back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vine criza,noi pdl ul am pus deoparte-tu ce faci romine ?

CRIZAMARE

1 mesaj
Oras: Fagaras

Postat pe: 9 August 2011, ora 15:48

Plinge pamintul plin de buruieni,rominii au plecat in Spania,Italia ,sa le ridice PIBUL.ACUM VINE criza generala ,puneti mina pe hirlet sa aveti recolta la anu !

Raporteaza abuz de limbaj
fura cit altii sunt ocupati cu supravietuirea !
LABUCI

4 mesaje
Postat pe: 9 August 2011, ora 16:52

LA NOI SUNTEM IN CRIZA DE AMOR,CAM NEHRANITI BARBATII ROMANI SI DAU RATEURI IN PAT,AU LUAT PLASA CU VOTUL SI ACUM SE VAIETA DE IMPOTENZA

TIMPUL

8 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 9 August 2011, ora 23:35

Si crezi ca ce au furat PDLstii ,va folosi lui Basescu si Boc in cazul unei REVOLTE GENERALE A CELOR FLAMINZI ?
De foame taranii si somerii din orase vor navali la COTROCENI ,cu toata paza lor.

pdl ISTI ,SUNTEM MULTI SI FURAM PE RUPTE
Fosta membra 9am.ro

875 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 August 2011, ora 08:36

De la: TIMPUL, la data 2011-08-09 23:35:43Si crezi ca ce au furat PDLstii ,va folosi lui Basescu si Boc in cazul unei REVOLTE GENERALE A CELOR FLAMINZI ?
De foame taranii si somerii din orase vor navali la COTROCENI ,cu toata paza lor.

Stai linistit! Nu va navali nimeni nicaieri pentru ca tocmai ne-a linistit Basescu sa nu intram in panica pentru ca la noi, gratie masurilor luate de guvern nu o sa mai pupam nici o criza! Taranii isi vor ineca amarul in rachiul contrafacut iar somerii si-au gasit resurse de trai la parinti, la bunici sau plecand aiurea din tara!

Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 10 August 2011, ora 08:45

De la: _galina_, la data 2011-08-10 08:36:21
De la: TIMPUL, la data 2011-08-09 23:35:43Si crezi ca ce au furat PDLstii ,va folosi lui Basescu si Boc in cazul unei REVOLTE GENERALE A CELOR FLAMINZI ?

Stai linistit! Nu va navali nimeni nicaieri pentru ca tocmai ne-a linistit Basescu sa nu intram in panica pentru ca la noi, gratie masurilor luate de guvern nu o sa mai pupam nici o criza! Taranii isi vor ineca amarul in rachiul contrafacut iar somerii si-au gasit resurse de trai la parinti, la bunici sau plecand aiurea din tara!

Ai dreptate,mamalica nu explodeaza,cel mult stropeste cu terci !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
9am248573

17 mesaje
Postat pe: 11 August 2011, ora 17:54

Bre, Boc si Basescu sunt de vina ca tu umbli in rusinica goala?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2011, ora 18:39

Si fiecare va pleca acasa cu ,traista plina de mancare....?!?

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

459 mesaje
Postat pe: 11 August 2011, ora 18:48

De la: Silver9AM, la data 2011-08-11 18:39:59

Si fiecare va pleca acasa cu ,traista plina de mancare....?!?
Cu pensii si salarii care le vor ajunge sa traiasca fericiti fara munca pana la adanci batraneti!

| Varianta pentru tiparire a topicului VINE CRIZA,NOI PDL UL AM PUS DEOPARTE-TU CE FACI ROMINE ?
Mergi la: