back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Stiti pentru ce nu suntem acceptati in spatiul schengen?

Pagini: << 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >> Sari la pagina:

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2012, ora 11:48

De la: valeriulivanov, la data 2012-04-14 22:25:52OCCIDENTALII AU FRICA DE NESERIOZITATEA BALCANICA!,EXEMPLUL:"CRIZA DIN GRECIA!".CE VRE-TI MAI MULT!?,ROG COMENTARII PE NESERIOZITATEA BALCANICA!...

Romanica,Bulgarica................!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 10:03

De la: Tramp, la data 2012-04-17 11:48:20
De la: valeriulivanov, la data 2012-04-14 22:25:52OCCIDENTALII AU FRICA DE NESERIOZITATEA BALCANICA!,EXEMPLUL:"CRIZA DIN GRECIA!".CE VRE-TI MAI MULT!?,ROG COMENTARII PE NESERIOZITATEA BALCANICA!...

Pentru acestia a mai ramas numai o nisa................................!

Raporteaza abuz de limbaj
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2012, ora 17:59

De la: Tramp, la data 2012-04-18 10:03:23
De la: Tramp, la data 2012-04-17 11:48:20

Pentru acestia a mai ramas numai o nisa................................!

Neseriozitate balcanica? esti prea blind............... acesti conducatori trebuie sa fie purtatori de stindard/ cred ca chiar s-au dorit asa parteneri.

geo_maik

151 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2012, ora 01:20

E groaznic ca un popor i-si poate propune sa fie democratic cand nu lupta sa fie democratic cand a fost educat sa fie condus in mod arbitrar de o clasa care ii insufla o egalitate in drepturi si o educatie in a deveni ciniva prin munca si abnegatie.Si sa te trezezti astazi ca aceste repere nu mai mai exista.Aceste repere ne-au fost furate din prin falsa revolutie din 89 prin care fostele retele SIE seau raliat la falsa democratie americana,unde democratia e doar in SUA si nu in in tarile unde acestia au influenta.Revolutia din 89 na fost produsa de 475 agengi mosad .700 agenti GKB cc 800 CIA 175 agenti DIA,80 agengiYUGOSLAVI,150 cehoslovaci.150 unguri.450 francezi,700 GKB arabi fara numar,si alte nationalitati.Cati din acestia prinsi in timpul revolutiei au fost identificati???? Americani sunt democratici la ei acasa dar nu in tarile pe care le cotropesc prin puterea lor de influenta.Romani trezitiva,nu vi se pregateste nimic fericit,daca nu luptati nu veti realiza nimic !!! Copilul care nu plange nu i se va da tata!!!!!

geo_maik

151 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2012, ora 02:19

Eu unul in comparatie cu multi ce scriu pe acest blog am fost participant la revolutie.Eu personal l-am arestat pe Dascalescu si l-am readus inCC in seara de 22 decc 89 si l-am predat fortelo armate ce i-si facusera prezenta in jurul orelor 21.Si nu ma raliez cu multi ce scriu pe acest blog ce nu sunt alti decat beneficiari in bunastare ai acestui nou regim!!!Eu nu mi-am cerut drepturi de revolutonar cu toate ca am fost rarinit de o petarda in gat de un tub de Kalasnikov in frunte ,ranit de un securist ce a executat o rafala la intrarea H a CC in jurul orei 23 din 22 dec 89 asupra civililor cand ce cealalta parte se gasea un batalion al armatei!!!Inca i-mi aduc aminte comanda comandantului,civili culcat!!!!!Daca mai e in viata ar putea sa confirme!!!Cum din subsolul claditirri a iest un barbat echipat in negru cu un Kalasnicov si a executat o rafala facand tandari vetrata intrari H a CC can in stanga lui se gaseau cca 200 soldati cu petite negre iar in dreapta cca 50 de civili Din toata aceasta tevatura eu mam alescu o rana superficiala la tampla iar respectivul terorist a coborat in subsolurile CC de unde aparuse.Vaa aaaduceti aminte de mirosul de gaze din subsolurile cladirilor invecinate CC???De anunturile ca apa e otravita????De agenti straini ce ne indemnau sa rezistam si sa nu plecam acasa????Si astazi i-mi rasuna in ureche rugamintea unui agent cehoslovac ce i-mi spunea ca noi am fost alaturi de ei in 68 si astazi era dator sa ne intoarca simpatia!!!!Vorbea stalcit romaneste dar se facea inteles!!!Apropo de Dascalescu eu dupa rafala securistului am fost condus intr-un birou in jurul orei 01 pana la ora 07 dimineata cu cine credeti?Chiar cu Dascalescu in persoana.Dar dupa 07 am ssimtit ca ceva nu mergea! Ne-au alungat ca pe infractorri!!!! Eu nu aveam sa stiu caci cartile au fost masluite la televiziune!!!Revolutia in care noi credeam,era de fapt o iluzie,era ne era de fapt furata Mercenari lui Ceausesescu isi gasisera alt stapan,care ii platea mai regeste,sau le dadea mana libera asa faca ce vrea in schimbul interseselor strategige si defavoarea unui popor ce peste ani avea sa devina strain in propria tara si singura lui sansa era sa apuce drumul pribegiei ,dar cu ce pret lasan acsa singuri si neaparati proprii parinti,prada decaderi sociale si materiale.Cine a avut posibilitatea ia mai subventionat,cine nu,a ramasprin morgile occidentului fara ca parinti sa-i mai crestineasca neavand posibilitati materiale sai mai aduca acasa.E rusinos sa te gasesti in occident si sa vezi ca cei plecati din saracie si decedati acolo nu vor mai putea vedea plaiurile natale nici ca oseminte.Te ssimti stingher ssi cu o ura impotiva propriului tau popor.Si cand te gandesti ca chiar presedintele ti-o cere sa emigrezi,sa trimiti bani acasa sa sustii cursul monetar,dar cand esuezi esi mori pe meleaguri straine minesterul afacerilor externe nu te mai cunoaste,esti un nimeni!!! O tara pe care maini de misei ai incaput,oare Eminescu e mai contemporan astazzzi???

geo_maik

151 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2012, ora 02:57

Apropo mai bimbilicilor ce ma criticati voi pe acest forum petru ca sunt adept al vechi oranduiri, aflati ca eu traiesc de 20 ani in democratia occidentala si am plecat din aceasta tara scarbit de ceea ce am vazut in 89 cand asa zisa revolutie a fost furata de acea mana de mercenari ce nu puteau fura pe timpul lui \\\ceausescu.ca ii impiedica legea 18,pe care au abolita,ba nu au facut sa nu se mai aplice,preluand justitia,sau facand ca toti judecatori sa fie santajabili,Ia spuneti mai voi ce ma atacati cate cazuri pe legea 18 a dus la bun sfarsit asa zisa justitie romana???Si ce au dat in schimb sa reziste la puter? Resursele unui popor,inchiderea unor fabrici concurente occidentului,vanzarea de noxe a acestor fabrici CO2 in favoarea tarilor occidentale pe care doar ei stiu ,dar nu si poporul,in schimbul mituiri parlamentarilorce au devenit complici lor si ai propriilor lor bunastari in detrimem=nentul propriului lor popor si ai cetatenilor pe care iau ales.Arogaganta cu care isi apara faradelegile sub acoperirea legilor interpretabile pe care ei insisi si le-au votat.Si nu oare ei merita ezxecutati unul cate unul ca in comuna din Paris???Asa ca saa fie de exemplu ptr care cred ca acest popor e de prostit?? Oaare voi credeti ca mai exista o sansa decat aceasta dupa 20 ani de ingaduieli???

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2012, ora 06:53

De la: geo_maik, la data 2012-04-21 02:57:52Apropo mai bimbilicilor ce ma criticati voi pe acest forum petru ca sunt adept al vechi oranduiri, aflati ca eu traiesc de 20 ani in democratia occidentala si am plecat din aceasta tara scarbit de ceea ce am vazut in 89 cand asa zisa revolutie a fost furata de acea mana de mercenari ce nu puteau fura pe timpul lui \\\ceausescu.ca ii impiedica legea 18,pe care au abolita,ba nu au facut sa nu se mai aplice,preluand justitia,sau facand ca toti judecatori sa fie santajabili,Ia spuneti mai voi ce ma atacati cate cazuri pe legea 18 a dus la bun sfarsit asa zisa justitie romana???Si ce au dat in schimb sa reziste la puter? Resursele unui popor,inchiderea unor fabrici concurente occidentului,vanzarea de noxe a acestor fabrici CO2 in favoarea tarilor occidentale pe care doar ei stiu ,dar nu si poporul,in schimbul mituiri parlamentarilorce au devenit complici lor si ai propriilor lor bunastari in detrimem=nentul propriului lor popor si ai cetatenilor pe care iau ales.Arogaganta cu care isi apara faradelegile sub acoperirea legilor interpretabile pe care ei insisi si le-au votat.Si nu oare ei merita ezxecutati unul cate unul ca in comuna din Paris???Asa ca saa fie de exemplu ptr care cred ca acest popor e de prostit?? Oaare voi credeti ca mai exista o sansa decat aceasta dupa 20 ani de ingaduieli???

buna dimineata, mai Geo ! nu te ataca nimeni si eu personal, am tot respectul ptr. tine ....si ptr. gestul tau de curaj de atunci ,cit si ptr. faptul ca nu te dai batut !
in rest, ce sa-ti spun : si eu am fost atunci in strada, am inteles ce s-a intimplat si cine a pus laba pe noi, cu buna stiinta a celor ce au dat lovitura de stat si, consider ca Nu mai e Nimic de Facut....sincer iti spun asta ! dar tu, care esti mai tinar , crezi in continuare ! iti doresc tot binele din lume !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 08:32

De la: geo_maik, la data 2012-04-21 02:57:52Apropo mai bimbilicilor ce ma criticati voi pe acest forum petru ca sunt adept al vechi oranduiri, aflati ca eu traiesc de 20 ani in democratia occidentala si am plecat din aceasta tara scarbit de ceea ce am vazut in 89 cand asa zisa revolutie a fost furata de acea mana de mercenari ce nu puteau fura pe timpul lui \\\ceausescu.ca ii impiedica legea 18,pe care au abolita,ba nu au facut sa nu se mai aplice,preluand justitia,sau facand ca toti judecatori sa fie santajabili,Ia spuneti mai voi ce ma atacati cate cazuri pe legea 18 a dus la bun sfarsit asa zisa justitie romana???Si ce au dat in schimb sa reziste la puter? Resursele unui popor,inchiderea unor fabrici concurente occidentului,vanzarea de noxe a acestor fabrici CO2 in favoarea tarilor occidentale pe care doar ei stiu ,dar nu si poporul,in schimbul mituiri parlamentarilorce au devenit complici lor si ai propriilor lor bunastari in detrimem=nentul propriului lor popor si ai cetatenilor pe care iau ales.Arogaganta cu care isi apara faradelegile sub acoperirea legilor interpretabile pe care ei insisi si le-au votat.Si nu oare ei merita ezxecutati unul cate unul ca in comuna din Paris???Asa ca saa fie de exemplu ptr care cred ca acest popor e de prostit?? Oaare voi credeti ca mai exista o sansa decat aceasta dupa 20 ani de ingaduieli???

Parca era o vorba in armata!
Olteanul ca sa fie avansat intr-un grad,fie si de fruntas ,era in satre sa vanda si pe sora si pe masa!
ROMANII s-au inecat ca tiganul la mal in '89!
Au nimerit din lac in put!
Daaaaaar avem ............ (democratie)

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 08:34

De la: gabigabi2, la data 2012-04-21 06:53:33

buna dimineata, mai Geo ! nu te ataca nimeni si eu personal, am tot respectul ptr. tine ....si ptr. gestul tau de curaj de atunci ,cit si ptr. faptul ca nu te dai batut !
in rest, ce sa-ti spun : si eu am fost atunci in strada, am inteles ce s-a intimplat si cine a pus laba pe noi, cu buna stiinta a celor ce au dat lovitura de stat si, consider ca Nu mai e Nimic de Facut....sincer iti spun asta ! dar tu, care esti mai tinar , crezi in continuare ! iti doresc tot binele din lume !

Da,da,daaaa,..............te contrazici!
Deci,nu a mai fost (revolutie)?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2012, ora 08:46

De la: Tramp, la data 2012-04-24 08:34:48

piratuleeeee, au trecut 22 ani de atunci , ce naiba ! s-a vazut la scurt timp ce s-a intimplat in dec. si cine si cum a pus mina pe Revolutie .....cei care au iesit in strada Satui si Disperati, au facut o REVOLUTIE si Refuzul lor de a accepta surogatul de comunism cu fata umana a lui Iliescu, a dat nastere Ptei Universitatii , "rezolvata" de mineri asa cum se stie ! si de atunci suntem prinsi in capcana neocomunismului sau ce ma'sa o fi in ce traim noi azi !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2012, ora 07:32

De la: geo_maik, la data 2012-04-21 01:20:06E groaznic ca un popor i-si poate propune sa fie democratic cand nu lupta sa fie democratic cand a fost educat sa fie condus in mod arbitrar de o clasa care ii insufla o egalitate in drepturi si o educatie in a deveni ciniva prin munca si abnegatie.Si sa te trezezti astazi ca aceste repere nu mai mai exista.Aceste repere ne-au fost furate din prin falsa revolutie din 89 prin care fostele retele SIE seau raliat la falsa democratie americana,unde democratia e doar in SUA si nu in in tarile unde acestia au influenta.Revolutia din 89 na fost produsa de 475 agengi mosad .700 agenti GKB cc 800 CIA 175 agenti DIA,80 agengiYUGOSLAVI,150 cehoslovaci.150 unguri.450 francezi,700 GKB arabi fara numar,si alte nationalitati.Cati din acestia prinsi in timpul revolutiei au fost identificati???? Americani sunt democratici la ei acasa dar nu in tarile pe care le cotropesc prin puterea lor de influenta.Romani trezitiva,nu vi se pregateste nimic fericit,daca nu luptati nu veti realiza nimic !!! Copilul care nu plange nu i se va da tata!!!!!

Conducatorii actuali duc romania spre un capitalism personal /

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Aprilie 2012, ora 08:12

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2012, ora 09:12

De la: gabigabi2, la data 2012-04-24 08:46:10

piratuleeeee, au trecut 22 ani de atunci , ce naiba ! s-a vazut la scurt timp ce s-a intimplat in dec. si cine si cum a pus mina pe Revolutie .....cei care au iesit in strada Satui si Disperati, au facut o REVOLUTIE si Refuzul lor de a accepta surogatul de comunism cu fata umana a lui Iliescu, a dat nastere Ptei Universitatii , "rezolvata" de mineri asa cum se stie ! si de atunci suntem prinsi in capcana neocomunismului sau ce ma'sa o fi in ce traim noi azi !

.........(democratie)damana GABI,ce alta ceva sa fie epoca in care traim in 2012?
Nu ne vinde FLOTA,PETROLUL,GAZELE, PAMANTUL pentru agricultura,.................nu vindem nimic!
Acum avem copii cei mai scoliti de pe pamant!

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2012, ora 08:09

Capitialism primitiv/ clasa conducatoare se gindeste la comision . cei ce mai produc ceva asteampta un contract cu statul [se poarta] comerciantii asteapta sa traga un tun/ muncitorii produc ;euro, dolari ,si orice alta moneda / banca nationala asteapta venirea acasa a celor ce produc valuta pentru a umbla la curs..........................................................frumoasa natie /

iavorschid

13 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2012, ora 13:05

Ai raspuns excelent. Bravo de 10 ori. ASA este, ai perfecta dreptate.

9am178594

26 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2012, ora 13:16

Neseriozitatea balacanica este reala, dar atat de infima in raport cu haita criminala a jigodiilor globaliste , ce conduc lumea de 150 de ani sub egida casei regale a Marii Britanii ! Guvernul mondial, ne minte , impune legi diabolice si indobitoceste populatia Terrei in scopul llor luciferian, Noua Ordine Mondiala ! Este vorba de sionismul-francmason kabbalist ce domina statele si impune acest standard mizerabil de viata , socotindu-ne niste animale demne de taiat si de eliminat, conform agendei lor din 1871 ! Totul e coform celor stipulate in acea agenda, printre care este mentionata si reducerea populatiei globale , la nu mai mult de 500 de milioane , cum arata si pietrele indrumatoare din Giorgia USA !

marian_demergean

2 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2012, ora 21:35

Singurul lucru pe care-l avem in comun cu baietii aia din Schengen este ca facem pipi la fel. .. in rest nimic. Analizand la rece chestia asta suna ca un mare adevar. Amar. Ce sa cautam acolo ?. Ca si in America fara vize. Sa ne simtim iarasi umiliti ce ce fac ai nostri ROMani. Ca parerea strainilor generalizeaza este o alta discutie.

marian_demergean

2 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2012, ora 21:35

Singurul lucru pe care-l avem in comun cu baietii aia din Schengen este ca facem pipi la fel. .. in rest nimic. Analizand la rece chestia asta suna ca un mare adevar. Amar. Ce sa cautam acolo ?. Ca si in America fara vize. Sa ne simtim iarasi umiliti ce ce fac ai nostri ROMani. Ca parerea strainilor generalizeaza este o alta discutie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2012, ora 18:01

chiar asa : de ce n'om fi noi acceptati in spatiul schegen ? frumosi suntem, civilizati nu mai spun....presedintele Ro nu ricaneaza la cumparaturi fiind, in legatura cu legumele din Olanda....nu ne mai aducem aminte de ziua Europei si de 9 Mai....ce-or avea cu noi ?

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2012, ora 20:04

Se prefigureaza divizarea Europei in mai multe zone:zona latina,zona balcanica,zona Europei de rasarit,zona central Europeana,zona Germanica.Motivul:falimentul Greciei,falimentul Spaniei(cu datorii peste 50%din P.I.B.),problema Italiei,problema Islandei,...etc..Zona Germanica nu vrea sa munceasca degeaba cotizand pentru zonele slabe din Europa pentru a contra-balansa deficitul tarilor slabe din Europa.

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2012, ora 20:04

Se prefigureaza divizarea Europei in mai multe zone:zona latina,zona balcanica,zona Europei de rasarit,zona central Europeana,zona Germanica.Motivul:falimentul Greciei,falimentul Spaniei(cu datorii peste 50%din P.I.B.),problema Italiei,problema Islandei,...etc..Zona Germanica nu vrea sa munceasca degeaba cotizand pentru zonele slabe din Europa pentru a contra-balansa deficitul tarilor slabe din Europa.

9am156289

1 mesaj
Postat pe: 20 Mai 2012, ora 10:31

Voi îi vedeți decât Pe politicieni ! Adevărată problema Sunt clanurile care sponsorizează Pe toți ,începând de la poliție pâ nă la senatori si mai sus

_geta_

271 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2012, ora 11:13

De la: Tramp, la data 2012-04-25 09:12:35
De la: gabigabi2, la data 2012-04-24 08:46:10

.........(democratie)damana GABI,ce alta ceva sa fie epoca in care traim in 2012?
Nu ne vinde FLOTA,PETROLUL,GAZELE, PAMANTUL pentru agricultura,.................nu vindem nimic!
Acum avem copii cei mai scoliti de pe pamant!

Colegi draguti ce sunteti! Acesta e topicul cu intrarea in spatiu........... Vom intra si in spatiu pentru ca
Ponta e prieten cu (nu i-am retinut numele) si nu ca intarim ganitele, ca asanam coruptia si alte baliverne ca ar fi conditii! N-ati observat ca prin gestul lui Ponta de a ne arata cine e si cu cine se imbratiseaza la diferitele ocazii, bas' a acceptat scrisorile de acreditare al reprezentantului Olandei la Bucuresti? Copii un material edificator:
Progresele României "vor fi luate în considerare de Guvernul Olandei"
Ministrul Justiției, Titus Corlățean, s-a declarat încrezător că " progresele României vor fi luate în considerare de Guvernul Olandei și vor duce la adoptarea unor decizii pozitive în cadrul Consiliului JAI din septembrie 2012".
Titus Corlățean a dat asigurări, vineri, unei delegații olandeze că noul guvern este angajat în continuarea demersurilor privind reforma justiției.

"Există, în mod cert, voință politică atât din partea Guvernului român, cât și a Parlamentului de a continua eforturile de reformă a justiției", a spus Corlățean, la întâlnirea cu o delegație de oficiali olandezi, desfășurată la sediul Ministerului Justiției.

La întâlnirea cu reprezentantul diplomatic al premierului Olandei și cu ambasadorul acestei țări la București, Titus Corlățean și-a manifestat încrederea că toate eforturile părții române vor contribui la luarea unor decizii pozitive în septembrie, când se va discuta din nou despre aderarea României la spațiul Schengen.

"Sunt încrezător că progresele României vor fi luate în considerare de Guvernul Olandei și vor duce la adoptarea unor decizii pozitive în cadrul Consiliului JAI din septembrie 2012", a subliniat ministrul.

La rândul lor, reprezentanții Olandei au subliniat importanța respectării statului de drept în întregul spațiu european de libertate și securitate.

"Este important ca, în anii ce vor veni, să se facă mai mult în acest domeniu și de aceea eforturile comune ale Comisiei Europene și Statelor Membre pentru promovarea statului de drept ar trebui să se intensifice", a declarat un reprezentant al părții olandeze, conform unui comunicat al Ministerului Justiției.

Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
Fosta membra 9am.ro

490 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2012, ora 12:52

PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII. EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46. STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2012, ora 16:27

Daca aveam un presedinte serios poate? gloata asta de derbedei politici nu este in stare sa produca nimic pentru ROMANIA /

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2012, ora 18:02

si fosta mina dreapta a lu' Basescu , fost coleg cu Iliescu !

geo_maik

151 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2012, ora 01:12

Apropo,am trecut astazi prin tara si am vazut manifeste electorale din partea partidelor,slabut,nu mai sunt bani au disparut pomenile electorale.Romania prin mafia bisnitaro-securista ce a imprumutat bani grei nu a mai produs nimic.Din cei 80 mil de euro nu au reusit sa-i faca sa produca,doar seful marioneta BASESCU ce a facut imprumut in numele tuturor romanilor sa plateasca ratele mafiei bisnitaro-securiste ce nu reuseste sa-si plateasca ratele la banci.TU UN ROMAN DE RAND NU REUSEAI SA IMPRUMUTTI 2 MIL DE EURO CA ELENA UDREA!!!! Deci ROMANIA sa imprumutat sa plateasca incompetenta acestei mafii.Ei nu sunt in stare decat sa-si produca monopoluri si case luxoase ,excursii luxoase,masini de lux,si taxe neplatite la fisc,caci structurrile acestea ale fiscului garzi de finante sunt compuse din neamuri.nepoti,fii,ai fostilor securisti si de servicii,castigate prin concursuri false sau anume anuntate de sar putea cu 2 zile inainte de examen.Asta e Romania de astazi,si sa nu va mirati de a ajuns asa de jos.Cine are o activitate plateste o cota mafiei ssi face evaziune fiscala.Asa se explica bunastarea unora si lipsa la buget.Si mai este si cursul santajist al banci nationale in detrimentul romanilor ce trimit bani din exterior ,spre bunastarea mafiei,ce isi petrece de pe urma lor precum isi petrecea mafia iugoslava pe timpul lui Tito.Lasa prosti sa slugareasca in occident ca noi traim bine de pe urma schimbului valutar!!!! Si cu asemenea structuri cum sa ajungi sa faci parte din spatiul Shengen? Doar Italia a facut un pas in anihilarea aacestor structuri de tip mafiot,si doar dupa atentatele BRIGAZILOR ROSII si cu ajutorul SUA ce nu mai primea bani imprumutati,era interesul lorr sa pregateasca o Garda de finante Militarizata cu oameni alesi din Sardenia cconsiderati ca integri si cinstiti,si apoi scoliti in SUA cel putin 2 ani.Oare acest imprumut de la FMI nu ne pregateste aceiasi soarta??? Daca da e inceputul sfarsitului acestei mafii!!!!!Eu nu i-mi doresc decat sa se adevereaca!!!!

geo_maik

151 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2012, ora 01:53

Am vazut ceea ce in occident nu exista,ca firme particulare sa cumpere facturri false cu care sa se scada de la taxe,si daca nu ar ffi suficient sa-si cumpere materiale de constructii pe numele firmei in scopurri personale si ele scazzute de la taxe??? Oaare unde e fiscul????In schimbul unei taxe la fisc ce io cere contabilul firmei lunar totul e posibil in Romania condusa de aceasta mafie bisnitaro-securista!!!! Si va mai intrebati dragi romani de ce sunteti asa de saraci si ei de ce o duc bine?????Pai cum sa fiti primiti in Shengen????Daca voi nu ripostati ca si Greci!!! Luati exemplul lor si iesiti in strada!!! Unde e societatea civila???A fost cumparata si ea????Oare nemultumirile acestui popor sunt aparate de impostori ai acestei mafii ca o descarcare a nemultumiri populare???Aceasta mafie are informatia,stie nemultumirea populara si infiinteaza structurri false care sa-i apere,si voi dragi romani cat timp sa mai fiti pacaliti??? Voi nu vedeti ca doar va amagesc cu o falsa democratie???? Singura democrati adevarata se castiga in strada!!! Exemplul la-u dat americani ,si nici la ei nu e o adevarata democratie,dar e mai dreapta si mai reaspectata.Copilul ce nu plange nu primeste lapte!!!!!!!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2012, ora 08:53

De la: geo_maik, la data 2012-05-21 01:53:31Am vazut ceea ce in occident nu exista,ca firme particulare sa cumpere facturri false cu care sa se scada de la taxe,si daca nu ar ffi suficient sa-si cumpere materiale de constructii pe numele firmei in scopurri personale si ele scazzute de la taxe??? Oaare unde e fiscul????In schimbul unei taxe la fisc ce io cere contabilul firmei lunar totul e posibil in Romania condusa de aceasta mafie bisnitaro-securista!!!! Si va mai intrebati dragi romani de ce sunteti asa de saraci si ei de ce o duc bine?????Pai cum sa fiti primiti in Shengen????Daca voi nu ripostati ca si Greci!!! Luati exemplul lor si iesiti in strada!!! Unde e societatea civila???A fost cumparata si ea????Oare nemultumirile acestui popor sunt aparate de impostori ai acestei mafii ca o descarcare a nemultumiri populare???Aceasta mafie are informatia,stie nemultumirea populara si infiinteaza structurri false care sa-i apere,si voi dragi romani cat timp sa mai fiti pacaliti??? Voi nu vedeti ca doar va amagesc cu o falsa democratie???? Singura democrati adevarata se castiga in strada!!! Exemplul la-u dat americani ,si nici la ei nu e o adevarata democratie,dar e mai dreapta si mai reaspectata.Copilul ce nu plange nu primeste lapte!!!!!!!

Este intarcat!

geo_maik

151 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2012, ora 09:32

Am vazut ceea ce in occident nu exista,ca firme particulare sa cumpere facturri false cu care sa se scada de la taxe,si daca nu ar ffi suficient sa-si cumpere materiale de constructii pe numele firmei in scopurri personale si ele scazzute de la taxe??? Oaare unde e fiscul????In schimbul unei taxe la fisc ce io cere contabilul firmei lunar totul e posibil in Romania condusa de aceasta mafie bisnitaro-securista!!!! Si va mai intrebati dragi romani de ce sunteti asa de saraci si ei de ce o duc bine?????Pai cum sa fiti primiti in Shengen????Daca voi nu ripostati ca si Greci!!! Luati exemplul lor si iesiti in strada!!! Unde e societatea civila???A fost cumparata si ea????Oare nemultumirile acestui popor sunt aparate de impostori ai acestei mafii ca o descarcare a nemultumiri populare???Aceasta mafie are informatia,stie nemultumirea populara si infiinteaza structurri false care sa-i apere,si voi dragi romani cat timp sa mai fiti pacaliti??? Voi nu vedeti ca doar va amagesc cu o falsa democratie???? Singura democrati adevarata se castiga in strada!!! Exemplul la-u dat americani ,si nici la ei nu e o adevarata democratie,dar e mai dreapta si mai reaspectata.Copilul ce nu plange nu primeste lapte!!!!!!!

Pagini: << 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Stiti pentru ce nu suntem acceptati in Spatiul Schengen?
Mergi la: