Info
x
Mafia prorusa burgheza-tigano-maidaneza-comunista-securista p.s.d. si p.n.l.
|
Apex 370 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2011, ora 15:21
Lupta pentru voturi a început.
Liga Studenților Români din Străinătate. Diaspora a început să fie dublată, prin inpostură și de Dan Voiculescu. Hiena comunistă și cei care a băgat bucăți mari din România în buzunarul lor, culmea nerușinării, culmea tupeului, culmea nesimțirii, au finanțat înființarea L.S.R.S., Liga Studenților Români din Străinătate. www.lsrs.ro/ Securistul, căci acesta nu a fost numai turnător, ci ofițer cu acte la divizia specială, Dan Voiculescu, duce o activitate subversivă. (O intreprindere de genul celei pe care a condus-o Dan Voiculescu până în 1990, nu era dată pe mâna unui oarecare turnător) Fundația Dan Voiculescu, se laudă că sponsorizează LSRS. Pe YouTube gasiți și mesajele de susținere transmise de Dan Voiculescu www.youtube.com/watch?v=R-05KMbGJbg In videoclip, evident, puteți vedea tradiționala cravată comunistă, strâgerile de mâna tovărășești de subordonare și acel gen de discurs propagandistic tipic burghez mafiot - comunist. Crima organizată din România își întinde tentaculele și printre studenții diasporei. Este un atentat la cei care au suferit de persecuțiile comuniste, a celor care au fost furați și muncesc sau studiază în străinatate. Din bunurile României furate se fac acum sponsorizări de către cei care fac parte din crima organizată a României, pentru a obține voturi și pentru a fi înlocuiți la conducerea României și-a instituțiilor statului. Această acțiune se face prin tineretul subvenționat, tineret, fie copii lor, fie cei care sunt ajutați și care vor deveni obedienți lor. Caracatița P.S.D. P.N.L. care cuprinde cea mai mare parte din crima organizată din România și unii indivizi din P.D.L., partide comuniste și partide ale burgheziei-comunisto-mafiote, a hoților din România, încearcă să acapareze diaspora. De Rețelele de Socializare deaja se ocupa doi indivizi, Gelu Vlasin (Rețeaua Literară) și Stancu Niculae, Iasi, (Esențe), care duc o politică de susținere burghezo-comunistă și pentru a proteja pe cei care au devalizat România (într-un articol pe viitor vom arăta metodologia, strategia și tactica manipulării prin care se pune bocancul pe capul intelectualității Române) HotNews.ro publică un articol în care se atacă naționalismul, acțiune care în fapt este doar o deturnare de la adevăratele scopuri ale mafiei din România, și anume, aceea de a acapara prin oamenii lor, în viitor, clasa politică din România și instituțiile statului, care sunt și acum tot ale lor, prin cei care acum sunt la vârsta a doua și a treia. Scopul pe termen scurt, obținerea de voturi pentru partidele care să l-e poata menține privilegiile și bunurile furate. www.hotnews.ro/stiri-esential-9772608-video-grup-studenti-romani...= Transmiteți mai departe Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2011, ora 15:27
te-au reactivat, mai robotule ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 406 mesaje Membru din: 24/07/2011 |
Postat pe: 13 August 2011, ora 15:49
??? ce
vrea sa zica ???
Raporteaza abuz de limbaj
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2011, ora 18:52
De la: chillywilly, la data 2011-08-13 15:49:33??? ce Incearca sa traduci cu Goagal daca nu te ajuta intelectul, pacaliciule, sau net-ul este doar pentru copiat maxime latinesti? Vai de creierul tau de pinguin prost!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2011, ora 20:18
De la: chillywilly, la data 2011-08-13 15:49:33??? ce Tie iti trebuie traducere,vrea sa zica ca au aparut pinguini din siberia cu tancuri T90,care se dau "docti"pe forum,dar care nu stiu sa'si scrie numele........si pe deasupra mai sunt si POPONARI,ai inteles ,POPO ?
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 406 mesaje Membru din: 24/07/2011 |
Postat pe: 13 August 2011, ora 20:39
De la: Silver9AM, la data 2011-08-13 20:18:00De la: chillywilly, la data 2011-08-13 15:49:33??? ce Ti-am pus poza cu fratetu' cocalaru Black!Vizionare placuta!senilule! PS.Hai ca poti ..da ceva din tartacuta aia fara păr...nu mai îngâna...papagalule!
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
|
|
Apex 370 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2011, ora 22:27
Hei ... cocalarilor... ciorditorilor ... fii ai gunoaielor de pe maidan, fii de betivani din mahalale anilor 1945 -1962, va ridicati sa va aparati furtisagurile si hotiile ?
Anul trecut am spus ca multi vor fi tarati pe la anumite institutii iar unii vor sta ascunsi de soare cum a stat Vantu ... Aveti rabdare si o sa vedeti, putorilor si hotilor, ce o sa vina peste voi, unul din zece condamnat si averile la control , nemernici nenorociti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2011, ora 08:15
De la: Apex, la data 2011-08-13 22:27:32Hei ... cocalarilor... ciorditorilor ... fii ai gunoaielor de pe maidan, fii de betivani din mahalale anilor 1945 -1962, va ridicati sa va aparati furtisagurile si hotiile ? se pune si ala nascut in anul 1951 , prin jud. constanta ? Raporteaza abuz de limbaj |

vrea sa zica ???