Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 09:42
De la: gabigabi, la data 2011-03-06 08:33:07 iar va bateti, copii ? nu-i indicat sa aruncati cu scaune ca se murdaresc peretii ! hai, jucati-va frumos ! pupa mama !
Draga Gabi, ce pot sa fac eu daca magarul asta are mancarimi la limba?
Am incheiat cu el un armistitiu inainte de Craciun, cu doua conditii: sa nu ma mai atace si sa nu mai atace nici la modul general, folosind pentru cei care nu posteaza impotriva lui Basescu epitete ca postaci, pupincuristi, slugi, etc. Marlanul nu a rezistat prea mult si si-a revarsat iarasi haznaua, asa ca a trebuit sa-i raspund, chiar daca nu imi face nicio placere.
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 13:20
De la: vasile_vali, la data 2011-03-05 21:30:15De la: Silver9AM, la data 2011-03-05 21:05:38De la: vasile_vali, la data 2011-03-05 19:36:54De la: Silver9AM, la data 2011-03-05 10:32:44De la: Black_Friday, la data 2011-03-04 21:48:13De la: Silver9AM, la data 2011-03-04 20:58:50De la: Black_Friday, la data 2011-03-04 18:41:56De la: vasile_vali, la data 2011-03-04 12:00:21De la: 9am178165, la data 2011-03-03 23:26:28De la: Black_Friday, la data 2011-03-03 21:42:55De la: Silver9AM, la data 2011-03-03 21:10:47De la: Black_Friday, la data 2011-03-03 20:41:07De la: vasile_vali, la data 2011-03-03 08:13:25De la: gabigabi, la data 2011-03-03 07:45:04De la: Black_Friday, la data 2011-03-02 20:44:33De la: vasile_vali, la data 2011-03-02 20:19:49De la: ovidiuar, la data 2011-03-02 17:02:28 O ALIANTA DEMNA DE CASCADORII PENIBILULUI.IN CARE SCOACRA MARE ILIESCU DUPA CE A FOST CADORISITA DE GINERICA CU UN BUCHET DE CRINI MOV.VEZI sinbolostica florala MAI ARE SI PRETENTIA SA VIZIONEZE PRIN ANTRNELE LUI FELIX.CUM A DECURS NOAPTEA NUNTII
Dom'le, sper ca nu ati trecut in barca pedaloaie ce ia apa prin zonele "umede", precum berca...un asa-zis "liberal", care mai ieri injura la basex si acus pupa dosul fraudulos!
Eu nu am asemenea specimene de prieteni, va rog sa retineti asta! Daca v'ati "orientat" catre neocomunisti, va rog sa iesiti singur din lista mea de prieteni, lista in care dvs. ati cerut sa fiti!!
PS: Ati trecut pe tvr_culcer_secu, B_zero_barat_tv_mogul_"bun" si "10" [cred ca de la 10 pupinkuroi vine... ]?
"NIHIL SINE DEO!"
Mai bine citeste povestea si du-te la culcare!
buzni thaj l trin buznorre
Sas kaj sas. .. Sas jekh dàta jekh buzni, kaj sas la trin buznorre.
And-jekh ds voj telrds and o ve te anel lenqe ar. Anglal te telrel andar-o kher, phends lenqe te na putren o udar ʒi kana na ave] voj vi gilabel lenqe ka-o udar:
Trin ingorra ! le, buznorrà ! len
E dajaqe o udar putaren!
K i daj anel tumenqe
Lonesqo dròbo andi zja
Pala so telrds i buzni and-o ve, avils o ruv ka-o udar thaj gilabads lenqe sar gilabelas lenqe i buzni. O baro buznorro kamls te putrel lesqe o udar, o tikno buznorro i kamls te putrel. Kama dikls o ruv k l buznorre na kamen ta putren lesqe o udar, gels ka-o kòva (sastrri) te skucòvel pesqe l dand.
Pala so o kòva skucosards lesqe l dand, o ruv avils thaj gilabads kao udar maj sanes sar gilabelas anglal. O tikno buznorro na kamls to putrel o udar, da o baro buznorro na kerds so phends o tikno buznorro thaj putards o udar.
Kana putards o udar, dikls o bares buznorres pala-o udar thaj xals les.
Arakhls vi o makarutnes buzmorros tela-i balami thaj xals les. E tiknes buzmorres i arakhls les.
Pala so xals o ruv o buzmorrom, thods l ere ande felstra.
Kama avils i buzni khere andaro ve, o tikno buzmorro avils angla laƟe thaj phends laqe ka o ruv xals e phralorren.
I buzni kerds jekh bari xïv thaj kerds jag anda latƟe. Opral thods jekh rogoima thaj opre-i rogoina thods jekh momelqi sinia. P-i sinia thods but xabe thaj akhards o ruves to xal. Kana lesqe sas i lùm maj dràgo, atun o ruv pelo andi jag. O ruv baelas: `Skpisar mam, kumtr! Skpisar man !, thaj i buzni phemds i skpiv tut! To phabarel o ilo anda tuƟe sar phabards anda manƟe kama tu xaln o buznorren.
ce zisesi, bre ? in ce limba gavarisi ?
Stimata doamna, individul asta sub acoperire s'a enervat pt. ca i'am dezvaluit si un alt cont, el, care latra despre toti ca ar avea nu's cate conturi! Si cum individul asta complexat are personalitatea sefului sau -venal, coleric si razbunator- a facut ce stie el mai bine: sa copie texte, probabil rromales, din altii! Cred ca a citat din woodra, o "telectuala" portocaloaie de nationalitate tiganeasca [colegii mei de la Buzau ma informeaza ]...deh, "telectualii" intre ei!!!
"NIHIL SINE DEO!"
Smolitule, ia sa iti improspatez putin memoria cu un mesaj postat de halteza ta regala pe topicul "Monarhie sau Republica":
9pm056627
1 mesaj
Postat pe: 6 August 2010, ora 22:27 Citeaza Raspunde
Vanea Marin says:"Black,tu ai citit ce a scris domnul Vasile Vali sau doar "ai pata pusa" pe cineva il acuzi indiferent ce spune? Ce anume nu ti-a placut din postarea dansului ? Esti cumva nostalgic Aduna-te Black si incearca sa te concentrezi cand postezi . Altfel pur si simplu ma gandesc ca esti supus la niste influente mult mai rele decat cele bahice."
Lasa-l, domnule Vanea, individul asta se crede comisarul Moldovan, imi urmareste afisarile, imi trimite commenturi la pozele mele, lasa-l in pace! Inca mai e vremea lor, a pedalailor obraznici! Dar in curand o sa scapam de jegurile astea, ca n-or sa mai aiba alde bideanu cum sa-i plateasca, pe motiv de plecare definitiva in paradisuri fiscale!
Si oricum, nu te mai chinui, pseudobipezi de-alde asta, nu sunt in stare sa citeasca, necum sa gandeasca sensul celor scrise de mine...Astia-s doar cu ochii dupa euroi, necontand mirosul lor..Parca de la Vespasian se trage, nu?
"Nihil sine Deo!"
Cine era 9pm056627? Si se jura ca nu fura si l-am prins cu cioara'n gura!
E O CIMILITURA,SAU O FI ...................CHIAR.........OS IMPACHETAT ???
Bingo! Raspuns corect prietene! Era pe vremea cand clona conturile noastre. Aici posta sub userul tau, numai ca fiind cu mintile cam ratacite, a uitat sa schimbe userul atunci cand i-a raspuns lui Vanea.
Acum OZN-ul din Galati face anchete pe forum si contabilizeaza userii care sunt activi pe forum, sperand sa descopere ce a ingropat pisica! Este agentul secret 0,07. Bond, Vaga Bond.
Cred ca tu stai si mai rau, la capitolul nervi in orice caz!!!!!!!!!!!!!
Am explicat totul LA TIMPUL SAU. Ceea ce NU A SPUS aceasta aratare cu mai multe identitati este ca mi'a pus -impreuna cu prietenii sai sau unul si acelasi sub mai multe id-uri- vreo 10 postari la profilul meu, in care jegosenia personajului/elor mi s-a aratat in toata "splendoarea" lor! In mintea lor ratacita, asa stiu ei sa poarte un dialog: pe Forum o fac pe sfintii, iar underground ti'ar lua gatul! V'ati intrebat vreodata unde/cand au aparut/disparut userele marco/balboaca/036/906/pensionaru/corcodel etc. toti scriind aceleasi lucruri, cu mici modificari de stil [ca sa nu'i ghicim...cred postacii]!
Uitati si ora la care a postat tovarasul, asta care ori e securist, ori a devenit securistoid. Mi'e asa o greata de "demokkrati" de astia, de nu va inchiputi. Pe de'ade astia, talibani portocaloi, se bazeaza inca basecsul, asta pana isi face plinul la elicopter, atat cat sa'i ajunga in paradisuri fiscale....
JOS FRAUDULOSUL DICTAKIOR!
Nu ai explicat nimic somalezule! Ai tacut ca scroafa si nu ai mai scos ceva vreme capul de sobolan mizerabil!
Te roade ca am scos la iveala faptul ca esti un ordinar? Te-a last nevasta de alcoolist ce esti si vrei cu totdinadinsul sa demonstrezi cata inteligenta zace in tine, din cauza asta si postezi bolovanos, intr-un limbaj haotic, intesat de figuri si fite de betivan de birt!
Eu nu am niciun alt id si tot ce postez, postez ca Black Friday, tu in schimb ai postat si ca black1o131307 si ca 9pm 56..., probabil si ca Sconcsul sau alte taratoare de pe forumul asta! Postarile exista, nu le-a sters nimeni O faci pentru ca ai un caracter infect, de betiv ordinar!
Daca mai sustii ca eu si Silver suntem aceeasi persoana, hai sa ne intalnim, sa stam toti trei de vorba! Ai sange in tine smolitule?
BLACK PRIETENE LASA'I SA SPUNA CE VOR.........STII CAT MA INTERESEAZA ? CAT PIBUL .....ANGOLEI,EU ORICUM O SA FAC CUNOSTINTA CU ACESTI DOMNI........ASA CA O SA VAD ATUNCI CAT IS DE ......VANOSI,NU E NEVOIE SA TE DERANJEZI SI TU PT. ASEMENEA OAMENI,POATE O SA NE ' DERANJAM " SA BEM O BERE........IN REST ITI DORESC PRIETENE UN SFARSIT DE SAPTAMANA PLIN DE SANATATE SI SOARE IN SUFLET ALATURI DE FAMILIA TA !!!!!!!!!
Iti multumesc asemenea Silver, sanatate si weekend placut!
Se dau smardoi retardatii, dar o sa vina ziua cand o sa le piara cheful de glume proaste.
Pina atunci, iti trimit ceva care sa te binedispuna:
creativemonkeyz.com/robotzi/
MULTUMESC PT. URARI BLACK,VEZI TU ,CE TI'AM SPUS ACUM CEVA TIMP.....POPONARUL,CIOARA,MILOAGA SI GABI SUNT CUARTETUL CEL MAI INJURIOS,DEZINFORMATOR,SI PERSUASIV IN PROSTIE DE PE FORUM,EU SUNT LAMURIT DE MULT CU CINE AM DE A FACE........O SA VINA SI ZIUA .......FELICITARILOR SI MAI ALES A ........PREMIILOR
Un juriu ad-hoc format la filiala pd Galati te-a declarat cel mai dobitok posesor de chipiu. Si cum am cativa amici pedisti si stiind ca ne cunoastem , m-au rugat sa'ti inmanez premiul...e surpriza!
Hai, ba premiatule, unde sa viu sa'ti inmanez premiul?
Asta ca sa te scutesc de 100 de lei, or sa'ti fie buni la coroana...
"NIHIL SINE DEO!
MAI GRAUREL,TU ORI ESTI PROST ORI ESTI PROST,UNA DIN DOUA.......CHIAR NU STII UNDE SA MA GASESTI ? DACA VREI SA TE 'EUTANASIEZI" SINGUR......CAUTA'MA,EU ORICUM STIU UNDE SA TE GASESC.......SI CA SA FIM EGALI,UITE ITI DAU SA ALEGI : TE LAS SA MA LOVESTI TIMP DE O ORA FARA SA'TI FAC NIMIC,ORI NE MASURAM DAR EU NU MA FOLOSESC DE MAINI.....EI / CE ZICI? CRED CA TOT DEZAVANTAJAT O SA FII..........E PROBLEMA TA,BALAOACHESULE.........UITE SI TU CE FRUMOS ESTI ,ZICI CA AI VENIT DE ........DINCOLO........
Hmmm, doar n'ai avea soric de tabla...Ba, cap_de_stiuca_cu_chipiu, DOAR una iti dau -ca stiu anatomie ..- si'ti canta soboru'! Vezi ca am o dedicatie muzicala pt. tine, video.google.com/videoplay?docid=-6388779911699584092#, ca sa te obisnuiesti...
"NIHIL SINE DEO!"
BAI GRAURAS,VEZI SA NU'TI UITI ACASA "UNA AIA PE CARE VREI SA MI'O DAI" ....SI DE ASEMENEA SA NU'TI UITI NICI SCAUNELUL,CA SA AJUNGI..........DESPRE ANATOMIE,CE SA'TI SPUN.....LA CATE CADAVRE AI MANCAT......E DE INTELES,STABORUL CE ZICE ? EI CE SPUI TII LA ......PROPUNEREA MEA ?
Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 13:23
De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 09:42:52De la: gabigabi, la data 2011-03-06 08:33:07 iar va bateti, copii ? nu-i indicat sa aruncati cu scaune ca se murdaresc peretii ! hai, jucati-va frumos ! pupa mama !
Am incheiat cu el un armistitiu inainte de Craciun, cu doua conditii: sa nu ma mai atace si sa nu mai atace nici la modul general, folosind pentru cei care nu posteaza impotriva lui Basescu epitete ca postaci, pupincuristi, slugi, etc. Marlanul nu a rezistat prea mult si si-a revarsat iarasi haznaua, asa ca a trebuit sa-i raspund, chiar daca nu imi face nicio placere.
ASTA E UN FEL DE F...TUI MASA,UN PIC MAI COMPLICAT O SA FIE CAND O SA RAMANA FARA PARTENER DE DIALOG........CINE O SA'I MAI SPUNA " STIMATA DOAMNA" SI EI SI MILOAGEI......
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 18:31
De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 09:42:52De la: gabigabi, la data 2011-03-06 08:33:07 iar va bateti, copii ? nu-i indicat sa aruncati cu scaune ca se murdaresc peretii ! hai, jucati-va frumos ! pupa mama !
B'ati face placere, ba jigodio! In intelegere nu figura faptul ca tb sa stau ca momaia atunci cand pretenasii tai, la fel de pupinkuroi ca tine, ma injura! Ti'am explicat asta, dar -nu'i asa?- tu, un fel de Sperman al pedelacheilor, n'ai cum sa pricepi! Explicatia ar fi f. simpla: din varii motive -probabil de bucurie, in copilarie ai fost aruncat in sus de 10 ori si ai fost prins doar o data...
Si te mai dai Pietar, habar n'ai de Spiritul Pietei, esti o sluga si asa o sa mori, slugoiule!
"NIHIL SINE DEO!"
|
|
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 18:37
De la: Silver9AM, la data 2011-03-06 13:23:58De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 09:42:52De la: gabigabi, la data 2011-03-06 08:33:07 iar va bateti, copii ? nu-i indicat sa aruncati cu scaune ca se murdaresc peretii ! hai, jucati-va frumos ! pupa mama !
ASTA E UN FEL DE F...TUI MASA,UN PIC MAI COMPLICAT O SA FIE CAND O SA RAMANA FARA PARTENER DE DIALOG........CINE O SA'I MAI SPUNA " STIMATA DOAMNA" SI EI SI MILOAGEI......
Hai, curajosule, zi ba vita cu chipiu, unde sa'ti usuc pielea joiana? Dar, ca de obicei, sufli in pwoola cretinului aluilalt, probabil asta te face curajos, ca Sperman! Avea dreptate doamna 165, va iubiti nebunaticilor! Homalailor, care sunteti voi homalai!
"NIHIL SINE DEO!"
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 20:05
De la: vasile_vali, la data 2011-03-06 18:31:40De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 09:42:52De la: gabigabi, la data 2011-03-06 08:33:07 iar va bateti, copii ? nu-i indicat sa aruncati cu scaune ca se murdaresc peretii ! hai, jucati-va frumos ! pupa mama !
B'ati face placere, ba jigodio! In intelegere nu figura faptul ca tb sa stau ca momaia atunci cand pretenasii tai, la fel de pupinkuroi ca tine, ma injura! Ti'am explicat asta, dar -nu'i asa?- tu, un fel de Sperman al pedelacheilor, n'ai cum sa pricepi! Explicatia ar fi f. simpla: din varii motive -probabil de bucurie, in copilarie ai fost aruncat in sus de 10 ori si ai fost prins doar o data...
Si te mai dai Pietar, habar n'ai de Spiritul Pietei, esti o sluga si asa o sa mori, slugoiule!
"NIHIL SINE DEO!"
Bai jartea penala, eu nu am afirmat niciodata ca as fi pietar! Pietar esti tu bai amaratule, ca vinzi in piata urzici si marfa ciordita de la tarani! Si in poza aia din profil dai ca un betivan notoriu ce esti la manivela ca sa faci vin din strugurii furati de la vecini, suedezule! Apropo, de ce ai sters cealalta poza? Poate ai pierdut-o si nu o mai ai. Ti-o dau eu, dar te costa.
Ti-ai lasat doar poza aia in care te strambi de efort de zici ca ca te stangeau sandalele. Esti intr-o forma fizica de invidiat bai zburatoareo, de zici ca te cauta doamna aia imbracata in negru si cu o unealta agricola pe umar si tu te dai smardoi pe aici! Pina ne vom intalni, mai stai si tu cu fata spre nord sa-ti mai creasca muschii pe piept.
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 20:17
De la: vasile_vali, la data 2011-03-06 18:37:28De la: Silver9AM, la data 2011-03-06 13:23:58De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 09:42:52De la: gabigabi, la data 2011-03-06 08:33:07 iar va bateti, copii ? nu-i indicat sa aruncati cu scaune ca se murdaresc peretii ! hai, jucati-va frumos ! pupa mama !
Hai, curajosule, zi ba vita cu chipiu, unde sa'ti usuc pielea joiana? Dar, ca de obicei, sufli in pwoola cretinului aluilalt, probabil asta te face curajos, ca Sperman! Avea dreptate doamna 165, va iubiti nebunaticilor! Homalailor, care sunteti voi homalai!
"NIHIL SINE DEO!"
Stimata doamna Gabi, ia uitati ce scrie papuasul din Galati!
Asta a eclozat la 7 ani si o zi, asa ca nu are cei 7 ani de acasa si a mai crescut si in cort, fi-i-ar natia de ras!
Ciordiles, da-te-n spectacol acum si daca nu scuipi nu faci nimic!
Asta esti bai cocalarule, vezi ce usor si cursiv te exprimi asa, in loc sa te chinui sa pari ceea ce nu esti! Nu te prind limbajul elevat si postarile inteligente, pentru ca esti doar un idiot, betiv si jegos!
Este normal sa nu te suporte multa lume, iar pentru porcariile pe care le scrii tu despre mine si Silver, mi-ar fi foarte usor sa-ti raspund ca putem da o proba cu nevasta-ta ca sa dovedim ca nu este asa, dar doua motive ma impiedica sa o fac: nu am nimic cu rudele tale care nu sunt vinovate ca tu te-ai nascut cu dizabilitati si apoi tu nu ai nevasta, pentru ca nici ea nu te-a mai suportat si te-a lasat  !
|
|
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 20:39
De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 20:17:24De la: vasile_vali, la data 2011-03-06 18:37:28De la: Silver9AM, la data 2011-03-06 13:23:58De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 09:42:52De la: gabigabi, la data 2011-03-06 08:33:07 iar va bateti, copii ? nu-i indicat sa aruncati cu scaune ca se murdaresc peretii ! hai, jucati-va frumos ! pupa mama !
"NIHIL SINE DEO!"
Asta a eclozat la 7 ani si o zi, asa ca nu are cei 7 ani de acasa si a mai crescut si in cort, fi-i-ar natia de ras!
Asta esti bai cocalarule, vezi ce usor si cursiv te exprimi asa, in loc sa te chinui sa pari ceea ce nu esti! Nu te prind limbajul elevat si postarile inteligente, pentru ca esti doar un idiot, betiv si jegos!
Este normal sa nu te suporte multa lume, iar pentru porcariile pe care le scrii tu despre mine si Silver, mi-ar fi foarte usor sa-ti raspund ca putem da o proba cu nevasta-ta ca sa dovedim ca nu este asa, dar doua motive ma impiedica sa o fac: nu am nimic cu rudele tale care nu sunt vinovate ca tu te-ai nascut cu dizabilitati si apoi tu nu ai nevasta, pentru ca nici ea nu te-a mai suportat si te-a lasat !
Prieteni, haideti sa dovedim buna-crestere si sa ignoram textul de mamifer semi-analfabet de mai sus!!! Suntem inteligenti, suntem educati, nu avem ce raspuns sa dam creatiei bipedului!!!
D-le Vasile, scumpa Gabi, prietene Vanea, haideti sa dovedim autocontrol si sa nu dam frau liber impulsivitatii de a raspunde unor asemenea jalnice persoane.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 21:46
De la: 9am178165, la data 2011-03-06 20:39:08De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 20:17:24De la: vasile_vali, la data 2011-03-06 18:37:28De la: Silver9AM, la data 2011-03-06 13:23:58De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 09:42:52De la: gabigabi, la data 2011-03-06 08:33:07 iar va bateti, copii ? nu-i indicat sa aruncati cu scaune ca se murdaresc peretii ! hai, jucati-va frumos ! pupa mama !
"NIHIL SINE DEO!"
Este normal sa nu te suporte multa lume, iar pentru porcariile pe care le scrii tu despre mine si Silver, mi-ar fi foarte usor sa-ti raspund ca putem da o proba cu nevasta-ta ca sa dovedim ca nu este asa, dar doua motive ma impiedica sa o fac: nu am nimic cu rudele tale care nu sunt vinovate ca tu te-ai nascut cu dizabilitati si apoi tu nu ai nevasta, pentru ca nici ea nu te-a mai suportat si te-a lasat !
Prieteni, haideti sa dovedim buna-crestere si sa ignoram textul de mamifer semi-analfabet de mai sus!!! Suntem inteligenti, suntem educati, nu avem ce raspuns sa dam creatiei bipedului!!!
D-le Vasile, scumpa Gabi, prietene Vanea, haideti sa dovedim autocontrol si sa nu dam frau liber impulsivitatii de a raspunde unor asemenea jalnice persoane.
9am178165
4116 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:49 Citeaza Raspunde
Deci prieteni, vi se spune clar ca e care pe care: daca acceptati cizma basesciana sunteti niste rame si deci meritati sa fiti strivite, iar daca va reuseste revolta si il scurtati de cap pe fraudulosul basescu, atunci inseamna ca sunteti buni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Orice alta cale reprezinta timp pierdut!!!!!
DE UNDE FACEM ROST DE UN LUNETIST!!!!!!
HALOOOOOO......................, SE CAUTA UN LUNETIST!!!!
.................................................................................................................................................................
9am178165
4116 mesaje
Postat pe: 9 August 2010, ora 10:01 Citeaza Raspunde
Stiti ca altfel NU SE POATE!!!!!!!!
Stiti ca suntem care pe care: ori il arestam si il condamnam pe traian basescu pentru fapte de inalta tradare, ori ne omoara?
CE ALEGETI??
Unde sunt generalii si politicienii romani care sa ne indrume si sa ne conduca pentru acest tel?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa vina caci ii asteptam!!!
..................................................................................................................................................................
Topic "ROMANI O DUC FOARTE GREU"
9am178165
4116 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 19:55 Citeaza Raspunde
De la: Rody, la data 2010-03-16 18:03:31
GUVERNUL ROMANIEI NU VEDE CE GREU O DUC ROMANI AN TARA ASTA >PANA CAND O SA MAI PUTEM DUCE GREU NEAM SATURAT.
Pana cand ne vom infuria atat de rau, incat ne vom duce la Cotroceni si la Palatul Victoria, sa le rupem capul, sa-i dezmembram pe ticalosii de la putere care infometeaza populatia.
De astia nu te rogi ca degeaba o faci si-ti mai rad si in nas, la astia trebuie sa le rupi oasele, si sa le iei gatul ca la niste pui de gaina, caci vor sa ne omoare cu foamea!!!!!!!!!!!!!!
Stii cine sunt: basescu impostorul, boc lingaul, udrea tarfa, berceanu hotul, videanu talharul, seitan infometatorul de copii, batrani si invalizi, vladescu, funeriu infometatorul de profesori, anastase scorpia Camerei Deputatilor, tradatorii de independenti Diaconescu, Sarbu, etc., securistii de catarama, oprea si multi altii!!!!!!!!!!!!
Pe astia trebuie sa-i scurtam de cap ca nu-i de gluma, SUNTEM CARE PE CARE, DACA VREM SA TRAIM NOI ,TREBUIE SA-I EXECUTAM PE EI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa cum se vede mai sus, tu nici macar in subregnul mamiferelor nu te incadrezi! Hai sa vedem cine iti este prieten! Cine crezi ca se declara prieten cu o nevertebrata ca tine? Vanea, te onoreaza o asemenea prietenie?
Fac apel la administratorii forumului sa citeasca postarile tale si ale lui Vasile_Vali din Galati si sa ia masuri in consecinta.
Postarile de mai sus ar trebui studiate si de serviciile ministerului de interne, pentru continutul lor.
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 00:12
De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 21:46:25De la: 9am178165, la data 2011-03-06 20:39:08De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 20:17:24De la: vasile_vali, la data 2011-03-06 18:37:28De la: Silver9AM, la data 2011-03-06 13:23:58De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 09:42:52De la: gabigabi, la data 2011-03-06 08:33:07 iar va bateti, copii ? nu-i indicat sa aruncati cu scaune ca se murdaresc peretii ! hai, jucati-va frumos ! pupa mama !
"NIHIL SINE DEO!"
9am178165
4116 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:49 Citeaza Raspunde
Deci prieteni, vi se spune clar ca e care pe care: daca acceptati cizma basesciana sunteti niste rame si deci meritati sa fiti strivite, iar daca va reuseste revolta si il scurtati de cap pe fraudulosul basescu, atunci inseamna ca sunteti buni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Orice alta cale reprezinta timp pierdut!!!!!
DE UNDE FACEM ROST DE UN LUNETIST!!!!!!
HALOOOOOO......................, SE CAUTA UN LUNETIST!!!!
.................................................................................................................................................................
9am178165
4116 mesaje
Postat pe: 9 August 2010, ora 10:01 Citeaza Raspunde
Stiti ca altfel NU SE POATE!!!!!!!!
Stiti ca suntem care pe care: ori il arestam si il condamnam pe traian basescu pentru fapte de inalta tradare, ori ne omoara?
CE ALEGETI??
Unde sunt generalii si politicienii romani care sa ne indrume si sa ne conduca pentru acest tel?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa vina caci ii asteptam!!!
..................................................................................................................................................................
Topic "ROMANI O DUC FOARTE GREU"
9am178165
4116 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 19:55 Citeaza Raspunde
De la: Rody, la data 2010-03-16 18:03:31
GUVERNUL ROMANIEI NU VEDE CE GREU O DUC ROMANI AN TARA ASTA >PANA CAND O SA MAI PUTEM DUCE GREU NEAM SATURAT.
Pana cand ne vom infuria atat de rau, incat ne vom duce la Cotroceni si la Palatul Victoria, sa le rupem capul, sa-i dezmembram pe ticalosii de la putere care infometeaza populatia.
De astia nu te rogi ca degeaba o faci si-ti mai rad si in nas, la astia trebuie sa le rupi oasele, si sa le iei gatul ca la niste pui de gaina, caci vor sa ne omoare cu foamea!!!!!!!!!!!!!!
Stii cine sunt: basescu impostorul, boc lingaul, udrea tarfa, berceanu hotul, videanu talharul, seitan infometatorul de copii, batrani si invalizi, vladescu, funeriu infometatorul de profesori, anastase scorpia Camerei Deputatilor, tradatorii de independenti Diaconescu, Sarbu, etc., securistii de catarama, oprea si multi altii!!!!!!!!!!!!
Pe astia trebuie sa-i scurtam de cap ca nu-i de gluma, SUNTEM CARE PE CARE, DACA VREM SA TRAIM NOI ,TREBUIE SA-I EXECUTAM PE EI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa cum se vede mai sus, tu nici macar in subregnul mamiferelor nu te incadrezi! Hai sa vedem cine iti este prieten! Cine crezi ca se declara prieten cu o nevertebrata ca tine? Vanea, te onoreaza o asemenea prietenie?
Fac apel la administratorii forumului sa citeasca postarile tale si ale lui Vasile_Vali din Galati si sa ia masuri in consecinta.
Postarile de mai sus ar trebui studiate si de serviciile ministerului de interne, pentru continutul lor.
 Ba rasistule, du'te repede si fa o plangere, hai fuguta, ba ratatule! Ca doar nu s'au sters postarile tale...  , sta'ti'ar pulsul sa'ti stea de disperat penibil si carpa de sters pe jos ce esti! La latrina cu tine, parnaule portocaloi!
"NIHIL SINE DEO!"
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 11:32
 eiiiii, nu-ti face placere ! ba -ti face si inca multa ! felul in care nascocesti tot felul de chestii, indica si placere si satisfactie !
|
Fosta membra 9am.ro
157 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 11:47
Mai usor cu veninu`,a inceput Postul Pastelui,a venit primavara...
Va tot injectati degeaba de vreo 2 ani buni,nimic n`ati castigat.Mai nou,va luati si nevestele si mamele la tranta...URAT!
Auzi la ei:ala e de vina,ala a inceput primul!RUSINE!Sunteti copii?
|
______gladlynelf_
32 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 11:55
De la: cristianvm, la data 2011-03-07 11:47:17Mai usor cu veninu`,a inceput Postul Pastelui,a venit primavara...
Va tot injectati degeaba de vreo 2 ani buni,nimic n`ati castigat.Mai nou,va luati si nevestele si mamele la tranta...URAT!
Cristache, arunca-le domle prosopul in ring, ca s-au cotonogit intre ei din vremuri imemoriale, hai domle fie-ti mila, arunca-l odata c-are sa ramna forumul pustiu, nu vezi, incotro iti indrepti privirile numai cadavre , schiloditi si raniti grav sunt pe jos !
|
Fosta membra 9am.ro
157 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 12:58
Nu`l arunc,poate pune vreunu gheara pe el si`l face snur,ca astia`s in disperare.
Da` vad ca`ti place,ai si porumbei sau doar gainuse?
|
Realista
177 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 13:05
Pe aceasta pagina numai la la subiect nu se discuta! Si mai vreți sa fiți considerați civilizați. A dori moartea cuiva, denot clar un comportament deviant.
Nihil Humanum!
|
______gladlynelf_
32 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 13:09
De la: Realista, la data 2011-03-07 13:05:31Pe aceasta pagina numai la la subiect nu se discuta! Si mai vreți sa fiți considerați civilizați. A dori moartea cuiva, denot clar un comportament deviant.
Nihil Humanum!
Realista constatarea !
numai la atrocitati se gandesc, faptuiesc, si-apoi isi angajeaza avocat pilos sa-i scape de mana ciunga a magistraturilor teritoriale autohtone !  pezevenchi mai sunt, nu-i asa ?!
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 15:40
De la: ______gladlynelf_, la data 2011-03-07 11:55:11De la: cristianvm, la data 2011-03-07 11:47:17Mai usor cu veninu`,a inceput Postul Pastelui,a venit primavara...
Cristache, arunca-le domle prosopul in ring, ca s-au cotonogit intre ei din vremuri imemoriale, hai domle fie-ti mila, arunca-l odata c-are sa ramna forumul pustiu, nu vezi, incotro iti indrepti privirile numai cadavre , schiloditi si raniti grav sunt pe jos !
Mytcoare, nu o mai face pe  , ca intr'o vreme, parca si tu erai cam la fel in postari, bine nu la acelasi nivel de "arta", arta gaozarilor portocaloi..
Sunt satul de zoaiele aruncate de asa-zisi preopinenti, in fapt niste naimiti "prelucrati" in laboratoarele secu, ca doar nu credeti in basme cu SRI...
"NIHIL SINE DEO!"
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 15:43
De la: Realista, la data 2011-03-07 13:05:31Pe aceasta pagina numai la la subiect nu se discuta! Si mai vreți sa fiți considerați civilizați. A dori moartea cuiva, denot clar un comportament deviant.
Nihil Humanum!
Mda, infometarea norodului prostit cu "Sa traiti bine!", dar desfiintat fizic -TOT UN FEL DE MOARTE..- si moral de stapanii tai e mai buna, nu? Ai auzit de Legea raspunderii ministeriale, irealisto? Pe ce pui pariu ca se va aplica din 2012..?
"NIHIL SINE DEO!"
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 17:16
De la: vasile_vali, la data 2011-03-07 15:40:16De la: ______gladlynelf_, la data 2011-03-07 11:55:11De la: cristianvm, la data 2011-03-07 11:47:17Mai usor cu veninu`,a inceput Postul Pastelui,a venit primavara...
Mytcoare, nu o mai face pe , ca intr'o vreme, parca si tu erai cam la fel in postari, bine nu la acelasi nivel de "arta", arta gaozarilor portocaloi..
Sunt satul de zoaiele aruncate de asa-zisi preopinenti, in fapt niste naimiti "prelucrati" in laboratoarele secu, ca doar nu credeti in basme cu SRI...
"NIHIL SINE DEO!"
Nu ai tacut garoiule?Mai continui mult? Metodele tale ordinare de a posta sub mai multe id-uri pe forumul asta nu sunt securistice? De ce data ta de inregistrare pe forum este 30/11/0001?
O sa avem la un moment dat o discutie fata in fata si o sa vedem atunci ce o sa ai de spus despre toate porcariile pe care le scoti din tine!
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 19:12
De la: Black_Friday, la data 2011-03-07 17:16:21De la: vasile_vali, la data 2011-03-07 15:40:16De la: ______gladlynelf_, la data 2011-03-07 11:55:11De la: cristianvm, la data 2011-03-07 11:47:17Mai usor cu veninu`,a inceput Postul Pastelui,a venit primavara...
Mytcoare, nu o mai face pe , ca intr'o vreme, parca si tu erai cam la fel in postari, bine nu la acelasi nivel de "arta", arta gaozarilor portocaloi..
"NIHIL SINE DEO!"
Nu ai tacut garoiule?Mai continui mult? Metodele tale ordinare de a posta sub mai multe id-uri pe forumul asta nu sunt securistice? De ce data ta de inregistrare pe forum este 30/11/0001?
O sa avem la un moment dat o discutie fata in fata si o sa vedem atunci ce o sa ai de spus despre toate porcariile pe care le scoti din tine!
De cand ma tot ameninti, mi s'au uscat monturile, ba slugoi ordinar! Hai ba odata, sa separam graul de neghina, sarla fricoasa {si mincinoasa: ziceai ca mi'ai apreciat o postare, aiurea era iekonomistul, deci sunteti UNUL SI ACELASI, postache? Dar despre comentariile tale jegoase despre familia mea, sifonierul meu, divortul -sa inteleg ca e o rusine, "casatoritule" de convenienta?-, bautura etc.? Astea's cugetari la tine, nu? Despre rasism si Codul Penal, nimic, nicio sonerie inca pe la usa?  N'aibi grija, se contabilizeaza!!!}
Deci... ce s'o mai lungim, cand si unde?
"NIHIL SINE DEO!"
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 19:13
De la: Black_Friday, la data 2011-03-07 19:00:50De la: gabigabi, la data 2011-03-07 17:52:51De la: Black_Friday, la data 2011-03-07 17:33:38De la: cristianvm, la data 2011-03-07 11:47:17Mai usor cu veninu`,a inceput Postul Pastelui,a venit primavara...
Tu cu ce drept vorbesti? Te-a pus cineva serif aici ca sa faci ordine?
Toti fac pe imaculatii pe aici, mai ales bravii aparatori ai Democratiei, luptatorii anti! Nu va vedeti birnele din ochii vostri, in schimb tipati cat va tin plamanii ca ceilalti au paie in ochi!
Insusi clasicii in viata ai forumului isi permit sa-i faca pe ceilalti cum le vine la gura, slugi, postaci ordinari, chiar mancatori de kkt, cum se exprima o "stimata doamna", pentru simplul motiv ca ceilalti nu gandesc la fel ca ei! Ca doar asta presupune Democratia, o singura voce! Cine indrazneste sa nu gandeasca la fel, trebuie redus la tacere!
Voi sunteti detinatorii adevarului absolut? Voi vreti o Democratie dupa chipul si asemanarea voastra? Sluta Democratie! Mizerabil viitor ne pregatiti!
Voi dati tonul la mizerii pe forumul asta si tot voi ridicati piatra ca sa-i lapidati pe cei care au alta opinie
Imi provocati in egala masura si sila si mila!.
usurel-usurel, nu te mai da victima, ca nu esti ! m-am enervat cind mi-ai spus ca-mi bag unghia-n git ...vrei sa reiau discutia ? cred ca nu-i cazul : m-am enervat, ti-am dat replica si gata, de ce faci din asta o tragedie ? chiar asa gingas in simtire sa fii ? cind il tavalesti pe Vasile sau pe @178 esti foarte dur ! unde-ti dispare gingasia ?
Nu este vorba de gingasie aici. Nu am fost niciodata gingas cu tine si nu am pozat in vreun sfant, dar nici nu te-am jignit niciodata! Te-am contrat atunci cand opiniile tale frizau penibilul, dar de jignit, nu cred ca am facut-o. Nu mi-am permis niciodata sa-ti spun ca "zgarmi cu unghia in fund de unde scoti papa bun". Te-am tratat ca pe o exceptie, printre putinele exceptii in randul vostru, al celor ultras, cu care puteam sa dialoghez, printre care ii mai apreciam pe Vanea si Broscuta.
Am avut cu tine o relatie normala, bazata in primul rind pe respectul datorat diferentei de varsta, chiar daca tu faceai ce faceai si ne tavaleai in noroi pe mine si pe Silver si ne declarai postaci de partid, mercenari platiti. Probabil ca o faceai asa, din prea multa bunatate, ca o bunicuta.
Cu garoiul si cu miloaga ce poti sa dialoghezi? Astia joaca un rol aici, un rol bine stabilit. Si daca ei jignesc si provoaca prin atitudinea lor mizerabila, ce poti sa faci, sa intorci obrazul? Niciodata!
Tu ai dezamagit Gabi, nu eu, pentru ca eu am poate scuza ca sunt mai tinar si nestiutor si sunt si barbat, deci mai impulsiv, ma aprind mai repede. Tu, la varsta ta te comporti insa neasteptat. Ai facut un pas inapoi si ti-ai dat arama pe fata, ai dezvaluit ce se ascunde in spatele mastii tale.
IN SPATELE MASTII LUI GABI ????????? PAI SE ASCUND MULTA......FRUSTRARE,UMILINTA,DEZNADEJDE,SUFERINTA,NEIMPLINIRE..........SI TOATE ACUMULATE DE PE TIMPUL COMUNISMULUI........ACUM,DUPA SE ASTEPTA SI EA LA MULT MAI BINE.........DAR DIN PACATE NU POATE SA INTELEAGA CA IN DEMOCRATIE "MULT MAI BINE " INSEAMNA MULT MAI MULTA MUNCA........NIMIC NU VINE ASA DE'A GATA,SI E DEZAMAGITA ! ACUM EA ISI ARUNCA FRUSTRARILE PE CINE CREDE EA CA O IMPIEDICA SA FIE FERICITA,IN LOC SA ANALIZEZE SITUATIA DE FAPT SI SA'I MULTUMEASCA LUI D-ZEU CA E SANATOASA SI ARE CE PUNE PE MASA SPRE DEOSEBIRE DE VIITORII PENSIONARI,CARE AU VIITORUL IN INCERTITUDINE.........
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 19:18
De la: vasile_vali, la data 2011-03-07 19:12:57De la: Black_Friday, la data 2011-03-07 17:16:21De la: vasile_vali, la data 2011-03-07 15:40:16De la: ______gladlynelf_, la data 2011-03-07 11:55:11De la: cristianvm, la data 2011-03-07 11:47:17Mai usor cu veninu`,a inceput Postul Pastelui,a venit primavara...
"NIHIL SINE DEO!"
De cand ma tot ameninti, mi s'au uscat monturile, ba slugoi ordinar! Hai ba odata, sa separam graul de neghina, sarla fricoasa {si mincinoasa: ziceai ca mi'ai apreciat o postare, aiurea era iekonomistul, deci sunteti UNUL SI ACELASI, postache? Dar despre comentariile tale jegoase despre familia mea, sifonierul meu, divortul -sa inteleg ca e o rusine, "casatoritule" de convenienta?-, bautura etc.? Astea's cugetari la tine, nu? Despre rasism si Codul Penal, nimic, nicio sonerie inca pe la usa? N'aibi grija, se contabilizeaza!!!}
"NIHIL SINE DEO!"
BA TIE TI S'AU USCAT MONTURILE ? AI LEPRA,MA ? V-A TRAS NET IN COLONIE ? MAI GRAUREL,DE CE TE PUI TU GURA'N PU@LA CU NOI? DACA'TI PLACE SA O SU@GI,MERGI MA IN COLIBA DE ALATURI SI ........EXECUTA,HAI ZBOARA PE ALTA CRACA CA PUTI A HOIT.........
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 19:31
De la: Silver9AM, la data 2011-03-07 19:18:42De la: vasile_vali, la data 2011-03-07 19:12:57De la: Black_Friday, la data 2011-03-07 17:16:21De la: vasile_vali, la data 2011-03-07 15:40:16De la: ______gladlynelf_, la data 2011-03-07 11:55:11De la: cristianvm, la data 2011-03-07 11:47:17Mai usor cu veninu`,a inceput Postul Pastelui,a venit primavara...
"NIHIL SINE DEO!"
De cand ma tot ameninti, mi s'au uscat monturile, ba slugoi ordinar! Hai ba odata, sa separam graul de neghina, sarla fricoasa {si mincinoasa: ziceai ca mi'ai apreciat o postare, aiurea era iekonomistul, deci sunteti UNUL SI ACELASI, postache? Dar despre comentariile tale jegoase despre familia mea, sifonierul meu, divortul -sa inteleg ca e o rusine, "casatoritule" de convenienta?-, bautura etc.? Astea's cugetari la tine, nu? Despre rasism si Codul Penal, nimic, nicio sonerie inca pe la usa? N'aibi grija, se contabilizeaza!!!}
"NIHIL SINE DEO!"
BA TIE TI S'AU USCAT MONTURILE ? AI LEPRA,MA ? V-A TRAS NET IN COLONIE ? MAI GRAUREL,DE CE TE PUI TU GURA'N PU@LA CU NOI? DACA'TI PLACE SA O SU@GI,MERGI MA IN COLIBA DE ALATURI SI ........EXECUTA,HAI ZBOARA PE ALTA CRACA CA PUTI A HOIT.........
Ba, mireaso, acus ma gandesc daca e bine sa lovesc o "femeie" ca tine...Conform Codului bunelor maniere, in femei - cik - sa nu dai nici macar cu o floare...  , si sunt de acord 100%. Acus, nu mai stiu, Codul asta s'a actualizat si pentru "femei" ce fac peepee din picioare? Ia zi'i tu, miresico, cum sa procedez cand dau cu monturile de tine?
Te astept si pe tine cu news-letter: cu data, ora si locul!
"NIHIL SINE DEO!"
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 19:32
De la: vasile_vali, la data 2011-03-07 19:12:57De la: Black_Friday, la data 2011-03-07 17:16:21De la: vasile_vali, la data 2011-03-07 15:40:16De la: ______gladlynelf_, la data 2011-03-07 11:55:11De la: cristianvm, la data 2011-03-07 11:47:17Mai usor cu veninu`,a inceput Postul Pastelui,a venit primavara...
"NIHIL SINE DEO!"
"NIHIL SINE DEO!"
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 19:46
De la: vasile_vali, la data 2011-03-07 19:31:32De la: Silver9AM, la data 2011-03-07 19:18:42De la: vasile_vali, la data 2011-03-07 19:12:57De la: Black_Friday, la data 2011-03-07 17:16:21De la: vasile_vali, la data 2011-03-07 15:40:16De la: ______gladlynelf_, la data 2011-03-07 11:55:11De la: cristianvm, la data 2011-03-07 11:47:17Mai usor cu veninu`,a inceput Postul Pastelui,a venit primavara...
"NIHIL SINE DEO!"
"NIHIL SINE DEO!"
Ba, mireaso, acus ma gandesc daca e bine sa lovesc o "femeie" ca tine...Conform Codului bunelor maniere, in femei - cik - sa nu dai nici macar cu o floare... , si sunt de acord 100%. Acus, nu mai stiu, Codul asta s'a actualizat si pentru "femei" ce fac peepee din picioare? Ia zi'i tu, miresico, cum sa procedez cand dau cu monturile de tine?
"NIHIL SINE DEO!"
Te maninca pielea? Poate s-a uscat jegul pe tine pasaroiule! Sau poate ai paduchi, ca am auzit ca si gainile fac paduchi. Jegul banuiesc ca nu il dai jos ca este de rang, din arborele lui Cioaba rex. Ai patina acum si poate faci ceva bani intr-un anticariat.
Vin-o curajosule in Bucuresti daca tot te mananca monturile si o sa am grija sa imi pun manusi, ca sa nu iau vreo boala de piele de la tine.
Sa vezi ce o sa fac eu peepee din picioare, cand o sa zaci tu cu limba intr-o parte! O sa iti dau primul ajutor in felul asta.O sa-ti fac poze ca sa le admiri dupa convalescenta.
Animalule, eu nu m-am legat de familia ta pina cand nu ai facut-o tu! Iar pe fosta nu am de ce sa o jignesc, destule o fi patimit saraca de pe urma unei cazaturi ca tine.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 19:49
De la: vasile_vali, la data 2011-03-07 19:31:32De la: Silver9AM, la data 2011-03-07 19:18:42De la: vasile_vali, la data 2011-03-07 19:12:57De la: Black_Friday, la data 2011-03-07 17:16:21De la: vasile_vali, la data 2011-03-07 15:40:16De la: ______gladlynelf_, la data 2011-03-07 11:55:11De la: cristianvm, la data 2011-03-07 11:47:17Mai usor cu veninu`,a inceput Postul Pastelui,a venit primavara...
"NIHIL SINE DEO!"
"NIHIL SINE DEO!"
Ba, mireaso, acus ma gandesc daca e bine sa lovesc o "femeie" ca tine...Conform Codului bunelor maniere, in femei - cik - sa nu dai nici macar cu o floare... , si sunt de acord 100%. Acus, nu mai stiu, Codul asta s'a actualizat si pentru "femei" ce fac peepee din picioare? Ia zi'i tu, miresico, cum sa procedez cand dau cu monturile de tine?
"NIHIL SINE DEO!"
MAI GRAUREL,PE MINE NU E NEVOIE SA MA ASTEPTI............EU SUNT "MOS CRACIUN" VIN DOAR LA CIORILE OBRAZNICE,ASA CA MAI BINE UITATE PE UNDE MERGI SA NU TE IMPIEDICI.......DE REST....... IMI REZERV PLACEREA SA MA OCUP EU...........
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 8 Martie 2011, ora 08:07
De la: gabigabi, la data 2011-03-07 19:35:16De la: Black_Friday, la data 2011-03-07 19:00:50De la: gabigabi, la data 2011-03-07 17:52:51[quote name='Black_Friday'
dar nici nu te-am jignit niciodata! Te-am contrat atunci cand opiniile tale frizau penibilul, dar de jignit, nu cred ca am facut-o.
dar ca atunci cind spui ca postarile mele frizau Penibilul sau ca vorbesc aiurea, ca si acum ...sau ca-mi bag unghia-n git...adica ma oftic, chiar nu crezi ca m-am simtit jignita ? dar mi se pare corect ca atunci cind dau pumni in stinga si dreapta , sa ma astept ca voi primi si eu la rindul meu....si, slava domnului, am incasat ! de la toti, am incasat ! m-am jeluit pe aici, cumva ? nu, am dat si eu cit am putut, recunosc ! si iar recunosc ca VOI m-ati Stricat ! in viata mea n-am vorbit si nu mi s-a vorbit asa cum se vorbeste aici, la adapostul unor avatare ! dar tot omul invata ! Nu sunt foarte mindra de ce-am invatat, dar in timpurile astea e bine sa stii de de toate !
Regret ca ne certam....daca-ti spun iar ca tin la tine, ma iei cu Huo asa ca, mai bine tac si-ti spun doar sa te uiti la email ! o seara buna si , nu uita : una calda - alta rece !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Martie 2011, ora 08:11
De la: gabigabi, la data 2011-03-08 06:30:55 IN CE CALITATE a participat la intrunirea Partidelor Popular Europene de la Helsinki ?
Cred Gabi ca era singurul care avea cheile de avion  si s-a dus doar ca sa ii deschida usa lui Boc. Boc insa a intarziat fiind ocupat cu cresterea economica  ,dar avionul a plecat la timp iar lui Base i-a fost frica sa sara din mers  ...Trebuie sa fie ceva de genul asta,altfel pur si simplu nu s-ar explica prezenta lui la o sedinta a unui partid european ,NU AVEA CE SA CAUTE ACOLO!
Pe de alta parte nu stiu ce atata scandal pe o banala incalcare a Constitutiei  ,ca doar nu este prima pe care o face Baselu...  .Ce naiba ,este presedinte jucator si se kkca pe ea de Constitutie...
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 8 Martie 2011, ora 09:06
De la: vaneamarin, la data 2011-03-08 08:11:16De la: gabigabi, la data 2011-03-08 06:30:55 IN CE CALITATE a participat la intrunirea Partidelor Popular Europene de la Helsinki ?
Cred Gabi ca era singurul care avea cheile de avion si s-a dus doar ca sa ii deschida usa lui Boc. Boc insa a intarziat fiind ocupat cu cresterea economica ,dar avionul a plecat la timp iar lui Base i-a fost frica sa sara din mers ...Trebuie sa fie ceva de genul asta,altfel pur si simplu nu s-ar explica prezenta lui la o sedinta a unui partid european ,NU AVEA CE SA CAUTE ACOLO!
Pe de alta parte nu stiu ce atata scandal pe o banala incalcare a Constitutiei ,ca doar nu este prima pe care o face Baselu... .Ce naiba ,este presedinte jucator si se kkca pe ea de Constitutie...
Ce spuneti dvs. se inscrie perfect in "logica" basecsciana: calcam Constitutia o data, se sesizeaza CCR bine, daca nu, o incalcam de n-ori pt. ca precedentul A FOST CREAT. Si daca am incalcat Legea Fundamentala, celelalte legi subsecvente devin floare_la_ureche de incalcat, caci de asta am creat unepereul, nu?
Asta e demokkratia pedaloaie, asta e "reforma statului" [barba_cot...sau in cot de Constitutie...] propovaduita de "arhanghelii anticoruptiei" poteras, micky_spaguta, falka & comp., acompaniate de "mironositele" woodra [aia cu 80 de ani de romanism!!], ritzi-pitzi [prea-insarcinata] si roberta_vot_dublu...
"NIHIL SINE DEO!"
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 8 Martie 2011, ora 09:08
La multi ani, doamnelor si domnisoarelor forumiste, viata lunga si frumoasa, de ziua voastra!
"NIHIL SINE DEO!"
|
|
|