back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Stiti pentru ce nu suntem acceptati in spatiul schengen?

Pagini: << 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 13:54

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-04-01 11:24:42 Marea reforma impusa si coordonata de basescu este de fapt autocratia dusa la paroxism . citi presedinti se comportasa? nimic din ce a promis in campanii nu s -a concretizat . societatea a dorit ceva curatenie si a primit multa, multa mizerie. de dreapta/ asa arata capitalismul autohton? sau cel european?
Si asta este un motiv sa fim priviti de vestici/

Nicolae Ceausescu a fost un mare fraier in 1989 cand comunismul era zdruncinat din temelii.
Daca era un pic mai istet forma repejor cateva partide , PCR-SD, PCR-DL , PCR-NL, PCR-PC ,etc , asa cum au facut urmasii lui si era si acum un ,,tatuc'' gen Iliescu fericit pana la adanci batraneti.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 14:43

De la: 9am251136, la data 2012-04-01 13:54:59
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-04-01 11:24:42 Marea reforma impusa si coordonata de basescu este de fapt autocratia dusa la paroxism . citi presedinti se comportasa? nimic din ce a promis in campanii nu s -a concretizat . societatea a dorit ceva curatenie si a primit multa, multa mizerie. de dreapta/ asa arata capitalismul autohton? sau cel european?
Si asta este un motiv sa fim priviti de vestici/

Nicolae Ceausescu a fost un mare fraier in 1989 cand comunismul era zdruncinat din temelii.
Daca era un pic mai istet forma repejor cateva partide , PCR-SD, PCR-DL , PCR-NL, PCR-PC ,etc , asa cum au facut urmasii lui si era si acum un ,,tatuc'' gen Iliescu fericit pana la adanci batraneti.

urma s-o faca Nicusor, daca mai avea timp sa-l numeasca pe el la conducerea partidului , dar altele erau planurile ptr. Ro si Ceausescu le incurca, asa ca a fost eliminat !

Raporteaza abuz de limbaj
geo_maik

151 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 19:54

E usor sa critici,dar trebuie trecut la fapte,fiecare cum poate,de exemplu prin tiparirea de manifeste in care sa se explice romanilor faradelegile si un mod de a actiona.Acestea sa fie imprastiate in locuri de interes puplic.Romani vor prinde curaj si vor urma exemplul.Popoarele democratice nu ne vor ajuta,caci ei vor doar foloasele de pe urma mafiei bisnitaro-securiste in cardasie cu cea tiganeasca.ei cer si se multumesc cucereri de noi resurse materiale si financiare ca gaj ,ca parte ,ca procent din ce fura aceasta increngatura.De vina suntem numai noi ca nu ne miscam.Astemptam sa privatizeze sanatatea ca in Italia unde clinici private te opereaza chiar de nu esti bolnav ca sa ia bani de lafondurile de sanatate ,lasand fara bani spitalele de stat.In romania va fi mai rau,cu coruptia si lipsa de interventie a cetateanului de rand.Aceste clinici sunt bune in societati adevarat democratice,nu in tari in care sunt lasate sa prospere aceste grupari,ce platesc ptr a fi lasate sa conduca.Si te gandesti ca in 89 vestul ne apara de dictatura comunista care nu era asa de nedreapta si acum suntem lasati prada dictaturi asa zisului capitalism salbatic!!Si nu am citit niciun ziar occidental sa publice aceste nedreptati,incalcari ale regulilor democratice cele mai elementare????Oare de ce???Si se mai plang de tiganii romani ce cersesc!!! Dar nu fac nimic!!!!Nu am vazut ca occidentul sa se implice in eradicarea coruptiei din Romania.prin blocarea fondurilor acestei mafii ce a umput bancile lor cu bani murdari .negri precum le e si sufletul,si mai se si etaleaza prin lux in statiunile turistice occidentale precum si pe strazile Romaniei ei si beizadele lor,progenituri ce ar trebui arse pe rug spre opulenta unei intregi tari aduse in pragul saraciei si deznadezdiei .Avem neaparata nevoie de o organizatie de lupta clandestina!AVEM NEVOIE SI NOI ROMANI DE BRIGAZILE ROSII!!!!

voik2004

2 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2012, ora 08:17

Hotia lui Anastase este de notorietate , si a fost in vazul tuturor , dar sa ne spuna asta tocmai Norica Nicolai ??????
Pai sa fim oare atat de mameluci ?...
Sa fi uitat oare de afacerea "Nepoata" ? a carei protagopniste era tocmai europarlamentarul mentionat ?
Pai tocmai de asta asi pierd credibilitatea cei ce reclama asta ..

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2012, ora 11:43

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
c_m_d_ice

2 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2012, ora 11:00

PENTRU CA ROMANII NU AU INVATAT NIMIC DEALUNGUL ISTORIEI...AM TRAIT MULTE DAR NU AM INVATAT NIMIC SI NU VREM SA INVATAM NIMIC DEOARECE ORICUM SUNT PREA DESTEPTI, MULT MAI DESTEPTI DECAT TOTI CEILALTI - INCA NU AM INVATAT SA NU MAI SUBESTIMAM SI SA NE CREDEM ASA DESTEPTI INCAT PUTEM FURA SI PACALI PE TOTI. PENTRU CA ACESTA ESTE SCOPUL ROMANULUI - SA FURE, SA PACALEASCA, SA II FIE BINE LUI INDIFERENT DE CE IMPLICA ACEST ,,BINE,,. NU SUNTEM CAPABILI SA NE INVINGEM ,,DESTEPTACIUNEA,, SA FIM MAI PUTIN EGOISTI, SA FACEM ECHIPA - SA FIM UNITI. IN REALITATE FIECARE ESTE PE CONT PROPRIU, ARE IMPRESIA CA TREBUIE SA AJUNGA CAT MAI SUS SI PENTRU ASTA E IN STARE DE ORICE CHIAR DACA ISI DISTRUGE FAMILIA, POPORUL, SANSELE LA FERICIRE - PENTRU CA NU POTI FI FERICIT DACA NU ITI POTI INVINGE FRUSTRARILE CA ,,VECINUL ARE CASA MAI MARE CU 2 CM SI ATUNCI CA SA NU FIE MAI PRESUS DE TINE II DARAMI CASA VECINULUI,, SI II CALCI PE TOTI IN PICIOARE. NU POTI FI FERICIT FIIND INCONJURAT DE FRUSTRATII CARE CALCA IN PICIOARE TOTUL CONDUSI DE VISELE DE MARETIE, PE DE O PARTE IAR PE CEALALTA PARTE CEI CARE AU FOST ATAT DE BINE CALCATI IN PICIOARE INCAT NU SE MAI POT RIDICA DE JOS. SA RECUNOASTEM - IN ROMANIA 90% FURA IAR CEILALTI 10 % SUNT ,,PROSTII ,, IDEALISTI SI NAIVI CARE VOR SA MUNCEASCA CINSTIT SI CORECT DAR NU AU UNDE, CARE VOR O VIATA DECENTA DAR NU AU CUM, PE CARE INCEARCA SA II FURE SI PACALEACA ,,DESTEPTII,, DE PRETUTINDENI. Cu un popor care nu vrea sa munceasca, care e foarte lenes si nu vrea sa invete nimic ca e prea destept si care nu misca un deget decat daca poate fura ca sa se inbogatesca nu se va face niciodata nimic. PANA NOI NU NE VOM SCHIMBA MENTALITATEA SI NU VOM AVEA DEMNITATE SI CONSTIINTA NU SE VA FACE NIMIK. VOM RAMANE ,,DESTEPTII,, EUROPEI CARE FURA DE PESTE TOT, PACALESTE, CERSESTE - DECI PE BUNA DREPTATE NU SUNTEM DE INCREDERE IN NICI UN FEL. ORICE PADURE ARE USCACIUNILE EI NUMAI CA LA NOI DIN PADURE NU A MAI RAMAS MAI NIMIC...APROAPE TOTUL E USCACIUNE.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2012, ora 17:36

De la: geo_maik, la data 2012-04-01 19:54:54E usor sa critici,dar trebuie trecut la fapte,fiecare cum poate,de exemplu prin tiparirea de manifeste in care sa se explice romanilor faradelegile si un mod de a actiona.Acestea sa fie imprastiate in locuri de interes puplic.Romani vor prinde curaj si vor urma exemplul.Popoarele democratice nu ne vor ajuta,caci ei vor doar foloasele de pe urma mafiei bisnitaro-securiste in cardasie cu cea tiganeasca.ei cer si se multumesc cucereri de noi resurse materiale si financiare ca gaj ,ca parte ,ca procent din ce fura aceasta increngatura.De vina suntem numai noi ca nu ne miscam.Astemptam sa privatizeze sanatatea ca in Italia unde clinici private te opereaza chiar de nu esti bolnav ca sa ia bani de lafondurile de sanatate ,lasand fara bani spitalele de stat.In romania va fi mai rau,cu coruptia si lipsa de interventie a cetateanului de rand.Aceste clinici sunt bune in societati adevarat democratice,nu in tari in care sunt lasate sa prospere aceste grupari,ce platesc ptr a fi lasate sa conduca.Si te gandesti ca in 89 vestul ne apara de dictatura comunista care nu era asa de nedreapta si acum suntem lasati prada dictaturi asa zisului capitalism salbatic!!Si nu am citit niciun ziar occidental sa publice aceste nedreptati,incalcari ale regulilor democratice cele mai elementare????Oare de ce???Si se mai plang de tiganii romani ce cersesc!!! Dar nu fac nimic!!!!Nu am vazut ca occidentul sa se implice in eradicarea coruptiei din Romania.prin blocarea fondurilor acestei mafii ce a umput bancile lor cu bani murdari .negri precum le e si sufletul,si mai se si etaleaza prin lux in statiunile turistice occidentale precum si pe strazile Romaniei ei si beizadele lor,progenituri ce ar trebui arse pe rug spre opulenta unei intregi tari aduse in pragul saraciei si deznadezdiei .Avem neaparata nevoie de o organizatie de lupta clandestina!AVEM NEVOIE SI NOI ROMANI DE BRIGAZILE ROSII!!!!

Dca nu le avem /trebuiesc infintate. doar atunci adevaratii politicieni o sa iasa la suprafata/
pina atunci stau ascunsi de frica falsilor politicieni.
Asta explica procentajul mic la votari/

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2012, ora 19:54

De la: geo_maik, la data 2012-04-01 19:54:54E usor sa critici,dar trebuie trecut la fapte,fiecare cum poate,de exemplu prin tiparirea de manifeste in care sa se explice romanilor faradelegile si un mod de a actiona.Acestea sa fie imprastiate in locuri de interes puplic.Romani vor prinde curaj si vor urma exemplul.Popoarele democratice nu ne vor ajuta,caci ei vor doar foloasele de pe urma mafiei bisnitaro-securiste in cardasie cu cea tiganeasca.ei cer si se multumesc cucereri de noi resurse materiale si financiare ca gaj ,ca parte ,ca procent din ce fura aceasta increngatura.De vina suntem numai noi ca nu ne miscam.Astemptam sa privatizeze sanatatea ca in Italia unde clinici private te opereaza chiar de nu esti bolnav ca sa ia bani de lafondurile de sanatate ,lasand fara bani spitalele de stat.In romania va fi mai rau,cu coruptia si lipsa de interventie a cetateanului de rand.Aceste clinici sunt bune in societati adevarat democratice,nu in tari in care sunt lasate sa prospere aceste grupari,ce platesc ptr a fi lasate sa conduca.Si te gandesti ca in 89 vestul ne apara de dictatura comunista care nu era asa de nedreapta si acum suntem lasati prada dictaturi asa zisului capitalism salbatic!!Si nu am citit niciun ziar occidental sa publice aceste nedreptati,incalcari ale regulilor democratice cele mai elementare????Oare de ce???Si se mai plang de tiganii romani ce cersesc!!! Dar nu fac nimic!!!!Nu am vazut ca occidentul sa se implice in eradicarea coruptiei din Romania.prin blocarea fondurilor acestei mafii ce a umput bancile lor cu bani murdari .negri precum le e si sufletul,si mai se si etaleaza prin lux in statiunile turistice occidentale precum si pe strazile Romaniei ei si beizadele lor,progenituri ce ar trebui arse pe rug spre opulenta unei intregi tari aduse in pragul saraciei si deznadezdiei .Avem neaparata nevoie de o organizatie de lupta clandestina!AVEM NEVOIE SI NOI ROMANI DE BRIGAZILE ROSII!!!!

Imi place felul in care incepi! Manifeste deci! Cred ca ai vazut de prea multe ori filmul Pistruiatul si ai ramas cu sechele.
Finalul, ce sa zic, este apoteotic. Tu clamezi necesitatea terorismului, ca singura solutie. Brigazile Rosii carevasazica! Te si vezi brigadier, dar nu silvic ci un terorist care pune la cale atentate.

Stii ce nu inteleg la tine? Tu zici ca in comunism nu prea era dictatura, fata de ceea ce este acum, dar in comunism nu aveai posibilitatea sa optezi sa pleci din tara, nemultumit fiind de regimul politic, pe cand acum nu te retine nimeni! Daca tot regreti comunismul, ce te opreste frate sa-ti faci valiza si sa ceri azil politic in Coreea de Nord? Uite asa, ca sa-ti continui visul si sa ridici comunismul pe cele mai inalte culmi! Drum bun si cale batuta, daca atat te duce capul! Ia spune-le tu ca vrei comunism tinerilor de astazi. Sa vedem cati te vor aproba. Si daca ei nu vor, cand ei au viitorul in fata, de ce vrei tu sa-i obligi? Tu, .ula si caciula, la 50 de ani o sa mai muncesti 10-15 si apoi o sa iti plateasca ei pensia. Daca ei vor plati, lasa-i sa-si decida singuri viitorul si tu da lectii de marxism prin parcuri, sau la Ghencea Militar, la mormantul Comandantului tau Suprem.

Apropo, nu mai folosi cuvinte al caror sens nu il cunosti, ca te faci de ras! "...progenituri ce ar trebui arse pe rug spre opulenta unei intregi tari aduse in pragul saraciei si deznadezdiei " Cauta cuvantul opulenta in dictionar!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2012, ora 19:59

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-04-05 17:36:34

Dca nu le avem /trebuiesc infintate. doar atunci adevaratii politicieni o sa iasa la suprafata/
pina atunci stau ascunsi de frica falsilor politicieni.
Asta explica procentajul mic la votari/

Lady Gogule si tu vrei sa te faci brigadier? Mai bine luati-va de manuta si plecati in excursie impreuna in Coreea de Nord. O sa suferim un pic dupa matale, dar in final o sa ne treaca si o sa supravietuim si fara bashinile din capul matale. Vezi sa-ti iei si gaina de plastic.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2012, ora 06:59

-Bagabontule.
Poate trebuie sa explici dumneata romanilor cum era cu promisiunile facute in campania electorala/
Ce a propulsat -o pa mica direct in parlamentul EU?
Sa nu uiti cum au venit legionarii la putere............................................

geo_maik

151 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2012, ora 11:05

Poate din dorinta de a scrie mai faci greseli,dar nu vad in asta o crima.Important sunt ideile,alternativele.In viata trebuie sa incerci de toate,pentru a-ti atinge scopul.Eu nu am ridicat in slavi vechiul regim,ci doar am cautat sa subliniez partile lui bune.In viata suma tuturor calitatilor si defectelor unui individ este aceeasi.Cine are calitati are si defecte care sa le contracareze.Noi ca cetateni trebuie sa ne unim si sa dorim o societate deschisa,care sa dea sanse tuturor,in a ne afirma,dar respectand anumite norme de etica si conduita civica.In toate trebuie sa avem si o demnitate,o mandrie nationala,sa ne cunoastem istoria ,sa nu mai facem greselile din trecut,.Intr-un cuvant sa ne dorim o societate bazata pe respectul intre indivizi,unde legea e egala ptr toti,fara bisericute si in care anumiti indivizi sa fie avantajati,numai ptr ca ei sunt mai smecheri si au fost capabili sa formeze o tagma.Eu nu vad nici o diferenta dintre vechiul regim si cel de astazi.Ce au castigat romani si ce au pierdut???Au castigat libertatea de miscare,de exprimare(mai putin).A se vedea actiunile DNA in cazul OTV.Ce au pierdut??Dreptatea sociala.Legea nu mai e egala ptr toti.Cetateni de rand,gainarii sunt bagati la puscarie ptr o gaina ani grei,in schimb mafia politica vinde o tara,comit crime in circulatie si nu patesc nimic.Macar in vechiul regim cetateanul de rand avea o satisfactie,hoti erau pedepsiti si de teama cetateni incercau sa fie mai cinstiti,e adevarat de frica si nu din convingere.Caci cum se zice, e frica ceea ce pazeste pepeni!!!! Deci cei ce mai au resentimente ptr vechiul regim o fac din acest punct de vedere,si nu ca ar fi iubitori si simpatizanti.Nu as dori sa fim divizati de simpatii si antipatii,ci sa avem o platforma civica comuna bazata pe autorespect.Deci dupa parerea unora dintre voi cei doresc un stat puternic,care sa se implice in viata sociala ,care sa lupte impotriva faradelegilor este o intoarcere in trecut??? Nimic mai fals!!! Un stat slab intr-o societate capitalista e o crima impotriva propriului popor.Caci puterile din stat nu mai sunt capabile sa lupte impotriva faradelegilor,ele sunt usor de corupt,si cetateanul de rand simte asta pe propria piele.Nepotismul prezent in vechiul regim il gasim astazi ridicat pe noi culmi de neobrazare.Nu mai exista concursuri corecte ptr a ocupa functii,totul este trucat.Concursurile se anunta in ultima clipa,sau au un singur candidat.Garda de finante ,Fiscul este format numai de oameni ai acestei ciume ce conduce astazi Romania.Vamile sunt pazite de oameni lor.Politisti daca nu inchid un ochi la faradelegile lor sunt expulzati.Judecatori sunt mituiti la inceput,iar dupa aceea santajati cu acele mite.Deci noi ce strigam aceste nedreptati de ce suntem blamati ca si sustinatori ai vechiului regim????

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2012, ora 14:52

De la: geo_maik, la data 2012-04-07 11:05:17Poate din dorinta de a scrie mai faci greseli,dar nu vad in asta o crima.Important sunt ideile,alternativele.In viata trebuie sa incerci de toate,pentru a-ti atinge scopul.Eu nu am ridicat in slavi vechiul regim,ci doar am cautat sa subliniez partile lui bune.In viata suma tuturor calitatilor si defectelor unui individ este aceeasi.Cine are calitati are si defecte care sa le contracareze.Noi ca cetateni trebuie sa ne unim si sa dorim o societate deschisa,care sa dea sanse tuturor,in a ne afirma,dar respectand anumite norme de etica si conduita civica.In toate trebuie sa avem si o demnitate,o mandrie nationala,sa ne cunoastem istoria ,sa nu mai facem greselile din trecut,.Intr-un cuvant sa ne dorim o societate bazata pe respectul intre indivizi,unde legea e egala ptr toti,fara bisericute si in care anumiti indivizi sa fie avantajati,numai ptr ca ei sunt mai smecheri si au fost capabili sa formeze o tagma.Eu nu vad nici o diferenta dintre vechiul regim si cel de astazi.Ce au castigat romani si ce au pierdut???Au castigat libertatea de miscare,de exprimare(mai putin).A se vedea actiunile DNA in cazul OTV.Ce au pierdut??Dreptatea sociala.Legea nu mai e egala ptr toti.Cetateni de rand,gainarii sunt bagati la puscarie ptr o gaina ani grei,in schimb mafia politica vinde o tara,comit crime in circulatie si nu patesc nimic.Macar in vechiul regim cetateanul de rand avea o satisfactie,hoti erau pedepsiti si de teama cetateni incercau sa fie mai cinstiti,e adevarat de frica si nu din convingere.Caci cum se zice, e frica ceea ce pazeste pepeni!!!! Deci cei ce mai au resentimente ptr vechiul regim o fac din acest punct de vedere,si nu ca ar fi iubitori si simpatizanti.Nu as dori sa fim divizati de simpatii si antipatii,ci sa avem o platforma civica comuna bazata pe autorespect.Deci dupa parerea unora dintre voi cei doresc un stat puternic,care sa se implice in viata sociala ,care sa lupte impotriva faradelegilor este o intoarcere in trecut??? Nimic mai fals!!! Un stat slab intr-o societate capitalista e o crima impotriva propriului popor.Caci puterile din stat nu mai sunt capabile sa lupte impotriva faradelegilor,ele sunt usor de corupt,si cetateanul de rand simte asta pe propria piele.Nepotismul prezent in vechiul regim il gasim astazi ridicat pe noi culmi de neobrazare.Nu mai exista concursuri corecte ptr a ocupa functii,totul este trucat.Concursurile se anunta in ultima clipa,sau au un singur candidat.Garda de finante ,Fiscul este format numai de oameni ai acestei ciume ce conduce astazi Romania.Vamile sunt pazite de oameni lor.Politisti daca nu inchid un ochi la faradelegile lor sunt expulzati.Judecatori sunt mituiti la inceput,iar dupa aceea santajati cu acele mite.Deci noi ce strigam aceste nedreptati de ce suntem blamati ca si sustinatori ai vechiului regim????

Nu, stai putin, ca doar nu mai vazut cu ciunga in par sa o scalzi asa!

"Si te gandesti ca in 89 vestul ne apara de dictatura comunista care nu era asa de nedreapta si acum suntem lasati prada dictaturi asa zisului capitalism salbatic!!"
Asa te-ai exprimat si acum pretrinzi ca nici usturoi nu ai mancat si nici gura nu iti miroase? Cum adica dictatura aia nu era atat de rea? Cati oameni au murit la Timisoara, Bucuresti, Cluj, Sibiu, etc, pina in data de 22 decembrie 1989? De ce au fost ucisi de acel regim pe care tu nu il mai consideri atat de rau? Pentru ca au spus ce gandeau? Acum a tras cineva in manifestantii din Piata Universitatii? Sau macar, a adus cineva minerii sa-i snopeasca in bataie? Si daca tu asa consideri si mai ceri sa se infiinteze si Brigazile Rosii, adica o organizatie terorista de extrema stanga, eu sa nu te consider nostalgic comunist?

Dar cine tine acum Justitia in frau? Fapt inedit, care nu tin minte sa se mai fi intamplat, Justitia ancheteaza politicieni aflati la putere! Actuala Putere crezi ca a dispus achitarea lui Adrian Nastase? Cu ce scop? Justitia este corupta, politia este putreda, avem legi dar nu se aplica, sau se aplica discretionar. Da, dar cine ameninta acum Justitia atunci cand este arestat un politician? Actuala Putere, sau Opozitia? Cine ameninta procurorii atunci cand l-au arestat parca pe presedintele Consiliului Judetean din Dambovita? Ponta! Si atunci, contra cui lupti tu? Aperi coruptii?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2012, ora 15:12

De la: Black_Friday, la data 2012-04-07 14:52:57
De la: geo_maik, la data 2012-04-07 11:05:17Poate din dorinta de a scrie mai faci greseli,dar nu vad in asta o crima.Important sunt ideile,alternativele.In viata trebuie sa incerci de toate,pentru a-ti atinge scopul.Eu nu am ridicat in slavi vechiul regim,ci doar am cautat sa subliniez partile lui bune.In viata suma tuturor calitatilor si defectelor unui individ este aceeasi.Cine are calitati are si defecte care sa le contracareze.Noi ca cetateni trebuie sa ne unim si sa dorim o societate deschisa,care sa dea sanse tuturor,in a ne afirma,dar respectand anumite norme de etica si conduita civica.In toate trebuie sa avem si o demnitate,o mandrie nationala,sa ne cunoastem istoria ,sa nu mai facem greselile din trecut,.Intr-un cuvant sa ne dorim o societate bazata pe respectul intre indivizi,unde legea e egala ptr toti,fara bisericute si in care anumiti indivizi sa fie avantajati,numai ptr ca ei sunt mai smecheri si au fost capabili sa formeze o tagma.Eu nu vad nici o diferenta dintre vechiul regim si cel de astazi.Ce au castigat romani si ce au pierdut???Au castigat libertatea de miscare,de exprimare(mai putin).A se vedea actiunile DNA in cazul OTV.Ce au pierdut??Dreptatea sociala.Legea nu mai e egala ptr toti.Cetateni de rand,gainarii sunt bagati la puscarie ptr o gaina ani grei,in schimb mafia politica vinde o tara,comit crime in circulatie si nu patesc nimic.Macar in vechiul regim cetateanul de rand avea o satisfactie,hoti erau pedepsiti si de teama cetateni incercau sa fie mai cinstiti,e adevarat de frica si nu din convingere.Caci cum se zice, e frica ceea ce pazeste pepeni!!!! Deci cei ce mai au resentimente ptr vechiul regim o fac din acest punct de vedere,si nu ca ar fi iubitori si simpatizanti.Nu as dori sa fim divizati de simpatii si antipatii,ci sa avem o platforma civica comuna bazata pe autorespect.Deci dupa parerea unora dintre voi cei doresc un stat puternic,care sa se implice in viata sociala ,care sa lupte impotriva faradelegilor este o intoarcere in trecut??? Nimic mai fals!!! Un stat slab intr-o societate capitalista e o crima impotriva propriului popor.Caci puterile din stat nu mai sunt capabile sa lupte impotriva faradelegilor,ele sunt usor de corupt,si cetateanul de rand simte asta pe propria piele.Nepotismul prezent in vechiul regim il gasim astazi ridicat pe noi culmi de neobrazare.Nu mai exista concursuri corecte ptr a ocupa functii,totul este trucat.Concursurile se anunta in ultima clipa,sau au un singur candidat.Garda de finante ,Fiscul este format numai de oameni ai acestei ciume ce conduce astazi Romania.Vamile sunt pazite de oameni lor.Politisti daca nu inchid un ochi la faradelegile lor sunt expulzati.Judecatori sunt mituiti la inceput,iar dupa aceea santajati cu acele mite.Deci noi ce strigam aceste nedreptati de ce suntem blamati ca si sustinatori ai vechiului regim????

Nu, stai putin, ca doar nu mai vazut cu ciunga in par sa o scalzi asa!

"Si te gandesti ca in 89 vestul ne apara de dictatura comunista care nu era asa de nedreapta si acum suntem lasati prada dictaturi asa zisului capitalism salbatic!!"
Asa te-ai exprimat si acum pretrinzi ca nici usturoi nu ai mancat si nici gura nu iti miroase? Cum adica dictatura aia nu era atat de rea? Cati oameni au murit la Timisoara, Bucuresti, Cluj, Sibiu, etc, pina in data de 22 decembrie 1989? De ce au fost ucisi de acel regim pe care tu nu il mai consideri atat de rau? Pentru ca au spus ce gandeau? Acum a tras cineva in manifestantii din Piata Universitatii? Sau macar, a adus cineva minerii sa-i snopeasca in bataie? Si daca tu asa consideri si mai ceri sa se infiinteze si Brigazile Rosii, adica o organizatie terorista de extrema stanga, eu sa nu te consider nostalgic comunist?

Dar cine tine acum Justitia in frau? Fapt inedit, care nu tin minte sa se mai fi intamplat, Justitia ancheteaza politicieni aflati la putere! Actuala Putere crezi ca a dispus achitarea lui Adrian Nastase? Cu ce scop? Justitia este corupta, politia este putreda, avem legi dar nu se aplica, sau se aplica discretionar. Da, dar cine ameninta acum Justitia atunci cand este arestat un politician? Actuala Putere, sau Opozitia? Cine ameninta procurorii atunci cand l-au arestat parca pe presedintele Consiliului Judetean din Dambovita? Ponta! Si atunci, contra cui lupti tu? Aperi coruptii?

Pardon, "m-ai vazut..."!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2012, ora 15:20

si eu te-am vazut ! bine ai venit acasa !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2012, ora 16:29

De la: gabigabi2, la data 2012-04-07 15:20:08 si eu te-am vazut ! bine ai venit acasa !

Bine v-am gasit!

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 06:59

Cam putin / de te multumesti cu frimituri. Boldea a fost atras de pdl stiind ca sub umbrela lui se ascund infractori si mai periculosi.

9am178504

24 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 15:28

pai mergem cu totii la PP-DD...,nu a fost in nici un partid....e curat...merita incercat

9am178504

24 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 15:29

zic de DD...e curat

9am178504

24 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 15:34

pacat...cu sarbii noi nu am avut niciodata ,,clinciuri,,...s-au gasit astia sa-au gasit sa se dea cocosi la ei.....sarbii daca vor ,,fac pipi pe noi,,...e o natie corecta....daca o sa plec....la ei voi emigra

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 17:09

De la: 9am178504, la data 2012-04-08 15:28:38pai mergem cu totii la PP-DD...,nu a fost in nici un partid....e curat...merita incercat

da' te-ai uitat la oamenii aia care-l inconjoara, cum arata si cum gindesc ? ai curajul sa dai un minister sau o tara pe mina lor ,ca s-o conduca ? pfoaiiii !

9am178504

24 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2012, ora 14:26

hai ca am luat-o razna...nu mai suntem pe subiect..DD,intradevar la OTV vorbeste mai popular,chiar o ia razna uneori....asta ca se adreseaza unui anumit gen de telespectatori...dar daca este invitat la alte TV-uri,observati ca este foarte serios...punctual,normal...in ceea ce propune....asta avem nevoie in tara , normalitate si furaciuni cat mai mici...cateva degete...nu pana la cot.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2012, ora 14:32

De la: 9am178504, la data 2012-04-09 14:26:57hai ca am luat-o razna...nu mai suntem pe subiect..DD,intradevar la OTV vorbeste mai popular,chiar o ia razna uneori....asta ca se adreseaza unui anumit gen de telespectatori...dar daca este invitat la alte TV-uri,observati ca este foarte serios...punctual,normal...in ceea ce propune....asta avem nevoie in tara , normalitate si furaciuni cat mai mici...cateva degete...nu pana la cot.....

exact de acel " anumit gen de spectatori "mi-e mie frica, caci nu au competente de nici-un fel , fiind doar o masa de oameni nemultumiti ,foarte usor de dus cu presul !

9am058515

1 mesaj
Postat pe: 9 Aprilie 2012, ora 14:47

Basescu....mare om,ii multumesc ca ne-a informat ,,sa plecam din tara,,...ca oricum stam degeaba si oricine va veni la putere, noi tot la fel vom trai,poate si mai rau,asa ca ii multumesc...eu am plecat deja...si cum sa ne primeasca in schengen....pleaca Basescu,vine Antonescu etc...tara nu e condusa de un,, nume,, e condusa de mafioti...pe noi ne ,,conduce,, Basescu, dar pe el cine il ,,conduce,,? sandulik32

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2012, ora 07:57

Care spatiu??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2012, ora 09:11

cum care spatiu ? ala care nu ne poate cuprinde de buni ce suntem !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2012, ora 22:25

OCCIDENTALII AU FRICA DE NESERIOZITATEA BALCANICA!,EXEMPLUL:"CRIZA DIN GRECIA!".CE VRE-TI MAI MULT!?,ROG COMENTARII PE NESERIOZITATEA BALCANICA!...

valeriulivanov

1792 mesaje

OCCIDENTALII AU FRICA DE NESERIOZITATEA BALCANICA!,EXEMPLUL:"CRIZA DIN GRECIA!".CE VRE-TI MAI MULT!?,ROG COMENTARII PE NESERIOZITATEA BALCANICA!...

valeriulivanov

1792 mesaje

valeriulivanov

1792 mesaje

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2012, ora 23:05

De la: 9am173019, la data 2011-01-10 05:45:30Pentru ca presedintele Romaniei este un INFRACTOR si sustine infractori in vazul intregii planete: ROBERTA ANASTASE.

www.youtube.com/watch?v=R2Lu5Pj_Z9c&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
Pagini: << 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Stiti pentru ce nu suntem acceptati in Spatiul Schengen?
Mergi la: