back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce barbatii traiesc mai putin decit femeile?

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 19:24

Barbatiii sunt mai putrernici doar pt a-si sustine parerile negative si pt a agasa femeile...Barbatii sunt slabi atunci cand vine vorba despre responsabilitati,,,,le lasa pe toate sa le rezolve femeia..Pt ca femeia tace,,barbatul face pe prostul

Raporteaza abuz de limbaj
9am042065

4 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 22:32

Buna si adevarata constatare.....bravo tie. Dupa vorba esti ardeleanca .....sau ma insel ?.
Sarbatori fericite .... si mai scoate ....perle de-astea ca sa se mai destepte tot romanul.

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 23:36

De la: 9am042065, la data 2010-12-18 22:32:03Buna si adevarata constatare.....bravo tie. Dupa vorba esti ardeleanca .....sau ma insel ?.
Sarbatori fericite .... si mai scoate ....perle de-astea ca sa se mai destepte tot romanul.
Sunt moldoveanca,,mersi dar traiesc in ardeal...Dar imi plac moldoveniii pt ca sunt deschisi,,acuma sunt si ei oameni...Dar sunt deschisi..Vorba noastra..Ce au in gusa si in capusa...Dar acum difera si de la om la om

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 15:49

ca sa gandim logic...Toti oamenii care au trait in pacat apoi au vrut sa devina sfinti,,sau retras prin munti....In loc sa stea intre oameni si sa lupte si sa repare ce a stricat..Pt ca asa zisiii sfinti erau si ei pt ei.....Nu sa fugi de necazuri...Oamenilor trebuie sa le placa necazurile pt ca doar ei le-au facut...Nu sa fugi de ele ca cica sa devii sfant..Sfant este dCoar bunul Dumnezeu,,,noi suntem doar lut pacatos,,,dependenti de Dumnezeu...Fara Dumnezeu suntem doar niste strcaciuni de oameni care ne stricam unii pe altiii.Asta este valoarea omului.....De asta zic....Doar Dumnezeu este sfant,,restul sunt oameni si majoritatea au fost intre ei..Daca vrei sa devii sfant,,trebuie sa iubesti necazurile,,sa iubesti oamenii care te batjocoresc si sa ii ajuti sa se contruiasca,,,care si noi cand am fost pacatosi am participat la distrugerea caracterului lor,,de asta trebuie sa ii iubim pe vrajmasi pe cei care ne doresc raul si sa invatam de bine....Dar sa ii inveti de bine,,,de 100 ori..Nu ca o data si daca nu vfrea il lasi in pacate...Chiar daca te uraste,,tu trebuie sa il iubesti.Pt ca este de datoria oamenilor sa ne iubim si sa reparam ceea ce am stricat...nu cum au facut sfintiii.De asta s-a ales praful de lumea asta,,pt ca au fost doar pt ei..Trebuie sa il luam exemplu pe Iisus pt ca doar El este Sfant....Ceilalti l-au abandonat si au fugit de langa cruce,,si l-au lasat pe Iisus sa sufere de unul singur pt rautatile noastre.....Care noi suntem cei care meritam sa suferim pt ca suntem rai..Nu Iisus...De asta trebuie sa iubim dusmanii,,cei care nu urasc si noi sa ii invam de bine...Da ii poti certa sa spui ceea ce nu iti convine...Dar sa nu le doresti raul...Sa te rogi la Domnul sa ii ajute,,,,pt ca si tu ai gresit ...De asta nu este bine sa judeci ca sa nu fii judecat..Pt ca toti suntem doar niste lut pacatos,..Dependenti de Puterea lui Dumnezeu...Fara Dumnezeu omul este un distrugatorc

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 15:51

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-12-19 15:49:28ca sa gandim logic...Toti oamenii care au trait in pacat apoi au vrut sa devina sfinti,,sau retras prin munti....In loc sa stea intre oameni si sa lupte si sa repare ce a stricat..Pt ca asa zisiii sfinti erau si ei pt ei.....Nu sa fugi de necazuri...Oamenilor trebuie sa le placa necazurile pt ca doar ei le-au facut...Nu sa fugi de ele ca cica sa devii sfant..Sfant este dCoar bunul Dumnezeu,,,noi suntem doar lut pacatos,,,dependenti de Dumnezeu...Fara Dumnezeu suntem doar niste strcaciuni de oameni care ne stricam unii pe altiii.Asta este valoarea omului.....De asta zic....Doar Dumnezeu este sfant,,restul sunt oameni si majoritatea au fost intre ei..Daca vrei sa devii sfant,,trebuie sa iubesti necazurile,,sa iubesti oamenii care te batjocoresc si sa ii ajuti sa se contruiasca,,,care si noi cand am fost pacatosi am participat la distrugerea caracterului lor,,de asta trebuie sa ii iubim pe vrajmasi pe cei care ne doresc raul si sa invatam de bine....Dar sa ii inveti de bine,,,de 10000000000000 ori..Nu ca o data si daca nu vfrea il lasi in pacate...Chiar daca te uraste,,tu trebuie sa il iubesti.Pt ca este de datoria oamenilor sa ne iubim si sa reparam ceea ce am stricat...nu cum au facut sfintiii.De asta s-a ales praful de lumea asta,,pt ca au fost doar pt ei..Trebuie sa il luam exemplu pe Iisus pt ca doar El este Sfant....Ceilalti l-au abandonat si au fugit de langa cruce,,si l-au lasat pe Iisus sa sufere de unul singur pt rautatile noastre.....Care noi suntem cei care meritam sa suferim pt ca suntem rai..Nu Iisus...De asta trebuie sa iubim dusmanii,,cei care nu urasc si noi sa ii invam de bine...Da ii poti certa sa spui ceea ce nu iti convine...Dar sa nu le doresti raul...Sa te rogi la Domnul sa ii ajute,,,,pt ca si tu ai gresit ...De asta nu este bine sa judeci ca sa nu fii judecat..Pt ca toti suntem doar niste lut pacatos,..Dependenti de Puterea lui Dumnezeu...Fara Dumnezeu omul este un distrugatorc

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 16:06

Altii au credinta...au pace in suflet dar nu vor sa o imparta cu altii pt ca le este frica de necazuri....Pai pacea si cunostintele trebuie sa le imparti cu altii,,asa cum a facut Iisus...Iisus nu a merita sa moara....sa sufere....Noi meritam sa suferim......De asta datoria noastra este sa ne placa necazurile sa ii iubim pe cei care ne batjocoresc si sa ii invatam de bine 100000000 de ori.....Nu ca le zici o data,si gata daca nu vor sa asculte...Daca ei nu au cunostinte normal ca nu asculta,,dar noi trebuie sa fim perverenti si sa insistam si sa ii ajutam si pe ei ca doar asa putem construi lumea.....Si necazurile sa le iubim,,pt ca noi le-am facut si meritam sa suferim pt ca suntem rai....Dar daca te rogi Dumnezeu te ajuta sa treci cu bine prin necazurile pe care noi le-am facut si sa iesi cu bine din ele......Si sa nu dai vina pe nimeni...si sa nu judeci pe nimeni.....Pt ca Doar Dumnezeu judeca..Noi suntem rai

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 16:07

Iisus nu a fost doar pt el...El a invatat oamenii de bine chiar daca l-au batjocorit si i-au dorit raul...Nu suntem noi ceea care sa judecam si sa ajutam doar pe cine consideram noi...Pt ca doar Dumnezeu judeca..Chiar daca ai necazuri si esti batjocorit si nu esti inteles,,,tu trebuie sa inveti oamenii de bine...Pt ca din cauza egoismului nostru si a preotilor si a sfintilor care si ei erau pt ei,,de asta s-au retras prin coclauri...De ce nu au luptat intre oameni? pt ca le este frica de necazuri..Pai necazurile noi le-am facut,,,acum tot noi trebuie sa iesim din ele...Nu ca daca vrei sa te faci sfant te retragi prin pustie.....Trebuie sa stai intre oameni si sa lupti si sa ii ajuti si pe altiii,,pt ca asa a facut Iisus..S-a sacrificat pt rautatile noastre...Si noi ce facem./ Suntem doar pt noi si vrem sa ne mearga bine....Doar Dumnezeu este Sfant....Si Iisus restul sunt doar oameni..Iisus era sincer..nu era de acord cu formalismul fariseilor....spunea ce nu ii convenea...Certa pe oameni dar nu ii ura pe nimeni

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 21:43

Deci....e clar de ce traim mai putin. Avem dovada pe topic. Eu ma retrag.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 23:29

De la: nastasemihail, la data 2010-11-23 04:13:10In unele tari diferenta este si de 10 ani.

Si la noi sant diferenta de varsta chiar si inversa , femeia fiind mai mare , se poarta .
Nu acesta e motivul ca barbatii ar muri mai repede de cat femeile ..Unii barbati fac excese diferite ...ca sa nu le enumar.... si sant indiferenti la modul de viata .

GINA
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 23:33

De la: 9am076753, la data 2010-12-19 23:29:25
De la: nastasemihail, la data 2010-11-23 04:13:10In unele tari diferenta este si de 10 ani.

Si la noi sant diferenta de varsta chiar si inversa , femeia fiind mai mare , se poarta .
Nu acesta e motivul ca barbatii ar muri mai repede de cat femeile ..Unii barbati fac excese diferite ...ca sa nu le enumar.... si sant indiferenti la modul de viata .
Eu nu am spus ca ar fi femeile de vina. Eu spuneam ca genetica, de fapt cromozomul in plus. Si intr-adevar viata fara ingrijire.
Altii au luat-o la plimbare.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 23:38

De la: nastasemihail, la data 2010-12-19 21:43:33Deci....e clar de ce traim mai putin. Avem dovada pe topic. Eu ma retrag.....

O ramai!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 23:44

De la: Ingrid, la data 2010-12-19 23:38:14
De la: nastasemihail, la data 2010-12-19 21:43:33Deci....e clar de ce traim mai putin. Avem dovada pe topic. Eu ma retrag.....

O ramai!
Vreau sa inaintez. Nu vreau sa mor....

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 00:09

De la: nastasemihail, la data 2010-12-19 23:44:24
De la: Ingrid, la data 2010-12-19 23:38:14

O ramai!
Vreau sa inaintez. Nu vreau sa mor....

Uite ce frumos...probabil il stii , dar tot frumos e..
www.youtube.com/watch?v=E9WNnbH8Vxo&feature=player_embedded

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 13:34

De la: nastasemihail, la data 2010-12-19 23:33:48

Eu nu am spus ca ar fi femeile de vina. Eu spuneam ca genetica, de fapt cromozomul in plus. Si intr-adevar viata fara ingrijire.

What?????
Care cromozom "în plus"???? Poate ai vrut sã spui...DIFERIT !
Numãrul de cromozomi diferã între specii....nu între sexe!!!!ªi femeia ºi bãrbatul are exact ACELAªI NUMÃR DE CROMOZOMI....

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 15:53

iisus nu a fost doar pt el...El a invatat oamenii de bine chiar daca l-au batjocorit si i-au dorit raul...Nu suntem noi ceea care sa judecam si sa ajutam doar pe cine consideram noi...Pt ca doar Dumnezeu judeca..Chiar daca ai necazuri si esti batjocorit si nu esti inteles,,,tu trebuie sa inveti oamenii de bine...Pt ca din cauza egoismului nostru si a preotilor si a sfintilor care si ei erau pt ei,,de asta s-au retras prin coclauri...De ce nu au luptat intre oameni? pt ca le este frica de necazuri..Pai necazurile noi le-am facut,,,acum tot noi trebuie sa iesim din ele...Nu ca daca vrei sa te faci sfant te retragi prin pustie.....Trebuie sa stai intre oameni si sa lupti si sa ii ajuti si pe altiii,,pt ca asa a facut Iisus..S-a sacrificat pt rautatile noastre...Si noi ce facem./ Suntem doar pt noi si vrem sa ne mearga bine....Doar Dumnezeu este Sfant....Si Iisus restul sunt doar oameni..Iisus era sincer..nu era de acord cu formalismul fariseilor....spunea ce nu ii convenea...Certa pe oameni dar nu ii ura pe nimeni

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 01:31

pentru ca s-au nascut mai devreme...nuuuu?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 01:47

De la: Dorulet, la data 2010-12-20 13:34:27

What?????
Numãrul de cromozomi diferã între specii....nu între sexe!!!!ªi femeia ºi bãrbatul are exact ACELAªI NUMÃR DE CROMOZOMI....
XY. Nu ma enerva.....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 01:49

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-12-20 15:53:00iisus nu a fost doar pt el...El a invatat oamenii de bine chiar daca l-au batjocorit si i-au dorit raul...Nu suntem noi ceea care sa judecam si sa ajutam doar pe cine consideram noi...Pt ca doar Dumnezeu judeca..Chiar daca ai necazuri si esti batjocorit si nu esti inteles,,,tu trebuie sa inveti oamenii de bine...Pt ca din cauza egoismului nostru si a preotilor si a sfintilor care si ei erau pt ei,,de asta s-au retras prin coclauri...De ce nu au luptat intre oameni? pt ca le este frica de necazuri..Pai necazurile noi le-am facut,,,acum tot noi trebuie sa iesim din ele...Nu ca daca vrei sa te faci sfant te retragi prin pustie.....Trebuie sa stai intre oameni si sa lupti si sa ii ajuti si pe altiii,,pt ca asa a facut Iisus..S-a sacrificat pt rautatile noastre...Si noi ce facem./ Suntem doar pt noi si vrem sa ne mearga bine....Doar Dumnezeu este Sfant....Si Iisus restul sunt doar oameni..Iisus era sincer..nu era de acord cu formalismul fariseilor....spunea ce nu ii convenea...Certa pe oameni dar nu ii ura pe nimeni

Tot probleme...cu gitul?
Eu folosesc oua...crude.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 17:50

De la: nastasemihail, la data 2010-12-21 01:49:45
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-12-20 15:53:00iisus nu a fost doar pt el...El a invatat oamenii de bine chiar daca l-au batjocorit si i-au dorit raul...Nu suntem noi ceea care sa judecam si sa ajutam doar pe cine consideram noi...Pt ca doar Dumnezeu judeca..Chiar daca ai necazuri si esti batjocorit si nu esti inteles,,,tu trebuie sa inveti oamenii de bine...Pt ca din cauza egoismului nostru si a preotilor si a sfintilor care si ei erau pt ei,,de asta s-au retras prin coclauri...De ce nu au luptat intre oameni? pt ca le este frica de necazuri..Pai necazurile noi le-am facut,,,acum tot noi trebuie sa iesim din ele...Nu ca daca vrei sa te faci sfant te retragi prin pustie.....Trebuie sa stai intre oameni si sa lupti si sa ii ajuti si pe altiii,,pt ca asa a facut Iisus..S-a sacrificat pt rautatile noastre...Si noi ce facem./ Suntem doar pt noi si vrem sa ne mearga bine....Doar Dumnezeu este Sfant....Si Iisus restul sunt doar oameni..Iisus era sincer..nu era de acord cu formalismul fariseilor....spunea ce nu ii convenea...Certa pe oameni dar nu ii ura pe nimeni

Tot probleme...cu gitul?
Eu folosesc oua...crude.

tu i-ai furat0uale lui......Columb!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 17:58

De la: nastasemihail, la data 2010-12-21 01:47:02
De la: Dorulet, la data 2010-12-20 13:34:27

What?????
XY. Nu ma enerva.....

S-avem pardon...eu sunt "XX"...tu eºti "XY"...nr. este acelaºi "cifra" diferã doar...n'aºa!
...nu te mai enerva aºa repede cã o sã faci riduri

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Oras: Roman

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 14:05

,,,,pentru ca sunt dependenti de acestea ,,,,,un barbat singur este un barbat mort ,,,,!!!

vypersorin

3 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:09

e incredibil ..in timp ce voi scrieti si va certati care si cum traieste mai mult ....alti mai inteligenti fac tot posibilul sa-i arate aproapelui si cat de mult il iubeste si tine la ea/el....ca sa faca uitate aceste discrepante....asa ca nare rost sa ne intrebam dc femeia traieste mai mult decat barbatul ....is atatea raspunsuri ptr aceasta intrebare si cea mai potrivita ar fi cred :femeia e facuta sa fie protejata ....de aceia multi barbati fac asta riscandu-si viata si integritatea...(barbati cu creier) ....deci tine mult de civilizatie si educatie....aaa si faza cu "barbatul singur e ca si mort ...gresit ...barbatul singur are mai multe optiunii....exact... daca stati sa cercetati sondajele in care se arata ca femeiele is in numar mai mare decat barbati pe acest pamant .. 5 sau 6 femei la barbat...asa ca fiti mai atente;))) mai tz sau mai curand o sa ne pretuiti ca pe diamante;))))))))))(glumesc:p)(

NIHIL SINE DEO..........
Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 23:02

De la: vypersorin, la data 2010-12-22 18:09:51e incredibil ..in timp ce voi scrieti si va certati care si cum traieste mai mult ....alti mai inteligenti fac tot posibilul sa-i arate aproapelui si cat de mult il iubeste si tine la ea/el....ca sa faca uitate aceste discrepante....asa ca nare rost sa ne intrebam dc femeia traieste mai mult decat barbatul ....is atatea raspunsuri ptr aceasta intrebare si cea mai potrivita ar fi cred :femeia e facuta sa fie protejata ....de aceia multi barbati fac asta riscandu-si viata si integritatea...(barbati cu creier) ....deci tine mult de civilizatie si educatie....aaa si faza cu "barbatul singur e ca si mort ...gresit ...barbatul singur are mai multe optiunii....exact... daca stati sa cercetati sondajele in care se arata ca femeiele is in numar mai mare decat barbati pe acest pamant .. 5 sau 6 femei la barbat...asa ca fiti mai atente;))) mai tz sau mai curand o sa ne pretuiti ca pe diamante;))))))))))(glumesc:p)(

eU CRED CA noi femeile am avea o viata mai linistita fara voi..Asa nu ne mai agaseaza nimeni....un barbat doi pt procreere ca sa isi depuna icrele la eprubeta ne ajung....De asta cred ca barbatii ar trebui sa fie exeterminati de pe planeta pamant si sa fie trimisi pe Alta planeta

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 23:22

O, cata bunatate crestina, Irino, acum in prag de Craciun!

Fosta membra 9am.ro

189 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 23:24

Pentru ca sunt slabi de inger de aia.

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 01:36

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-12-22 23:02:33
De la: vypersorin, la data 2010-12-22 18:09:51e incredibil ..in timp ce voi scrieti si va certati care si cum traieste mai mult ....alti mai inteligenti fac tot posibilul sa-i arate aproapelui si cat de mult il iubeste si tine la ea/el....ca sa faca uitate aceste discrepante....asa ca nare rost sa ne intrebam dc femeia traieste mai mult decat barbatul ....is atatea raspunsuri ptr aceasta intrebare si cea mai potrivita ar fi cred :femeia e facuta sa fie protejata ....de aceia multi barbati fac asta riscandu-si viata si integritatea...(barbati cu creier) ....deci tine mult de civilizatie si educatie....aaa si faza cu "barbatul singur e ca si mort ...gresit ...barbatul singur are mai multe optiunii....exact... daca stati sa cercetati sondajele in care se arata ca femeiele is in numar mai mare decat barbati pe acest pamant .. 5 sau 6 femei la barbat...asa ca fiti mai atente;))) mai tz sau mai curand o sa ne pretuiti ca pe diamante;))))))))))(glumesc:p)(

eU CRED CA noi femeile am avea o viata mai linistita fara voi..Asa nu ne mai agaseaza nimeni....un barbat doi pt procreere ca sa isi depuna icrele la eprubeta ne ajung....De asta cred ca barbatii ar trebui sa fie exeterminati de pe planeta pamant si sa fie trimisi pe Alta planeta

Iti dai seama cata faianta tre sa puna saracii aia doi !?!?...
Ce-aveti doamna cu barbatii ? Aiaiaiai....nici chiar asa .

Fosta membra 9am.ro

2008 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 01:52

Este o problema existantiala,pentru aceasta doamna!

?
Fosta membra 9am.ro

189 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 13:02

De la: pearl_cris, la data 2010-12-23 01:52:03Este o problema existantiala,pentru aceasta doamna!

De parca tu nu ai avea destule.Rade ciob de oala sparta.

Vrei sa le afisez eu?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:17

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-12-22 23:02:33

Te-a lovit trenul in ntunel?
Si ai vazut luminita de la capatul tunelului!

vypersorin

3 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 15:31

"eU CRED CA noi femeile am avea o viata mai linistita fara voi..Asa nu ne mai agaseaza nimeni....un barbat doi pt procreere ca sa isi depuna icrele la eprubeta ne ajung....De asta cred ca barbatii ar trebui sa fie exeterminati de pe planeta pamant si sa fie trimisi pe Alta planeta"

pfoa nu am crezut ca poate cineva ca sa spuna asta;)))))))))))))))))) prea tare.....e incredibil mis far de cuvinte ....oare cati ani ai?;))))))) sper ca ai scriso la suparare ...daca nu ...ai nevoie inmediat de un pshiholog....findca mintea ta nu a imbatranit ci numai corpul;))))....

NIHIL SINE DEO..........
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce barbatii traiesc mai putin decit femeile?
Mergi la: