AMERICII

PÃRȚILE SEMNATARE ALE PREZENTULUI ACORD,

LUÂND ACT de faptul cã aplicarea eficace a drepturilor de proprietate intelectualã este esențialã
pentru a susține creșterea economicã în toate sectoarele industriale, cât și la nivel mondial;

LUÂND ACT, de asemenea, de faptul cã proliferarea mãrfurilor contrafãcute și a celor piratate,
precum și a serviciilor care distribuie material prin care se încalcã drepturile submineazã comerțul
legitim și dezvoltarea durabilã a economiei mondiale, cauzeazã pierderi financiare semnificative
pentru titularii drepturilor și pentru întreprinderile legitime și, în unele cazuri, furnizeazã o sursã de
venit pentru criminalitatea organizatã și prezintã, în plus, riscuri pentru public;

DORIND sã combatã aceastã proliferare printr-o cooperare internaționalã consolidatã și printr-o
aplicare a legii mai eficace la nivel internațional;

INTENȚIONÂND sã ofere mijloace eficace și corespunzãtoare, care completeazã Acordul TRIPS,
pentru aplicarea drepturilor de proprietate intelectualã, ținând cont de diferențele dintre sistemele și
practicile juridice respective;

DORIND sã asigure faptul cã mãsurile și procedurile care vizeazã aplicarea drepturilor de
proprietate intelectualã nu devin ele însele obstacole în calea comerțului legitim;

DORIND sã abordeze problema încãlcãrii drepturilor de proprietate intelectualã, inclusiv cea care
are loc în mediul digital, în special în ceea ce privește dreptul de autor sau drepturile conexe, într-un
mod care realizeazã un echilibru între drepturile și interesele titularilor drepturilor, ale furnizorilor
de servicii și ale utilizatorilor în cauzã;

DORIND sã promoveze cooperarea dintre furnizorii de servicii și titularii drepturilor pentru a
aborda încãlcãrile relevante din mediul digital;

DORIND ca prezentul acord sã acționeze într-un mod care sã sprijine atât activitatea internaționalã
de aplicare a legii, cât și de cooperare din cadrul organizațiilor internaționale relevante;

RECUNOSCÂND principiile enunțate în Declarația de la Doha privind Acordul TRIPS și
sãnãtatea publicã, adoptatã la 14 noiembrie 2001, în cadrul celei de-a patra conferințe ministeriale
a OMC;

CONVIN CU PRIVIRE LA URMÃTOARELE DISPOZIÞII:

SECȚIUNEA 1

DISPOZIȚII INIȚIALE

ARTICOLUL 1

Relația cu alte acorduri

Nicio dispoziție a prezentului acord nu are drept efect nicio derogare de la nicio obligație a unei
pãrți cu privire la oricare altã parte în conformitate cu acordurile existente, inclusiv Acordul TRIPS.

ARTICOLUL 2

Natura și domeniul de aplicare a obligațiilor

(1) Fiecare parte pune în aplicare dispozițiile prezentului acord. O parte poate sã prevadã în
legislația sa o aplicare mai extinsã a drepturilor de proprietate intelectualã decât cea solicitatã în
cadrul prezentului acord, cu condiția ca aceastã aplicare sã nu contravinã dispozițiilor prezentului
acord. Fiecare parte este liberã sã determine metoda corespunzãtoare de punere în aplicare a
dispozițiilor prezentului acord în cadrul propriilor sale sisteme și practici juridice.

(2) Nicio dispoziție a prezentului acord nu creeazã vreo obligație privind distribuirea resurselor
între aplicarea drepturilor de proprietate intelectualã și aplicarea legii în general.

(3) Obiectivele și principiile enunțate în partea I a Acordului TRIPS, în special la articolele 7 și 8
se aplicã, mutatis mutandis, prezentului acord.

ARTICOLUL 3

Relația cu standardele privind disponibilitatea și domeniul de aplicare
ale drepturilor de proprietate intelectualã

(1) Prezentul acord se încheie fãrã sã aducã atingere dispozițiilor din legislația unei pãrți care
reglementeazã disponibilitatea, achiziționarea, domeniul de aplicare și menținerea drepturilor de
proprietate intelectualã.

(2) Prezentul acord nu creeazã nicio obligație pentru vreo parte de a aplica mãsuri atunci când un
drept de proprietate intelectualã nu este protejat în temeiul actelor cu putere de lege și a normelor
sale administrative.

ARTICOLUL 4

Protecția vieții private și divulgarea informațiilor

(1) Nicio dispoziție a prezentului acord nu obligã vreuna dintre pãrți sã divulge:

(a) informații a cãror divulgare ar fi contrarã legislației sale, inclusiv actelor cu putere de lege
care protejeazã drepturile privind viațã privatã sau care ar fi contrarã acordurilor
internaționale din care aceasta face parte;

(b) informații confidențiale a cãror divulgare ar împiedica aplicarea legii sau ar fi, în alt mod,
contrare interesului public; sau

(c) informații confidențiale a cãror divulgare ar aduce prejudicii intereselor comerciale legitime
ale anumitor întreprinderi, publice sau private;

(2) Atunci când o parte furnizeazã informații scrise în temeiul dispozițiilor prezentului acord,
partea care primește informațiile se abține, în conformitate cu legislația și practicile sale, de la
divulgarea sau utilizarea informațiilor în alt scop decât acela pentru care au fost furnizate, în afara
cazului în care dispune de consimțãmântul prealabil al pãrții care furnizeazã informațiile.

SECÞIUNEA 2

DEFINIÞII GENERALE

ARTICOLUL 5

Definiții generale

În sensul prezentului acord și în absenþa unor dispoziții contrare:

(a) ACCC înseamnã Acordul comercial de combatere a contrafacerii;

(b) Comitet înseamnã Comitetul ACCC instituit în temeiul capitolului V
(Acorduri instituționale);

(c) autoritãți competente cuprind autoritãțile corespunzãtoare judiciare, administrative sau de
aplicare a legii în conformitate cu legislația unei pãrți;

(d) mãrfuri de marcã contrafãcute înseamnã orice mãrfuri, inclusiv ambalajul, care poartã, fãrã a
fi autorizate, o marcã de comerț care este identicã cu marca de comerț înregistratã în mod
valabil pentru aceste mãrfuri sau care nu se poate distinge în aspectele sale esențiale de o
astfel de marcã de comerț și care încalcã astfel drepturile posesorului mãrcii de comerț în
cauzã în temeiul legislației țãrii în care sunt invocate procedurile enunțate în capitolul II
(Cadrul juridic pentru aplicarea drepturilor de proprietate intelectualã);

(e) țarã are același sens cu cel enunțat în notele explicative ale Acordului OMC;

(f) tranzit vamal înseamnã procedura vamalã cãruia îi sunt supuse mãrfurile transportate sub
control vamal de la un birou vamal la altul;

(g) zile înseamnã zile calendaristice;

(h) proprietatea intelectualã se referã la toate categoriile de proprietate intelectualã care fac
obiectul secțiunilor 1-7 din partea II a Acordului TRIPS;

(i) mãrfuri în tranzit înseamnã mãrfuri în tranzit vamal sau transbordare;

(j) persoanã înseamnã o persoanã fizicã sau juridicã;

(k) mãrfuri piratate înseamnã orice mãrfuri care sunt copii realizate fãrã consimțãmântul
titularului dreptului sau al persoanei autorizate în mod corespunzãtor de titularul dreptului în
țara de producție și care sunt realizate direct sau indirect pornind de la un articol în cazul în
care realizarea copiei respective ar fi constituit o încãlcare a unui drept de autor sau a unui
drept conex în temeiul legislației țãrii în care sunt invocate procedurile enunțate în capitolul II
(Cadrul juridic pentru aplicarea drepturilor de proprietate intelectualã);

(l) titularul dreptului include o federație sau o asociație care are statutul juridic de a revendica
drepturi de proprietate intelectualã;

(m) teritoriu, în sensul secțiunii 3 (Mãsuri la frontierã) din capitolul II (Cadrul juridic pentru
aplicarea drepturilor de proprietate intelectualã), înseamnã teritoriul vamal și toate zonele
libere1ale unei pãrți;

(n) transbordare înseamnã procedura vamalã cãreia îi sunt supuse mãrfurile transferate sub
control vamal de la mijlocul de transport care le importã la mijlocul de transport care le
exportã în interiorul zonei unui birou vamal care este atât biroul de import, cât și biroul
de export;

(o) Acordul TRIPS înseamnã Acordul privind aspectele comerciale ale drepturilor de proprietate
intelectualã, inclus în anexa 1C la acordul OMC;

(p) OMC înseamnã Organizația Mondialã a Comerțului; și

(q) Acordul OMC înseamnã Acordul de la Marrakesh de instituire a Organizației Mondiale a
Comerțului, încheiat la 15 aprilie 1994

-------------------------------------------------------------------------------------
1
Pentru mai multã certitudine, pãrțile confirmã cã zonã liberã înseamnã o parte de pe teritoriul
unei pãrți, în care, în sensul drepturilor și taxelor de import, toate mãrfurile introduse sunt
considerate, în general, ca fiind situate în exteriorul teritoriului vamal.
-------------------------------------------------------------------------------------

CAPITOLUL II

CADRUL JURIDIC PENTRU APLICAREA
DREPTURILOR DE PROPRIETATE INTELECTUALÃ

SECÞIUNEA 1

OBLIGAÞII GENERALE

ARTICOLUL 6

Obligații generale cu privire la aplicarea legii

(1) Fiecare parte se asigurã cã legislația sa cuprinde proceduri de aplicare a legii care sã permitã o
acțiune eficace împotriva oricãrui act care ar încãlca drepturile de proprietate intelectualã care fac
obiectul prezentului acord, inclusiv mãsuri de remediere eficiente destinate sã previnã orice
încãlcare și mãsuri de remediere care sã constituie un mijloc de descurajare a oricãrei încãlcãri
ulterioare. Aceste proceduri sunt aplicate într-un mod care sã evite crearea de obstacole în calea
comerțului legitim și sã ofere protecție împotriva folosirii lor abuzive.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ARTICOLUL 39

Semnarea

Prezentul acord rãmâne deschis spre semnare de cãtre participanții la negocierea sa 1și de cãtre
oricare alți membri ai OMC cu care participanții pot sã fie de acord prin consens, de la 1 mai 2011
pânã la 1 mai 2013.

Australia, Republica Austria, Regatul Belgiei, Republica Bulgaria, Canada, Republica Cipru,
Republica Cehã, Regatul Danemarcei, Republica Estonia, Uniunea Europeanã, Republica
Finlanda, Republica Francezã, Republica Federalã Germania, Republica Elenã, Republica
Ungarã, Irlanda, Republica Italianã, Japonia, Republica Coreea, Republica Letonia, Republica
Lituania, Marele Ducat al Luxemburgului, Republica Malta, Statele Unite Mexicane, Regatul
Maroc, Regatul Țãrilor de Jos, Noua Zeelandã, Republica Polonã, Republica Portughezã,
România, Republica Singapore, Republica Slovacã, Republica Slovenia, Regatul Spaniei,
Regatul Suediei, Confederația Elvețianã, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord
și Statele Unite ale Americii.

ARTICOLUL 41

Retragere

O parte poate sã se retragã din prezentul acord prin intermediul unei notificãri scrise cãtre depozitar.
Retragerea are loc la 180 de zile dupã ce depozitarul primește notificarea.

ARTICOLUL 45

Depozitar

Guvernul Japoniei este depozitarul prezentului acord.

ACTA

SOURCE : eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2011:0380:FIN...

...Google translated:

"Comunicat de presã
CONTRAFACERII ANTI Bruxelles, 22 februarie 2012

Declaraþia de comisarul Karel De Gucht privind ACTA (Anti-contrafacerii Acordul comercial)
'' Mã bucur sã spun cã în aceastã dimineaþã pe colegii mei comisari s-au discutat ºi convenit, în general, cu propunerea mea de a face referire la acordul ACTA Curþii Europene de Justiþie.

Suntem de planificare pentru a solicita instanþei de cea mai mare din Europa pentru a evalua dacã este incompatibilã ACTA - în orice fel - cu drepturile fundamentale ale UE ºi a libertãþilor, cum ar fi libertatea de exprimare ºi de informare sau de protecþie a datelor ºi dreptul de proprietate, în cazul de proprietate intelectualã.

Dupã cum sunt, fãrã îndoialã conºtient, în cadrul procesului instituþional al UE, Comisia Europeanã a trecut deja ACTA la guvernele naþionale pentru ratificare. Consiliul a adoptat în unanimitate ACTA în decembrie ºi statele membre autorizate sã-l semneze. Comisia a transmis, de asemenea, privind ACTA a Parlamentului European pentru dezbatere ºi un vot în viitor.

Asta a spus, eu cred cã Comisia Europeanã are responsabilitatea de a furniza reprezentanþii noºtri parlamentare ºi a publicului larg cu informaþiile disponibile cele mai detaliate ºi exacte. Deci, o sesizare va permite Curþii de top din Europa pentru a clarifica independent legalitatea acestui acord.

În ultimele sãptãmâni, procesul de ratificare a ACTA a declanºat o dezbatere la nivel european privind ACTA, libertatea de internet ºi importanþa de protejare a proprietãþii intelectuale în Europa pentru economiile noastre.

Dar permiteþi-mi sã fiu foarte clar: eu împãrtãºesc preocuparea oamenilor pentru aceste libertãþi fundamentale. Salut faptul cã oamenii ºi-au exprimat îngrijorarea lor, astfel încât în ​​mod activ - în special pe libertatea de internet. ªi am înþeles, de asemenea, cã existã o incertitudine în ceea ce ACTA va însemna cu adevãrat pentru aceste probleme-cheie de la sfârºitul zilei.

Deci, eu cred cã punerea ACTA în faþa Curþii Europene de Justiþie este un pas necesar. Aceastã dezbatere trebuie sã se bazeze pe fapte ºi nu pe informaþii eronate sau zvon care a dominat site-uri de social media ºi bloguri în ultimele sãptãmâni.

Aºa cum am explicat în faþa Parlamentului European în mai multe rânduri, ACTA este un acord care are ca scop de a ridica standardele globale de aplicare a drepturilor de proprietate intelectualã. Aceste standarde sunt foarte deja consacrate în legislaþia europeanã. Ceea ce conteazã pentru noi este obtinerea alte þãri sã le adopte, astfel încât companiile europene se pot apãra împotriva flagrant rip-off-uri a produselor lor ºi de lucrãri atunci când fac afaceri din întreaga lume.

Acest lucru înseamnã cã ACTA nu va schimba nimic în Uniunea Europeanã, dar va conta pentru Uniunea Europeanã.

Proprietatea intelectualã este Europa de principala materie primã, dar problema este cã ne luptãm în prezent, pentru a le proteja în afara Uniunii Europene. Acest lucru doare companiile noastre, distruge locuri de muncã ºi dãuneazã economiilor noastre. Acest lucru este în cazul în care ACTA se va schimba ceva pentru noi toþi - ca aceasta va ajuta la protejarea locurilor de muncã care în prezent sunt pierdute, deoarece mãrfurile piratate ºi contrafãcute în valoare de 200 de miliarde de euro sunt plutesc în jurul valorii de pe pieþele mondiale.

Deci, permiteþi-mi sã fiu clar: ACTA se va schimba nimic despre modul în care folosim internetul ºi site-urile sociale de astãzi -, deoarece nu introduce reguli noi. ACTA ajutã doar sã punã în aplicare ceea ce este deja lege în prezent.

ACTA nu va cenzura site-uri sau închide-le în jos, ACTA nu va împiedica libertatea de internet sau a libertãþii de exprimare.

Sã taie prin aceasta ceata de incertitudine ºi a pus ACTA, în centrul atenþiei noastre de cea mai mare autoritate judiciarã independentã: Curtea Europeanã de Justiþie.

Acest lucru ar trebui sã ajute claritate sprijine o calm, motivat, deschisã ºi democraticã discuþii privind ACTA - dacã la nivel naþional sau la nivel european. Vom fi, de asemenea, în contact cu alte instituþii europene pentru a explica acest pas ºi de ce nu ar avea sens ca acestea sã facã miºcare fel.'"

source: trade.ec.europa.eu/doclib/press/index.cfm?id=778A

Fosta membra 9am.ro

541 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 18:18

De la: Rosalie, la data 2012-02-22 10:35:01
De la: Sagittarius_A, la data 2012-02-21 20:55:11

detalii....
banuiesc ca ideea ai prins-o totusi

Ei, daca lasam deoparte supozitiile ... stii cine se ascunde in detalii
Ideea e ca nu se cade sa continuu cu mixtura de subiecte ACTA / Anonymous fiindca se califica distinct.
Mai cred ca ACTA e deja un cartof fierbinte: asa ca dac-as fi CE (sa zicem Comisar pentru comert) as sesiza CJUE sa decida ei daca incalca sau nu legislatia UE (prevederi din Tratate si niste libertati acolo, din Titlul II al Cartei drepturilor fundamentale), macar ca de-abia s-au pronuntat intr-o speta ce poate fi invocata drept precedent. Dac-as fi PE, as miza ca pana apuca sa decida Curtea mai trece timp, nemaivorbind ca si dupa ce o face, procedurile parlamentare imi permit sa tot aman decizia pe fond (aprobarea sau respingerea Acordului), ca sa vad cum se misca altii. De exemplu Germania, care nu numai ca nu a semnat ACTA, ci mai are si un hingher de Tribunal Constitutional care inca din 2010 a declarat neconstitutionala o lege care transpunea o Directiva CE (aia cu stocarea traficului de date in telecomunicatii - cine cauta, o si gaseste, decizia asta de la Karlsruhe). Iar dac-as fi comisie de specialitate l-as desemna ca raportor pe unul apartinand unui grup politic care cam maraie cand vine vorba de ACTA.
Si m-as jura pe ce am mai sfant ca intreaga procedura de decizie, inclusiv dezbaterile, vor fi TRANSPARENTE.
Ci om vedea

Deci, e superfluu sa mai discutam despre ACTA o buna bucata de vreme. Chiar daca Romania, impreuna cu alte 29 de state, a semnat Acordul, ratificarea lui va astepta haaat, pana vine vestea ... de la Apus (ca de la Rasarit, aia pot face ce vor)

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2012, ora 18:53

De la: Rosalie, la data 2012-02-22 10:33:11

Mai baiete! Ai scris INTERES NATIONAL, nu securiate nationala. TU cu mana TA

Poate te traznesc acum de nu te vezi direct de pe matura mea, prin globul tau de cristal

Mai fetito ,pana sa "trasnesti" tu pe cineva ,ai face bine sa faci acea diferenta de care am pomenit ,bine ca recunosti , stai pe matura in loc sa'i dai folosinta de rigoare ,nu te mai da desteapta, nu sunteti tot grupul vostru decat o banda ordinara de hoti ,cat de curand ve'ti ramane amintire..........

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Gruparea ANONYMOUS
Mergi la: