back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Regulile de stat sunt facute in defavoarea femeii,normal regulile sunt facute tot de barbati

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

ingerasulluptator

210 mesaje
Oras: Pascani

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 16:14

Pai dupa casatorie barbatul vede femeia ca proprietate personala...Care sa ii calce,sa ii spele,sa ii gateasca,sa ii suporte mofturile....Barbatii pana si regulile de stat le-a facut in favoarea lor...Nu vezi ca un barbat trebuie sa plateasca o pensie alimentara de cateva mii de lei,,daca o plateste si pe aia si poate sa faca cati copiii vrea mai ales daca lucra la negru....Regulile de stat nu sunt corecte,sunt facute regulile in asa fel incat sa faca femea sa joace pe muzica care o canta barbatul.Nu vezi ca regulile de la biserica sunt facute in defavoarea femeilor,,,si in favoarea barbatilor....Barbatii de stat au facut in asa regulile incat femeile sa fie la mana lor si sa danseze dupa muzica pe care o canta barbatii....Barbatii se comporta frumos cu femeia,pana o prinde la sex si vede ca tine la el,,apoi o joaca cum vor muschii lui...se joaca cu creierii ei....barbatii au fost si sunt niste diavoli,,nu toti,,,dar majooritatea

Raporteaza abuz de limbaj
Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
ingerasulluptator

210 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 16:15

De ce oare barbatii nu platesc jumatatea din cheltuielile copiilor si jumatatea din salarul sau sa ii revina nevestei ca in caz de divort sa ramana cu bani...Si sa nu fii nevoita sa stai cu un barbat din cauza lipsei banilor...Multe femei se indragostesc dar nu sunt deloc realiste ce se va intampla in ziua de maine....Femeii ii trebuie o siguranta ca sa nu joace cum canta barbatul si sa ajunga la comun acod in favoarea la amandoi

Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
july

563 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 17:24

De la: ingerasulluptator, la data 2011-06-25 16:14:12Pai dupa casatorie barbatul vede femeia ca proprietate personala...Care sa ii calce,sa ii spele,sa ii gateasca,sa ii suporte mofturile....Barbatii pana si regulile de stat le-a facut in favoarea lor...Nu vezi ca un barbat trebuie sa plateasca o pensie alimentara de cateva mii de lei,,daca o plateste si pe aia si poate sa faca cati copiii vrea mai ales daca lucra la negru....Regulile de stat nu sunt corecte,sunt facute regulile in asa fel incat sa faca femea sa joace pe muzica care o canta barbatul.Nu vezi ca regulile de la biserica sunt facute in defavoarea femeilor,,,si in favoarea barbatilor....Barbatii de stat au facut in asa regulile incat femeile sa fie la mana lor si sa danseze dupa muzica pe care o canta barbatii....Barbatii se comporta frumos cu femeia,pana o prinde la sex si vede ca tine la el,,apoi o joaca cum vor muschii lui...se joaca cu creierii ei....barbatii au fost si sunt niste diavoli,,nu toti,,,dar majooritatea

"Regulile "casei se fac impreuna.Daca nu se intampla asa amandoi sunt de vina, nu doar barbatul!
Sunt femei carora le place sa-si servesaca barbatul sa-i faca pe plac, sa-i suporte mofturile. Care-i problema? Daca ele sunt fericite asa , nu inseamna ca au gresit!
Barbatii sunt diavoli doar cu femei care le permit sa se comporte astfel.Un "diavol" cum ii zici tu poate sa fie cel mai iubitor barbat intr-o alta relatie.

july

563 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 17:28

De la: ingerasulluptator, la data 2011-06-25 16:15:03De ce oare barbatii nu platesc jumatatea din cheltuielile copiilor si jumatatea din salarul sau sa ii revina nevestei ca in caz de divort sa ramana cu bani...Si sa nu fii nevoita sa stai cu un barbat din cauza lipsei banilor...Multe femei se indragostesc dar nu sunt deloc realiste ce se va intampla in ziua de maine....Femeii ii trebuie o siguranta ca sa nu joace cum canta barbatul si sa ajunga la comun acod in favoarea la amandoi

Daca stai cu un barbat doar din lipsa banilor atunci accepta consecintele si nu te plange!
Nu doar femeia are nevoie4 de siguranta....cu totii avem.

ingerasulluptator

210 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 16:10

De la: july, la data 2011-06-25 17:24:54
De la: ingerasulluptator, la data 2011-06-25 16:14:12Pai dupa casatorie barbatul vede femeia ca proprietate personala...Care sa ii calce,sa ii spele,sa ii gateasca,sa ii suporte mofturile....Barbatii pana si regulile de stat le-a facut in favoarea lor...Nu vezi ca un barbat trebuie sa plateasca o pensie alimentara de cateva mii de lei,,daca o plateste si pe aia si poate sa faca cati copiii vrea mai ales daca lucra la negru....Regulile de stat nu sunt corecte,sunt facute regulile in asa fel incat sa faca femea sa joace pe muzica care o canta barbatul.Nu vezi ca regulile de la biserica sunt facute in defavoarea femeilor,,,si in favoarea barbatilor....Barbatii de stat au facut in asa regulile incat femeile sa fie la mana lor si sa danseze dupa muzica pe care o canta barbatii....Barbatii se comporta frumos cu femeia,pana o prinde la sex si vede ca tine la el,,apoi o joaca cum vor muschii lui...se joaca cu creierii ei....barbatii au fost si sunt niste diavoli,,nu toti,,,dar majooritatea

"Regulile "casei se fac impreuna.Daca nu se intampla asa amandoi sunt de vina, nu doar barbatul!
Sunt femei carora le place sa-si servesaca barbatul sa-i faca pe plac, sa-i suporte mofturile. Care-i problema? Daca ele sunt fericite asa , nu inseamna ca au gresit!
Barbatii sunt diavoli doar cu femei care le permit sa se comporte astfel.Un "diavol" cum ii zici tu poate sa fie cel mai iubitor barbat intr-o alta relatie.
pai da sunt unele femei cumsecade,,,sau poate slabe ca sa se impuna pt ca daca ridici tonul vocii barbatii incearca sa te intimideze..........apoi barbatii se indragosesc de femeile foste prostituate care au avut sute de barbati au experienta si stiu sa ii invarta pe barbati ca pe degete....ca sa te cobori la nivelul asta ca sa stii sa invarti barbatii pe degete nu se merita...Eu una cred ca un barbat cinstit se comporta frumos cu toata lumea....nu doar cu cei dupa care are profit

ingerasulluptator

210 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 16:16

De la: july, la data 2011-06-25 17:28:10
De la: ingerasulluptator, la data 2011-06-25 16:15:03De ce oare barbatii nu platesc jumatatea din cheltuielile copiilor si jumatatea din salarul sau sa ii revina nevestei ca in caz de divort sa ramana cu bani...Si sa nu fii nevoita sa stai cu un barbat din cauza lipsei banilor...Multe femei se indragostesc dar nu sunt deloc realiste ce se va intampla in ziua de maine....Femeii ii trebuie o siguranta ca sa nu joace cum canta barbatul si sa ajunga la comun acod in favoarea la amandoi

Daca stai cu un barbat doar din lipsa banilor atunci accepta consecintele si nu te plange!
Nu doar femeia are nevoie4 de siguranta....cu totii avem.
Pai hai sa gandim logic...De ce se casatoreste o femeie....O femeie se casatoreste pt ca are nevoie de protectie sa fie ajutata....O femeie singura este greu sa se descurce pt ca femeile nu sunt asa practice ca un barbat....Da mai sunt si unele femei care stiu sa dea bine si fund si sa ameteasca barbatii si sa faca bani....Pt faptul ca barbatul ajuta femeia,,,asta nu inseamna ca ii da si dreptul ca sa o domine...sa o intimideze si sa o manipuleze...este natural ca barbatul sa ajute femeia....Da daca barbatul se comporta frumos cu femeia,,,ii ofera atentie,,,ii vorbeste frumos,o ajuta,in treburile casnice....Normal ca va primi si afectiune din partea femeii....Dar dupa ce unii se comporta ca niste badarani normal ca la un moment dat pe femeie si pe barbat nu ii mai unesc decat obisnuita si interesele....

ingerasulluptator

210 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 16:17

Pai hai sa gandim logic...De ce se casatoreste o femeie....O femeie se casatoreste pt ca are nevoie de protectie sa fie ajutata....O femeie singura este greu sa se descurce pt ca femeile nu sunt asa practice ca un barbat....Da mai sunt si unele femei care stiu sa dea bine si fund si sa ameteasca barbatii si sa faca bani....Pt faptul ca barbatul ajuta femeia,,,asta nu inseamna ca ii da si dreptul ca sa o domine...sa o intimideze si sa o manipuleze...este natural ca barbatul sa ajute femeia....Da daca barbatul se comporta frumos cu femeia,,,ii ofera atentie,,,ii vorbeste frumos,o ajuta,in treburile casnice....Normal ca va primi si afectiune din partea femeii....Dar dupa ce unii barbati se comporta ca niste badarani normal ca la un moment dat pe femeie si pe barbat nu ii mai unesc decat obisnuita si interesele....

ingerasulluptator

210 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 16:19

pai da sunt unele femei cumsecade,,,sau poate slabe ca sa se impuna pt ca daca ridici tonul vocii barbatii incearca sa te intimideze..........apoi barbatii se indragosesc de femeile foste prostituate care au avut sute de barbati au experienta si stiu sa ii invarta pe barbati ca pe degete....ca sa te cobori la nivelul asta ca sa stii sa invarti barbatii pe degete nu se merita...Eu una cred ca un barbat cinstit se comporta frumos cu toata lumea....nu doar cu cei dupa care are profit

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 16:48

astia de la 9AM ti-au dat vreun comision?...vorbesti singura si nu te mai saturi

Daniela
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 20:43

a�������..... ......

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
ingerasulluptator

210 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 16:36

De la: daniela_iasi, la data 2011-06-27 16:48:44astia de la 9AM ti-au dat vreun comision?...vorbesti singura si nu te mai saturi
Pai ce crezi ca toata lumea este nesincera asa ca tine...Apoi mie imi pasa mult de prostia care ma inconjoara si umblu ca o mai imputinez

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 20:08

De la: ingerasulluptator, la data 2011-06-27 16:19:13pai da sunt unele femei cumsecade,,,sau poate slabe ca sa se impuna pt ca daca ridici tonul vocii barbatii incearca sa te intimideze..........apoi barbatii se indragosesc de femeile foste prostituate care au avut sute de barbati au experienta si stiu sa ii invarta pe barbati ca pe degete....ca sa te cobori la nivelul asta ca sa stii sa invarti barbatii pe degete nu se merita...Eu una cred ca un barbat cinstit se comporta frumos cu toata lumea....nu doar cu cei dupa care are profit

Poti incerca si cu vaginul ....Nu mai este la moda sa " invarti barbatul cu degetul "...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 20:10

De la: ingerasulluptator, la data 2011-06-30 16:36:47
De la: daniela_iasi, la data 2011-06-27 16:48:44astia de la 9AM ti-au dat vreun comision?...vorbesti singura si nu te mai saturi
Pai ce crezi ca toata lumea este nesincera asa ca tine...Apoi mie imi pasa mult de prostia care ma inconjoara si umblu ca o mai imputinez

Foarte bine faci.......

"Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia."

Theodore Roosevelt

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 20:11

"O popula�ie total� mondial� de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi ideal."

Ted Turner

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 20:13

�Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii�.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 20:13

"Eu cred c� suprapopularea uman� este problema fundamental� pe P�m�nt ast�zi. Noi, oamenii, am devenit o boala: �Virusul-Om�."
"Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane �n �ntreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale �i in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii."
- Dave Foreman

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 20:15

"�n scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie s� eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie s� il spun, dar este la fel de r�u s� nu-l spun. "

J. Cousteau

Se cauta voluntari.......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 20:16

"Noi trebuie s� vorbim mai clar despre sexualitate, contracep�ie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologic� este criza popula�iei. Reduceti popula�ia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice. "

Mihail Gorbaciov

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 20:17

"Puterea este cel mai puternic afrodisiac."
"Persoanele �n v�rst� sunt consumatori inutili"
"Popula�ia lumii trebuie s� fie redusa cu 50%"

Dr. Henry Kissinger

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 20:17

Ce faci copchile?

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 20:19

"Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va r�spunde la reducerea viitoare a ratei natalit��ii prin metode contraceptive, sterilizare �i avort, dar trebuie ca sa reducem �n prezent cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare. "

Ini�iativa pentru Carta Na�iunilor Unite ECO-92 PAMANT

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 20:21

"Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de t�iere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel."
"Este mai bine pentru toat� lumea, dac� �n loc de a a�tepta executarea degeneratilor pentru infrac�iuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va �mpiedica, pe cei care sunt �n mod v�dit inapti, s� continue soiul lor ... Trei genera�ii de imbecili sunt de ajuns.

Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 20:24

De la: Ingrid, la data 2011-06-30 20:17:57Ce faci copchile?

Ii dau material de studiu ....ingerasului .....sa nu se simta.....proasta .....atunci cand afirma faptul ca nu-si doreste urmasi ( doamne fereste )

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 10:33

o discutie intre Dumnezeu si Adam:

D: "M-am gandit sa fac pentru tine o faptura de vis, care sa iti fie pereche, sa te iubeasca neconditionat, sa fie frumoasa, inteligenta, cuminte, ascultatoare si tacuta samd. Insa va trebui sa iau de la tine un ochi, o mana, un picior si vreo 7-8 coaste."
A:"Dar pentru o singura coasta, ce-mi poti oferi?"

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 10:34

Dumnezeu a facut-o pe Eva din coasta barbatului, nu din capul lui ca sa nu-l stapaneasca, nici din picioarele lui ca sa nu fie calcata in picioare, ci din coasta lui ca sa-fi fie egala, sub bratul lui, ca s-o ocroteasca, aproape de inima lui, ca s-o iubeasca. (Mattew Henry).

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 10:35

Parerea mea e ca egalitatea asta nu e asa importanta, femeile si barbatii sunt complementari

wild

220 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 10:37

Era odata un barbat care avea trei iubite, dar nu stia cu care sa se insoare.

Deci a decis sa-i dea fiecareia cate 5000 de dolari ca sa vada cum ii cheltuie fiecare.

Prima iese in oras si se machiaza de toti banii.

Isi ia haine noi, isi schimba coafura, isi face manichiura, pedichiura, tot tacamul si-i zice barbatului:

"Am cheltuit banii ca sa fiu frumoasa pentru tine pentru ca te iubesc asa de mult."

A doua a iesit in oras si a cumparat crose noi de golf, un CD player, un televizor si o combina si i le-a dat barbatului.

I-a zis:

"Am cumparat aceste cadouri pentru tine cu banii pentru ca te iubesc asa de mult."

Cea de-a treia ia cei 5000 de dolari si-i investeste in actiuni, isi dubleaza suma, returneaza cei 5000 de dolari barbatului si reinvesteste restul.

Ea i-a zis:

"Investesc restul banilor pentru viitorul nostru, pentru ca te iubesc atat de mult."

�I ACUM LOGICA MASCULINA

S-a g�ndit el mult �i bine despre cum au cheltuit femeile banii �i a decis s� se �nsoare cu cea cu ���ele cele mai mari ...!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 10:38

femeia nu este inferioara barbatului,nu ii este nici superioara,dar nu este nici egala cu el,ci ea este pur si simplu FEMEIE

wild

220 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 10:38

RAZBUNARE FEMININA

> Pe patul
> de moarte un barbat isi chema sotia si cu voce slabita ii
> spuse:
> - As vrea sa-ti fac
> o marturisire, ca sa pot muri in
> pace.
> - Lasa, spuse ea,
> stai linistit, nu e bine sa faci niciun
> efort.
> - Nu, nu,
> spuse el, vreau sa-ti spun ca m-am culcat cu sora ta,
> cu mama ta si cu cea mai buna prietena a
> ta..
> - Stiu asta
> nenorocitule, de asta te-am
> otravit!
>

wild

220 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 10:40

RAZBUNARE
> FEMININA
> Un barbat
> care-si ofensa mereu sotia, chema un grup de prieteni sa-l
> acompanieze ca sa-si conduca sotia la aeroport, care pleca
> intr-o calatorie la Paris .
> In fata tuturor, la
> despartire, el ii dori calatorie placuta si striga tare:
>
> - Iubito, nu uita
> sa-mi aduci la intoarcere o "mica si frumusica
> frantuzoaica".
> Dupa 15 zile
> barbatul o primi la aeroport cu acelasi grup de prieteni si
> cu voce tare, o intreba:
> - Mi-ai adus frantuzoaica
> promisa?
> - Am facut tot ce
> mi-a fost in putinta, raspunse sotia, ramane doar sa ne
> rugam sa se nasca
> fetita.

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Regulile de stat sunt facute in defavoarea femeii,normal regulile sunt facute tot de barbati
Mergi la: