Info
x
Pina cand?
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2011, ora 13:34
Pina cand vor mai rabda romanii bataia de joc a tiganilor? In fiecare an tiganii se strang de Sf. Maria la Manastirea Curtea de Arges si petrec, cu manele, bautura, gratare...cand foarte bine se stie ca tiganii nu au niciun Dumnezeu! Daca au bani sa-si ridice palatele lor kitsch, cu turnulete, de ce nu isi ridica si biserici unde sa se duca si sa petreaca pina nu mai pot, fara sa acapareze simbolurile romanilor si sa-i oripileze pe credinciosi?
Cat timp ne vom mai lasa calcati in picioare in propria noastra casa? Ne vaicarim ca ungurii vor sa ne ia Transilvania dar ignoram ca tiganii ne-au luat deja toata Romania! Ne-au batjocorit cultura, ne batjocoresc credinta,ne-au acaparat pietele, ne terorizeaza cu interlopii lor. Mai citesc pe Forum postari indreptate impotriva Bisericii si a credintei ortodoxe a romanilor, credinta care ne-a tinut uniti de-a lungul vremurilor, ca popor crestin ortodox, inconjurat de strainii care au vrut sa ne ocupe si sa ne impuna credinta lor, catolica, musulmana, etc. Toti marii Voievozi ai neamului, care au reusit prin veacuri sa tina romanii neocupati de straini, au fost ctitori de biserici, lupta lor pentru independenta s-a bazat pe credinta ortodoxa. Nu inteleg ce va deranjeaza. Nu va obliga nimeni sa credeti in Dumnezeu, nu va duce nimeni cu de-a sila la biserica, faceti ce vreti, credeti in ce vreti, dar lasati-i pe cei care vor sa creada in Dumnezeu sa o faca, atata timp cat si voi aveti libertatea sa alegeti. Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 15 August 2011, ora 13:48
De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 13:34:00Pina cand vor mai rabda romanii bataia de joc a tiganilor? In fiecare an tiganii se strang de Sf. Maria la Manastirea Curtea de Arges si petrec, cu manele, bautura, gratare...cand foarte bine se stie ca tiganii nu au niciun Dumnezeu! Daca au bani sa-si ridice palatele lor kitsch, cu turnulete, de ce nu isi ridica si biserici unde sa se duca si sa petreaca pina nu mai pot, fara sa acapareze simbolurile romanilor si sa-i oripileze pe credinciosi? Ce sa alega bai ce sa aleaga ,ce te ei de etnia mea ?
Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic
am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
liviu_doru2008 87 mesaje Membru din: 17/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2011, ora 14:39
Pana cind , se va face CEVA , vorbele , ala-bala blabla , fis , traim vremuri interesante ,nepregatiti pentru raul ce iese la suprafata pe zi ce trece , asteptam sa vina ...altii sa ne faca ordine in ..ograda , Altii au problemele lor , nu se vede ?Deschideti Ochii !!!
CREDINTA SI CALITATE !!!
|
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 15:50
De la: liviu_doru2008, la data 2011-08-15 14:39:00 "Pana cind , se va face CEVA" este tot la modul impersonal, deci tot vorbe goale! NOI TOTI, trebuie sa facem ceva! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2011, ora 15:58
De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 13:34:00Pina cand vor mai rabda romanii bataia de joc a tiganilor? In fiecare an tiganii se strang de Sf. Maria la Manastirea Curtea de Arges si petrec, cu manele, bautura, gratare...cand foarte bine se stie ca tiganii nu au niciun Dumnezeu! Daca au bani sa-si ridice palatele lor kitsch, cu turnulete, de ce nu isi ridica si biserici unde sa se duca si sa petreaca pina nu mai pot, fara sa acapareze simbolurile romanilor si sa-i oripileze pe credinciosi? nu sunt de acord cu ce sugerezi, dar sunt de acord ca nu se mai poate asa si exact la ce sugerezi tu m-am gindit pe la ora 14.30 cind imi urla-n cap o manea de'lui bursuc ....si azi noapte am auzit-o ....si ieri noapte .....si offfff, si acu' o saptamina- luna- ani ! |
|
Fosta membra 9am.ro 1142 mesaje Membru din: 16/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 August 2011, ora 16:00
De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 15:50:54De la: liviu_doru2008, la data 2011-08-15 14:39:00 Nici asa impersonal , maica ...Sa faca " CEILANT " nu se poa ' ? Ca abia ne-am obisnuit .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 16:16
De la: gabigabi, la data 2011-08-15 15:58:50De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 13:34:00Pina cand vor mai rabda romanii bataia de joc a tiganilor? In fiecare an tiganii se strang de Sf. Maria la Manastirea Curtea de Arges si petrec, cu manele, bautura, gratare...cand foarte bine se stie ca tiganii nu au niciun Dumnezeu! Daca au bani sa-si ridice palatele lor kitsch, cu turnulete, de ce nu isi ridica si biserici unde sa se duca si sa petreaca pina nu mai pot, fara sa acapareze simbolurile romanilor si sa-i oripileze pe credinciosi? Si cam ce crezi tu ca sugerez? Vorbeste clar, altfel nu imi dau seama cam despre ce crezi tu ca eu cred.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2011, ora 16:28
De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 16:16:39De la: gabigabi, la data 2011-08-15 15:58:50De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 13:34:00Pina cand vor mai rabda romanii bataia de joc a tiganilor? In fiecare an tiganii se strang de Sf. Maria la Manastirea Curtea de Arges si petrec, cu manele, bautura, gratare...cand foarte bine se stie ca tiganii nu au niciun Dumnezeu! Daca au bani sa-si ridice palatele lor kitsch, cu turnulete, de ce nu isi ridica si biserici unde sa se duca si sa petreaca pina nu mai pot, fara sa acapareze simbolurile romanilor si sa-i oripileze pe credinciosi? Sa'si cumpere alt cd. cu manele ?
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
|
|
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 16:35
De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 16:16:39De la: gabigabi, la data 2011-08-15 15:58:50De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 13:34:00Pina cand vor mai rabda romanii bataia de joc a tiganilor? In fiecare an tiganii se strang de Sf. Maria la Manastirea Curtea de Arges si petrec, cu manele, bautura, gratare...cand foarte bine se stie ca tiganii nu au niciun Dumnezeu! Daca au bani sa-si ridice palatele lor kitsch, cu turnulete, de ce nu isi ridica si biserici unde sa se duca si sa petreaca pina nu mai pot, fara sa acapareze simbolurile romanilor si sa-i oripileze pe credinciosi? hehehe....de ce ma ispitesti ?
|
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 16:54
De la: gabigabi, la data 2011-08-15 16:35:48De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 16:16:39De la: gabigabi, la data 2011-08-15 15:58:50De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 13:34:00Pina cand vor mai rabda romanii bataia de joc a tiganilor? In fiecare an tiganii se strang de Sf. Maria la Manastirea Curtea de Arges si petrec, cu manele, bautura, gratare...cand foarte bine se stie ca tiganii nu au niciun Dumnezeu! Daca au bani sa-si ridice palatele lor kitsch, cu turnulete, de ce nu isi ridica si biserici unde sa se duca si sa petreaca pina nu mai pot, fara sa acapareze simbolurile romanilor si sa-i oripileze pe credinciosi? Eu cred ca lucrurile se pot rezolva si fara
|
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 16:58
cum ?
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 17:24
De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 16:54:16De la: gabigabi, la data 2011-08-15 16:35:48De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 16:16:39De la: gabigabi, la data 2011-08-15 15:58:50De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 13:34:00Pina cand vor mai rabda romanii bataia de joc a tiganilor? In fiecare an tiganii se strang de Sf. Maria la Manastirea Curtea de Arges si petrec, cu manele, bautura, gratare...cand foarte bine se stie ca tiganii nu au niciun Dumnezeu! Daca au bani sa-si ridice palatele lor kitsch, cu turnulete, de ce nu isi ridica si biserici unde sa se duca si sa petreaca pina nu mai pot, fara sa acapareze simbolurile romanilor si sa-i oripileze pe credinciosi? Eu cred ca ar trebui sa se interzica accesul copiilor si senilelor ,la filmele cu violente......uita-te sunt ca si copii ,toata ziua pac-pac !
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 17:34
De la: Silver9AM, la data 2011-08-15 17:24:08De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 16:54:16De la: gabigabi, la data 2011-08-15 16:35:48De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 16:16:39De la: gabigabi, la data 2011-08-15 15:58:50De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 13:34:00Pina cand vor mai rabda romanii bataia de joc a tiganilor? In fiecare an tiganii se strang de Sf. Maria la Manastirea Curtea de Arges si petrec, cu manele, bautura, gratare...cand foarte bine se stie ca tiganii nu au niciun Dumnezeu! Daca au bani sa-si ridice palatele lor kitsch, cu turnulete, de ce nu isi ridica si biserici unde sa se duca si sa petreaca pina nu mai pot, fara sa acapareze simbolurile romanilor si sa-i oripileze pe credinciosi? ca si tine : tocmai ii spuneai lui Vali_vasile cum o sa-l faci tu cu pac-pac din pumni ! |
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 17:36
De la: gabigabi, la data 2011-08-15 16:58:53cum ? Cred ca in primul rand trebuie sa se produca o trezire a constiintei de sine a romanului, o recunoastere a propriei identitati. Nu trebuie sa ne fie rusine ca suntem romani, nu suntem cu nimic mai prejos decat restul europenilor daca: - nu ne vom mai comporta precum tiganii, furand, inseland - nu vom mai accepta cultura de mahala a tiganilor, manelele si falsele valori - nu vom mai cumpara de la tigani. Eu cand merg la piata, intai fac un tur al pietei si identific acei vanzatori care sunt romani, care au mainile muncite si imi dau siguranta ca sunt producatori si abia apoi cumpar, chiar daca pretul este mai mare decat la tigani. La fel, nu cumpar nimic la semafor sau in alte cazuri, de la vanzatori ambulanti si nu dau de pomana tiganilor. In felul asta nu mai finantezi pe acela care distruge munca romanului cinstit, a taranului roman si nici nu finantezi hotii. In al doilea rand, trebuie ca organele statului sa manifeste fermitate, sa fie dezmembrate clanurile tiganesti, sa fie pedepsite infractiunile si aici as vrea sa iti dau exemplul maghiarilor, pentru felul in care au solutionat ei uciderea handbalistului roman Cozma. Ei au dat inchisoare pe viata ucigasilor, nu 2 ani cu suspendare! Trebuie luate masuri impotriva unor comunitati intregi de tigani, care terorizeaza alte comunitati de romani sau maghiari, furandu-le munca, agresandu-i... In aceste cazuri nu trebuie sa mai intervina jandarmii doar ca sa-i desparta, ci sa aresteze vinovatii iar Justitia sa dea pedepsele prevazute de Codul Penal. Trebuie schimbata titulatura din rom in tigan. Sute de ani asa s-au numit, asa se numesc si intre ei, schimbarea in rom producandu-se recent. De ce nu se numesc franci, sau gali, sau valoni, germani, etc? Izolandu-i pe acei tigani care nu vor sa se integreze intr-un sistem civilizat, de convietuire pasnica alaturi de romani, nu inseamna ca esti rasist, ci ca te aperi. Nimeni nu ii acuza de rasism pe americani, nemti, francezi, daca respecta si aplica legea! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 17:56
prea tirziu ! romanii s-au tiganizat si cind mi-aduc aminte de accentul de ferentari al unei anumite donsoare europarlamentare, as zice ca suntem deja pierduti P.S. dar asta nu inseamna ca n-ai dreptate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 18:09
dar, ca sa nu spui sunt suspecta dindu-ti dreptate, am sa-ti aduc aminte ca Bas' se bazeaza foarte mult pe ei si voturile lor, ca atare, nimic din ce spui Nu se va intimpla !
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 18:46
" Pac-Pac,din pumni"........
|
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2011, ora 18:55
De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 17:36:38Rasa asta majoritar analfabeta deja a colonizat Romania.De la: gabigabi, la data 2011-08-15 16:58:53cum ? Observam cu totii ca tot ce este tiganesc invadeaza comportamentul majoritatii incepand de la muzica , purtatul bijuteriilor la vedere in cantitati cat mai mari , vocabular si nu in ultimul rand nerespectarea legilor existente. Deasemenea infractionalitatea la aceasta etnie este o fala iar tineretul roman incet dar sigur copiaza acest comportament. Ce este de facut? In primul rand cred ca trebuie sa ne unim fortele impreuna cu etnicii maghiari, germani, rusi , etc , eventual sa cerem un referendum in care sa existe o singura intrebare. Dorim sa mai convietuim in conditiile actuale alaturi de etnia tiganeasca? Sunt convins ca aceasta etnie trebuie pusa la punct iar daca nu doreste sa'si schimbe naravurile sa plece unde vor ca ne'am saturat de ei si de populatia romaneasca tiganizata deja.
|
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2011, ora 18:55
De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 17:36:38Rasa asta majoritar analfabeta deja a colonizat Romania.De la: gabigabi, la data 2011-08-15 16:58:53cum ? Observam cu totii ca tot ce este tiganesc invadeaza comportamentul majoritatii incepand de la muzica , purtatul bijuteriilor la vedere in cantitati cat mai mari , vocabular si nu in ultimul rand nerespectarea legilor existente. Deasemenea infractionalitatea la aceasta etnie este o fala iar tineretul roman incet dar sigur copiaza acest comportament. Ce este de facut? In primul rand cred ca trebuie sa ne unim fortele impreuna cu etnicii maghiari, germani, rusi , etc , eventual sa cerem un referendum in care sa existe o singura intrebare. Dorim sa mai convietuim in conditiile actuale alaturi de etnia tiganeasca? Sunt convins ca aceasta etnie trebuie pusa la punct iar daca nu doreste sa'si schimbe naravurile sa plece unde vor ca ne'am saturat de ei si de populatia romaneasca tiganizata deja.
|
|
Iovy 10 mesaje Membru din: 15/08/2011 Oras: Campulung Moldovenesc |
Postat pe: 15 August 2011, ora 18:56
De la: gabigabi, la data 2011-08-15 18:09:30dar, ca sa nu spui sunt suspecta dindu-ti dreptate, am sa-ti aduc aminte ca Bas' se bazeaza foarte mult pe ei si voturile lor, ca atare, nimic din ce spui Nu se va intimpla ! Base,este in mare rudenie cu multe familii tiganesti ,are si amanta de origine de la Plescoi,ce va mirati. Raporteaza abuz de limbaj
Fetelor si voi femei mature ,incercati sa fiti mai retinute ,nu sariti pe barbati de la prima intilnire ca se produc accidente !
|
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 20:52
De la: Iovy, la data 2011-08-15 18:56:32De la: gabigabi, la data 2011-08-15 18:09:30dar, ca sa nu spui sunt suspecta dindu-ti dreptate, am sa-ti aduc aminte ca Bas' se bazeaza foarte mult pe ei si voturile lor, ca atare, nimic din ce spui Nu se va intimpla ! Mai "don'juanule" la bibilici nu te dai ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2011, ora 07:01
De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 13:34:00Pina cand vor mai rabda romanii bataia de joc a tiganilor? In fiecare an tiganii se strang de Sf. Maria la Manastirea Curtea de Arges si petrec, cu manele, bautura, gratare...cand foarte bine se stie ca tiganii nu au niciun Dumnezeu! Daca au bani sa-si ridice palatele lor kitsch, cu turnulete, de ce nu isi ridica si biserici unde sa se duca si sa petreaca pina nu mai pot, fara sa acapareze simbolurile romanilor si sa-i oripileze pe credinciosi? Cat timp ii lasa manastirea respectiva. La Cernica si in alte locuri nu e voie sa se auda nici musca. Indiferent de nationalitate si etnie.
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2011, ora 07:12
De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 17:36:38De la: gabigabi, la data 2011-08-15 16:58:53cum ? Asta o poate face oricare dintre noi, e ok. [/quote][/quote]In al doilea rand, trebuie ca organele statului sa manifeste fermitate, sa fie dezmembrate clanurile tiganesti, sa fie pedepsite infractiunile si aici as vrea sa iti dau exemplul maghiarilor, pentru felul in care au solutionat ei uciderea handbalistului roman Cozma. Ei au dat inchisoare pe viata ucigasilor, nu 2 ani cu suspendare![/quote] Organele statului trebuie sa manifeste fermitate cu oricine, legat de fapte, nu de etnie. La maghiari tiganii sunt terorizati si tinuti sub control de grupari paramilitare foarte fasciste, care pentru o crima tiganeasca, omoara la schimb cinci tigani. In cazul lui Marian Cozma aceste grupari au rezolvat cazul, si s-au implicat si niste frati sarbi, erau tiganii in gaura de sarpe de groaza. Statul doar a acoperit totul cu o spoiala de legitimitate. [/quote] [/quote]Trebuie luate masuri impotriva unor comunitati intregi de tigani, care terorizeaza alte comunitati de romani sau maghiari, furandu-le munca, agresandu-i... In aceste cazuri nu trebuie sa mai intervina jandarmii doar ca sa-i desparta, ci sa aresteze vinovatii iar Justitia sa dea pedepsele prevazute de Codul Penal. Trebuie schimbata titulatura din rom in tigan. Sute de ani asa s-au numit, asa se numesc si intre ei, schimbarea in rom producandu-se recent. De ce nu se numesc franci, sau gali, sau valoni, germani, etc? Izolandu-i pe acei tigani care nu vor sa se integreze intr-un sistem civilizat, de convietuire pasnica alaturi de romani, nu inseamna ca esti rasist, ci ca te aperi. Nimeni nu ii acuza de rasism pe americani, nemti, francezi, daca respecta si aplica legea! [/quote] Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 16 August 2011, ora 08:19
De la: Ingrid, la data 2011-08-16 07:12:41[/quote]In al doilea rand, trebuie ca organele statului sa manifeste fermitate, sa fie dezmembrate clanurile tiganesti, sa fie pedepsite infractiunile si aici as vrea sa iti dau exemplul maghiarilor, pentru felul in care au solutionat ei uciderea handbalistului roman Cozma. Ei au dat inchisoare pe viata ucigasilor, nu 2 ani cu suspendare![/quote]De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 17:36:38De la: gabigabi, la data 2011-08-15 16:58:53cum ? Organele statului trebuie sa manifeste fermitate cu oricine, legat de fapte, nu de etnie. La maghiari tiganii sunt terorizati si tinuti sub control de grupari paramilitare foarte fasciste, care pentru o crima tiganeasca, omoara la schimb cinci tigani. In cazul lui Marian Cozma aceste grupari au rezolvat cazul, si s-au implicat si niste frati sarbi, erau tiganii in gaura de sarpe de groaza. Statul doar a acoperit totul cu o spoiala de legitimitate. [/quote] [/quote]Trebuie luate masuri impotriva unor comunitati intregi de tigani, care terorizeaza alte comunitati de romani sau maghiari, furandu-le munca, agresandu-i... In aceste cazuri nu trebuie sa mai intervina jandarmii doar ca sa-i desparta, ci sa aresteze vinovatii iar Justitia sa dea pedepsele prevazute de Codul Penal. Trebuie schimbata titulatura din rom in tigan. Sute de ani asa s-au numit, asa se numesc si intre ei, schimbarea in rom producandu-se recent. De ce nu se numesc franci, sau gali, sau valoni, germani, etc? Izolandu-i pe acei tigani care nu vor sa se integreze intr-un sistem civilizat, de convietuire pasnica alaturi de romani, nu inseamna ca esti rasist, ci ca te aperi. Nimeni nu ii acuza de rasism pe americani, nemti, francezi, daca respecta si aplica legea! [/quote] [/quote] Ingrid,ai pus degetul pe rana,datorita faptului ca ei se declara "minoritari" beneficiaza de fomduri uriase de la UE,sunt o natie mai aparata decat o specie pe cale de disparitie,au tupeu porcesc,gura mare si nu le pasa de nimeni si nimic,vezi cazul de la constanta de ieri,justitia din romania functioneaza pe principiul "celor 30 de arginti",Romanii sunt lasi de felul lor si cu toate ca vad si sunt martori la escrocherii,intorc spatele........pana cand ? Pana justitia isi va face datoria iar spiritul civic va avea un cuvant de spus si in Romania !
|
|
Postat pe: 16 August 2011, ora 19:14
De la: Silver9AM, la data 2011-08-16 08:19:09In al doilea rand, trebuie ca organele statului sa manifeste fermitate, sa fie dezmembrate clanurile tiganesti, sa fie pedepsite infractiunile si aici as vrea sa iti dau exemplul maghiarilor, pentru felul in care au solutionat ei uciderea handbalistului roman Cozma. Ei au dat inchisoare pe viata ucigasilor, nu 2 ani cu suspendare![/quote]De la: Ingrid, la data 2011-08-16 07:12:41De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 17:36:38De la: gabigabi, la data 2011-08-15 16:58:53cum ? Organele statului trebuie sa manifeste fermitate cu oricine, legat de fapte, nu de etnie. La maghiari tiganii sunt terorizati si tinuti sub control de grupari paramilitare foarte fasciste, care pentru o crima tiganeasca, omoara la schimb cinci tigani. In cazul lui Marian Cozma aceste grupari au rezolvat cazul, si s-au implicat si niste frati sarbi, erau tiganii in gaura de sarpe de groaza. Statul doar a acoperit totul cu o spoiala de legitimitate. [/quote] [/quote]Trebuie luate masuri impotriva unor comunitati intregi de tigani, care terorizeaza alte comunitati de romani sau maghiari, furandu-le munca, agresandu-i... In aceste cazuri nu trebuie sa mai intervina jandarmii doar ca sa-i desparta, ci sa aresteze vinovatii iar Justitia sa dea pedepsele prevazute de Codul Penal. Trebuie schimbata titulatura din rom in tigan. Sute de ani asa s-au numit, asa se numesc si intre ei, schimbarea in rom producandu-se recent. De ce nu se numesc franci, sau gali, sau valoni, germani, etc? Izolandu-i pe acei tigani care nu vor sa se integreze intr-un sistem civilizat, de convietuire pasnica alaturi de romani, nu inseamna ca esti rasist, ci ca te aperi. Nimeni nu ii acuza de rasism pe americani, nemti, francezi, daca respecta si aplica legea! [/quote] [/quote] Ingrid,ai pus degetul pe rana,datorita faptului ca ei se declara "minoritari" beneficiaza de fomduri uriase de la UE,sunt o natie mai aparata decat o specie pe cale de disparitie,au tupeu porcesc,gura mare si nu le pasa de nimeni si nimic,vezi cazul de la constanta de ieri,justitia din romania functioneaza pe principiul "celor 30 de arginti",Romanii sunt lasi de felul lor si cu toate ca vad si sunt martori la escrocherii,intorc spatele........pana cand ? Pana justitia isi va face datoria iar spiritul civic va avea un cuvant de spus si in Romania ! [/quote]si pina cind Prima Doamna a tarii NU va mai primi cocosei de aur de la Bercea Mondialul, barbat-su nu va mai chefui cu ei si bate palma ptr. realegerea in functia de pres. si fratele Mircica nu le va mai boteza copiii ! clar ? ca va tot zice colegul de forum,de-i ziceti voi gogu, ca PESTELE DE LA CAP SE-MPUTE si voi nu vreti sa intelegeti ca daca intr-un stat LEGE NU E, NIMIC NU E....decit base si muschii lui !
|
Postat pe: 16 August 2011, ora 19:29
De la: gabigabi, la data 2011-08-16 19:14:45De la: Silver9AM, la data 2011-08-16 08:19:09In al doilea rand, trebuie ca organele statului sa manifeste fermitate, sa fie dezmembrate clanurile tiganesti, sa fie pedepsite infractiunile si aici as vrea sa iti dau exemplul maghiarilor, pentru felul in care au solutionat ei uciderea handbalistului roman Cozma. Ei au dat inchisoare pe viata ucigasilor, nu 2 ani cu suspendare!De la: Ingrid, la data 2011-08-16 07:12:41De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 17:36:38De la: gabigabi, la data 2011-08-15 16:58:53cum ? Organele statului trebuie sa manifeste fermitate cu oricine, legat de fapte, nu de etnie. La maghiari tiganii sunt terorizati si tinuti sub control de grupari paramilitare foarte fasciste, care pentru o crima tiganeasca, omoara la schimb cinci tigani. In cazul lui Marian Cozma aceste grupari au rezolvat cazul, si s-au implicat si niste frati sarbi, erau tiganii in gaura de sarpe de groaza. Statul doar a acoperit totul cu o spoiala de legitimitate. [/quote] [/quote]Trebuie luate masuri impotriva unor comunitati intregi de tigani, care terorizeaza alte comunitati de romani sau maghiari, furandu-le munca, agresandu-i... In aceste cazuri nu trebuie sa mai intervina jandarmii doar ca sa-i desparta, ci sa aresteze vinovatii iar Justitia sa dea pedepsele prevazute de Codul Penal. Trebuie schimbata titulatura din rom in tigan. Sute de ani asa s-au numit, asa se numesc si intre ei, schimbarea in rom producandu-se recent. De ce nu se numesc franci, sau gali, sau valoni, germani, etc? Izolandu-i pe acei tigani care nu vor sa se integreze intr-un sistem civilizat, de convietuire pasnica alaturi de romani, nu inseamna ca esti rasist, ci ca te aperi. Nimeni nu ii acuza de rasism pe americani, nemti, francezi, daca respecta si aplica legea! [/quote] [/quote] Ingrid,ai pus degetul pe rana,datorita faptului ca ei se declara "minoritari" beneficiaza de fomduri uriase de la UE,sunt o natie mai aparata decat o specie pe cale de disparitie,au tupeu porcesc,gura mare si nu le pasa de nimeni si nimic,vezi cazul de la constanta de ieri,justitia din romania functioneaza pe principiul "celor 30 de arginti",Romanii sunt lasi de felul lor si cu toate ca vad si sunt martori la escrocherii,intorc spatele........pana cand ? Pana justitia isi va face datoria iar spiritul civic va avea un cuvant de spus si in Romania ! [/quote]si pina cind Prima Doamna a tarii NU va mai primi cocosei de aur de la Bercea Mondialul, barbat-su nu va mai chefui cu ei si bate palma ptr. realegerea in functia de pres. si fratele Mircica nu le va mai boteza copiii ! clar ? ca va tot zice colegul de forum,de-i ziceti voi gogu, ca PESTELE DE LA CAP SE-MPUTE si voi nu vreti sa intelegeti ca daca intr-un stat LEGE NU E, NIMIC NU E....decit base si muschii lui ! [/quote]Da, dar fii atenta ce spui, ca s-ar putea sa te traga de urechi nen'tu ION ILICI ILIESCU! Pare-mi-se ca e ceva rubedenie cu regele Cioaba! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
CACANEL 7 mesaje Membru din: 16/08/2011 Oras: Bacau |
Postat pe: 16 August 2011, ora 20:49
De la: Black_Friday, la data 2011-08-15 15:50:54De la: liviu_doru2008, la data 2011-08-15 14:39:00 ASA CUM NE SFATUIESTE PRESEDINTELE ,VOM SARACI POPULATIA TOT MAI MULT ,SA FIE USOR DE CONDUS ROMANIA ,IN ASA FEL INCIT PENTRU O PUNGA DE MALAI SA NE DEA VOTUL LA ALEGERI Ce draku mai Black_Friday,noi am furat destul ca sa avem de unde mitui prostimea la alegeri,fara sa facem ceva .
DACA ROMANII VOR FI ADUSI LA SARACIE SUB PRAGUL SUBZISTENTEI,NOI PDL ul VOM CONDUCE MAI USOR ROMANIA
|
|
Postat pe: 17 August 2011, ora 16:02
ce naiba se intimpla cu tine @blackule, de tot uiti ca de 7 ani este presedinte dl. basescu si ca el ii tine-n brate ?
ti-e dor de iliescu ?
|
Postat pe: 17 August 2011, ora 19:00
De la: gabigabi, la data 2011-08-17 16:02:18ce naiba se intimpla cu tine @blackule, de tot uiti ca de 7 ani este presedinte dl. basescu si ca el ii tine-n brate ? Nicidecum! Dar nu uita ca Ilici, ca o cobra batrana, are veninul la fel de toxic ca in tinerete si ca tot el conduce din umbra PSD-ul, ca doar nu oi fi atat de naiva sa crezi ca Prostanacul sau chiar putzoiul asta de Tontilica au vreun rol in partid, altul decat de maimutoi! Nu uita cine l-a curtat asiduu pe hahalera aia de Crin ca sa incheie alianta! Cine avea glume cu fraierul vostru si il peria ca este inteligent, ca are vederi de stanga.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 August 2011, ora 20:11
De la: Black_Friday, la data 2011-08-17 19:00:38De la: gabigabi, la data 2011-08-17 16:02:18ce naiba se intimpla cu tine @blackule, de tot uiti ca de 7 ani este presedinte dl. basescu si ca el ii tine-n brate ? Cred ca are tabloul lui ilici ,in loc de icoana, pus in locul tablou'lui cu ceasca.......doar e comunista cu carnet,nu ?
|
|
|
|

Pana cind , se va face CEVA , vorbele , ala-bala blabla , fis , traim vremuri interesante ,nepregatiti pentru raul ce iese la suprafata pe zi ce trece , asteptam sa vina ...altii sa ne faca ordine in ..ograda , Altii au problemele lor , nu se vede ?
Nici asa impersonal , maica ...Sa faca " CEILANT " nu se poa ' ? Ca abia ne-am obisnuit .
prea tirziu !
unde vor ca ne'am saturat de ei si de populatia romaneasca tiganizata deja.
La Cernica si in alte locuri nu e voie sa se auda nici musca. Indiferent de nationalitate si etnie.