back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Ce faceau romanii in socialism si ce fac acum !?!

 


 
Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Februarie 2011, ora 21:59

De la: gabigabi, la data 2011-02-12 20:04:46
De la: Silver9AM, la data 2011-02-12 19:52:51
De la: Black_Friday, la data 2011-02-12 19:17:30
De la: gabigabi, la data 2011-02-12 16:01:45
De la: Black_Friday, la data 2011-02-12 15:46:44
De la: gabigabi, la data 2011-02-12 10:21:44
De la: sirboby, la data 2011-02-11 08:17:48
De la: gabigabi, la data 2011-02-09 18:40:05
De la: sirboby, la data 2011-02-09 18:33:30 @ Gabi Sarut -mana! Ma mai sfatuiesti sa-l votez pe Crin Antonescu?????????????????


Nu stiu, ma mai gindesc ! cred ca ptr. PNL ar fi mai potrivit sa nu candideze si sa ramina in pozitia de Presedinte al partidului pe care are capacitatea de a-l intari si ridica in optiunea electoratului si , al Opozitiei....e mult mai eficient si de folos ,as zice ! functia de presedinte, azi e -miine nu mai e !

Ma doare in cot de ce e mai bine pentru PNL sau pentru orice partid din Romania! Vorbirea e :
Il mai putem vota pe Crin cand are asemenea ,,principuri monsher''?


pai, eu ti-am raspuns fix la intrbarea ta ! ia mai citeste o data ce intrebi tu si care-i raspunsul meu !
dar, Ro are atitea probleme si grave inca , incit indignarea asta ca 3 partide politice, de coloratura diferita se unesc ptr. a gasi rezolvarea lor, mi se pare si IPOCRITA si NEPRODUCTIVA ! societatea are nevoie , pe diversele ei paliere si de masuri de dreapta, stinga sau centru ; asta inseamna sa poata calobora intre ele si PNL sa vina cu masuri de dreapta ptr. Economie, PSD si PC cu masuri de stg. - centru ptr. Asistenta Sociala , Sanatate, Invatamint, etc ....in fond, Interesul nostru comun se cheama Romania !


Iar o iei pe aratura Gabi! Pe cuvant, nu vreau sa fiu rau cu tine dar cred ca mai bine ti-ai ocupa timpul liber cu telenovele, reality-show-uri, tricotat, plimbari in parc....decat sa faci politica.

Nu poti sa faci politica macroeconomica pe segmente! Trebuie sa ai o viziune unitara pentru ca toate domenile economice depind unul de altul. Cand stabilesti taxele si impozitele pentru companii, trebuie sa iti fie clar incotro mergi, pentru ca in functie de asta o sa faci bugetul ministerelor, invatamant, sanatate, aparare.... Nu poti sa fii liberal in fiscalitate, ca sa stimulezi companiile private si sa fii social-democrat in domeniul pensiilor, al salariilor si al ajutoarelor sociale. Nu poti sa te intinzi mai mult decat iti ajunge plapuma, iar plapuma aia o faci din banii pe care ii colectezi, prin taxe si impozite. Sau, procedezi inca o data inteligent si mai vinzi ceva si ai bani de spart dupa aia, dar pentru cat timp? Si ce sa mai vinzi?
Si apoi, pruncul cu mai multe moase, moare sigur! Probabil ca USL-ul vostru asta o sa fie, ca Oltcitul pe care au tot intarziat oltenii sa il scoata pe piata in anii '80. Le-au trebuit multi ani ca sa il produca pentru ca se tot certau si nu se hotareau cum sa-l faca, pentru ca voiau sa-i puna toate locurile in fata si fiecare cu volan propriu.
Asa ca, draga Gabi, nu vrei mai bine sa discutam despre retete culinare?


fissss ! DACA ar fi asa cum spui tu s-ar alege praful de tot ....ceea ce se si intimpla , CA ASTA se intimpla de fapt , ptr. ca cel care "gindeste" UNITAR -GLOBAL ,este Basescu !
Daca ar fi cum spui tu , nu ar mai fi necesare Ministerele de resort , ori nu-i asa ! fiecare minister isi stie nevoile si vine la premier si infatiseaza problema in Guvern ....aia se discuta , se cauta solutii ,se fac interconexiunii cu celelalte ministere si se aproba sau nu in functie de banii avuti !
asa ca, pardon : NU pot discuta cu tine despre politica, imi pare rau .... poate totusi despre retete culinare ?!


Bine Gabi, sa fie cum vrei tu!
O sa vina si ziua aia cand o sa plangi dupa Basescu, daca tu ai impresia ca politica economica se face precum echipa nationala de fotbal in Cismigiu si mai ales daca o sa ai parte de un triumvirat la guvernare, cu mascaricii de Ponta, Crin si Voiculescu inghesuiti sa cante toti trei la acelasi pian. Vrei sa fiu mai marlan decat ma consideri tu si sa iti urez sa ti se implineasca visul? Am sa iti trimit bezele de pe alte meleaguri si am sa iti amintesc in fiecare zi ca ai ceea ce ti-ai dorit!

BLACK PRIETENE,NU DORI ASA CEVA NATIEI TALE,BATETE PESTE GURA.......AR FI O REINTOARCERE IN ANII '90........GABI E GICA CONTRA,IN TOATE......APROPO DE RETETE CULINARE.......CU CE TI'AI MAI DESFATAT AZI PAPILELE GUSTATIVE ? SPER CA AI GATIT CEVA DEOSEBIT.......CEI MAI BUNI BUCATARI SUNT .....BARBATII,EU STIU SA FAC CARTOFI PRAJITI SI OUA OCHIURI,SI MAI FAC CATEODATA ( DAR NU MANANC DECT EU SI CATELUL ) OMLETA CU CASCAVAL........DAR CARTOFII II FAC DE HMMMMMMMMMMMMMMM,CHIAR SI MIE IMI PLAC......


Politica economica, blackulet, se face in toata europa tot la fel : de o echipa , fiecare ministru de resort cu domeniul sau si cu un Prim-ministru ce coordoneaza ! asa a functionat si CDR unde erau ministri din PNL, PD si PNTCD ....adevarat ? si D.A . a functionat tot ca o coalitie , nu te mai preface ca n-ar fi asa ! si, vorba lui @siver, zi DOAMNE FERESTE ! ...oricum , EU si CIURUITII din NOAPTEA SURPRIZELOR , ar trebui sa va scoatem ochii in fiecare zi ptr. ce i-ati FACUT DEJA TARII ASTEIA, desi v-am rugat atit de mult sa nu-l revotati ca va fi prapad !


Mai Gabi, pentru Dumnezeu, tu iti dai seama ce enormitati spui? Mai frate, nu credeam ca o sa ajung sa-i simt lipsa lui Vanea, care in cavalerismul lui (atunci cand nu incepea si lui sa-i tropaie piticul pe creier), intervenea si te scotea din situatiile dificile, ca sa nu o dai de gard ca acum!
Peste tot, in lumea civilizata, aliantele de partide care au intrat la guvernare au urmat un program, o platforma prestabilita si au cantat in cor dupa aceeasi partitura! Nicaieri nu s-a pomenit, asa cum sustii tu, ca fiecare partid sa aplice la ministerele care ii revin, propria politica economica, prin masuri specifice doctrinei partidului.

Ce crezi tu ca ar iesi daca la invatamant, aparare si mediu ai avea masuri conservatoare (ce or fi alea?), la finante, industrie si mai stiu eu ce alt minister, s-ar aplica masuri liberale de dreapta, la min. muncii si protectiei sociale, sanatate si agricultura, masuri de stanga, social democrate?
CDR si DA, atat cat a functionat ea, au mers pe platforme comune, de dreapta, nu pe curcubee de stanga-centru-dreapta!
Ca dovada ca am dreptate este si faptul ca liberalii au renuntat la cota unica de impozitare, in favoarea pesedistilor, adica se armonizeaza cu psd-ul, chiar daca asta inseamna sa treaca pe stanga.

Ca sa-ti exemplific mai clar, politica economica nu e ciorba de peste pe care unii o prepara cu bors, altii cu otet, unii scot osul amar, altii nu-l scot...

Hai pa, o seara placuta si sa stii ca nu este rusinos sa recunosti ca mai faci si greseli. Este mai rusinos sa te infoi asa si sa o tii numai pe a ta


"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
9am244971

102 mesaje
Membru din: 19/01/2011
Postat pe: 12 Februarie 2011, ora 22:27

Ce analist pertinent ! Ce minte stralucitoare !
Mai ai sa te arunci pe Dambovita , ca in rest ne ai terminat !
Bine ca scoate idei bune o alianta intre un partid FACATURA ( ca sa nu inlocuiesc F cu C ) si un partid al unei minoritati care se va muta in Ungaria in curand ( na fraierilor ramaneti fara voturi ) si un alt partid .............. UNPR care nu stie nimeni ce inseamna !
NATIE DE SLUGI !

Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
sirboby

1972 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 15:04

De la: 9am244971, la data 2011-02-12 22:27:07Ce analist pertinent ! Ce minte stralucitoare !
Mai ai sa te arunci pe Dambovita , ca in rest ne ai terminat !
Bine ca scoate idei bune o alianta intre un partid FACATURA ( ca sa nu inlocuiesc F cu C ) si un partid al unei minoritati care se va muta in Ungaria in curand ( na fraierilor ramaneti fara voturi ) si un alt partid .............. UNPR care nu stie nimeni ce inseamna !
NATIE DE SLUGI !

Mai bine te arunci tu! Asa cum nici alianta ,,intre un partid FACATURA ( ca sa nu inlocuiesc F cu C ) si un partid al unei minoritati care se va muta in Ungaria in curand si un alt partid .............. UNPR care nu stie nimeni ce inseamna'' nici cealalta alanta nu o sa scoata nici un fas bun!! Macar asta de acum asculta de un sinur cap si fac ce zice Zeus pe cand ceilalti se vor certa pe ideologie si sa arunce vina de la unul la altu,acuzan-du-se reciproc uitand de guvernare! Acuzati socialismul dar macar comunistii mergeau pe planuri si obiective!(Planurile cincinale, remember?) pe cand democratia de dambovita de acum e ceva gen ,,carpe diem'' cu alte cuvite nu stim ce facem,nu avem nici un tel,nici un target,nici un obiectiv,in schimb ne certam ca prostii cine sa guverneze si cine sa ajunga la ciolan!
A-ti auzit vre-un politician din vre-un partid politic declarand ca planul partidului e ca in 100 de ani sa realizeze ceva? Nu ei zic numai ca vom face si vom drege....! Cand nu se stie!

Raporteaza abuz de limbaj
Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
9am3484

2 mesaje
Membru din: 6/03/2009
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 19:51

pacat de voi ca sunteti cu totii niste fricosi...si tradatori ai neamului romanesc. ar trebui sa iesiti in strada sa faceti ce au facut in egipt....sa-l trimiteti pe comunistul ala criminal de basescu,iliescu,si toata "spuma politica" care au dus romania in colaps- sa fie format un partid care sa conduca romania si valorile ei...mai departe . sa iesiti in strada cum am iesit noi in 1989...unul din voi scria ca ne-a fost frica, este adevarat--- .lovitura de stat pe care a dat-o iliescu cu basescu si toti ceilalti caini..a fost nu numai impotriva conducerii de atunci..in speta a lui ceausescu...dar si impotriva noastra care eram acolo si ne-am batut in piept ca prostii---si multi dintre noi au lasat familii indoliate...pe 23 cand s-a format organizatia tinerilor liberi din romania......am preluat functia pe o localitate din dambovita....si dupa mai putin de cateva zile .....din palatul prefecturii din targoviste(capitala mafiei FSN. psd a lui iliesu si a mafiei italiene) unde aveam sediul mi s-a spus ca v-a trebui sa pregatim alegerile ..dar presedinte va fi iliescu...la care eu am spus ca nu stim cine este cu adevarat si va trebui sa cautam dosarul stiti ce mi s-a raspuns ??? daca nu sunt cu el...insemna ca sunt impotriva lui....si de atunci am realizat ca totul este o farsa .....si atunci ma intreb ce facem noi toti care am fost pe 22 dec acolo....??????? eu nu am cerut niciodata certificat de revolutionar.....cu toate ca sunt documente si marturii din 22 de la televiziune de la gara de nord, din intrarea in casa republicii care inca nu stiu sunt multe intrari secrete si in ziua aceea se credea ca iesirea nu se va face cu elicopterul ci iesirile de urgenta de sub casa republicii....care avea legaturi cu cc-ul....aveti o sansa mare sa eliberati romania acum ori niciodata ....construiti un partid ...partidul republican...si construitil cu oameni care vor o romanie mai buna nu cu...... trantori,betivi ,cirminali,cu oameni care isi finateaza campaniile electorale din banii mafiei negre...as avea atatea sa va spun...dar ma opresc aici asa cum am plecat din tara atunci..... ...SALVATI ROMANIA.... voi care locuiti acolo.............

Raporteaza abuz de limbaj
9am3484

2 mesaje
Membru din: 6/03/2009
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 19:51

pacat de voi ca sunteti cu totii niste fricosi...si tradatori ai neamului romanesc. ar trebui sa iesiti in strada sa faceti ce au facut in egipt....sa-l trimiteti pe comunistul ala criminal de basescu,iliescu,si toata "spuma politica" care au dus romania in colaps- sa fie format un partid care sa conduca romania si valorile ei...mai departe . sa iesiti in strada cum am iesit noi in 1989...unul din voi scria ca ne-a fost frica, este adevarat--- .lovitura de stat pe care a dat-o iliescu cu basescu si toti ceilalti caini..a fost nu numai impotriva conducerii de atunci..in speta a lui ceausescu...dar si impotriva noastra care eram acolo si ne-am batut in piept ca prostii---si multi dintre noi au lasat familii indoliate...pe 23 cand s-a format organizatia tinerilor liberi din romania......am preluat functia pe o localitate din dambovita....si dupa mai putin de cateva zile .....din palatul prefecturii din targoviste(capitala mafiei FSN. psd a lui iliesu si a mafiei italiene) unde aveam sediul mi s-a spus ca v-a trebui sa pregatim alegerile ..dar presedinte va fi iliescu...la care eu am spus ca nu stim cine este cu adevarat si va trebui sa cautam dosarul stiti ce mi s-a raspuns ??? daca nu sunt cu el...insemna ca sunt impotriva lui....si de atunci am realizat ca totul este o farsa .....si atunci ma intreb ce facem noi toti care am fost pe 22 dec acolo....??????? eu nu am cerut niciodata certificat de revolutionar.....cu toate ca sunt documente si marturii din 22 de la televiziune de la gara de nord, din intrarea in casa republicii care inca nu stiu sunt multe intrari secrete si in ziua aceea se credea ca iesirea nu se va face cu elicopterul ci iesirile de urgenta de sub casa republicii....care avea legaturi cu cc-ul....aveti o sansa mare sa eliberati romania acum ori niciodata ....construiti un partid ...partidul republican...si construitil cu oameni care vor o romanie mai buna nu cu...... trantori,betivi ,cirminali,cu oameni care isi finateaza campaniile electorale din banii mafiei negre...as avea atatea sa va spun...dar ma opresc aici asa cum am plecat din tara atunci..... ...SALVATI ROMANIA.... voi care locuiti acolo.............

Raporteaza abuz de limbaj
9am244971

102 mesaje
Membru din: 19/01/2011
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 20:03

Bravo Sir Boby , esti .... roman sadea !
Deci trebuie sa vina cineva , un ...escu de preferinta ( da bine la ureche) sa iti spuna ce si cat sa mananci , cum sa te imbraci , ce job sa ai si cand ai voie sa il schimbi ......... si alte asemenea care ne permit sa dormim in pantaloni / fuste si sa lasam pe altii sa ne conduca viata noua si copiilor nostri .
Poate nu ai sesizat sfarsitul postarii mele , deci il repet : NATIE DE SLUGI
Numai de la romani poti auzi asemenea ineptii .... nu , nu sunt tampenii , sunt esenta fiintei romanesti : NOI MUNCIM, NU GANDIM ! CAPUL PLECAT SABIA NU L TAIE ! TARA ISI MERITA CONDUCATORUL ...... si ma opresc , ca imi vine sa vomit

NATIE DE SLUGI NE MERITAM SOARTA , INDIFERENT CE ...ESCU O REPREZINTA !

Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 20:27

De la: 9am244971, la data 2011-02-13 20:03:50Bravo Sir Boby , esti .... roman sadea !
Deci trebuie sa vina cineva , un ...escu de preferinta ( da bine la ureche) sa iti spuna ce si cat sa mananci , cum sa te imbraci , ce job sa ai si cand ai voie sa il schimbi ......... si alte asemenea care ne permit sa dormim in pantaloni / fuste si sa lasam pe altii sa ne conduca viata noua si copiilor nostri .
Poate nu ai sesizat sfarsitul postarii mele , deci il repet : NATIE DE SLUGI
Numai de la romani poti auzi asemenea ineptii .... nu , nu sunt tampenii , sunt esenta fiintei romanesti : NOI MUNCIM, NU GANDIM ! CAPUL PLECAT SABIA NU L TAIE ! TARA ISI MERITA CONDUCATORUL ...... si ma opresc , ca imi vine sa vomit

NATIE DE SLUGI NE MERITAM SOARTA , INDIFERENT CE ...ESCU O REPREZINTA !

CA O VACA INCALTATA NU GANDESTE CI MUGESTE .....E DE LA SINE INTELES,DE CE TE LAUZI ??? ORI SI TU ASA CA VACA...........

Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
9am244971

102 mesaje
Membru din: 19/01/2011
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 20:41

Eu pe tine te urasc din adancul sufletului : de cate scriu ceva urat despre poporul roman , apari tu si imi confirmi ca am dreptate .
Gata , lasa ma , am obosit sa am dreptate doar cand spun lucruri urate

Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 20:54

De la: 9am244971, la data 2011-02-13 20:41:14 Eu pe tine te urasc din adancul sufletului : de cate scriu ceva urat despre poporul roman , apari tu si imi confirmi ca am dreptate .
Gata , lasa ma , am obosit sa am dreptate doar cand spun lucruri urate


Bai cap de vita furajata, cine te crezi tu sa scrii urat despre poporul roman? Cu ce drept judeci tu poporul? Tu nu faci parte din el? Sau tu esti o Holstein si te crezi superioara?
La cum te manifesti, sigur ai boala vacii nebune.

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
9am244971

102 mesaje
Membru din: 19/01/2011
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 21:03

Hooo , ca m am speriat ! A aparut pupinbasistul sef .
Dar tu nu te iei de poporul roman cand ma trimiti pe centura ? Adica ce ? Femeia romanca e buna doar de produs ? La tine nu merge "dai in mine, dai in fabrici si in uzine" ?
Nu EU , ci TU faci de ras poporul , cand aduci osanale unui marinar chior si unei blonde cu trecut dubios pe care ii injura 80 % din tara .
TU nu esti roman , ci o molusca pe fundul unui acvariu care isi indreapta ochii lacramosi si buzele fierbinti de recunostinta spre orice mana care o hraneste cu firimituri .

NATIE DE SLUGI

Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 21:12

De la: 9am244971, la data 2011-02-13 21:03:45Hooo , ca m am speriat ! A aparut pupinbasistul sef .
Dar tu nu te iei de poporul roman cand ma trimiti pe centura ? Adica ce ? Femeia romanca e buna doar de produs ? La tine nu merge "dai in mine, dai in fabrici si in uzine" ?
Nu EU , ci TU faci de ras poporul , cand aduci osanale unui marinar chior si unei blonde cu trecut dubios pe care ii injura 80 % din tara .
TU nu esti roman , ci o molusca pe fundul unui acvariu care isi indreapta ochii lacramosi si buzele fierbinti de recunostinta spre orice mana care o hraneste cu firimituri .

NATIE DE SLUGI


Si tu esti o vitzica proasta cu creier de parameci. Esti un rebut al speciei umane, un accident datorat unui defect al prezervativului.

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 21:15

De la: Black_Friday, la data 2011-02-13 21:12:50
De la: 9am244971, la data 2011-02-13 21:03:45Hooo , ca m am speriat ! A aparut pupinbasistul sef .
Dar tu nu te iei de poporul roman cand ma trimiti pe centura ? Adica ce ? Femeia romanca e buna doar de produs ? La tine nu merge "dai in mine, dai in fabrici si in uzine" ?
Nu EU , ci TU faci de ras poporul , cand aduci osanale unui marinar chior si unei blonde cu trecut dubios pe care ii injura 80 % din tara .
TU nu esti roman , ci o molusca pe fundul unui acvariu care isi indreapta ochii lacramosi si buzele fierbinti de recunostinta spre orice mana care o hraneste cu firimituri .

NATIE DE SLUGI


Si tu esti o vitzica proasta cu creier de parameci. Esti un rebut al speciei umane, un accident datorat unui defect al prezervativului.


Tu esti poporul roman? Poate popoul!

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
9am244971

102 mesaje
Membru din: 19/01/2011
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 21:27

Nu te agita , chestiile astea pro basescu asa sunt obisnuite sa vorbeasca .
Electoratul din orice tara isi alege un politician oglinda : urat fizic, mic la caracter ( toate femeile sunt cu...e ) , marlan si repetitiv in exprimare ( antonescu securist , felix mogul ) , abuziv ( te dau la politie daca ma mai contrazici pe forum )
Asta e gloata , cu ea traim ( pana or crapa bosorogii incuiati )
Imi pare bine ca sunt multi tineri in firma unde lucrez , nu trebuie sa miros flatulante de fosti comunisti transformati in patrioti portocalii

Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:21

Ati defectat pagina !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:21

Ati defectat pagina !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:21

Ati defectat pagina !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:21

Ati defectat pagina !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:21

Ati defectat pagina !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:22

Mai trebuie postat sa sarim peste ea

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:22

Mai trebuie postat sa sarim peste ea

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:22

Mai trebuie postat sa sarim peste ea

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:22

Mai trebuie postat sa sarim peste ea

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:23

Inca 80 de postari si gata ,sarim pagina defecta

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:23

Inca 80 de postari si gata ,sarim pagina defecta

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:23

Inca 80 de postari si gata ,sarim pagina defecta

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:23

Inca 80 de postari si gata ,sarim pagina defecta

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:23

Iar ti s-a scarpinat catelul de tastatura, K....

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:24

De la: nastasemihail, la data 2011-02-14 00:23:20Iar ti s-a scarpinat catelul de tastatura, K....


Era pagina defecta ,acum nu mai e.....vreau o bere.....

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:25

De la: _KARPOV, la data 2011-02-14 00:24:14
De la: nastasemihail, la data 2011-02-14 00:23:20Iar ti s-a scarpinat catelul de tastatura, K....


Era pagina defecta ,acum nu mai e.....vreau o bere.....

La virsta ta iti trebuie lapte sa ti se intareasca tremuriciul

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:25

De la: _KARPOV, la data 2011-02-14 00:24:14
De la: nastasemihail, la data 2011-02-14 00:23:20Iar ti s-a scarpinat catelul de tastatura, K....


Era pagina defecta ,acum nu mai e.....vreau o bere.....


Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE FACEAU ROMANII IN SOCIALISM SI CE FAC ACUM !?!
Mergi la: