Info
x
Companiile de asigurari
|
9am176739 16 mesaje Membru din: 8/12/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2011, ora 19:12
Cati dintre voi aveti o asigurare incheiata?Sunt sigura ca aproape toti:un RCA,o asigurare de sanatate,de casa,pt pensie...Dar oare vi se pare corecte aceste asigurari?As vrea sa stiu cine s-a confruntat cu o problema,de exemplu sa fi fost asigurat si sa se fi intamplat un eveniment ,iar compania sa nu va fi despagubit.Eu am avut probleme cu o companie,am fost asigurata pt pensie si sanatate,am platit 4 ani,iar cu criza asta am hotarat sa-mi retrag banii...Surpriza!Deabia am putut sa rascumpar polita,si bani am luat nici 20%!!!Mai rau decat la banca!
Deci,toate companiile de asigurari,sunt de fapt escroci care traiesc pe banii nostri munciti,ii folosesc cum vor ei,iar cand e sa ne dea,incep sa caute nod in papura,ca de fapt e vina noastra si nu avem drept de despagubire!Niste camatari escroci,asta e parerea mea de asigurari,de orice fel!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Februarie 2012, ora 06:25
Prin contractul de asigurari se spune ca in primii 3 ani, nici nu se recupereaza banii. Deci dupa 4 ani, e normal 20 %. De abia dupa 10 ani, poti recupera pina in 70 %.
Iar asigurarea e asigurare, nu depunere la banca ptr pastrarea valorii banilor. O asigurare are alt scop. Numai cele de viata si de pensie, duc la recuperarea banilor, fara eveniment. La celelate banii dispar, daca nu este eveniment. La noi nu se intelege teremenul de asigurare. Iar asigurarile nu sint facute ptr veniturile noastre, ci ptr cele din alte tari, cu venituri mai mari. De aceea sint refuzate.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|

Deci,toate companiile de asigurari,sunt de fapt escroci care traiesc pe banii nostri munciti,ii folosesc cum vor ei,iar cand e sa ne dea,incep sa caute nod in papura,ca de fapt e vina noastra si nu avem drept de despagubire!Niste camatari escroci,asta e parerea mea de asigurari,de orice fel!!