back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vin alegerile! cine iese?

jimi_rom

174 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 August 2011, ora 14:12

PSD are toate sansele sa iasa, in alianta bandita cu PNL. Dar, oricum nu ai pe cine sa votezi. PDL-ul si-a umplut buzunarele, dar nu o sa lase ciolanul asa usor!

Voi cine credeti ca o sa iasa la putere si care va fi noul Președinte?

Ps: Pana nu ne trezim tot asa o sa o ducem!

Raporteaza abuz de limbaj
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 14 August 2011, ora 14:27

De la: jimi_rom, la data 2011-08-14 14:12:21PSD are toate sansele sa iasa, in alianta bandita cu PNL. Dar, oricum nu ai pe cine sa votezi. PDL-ul si-a umplut buzunarele, dar nu o sa lase ciolanul asa usor!

Mai bulangiilor,romanii nu se duc la vot si noi consideram ca le convine regimul nostru si luam in considerare neprezentarea la vot,in sensul ca ne doresc pe noi,asa ca tot noi raminem la guvernare.
In plus,noi avem o masina electronica de vot ,cadou de la americani si investitiea lui Videanu ,asa ca la afisarea rezultatelor ,tot noi o sa esim ca se insumeaza voturile cu cele ale opozitiei,care se trec tot la noi

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 August 2011, ora 18:38

E prea devreme sa incepem "cu presupusul"! Pana la alegeri se pot intampla atatea in politica... Pot aparea partide noi care sa convinga o parte din electorat, nume noi... Are sens sa ne batem capul de pe acum? Intai sa se desfasoare alegerile locale, apoi s-ar putea ca sa se schimbe ceva articole din Constitutie care sa permita unui candidat sa fie ales de mai multe ori! Vedeti dar, ca asa putem umbla la tot felul de supozitii! S-ar putea chiar destrama USD! Dar asta e topicul si acestia suntem noi!

Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
Fosta membra 9am.ro

296 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 21:09

De la: _galina_, la data 2011-08-14 18:38:08E prea devreme sa incepem "cu presupusul"! Pana la alegeri se pot intampla atatea in politica... Pot aparea partide noi care sa convinga o parte din electorat, nume noi... Are sens sa ne batem capul de pe acum? Intai sa se desfasoare alegerile locale, apoi s-ar putea ca sa se schimbe ceva articole din Constitutie care sa permita unui candidat sa fie ales de mai multe ori! Vedeti dar, ca asa putem umbla la tot felul de supozitii! S-ar putea chiar destrama USD! Dar asta e topicul si acestia suntem noi!

Noi PDL ul suntem pe cai mari,nu exista alta varianta,banii sunt la noi si cumparam toate voturile,ca romanii se vind si pentru o piine sau un pachet de tigari ,.

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
PartidulRomaniaOnline

3 mesaje
Postat pe: 20 August 2011, ora 00:11

De la: _galina_, la data 2011-08-14 18:38:08E prea devreme sa incepem "cu presupusul"! Pana la alegeri se pot intampla atatea in politica... Pot aparea partide noi care sa convinga o parte din electorat, nume noi...

Buna, in perioada 1 Septembrie - 31 Octombrie Incepe strangerea de semnaturi pentru infiintarea Partidului Romania Online. Daca ne puteti ajuta va suntem recunoscatori. Pentru a ne ajuta descarcati formularul aflat la adresa :

votdirect.ro/phpBB3/viewtopic.php?f=41&t=49

Formularul trebuie completat si trimis pe adresa noastra de contact. Va multumim anticipat.

Deocamdata avem 2 semnaturi din 25.000 :) , avem nevoie de tot ajutorul dvs.

MUNCITORUL

3 mesaje

Postat pe: 20 August 2011, ora 06:51

De la: NESIMTITUL, la data 2011-08-14 14:27:13
De la: jimi_rom, la data 2011-08-14 14:12:21PSD are toate sansele sa iasa, in alianta bandita cu PNL. Dar, oricum nu ai pe cine sa votezi. PDL-ul si-a umplut buzunarele, dar nu o sa lase ciolanul asa usor!

Mai bulangiilor,romanii nu se duc la vot si noi consideram ca le convine regimul nostru si luam in considerare neprezentarea la vot,in sensul ca ne doresc pe noi,asa ca tot noi raminem la guvernare.
In plus,noi avem o masina electronica de vot ,cadou de la americani si investitiea lui Videanu ,asa ca la afisarea rezultatelor ,tot noi o sa esim ca se insumeaza voturile cu cele ale opozitiei,care se trec tot la noi

Ai dreptate,asa un popor slab,dezbinat,egoist ,birfitor,tradator,pomanagiu,cu multi tigani,hoti si trintori,nu putea fi condus decit de unul ca tine,bulibasa hotilor.
Romanii,nu au cultura politica,nu se duc la vot,deoarece nu stiu sa se exprime si nu au puncte de vedere,nu au personalitate,fara initiativa,asteptind sa le pice pomeni,pentru o tuica si o bucata de mamaliga voteaza si calaul care trebuie sai taie capul.Religia in combinatie cu politica si securitatea,sunt factorii care profita de neghiobia romanilor.

FARA INITIATIVA,FARA CURAJUL DE A VA EXPRIMA VOINTA,VETI AVEA PARTE NUMAI DE ASUPRITORI,CONDUCATORI MINCINOSI,HOTI,PARSIVI,PREFACUTI PINA VA VOR PUNE LANTUL DE GIT !EXPRIMATIVA VOINTA SI PRETENTIILE,PRIN VOTUL CORECT CONFORM CONSTIINTEI UNOR OAMENI SANATOSI MINTAL O VIATA AVETI SI NU VA BATETI JOC DE EA ,VOTIND TOT FELUL DE LICHELE SI MASCARICI CARE SA VA CONDUCA LA DEZASTRU !
MUNCITORUL

3 mesaje

Postat pe: 20 August 2011, ora 06:54

De la: PartidulRomaniaOnline, la data 2011-08-20 00:11:24
De la: _galina_, la data 2011-08-14 18:38:08E prea devreme sa incepem "cu presupusul"! Pana la alegeri se pot intampla atatea in politica... Pot aparea partide noi care sa convinga o parte din electorat, nume noi...

Buna, in perioada 1 Septembrie - 31 Octombrie Incepe strangerea de semnaturi pentru infiintarea Partidului Romania Online. Daca ne puteti ajuta va suntem recunoscatori. Pentru a ne ajuta descarcati formularul aflat la adresa :

Formularul trebuie completat si trimis pe adresa noastra de contact. Va multumim anticipat.

Deocamdata avem 2 semnaturi din 25.000 :) , avem nevoie de tot ajutorul dvs.

Mai da multi smecheri sunteti,toti pacaliti prostimea ca DD,MAZARE,BASESCU etc.sa ajungeti la CIOLAN !

FARA INITIATIVA,FARA CURAJUL DE A VA EXPRIMA VOINTA,VETI AVEA PARTE NUMAI DE ASUPRITORI,CONDUCATORI MINCINOSI,HOTI,PARSIVI,PREFACUTI PINA VA VOR PUNE LANTUL DE GIT !EXPRIMATIVA VOINTA SI PRETENTIILE,PRIN VOTUL CORECT CONFORM CONSTIINTEI UNOR OAMENI SANATOSI MINTAL O VIATA AVETI SI NU VA BATETI JOC DE EA ,VOTIND TOT FELUL DE LICHELE SI MASCARICI CARE SA VA CONDUCA LA DEZASTRU !
PartidulRomaniaOnline

3 mesaje
Postat pe: 20 August 2011, ora 17:38

De la: MUNCITORUL, la data 2011-08-20 06:54:00 Mai da multi smecheri sunteti,toti pacaliti prostimea ca DD,MAZARE,BASESCU etc.sa ajungeti la CIOLAN !

bine, si de ce ma rog? e o miscare la nivel international de a folosi internetul in politica...sunt 3 partide doar in romania + partidul piratilor...

aici e internationala

e2d-international.org/
www.participedia.net/wiki/E2D_International

acuma pe ideea dvs nici un partid nu se mai poate infiinta, drobu de sare.

Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 20 August 2011, ora 17:47

De la: PartidulRomaniaOnline, la data 2011-08-20 17:38:00
De la: MUNCITORUL, la data 2011-08-20 06:54:00 Mai da multi smecheri sunteti,toti pacaliti prostimea ca DD,MAZARE,BASESCU etc.sa ajungeti la CIOLAN !

bine, si de ce ma rog? e o miscare la nivel international de a folosi internetul in politica...sunt 3 partide doar in romania + partidul piratilor...

aici e internationala

e2d-international.org/
www.participedia.net/wiki/E2D_International

acuma pe ideea dvs nici un partid nu se mai poate infiinta, drobu de sare.

daca nu-i 4D geaba...nici vorba Buna incercarea

universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 20 August 2011, ora 20:22

jimi, ma votezi la prezidentiale...??? io nu promit nimicuta, nici ca va dau,nici ca va iau,o sa ramaneti cu ce-ati furat...MERGE...???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
jimi_rom

174 mesaje

Postat pe: 20 August 2011, ora 20:47

Te votezz daca imi zici cine esti?

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 20 August 2011, ora 20:50

De la: jimi_rom, la data 2011-08-20 20:47:47Te votezz daca imi zici cine esti?

io sunt cel ce este, cel ce va veni si totdeodata pe portocalii,prazulii,albastrii,galbejiti si alti colorati din politica-i va zdrobi cum zdrobesti usturoiu' pt.mujdei...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 20 August 2011, ora 21:11

Diaspora Party! Io mis pi gata , sa fiu votat, pi buni!

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 20 August 2011, ora 21:18

De la: Emilescu, la data 2011-08-20 21:11:46Diaspora Party! Io mis pi gata , sa fiu votat, pi buni!

emile,incearca talica sa pierzi oleaca in favoarea-mi,pi urma te-oi lasa si pi tale sa furi ce s-o mai putea...mi-o vinit randu'...

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 20 August 2011, ora 21:22

napa, atuncea, io mis mutumit si senator

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 21 August 2011, ora 12:50

De la: XYW, la data 2011-08-20 20:50:35

io sunt cel ce este, cel ce va veni si totdeodata pe portocalii,prazulii,albastrii,galbejiti si alti colorati din politica-i va zdrobi cum zdrobesti usturoiu' pt.mujdei...

O sa credem ca in adevar Hristos exista si iata, s-a intors sa rasplateasca binele si sa pedepseasca raul! Daca atmosfera imi va fi prielnica voi vota precum PDL-istii: cu amandoua mainile si o voi solicita pe Roberta sa numere voturile!

Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 23 August 2011, ora 09:08

Depinde de naste somnul ratiunii!
www.anuntulvideo.ro/filme/18467-la-ginecologul-obsedat

PURCEAUA_DIN_COTET__

3 mesaje
Postat pe: 26 August 2011, ora 16:00

De la: NESIMTITUL, la data 2011-08-23 09:08:06

Depinde de naste somnul ratiunii!
www.anuntulvideo.ro/filme/18467-la-ginecologul-obsedat[/quote]
Depinde cum o freaca opozitia si ce iese !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 30 August 2011, ora 15:39

glumesti ? cum adica nu stii cine e, ca doar mai acum vreo 2 ani aveati aceeasi stema la avatar ?
oricum, bag seama ca Florin a inceput sa "imprumute "cite ceva de prin Biblie si a inceput sa se creada MESIA ! o da bine la bobor ?

PartidulRomaniaOnline

3 mesaje
Postat pe: 30 August 2011, ora 17:19

Statistica strangere de semnaturi pentru infiintarea Partidului Romania Online
Oradea - 4
Tg. Mures - 3
Ramase - 24993

Daca doriti sa va implicati descarcati formularul, il imprimati si completati cu datele dvs si ale familiei sau prietenilor si trimiteti-le pe adresa noastra. Va multumim.

Am o rugaminte pentru cineva din bucuresti. Poate sa-mi inchirieze o casuta postala nenominala? Platesc :). Se pare ca online nu functioneaza treaba, trebuie sa mearga cineva personal.

A si era sa uit, singurii din oradea care au semnat au fost un peste si 3 fetitze care erau cu el. Sper sa nu gresesc si sa-i insult. Da ziceau ca lucreaza in vama. In orice caz se putea vorbi super fain cu ei. Ideea e ca semnaturile au venit de unde nu credeam. Le multumesc pe aceasta cale. Le-am promis ca le ridic statuie :).

Vrea cineva sa se implice in strangerea de semnaturi? ca singur e cam greu. Mersi anticipat.

| Varianta pentru tiparire a topicului Vin alegerile! Cine iese?
Mergi la: