back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Ce faceau romanii in socialism si ce fac acum !?!

 


 
Pagini: << 174 175 176 177 178 179 180 >> Sari la pagina:
 
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 17 August 2014, ora 15:44

am citit cu atentie ce-ai scris si chiar ma gindeam sa-ti spun ceva despre securitate , dar n-a mai fost nevoie ca ai spus tu ....eu adaug doar ca ea a fost resapata de don pres. al Ro si ptr. admiratorii dumnealui, asta-i culmea Democratiei si a Statului de drept european ....in rest, toate bune !


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 23 August 2014, ora 14:37

ce faceau romanii-n in socialism ? ia sa ne gindim
poiiii, daca lagarul socialist nu cadea sub presiunea Super- productiei capitaliste si nevoia de extindere a pietei de desfacere nu aparea ca urmare a unei Crize, azi sarbatoream cu mare fast si-n pas de defilare, 70 ani de la 23 August 1944 !

Raporteaza abuz de limbaj
valeriulivanov

1792 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 11 Octombrie 2014, ora 16:50

ACUM ROMANII, CA FIIND NAIVI SI MANIPULATI ,AU COSTATAT CA REVOLUTIEA -FALSA (PRIN TINERII -NEAVAND SCOALA VIETII),CA ,A FOST O MANIPULARE IN VEDEREA PRADUIRII AGONISELII DE NATIUNE !.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

142 mesaje
Membru din: 15/06/2014
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Octombrie 2014, ora 17:20

Aºadar, la summit-ul NATO desfãºurat la Newport s-au luat primele decizii. Au fost emise 20 de documente: 5 documente publice ºi 15 cu caracter secret. Ce conþin acele 15 documente, urmeazã sã aflãm pe pielea noastrã. Pentru cã aºa doreºte „chiriaºul de la Cotroceni” ºi, implicit, aºa doreºte o majoritate a populaþiei României croitã dupã chipul ºi asemãnarea celui „mai de gaºcã” preºedinte din istoria sa.

Vineri dupã-amiazã, „cârmaciul de la Cotroceni” a apãrut ostentativ pe toate canalele TV româneºti, pentru a ne explica el ce minunat este cu NATO, mai ales dupã deciziile proaspete luate la Newport. Bineînþeles, marea lui plãcere a fost sã mai tragã o stuchiturã golãnesacã în direcþia lui Vladimir Putin, sub forma acestei declaraþii: „Acesta (un ipotetic rãzboi, n.n) a fost principalul motiv pentru care noi am aprobat operaþiunile avioanelor de luptã ale NATO ºi face parte din ideea noastrã cã flancul estic al Alianþei trebuie consolidat din punct de vedere militar, pentru cã þãrile noastre se aflã sub presiunea Federaþiei Ruse, pe de o parte, iar pe de altã parte, pentru a-l descuraja pe domnul Putin sã se uite la þãri precum cele baltice, Polonia, România, Bulgaria.”

Aceastã declaraþie, fãcutã la BBC, a fost citatã într-un articol din ziarul “ Gândul”, intitulat astfel:”De la BBC, Traian Bãsescu a anunþat cum vrea sã-l descurajeze pe domnul Putin sã se uite la Polonia, România, Bulgaria”. Poftim?! Cine vrea sã-l descurajeze pe Vladimir Putin ?!? Maimuþoiul ãsta, care ºi-ar lua o meritatã serie de ºuturi în oricare altã parte a lumii pentru toate relele ce le-a fãcut?? Hai sã fim serioºi! Mãcar noi, cei care mai suntem raþionali sã nu plecãm urechea la toate trompetele de propagandã bãsiste din România!

Mã rog, cu ce ne vom pricopsi în urma celor hotãrâte la Newport? Iatã: cu un comandament NATO, cu forþe militare suplimentare staþionate în spaþiul mioritic, mai mult ca sigur cu avioane NATO staþionate pe aerodromurile româneºti (vezi cel de la Luna, de lângã Câmpia Turzii). Ca sã nu mai vorbim de scutul de la Deveselu, propus a fi finalizat anul viitor.

Dacã ne vom uita pe o hartã a României, vom vedea cã punctele numite Mihail Kogãlniceanu, Deveselu ºi Luna formeazã un veritabil “triunghi al morþii” deasupra României, în cazul unui conflict cu Federaþia Rusã. Asta este rãsplata pentru idolatria ºi servilismul pe care niºte conducãtori vânduþi ºi o populaþie prostitã de “american dream” le-au avut pentru “marele licurici”!

Se pune întrebarea: cum a fost posibil ca o asemenea himerã sã provoace o adevãratã psihozã în masã printre români ? Rãspunsul nu este greu de dat: datoritã defectelor ancestrale ale poporului român. Individualismul feroce, dragostea nemãrginitã pentru casã, pãmânt ºi banii din chimir, singurele valori pe care le acceptã românul, neputinþa de a trece de la spiritual de gintã ºi de trib(fiecare pentru el ºi pentru neamul lui) la spiritual de naþiune. Nu mai vorbesc de spiritual de obºte, de comunitate; de aceea localitãþile româneºti aratã cum aratã! Adicã avem case ºi vile arãtoase, dar strãzi murdare ºi neîngrijite! Apoi germenul trãdãrii, invidia faþã de cei care au realizat mai mult prin munca proprie sau care pur ºi simplu sunt mai inteligenþi.De remarcat cã acest din urmã defect naþional genereazã singura formã de solidaritate colectivã: acea de a marginaliza persoanele care nu se integreazã “turmei mioritice”. Mai pot continua cu slugãrnicia, cu ipocrizia, cu linguºeala urmatã de lovitura de cuþit în spate, cu cameleonismul întâlnit mai ales în politicã în forme groteºti, imposibilitatea ascocierii, deoarece gena intrigii face ca la români orice grup de la trei persoane în sus sã fie subminat de o “bisericuþã” în doi..Ar mai fi multe, dar nu le mai menþionez. Am fãcut-o în repetate rânduri, ca în acest exemplu:

ªi caii sunt verzi pe pereþi!

Iatã cum o propagandã subtilã, cea americanã, s-a folosit din plin de toate aceste defecte ºi a transformat poporul român într-o masã amorfã, lipsitã de voinþã, cãzutã în genunchi ºi care oferã, cu umilinþã ºi cu mâinile tremurânde, tot avutul sãu “zeilor americani”. ªi care acceptã, cu bucurie ºi cu servilism maxim, toate cadourile oferite de NATO. Spectacolul greþos oferit de canalele TV româneºti este cât se poate de elocvent în acest sens.

Ce-i mai important, toate aceste cadouri otrãvite costã. O nimica toatã: 2% din produsul intern brut al României. Pentru o Românie sãrãcitã, cu o industrie ºi agriculturã distruse de “reforme” ºi cu activele date pe mâna corporaþiilor transnaþionale, acest 2% este mult prea mult! Ar putea strânge România aceºti bani ? Într-un singur mod: sã-ºi recâºtige pieþele de desfacerea pierdute (culmea, aflate chiar pe teritoriul considerat de NATO drept inamic !), sã naþionalizeze ce a dat aproape gratis corporaþiilor transnaþionale, sã producã, sã exporte ºi sã încaseze bani. Este o utopie,cumva? Da,în contextual actual. Ei bine, la fel de utopicã este acea contribuþie de 2% din PIB pentru NATO!

De fapt, pentru ce noi, românii trebuie sã dãm acei bani ? Pentru dreptul de a fi ºterºi de pe harta lumii într-un conflict ce riscã sã devinã unul nuclear? Pentru dreptul de a muri pentru o þarã pe care nici nu am vãzut-o ºi pentru niºte oameni pe care nici nu i-am cunoscut? Acesta este sensul urmãtoarei declaraþii fãcute de Bãsescu: “libertatea nu este gratuitã”! Ce libertate ?? Aia de a fi sclavi pânã când moartea ne va izbãvi? Acesta este rãspunsul, din pãcate!

Un lucru trebuie ºtiut. Adevãrata libertate nu se obþine cu bani ºi cu punerea bogãþiilor þãrii tale pe tavã în faþa unei puteri strãine! Aºa se obþine doar libertatea de a muri, pentru alþii! Adevãrata libertate nu se obþine decât într-un singur mod, pe care istoria l-a dezvoltat: LUPTÂND CU ARMA ÎN MÂNÃ!

Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
9am_1160

5 mesaje
Membru din: 29/12/2012
Postat pe: 5 Noiembrie 2014, ora 20:24

Draga mea, ai vorbit cu vreo femeie care a prins socialismul? Femeile erau duse de cateva ori pe luna (ca vacile) la control ginecologic si se tinea socoteala daca au ramas insarcinate sau daca si-au provocat singure sau nu intrerupere de sarcina. Daca da, li se intocmea dosar penal. Ti-ar mai conveni sa fii respectata asa?>
Personal sunt impotriva avortului, dar femeile erau tratate ca niste animale sau cel putin asa spuneau ele.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Membru din: 13/10/2014
Postat pe: 5 Noiembrie 2014, ora 20:47

De la: 9am_1160, la data 2014-11-05 20:24:42Draga mea, ai vorbit cu vreo femeie care a prins socialismul? Femeile erau duse de cateva ori pe luna (ca vacile) la control ginecologic si se tinea socoteala daca au ramas insarcinate sau daca si-au provocat singure sau nu intrerupere de sarcina. Daca da, li se intocmea dosar penal. Ti-ar mai conveni sa fii respectata asa?>
Personal sunt impotriva avortului, dar femeile erau tratate ca niste animale sau cel putin asa spuneau ele.




sezi calm, vaca-i si-ASTA ,clonata, iar barbat-so, e un bou clonat care se tot invart pe 9 am.
mde, colhoznici stahanovisti cu state vechi pe la nkvd,kgb, fsb, harsiti in lupta de clasa si mancat kkt pe net !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Membru din: 12/07/2014
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Noiembrie 2014, ora 11:55

De la: 9am_1160, la data 2014-11-05 20:24:42Draga mea, ai vorbit cu vreo femeie care a prins socialismul? Femeile erau duse de cateva ori pe luna (ca vacile) la control ginecologic si se tinea socoteala daca au ramas insarcinate sau daca si-au provocat singure sau nu intrerupere de sarcina. Daca da, li se intocmea dosar penal. Ti-ar mai conveni sa fii respectata asa?>
Personal sunt impotriva avortului, dar femeile erau tratate ca niste animale sau cel putin asa spuneau ele.


Te mira?
Adevarul este ca toti cetatenii erau tratati animalic iar femeile mureau pe capete datorita avorturilor provocate acasa.
Intradevar femeile care ajungeau la spital cu hemoragii provocate erau interrogate de catre procuratura si suportau consecintele. Romania era un stat in care fiecare femeie trebuia sa ,,fete,, cati mai multi plozi si din acest motiv casele de copii erau supra aglomerate de copii nedoriti care acum sunt in majoritate actyualii asistati sociali.
Trebuie sa intelegem ca daca ajunge la presedentie Kim-Ir-Ponta avem sanse mari sa fim ,,exmatriculati,, din UE si NATO iar vremurile apuse se pot reantoarce.
Daca privesti cu atentie vei observa slabiciunea liderului PSD pentru mareata China dar si modul in care elogiaza revolutia Cubaneza iar de aici nu este decat un pas marunt pentru interzicerea avorturilor....etc....etc.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 6 Noiembrie 2014, ora 14:23

De la: 9am_4158, la data 2014-11-06 11:55:36
De la: 9am_1160, la data 2014-11-05 20:24:42Draga mea, ai vorbit cu vreo femeie care a prins socialismul? Femeile erau duse de cateva ori pe luna (ca vacile) la control ginecologic si se tinea socoteala daca au ramas insarcinate sau daca si-au provocat singure sau nu intrerupere de sarcina. Daca da, li se intocmea dosar penal. Ti-ar mai conveni sa fii respectata asa?>
Personal sunt impotriva avortului, dar femeile erau tratate ca niste animale sau cel putin asa spuneau ele.


Te mira?
Adevarul este ca toti cetatenii erau tratati animalic iar femeile mureau pe capete datorita avorturilor provocate acasa.
Intradevar femeile care ajungeau la spital cu hemoragii provocate erau interrogate de catre procuratura si suportau consecintele. Romania era un stat in care fiecare femeie trebuia sa ,,fete,, cati mai multi plozi si din acest motiv casele de copii erau supra aglomerate de copii nedoriti care acum sunt in majoritate actyualii asistati sociali.
Trebuie sa intelegem ca daca ajunge la presedentie Kim-Ir-Ponta avem sanse mari sa fim ,,exmatriculati,, din UE si NATO iar vremurile apuse se pot reantoarce.
Daca privesti cu atentie vei observa slabiciunea liderului PSD pentru mareata China dar si modul in care elogiaza revolutia Cubaneza iar de aici nu este decat un pas marunt pentru interzicerea avorturilor....etc....etc.



ihimmmm si tu esti unul care trebuia avortat atunci ....probabil ca de aici si vine URA voastra impotriva parintilor vostri !!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 6 Noiembrie 2014, ora 14:27

De la: 9am_1160, la data 2014-11-05 20:24:42Draga mea, ai vorbit cu vreo femeie care a prins socialismul? Femeile erau duse de cateva ori pe luna (ca vacile) la control ginecologic si se tinea socoteala daca au ramas insarcinate sau daca si-au provocat singure sau nu intrerupere de sarcina. Daca da, li se intocmea dosar penal. Ti-ar mai conveni sa fii respectata asa?>
Personal sunt impotriva avortului, dar femeile erau tratate ca niste animale sau cel putin asa spuneau ele.



"draga mea ", daca ai avea ceva in creier , ai STII ca doctrina socialista vest- europeana NU ARE nici-o legatura cu comunismul dar, daca asa va spune tatucul vostru, Ultimul Bastion al Acelui Comunism, cum sa nu-l credeti, ca doar aveti cilti in cap, nu creier ?!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Membru din: 13/10/2014
Postat pe: 6 Noiembrie 2014, ora 15:59

De la: gabigabi2, la data 2014-11-06 14:27:00
ai STII ca doctrina socialista vest- europeana NU ARE nici-o legatura cu comunismul dar,
bla bla, bla...





Haiuoleooouuuuu, nu mai spune, sa mori tu Partoneto ca nu exista vreo legatura!?
Hai Partoneto, uimeste-ma !
- argumenteaza ,
-demonstreaza,
-justifica ,
-detaliaza, nuanteaza si precizeaza-ti afirmatiile!

Maaaare minune sa va produce intr-un asemenea moment, insa am convingerea ca nu esti in stare decat sa emiti si vehculezi numai ineptii , contrazice-ma Partoneta HABARNULA, hai !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Membru din: 12/07/2014
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 11:03

De la: gabigabi2, la data 2014-11-06 14:23:11
De la: 9am_4158, la data 2014-11-06 11:55:36
De la: 9am_1160, la data 2014-11-05 20:24:42Draga mea, ai vorbit cu vreo femeie care a prins socialismul? Femeile erau duse de cateva ori pe luna (ca vacile) la control ginecologic si se tinea socoteala daca au ramas insarcinate sau daca si-au provocat singure sau nu intrerupere de sarcina. Daca da, li se intocmea dosar penal. Ti-ar mai conveni sa fii respectata asa?>
Personal sunt impotriva avortului, dar femeile erau tratate ca niste animale sau cel putin asa spuneau ele.


Te mira?
Adevarul este ca toti cetatenii erau tratati animalic iar femeile mureau pe capete datorita avorturilor provocate acasa.
Intradevar femeile care ajungeau la spital cu hemoragii provocate erau interrogate de catre procuratura si suportau consecintele. Romania era un stat in care fiecare femeie trebuia sa ,,fete,, cati mai multi plozi si din acest motiv casele de copii erau supra aglomerate de copii nedoriti care acum sunt in majoritate actyualii asistati sociali.
Trebuie sa intelegem ca daca ajunge la presedentie Kim-Ir-Ponta avem sanse mari sa fim ,,exmatriculati,, din UE si NATO iar vremurile apuse se pot reantoarce.
Daca privesti cu atentie vei observa slabiciunea liderului PSD pentru mareata China dar si modul in care elogiaza revolutia Cubaneza iar de aici nu este decat un pas marunt pentru interzicerea avorturilor....etc....etc.



ihimmmm si tu esti unul care trebuia avortat atunci ....probabil ca de aici si vine URA voastra impotriva parintilor vostri !!


URA? Hm.....mai degraba scaraba fata de generatiile spalate de bunavoie pe creier si care la apusul vietii lor mizerabile au hotarat sa distruga viitorul tarii.
Intelegi.....scaraba.......multa scaraba!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Membru din: 12/07/2014
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 11:13

De la: gabigabi2, la data 2014-11-06 14:27:00
De la: 9am_1160, la data 2014-11-05 20:24:42Draga mea, ai vorbit cu vreo femeie care a prins socialismul? Femeile erau duse de cateva ori pe luna (ca vacile) la control ginecologic si se tinea socoteala daca au ramas insarcinate sau daca si-au provocat singure sau nu intrerupere de sarcina. Daca da, li se intocmea dosar penal. Ti-ar mai conveni sa fii respectata asa?>
Personal sunt impotriva avortului, dar femeile erau tratate ca niste animale sau cel putin asa spuneau ele.



"draga mea ", daca ai avea ceva in creier , ai STII ca doctrina socialista vest- europeana NU ARE nici-o legatura cu comunismul dar, daca asa va spune tatucul vostru, Ultimul Bastion al Acelui Comunism, cum sa nu-l credeti, ca doar aveti cilti in cap, nu creier ?!


Javra comunista.......stanga vest europeana nu are nicio legatura cu ce faceti voi iresponsabililor.
Stanga europeana ajunge la putere intodeauna dupa ce respectiva tara a avut multe guvernari successive de dreapta si acumuleaza capital........apoi vin jigodiile socialiste si papa tot......apoi ciclul se repeata.
Socialismul inseamna peste tot ...hotie, minciuna si coruptie!
Nu uita ca tarile cu orientare sociala pana sa-si defineasca statutul au dezvoltat economii performante si au resurse naturael uriase care le permit sa functioneze ca un stat social.
Dar esti mult prea proasta pentru a intelege........vezi de ce imi este scaraba de cei ca tine?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Membru din: 13/10/2014
Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 12:37

Partoneta nesimtta a cam spalat putina , ENGLEZESTE !
I-o fi picat greu la tartacuta chestia cu argumentatia demonstratia explicitarea, afirmatiilor pe care le vomita si apoi fuge ca disperata de asuarea raspunderii!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 13:55

da' de ce nu imi DEMONSTREZI TU ca n-am dreptate ? eu mi-am spus parerea si cine crede ca socialistii europeni sunt aceeasi de acum 100 ani, inseamna ca habar n-are despre ce vorbeste dar, hai : argumenteaza si uimeste-ma cu inteligenta ta !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Membru din: 13/10/2014
Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 15:01

De la: gabigabi2, la data 2014-11-07 13:55:58 da' de ce nu imi DEMONSTREZI TU ca n-am dreptate ? eu mi-am spus parerea si cine crede ca socialistii europeni sunt aceeasi de acum 100 ani, inseamna ca habar n-are despre ce vorbeste dar, hai : argumenteaza si uimeste-ma cu inteligenta ta !




eroare, Partoneto !

cel/cea care emite afirmatia este obligat/a sa-i demonstreze veridicitatea si sa convinga scepticul/criticul/ cartitorul, ca afirmatia pe care a emis-o si vehiculat-o este ADEVARATA.

daca nu reusesti, atunci, esti o simpla Partoneta neneaca si iresonsabila care arunca cu ineptii numai pentru a se afla in treaba !

Prin urmare, esti in stare sa prezinti vreo demonstratie/argument/ justificare, a spuselor pe care le-ai regurgitat sau nu ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 15:17

intrucit te erijezi in Judecatorul tuturor, imi pare ca si aici se aplica aceeasi procedura ca in justitie: DEMOSTREAZA-mi tu vinovatia= eroarea !
dar, oricum : cine vrea sa inteleaga ca ceea ce se cheama acum Socialisti nu mai are legatura cu Comunismul , poate sa inteleaga ! cine nu, bate cimpii ca tine....
dar nuuu, tu nu bati cimpii, TU TREBUIE sa Spui - ca asta ti-e rostul pe aici- propaganda " dreptei " basesciene cum ca: au, vai, nenorocire....nexam multinationale, nexam slujbe-n Europa, inchidem granita spre Vest si o deschidem spre Est !

da, da, este exact aceeasi propaganda mincinoasa si imputita ca si acu' 5 ani , cind imi spuneai ca daca nu-l votez pe Base nu-mi mai suna postasul la usa cu pensia si era cit pe ce sa se-ntimple cu bas' la cirma pe post de premier !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Membru din: 13/10/2014
Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 15:25

De la: gabigabi2, la data 2014-11-07 15:17:48intrucit te erijezi in Judecatorul tuturor, imi pare ca si aici se aplica aceeasi procedura ca in justitie: DEMOSTREAZA-mi tu vinovatia= eroarea !
dar, oricum : cine vrea sa inteleaga ca ceea ce se cheama acum Socialisti nu mai are legatura cu Comunismul , poate sa inteleaga ! cine nu, bate cimpii ca tine....
dar nuuu, tu nu bati cimpii, TU TREBUIE sa Spui - ca asta ti-e rostul pe aici- propaganda " dreptei " basesciene cum ca: au, vai, nenorocire....nexam multinationale, nexam slujbe-n Europa, inchidem granita spre Vest si o deschidem spre Est !

da, da, este exact aceeasi propaganda mincinoasa si imputita ca si acu' 5 ani , cind imi spuneai ca daca nu-l votez pe Base nu-mi mai suna postasul la usa cu pensia si era cit pe ce sa se-ntimple cu bas' la cirma pe post de premier !






esti habarNula, Partoneto !
mai bine taceai si filozoafa parAnormalia mintala ramneai !


o minima exemplificare :

www.youtube.com/watch?v=x_1XngXMQw4
www.youtube.com/watch?v=rerLi7CUS0Y

pe cel in Lb. Franceza il cauti tu, NASHPETARIE HABARNULA !?

www.youtube.com/watch?v=EpgrO-tieGM


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Membru din: 12/07/2014
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 16:49

De la: gabigabi2, la data 2014-11-06 14:27:00
De la: 9am_1160, la data 2014-11-05 20:24:42Draga mea, ai vorbit cu vreo femeie care a prins socialismul? Femeile erau duse de cateva ori pe luna (ca vacile) la control ginecologic si se tinea socoteala daca au ramas insarcinate sau daca si-au provocat singure sau nu intrerupere de sarcina. Daca da, li se intocmea dosar penal. Ti-ar mai conveni sa fii respectata asa?>
Personal sunt impotriva avortului, dar femeile erau tratate ca niste animale sau cel putin asa spuneau ele.



"draga mea ", daca ai avea ceva in creier , ai STII ca doctrina socialista vest- europeana NU ARE nici-o legatura cu comunismul dar, daca asa va spune tatucul vostru, Ultimul Bastion al Acelui Comunism, cum sa nu-l credeti, ca doar aveti cilti in cap, nu creier ?!


Ce as mai amenaja pentru astia ca tine ...chibuțuri pe tot cuprinsul țarii...ca și așa vreți voi socialism și protecție sociala.
Nu-I correct......casa, masa,gradina,munca dupa posibilitați și nu ați mai distruge o națiune de dragul unei pensii nemeritate.
PS. In Izrael se poarta si da rezultate........poate așa vor avea și tinerii case pentru a intemeia familii
Teleormanul ar fi minunat pentru acest proiect și cred ca v-aș da și autonomieeeeeeee!.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 17:09

De la: 9am_4158, la data 2014-11-07 16:49:48
De la: gabigabi2, la data 2014-11-06 14:27:00
De la: 9am_1160, la data 2014-11-05 20:24:42Draga mea, ai vorbit cu vreo femeie care a prins socialismul? Femeile erau duse de cateva ori pe luna (ca vacile) la control ginecologic si se tinea socoteala daca au ramas insarcinate sau daca si-au provocat singure sau nu intrerupere de sarcina. Daca da, li se intocmea dosar penal. Ti-ar mai conveni sa fii respectata asa?>
Personal sunt impotriva avortului, dar femeile erau tratate ca niste animale sau cel putin asa spuneau ele.



"draga mea ", daca ai avea ceva in creier , ai STII ca doctrina socialista vest- europeana NU ARE nici-o legatura cu comunismul dar, daca asa va spune tatucul vostru, Ultimul Bastion al Acelui Comunism, cum sa nu-l credeti, ca doar aveti cilti in cap, nu creier ?!


Ce as mai amenaja pentru astia ca tine ...chibuțuri pe tot cuprinsul țarii...ca și așa vreți voi socialism și protecție sociala.
Nu-I correct......casa, masa,gradina,munca dupa posibilitați și nu ați mai distruge o națiune de dragul unei pensii nemeritate.
PS. In Izrael se poarta si da rezultate........poate așa vor avea și tinerii case pentru a intemeia familii
Teleormanul ar fi minunat pentru acest proiect și cred ca v-aș da și autonomieeeeeeee!.


eiii, cu tine s-ar rezolva ceva mai usor, nu ar trebui " deranjat " ditamai judetul....tie si altora ca tine , le-ar ajunge o camasa cu minecute lungi, legate la spate si o camera cu peretii capitonati, FASCISTILOR !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Membru din: 12/07/2014
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 17:22

De la: gabigabi2, la data 2014-11-07 17:09:31
De la: 9am_4158, la data 2014-11-07 16:49:48
De la: gabigabi2, la data 2014-11-06 14:27:00
De la: 9am_1160, la data 2014-11-05 20:24:42Draga mea, ai vorbit cu vreo femeie care a prins socialismul? Femeile erau duse de cateva ori pe luna (ca vacile) la control ginecologic si se tinea socoteala daca au ramas insarcinate sau daca si-au provocat singure sau nu intrerupere de sarcina. Daca da, li se intocmea dosar penal. Ti-ar mai conveni sa fii respectata asa?>
Personal sunt impotriva avortului, dar femeile erau tratate ca niste animale sau cel putin asa spuneau ele.



"draga mea ", daca ai avea ceva in creier , ai STII ca doctrina socialista vest- europeana NU ARE nici-o legatura cu comunismul dar, daca asa va spune tatucul vostru, Ultimul Bastion al Acelui Comunism, cum sa nu-l credeti, ca doar aveti cilti in cap, nu creier ?!


Ce as mai amenaja pentru astia ca tine ...chibuțuri pe tot cuprinsul țarii...ca și așa vreți voi socialism și protecție sociala.
Nu-I correct......casa, masa,gradina,munca dupa posibilitați și nu ați mai distruge o națiune de dragul unei pensii nemeritate.
PS. In Izrael se poarta si da rezultate........poate așa vor avea și tinerii case pentru a intemeia familii
Teleormanul ar fi minunat pentru acest proiect și cred ca v-aș da și autonomieeeeeeee!.


eiii, cu tine s-ar rezolva ceva mai usor, nu ar trebui " deranjat " ditamai judetul....tie si altora ca tine , le-ar ajunge o camasa cu minecute lungi, legate la spate si o camera cu peretii capitonati, FASCISTILOR !


Prostuțo......ști ce este ala chibuț?
Pai sa-ți explic.......sunt așezari foarte mișto.....cu casuțe pentru una ,doua personae.....autonome...adica cu toate condițiile posibile......cu gradina....etc.
Bun.....pensionarii care nu fac fața cheltuielilor avand pensie mica.....fac cerere și renunțand la o parte din pensie( o parte iți ramane pentru haleala) intra in acest program .....
Adica ....statul iți da casuța mobilata ,,,,,,cu gradina și toate condițiile și iți traiești restul vieții in condiții bune.
Așa a reușit Izdraelul sa scape țara de socialism........cine vrea socialism ...la chibuț...deci panarama batrana....nu mai folosii cuvinte gen ,,fascism,, deoarece voi ați practicat aceasta docrina.
comunism=fascism=Nazism...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Membru din: 12/07/2014
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 17:36

Apropo...mamare......sa-l pupi la boașe pe Iliescu toata viața iar cand vei ajunge in iad sa-l saruți dragastos o veșnicie intre buci ca doar ala le avea cu fasciștii din Piața Universitații!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Membru din: 13/10/2014
Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 17:38

+ socialism !

toate aceste doctrine stangiste, (de factra nationalista-internationalista) au aceeasi origine!

insa, Partoneta nesimtita si neneaca, n-ar de unde sa stie,PROSTANACA !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 09:08

De la: 9am_4158, la data 2014-11-07 17:22:11
De la: gabigabi2, la data 2014-11-07 17:09:31
De la: 9am_4158, la data 2014-11-07 16:49:48
De la: gabigabi2, la data 2014-11-06 14:27:00
De la: 9am_1160, la data 2014-11-05 20:24:42Draga mea, ai vorbit cu vreo femeie care a prins socialismul? Femeile erau duse de cateva ori pe luna (ca vacile) la control ginecologic si se tinea socoteala daca au ramas insarcinate sau daca si-au provocat singure sau nu intrerupere de sarcina. Daca da, li se intocmea dosar penal. Ti-ar mai conveni sa fii respectata asa?>
Personal sunt impotriva avortului, dar femeile erau tratate ca niste animale sau cel putin asa spuneau ele.



"draga mea ", daca ai avea ceva in creier , ai STII ca doctrina socialista vest- europeana NU ARE nici-o legatura cu comunismul dar, daca asa va spune tatucul vostru, Ultimul Bastion al Acelui Comunism, cum sa nu-l credeti, ca doar aveti cilti in cap, nu creier ?!


Ce as mai amenaja pentru astia ca tine ...chibuțuri pe tot cuprinsul țarii...ca și așa vreți voi socialism și protecție sociala.
Nu-I correct......casa, masa,gradina,munca dupa posibilitați și nu ați mai distruge o națiune de dragul unei pensii nemeritate.
PS. In Izrael se poarta si da rezultate........poate așa vor avea și tinerii case pentru a intemeia familii
Teleormanul ar fi minunat pentru acest proiect și cred ca v-aș da și autonomieeeeeeee!.


eiii, cu tine s-ar rezolva ceva mai usor, nu ar trebui " deranjat " ditamai judetul....tie si altora ca tine , le-ar ajunge o camasa cu minecute lungi, legate la spate si o camera cu peretii capitonati, FASCISTILOR !


Prostuțo......ști ce este ala chibuț?
Pai sa-ți explic.......sunt așezari foarte mișto.....cu casuțe pentru una ,doua personae.....autonome...adica cu toate condițiile posibile......cu gradina....etc.
Bun.....pensionarii care nu fac fața cheltuielilor avand pensie mica.....fac cerere și renunțand la o parte din pensie( o parte iți ramane pentru haleala) intra in acest program .....
Adica ....statul iți da casuța mobilata ,,,,,,cu gradina și toate condițiile și iți traiești restul vieții in condiții bune.
Așa a reușit Izdraelul sa scape țara de socialism........cine vrea socialism ...la chibuț...deci panarama batrana....nu mai folosii cuvinte gen ,,fascism,, deoarece voi ați practicat aceasta docrina.
comunism=fascism=Nazism...


badie, vinzi castraveti la gradinar ! nu te mai lansa la apa ca un vas de' al lui base, ca te pierzi !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Membru din: 13/10/2014
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 10:26

ACL a depus plangere penala pentru "folosirea simbolurilor naziste"

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, ca reprezentantii ACL au depus o plangere penala pe numele deputatului PSD Sorin-Avram Iacoban, pentru distribuirea unor imagini cu simboluri naziste si chipul lui Klaus Iohannis pe o pagina de socializare.


Detalii: www.9am.ro/stiri/Politica/265006/acl-a-depus-plangere-penala-pen...
Follow us: @9AM on Twitter


"ce se naste din pisica, soareci mananca"

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Membru din: 12/07/2014
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 10:51

De la: gabigabi2, la data 2014-11-08 09:08:24
De la: 9am_4158, la data 2014-11-07 17:22:11
De la: gabigabi2, la data 2014-11-07 17:09:31
De la: 9am_4158, la data 2014-11-07 16:49:48
De la: gabigabi2, la data 2014-11-06 14:27:00
De la: 9am_1160, la data 2014-11-05 20:24:42Draga mea, ai vorbit cu vreo femeie care a prins socialismul? Femeile erau duse de cateva ori pe luna (ca vacile) la control ginecologic si se tinea socoteala daca au ramas insarcinate sau daca si-au provocat singure sau nu intrerupere de sarcina. Daca da, li se intocmea dosar penal. Ti-ar mai conveni sa fii respectata asa?>
Personal sunt impotriva avortului, dar femeile erau tratate ca niste animale sau cel putin asa spuneau ele.



"draga mea ", daca ai avea ceva in creier , ai STII ca doctrina socialista vest- europeana NU ARE nici-o legatura cu comunismul dar, daca asa va spune tatucul vostru, Ultimul Bastion al Acelui Comunism, cum sa nu-l credeti, ca doar aveti cilti in cap, nu creier ?!


Ce as mai amenaja pentru astia ca tine ...chibuțuri pe tot cuprinsul țarii...ca și așa vreți voi socialism și protecție sociala.
Nu-I correct......casa, masa,gradina,munca dupa posibilitați și nu ați mai distruge o națiune de dragul unei pensii nemeritate.
PS. In Izrael se poarta si da rezultate........poate așa vor avea și tinerii case pentru a intemeia familii
Teleormanul ar fi minunat pentru acest proiect și cred ca v-aș da și autonomieeeeeeee!.


eiii, cu tine s-ar rezolva ceva mai usor, nu ar trebui " deranjat " ditamai judetul....tie si altora ca tine , le-ar ajunge o camasa cu minecute lungi, legate la spate si o camera cu peretii capitonati, FASCISTILOR !


Prostuțo......ști ce este ala chibuț?
Pai sa-ți explic.......sunt așezari foarte mișto.....cu casuțe pentru una ,doua personae.....autonome...adica cu toate condițiile posibile......cu gradina....etc.
Bun.....pensionarii care nu fac fața cheltuielilor avand pensie mica.....fac cerere și renunțand la o parte din pensie( o parte iți ramane pentru haleala) intra in acest program .....
Adica ....statul iți da casuța mobilata ,,,,,,cu gradina și toate condițiile și iți traiești restul vieții in condiții bune.
Așa a reușit Izdraelul sa scape țara de socialism........cine vrea socialism ...la chibuț...deci panarama batrana....nu mai folosii cuvinte gen ,,fascism,, deoarece voi ați practicat aceasta .
comunism=fascism=Nazism...


badie, vinzi castraveti la gradinar ! nu te mai lansa la apa ca un vas de' al lui base, ca te pierzi !


Patrupedo....cum ramane cu liberalismul tau atata timp cat doresti socialism.
Dar nu inteleg cum mumiile comuniste care au zilele numerate doresc cu ardoare sa lase mostenire o tara la fel de sramba dupa ce experimental socialist la care au participat trup si suflet a dat faliment.
Cat de nenorociti puteti sa fiti lingailor?
Cat de scarbe ati fost si ati ramas de vreti la apogeul vietii sa lasati mostenire o tara in paragina.....plina ochi de datorii si majoritar imbecila?
Cum mai puteti dormi linistiti cand sunteti constienti de raul pe care acum din rautate vreti sa-l definitivati?
Cata ura aveti pe urmasii vostrii?
De necrezut cat sunteti de javre!

Raporteaza abuz de limbaj
valeriulivanov

1792 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 13:19

ATUNCI CONSTRUIAU, SI TOTUL S-A PRADAT!.-ACUM ,I-SI PLING SOARTA ,RESEMNATI!.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Membru din: 12/07/2014
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:21

De la: valeriulivanov, la data 2014-11-08 13:19:02ATUNCI CONSTRUIAU, SI TOTUL S-A PRADAT!.-ACUM ,I-SI PLING SOARTA ,RESEMNATI!.


Ati facut rahatul praf imbecililor.
In 24 de ani de pseudo-democratie au fost construite de doua ori mai multe locuinte decat in 50 de ani de delir iar industria comunista a ajuns fier vechi deoarece era la standard medieval.
Ma intreb cum ar fi arata Romania daca generatiile retrograde nu ar fi votat in 90-92-2000..etc cu PSD.?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 9 Noiembrie 2014, ora 17:00

De la: 9am_4158, la data 2014-11-08 15:21:08
De la: valeriulivanov, la data 2014-11-08 13:19:02ATUNCI CONSTRUIAU, SI TOTUL S-A PRADAT!.-ACUM ,I-SI PLING SOARTA ,RESEMNATI!.


Ati facut rahatul praf imbecililor.
In 24 de ani de pseudo-democratie au fost construite de doua ori mai multe locuinte decat in 50 de ani de delir iar industria comunista a ajuns fier vechi deoarece era la standard medieval.
Ma intreb cum ar fi arata Romania daca generatiile retrograde nu ar fi votat in 90-92-2000..etc cu PSD.?


te-ntrebi ? moo, tu si gindesti ? hai nu ma-nnebuni ! auzi la el : se-ntreaba ! intreaba-te cum ar fi aratat Romania daca Bas' al tau ar fi Respectat CONSTITUTIA si Statul de Drept si nu-si aservea- in mod Totalitar - institutiile statului, plantind acolo niste NULITATI Obediente lui , compromitind ideea de Dreapta si de Democratie ! dar cum Confuzia din capul vostru e imensa , am vazut protestatari cu lozinci in care scria ca Ponta i-a gonit pe romani din tara, UITIND cu desavirsire EXODUL produs de declaratiile Iresponsabile ale pres. Ro in 2010 !
vai de mama voastra de marionete- papusi cu mintea de cilti !

Raporteaza abuz de limbaj
valeriulivanov

1792 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 11:45

ACUM,ROMANII SE SIMT PACALITI(INSELATI) ,SI TRAIESC MAI PROST CA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU !.

Raporteaza abuz de limbaj
valeriulivanov

1792 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 24 Noiembrie 2014, ora 12:22

ACUM,ROMANIEA ESTE IMPARTITA INTRE : BARONII DE STANGA,BARONII DE CENTRU,SI BARONII DE DREAPTA,CARE I-SI REGLERAZA FRATESTE CONTURIILE,IN TIMP CE POPORUL MAJORITAR TRAIESTE PROST !.

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 174 175 176 177 178 179 180 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE FACEAU ROMANII IN SOCIALISM SI CE FAC ACUM !?!
Mergi la: