back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce televiziuni urmaresti....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 20:48

De la: Gabrielina, la data 2011-02-10 20:35:42
De la: homeless, la data 2011-02-10 20:14:27
De la: Gabrielina, la data 2011-02-10 20:06:25
De la: homeless, la data 2011-02-10 20:00:09
De la: Ingrid, la data 2011-02-10 19:42:41Ahhh...alea erau xxl? phii... le clasam langa enigma Otiliei..

Nu e bre enigama Otiliei ca ma bagi in gura gabrielinei mele,alea XXX erau pentru pretenul meu 736 , are mari probleme ,incerc si eu sa-l ajut cum poci ,ii dau consultanta pishologica !

Cine-i Otilia aia, ca-i scot ochii??? Sa nu te prinz cu ea, ca altfel ramai fara Cartea Nuntii....aaaaa...pardon, fara noaptea nuntii!

Care noaptea nuntii ca eu vreau luna de mere ca sa ma satur ca imi ghiortaie matele de foame de cand ma gandesc cu pofta la tine !

Pofta-n cui pana vad enelu' pa dest! Ca io numa' dupa nunta....ma joc cu merele....

Vorovesc io cu marius a lui urzica ,a fost colegiul meu de banca la cresa ,imi da iel niste inele si poate si un cal cu manere ca e bun pentru diversiuni sexuale ! io te respect daca vrei nu ma ating de tine stau si ma uit la tine toata ziua ,cu gura cascata ! Esti icoana mea ,nu mai e una la parinti ca tine ,te idolatrizez (sa ma erte dumnezeu pentru blasfemiri)

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
Fosta membra 9am.ro

469 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 20:57

De la: homeless, la data 2011-02-10 20:48:56
De la: Ingrid, la data 2011-02-10 19:42:41Ahhh...alea erau xxl? phii... le clasam langa enigma Otiliei..

Nu e bre enigama Otiliei ca ma bagi in gura gabrielinei mele,alea XXX erau pentru pretenul meu 736 , are mari probleme ,incerc si eu sa-l ajut cum poci ,ii dau consultanta pishologica !

Cine-i Otilia aia, ca-i scot ochii??? Sa nu te prinz cu ea, ca altfel ramai fara Cartea Nuntii....aaaaa...pardon, fara noaptea nuntii!

Care noaptea nuntii ca eu vreau luna de mere ca sa ma satur ca imi ghiortaie matele de foame de cand ma gandesc cu pofta la tine !

Pofta-n cui pana vad enelu' pa dest! Ca io numa' dupa nunta....ma joc cu merele....

Vorovesc io cu marius a lui urzica ,a fost colegiul meu de banca la cresa ,imi da iel niste inele si poate si un cal cu manere ca e bun pentru diversiuni sexuale ! io te respect daca vrei nu ma ating de tine stau si ma uit la tine toata ziua ,cu gura cascata ! Esti icoana mea ,nu mai e una la parinti ca tine ,te idolatrizez (sa ma erte dumnezeu pentru blasfemiri)

Vai di pacatili meli! Cum sa nu ma atingi? Am zis ca EU nu pui mana......Da' tu.....
Numa sa nu mi te-nchini, ca atunci ma vad obligata sa-ti indeplinesc dorintele, ca cica asa e trendu'...
Ia sa te vaz, stii a te inchina?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:08

De la: Gabrielina, la data 2011-02-10 20:57:19
De la: homeless, la data 2011-02-10 20:48:56

Vai di pacatili meli! Cum sa nu ma atingi? Am zis ca EU nu pui mana......Da' tu.....
Numa sa nu mi te-nchini, ca atunci ma vad obligata sa-ti indeplinesc dorintele, ca cica asa e trendu'...
Ia sa te vaz, stii a te inchina?

Apai stiu dar nus daca se cade ! Suntem aci pe TV si ne urmareste o tara ntreaga ! io te rog sa ma lasi pe moment sa ma holbez la tine si dupa ceti gasesc un inel sa mi te dai toata ! Te rog sa ma lasi in plata domnului sa te supun la tot cemi trece mie prin neuronul meu supradotat

Fosta membra 9am.ro

469 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:20

Da ce-i aicea, big brader? Ups! daca stau bine si ma gandesc, nu mai posteaza nimeni de ceva vreme...cre ca-s cu ochii pe noi ca pe butelie!...Truman show e minciuna pe langa noi....
He he...continuarea in numarul viitor ca io tre sa ma bag in scutece la ora asta...maine ii zi grea si mai tre sa si cetesc!
Iubirea mea, incarca-ti neuronul ala cu fantezii cat mai...fanteziste si le dezbatem public maine...Dorintele tale's porunca pentru mine!
Si sa ma visezi in toata noaptea, da? Lav iu, kis iu

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:27

Ntz!!!! deja? breee telenovelele astea mereu se termina cand e momentul fierbinte

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:28

De la: Gabrielina, la data 2011-02-10 21:20:43Da ce-i aicea, big brader? Ups! daca stau bine si ma gandesc, nu mai posteaza nimeni de ceva vreme...cre ca-s cu ochii pe noi ca pe butelie!...Truman show e minciuna pe langa noi....
He he...continuarea in numarul viitor ca io tre sa ma bag in scutece la ora asta...maine ii zi grea si mai tre sa si cetesc!
Iubirea mea, incarca-ti neuronul ala cu fantezii cat mai...fanteziste si le dezbatem public maine...Dorintele tale's porunca pentru mine!
Si sa ma visezi in toata noaptea, da? Lav iu, kis iu

Haules nam preanteles dar cred ca e vorba de amor . La ce fantezii am cred ca astia o sa caste ochii cat cepele . Ar trebui sa ii taxam cu un bistar de caciula ,ca de ,informatia costa ! Te mai peste tot in public ,restul las pentru luna de mere ! Esti coola rau de tot sunt deja cu capun nori !

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:31

De la: Ingrid, la data 2011-02-10 21:27:03Ntz!!!! deja? breee telenovelele astea mereu se termina cand e momentul fierbinte

Asa e bine . Ma intarata si mane plec la job mai linistit ,o sa invart tomberoanilii pe deste si cred ca ma apuc si de pubeli.

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 22:23

M-am prins !! E tv live .... n-aºa?

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 22:27

Tomberon TV
laviz indi eiar

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
carass

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 10:44

Cat OFF topic aici.
Discovery SciFi, Discovery World, National Geo HD etc..si bineinteles ProTV -

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 13:10

De la: Ingrid, la data 2011-02-10 22:27:27Tomberon TV
laviz indi eiar

Fosta membra 9am.ro

469 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 13:16

Iubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

9am243862

62 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 13:16

AXN, VIVA UNIVERSAL

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 13:22

De la: Gabrielina, la data 2011-02-11 13:16:29Iubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

scuze mai printesa ,am umblat putin brambura ,eram lignit de foame ,am tras si eu o bere si mam linistit am cumparat si niste verzisori pentru zile negre

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 13:25

De la: homeless, la data 2011-02-11 13:22:59
De la: Gabrielina, la data 2011-02-11 13:16:29Iubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

scuze mai printesa ,am umblat putin brambura ,eram lignit de foame ,am tras si eu o bere si mam linistit am cumparat si niste verzisori pentru zile negre

si io eram antracit de sete da' am ras doi litri de tescovina dupe care-am ragait de vreo trei lei huila...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

469 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 13:26

Nu conteaza ce-ai facut, cu cine, cat si in ce fel, important e ca te intorsesi la mine, fericirea mea!

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 13:30

De la: XYW, la data 2011-02-11 13:25:55

si io eram antracit de sete da' am ras doi litri de tescovina dupe care-am ragait de vreo trei lei huila...

Si io credeam cam scapat de balconar,se hlinzea la arzoaica mea ,iau si io o pauza sa trec pe la altar sa rad o bere

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 13:37

De la: Gabrielina, la data 2011-02-11 13:26:54

Nu conteaza ce-ai facut, cu cine, cat si in ce fel, important e ca te intorsesi la mine, fericirea mea!

Te-a suparat un balconar cu bot de mertan ,nu stia ca tu esti arzoaica mea , credea ca mecla lui de melc obosit iti afecteaza tie cordul .Ala sa se duca la barzoaiele lui de acasa ,sa nu se puna cu un ciumalau ca mine cal fac botanist .Scumpita mea esti caloriferu meu mie dor de butoanele tale

Fosta membra 9am.ro

469 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 14:48

Ce sa faci cu flurasele alea?
Pupa-ma cat vrei si.....si.
Si mie mi-e dor de tine, viata mea! Abia astept sa te sufoc cu pupicii mei dulci...

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 15:00

De la: Gabrielina, la data 2011-02-11 14:48:03Ce sa faci cu flurasele alea?
Si mie mi-e dor de tine, viata mea! Abia astept sa te sufoc cu pupicii mei dulci...

Fluturasii e preventiv(doamn fereste, cam facut ceva academie pa la broscari ,ai dreaq bulgari) . Cum esti matale arzoaica ,fara fluturi,ne umplem casa de puradei .Poate ma ginesc eu cu metoda aia prin care nu abuzeaza de placerea noastra si apoi ii fentam cu niscaiva abtineri inainte de poarta raiului ,parca ante portas se cheama vrajeala aia . Te pe mufa si pe claviaturi si pe toate 3 balcoanele

Fosta membra 9am.ro

469 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 15:11

De la: homeless, la data 2011-02-11 15:00:47

Fluturasii e preventiv(doamn fereste, cam facut ceva academie pa la broscari ,ai dreaq bulgari) . Cum esti matale arzoaica ,fara fluturi,ne umplem casa de puradei .Poate ma ginesc eu cu metoda aia prin care nu abuzeaza de placerea noastra si apoi ii fentam cu niscaiva abtineri inainte de poarta raiului ,parca ante portas se cheama vrajeala aia . Te pe mufa si pe claviaturi si pe toate 3 balcoanele

Aaaaaa...am inteles si eu in sfarsit cum devine treaba
Zau asa, iubi, pe puradei chiar nu-i aduce barza???
(da' nu crezi ca 60 e prea putini?)

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 15:27

De la: Gabrielina, la data 2011-02-11 15:11:04
De la: homeless, la data 2011-02-11 15:00:47

Aaaaaa...am inteles si eu in sfarsit cum devine treaba
Zau asa, iubi, pe puradei chiar nu-i aduce barza???
(da' nu crezi ca 60 e prea putini?)

Care barza ? Aia chioara de la cotroceni ? Nu e barza di vina ,asta e lucratura pagana .Ce tu ne cetesti ,scrie in biblie ,negru pe rosu,copchiiii este facuti din lut . ma gandeam (uneori gandesc) ca sunt prea multi ciriplii intro luna ,insamna 2 per giorni .umplem raiu cu ei (dacai botezam) . Frumoasa mea cu balcoanele cat o sura meas dori sa ma invelesc cu tine . Te liubliu reconditionat pana la deces ,meai prajit inima si soaftele mele interioare . Te simt in mine (mai literal ar fi in tine),me dor de tonti sanii tai,scuzami exprimeurile dar ma luat voalul .

Fosta membra 9am.ro

469 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 15:47

O declaratiune mai poetica, nici ca se iegzista, shakespearele meu eminescian...le zici asa de profund din...ala al gandirii tale, ca ma sfarami sub povara eruditiei tale...noroc cu airbegurile din dotarea personala standard, ca altfel ne despartea aia cu coasa inainte sa ajungem la altar...Ce-am facut sa te merit, divinule?

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 16:17

De la: Gabrielina, la data 2011-02-11 15:47:40O declaratiune mai poetica, nici ca se iegzista, shakespearele meu eminescian...le zici asa de profund din...ala al gandirii tale, ca ma sfarami sub povara eruditiei tale...noroc cu airbegurile din dotarea personala standard, ca altfel ne despartea aia cu coasa inainte sa ajungem la altar...Ce-am facut sa te merit, divinule?

Martafoii nu ma lasa sa postez ,poate ca nui ora potrivita si scrisesem ceva de nota 4 . Asa ca numi ramane decat sa stau cu destul in gura , ca nu mai poci ,imi lasa gura apa cand ma gandesc la ce ai tu si nam eu .Tevreau langa tomberoane sa cascam impreuna gura la luna ,sa te ating dincolo de toale sa intru printre ele sa vad ce marca sunt. Eu nu stiu ce sa mai ma fac ,nu mai pot suti iar cu smanglitul e periculos cand esti cu cordu sfaramat . As vrea sa te tin legata de mine sa te invat tot ce stiu ,ca prinde bine ,e multi fraeri pe lumea asta ,care abea asteapta sa fie smangliti .

Fosta membra 9am.ro

469 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 16:38

De la: homeless, la data 2011-02-11 16:17:05
De la: Gabrielina, la data 2011-02-11 15:47:40O declaratiune mai poetica, nici ca se iegzista, shakespearele meu eminescian...le zici asa de profund din...ala al gandirii tale, ca ma sfarami sub povara eruditiei tale...noroc cu airbegurile din dotarea personala standard, ca altfel ne despartea aia cu coasa inainte sa ajungem la altar...Ce-am facut sa te merit, divinule?

Martafoii nu ma lasa sa postez ,poate ca nui ora potrivita si scrisesem ceva de nota 4 . Asa ca numi ramane decat sa stau cu destul in gura , ca nu mai poci ,imi lasa gura apa cand ma gandesc la ce ai tu si nam eu .Tevreau langa tomberoane sa cascam impreuna gura la luna ,sa te ating dincolo de toale sa intru printre ele sa vad ce marca sunt. Eu nu stiu ce sa mai ma fac ,nu mai pot suti iar cu smanglitul e periculos cand esti cu cordu sfaramat . As vrea sa te tin legata de mine sa te invat tot ce stiu ,ca prinde bine ,e multi fraeri pe lumea asta ,care abea asteapta sa fie smangliti .

Prajiturica mea, abea astept sa devin ucenica ta, te-oi invata si eu niscai trucuri ca n-am pierdut timpul prin viata (nu m-am ocupat cu sutitul ci cu ...altele, da' habar n-ai cum se dau pe goarna jmecherii astia), asa ca am si eu ceva cultura generala pa tarlaua vietii...
Toale da firma n-am, de fapt, nu prea am deloc, ca la masurili mele nu prea se gasesc...da' se rezolva, ca nu ramai cu mana goala si daca vrei, dau si la pachet ca este....
Pacat cu cenzurili astea ca nu ne lasa sa ne declaram amorul la liber...ca asa imi vine sa spun tot ce am pa suflet, papanasul meu!

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 16:40

Mam prins di ce ma pacalira aia cu textu . ,am scris ceva de p.u.t.z.a gandirii mele ,la care te fastceasti tu sa scrii antereor prostarii mele ,sunt curios dacai pacalesc asa ,cu puncti intre literi . Frumoasa mea cu ochii cat cepele !

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 16:52

De la: Gabrielina, la data 2011-02-11 16:38:07
De la: homeless, la data 2011-02-11 16:17:05

Prajiturica mea, abea astept sa devin ucenica ta, te-oi invata si eu niscai trucuri ca n-am pierdut timpul prin viata (nu m-am ocupat cu sutitul ci cu ...altele, da' habar n-ai cum se dau pe goarna jmecherii astia), asa ca am si eu ceva cultura generala pa tarlaua vietii...
Toale da firma n-am, de fapt, nu prea am deloc, ca la masurili mele nu prea se gasesc...da' se rezolva, ca nu ramai cu mana goala si daca vrei, dau si la pachet ca este....
Pacat cu cenzurili astea ca nu ne lasa sa ne declaram amorul la liber...ca asa imi vine sa spun tot ce am pa suflet, papanasul meu!

Apai eu teas primi sin costumul lu Eva ,ca oi gasi eu ceva pacilea sa te invelesc . Apelez eventual la botezatu si ne da el niste toale dei punem la respect pe t.hoti .E bine ca ai experenta ,trecem mai usor de prealudii si ne ocupam de ce e mai important . Trebe sa recuperam timpurile pierdute sa ne oferim placeri non si stop . Abea astept sa-ti rup oasele intr-o imbratisare inlantuita . Sa te arunc in al 9 lea cer sa simti ca ceam eu nu a avut nimeni prin paturile tale. Io sunt unul si altu ca mine nui

Fosta membra 9am.ro

469 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 17:01

Vai di capu' si de zilili mele! Pai nu ti-am spus ca m-am pastrat pentru tine, ca d-o viata te astept, printul inimii mele??? Ce-ai inteles mataluta cand mi-am facut SiViu? Io nu's d'alea.... Io fusai in alta transee, bre...da nu poci sa spui pa postu' national....Cu restul sunt intru totul de acord, unicatu' meu!

Fosta membra 9am.ro

469 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 17:44

Io nu stiu ce e aia preludiu, daca n-as fi auzit ca e ceva cu muzica as fi zis ca e vreo perversiune...da' treaba e in felul urmator : fara logonda de 7 ani si fara contract prenuptial, eu nu ma bag!

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 18:20

De la: Gabrielina, la data 2011-02-11 17:44:01Io nu stiu ce e aia preludiu, daca n-as fi auzit ca e ceva cu muzica as fi zis ca e vreo perversiune...da' treaba e in felul urmator : fara logonda de 7 ani si fara contract prenuptial, eu nu ma bag!

No problem !Iti dau de lanceput toate tomberoanili iar cu logodna e ca lumili ,insamna ca nu mai e mult ca eu te am ca logodna de vro 6 ani in bila mea .Ii tragem un preludiu pe muzica sifilitica ,adicatelea de aia simfonista de sta matan coada (sa ma erte dna ingrid ) . O sati mangai toate celulitele din cap pana la destele picioarelor o sa ai niste senzatiuni de nici dreaq nu te mai salveaza .O sa topaim de fericire prin patii nuptiali .Abea astept sati patrund in celulele de baza sa ma infrupt din neantul ciufulit al existentei tale. Eu am incredere in siviul tau ,stiu ca esti curata ca lacrimioara ,asa co sa te intind pe un pat de narcisisti ca sa te adulmec ,sa te miros si sa simt mai mult decat ce simt acum,mirosul de acasa ,miros de tomberon,sunt satul ,te vreau pe tine asa cum esti ori asa cum nu esti ! Te pupa eu !

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce televiziuni urmaresti....
Mergi la: