Info
x
Crestinii sau ateii vor ajunge la cunoasterea si implinirea sinelui?
Acest topic este inchis!
|
Fosta membra 9am.ro 157 mesaje Membru din: 29/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 22:43
Nea Marine,era sa uit,sa`L iubesti pe Dumnezeu din toata inima,asta`i secretul!
|
|
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 22:53
„Mã, nu toþi din lume se prãpãdesc, nici toþi din mãnãstire se mântuiesc”.
"O, Adevar, care Dumnezeu esti, fa sa fiu una cu Tine intr-o dragoste vesnica. In Tine salasluieste tot ceea ce doresc, tot ceea ce vreau. Toti invatatii sa taca, toata faptura sa amuteasca in fata Ta, graieste-mi numai Tu." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 20 Martie 2011, ora 23:55
Am revazut filmul cu Ioana lui nenea Arc ( cred ca mi-a placut actrita ) si am remarcat iarasi cat de dobitoci erau preotii in acele vremuri . Oamenii cand cred in ceva sunt ca animalele . Sunt usor de manipulat si nu si-ar vinde locul din rai ,pentru nimic in lume . Speranta asta , a raiului este o mare gaselnita pentru criminalii care isi spun preoti . Trebuie sa fii naiv sa crezi ca exista cineva care te contabilizeaza o viata intreaga si ca la final iti da ca bonus , viata vesnica . A crede ca un creator al unui univers s-ar preta la asa ceva mi se pare ca seamana a infantilism ! Imi dau seama ca lumea in general sta prost cu logica . Trebuie sa duci o viata de balci , pentru a putea in final sa accesezi raiul . Sa imbraci straie colorate , sa zanganesti niste clopotei , sa cutreieri prin biserica cu o cadelnita cu fum si tamaie , sa canti pe la inmormantari , nunti si botezuri ....sa aduni bani de pe la enoriasi , sa cladesti biserici cu nemiluita , sa faci catedrale mantuitoare de neam .... Sa nu-ti pui macar intrebarea daca altcineva inafara de noi pamantenii mai doreste asa ceva . Cum poti sa crezi ca zdrelindu-ti genunchii prin jurul unei manastiri poti sa pacalesti o divinitate ....sa-ti dea bani, sanatate si viata vesnica . Niciun copil de 14 ani ....nu mai crede asa ceva ( chiar daca a facut religie in scoala )
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 00:15
Eu nu m-am uitat la sfirsit.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 08:51
De la: _KARPOV, la data 2011-03-20 23:55:59 |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 09:24
eu cred ca voi confundati lucrurile si le amestecati pina nu se mai intelege nimic ! una-i credinta din inima unui om si convingerile lui intime si cu totul alta , Specularea acestor credinte ! va tot invirtiti in jurul cozii de' ati ametit de tot ! mai, oameni buni : in clipa in care aceasta credinta a fost Acaparata si Folosita in favoarea Puternicilor zilei si ma gindesc acum la Constantin cel mare , Biserica a devenit un Instrument ! de altfel, chiar in filmul cu Ioana D'arc a aparut un episod acolo pe care cu siguranta nu l -ati remarcat, in care cardinalul acuzator o intreaba pe ea cine i-a destainuit niste taine pe care nu le stie plebea ? ca biserica functiona pe doua etaje de intelegere : un etaj Numai al Initiatilor , iar ce se transmitea in afara ei , tinea de biserica militanta .....adica exact ce incriminati voi ! de ce nu puteti voi decanta lucrurile si a desparti griul de neghina , asta-i o intrebare !
cit despre ce-ati vazut la protv si in inst. invatamintului sunt oameni ce nu-si merita locul acolo , speculind nevoia de scolarizare ....si-n inst. medicala suntoameni ce nu-si merita locul acolo, speculind nevoia de sanatate a omului....ce facem, le desfiintam din cauza asta considerindu-le retrograde ? nu, in nici-un caz : in mod normal faci curatenie ! si curatenie ar trebui facuta si in inst. justitiei si in politie si-n aparatul de stat ! ....Romania ar trebui sa intre-n curatenia de primavara , asta ar trebui sa faca ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 09:36
Intrebarea e in primavara carui an?... se va face in sfarsit curatenie
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 09:40
De la: PIGY, la data 2011-03-21 09:36:35Intrebarea e in primavara carui an?... se va face in sfarsit curatenie mda....si asta e o intrebare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 12:30
Vorba cantecului: ``De atunci au trecut atatea primaveri ... Parca au fost ieri !....
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 12:43
A crede in ceva fara a verifica temeinic daca acel ceva este real ,mi se pare o mare greseala . A crede ca ce scrie in asa zisele carti sfinte e adevarat 100% mi se pare o copilarie . Nu exista un adevar valabil , pentru toata lumea . De aceea exista atat de multe religii. Ca urmare cei ce cred in ortodoxim gresesc . Ei cred deoarece s-au nascut in aceasta tara . A crede doar din acest motiv mi se pare aiurea . Cum poti crede ca cei care au scris scripturile stiu adevarul adevarat . E adevarul lor , e vorba de modul in care au inteles ei divinitatea . E putin probabil ca adevarul unora sa fie adevarul tuturor . Asta inseamna superficialitate , in alegeri si optiuni . A lua totul de-a gata , fara sa gandesti , mi se pare o prostie . Avem creier tocmai pentru a judeca , daca nu il folosim atunci se lasa cu semne de intrebare . Exista sau nu discernamant la cei care cred , neconditionat ? Eu cred ca totul e ca si la turma de oi , daca una pleaca intr-o directie , celelalte o urmeaza . E vorba ,la noi , de turma lui isus,turma evreilor inventivi , cei care acum 2000 de ani ,au inteles ca e nevoie de un nou dumnezeu . Si in prezent problema se pune la fel , e nevoie de un nou dumnezeu ! Sa fie oare vorba de bivolaru ? Sa simta oare lumea , ca a venit vremea sa ne consumam urina ? Nebanuite sunt caile tale ,doamne (cel care vei urma)
Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
papyllon47 121 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 16:38
De la: ana__totir, la data 2011-03-21 12:43:34A crede in ceva fara a verifica temeinic daca acel ceva este real ,mi se pare o mare greseala . A crede ca ce scrie in asa zisele carti sfinte e adevarat 100% mi se pare o copilarie . Nu exista un adevar valabil , pentru toata lumea . De aceea exista atat de multe religii. Ca urmare cei ce cred in ortodoxim gresesc . Ei cred deoarece s-au nascut in aceasta tara . A crede doar din acest motiv mi se pare aiurea . Cum poti crede ca cei care au scris scripturile stiu adevarul adevarat . E adevarul lor , e vorba de modul in care au inteles ei divinitatea . E putin probabil ca adevarul unora sa fie adevarul tuturor . Asta inseamna superficialitate , in alegeri si optiuni . A lua totul de-a gata , fara sa gandesti , mi se pare o prostie . Avem creier tocmai pentru a judeca , daca nu il folosim atunci se lasa cu semne de intrebare . Exista sau nu discernamant la cei care cred , neconditionat ? Eu cred ca totul e ca si la turma de oi , daca una pleaca intr-o directie , celelalte o urmeaza . E vorba ,la noi , de turma lui isus,turma evreilor inventivi , cei care acum 2000 de ani ,au inteles ca e nevoie de un nou dumnezeu . Si in prezent problema se pune la fel , e nevoie de un nou dumnezeu ! Sa fie oare vorba de bivolaru ? Sa simta oare lumea , ca a venit vremea sa ne consumam urina ? Nebanuite sunt caile tale ,doamne (cel care vei urma) Daca ar fi sa ma iau dupa logica ta, ar trebui sa cred ca tu nici nu existi, pentru ca te-am verificat si am vazut o gramada de inadvertente si minciuni etalate in id-ul tau, incat nu au cum sa apartina unei persoane reale. Deci tu esti doar o plasmuire a cuiva, nu esti reala , cu toate ca iti exprimi ganduri in acest topic. E f. ciudat, aproape miraculos!....creatia se exprima!....iar creatorul ei ...cine o fi?... exista?, sau acea creatie, ana_totir, sa creat pe sine din neant-ul netului?....tare misterios?!.... A crede ce afirmi tu, ar fi o neintrebuintare a creierului, adica a crede ca doar cei nascuti intr-o tara ortodoxa sunt ortodocsi; te va contrazice evidenta, adica sunt mii de cazuri de oameni nascuti din alte popoare si in altfel de religii, care au trecut la ortodoxie. De ce trebuie, eu sa iau de buna o informatie FALSA, venita de la un ID IREAL? Asa usor e sa dezinformezi si sa bagatelizezi ceea ce altii considera Sfant. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 17:17
De la: gabigabi, la data 2011-03-21 09:24:03 eu cred ca voi confundati lucrurile si le amestecati pina nu se mai intelege nimic ! una-i credinta din inima unui om si convingerile lui intime si cu totul alta , Specularea acestor credinte ! va tot invirtiti in jurul cozii de' ati ametit de tot ! mai, oameni buni : in clipa in care aceasta credinta a fost Acaparata si Folosita in favoarea Puternicilor zilei si ma gindesc acum la Constantin cel mare , Biserica a devenit un Instrument ! de altfel, chiar in filmul cu Ioana D'arc a aparut un episod acolo pe care cu siguranta nu l -ati remarcat, in care cardinalul acuzator o intreaba pe ea cine i-a destainuit niste taine pe care nu le stie plebea ? ca biserica functiona pe doua etaje de intelegere : un etaj Numai al Initiatilor , iar ce se transmitea in afara ei , tinea de biserica militanta .....adica exact ce incriminati voi ! de ce nu puteti voi decanta lucrurile si a desparti griul de neghina , asta-i o intrebare ! Ma bucur ca in sfarsit, vad o reactie pertinenta la multele aiureli care se emana pe aici! Cei care fac aprecieri defaimatoare la preoti sau la anumite practici bisericesti cum ar fi exorcizarile, nu au catusi de putin credinta. Cel care nu crede in Dumnezeu e si normal sa nu creada nici in diavol. Cel care nu crede ca Bunul Dumnezeu le ofera oamenilor care cred cu tarie in El, duc o viata bine-placuta Lui, Sfintenie si puterea de a lupta cu fortele diavolului, asa nu vor crede si pe cei care intr-adevar au o posedare diavoleasca si trebuiesc vindecati numai de catre preoti care au Har si numai prin puterea rugaciunilor si a invocarii Domnului nostru Iisus Hristos, care de fapt El alunga pe acei demoni. Au auzit cineva de Moliftele Sfantului Vasile cel Mare?, care se citesc la fiecare 1 ianuarie in toate bisericile si care se citesc de obicei miercurea si vinerea in mai toate bisericile, de catre preoti cu Har si credinta mare si post, si care aceste Molifte sunt un fel de exorcizare a sutelor de duhuri rele care ne bantuie sufletele. La fel de puternice sunt si rugaciunile Sfantului Ciprian. Stiti voi cate sute de oameni vin la aceste slujbe, in toata tara, in fiecare biserica? Televiziunea care e si comerciala si fara cultura religioasa, normal ca prezinta aceste fapte ca o mare curiozitate, piperand cu multa usurinta concluzii de la necunoscatori, sa-si dea cu parerea, iar reportera mai pune si intrebari idioate, la genul " ce a zis doctorul?"; ce sa zica un doctor, cunoscator al afectiunilor trupesti, despre manifestari si afectiuni sufletesti? Cata ignoranta si necredinta, in jurul nostru! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am246414 9 mesaje Membru din: 21/03/2011 |
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 18:26
De la: papyllon47, la data 2011-03-21 17:17:28De la: gabigabi, la data 2011-03-21 09:24:03 eu cred ca voi confundati lucrurile si le amestecati pina nu se mai intelege nimic ! una-i credinta din inima unui om si convingerile lui intime si cu totul alta , Specularea acestor credinte ! va tot invirtiti in jurul cozii de' ati ametit de tot ! mai, oameni buni : in clipa in care aceasta credinta a fost Acaparata si Folosita in favoarea Puternicilor zilei si ma gindesc acum la Constantin cel mare , Biserica a devenit un Instrument ! de altfel, chiar in filmul cu Ioana D'arc a aparut un episod acolo pe care cu siguranta nu l -ati remarcat, in care cardinalul acuzator o intreaba pe ea cine i-a destainuit niste taine pe care nu le stie plebea ? ca biserica functiona pe doua etaje de intelegere : un etaj Numai al Initiatilor , iar ce se transmitea in afara ei , tinea de biserica militanta .....adica exact ce incriminati voi ! de ce nu puteti voi decanta lucrurile si a desparti griul de neghina , asta-i o intrebare ! papyllon, esti un troglodit extremist religios , un adevarat habotnic, un fundamentalist de sorginte ortodoxa, bai biodegradabilule ,pe cine incerci tu sa prostesti, nu-ti ajunge metodele subversive pe care religiile le-au practicat si aplicat atator generatii umane de-a lungul timpurilor, nu-ti sunt suficiente generatiile de inculti irationali pe care i-a iditiotit religiile pana in prezent, mai doresti sa prostesti si in continuare, ati introdus invatamantul in scoli sa degradati si sinele viitoarelor generatii ? mai javra ordinara, evul mediu a apus demult mai fillozofule filfizon, iti doresti realizarea unui studiu pe seama celor ce habar nu au pe ce lume traiesc, pe seama celor care habar nu au despre ce si care sunt actualele aspiratii ale civilizatiei umane, cam ce ti-ai dori tu fundamentalistule, sa-ti raspunda sinele meu liber si neingradit, sinelui tau umil, fricos , ne educat si neinstruit ce se taraste pe coate si genunci in jurul lacaselor de cult religios, sinelui tau ce saruta moaste contrafacute si icoane preparate sa lacrimeaze, carui sine al tau sa-i raspund, aceluia care habar n.are de constiinta de sine fiind plecat cu sorcova sa faca prozelitism utopic religios , desuet si indobitocitor la adresa sinelui altora ? bai papyllon47, vremea indobitocirilor in masa de tip religios a apus, astazi incerci sa te folosesti de mijloacele de comunicare virtuala in masa, dar aceste cuceriri high-tech ale civilizatiei umane le-am fi putut avea si beneficia de pe urma lor cu mult mai devreme daca n-ati fi existat cei asemenea tie, trogloditule infect si iresponsabil prin ceea ce incerci tu sa faci pe acest topic. bunul dumnezeu, care dumnezeu papylloane ? iti besse nemernicia numai prostii, atat tie cat si celor ce cred in asa ceva indiferent carei religii ar apartine, toti rebuturi umane si nimic altceva, peste 100 de ani nimeni nu-si va aduce aminte de voi, biodegradabililor. sa te ia atat pe tine cat si pe cei ce cred in balivernele pe care le insiri tu aici ! |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 18:40
Sfantul Ciprian asta cine mai e? Si cum categorisiti raspunsul preotului, cand reportera la intrebat: Cum e el, iar el a raspuns ca este :< Lacom si rau >...Poi asa trebuie sa fie, sau sa raspunda un preot despre el?
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 18:53
De la: PIGY, la data 2011-03-21 18:40:08Sfantul Ciprian asta cine mai e? Si cum categorisiti raspunsul preotului, cand reportera la intrebat: Cum e el, iar el a raspuns ca este :< Lacom si rau >...Poi asa trebuie sa fie, sau sa raspunda un preot despre el? mai papagalule, ce este un preot ? cumva un individ soios si nebarbierit, o putoare umana ce se intretine material pe seama prostilor ce-i achizitioneaza "odoarele" cultului de pe tarabele instalate pe la portile lacaselor de cult, preotul este acel individ puturos ce-i merge fleanca boscorodind numai tampenii, acel individ ce delapideaza sumele de bani oferite lui spre pastrare, sub acoperirea vreunui CAR, de prostimea enoriasa ce-o "pastoreste", acei indivizi ce se paruiau la propriu prin lacasele de cult ale ierusalimului, cine sunt preoti mai papagalule, acei indivizi ce practica exorcismele, tamaduirile miraculoase mai abitir decat tigancile din palatele cu turnulete? cine sunt mai preotii, acei indivizi ce practica in bezna chiliilor asezamintelor de cult, pedifilia si homosexualitatea ?.preoti sunt toti acesti indivizi, acestea sunt practicile ce vor sa le propovaduiasca sinelui celorlalti ?...ma opresc aici momentan, dar, daca o sa-mi deranjati confortul informational scotandu-ma din sosete cu ineptiile voastre, am sa va pun la punct, punctul milenului 3, pentru ca observ c-ati cam uitat sa va folositi acel atribut cerebral; ratiunea./logica. |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 19:05
De la: 9am246414, la data 2011-03-21 18:53:48De la: PIGY, la data 2011-03-21 18:40:08Sfantul Ciprian asta cine mai e? Si cum categorisiti raspunsul preotului, cand reportera la intrebat: Cum e el, iar el a raspuns ca este :< Lacom si rau >...Poi asa trebuie sa fie, sau sa raspunda un preot despre el? pfffff ! mirosi a Ana Totir ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 19:06
De la: gabigabi, la data 2011-03-21 19:05:20De la: 9am246414, la data 2011-03-21 18:53:48De la: PIGY, la data 2011-03-21 18:40:08Sfantul Ciprian asta cine mai e? Si cum categorisiti raspunsul preotului, cand reportera la intrebat: Cum e el, iar el a raspuns ca este :< Lacom si rau >...Poi asa trebuie sa fie, sau sa raspunda un preot despre el? gabigabi, gresiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!.... iar ai scos tigaia si te-ai repezit sa bumbacesti astralul oriental .
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 19:25
Batrane,cum DUMNEZEU sa exorcizeze un bebelus?Banuiesc ca stii ce protectii Divine nemaipomenite au copii...
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 19:26
De la: cristianvm, la data 2011-03-21 19:25:49Batrane,cum DUMNEZEU sa exorcizeze un bebelus?Banuiesc ca stii ce protectii Divine nemaipomenite au copii... @papyllon Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 19:47
De la: cristianvm, la data 2011-03-21 19:25:49Batrane,cum DUMNEZEU sa exorcizeze un bebelus?Banuiesc ca stii ce protectii Divine nemaipomenite au copii... daaaaaaaa! "protectii divineeeee" ce sa spun ! si atunci cand tigancile fac magie alba sau neagra acele scuturi ale protectiei divine lipsesc, nu ? atunci cant pseudostiintele de tip ezoteric iti prezic o aliniere planetara defavorabila in conjunctie cu vreo steluta ce se comporta nabadaios(implozeaza devenind neutronica) scutirile divine te lasa cu destinul in vine, gata te-ai ars, numai rau o sa-ti mearga vreo cateva luni de zile, n-o sa ai noroc in dragoste, afaceri alea,alea, ce sa mai, asteapta-te sa ajungi un paria al societatii, ce sa-ti fac individule,te-au prins vremurile cu scuturile divinitatilor in vine si acum suporti consecintele prezise de ezoteristul de serviciu, ce-a raspuns la nr. de tf. 074.321123, tarif cca.2 euroi/min. tva.inclus. prostilor !
|
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 19:58
De la: cristianvm, la data 2011-03-21 19:25:49Batrane,cum DUMNEZEU sa exorcizeze un bebelus?Banuiesc ca stii ce protectii Divine nemaipomenite au copii... ""Batrane"", dar in Noul Testament, cand un tata la rugat pe Iisus Hristos, sa scoata demonul din copilul sau, pe care-l chinuia de ani buni, si pe care Iisus l-a intrebat : crezi tu ca pot sa fac asta? si la care tatal a dat acel raspuns celebru: "" cred Doamne, ajuta necredintei mele!" Cum de a permis Bunul Dumnezeu asa ceva, ca un duh rau sa chinuie un copil, atat de multi ani? A permis, datorita pacatelor parintilor. Cata ignoranta si necredinta exista in jurul nostru! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 20:02
De la: papyllon47, la data 2011-03-21 19:58:14De la: cristianvm, la data 2011-03-21 19:25:49Batrane,cum DUMNEZEU sa exorcizeze un bebelus?Banuiesc ca stii ce protectii Divine nemaipomenite au copii... Nene,ala mic era mic-mic,bebelus! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 20:13
De la: papyllon47, la data 2011-03-21 19:58:14De la: cristianvm, la data 2011-03-21 19:25:49Batrane,cum DUMNEZEU sa exorcizeze un bebelus?Banuiesc ca stii ce protectii Divine nemaipomenite au copii... baaaaaah , dobitocule ! altfel nu te pot gratula, se observa de la cale de-o posta ca esti lipsit de minima ratiune umana ca atribut esential. baaaaah,dobitocule ! conform logicii sinelui tau, sinele copiilor este pedepsit de catre divinitate pentru "pacatele" faptuite de sinele parintilor lor, bai distrusule, tu nici macar parabolelor biblice nu le-ai deslusit si inteles adevaratul sens, si mai vrei sa faci "studiu de caz" cu si pe seama sinelui celorlalti. mars la cotet, dobitocule !
|
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 20:14
De la: 9am246414, la data 2011-03-21 19:47:25De la: cristianvm, la data 2011-03-21 19:25:49Batrane,cum DUMNEZEU sa exorcizeze un bebelus?Banuiesc ca stii ce protectii Divine nemaipomenite au copii... Eruditule,magia neagra a tigancilor fonctioneste doar in cazurile in care subectu` e jos ca vibratie,aia alba fura energie din viitorul respectivului,e ingaduita de divinitate. Afacerili si secsu...e karma pura. Hai,uimeste`ma! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 20:15
De la: cristianvm, la data 2011-03-21 20:02:33De la: papyllon47, la data 2011-03-21 19:58:14De la: cristianvm, la data 2011-03-21 19:25:49Batrane,cum DUMNEZEU sa exorcizeze un bebelus?Banuiesc ca stii ce protectii Divine nemaipomenite au copii... Si bebelusii nu pot fi instrumente de indreptare ale parintilor, daca ei au pacatuit. Cum judeci tu instrumentele de indreptare ale Bunului Dumnezeu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 20:16
De la: 9am246414, la data 2011-03-21 18:26:19De la: papyllon47, la data 2011-03-21 17:17:28De la: gabigabi, la data 2011-03-21 09:24:03 eu cred ca voi confundati lucrurile si le amestecati pina nu se mai intelege nimic ! una-i credinta din inima unui om si convingerile lui intime si cu totul alta , Specularea acestor credinte ! va tot invirtiti in jurul cozii de' ati ametit de tot ! mai, oameni buni : in clipa in care aceasta credinta a fost Acaparata si Folosita in favoarea Puternicilor zilei si ma gindesc acum la Constantin cel mare , Biserica a devenit un Instrument ! de altfel, chiar in filmul cu Ioana D'arc a aparut un episod acolo pe care cu siguranta nu l -ati remarcat, in care cardinalul acuzator o intreaba pe ea cine i-a destainuit niste taine pe care nu le stie plebea ? ca biserica functiona pe doua etaje de intelegere : un etaj Numai al Initiatilor , iar ce se transmitea in afara ei , tinea de biserica militanta .....adica exact ce incriminati voi ! de ce nu puteti voi decanta lucrurile si a desparti griul de neghina , asta-i o intrebare ! Cata ura si rautate poate sa iasa din mintea unei asa-zise femei. Mai daca esti asa convinsa de ce spui de ce nu-i lasi pe cei care cred in pace, de ce trebuie sa apara cate o " posedata", care in aparenta ei "inteligenta normala", vine si da lectii ca nu exista Dumnezeu. Cu ce demonstrezi tu ca nu exista, cand de peste 2000 de ani se chinuie altii sa starpeasca crestinismul si n-au reusit. Cu ce drept ma jignesti tu pe mine, tam-nesam? Nu vezi ca in felul acesta te descalifici ca femeie si apoi ca om? In acest fel te desconspiri ca nu esti femeie, ci esti un banal de badaran, care se ascunde in canalul imputit al netului, si care se manifesta ca orice aratare odioasa, care numai infatisare si aratare de om nu are. Pomul dupa roade se cunoaste, si omul dupa ce scoate pe gura. De aia au aparut povestile cu balauri, datorita unor astfel de aratari, care poarta numerele satanei : 9am246414 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 20:26
De la: 9am246414, la data 2011-03-21 20:13:17De la: papyllon47, la data 2011-03-21 19:58:14De la: cristianvm, la data 2011-03-21 19:25:49Batrane,cum DUMNEZEU sa exorcizeze un bebelus?Banuiesc ca stii ce protectii Divine nemaipomenite au copii... Mai, da, mahalagioaica, te-a mai facut ma-ta! Cata impertinenta, poti sa emani si cata duhoare de rautate, diabolica! Nu crezi in Dumnezeu, dar sti sa dracui, ca la usa cortului! Hai sictir, tiganca imputita! Du-te si spurca-ti neamurile care te-au facut si pe cei care te tin aproape, nu iesi intr-o societate cu laturile tale adunate, prin frustrari si complexe diabolice. Obsedat-o si posedat-o! Piei , satano! numarul diavolului are numar de 9am: ---9am246414--- si nu e singurul...se inmultesc in tenebrele netului.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 20:33
De la: papyllon47, la data 2011-03-21 20:15:43De la: cristianvm, la data 2011-03-21 20:02:33De la: papyllon47, la data 2011-03-21 19:58:14De la: cristianvm, la data 2011-03-21 19:25:49Batrane,cum DUMNEZEU sa exorcizeze un bebelus?Banuiesc ca stii ce protectii Divine nemaipomenite au copii... papylloane,mi`a venit in minte episodul manastirea Tanacu si am citat din spusele unui om sfant mai sus in pagina,lasa`ma cu popii tai zbanghii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 20:36
De la: papyllon47, la data 2011-03-21 20:26:26De la: 9am246414, la data 2011-03-21 20:13:17De la: papyllon47, la data 2011-03-21 19:58:14De la: cristianvm, la data 2011-03-21 19:25:49Batrane,cum DUMNEZEU sa exorcizeze un bebelus?Banuiesc ca stii ce protectii Divine nemaipomenite au copii...
|
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 20:37
De la: 9am246414, la data 2011-03-21 18:53:48De la: PIGY, la data 2011-03-21 18:40:08Sfantul Ciprian asta cine mai e? Si cum categorisiti raspunsul preotului, cand reportera la intrebat: Cum e el, iar el a raspuns ca este :< Lacom si rau >...Poi asa trebuie sa fie, sau sa raspunda un preot despre el? Vezi ca eu nu te-am facut papagal . Eu nu am facut decat sa -mi exprim dezacordul a tot ce facea acel preot la acea slujba de la reportajul facut de cei de la PROTV la emisiunea ``Romania te iubesc`... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

) si am remarcat iarasi cat de dobitoci erau preotii in acele vremuri . Oamenii cand cred in ceva sunt ca animalele . Sunt usor de manipulat si nu si-ar vinde locul din rai ,pentru nimic in lume . Speranta asta , a raiului este o mare gaselnita pentru criminalii care isi spun preoti . Trebuie sa fii naiv sa crezi ca exista cineva care te contabilizeaza o viata intreaga si ca la final iti da ca bonus , viata vesnica . A crede ca un creator al unui univers s-ar preta la asa ceva mi se pare ca seamana a infantilism ! Imi dau seama ca lumea in general sta prost cu logica . Trebuie sa duci o viata de balci , pentru a putea in final sa accesezi raiul . Sa imbraci straie colorate , sa zanganesti niste clopotei , sa cutreieri prin biserica cu o cadelnita cu fum si tamaie , sa canti pe la inmormantari , nunti si botezuri ....sa aduni bani de pe la enoriasi , sa cladesti biserici cu nemiluita , sa faci catedrale mantuitoare de neam .... Sa nu-ti pui macar intrebarea daca altcineva inafara de noi pamantenii mai doreste asa ceva . Cum poti sa crezi ca zdrelindu-ti genunchii prin jurul unei manastiri poti sa pacalesti o divinitate ....sa-ti dea bani, sanatate si viata vesnica . Niciun copil de 14 ani ....nu mai crede asa ceva ( chiar daca a facut religie in scoala )
atat pe tine cat si pe cei ce cred in balivernele pe care le insiri tu aici !