Info
x
Regulile de stat sunt facute in defavoarea femeii,normal regulile sunt facute tot de barbati
|
wild 220 mesaje Membru din: 29/06/2011 |
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 10:41
DIVORTATI
> Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat > ca este ultima pensie alimentara pe care i-o dau, asa ca am > chemat-o si i-am zis: > - Fetita mea, vreau > sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca > asta este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei, > nenorocita! > Si sa vii sa-mi spui ce > mutra face. > Astepta nerabdator > si cand intra fiica lui, a intrebat-o: > > - Ce ti-a > zis vrajitoarea de maica-ta si ce fatza a > facut? > - Mi-a zis ca > astepta ziua asta ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal > meu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 11:26
De la: july, la data 2011-06-25 17:24:54 Ai dreptate! Nici un barbat nu se va comporta ,,urat" cu femeie daca nu i se permite! Femeia da tonul si tonul face muzica. Ingerasule, ti-am mai spus si pe un alt topic, ca oricine seamana vant, mai devreme sau mai tarziu, va culege furtuna! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 13:14
De la: _KARPOV, la data 2011-07-01 10:38:09 B�rbatul �i femeia B�rbatul este cea mai elevat� dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim ideal. Dumnezeu a f�cut pentru b�rbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul exalt�, altarul sfin�e�te. B�rbatul este creierul, femeia este inima. Creierul prime�te lumin�, inima prime�te iubire. Lumina fecundeaz�, iubirea re�nvie. B�rbatul este puternic prin ra�iune, femeia este invincibil� prin lacrimi. Ra�iunea convinge, lacrimile �nduio�eaz� sufletul. B�rbatul este capabil de eroism, femeia - de orice sacrificiu. Eroismul �nnobileaz�, sacrificiul aduce sublimul. B�rbatul are suprema�ia, femeia are intui�ia. Suprema�ia semnific� for��, intui�ia reprezint� dreptatea. B�rbatul este un geniu, femeia este un �nger. Geniul este incomensurabil, �ngerul este inefabil. Aspira�ia b�rbatului este c�tre gloria suprem�, Aspira�ia femei este �ndreptat� c�tre virtutea des�v�r�it�. Gloria face totul m�re�, virtutea face totul divin. B�rbatul este un cod, femeia este Evanghelia. Codul corijeaz�, Evanghelia ne face perfec�i. B�rbatul g�nde�te, femeia intuie�te. A g�ndi �nseamn� a avea creier superior. A intui, sim�ind �nseamn� a avea �n frunte o aureol�. B�rbatul este un ocean, femeia este un lac. Oceanul are o perl� care �l �mpodobe�te, lacul, poezia care-l lumineaz�. B�rbatul este un vultur care zboar�, femeia - o privighetoare ce c�nt�. A zbura �nseamn� a domina spa�iul, a c�nta �nseamn� a cuceri sufletul. B�rbatul este un templu, femeia este sanctuarul. �n fa�a templului ne descoperim, �n fa�a sanctuarului �ngenunchem. B�rbatul este plasat acolo unde se sf�r�e�te p�m�ntul, Femeia, acolo unde �ncepe cerul ! (Poezie de Victor Hugo) Raporteaza abuz de limbaj |
|
ingerasulluptator 210 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Pascani |
Postat pe: 2 Iulie 2011, ora 00:17
De la: Melody_, la data 2011-07-01 11:26:51Pai barbatii sunt obisnuiti sa li se faca toate de-a gata si sa i sa se pretinda cat mai putin,daca se poate deloc..Pt ca asa a fost educat de maicasa...Apoi cum poti sa am zile bune cu un asemenea specimen de barbat....Apoi nu sunt sinceri sunt mistocari..Barbatii sunt mistocari,,,pt ca li s-a permis,pt ca zic lasa ca sunt barbati.Si uite de asta avem niste depravati si niste nimicuri de barbati,,,pt ca parintii nu se ocupa de educatia copiilor...si sa fie exemple pt copiii..Pt ca ca poti fii exigent cu copiii sa iasa oameni cinstiti si parintiii trebuie sa fie cinstiti...nu parintii sa se comporte frumos doar cu oamenii care au profit....pt ca iti dai seama ca copiii nici nu te iau in serios daca parintiii nu sunt ei cinstiti si exemple pt ei,logic nuDe la: july, la data 2011-06-25 17:24:54 Raporteaza abuz de limbaj
Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
|
|
Postat pe: 2 Iulie 2011, ora 00:18
Pai barbatii sunt obisnuiti sa li se faca toate de-a gata si sa i sa se pretinda cat mai putin,daca se poate deloc..Pt ca asa a fost educat de maicasa...Apoi cum poti sa am zile bune cu un asemenea specimen de barbat....Apoi nu sunt sinceri sunt mistocari..Barbatii sunt mistocari,,,pt ca li s-a permis,pt ca zic lasa ca sunt barbati.Si uite de asta avem niste depravati si niste nimicuri de barbati,,,pt ca parintii nu se ocupa de educatia copiilor...si sa fie exemple pt copiii..Pt ca ca poti fii exigent cu copiii sa iasa oameni cinstiti si parintiii trebuie sa fie cinstiti...nu parintii sa se comporte frumos doar cu oamenii care au profit....pt ca iti dai seama ca copiii nici nu te iau in serios daca parintiii nu sunt ei cinstiti si exemple pt ei,logic nu
Raporteaza abuz de limbaj
Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Iulie 2011, ora 07:56
Ingeras, iti doresc sa ai un baiat( nu esti obligata sa te si casatoresti).....sa vezi cum iti vei schimba parerea despre barbati!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iulie 2011, ora 16:08
De la: july, la data 2011-07-02 07:56:17Ingeras, iti doresc sa ai un baiat( nu esti obligata sa te si casatoresti).....sa vezi cum iti vei schimba parerea despre barbati!Pai problema este ca nu am de gand sa ma casatoresc si sa imi mananc nervii cu un barbat sa ma imbolnavesc....Asa ca prefer sa raman sanatoasa...barbatii sunt rai si egoisti,,mai sunt si exceptii dar putini Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Iulie 2011, ora 16:17
Pai problema este ca nu am de gand sa ma casatoresc si sa imi mananc nervii cu un barbat sa ma imbolnavesc....Asa ca prefer sa raman sanatoasa...barbatii sunt rai si egoisti,,mai sunt si exceptii dar putini...Apoi lasa ca barbatii trebuie sa stea singuri,,,pt ca nu merita fata lor o femeie ca mine.....Pt ca toti vor femei sufletiste de pe care sa profite.....lasa-i in plata Domnului,,,,eu imi vad de treaba mea.....
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Iulie 2011, ora 23:04
De la: ingerasulluptator, la data 2011-07-02 00:17:24 .Apoi cum poti sa am zile bune cu un asemenea specimen de barbat....[/quote] tocmai pe asta l-ai gasit !!!!??? alege altul
Daniela
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2011, ora 15:13
De la: daniela_iasi, la data 2011-07-02 23:04:05De la: ingerasulluptator, la data 2011-07-02 00:17:24 tocmai pe asta l-ai gasit !!!!??? alege altul [/quote] pai nu vreau sa imi aleg pe nici unul pt ca imi place sa traiesc singura si sa am liniste...lasa-le pe alte femei sa aiba barbati....eu nu sunt o familista....mie imi place sa fiu libera si independenta asa cum este pasarea cerului
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2011, ora 15:14
pai nu vreau sa imi aleg pe nici unul pt ca imi place sa traiesc singura si sa am liniste...lasa-le pe alte femei sa aiba barbati....eu nu sunt o familista....mie imi place sa fiu libera si independenta asa cum este pasarea cerului
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 20:08
Regulile de stat sunt facute in defavoarea femeii-----vezi ca regulile de miscare-s facute in favoarea ta,asa ca da-i cu praf de mers si ia-ti viteza....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Noiembrie 2011, ora 20:10
De la: ingerasulluptator, la data 2011-07-03 15:14:32pai nu vreau sa imi aleg pe nici unul pt ca imi place sa traiesc singura si sa am liniste...lasa-le pe alte femei sa aiba barbati....eu nu sunt o familista....mie imi place sa fiu libera si independenta asa cum este pasarea cerului pai du-te pe pustiuri,acolo-i liniste....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 13 Noiembrie 2011, ora 03:11
De la: ingerasulluptator, la data 2011-07-03 15:14:32pai nu vreau sa imi aleg pe nici unul pt ca imi place sa traiesc singura si sa am liniste...lasa-le pe alte femei sa aiba barbati....eu nu sunt o familista....mie imi place sa fiu libera si independenta asa cum este pasarea cerului aici ai dreptate fa ! de ce sa te "ocupi" doar cu unul ,cand poti sa fii libera cu tot satul
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2011, ora 20:00
De la: The_Mummy, la data 2011-11-13 03:11:49Pai nu ma voi ocupa de nici unul......pt ca nu se merita sa iti iei un porc intrec doar pt un carnat....si apoi dupa un timp incepe sa te dezguste ca habar nu arer ca sa se comporte......si apoi mai bine nu se merita.......De la: ingerasulluptator, la data 2011-07-03 15:14:32pai nu vreau sa imi aleg pe nici unul pt ca imi place sa traiesc singura si sa am liniste...lasa-le pe alte femei sa aiba barbati....eu nu sunt o familista....mie imi place sa fiu libera si independenta asa cum este pasarea cerului Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Noiembrie 2011, ora 22:53
De la: ingerasulluptator, la data 2011-11-14 20:00:34De la: The_Mummy, la data 2011-11-13 03:11:49Pai nu ma voi ocupa de nici unul......pt ca nu se merita sa iti iei un porc intrec doar pt un carnat....si apoi dupa un timp incepe sa te dezguste ca habar nu arer ca sa se comporte......si apoi mai bine nu se merita.......De la: ingerasulluptator, la data 2011-07-03 15:14:32pai nu vreau sa imi aleg pe nici unul pt ca imi place sa traiesc singura si sa am liniste...lasa-le pe alte femei sa aiba barbati....eu nu sunt o familista....mie imi place sa fiu libera si independenta asa cum este pasarea cerului Interesant, iar aduci vorba despre carnatul ala...probabil cand urla hormonii la tine, ,,carnatul, unde e carnatul?!!" nu te poti stapani sa nu scrii despre el. Poate ca in subconstient vrei sa te convingem ca merita, si sa dai vina pe noi daca totusi iei porcul. Ei bine, eu sunt saritoare, asa ca iti spun :merita draga, ia si porcul, e folositor la casa omului, mai raneste pe ici pe colo, poti sa urli la el cand te apuca isteriile. Insa fii atenta, nu poti sa iei carnatul fara sa iei tot porcul, dar e posibil sa iei porcul si sa nu aiba carnat
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2011, ora 21:34
eu nu vreau sa ajung asa rea ca celelalte femei...cand ma uit la ele cat sunt de rele,,,invidioase si rautacioase,...si ubla doar sa iti faca rau si sa te sape....Eu nu vreau sa ajung o asa vrajitoare rea ca celelate femei care se compromit si ii suporta pe barbatii si se faca atata de rele ca niste zgrembturoaice,,cotoroante..........nu pot sa inteleg de ce unele femei sunt atata de rele si dusmanoase,,,mai ales femeile mai in varsta.....zici ca sunt niste vrajitoare rele le mai lipseste matura...si cand incep sa rada,,,,,incep sa ma infiorii de frica..Imi este frica sa nu ajung si eu asa rea si dusmanoasa ca celelate femei....apoi aproape toti oamenii sunt rai,,,,si barbatii si femeile si nu vreau sa ma molipseasca si pe mine de rautate,,,,pt ca nu o suport,,,pe rautate si pe oamenii care o practica.....Stii oamenii sunt ceea ce practica,,,daca practici rautarea te numesti om rau,,,eu nu vreau sa fiu asa,,,,adica rea,,,,si nici nu suport oamenii rai
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Noiembrie 2011, ora 06:44
De la: ingerasulluptator, la data 2011-11-15 21:34:09eu nu vreau sa ajung asa rea ca celelalte femei...cand ma uit la ele cat sunt de rele,,,invidioase si rautacioase,...si ubla doar sa iti faca rau si sa te sape....Eu nu vreau sa ajung o asa vrajitoare rea ca celelate femei care se compromit si ii suporta pe barbatii si se faca atata de rele ca niste zgrembturoaice,,cotoroante..........nu pot sa inteleg de ce unele femei sunt atata de rele si dusmanoase,,,mai ales femeile mai in varsta.....zici ca sunt niste vrajitoare rele le mai lipseste matura...si cand incep sa rada,,,,,incep sa ma infiorii de frica..Imi este frica sa nu ajung si eu asa rea si dusmanoasa ca celelate femei....apoi aproape toti oamenii sunt rai,,,,si barbatii si femeile si nu vreau sa ma molipseasca si pe mine de rautate,,,,pt ca nu o suport,,,pe rautate si pe oamenii care o practica.....Stii oamenii sunt ceea ce practica,,,daca practici rautarea te numesti om rau,,,eu nu vreau sa fiu asa,,,,adica rea,,,,si nici nu suport oamenii rai Pe toti ne-ai uimit cu bunatatea ta, e bine ca precizezi ca tu nu vrei . Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
|
|