back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dezvoltatorul romaniei,nicolae ceausescu!

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Mai 2012, ora 23:17

De la: gabigabi2, la data 2012-05-05 16:24:50@Sirule, spune pe bune ! care-i solutia ta ? nu ma mai aburi : pe cine mergi tu ,crezind c-ar fi altfel ? zi-i Concret !

Solutia???????????? Daca ti-as spune solutia care-mi infloreste in minte............................ai zice ca sunt reincarnarea lui Tepes! Dar fara gluma pana acum nu stiu,pentru ca nu a inceput inca campania electorala! Dar in nici un caz nu as vota cu uniunea USL ,si nici cu PDL nu ma trage inima! Vadim ,desi e foarte destept si cinstit, mi se pare prea usor de provocat, deci sunt un indecis ! Sa vedem cine mai apare...............! DD de promis promite frumos dar.......................! Ramane sa ma hotarasc in campania electorala! Dar sigur,cu riscul de a alege ,desi nu vreau intre DD si CV Tudor nu mai vreau PSD,PNL,UDMR,PC etc. Sau PNTCD as vota daca ar mai candida! de ce ai sa ma intrebi.............................pai au fugit toate leoazele oportuniste din el si au ramas cei care iubesc doctrina taranista! Dar ti-am scris inca astept!!!!!!!!!!!!!!

Suge�i un corn cu lapte, dac� n-ave�i din�i �i num�ra�i-mi ou�le, c� mi-am ie�it din min�i B�i animalule, nu vezi? Voi n-ave�i interesuri Iarna nu-i ca vara, v� dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2012, ora 11:08

De la: sirboby, la data 2012-05-06 23:17:56
De la: gabigabi2, la data 2012-05-05 16:24:50@Sirule, spune pe bune ! care-i solutia ta ? nu ma mai aburi : pe cine mergi tu ,crezind c-ar fi altfel ? zi-i Concret !

Solutia???????????? Daca ti-as spune solutia care-mi infloreste in minte............................ai zice ca sunt reincarnarea lui Tepes! Dar fara gluma pana acum nu stiu,pentru ca nu a inceput inca campania electorala! Dar in nici un caz nu as vota cu uniunea USL ,si nici cu PDL nu ma trage inima! Vadim ,desi e foarte destept si cinstit, mi se pare prea usor de provocat, deci sunt un indecis ! Sa vedem cine mai apare...............! DD de promis promite frumos dar.......................! Ramane sa ma hotarasc in campania electorala! Dar sigur,cu riscul de a alege ,desi nu vreau intre DD si CV Tudor nu mai vreau PSD,PNL,UDMR,PC etc. Sau PNTCD as vota daca ar mai candida! de ce ai sa ma intrebi.............................pai au fugit toate leoazele oportuniste din el si au ramas cei care iubesc doctrina taranista! Dar ti-am scris inca astept!!!!!!!!!!!!!!

multumesc ptr. sinceritate ! vom vedea !

Raporteaza abuz de limbaj
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2012, ora 18:29

De la: gabigabi2, la data 2012-05-07 11:08:04

multumesc ptr. sinceritate ! vom vedea !

Cu placere! PNCTD as vota cu conditia sa nu primeasca leoazele inapoi!
La prima9(numai una,nu mai multe) leoaza primita i-as da si pe aia!

Suge�i un corn cu lapte, dac� n-ave�i din�i �i num�ra�i-mi ou�le, c� mi-am ie�it din min�i B�i animalule, nu vezi? Voi n-ave�i interesuri Iarna nu-i ca vara, v� dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2012, ora 19:32

De la: Radu_b10, la data 2012-05-06 12:51:54
De la: 9am_184, la data 2012-05-06 12:24:34...no, c-amu tapat-ai fain sogore, amu dau io glaja, da�sa nu te-astepti sa te si priceapa careva la tine tapulitura neaosa, multi is dusi de cap , rabdule!

Si aice dau de tine, mai bivole ????
Poi la politica si fotbal tot romanul se pricepe ! S-o gasi unul sa deie cu boata in mine !!
Mi-s invatat de amu ! Dau si eu pe forum ca sa-mi treaca timpul ! Crezi daca trimit din "Capitalul" lui Marx sau "Etica" lui Spinoza ( aici avem a ne certa, ca altfel am inteles! eu demonstratia geometrica !), ajuta la ceva ??? Apoi daca citesc ce inavata pruncii astazi la "istorie" despre Romania, ma crucesc si nu pot sa cred ca suntem asa de prosti ( prin reprezentantii nostri-legal alesi!)

Rabdule, ATENTIE !

9am_184

729 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2012, ora 18:46

...Intr-adevar mai Kasketa, sorry, ai dreptate, mea culpa,am incurcat numaratorii fractiilor....

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/18980/basescu/basescu-pag...

.....acum ti-astept concluzia, sogore !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 00:40

gabi uite de ce vreau solutia Tepes!
uite pentru ce nu gaseai mancare!
www.youtube.com/watch?v=D8jmXFDBiTk&feature=related
priveste si plangi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 14:15

De la: 9am_184, la data 2012-05-07 19:32:24
De la: Radu_b10, la data 2012-05-06 12:51:54
De la: 9am_184, la data 2012-05-06 12:24:34...no, c-amu tapat-ai fain sogore, amu dau io glaja, da�sa nu te-astepti sa te si priceapa careva la tine tapulitura neaosa, multi is dusi de cap , rabdule!

Si aice dau de tine, mai bivole ????
Poi la politica si fotbal tot romanul se pricepe ! S-o gasi unul sa deie cu boata in mine !!
Mi-s invatat de amu ! Dau si eu pe forum ca sa-mi treaca timpul ! Crezi daca trimit din "Capitalul" lui Marx sau "Etica" lui Spinoza ( aici avem a ne certa, ca altfel am inteles! eu demonstratia geometrica !), ajuta la ceva ??? Apoi daca citesc ce inavata pruncii astazi la "istorie" despre Romania, ma crucesc si nu pot sa cred ca suntem asa de prosti ( prin reprezentantii nostri-legal alesi!)

Rabdule, ATENTIE !

9am_184

729 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2012, ora 18:46

...Intr-adevar mai Kasketa, sorry, ai dreptate, mea culpa,am incurcat numaratorii fractiilor....

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/18980/basescu/basescu-pag...

.....acum ti-astept concluzia, sogore !

of, sogore !...
...d�apai nu de help aveam io nevoie Rabdule, ci de-o concluzie!
...o concluzie d�aia bazata pe lojica deductiva extrasa din inductiva pe care ti-am pus-o la dispozitie, ca doar ti-s baci !
...ia sezi colea pe-o rana, traje sumanu�su�tine, slabeste stransoarea chimirului, si ia o glaja de horinca, sau poate a vre una de palinca, da�mai faina-i una de jin ars, no, ia pe-alese si dupa gust, ce ti-a placea, da�ia si-otar�de pita crumpuita, cu slana, slana dintr-un godac hranit cu al mai bio cucuruz, brisca, o ai la tine ?...ca p�a me n-o s-o dau,..Rabdule!...no s-amu hai sa traim cat ne-o fo dat, da�nu ase, de-amboulea, ci cu judecata, cu ratiune, ca doara nu suntem asemenea dobitoacelor din ograda, amu stai si judica contextul exparimentului:
...tu de colea, huuuu!...din cetera si zombora, c-am zas, c-am dres, ca facui de cele nefacute,... ailalti de dincolo, huuuu!...din toti rarunchii...ca ase, ca pe dincolo !
...no amu trimis-am clopu� pa ceafa si am dezvelit incinta gandelului,... din care am scos �ist expozeu de manual in care v-am imbarligat lojicili tuturor, no,...ca sa vaza si-a me curiozitate pana unde va duce glagoriile.
...deci: element ajutator Rabdule, mea culpa, sorry, incurcatu�numaratorilor dintr-o "grava" eroare,....aaaaaa!?...nu-ti sujereaza nic contextual !?....X-ului, Einstein, citat eronat, Geta, "ciurdaru"�tau VS --->9am184.....aaaaaa !? nic !?....hai nii...mai ia o palinca, o tar�de slana cu pita crumpuita, si mai judica, pa lojica deductiva,.....si lasa-i p�aia de pe celalalt topic, al flatulentului, c-am io ac si de sumanu�lor, o sa li-l transform in cojocele, ca si-aia-s nauci da cap si le-o plecat mintili cu ziurelu�...ma,Rabdule,io,... multam-fain si ptr. help-ul cela pa care l-ai prapadit pent�mine!.. daraaaa...no, amu iar astept ,...concluzia Rabdule, judicata lojica, de valoare, Rabdule!...aiasta voisc, aiasta mi-i pohta ce-o pohtesc, Rabdule!

Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 19:30

Ma mananca tastatura si nu poci sa m-abtin .

Probabil ca e important acel " sorry " , ca prea venisi cu puterea exemplului...

Da' recunoaste ca si tu i-ai facut o primire cu salve de tun !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 22:42

Fiindca pe aici sinteti multi mai tineri ca mine, am sa spun ce stiu din acea epoca. Am prins-o din plin cind eram pe maxim.

Intr-adevar Ceausescu a avut meritul unei organizari f mari a intregii tari. Unii spun ca baza a pus-o cel anterior lui, sau cei. E posibil. dar dezvoltarea a fost prea ampla, sa fi avut un merit f mare cei anteriori.
Munca a fost a intregii tari.
Erau niste directii de dezvoltare, la nivel de intreaga economie, care trageau toate domeniile. Si bineinteles, investitiile veneau de la buget. De aceea era un deficit enorm.
Nu existau bani din exterior, practic deloc. Inafara acelor imprumuturi, facute in deceniul 7. Ptr petrol, minereuri si licente.
Recunoscute in public chiar de el, ca fiind greseli, in deceniul 8. Imprumuturile au tinut in loc, dezvoltarea tarii in deceniul 8, din momentul inceperii platii lor.
Se taiasera f multe facilitati ptr oameni, ptr a merge in investitii, acei bani.

Criza energiei, la noi, a fost intirziata cu citiva ani. A inceput practic, in 80-81. Bineintele cu inflatie coordonata, cu frig in case, cu ratii la alimente.
Cauza, a fost caderea unei piete f mari si o sursa mare de petrol. Irakul si Iranul, ce intrasera in razboi.
Plata datoriilor, a fost in tandem cu criza petrolului din orient.
Practic dezvoltarea tarii a fost incetinita in deceniul 8.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2012, ora 01:10

Si chiar, Rominia a avut o libertate f mare, in initiative pe mai multe planuri. Politica externa....partial.
Si economic. Nu era nevoie sa se ceara aprobari de la altii ptr investitii, chiar f mari. Bugetul de stat, administrat in tara.
Acum e dezastru cu orice fel de libertate......trebuie aprobare de la....tentrul ioropei.
Iar tara care da aprobari....e in pragul colapsului.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
CAMELEONII

164 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 10 Mai 2012, ora 23:07

De la: Tramp, la data 2011-11-17 13:38:52Intre anii'60 si '89 Romania a cunoscut o puternica dezvoltare ,pe toate liniile!

www.youtube.com/watch?NR=1&v=sxAA7hu7phE&feature=endscreen

Traian B�sescu a venit azi la Cluj pentru a le transmite oamenilor s� mearg� �n 29 iulie la vot indiferent de modul �n care aleg s� voteze ...dar ar prefera un DA sa plece pe mare......
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 08:58

De la: nastasemihail, la data 2012-05-09 01:10:26Si chiar, Rominia a avut o libertate f mare, in initiative pe mai multe planuri. Politica externa....partial.
Si economic. Nu era nevoie sa se ceara aprobari de la altii ptr investitii, chiar f mari. Bugetul de stat, administrat in tara.
Acum e dezastru cu orice fel de libertate......trebuie aprobare de la....tentrul ioropei.

Cine mai vrea in EUROPA? ...................

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 17:05

De la: Tramp, la data 2012-05-14 08:58:19
De la: nastasemihail, la data 2012-05-09 01:10:26Si chiar, Rominia a avut o libertate f mare, in initiative pe mai multe planuri. Politica externa....partial.

vrem - nu vrem, Suntem in Europa....dar daca vreti voi cu totdinadinsul, putem trage Cortina iar !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2012, ora 17:38

De la: gabigabi2, la data 2012-05-14 17:05:28
De la: Tramp, la data 2012-05-14 08:58:19

vrem - nu vrem, Suntem in Europa....dar daca vreti voi cu totdinadinsul, putem trage Cortina iar !

Nu cred ca vrea cineva sa traga cortina. Dar trebuiesc impuse reguli si de la tarile mai noi.
Sa nu uitam ca noi am decazut ca tara cind eram orientati invers. Si am inceput sa ne ridicam, cind eram relativ independenti.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 17:45

adica acum zici ca suntem "ridicati " unde ? in genunchi ?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2012, ora 20:06

De la: gabigabi2, la data 2012-05-14 17:45:45 adica acum zici ca suntem "ridicati " unde ? in genunchi ?

Asa de ridicati? Poate in 4 labe...........................! Si ne ,,iubesc'' toti Cel mai tare politicienii nostri..........................!

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 14 Mai 2012, ora 22:17

Pentru cei care au uitat iepoca di aurr, ii invit pe TVR Cultural azi, ora 22,15!!
E valabil si pt. cei care n'au uitat si vor sa le transmita mai departe generatiilor care ne vor urma!!

"NIHIL SINE DEO!"

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2012, ora 08:34

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2012, ora 04:10

De la: vasile_vali, la data 2012-05-14 22:17:33Pentru cei care au uitat iepoca di aurr, ii invit pe TVR Cultural azi, ora 22,15!!
E valabil si pt. cei care n'au uitat si vor sa le transmita mai departe generatiilor care ne vor urma!!

"NIHIL SINE DEO!"

,,Iepoca di aurr'' e istorie...................Vezi ca vine epoca de kkat sub patronajul USL(PSD,PNL,unde tu esti un,,greu''etc.) Euro a ajuns la 4,6 roni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taxele primeaza,manevrele au inceput!!!!!!!!!!!!!!INTELECTUALILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA VA STE-A EPOCA VOSTRA IN GAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tradatori lachei idioti ce sunte-ti!
Mai ai spume la cioc acum?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2012, ora 17:56

De la: sirboby, la data 2012-05-25 04:10:38
De la: vasile_vali, la data 2012-05-14 22:17:33Pentru cei care au uitat iepoca di aurr, ii invit pe TVR Cultural azi, ora 22,15!!

"NIHIL SINE DEO!"

,,Iepoca di aurr'' e istorie...................Vezi ca vine epoca de kkat sub patronajul USL(PSD,PNL,unde tu esti un,,greu''etc.) Euro a ajuns la 4,6 roni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taxele primeaza,manevrele au inceput!!!!!!!!!!!!!!INTELECTUALILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA VA STE-A EPOCA VOSTRA IN GAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tradatori lachei idioti ce sunte-ti!

si iepoca lui Boc si Base....un rahat si-o flatulenta, in ce categorie o pui ? te-ai simtit chiar atit de confortabil in ea, de esti atit de suparat ?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2012, ora 22:30

De la: gabigabi2, la data 2012-05-25 17:56:24
De la: sirboby, la data 2012-05-25 04:10:38

"NIHIL SINE DEO!"

si iepoca lui Boc si Base....un rahat si-o flatulenta, in ce categorie o pui ? te-ai simtit chiar atit de confortabil in ea, de esti atit de suparat ?

Pai sunt suparat ca astia se tot succed la tron si nu face nimeni nimic! ,,iepoca'' de kkat a lui boc e istorie si aia!
Si apoi nu ma facea Vasile albie de porci nu tuna si fulgera cand indrazneai sa zici ceva de USL(PNL al carui membru,era sa scriu organ,e)? Uite ca s-a ajuns Vasile mare ...............e la guvernare! Ce face????????????????????
Ce au invatat la Stefan Gheorghiu! Eu sunt comunist stiu!
Traiasca USL ! (sau pot scrie Traiasca PDL,PNL,PDSR,FSN etc) E EXACT ACELASI LUCRU!
DE CE NU IESI VASILE IN STRADA SA APERI DEMOCRATIA CA ASTA IARNA? Poate ca ai motivele tale????!!!!!(financiare ???????????? )
Si daca ai aparat-o asta iarna cum te bateai cu chirpicul in piept CE AI REZOLVAT??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Intelectualule! Desteptule! Frumosule!
CE BINE DE MINE CA SUNT ,,UN CAPSUNAR COMUNIST PROST SI NEALFABETIZAT'' CUM IMI ZICEAI
CU CEVA TIMP IN URMA
Decat intelectual ca tine..........................!
Traiasca Vadim sau DD daca nu mai intra altii in cursa! Oricum mai rau decat astia.......................si apoi le mai dam o pauza partidelor parlamentare ca poate au obosit!
Stiu Pasile nu te mai obosi sunt ,,prost''!
Eu trebuie sa ma bucur ca a crescut euroiul,dar parca nu imi prea vine ! Mandria de a fi roman nu ma lasa!
Toate cele bune va las cu taxele pe mici ,bere(ca tot vine vara),sa moara oamenii prin spitale (Dumnezeu sa-i ierte!) dar sa se deblocheze fonduri pentru telenovelisti! Ce a facut cu banii actorul Serban Ionescu? Oare guvernul SUA a deblocat fonduri pentru Patrick Swayze????????????
De ce sunt asa suparat gabi? Pai decat cu prostii la castig mai bine cu smecherii la paguba!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2012, ora 11:44

PS: gabi,spre deosebire de voi,EU NU SUNT INREGIMENTAT POLITIC,ASA CA AM VOIE SA CRITIC PE TOATA LUMEA! SI OPOZITIA SI PUTEREA,ORICARE AR FI ELE! Oamenii politici care ar fi putut sa ma reprezinte sunt morti de mult si curentul acela numit patriotism e la fel de mort(sau ma rog e in moarte clinica, cu ,,aparatele''(eu si altii ca mine,din pacate tot mai putini) pe baterii ,pentru ca au fost scoase din priza!
Asa ca nu sunt de nici o parte a baricadei,pana am sa gasesc un alt om politic care sa-mi trezeasca admiratia ..........................si pentru romani pace si minte multa!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2012, ora 17:54

Sa mergem ,,TOT INAINTE''.........................................

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2012, ora 17:58

Benzina s-a scumpit.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2012, ora 18:03

De la: nastasemihail, la data 2012-05-26 17:58:58Benzina s-a scumpit.

Iara PUTIN,a ramas stabil.............!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2012, ora 18:37

De la: nastasemihail, la data 2012-05-26 17:58:58Benzina s-a scumpit.

Ceausescu e de vina!
sa se vanda cate-o picatura ca de atat avem bani.......................!sau ne aducem aminte cum ne ,,descurcam''pe vremea lui,si ne ,,descurcam sa-i furam vecinului picatura......................ca bani de unde?
Dar bine ca traiesc bine austriecii,rusii si alte popoare! Ce daca !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2012, ora 19:15

De la: sirboby, la data 2012-05-26 11:44:12 PS: gabi,spre deosebire de voi,EU NU SUNT INREGIMENTAT POLITIC,ASA CA AM VOIE SA CRITIC PE TOATA LUMEA! SI OPOZITIA SI PUTEREA,ORICARE AR FI ELE! Oamenii politici care ar fi putut sa ma reprezinte sunt morti de mult si curentul acela numit patriotism e la fel de mort(sau ma rog e in moarte clinica, cu ,,aparatele''(eu si altii ca mine,din pacate tot mai putini) pe baterii ,pentru ca au fost scoase din priza!
Asa ca nu sunt de nici o parte a baricadei,pana am sa gasesc un alt om politic care sa-mi trezeasca admiratia ..........................si pentru romani pace si minte multa!

si eu CUM sunt inregimentata ? Nu sunt membrul partidului liberal si , ca si tine, sunt libera sa-mi schimb parerea oricind, daca ceea ce fac incepe sa-mi puta prea tare !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2012, ora 00:47

De la: gabigabi2, la data 2012-05-27 19:15:06
De la: sirboby, la data 2012-05-26 11:44:12 PS: gabi,spre deosebire de voi,EU NU SUNT INREGIMENTAT POLITIC,ASA CA AM VOIE SA CRITIC PE TOATA LUMEA! SI OPOZITIA SI PUTEREA,ORICARE AR FI ELE! Oamenii politici care ar fi putut sa ma reprezinte sunt morti de mult si curentul acela numit patriotism e la fel de mort(sau ma rog e in moarte clinica, cu ,,aparatele''(eu si altii ca mine,din pacate tot mai putini) pe baterii ,pentru ca au fost scoase din priza!

si eu CUM sunt inregimentata ? Nu sunt membrul partidului liberal si , ca si tine, sunt libera sa-mi schimb parerea oricind, daca ceea ce fac incepe sa-mi puta prea tare !

Pai gabi ,,inregimentarea'' ta consta in faptul ca tu ai puncte comune cu politica PNL-ului,(monarhia etc.). Esti fana a PNL-ului! Si ca o paranteza nu a inceput sa-ti puta? Ce alianta e USL-ul? Sunt conducatorii PNL liberali adevarati? Eu nu cred!
Eu in schimb nu ma regasesc in politica(doctrina) nici unui partid! Sunt comunist,fascist cum vrei tu(sau vasile ,sau altii) sa-mi ziceti! Eu m-as regasi in politica unui partid(oameni politici independenti) care ar face o politica pro Romania si pro romani! Si as vrea,nu un presedinte jucator,ci un stat jucator! Un stat care sa aiba actiuni ,firme,etc, si care sa dicteze preturile(corecte) care sa nu joace dupa cum ii canta o multinationala,o banca(sau mai multe),care sa nu vina sa-mi zica ca nu are ce face atunci cand creste pretul nejustificat la combustibil,care sa imi zica ca nu poate obliga un lant de magazine sa vanda produse romanesti,care sa nu vina sa-mi zica ca se intarzie constructia unei autostrazi vitale pentru tara pentru ca un ,,propietar de pamant vrea milioane de euro pe metru patrat(pamantul e al TARII nu a iesit nimeni din mama sa cu ha de gat,si eu am pamant mostenire,dar daca va trece vreodata o autostrada pe acolo vai accepta expropietarirea la un pret corect)!
Pe mine nu ma intereseaza daca masurile sunt de stanga,de dreapta,de centru,comuniste,fasciste,extraterestre,divine etc,(sau daca cei care sunt sus sunt cu 100 de mastere,sau nu au decat profesionala,)atat timp cat nu sunt indreptate(sau cei care sunt sus fac treaba buna) impotriva Romaniei si poporului roman, in primul rand, si apoi impotriva omenirii in general,a naturii etc.! Eu vreau o mixtura intre comunism(partea buna a lui)capiatlism (partea buna a lui) etc.
Exemplu :statul la care visez eu are lantul lui de magazine(benzinarii etc)unde pune un pret CORECT, cu profit ,cheltuieli,imppozite etc.dar care sa aiba un profit uman,nu batjocura pe care o practica firmele private! Si atunci mai cumpara cineva de la privatii daca pretul nu e corect? Nu! Privatul ori trebuie sa se alinieze la pretul corect (REPET PRETUL SA FIE CORECT),ori sa descopere un produs calitativ superior care sa fie preferat de cumparator! De cumparatorii care isi permit!
Functionarii publici sa fie amabili dar neanduratori cu cei care incalca legea! Statul sa isi puna problema drepturilor oamenilor cinstiti intai si apoi daca infractorii,traiesc bine! Cei care actioneaza impotriva societatii trebuie ,nu intretinuti de aceasta,ci pusi la munca in folosul acesteia! Etc.
Dar poate sunt idealist ,comunist,nostalgic,fascist,nazist sau cum vreti voi!
O seara buna va doresc tuturor!De fapt noapte buna pentru voi! Si un ultim lucru,aici poti fi manager si fara facultate daca ai ,,skil''-ul necesar!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2012, ora 00:50

Hai linistiti-va, ca....candideaza Valentin.......
Asa am auzit.
Mai e pina atunci.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2012, ora 01:03

De la: nastasemihail, la data 2012-05-28 00:50:33Hai linistiti-va, ca....candideaza Valentin.......
Asa am auzit.
Mai e pina atunci.

Care Valentin??????????????

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2012, ora 01:08

Ceausescu.

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Dezvoltatorul Romaniei,Nicolae Ceausescu!
Mergi la: