back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

ce parere aveti despre salarul unui roman?orice patron incearca doar sa profite de pe angajatii sai,,,dar el nu este constient ca un angajat nemultumit nu isi da interesul si munceste prost

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 10:00

De asta multi patroni ajung la faliment si unii ajung si sa se spanzure

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 10:04

Eu consider,ca romanii nu sunt prosti....Ei nu isi dau interesul la munca pt ca sunt nemultumiti de conditiile de salarizare care li se ofera.....De asta multi patroni ajung la faliment....Spre exemplu eu daca as fii patron...As da salarul in functie de cat isi angajatul interesul si cat de capabil este si cat isi da interesul pt a se pregati si calitatea cu care isi face datoria la locul de munca

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 13:02

cred ca ai gresit sistemul...
sa fie varsta de vina?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 17:38

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-19 10:00:42De asta multi patroni ajung la faliment si unii ajung si sa se spanzure

cei care se spanzura o fac din cauza religiei.....ei constientizeaza ca dumnezeu nu exista si ca urmare nu are cine sa-i ajute....Credinciosii spera dar nici pe ei nu-i ajuta nimeni......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 17:48

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-19 10:04:18 Eu consider,ca romanii nu sunt prosti....Ei nu isi dau interesul la munca pt ca sunt nemultumiti de conditiile de salarizare care li se ofera.....De asta multi patroni ajung la faliment....Spre exemplu eu daca as fii patron...As da salarul in functie de cat isi angajatul interesul si cat de capabil este si cat isi da interesul pt a se pregati si calitatea cu care isi face datoria la locul de munca

Bei ! Nu ti-as dori sa fii patron....Nu e patronul vinovat....hotul cel mare....adica statul roman...nu te lasa sa traiesti...Iti ia aproape toti banii....La fondul de salarii iti ia vreo 60%....la profit iti ia 16% impozit pe profit si daca vrei sa ridici dividendele....adica partea ta....mai dai 16&.....Iti maI IA SI tva-ul ,chirie pe spatiu...contabilitatea...protectia muncii....medicul de medicina muncii....ceva spagi...ceva amenzi...cheltuieli neprevazute....In final e posibil sa vii cu bani de acasa ....daca mai ai in vedere ca platile de la beneficiar au loc la 30-60 de zile dupa ce tu iti termini treaba....Ca patron ai responsabilitatea ca sa asiguri salariul angajatilor...pe angajati nu-i intereseaza ca poate tu ramai fara bani....E grea viata de patron...in romania unde hotul cel mare....statul roman ....te lasa fara bani....

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 10:14

Pai lasa ca daca eu as fii patron,nu m-asi mbogati de pe spinarea celorlalti....Romania este o tara necivilizata,,,din cauza ca nu s-au impus la timp....Comunismul s-a terminat,,,,dar oamenii tot cu ideile alea au ramas....Si le-au trasmis mai departe...De asta inca comunismul s-a terminat,,,dar oamenii tot cu ideile de pe timpul comunismului au ramas..Nu au evoluat deloc

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 10:21

De la: _KARPOV, la data 2010-11-19 17:38:36
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-19 10:00:42De asta multi patroni ajung la faliment si unii ajung si sa se spanzure

cei care se spanzura o fac din cauza religiei.....ei constientizeaza ca dumnezeu nu exista si ca urmare nu are cine sa-i ajute....Credinciosii spera dar nici pe ei nu-i ajuta nimeni......
Pai asta nu inseamna ca daca esti credincios..trebuie sa stai cu gura in sus ca sa iti pice mancare din cer...Trebuie sa muncesti,,sa iti bati capul...Numai ca in romania nu se munceste,nu isi bate nimeni capul,,nu isi da nimeni interesul.....Asteapta ca se bage Dumnezeu in traista....Si eu sunt credincioasa,,,dar eu muncesc,,,,si mie imi este greu,,dar tot ma lupt....Pt ca nu imi pica nimic din cer....Oamenii mai trec cu vederea anumite lucruri pt ca eu sunt cuminte....Dar si mie imi este greu,,trebuie sa ma impun.....Dar nu ma plang,,,merg inainte....

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 12:00

patronul oricum face profit in statul roman ca are relatii .
angajat e cel ce nu are .

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 12:14

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-19 10:04:18 Eu consider,ca romanii nu sunt prosti....Ei nu isi dau interesul la munca pt ca sunt nemultumiti de conditiile de salarizare care li se ofera.....De asta multi patroni ajung la faliment....Spre exemplu eu daca as fii patron...As da salarul in functie de cat isi angajatul interesul si cat de capabil este si cat isi da interesul pt a se pregati si calitatea cu care isi face datoria la locul de munca[/qu

Cand muncesti cinstit , nu castigi ca si patron nimic .Sant atatea impozite de platit ca dai faliment urgent .salariile sant mici ca nu exista profit si la un salariu net de 800lei ,dai statului cateva sute in plus .Patranul face afacerea din credite si el nu ramane cu nimic .Incercati si vedeti daca va merge .Acum in perioada de criza nu merge nimic .Iti dai cu presupusul ca nu lucrezi in mediu privat .E groaznic si nimeni nu te intelege .........

GINA
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 12:15

De la: YS, la data 2010-11-21 12:00:32patronul oricum face profit in statul roman ca are relatii .
angajat e cel ce nu are .

Faci profit cand nu muncesti cinstit , numai smecherii o duc bine cei cu bun simt nu .

GINA
urmasul

36 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 12:27

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 14:43

De la: 9am076753, la data 2010-11-21 12:14:01
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-19 10:04:18 Eu consider,ca romanii nu sunt prosti....Ei nu isi dau interesul la munca pt ca sunt nemultumiti de conditiile de salarizare care li se ofera.....De asta multi patroni ajung la faliment....Spre exemplu eu daca as fii patron...As da salarul in functie de cat isi angajatul interesul si cat de capabil este si cat isi da interesul pt a se pregati si calitatea cu care isi face datoria la locul de munca[/qu

Cand muncesti cinstit , nu castigi ca si patron nimic .Sant atatea impozite de platit ca dai faliment urgent .salariile sant mici ca nu exista profit si la un salariu net de 800lei ,dai statului cateva sute in plus .Patranul face afacerea din credite si el nu ramane cu nimic .Incercati si vedeti daca va merge .Acum in perioada de criza nu merge nimic .Iti dai cu presupusul ca nu lucrezi in mediu privat .E groaznic si nimeni nu te intelege .........
pai lasa,,ca sa poti incepe o afacere trebuie sa faci pregatire si sa faci pregatire in domeniu...Eu cred ca ;patronii de abia au asteptat scaderea salariilor.....Ca doar puteau sa le pastreze la fel,,,dar daca nu sunt obligati normal ca de abia asteptau sa dea mai putini bani..ca doar patronii pot da cat salar vor ei....Nu trebuie sa dea minimul pe economie...De ce nu dau maximul pe economie si sa stimuleze angajatii ca sa iti dea mai mult interes la locul de munca ca sa le creasca profitul...Pt ca nu ii duce capul,,,stiu doar sa fure unii de la altii,,,cand ajunge sef,,fura de la ala mai sarac si mai slab care are nevoie de un loc de munca si face multe compromisuri..Dar nu isi da interesul pt ca este nemultumit de salar

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 14:48

Normal ca salariatii fura pt ca nu le ajunge salarul....Nu isi dau interesul si patronul ajunge la faliment .....Ca sa poti avea profit trebuie sa investesti.....Si sa fie si angajatul multumit nu doar angajatorul...Eu am lucrat ca ospatar....imi dadea 4 mil pe luna,,,acum 2 ani...si mancare ne dadea laturi,,,,ospatarii mancau resturi ce ramaneau de la clienti...,si piza o data pe saptamana..munca la maxim...Eu castigau de rupeau restauratul era mereu ful,,,,dar noi romanii exploatati...Si si patroni care au profit mare si ii doar in fund de angajati.....

Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Noiembrie 2010, ora 15:06

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-19 10:04:18 Eu consider,ca romanii nu sunt prosti....Ei nu isi dau interesul la munca pt ca sunt nemultumiti de conditiile de salarizare care li se ofera.....De asta multi patroni ajung la faliment....Spre exemplu eu daca as fii patron...As da salarul in functie de cat isi angajatul interesul si cat de capabil este si cat isi da interesul pt a se pregati si calitatea cu care isi face datoria la locul de munca

Poate ca patronii nu stiu ce directori manageri au...niste inapoiati invidiosi care la prezentarea unei inovatii care poate ajuta productia [ma refer la o linie de autoimatizare], nu incurajeaza ,,talentele ''...decit daca sunt si ei coparticipanti...luind partea de cascaval a mai mare...adica sa se semneze si ei in proiectul de imbunatatire muncit de cel inovator...cite inventii si inovatii nu mor din cauza unor profitori excroci...

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 17:54

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-21 10:14:42Pai lasa ca daca eu as fii patron,nu m-asi mbogati de pe spinarea celorlalti....Romania este o tara necivilizata,,,din cauza ca nu s-au impus la timp....Comunismul s-a terminat,,,,dar oamenii tot cu ideile alea au ramas....Si le-au trasmis mai departe...De asta inca comunismul s-a terminat,,,dar oamenii tot cu ideile de pe timpul comunismului au ramas..Nu au evoluat deloc
Fa-te patroana si fii darnica cu salariatii. Si spune statului ca asa faci, cind nu ai bani de impozite. Nuti plati nici furnizorii....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 17:58

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-21 14:48:56 Normal ca salariatii fura pt ca nu le ajunge salarul....Nu isi dau interesul si patronul ajunge la faliment .....Ca sa poti avea profit trebuie sa investesti.....Si sa fie si angajatul multumit nu doar angajatorul...Eu am lucrat ca ospatar....imi dadea 4 mil pe luna,,,acum 2 ani...si mancare ne dadea laturi,,,,ospatarii mancau resturi ce ramaneau de la clienti...,si piza o data pe saptamana..munca la maxim...Eu castigau de rupeau restauratul era mereu ful,,,,dar noi romanii exploatati...Si si patroni care au profit mare si ii doar in fund de angajati.....

Aici e adevarat, ca atunci cind merge bine firma, salariatii sint exclusi de la venituri in plus. Dar nu toti procedeaza asa.
Si in timpul lui ceusu la prime erau doar unii si mereu aceiasi. Si sa nu ne miram de ce a disparut o industrie cu asemenea inechitati.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 10:07

De la: nastasemihail, la data 2010-11-23 17:58:50
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-21 14:48:56 Normal ca salariatii fura pt ca nu le ajunge salarul....Nu isi dau interesul si patronul ajunge la faliment .....Ca sa poti avea profit trebuie sa investesti.....Si sa fie si angajatul multumit nu doar angajatorul...Eu am lucrat ca ospatar....imi dadea 4 mil pe luna,,,acum 2 ani...si mancare ne dadea laturi,,,,ospatarii mancau resturi ce ramaneau de la clienti...,si piza o data pe saptamana..munca la maxim...Eu castigau de rupeau restauratul era mereu ful,,,,dar noi romanii exploatati...Si si patroni care au profit mare si ii doar in fund de angajati.....

Aici e adevarat, ca atunci cind merge bine firma, salariatii sint exclusi de la venituri in plus. Dar nu toti procedeaza asa.
Si in timpul lui ceusu la prime erau doar unii si mereu aceiasi. Si sa nu ne miram de ce a disparut o industrie cu asemenea inechitati.
Pai si pe timpul lui ceausescu preme primeau doar securistiii,,,care tradau pe ceilalti oameni si de asta stia ceausescu ce faceam noi....Tot din cauza oameni fara creier care videau pe altii pt prime....400 lei cum era pe vremuri,,erau multi cica

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 23:41

De aceea soluta colaborarilor e cea mai buna.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 05:55

...si reciproca e valabila..fiecare isi urmareste interesul.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 14:36

De la: Ingrid, la data 2010-11-25 05:55:09...si reciproca e valabila..fiecare isi urmareste interesul.
Pai se iau unii dup altii....Ca oile..Se arunca in prapastie una dupa alta

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 14:39

Asa se arunca si olile in prapastie fara sa gandeasca.....Eu prefer sa stau pe margine si sa opresc oitele,,,,sa mai se arunce in prapastie...Dar pe cine asculta

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 17:53

ce ma este salar in romania? ce naiba eu am lucrat pe capace de sucuri.Dupa al treilea razboi mondial vor fi cele care vor inlocui banii

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 17:54

Fosta membra 9am.ro

202 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 14:36

De la: t_teremtus, la data 2010-11-25 17:53:38ce ma este salar in romania? ce naiba eu am lucrat pe capace de sucuri.Dupa al treilea razboi mondial vor fi cele care vor inlocui banii
Pai foarte rau ca s-a ajuns in halul asta,sa se gandeasca la razboi...Oamenii nu au stiut sa isi impuna punctul de vedere si de asta s-a cam degradat tot si sunt pe punctul de a distruge totul....Pt ca oamenii in loc sa arate ca sunt competenti si sa isi impuna punctul de vedere,au tacut si au facut la fel....Pt ca majoritatea oamenilor gandesc...Ca toti oamenii sunt rai si smecheri si ca el trebuie sa demostreze ca este cel mai smecher....Si ca daca nu ataca este atacat..oamenii vad pe toate de-a indoasele....Oamenii contribuie la degradare apoi dau vina unii pe altiii si apoi ajung la razboi sa se omoare unii pe altiii....Ca sa pretinzi ceva,,,trebuie sa demostrezi ca esti competent si sa iti impui frumos punctul de vedere....Nu sa astepti razboiul si sa omori oameni pt ca si ei la randul lor au gresit ca si tine....vai vai

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2010, ora 18:58

De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-11-26 14:36:04
De la: t_teremtus, la data 2010-11-25 17:53:38ce ma este salar in romania? ce naiba eu am lucrat pe capace de sucuri.Dupa al treilea razboi mondial vor fi cele care vor inlocui banii
Pai foarte rau ca s-a ajuns in halul asta,sa se gandeasca la razboi...Oamenii nu au stiut sa isi impuna punctul de vedere si de asta s-a cam degradat tot si sunt pe punctul de a distruge totul....Pt ca oamenii in loc sa arate ca sunt competenti si sa isi impuna punctul de vedere,au tacut si au facut la fel....Pt ca majoritatea oamenilor gandesc...Ca toti oamenii sunt rai si smecheri si ca el trebuie sa demostreze ca este cel mai smecher....Si ca daca nu ataca este atacat..oamenii vad pe toate de-a indoasele....Oamenii contribuie la degradare apoi dau vina unii pe altiii si apoi ajung la razboi sa se omoare unii pe altiii....Ca sa pretinzi ceva,,,trebuie sa demostrezi ca esti competent si sa iti impui frumos punctul de vedere....Nu sa astepti razboiul si sa omori oameni pt ca si ei la randul lor au gresit ca si tine....vai vai

ioana_dntis2001

4 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 23:53

Orice salar i-ai da unui angajat ..tot va fi nemultumit si tot va fi sentimentul ca merita mai mult ...si nevoia de a fura pe masura ... Explicatia e simpla ..Gandirea tipic balcanica ....angajatul se raporteaza la patron indiferent de castig..... daca il platesti si cu 1000-2000 de euro pe luna si tot te judeca ..ca tu ca angajator castigi mai mult ...si vrei mai mult ..si ai o masina mai scumpa si in viziunea lui o viatza mai buna ..nefiind constient de stresul pe care il presupune administrarea unei afaceri si incertitudinile zilnice . Plus ca oricat ar avea salar ..daca are ocazia ..tot va fura !!! sunt doar 2 categ de angajati cinstiti : cei prea prosti sa te fure ...dar obositor de colaborat cu ei ..datorita dificultatilor in comunicare si in a percepe ce ii ceri de fapt si cei care te respecta prea mult si sunt constienti de situatia lor si a ta la orice moment ..ultima categ sunt foarte rar intalniti si de obicei sunt peste 40 de ani

| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre salarul unui roman?Orice patron incearca doar sa profite de pe angajatii sai,,,dar el nu este constient ca un angajat nemultumit nu isi da interesul si munceste prost
Mergi la: