Info
x
Ma gandesc la blestemele romanilor atunci cand lucrurile merg prost.
|
1dec1918_30dec1947 35 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Ianuarie 2011, ora 00:22
In neputinta fiecaruia dintre noi, exista o descarcare, vis-a-vis de nedreptatile si mizeriile care ni se intampla in viata de zi cu zi, de la claxonatul unui dobitoc, pana la inselaciuni a caror victima nu ti-ai fi dorit sa fii (se pare ca inselaciunea in ROMANIA este deja politica de stat). Chiar daca nu recunoastem, incepand de la injuraturi si terminand cu blesteme, cautam sa luptam cumva cu ,,duhurile rele``, care ne fac viata, din scurta si urata, pe deasupra (vorba lui Margineanu-respect MAESTRE). As fi tare curios, si cred ca nu sunt singurul, fara sa fie vorba de cenzura si fara sa fie cumva considerate impoliteturi, parerile Romanilor despre cei care ne-au condus si cei care ne conduc, bineinteles in limbaj adecvat fara sa afecteze reputatia si personalitatea acestui site care ne da dreptul sa ne manifestam fiecaruia dupa cum ne dorim.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2011, ora 21:02
De la: 1dec1918_30dec1947, la data 2011-01-11 00:22:17In neputinta fiecaruia dintre noi, exista o descarcare, vis-a-vis de nedreptatile si mizeriile care ni se intampla in viata de zi cu zi, de la claxonatul unui dobitoc, pana la inselaciuni a caror victima nu ti-ai fi dorit sa fii (se pare ca inselaciunea in ROMANIA este deja politica de stat). Chiar daca nu recunoastem, incepand de la injuraturi si terminand cu blesteme, cautam sa luptam cumva cu ,,duhurile rele``, care ne fac viata, din scurta si urata, pe deasupra (vorba lui Margineanu-respect MAESTRE). As fi tare curios, si cred ca nu sunt singurul, fara sa fie vorba de cenzura si fara sa fie cumva considerate impoliteturi, parerile Romanilor despre cei care ne-au condus si cei care ne conduc, bineinteles in limbaj adecvat fara sa afecteze reputatia si personalitatea acestui site care ne da dreptul sa ne manifestam fiecaruia dupa cum ne dorim. "Duhul" rau al poporului roman este infractorul traian basescu!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |