Info
x
Jos comunistii . . . . . . . . . cei care mai sunt in viata !!!
|
georgeg_37 5 mesaje Membru din: 15/03/2009 |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 17:04
As dori sa scapam odata de PSD + PC + PRM + toti hodorogii comunisti care toata viata au asteptat pomana de la stat si s-au facut ca muncesc, ciordind de la serviciul fiecaruia orice ( de la cuie si pana la roti de tren, etc. ). Pacat ca nu o sa mai apucam sa vedem o tara intradevar europeana. Trebuie sa mai moara inca 2-3 generatii ca sa ajungem la standarde !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 20:33
Dragul Tati ! Primul ministru a dat soluția....afar� este mai cald...�mi aduc aminte, eram �nc� �n țar�, eram prin calasa șase, și ne-am dus �n excursie la Brașov, și am f�cut o vizit� la Prejmer, un sat numai de sași. Am vrut s� cerem s� bem ap� la o poart�, copil de ț�ran cum eram, și a venit neamțul și mi-a spus c� � vecinul are f�nt�n� mai bun�...� Da oameni reci....dar soarta a vrut s� stau destul de mulți ani printre ei, și v� spun sunt niște oameni foarte adev�rați, cu simți de r�spundere, serioși, și știu s� se distreze, cum nici noi rom�nii nu știm...!
�n ce privește pe comuniștii voștri,... nu ai ce face cu ei.... v-au distrus viața este un adev�r și va trebui s� se schimbe c�teva zeci de generații p�n� s� se trezeasc� Rom�nii la realitate, c� numai cu hoția, gura, șovinismul naționalist...nu ajung nic�ier...! Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
|
|
9am188648 241 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 11:43
Ai dreptate George si profesore,dar comunismul nu este , inca eradicat din Romania si nu esta nu mai in generatia , varstnica ci se pare ca este si ereditara de vad in atatia tineri inradacinat bine mentalitatea comunista. Mare pacat pentru Romania.
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 11:53
De la: georgeg_37, la data 2010-10-16 17:04:16Jos comunistii . . . . . . . . . cei care mai sunt in viata !!! Eu ma multumesc pana una alta sa fie dati jos comunistii care sunt acum la putere si se prefac de dreapta.Pasul urmator este sa nu mai alegem FSN sau partide create de acestia si gata,am scapat de comunism.Cu mentalitatile este mai greu dar in principiu cand o duci bine ,cand ai un trai decent si cand iti sunt respectate drepturile si demnitatea, mentalitatie comuniste dispar in timp ....Pe fond de saracie si criza a democratiei comunismul renaste,dovada fiind cresterea numarului de nostalgici comunisti de acum,din timpul conducerii lui Basescu.
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 22:01
De acord cu tine., dar nu uita c�, din p�cate �n �ar� va fi tot mai r�u. Semnarea acordului cu FMI a fost primul pas spre pierderea suveranit��ii ��rii.... Cea�escu cred c� se �nv�rte �n co�ciuc.... Noi comuni�ti al Odiosului sunt cu mult mai periculo�i... �tia nusunt patrio�i ...sunt numai pentu ei... asat este, asta tot �ncerc de luni �ntrgi s� explic... nu na�ionalismul �ovin, �njur�nd ungurii... salveay� �ara... trebuiesc luate m�suri b�rb�te�ti... oamenii trebuie s� �n�eleag� c� numai �mpreun� putem invinge ho�ia, prostia ....
Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei s� m� cunoști,fromoaso! Au �ncercat toate nevestele mele dar....
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 13:45
Eu o tot dau pe dreapta, si a dracului treaba ma trezesc cu ea pe stinga. La mentalitate ma refer....
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 13:51
Daca isi baga nasul prea mult in treburile tarii, micsorind f mult nivelul de trai, lise taie acordul, si se plateste datoria fara acord.
Dar astia se folosesc de fmi, ptr a lua masuri dure. Altfel nu ar putea. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|

dar in principiu cand o duci bine ,cand ai un trai decent si cand iti sunt respectate drepturile si demnitatea, mentalitatie comuniste dispar in timp ....Pe fond de saracie si criza a democratiei comunismul renaste,dovada fiind cresterea numarului de nostalgici comunisti de acum,din timpul conducerii lui Basescu.