back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dezvoltatorul romaniei,nicolae ceausescu!

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 18:06

De la: gabigabi2, la data 2012-06-11 07:44:43
De la: nastasemihail, la data 2012-06-11 02:29:43Tramplica, treci si tu la Ili....Dupa aia la costi....apoi Bu....s
Ca se apropie 2014......

stai sa trecem de 2012 intii !

2012 inainte de 2013 sau dupa 2011?........................parol!

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 21:12

De la: gabigabi2, la data 2012-05-31 08:09:59
De la: Black_Friday, la data 2012-05-30 22:03:56
De la: sirboby, la data 2012-05-30 21:55:18
De la: gabigabi2, la data 2012-05-29 15:25:22semnaleaza-mi-l si mie cind il vei gasi !

De ce ? Sa-i cautati nod in papura? Ala nu, ca a fost comunist,ala nu, ca nu a fost comunist,ala nu, ca e dictator(cum o trebui sa faca cineva ordine intr-o banda cu hoti,prin ce mijloace democratice 0 ! Zici ca ai vrea sa vina Tepes,dar tare mi-e frica ca,atunci cand ar lua prima masura ,o sa se faca furtuna ,ca e dictator,ca nu respecta legea(care fie vorba intre noi e data de hoti cu portite de scapare pentru cine stie unde sunt portitele,ca nu respecta constitutia ,facuta special pentru a incurca caile,,politichiei''ca sa nu poata nimeni sa le descurce(gen parlamentul da legi dar si guvernul poate da ordonante cu putere de lege,deci tot lege etc
Asa ca la romani ca la romani! Stam si belim ochii la TV(fiecare pe ce canal vrea si luam de bun tot ce le be........se mintea unor ,,intelectuali'' analisti si para analisti si mintosi de le bubuie mintea ...............etc. si pierdem esentialul,ca renuntam sa mai judecam pe cineva cu capul din dotare si ne transformam in niste zombi care urmeaza calea faurita de acesti mintosi)!
Eu am renuntat de mult sa mai privesc emisiunile de analiza politica de la tv! Asa ca in aceasta privinta sunt ca pe vremea lui ceasca din cand in cand mai ,,inchiriez un video ''si ma uit la un film! Urmeaza sa stam pe intuneric ,ca de creste pretul la energie,caldura ...........= o gramada de debransati, salamul rationat (stai nu sari ca nu statul il rationeaza ci pretul si lipsa banilor) cu soia,(pe ala l-am impuscat ca ne baga soia in salam ca la vre-o 2-3 ani sa ne zica la tv ca soia e buna si sanatoasa)
Dar eu ma rog la Dumnezeu sa-i dea romanului mintea ce a de pe urma si sa inteleaga ca fara munca si fara sacrificii nu se face nimic(nici intr-o familie si nici in alta familie mai mare numita familia Romania!!
Asa ca toate cele bune si Doamne fereste-i pe romani de ei ,de prieteni si de dusmani si da-le lor atata minte cata le lipseste(cam multa trebuie dar tu poti orice) !
.!

Prietene, te chinui degeaba! Poti sa-i scoti politicienii pe banda rulanta, ca pe iepuri din palarie, la circ. Ala nu e bun, ca are parul lung, ala nu e bun ca e chel, ala nu, ca nu-i de-al nostru...Pina cand nu ii scoti pe Chiul&Tonta, tot degeaba!

da'nu-i adevarat asta ! am mai spus, dar ce sa fac daca tu nu tii minte ca pina-n 2014 mai am timp sa ma uit bine , ca sunt libera sa aleg , ca Nimic nu-i batut in cuie !

Mai bine ai be........casca ochii cu cine votezi in 2012! Pana in 2014 mai e!

Raporteaza abuz de limbaj
Suge�i un corn cu lapte, dac� n-ave�i din�i �i num�ra�i-mi ou�le, c� mi-am ie�it din min�i B�i animalule, nu vezi? Voi n-ave�i interesuri Iarna nu-i ca vara, v� dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2012, ora 18:31

Un ,,presedinte'' de tara se cearta cu,, conducatorul tarii'' ,care ,cine,ce si cum se plimba mai mult cu avionul!.........................................pe banii cui?pe banii cui se cearta si se plimba?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2012, ora 20:23

La gradinta doi ....................doi politicieni!
-doana educatoare .............................sa faceti ce va sun!
-bine ,bine.....................impuscati-l!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 16:31

(ROMANI)?????......................................DIN'89 SI PANA-N ZIUA DEASTAZI!
CE NATIE ESTE(ROM)ANIA?????????

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 20:23

romania,subect de discutie in FRANTA la testele de cunostinte GENERALE

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 20:34

De la: Tramp, la data 2012-06-22 20:23:58La gradinta doi ....................doi politicieni!

piratule, daca te-ai prins, explica-mi si mie

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 20:07

Pioner,soimii si alte cele ale copilarieii,erau lucruri bine facute!Acum avem doctori in toate meseriile,numai meseriasi nu mai se gasesc!
Diplome de DOCTORI.............................................copy paste

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 20:09

De la: _Ingrid, la data 2012-06-23 20:34:43
De la: Tramp, la data 2012-06-22 20:23:58La gradinta doi ....................doi politicieni!

piratule, daca te-ai prins, explica-mi si mie

EU?
Normal ca m-am prins,caci beau mult lapte!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2012, ora 22:10

BEYYYYYYY..................................................fraierlor,BASE este mai ,sau cel mai ,ca si IMPUSCATU!
Economia LUI,a fost pusa la fiare vechi,poate vapoarele!.......................taiate la R.E.M.A.T de firmele lui BASESCU,specializate pe taiat de vapoare!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2012, ora 20:23

Basecu,este mai periculos ca si CEAUSESCU!
Periculos ,pana acolo incat voia sa fure vilele de protocol a POPORULUI!
Care popor si a cui?????
Sa traiti bine tovarasi..............!Fiecare cu vila lui!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2012, ora 22:19

Atat de bine vom trai,incat desertificarea SUDULUI ROMANICEI VA FI UN FAPT REAL,DATORITA DISTRUGERII SISTEMULUI DE iorigatii FACUT DE (CEAUSESCU)....................................!
sA TRITI BUNE!....................................................LAMPA LUI aladin!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 2 August 2012, ora 19:01

Basescu,mai rau ca si CEAUSESCU SUCCESURI de ()democreatie....!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 2 August 2012, ora 19:11

DACA VOI NU MA VRETI!(EU) va vreau!
Ultimile cuvinte pe care lea pronuntat CEAUSESCU in momentul cand a fost sinucis...............!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 10 August 2012, ora 19:51

MArea adunare nationala,a fost invocata de Ceausescu in timpul (judecarii),la fel si basescu a invocat votul (romanilor)pentru a nu fi demis..........................romanii au votat ...............daca romanii nu-l vor (el)ii vrea!CURAT MURDAR,coane voda LAPUSNEANU!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2013, ora 12:36

Foaie verde trei scaieti , dragi romani puneti mana pe lopeti

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2013, ora 17:28

De la: Tramp, la data 2013-02-20 12:36:07Foaie verde trei scaieti , dragi romani puneti mana pe lopeti

...................va este frica de munca?????............ niscavai ..... ............diplome???....d'aia.....

zidane

6 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2013, ora 14:14

aplaude interminabile precum reclama nuplecabiltate (miciuna lor pare sa fie adevarata dar vati intrebat daca Romania nu era sub jugul comunistilor si gasti ceausiste)

deci se pare ca am fi sodt de cel putin cinci ori mai dezvoltati si aveam relati mai apropiate cu tarile din care provine progresul universal in lume

lasatine cu comunisti care sau vindut ptr. nevoiile lor personale di dictatura ce a provocat atitea pierderi si dezastre in aceasta tara

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2013, ora 14:31

De la: zidane, la data 2013-02-28 14:14:36

aplaude interminabile precum reclama nuplecabiltate (miciuna lor pare sa fie adevarata dar vati intrebat daca Romania nu era sub jugul comunistilor si gasti ceausiste)

deci se pare ca am fi sodt de cel putin cinci ori mai dezvoltati si aveam relati mai apropiate cu tarile din care provine progresul universal in lume

lasatine cu comunisti care sau vindut ptr. nevoiile lor personale di dictatura ce a provocat atitea pierderi si dezastre in aceasta tara

Daniela
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2013, ora 10:05

Esti cu vaca!La-s ca va linistesc alesii vostri! Din ce tara izvoreste progresul in lume???????

Suge�i un corn cu lapte, dac� n-ave�i din�i �i num�ra�i-mi ou�le, c� mi-am ie�it din min�i B�i animalule, nu vezi? Voi n-ave�i interesuri Iarna nu-i ca vara, v� dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2013, ora 18:00

De la: sirboby, la data 2013-03-02 10:05:30

Esti cu vaca!La-s ca va linistesc alesii vostri! Din ce tara izvoreste progresul in lume???????

...................miorita?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 19:01

agricultura ceausista sa nu se mai faca pe pamantul lui TRAIAN!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2013, ora 18:04

..................sa fie ,sa nu fie.............................nimic din ce a fost nu va mai fi pe acest pamant ,italian,unguresc,german,turcesc,rusesc,......................dar noi ROMANII ????????????

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2013, ora 16:50

Codoi ...............sau cooooooooopi paste?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 16:49

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 20:59

Se lucreaza la TARGOVISTE 2...............

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 15 August 2013, ora 16:55

Ce a fost si ce a mai ramas din munca parintilor, AI NOSTRII PARINTI care au facut din ROMANIA o tara AGRAR INDUSTRIALA...................acum suntem o TARA DE CERSETORI,o tara plina de (SUCCESURI SI COPY PESTU-RI)..........DUPA BLOCURI...............dupa blocuri sunt ..................

Fosta membra 9am.ro

85 mesaje

Postat pe: 15 August 2013, ora 21:36

OPRITI RAGETELE BESTIILOR BASISTE BLACK_FRIDAY SI REVENITU !JOS NAZISMUL BASIST! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA, UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII !
AFARA CU AGENTII BASISTO-FASCISTI BLACK_FRIDAY SI REVENITU ! RUSINE VUVUZELELOR TOCMITE, BESTII SECURISTE SCARBOASE SI CANTATOARE DE ODE PREZIDENTIALE ! NU MAI TOLERATI HAITA DE SOBOLANI COLABORATIONISTI SI SECURISTI RAIOSI PARACIOSI !

CETATENI, NU VA PIERDETI SPERANTA ! HAITA DE BESTII BASISTE VA FI ZDROBITA IN CURAND !

2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aqu�! De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08 Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva. Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data... OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 August 2013, ora 15:17

De la: Tramp, la data 2013-08-15 16:55:41Ce a fost si ce a mai ramas din munca parintilor, AI NOSTRII PARINTI care au facut din ROMANIA o tara AGRAR INDUSTRIALA...................acum suntem o TARA DE CERSETORI,o tara plina de (SUCCESURI SI COPY PESTU-RI)..........DUPA BLOCURI...............dupa blocuri sunt ..................

"Hai la lupta cea mare
rob cu rob sa ne unim..." !
crezi ca mai e posibil in conditiile in care nu VINE NIMENI de dinafara sa ne fta si pe noi, conf cu bancul cu Ion si Mariuta in noaptea nuntii , sa o facem ?

Fosta membra 9am.ro

85 mesaje

Postat pe: 18 August 2013, ora 17:49

SESIZATI ORGANELE LEGII ! SA INTERVINA CINEVA ! ! ! ! !BANNATI TERORISTUL BASIST CARE AMENINTA CU MOARTEA ! MIE SI FAMILIEI MELE NE ESTE FOARTE FRICA SA IESIM DIN CASA ! OPRITI RAGETELE BESTIILOR BASISTE BLACK_FRIDAY SI REVENITU ! OPRITI HAITA BASISTA COLABORATIONISTA, UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII !
2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY :
BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape.Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele. Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aqu�
Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08
Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva.
Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
OPRITI TEROAREA BASISTA ! ALUNGATI TERORISTII FASCIST-BASISTI DE PE ACEST FORUM, DIN SPATIUL VIRTUAL ! ! ! NU MAI TOLERATI HAITA DE SOBOLANI COLABORATIONISTI SI SECURISTI RAIOSI ! !

ANIMALELE BASISTE SALBATICE NU AU NIMIC SFANT ! SA FIE PEDEPSITE LEPRELE TERORISTE, CU MAXIMA URGENTA ! ! ! ! !

2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aqu�! De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08 Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva. Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data... OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
Pagini: << 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Dezvoltatorul Romaniei,Nicolae Ceausescu!
Mergi la: