Info
x
Cit de mic au creerul cei care cred in religie si politica ?
|
Iisus 250 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 August 2011, ora 16:29
Asteptam comentarii !
Raporteaza abuz de limbaj
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
|
|
dory2009 20 mesaje Membru din: 30/01/2009 Oras: Husi |
Postat pe: 14 August 2011, ora 10:58
Din acest comentariu mi-ai dat de inteles ca "TU"cel mai destept om care nu crezi in nimic ai creerul asa de mare ca nu-ti mai incape intr-un cap si cea mai mare parte i-ai dat click copy si paste in celalalt daca ai gandit in acest fel despre religie.
In mod normal atunci cand lumea,,,o parte din ea ,,,mai credea in Dumnezeu si una dintre religii [mentionez ca,,,religii sunt mai multa dar Dumnezeu e numai unul], nu era atata HAOS ca in zilele noastre,pentru ca aveam o credinta si o speranta si ,,,,ziceam poate o sa dea Domnul,,,,dar cei ca voi ati denaturat aceste sperante fara de care ,,,sa nu exagerez dar suntem la capat. Imi pare rau ca ti-am spus adevarul pe care stiu sigur ca nu o sa il recunosti dar te-as invata sa te duci la un preot si spune-i si lui ce crezi.ESTI PIERDUT,,,,IN ORICE DIRECTIE AI VREA SA PLECI,,,VEI DA DE NICAIERI. DOREL. Raporteaza abuz de limbaj
Jannys's boy
|
|
Fosta membra 9am.ro 875 mesaje Membru din: 12/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:25
De la: isus_cristos, la data 2011-08-13 16:29:05Asteptam comentarii ! Of! Doamne Isuse Hristoase! Pai ca sa astepti comentarii mai intai trebuia sa zici ceva, sa ne indrumi pe-o cale "negresita"! Dar pentru ca te "venerez" iti raspund cinstit ca nu pot afla cat de mic (sau invers), imi este creierul pentru ca nu pot sa fac RMN-ul materiei cenusii din cauza unui aparat pt. "cord"!, dar asta nu ma scuteste sa scriu ca nu am gasit loc in microbuzul care duce credinciosi la o manastire (???) din lemn de frasin mancat de carii unde se afla icoana facatoare de minuni a lu' maica-ta! Tare as fi vrut sa ma tarasc si eu "in patru labe" ca aveam sa fiu filmata si data pe toate posturile Tv!
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:32
'CIT DE MIC AU CREERUL CEI CARE CRED IN RELIGIE SI POLITICA ?'....
..........o fi umor asta ...baga poanta, nu mai am rabdare! Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 875 mesaje Membru din: 12/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:35
De la: dory2009, la data 2011-08-14 10:58:29Din acest comentariu mi-ai dat de inteles ca "TU"cel mai destept om care nu crezi in nimic ai creerul asa de mare ca nu-ti mai incape intr-un cap si cea mai mare parte i-ai dat click copy si paste in celalalt daca ai gandit in acest fel despre religie. Scuze pentru interceptarea mesajului tau dar nu trebuie sa fim prea aspri cu cei care vad altfel lucrurile. De mii de ani tot incercam sa ne explicam cam cum e cu religiile si nu a venit nimeni "din cer precum veneau alta data" sa ne lamureasca. Oamenii au creat religii, dumnezei si sfinti: popii au condus lumea spre speranta "de dincolo" si asa s-a produs haosul existent. Fiecare "sef' al unei religii vrea sa devina suprem si religia pe care o propavaduieste sa le suprime pe celelalte. Nu religiile ne vor salva ci inteligenta fiecaruia folosita la maxim in respectare preceptelor de cooperare si buna intelegere intre neamuri. Mentionez ca nu am nimic impotriva crediciosilor indiferent de doctrna. Fiecare spera sau s-a lamurit deja! Nu trebuie sa jigneasca pe cei mai putin credinciosi tocmai cei care se cred a fi adevaratii iubitori de ceva inca neelucidat.
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
|