Info
x
Energia elctrostatica-manifetarea electrica a energiei libere
|
alecu_ioan 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Martie 2011, ora 14:04
ENERGIA ELECTORSTATICA-ESTE MASURA MANIFESTARILOR ELECTRICE A ENERGIEI LIBERE. Ea poate fi convertita si folosita in scopuri economice , industriale, agricultura si dometica.Un dialog pe acasta este binevenit. Interesul celor care doresc sa dezvoltam o realizare fizica in acest domeniu este un fat care ar coduce cu siguranta la succes. Astept o colaborare.
Cu stima ,ing Alecu Ioan. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Martie 2011, ora 00:13
Sint de acord ca asa e, cu energia electrostatica.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 9/09/2010 |
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 20:10
Ceva mai concret despre energia electostatica?
Ne puteti spune ceva referitor la energia electrostatica generata de corpul uman? Eu stiu ca nu e tocmai un fenomen pozitiv....mai ales cand mana incarcata electrostatic atinge un obiect metalic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Aprilie 2011, ora 02:19
De la: YS, la data 2011-04-07 20:10:41Ceva mai concret despre energia electostatica? Asta am patit eu in iarna asta. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2011, ora 02:24
E simplu.
Incarcarea electrostatica a atmosferei, se amplifica in perioada furtunilor. Si e vizibila, si se descarca prin fulgere si trasnete., Dar mai mult de atit, este un efect al energiei libere, care se gaseste in orice punct din spatiu. Daca am stii cum sa captam energie din atmosfera in special, ar fi ca un fulger continuu ce intra in acel dispozitiv. Tesla a facut o instalatie, dar a venit era petrolului, si s-a terminat cu acel experiment. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 425 mesaje Membru din: 27/03/2011 |
Postat pe: 30 Aprilie 2011, ora 16:27
Stiati ca apa care picura in doua galeti prin doua cercuri de metal legate in X produce la fiecare 7 secunde un potential de 1020Volti? youtube : filmuletul �Walter Lewin Makes a Battery out of Cans and Water�
energiegratis.files.wordpress.com/2008/10/waterpower.jpg. www.FreeScienceLectures.com Raporteaza abuz de limbaj
vesti bune,dupa multe greutati si suferinte...
|
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2011, ora 05:05
Ceea ce conteaza in asigurarea unei energii, este continuitatea ei. Sau capacitatea energetica a acelei surse de energie. In W. Adica puterea si stabilitatea ei in timp. Ws. Adica energia capabila a se dezvolta dintr-o astfel de sursa.
Chiar dl Alecu, ce se mai aude despre subiect. Incepem in spatiul public? ca discutie. Sau in particular. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
alecu_ioan 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Noiembrie 2011, ora 16:33
Domnule Gaius.
Procuparile dumneavoastra in acest domeniu, este un exemplu pentru toti cei care doresc sa participe la realizarea unui convertor de energie elctrostatica , care este masura energiei libere in orice punct de pe planeta Terra si a carei valoare variaza in functie de o serie de factori geografici.atmosferici si anotimp,etc. Problema sta in realizarea unui echipament care sa permita cuplarea in rezonanta intre convertor si fregventa energetica a locatiei. Cred ca, acum aveti elemntele fizico- tehnice pentru un dialog. Cu stima , Ioan Alecu. pentru dialog [email protected]. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
mirceamoldovan197 12 mesaje Membru din: 9/02/2009 |
Postat pe: 27 Noiembrie 2011, ora 18:53
Din fericire pentru noi, avem energie peste tot in jurul nostru, sub diverse forme de manifestare. Din pacate, nu avem vointa si banii ca sa o folosim. Hai sa presupunem ca aducem rezolvari. In primul rand trebuie sa vedem de ce tip de energie avem nevoie. Cea electrica este de preferat. Energia electrica o obtinem din transformarea altor tipuri de energie. Pana acum cele mai uzuale "transformari" sunt ale energiei apei, combustibililor solizi si lichizi, eoliene, atomice, solare geotermale, a valurilor. Acum, energia electrostatica este ea pasibila de a fi transportata si/sau stocata? Ei, aici daca se gaseste o metoda ar fi perfect. Si mai cred ca ar putea fi si ieftin. In combinatie cu citeva panouri solare am avea niste case mai "verzi".
Multa bafta si daca pot ajuta, cu cea mai mare placere. Raporteaza abuz de limbaj |