back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care este primul cuvant ce iti vine in minte despre romania?

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Martie 2011, ora 15:44

De la: __________gladlynelf__________, la data 2011-03-14 17:52:51
De la: gabigabi, la data 2011-03-14 17:46:29
De la: ___gladlynelf__, la data 2011-03-13 18:47:57
De la: gabigabi, la data 2011-03-08 07:25:31 FALSA Asumare de responsabilitate, caci Nimeni NU a dat socoteala pina acum ptr. greselile facute ! ... guvernul isi "asuma responsabilitatea" si poporul suporta consecintele !

....uite-asa se perpelea, si-uite-asa se complacea !... boborul !

ei hai ca ma' nervez ! ce PUTERE are boborul, mai mytcore? ...pe bune ,adica ....hai, spune-mi ! Democratie ? doar o vorba de dinsii inventata ! NU exista Democratie !

Ceteste CONSTITUTIA ROMANIEI , Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabi!

chiar doresti sa-ti postez pe forum acel ART. si AL. si paragraf din CONSTITUTIE?.& & &....

mersi....pe hirtie ....eu te-am intrebat in fapt ! tot in Constitutie scrie si despre Separatia puterilor in Stat....mai scrie si ca presedintele are rol de Mediator si el e, in FAPT, JUCATOR si cu asta v-a luat voua ochii si mintile, INCALCIND CONSTITUTIA ....acum VREA sa schimbe premierul ! EL VREA ,desi NU are voie ! si VREA sa puna un altul....cica ii va aduna la "consultari" pe ceilalti si v-a HOTARI !

Raporteaza abuz de limbaj
__gladlynelf__

22 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2011, ora 17:49

De la: gabigabi, la data 2011-03-16 15:44:14
De la: gabigabi, la data 2011-03-08 07:25:31 FALSA Asumare de responsabilitate, caci Nimeni NU a dat socoteala pina acum ptr. greselile facute ! ... guvernul isi "asuma responsabilitatea" si poporul suporta consecintele !

ei hai ca ma' nervez ! ce PUTERE are boborul, mai mytcore? ...pe bune ,adica ....hai, spune-mi ! Democratie ? doar o vorba de dinsii inventata ! NU exista Democratie !

chiar doresti sa-ti postez pe forum acel ART. si AL. si paragraf din CONSTITUTIE?.& & &....

mersi....pe hirtie ....eu te-am intrebat in fapt ! tot in Constitutie scrie si despre Separatia puterilor in Stat....mai scrie si ca presedintele are rol de Mediator si el e, in FAPT, JUCATOR si cu asta v-a luat voua ochii si mintile, INCALCIND CONSTITUTIA ....acum VREA sa schimbe premierul ! EL VREA ,desi NU are voie ! si VREA sa puna un altul....cica ii va aduna la "consultari" pe ceilalti si v-a HOTARI !

Gabi, hai sa n-o mai tot zguduim filozofic, hai s-o facem inginereste, scalar, vectorial, logaritmic,exponential, cifric, algebric, geometric, etc. vrei ?
Ete cam cum sta treb�soara dpmdv; atat timp cat garantarea libertatilor,drepturilor si obligatiilor cetatenesti intr-un stat, in mod egal si fara privilegii, nu pot fi traduse in practica cotidiana a comunitatilor sociale respetive din acel sistem de organizare a statului dual : DE DREPT si DEMOCRAT, -Gabi, aceasta dualiate este inseparabila, una fara cealalta nu poate sustine GARANTAREA LIBERTATILOR CETATENESTI, de grup sau individuale- rezulta faptul ca "revolutia" decembrista a esuat lamentabil sau nu si-a atins scopul, intelegi ?
Daca ceea ce afirmi pe aici, ar fi adevarat, ar insemna ca nemultumirea ta ar impartasi-o majoritatea cetatenilor, indiferent de apartenenta lor sociala la o clasa sau alta, mai pe romaneste spus, aceasta majoritate ar fi formata de la cei cu tata-n gura pana la cei cu barba sura, de la pensionari,someri, angajati in diferite domenii de activitate, liber profesionisti si pana la cei ce sunt oameni de afaceri in diferite domenii financiar-economic etc. intelegi ?
Ei bine Gabi, daca aceasta majoritate, pe care ti-am exemplificat-o , ti-ar impartasi nemultumirile pe care le ai la adresa conducerii si-a conducatorilor politico-administrativi ai Statului Roman, considerati totdeodata exponenti ai societatii civile in ansamblul sau si se afla actualmente in functiile de conducere ale statului indiferent de nivelul pe care-l ocupa, fie el consilier local,primar, prefect,parlamentar, sau sef de stat, ei bine Gabi, prin nemultumirea pe care tu o exprimi aici, inseamna ca tu consideri ca ei si-au incalcat contractele preelectorale pe care le-au clamat si-n urma carora cetetenii le-au acordat vot de incredere, delegandu-si calitatea reprezentativa catre acei candidati ce au castigat alegerile electorale.
Avand in vedere acest aspect, cetatenii pot cere imperativ revocarea mandatelor acordate prin vot tuturor reprezentantilor sai, pentru simplul motiv ca un stat democratic le-o permite, chiar si inainte de expirarea mandatelor ce le-au fost atribuite prin votul cetatenilor si desfasurarea unor noi alegeri inainte de termen, cum ?
Prin atitudine civic-majoritara opozabil exprimata efectiv fata de cei ce au incalcat acel clamat pact electoral pentru care au fost investiti prin vot majoritar de catre cetateni.
Intr-o asemenea situatie de nemultumire, a majoritatii cetatenilor, orice manifestare pasnica si chiar violenta, este permisa de insusi conceptul de cucerire sau recucerire a libertatilor cetatenesti intr-un mod pasnic si civilizat sau prin forta.
Prin dreptul fortei cetatenesti, atunci cand minimul bun simt politic,(demisia, vezi Muammar Gaddafi) lipseste din comportamentul exponentului politic reprezentativ ,acesta incalcand normele de drept, morale,sau democratice, atunci; situatia o impune !...intelegi Gabi ?
Din pacate Gabi, eu nu vad astazi acele majoritati care sa-ti sustina afirmatiile si nemultumirile pe care le exprimi tu aici, sa-si exrime efectiv o atitudine opozabila in strada, pasnic, sau violent !..asa ceva nu exista, deci:
Sunt doar nemultumiri subiective si personale, sau, cu mare indulgenta ti-o spun, sunt ale unei minoritati !..altfel...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2011, ora 09:44

De la: __gladlynelf__, la data 2011-03-16 17:49:07

Gabi, hai sa n-o mai tot zguduim filozofic, hai s-o facem inginereste, scalar, vectorial, logaritmic,exponential, cifric, algebric, geometric, etc. vrei ?
Ete cam cum sta treb�soara dpmdv; atat timp cat garantarea libertatilor,drepturilor si obligatiilor cetatenesti intr-un stat, in mod egal si fara privilegii, nu pot fi traduse in practica cotidiana a comunitatilor sociale respetive din acel sistem de organizare a statului dual : DE DREPT si DEMOCRAT, -Gabi, aceasta dualiate este inseparabila, una fara cealalta nu poate sustine GARANTAREA LIBERTATILOR CETATENESTI, de grup sau individuale- rezulta faptul ca "revolutia" decembrista a esuat lamentabil sau nu si-a atins scopul, intelegi ?
Daca ceea ce afirmi pe aici, ar fi adevarat, ar insemna ca nemultumirea ta ar impartasi-o majoritatea cetatenilor, indiferent de apartenenta lor sociala la o clasa sau alta, mai pe romaneste spus, aceasta majoritate ar fi formata de la cei cu tata-n gura pana la cei cu barba sura, de la pensionari,someri, angajati in diferite domenii de activitate, liber profesionisti si pana la cei ce sunt oameni de afaceri in diferite domenii financiar-economic etc. intelegi ?
Ei bine Gabi, daca aceasta majoritate, pe care ti-am exemplificat-o , ti-ar impartasi nemultumirile pe care le ai la adresa conducerii si-a conducatorilor politico-administrativi ai Statului Roman, considerati totdeodata exponenti ai societatii civile in ansamblul sau si se afla actualmente in functiile de conducere ale statului indiferent de nivelul pe care-l ocupa, fie el consilier local,primar, prefect,parlamentar, sau sef de stat, ei bine Gabi, prin nemultumirea pe care tu o exprimi aici, inseamna ca tu consideri ca ei si-au incalcat contractele preelectorale pe care le-au clamat si-n urma carora cetetenii le-au acordat vot de incredere, delegandu-si calitatea reprezentativa catre acei candidati ce au castigat alegerile electorale.
Avand in vedere acest aspect, cetatenii pot cere imperativ revocarea mandatelor acordate prin vot tuturor reprezentantilor sai, pentru simplul motiv ca un stat democratic le-o permite, chiar si inainte de expirarea mandatelor ce le-au fost atribuite prin votul cetatenilor si desfasurarea unor noi alegeri inainte de termen, cum ?
Prin atitudine civic-majoritara opozabil exprimata efectiv fata de cei ce au incalcat acel clamat pact electoral pentru care au fost investiti prin vot majoritar de catre cetateni.
Intr-o asemenea situatie de nemultumire, a majoritatii cetatenilor, orice manifestare pasnica si chiar violenta, este permisa de insusi conceptul de cucerire sau recucerire a libertatilor cetatenesti intr-un mod pasnic si civilizat sau prin forta.
Prin dreptul fortei cetatenesti, atunci cand minimul bun simt politic,(demisia, vezi Muammar Gaddafi) lipseste din comportamentul exponentului politic reprezentativ ,acesta incalcand normele de drept, morale,sau democratice, atunci; situatia o impune !...intelegi Gabi ?
Din pacate Gabi, eu nu vad astazi acele majoritati care sa-ti sustina afirmatiile si nemultumirile pe care le exprimi tu aici, sa-si exrime efectiv o atitudine opozabila in strada, pasnic, sau violent !..asa ceva nu exista, deci:
Sunt doar nemultumiri subiective si personale, sau, cu mare indulgenta ti-o spun, sunt ale unei minoritati !..altfel...

pfaiiii, ce concluzie falsa ai stras, mytcoreeee ! FALSA, FALSA ! nemultumirile exista, dar Nu exista Constiinta puterii pe care o are el, poporul si ca atare, Nu si-o exercita ! apoi, exista teama ! acum chiar mai mult ....sau, cumva, cu alte repere decit pe vremea comunistilor, caci nu te mai aresteaza nimeni ptr. ca ai injurat conducerea tarii , dar te da afara din serviciu si ramii pe drumuri ....sau iti controleaza firma de 5 ori pe saptamina....sunt destul de multe metode de a convinge pe cineva de a fi "cuminte" dar, principalul motiv este Necunoasterea drepturilor constitutionale , saracia in care se zbat unii si asta-i face ascultatori , indiferenta sau plictiseala si asta ptr. ca PUTEREA ne-a dovedit ca NU o intereseaza ce spune Strada si atunci omul nu-si mai pierde timpul protestind si
, in cele mai multe cazuri : SCIRBA ! imi pare rau ca Nu Observi ca Statul asta deja MIMEAZA DEMOCRATIAsi s-a vazut asta ieri, in Parlament !
P.S. si ar mai fi un motiv ce ar putea fi luat in calcul : VOI l-ati Votat, VOI sa-l DATI JOS ! sau, spalati-va cu el pe cap !

______gladlynelf______

2 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2011, ora 12:09

De la: gabigabi, la data 2011-03-17 09:44:24
pfaiiii, ce concluzie falsa ai stras, mytcoreeee ! FALSA, FALSA ! nemultumirile exista, dar Nu exista Constiinta puterii pe care o are el, poporul si ca atare, Nu si-o exercita ! apoi, exista teama ! acum chiar mai mult ....sau, cumva, cu alte repere decit pe vremea comunistilor, caci nu te mai aresteaza nimeni ptr. ca ai injurat conducerea tarii , dar te da afara din serviciu si ramii pe drumuri ....sau iti controleaza firma de 5 ori pe saptamina....sunt destul de multe metode de a convinge pe cineva de a fi "cuminte" dar, principalul motiv este Necunoasterea drepturilor constitutionale , saracia in care se zbat unii si asta-i face ascultatori , indiferenta sau plictiseala si asta ptr. ca PUTEREA ne-a dovedit ca NU o intereseaza ce spune Strada si atunci omul nu-si mai pierde timpul protestind si
, in cele mai multe cazuri : SCIRBA ! imi pare rau ca Nu Observi ca Statul asta deja MIMEAZA DEMOCRATIAsi s-a vazut asta ieri, in Parlament !
P.S. si ar mai fi un motiv ce ar putea fi luat in calcul : VOI l-ati Votat, VOI sa-l DATI JOS ! sau, spalati-va cu el pe cap !

Gabi, te-ai repezit la mine cu acel, FALS;FALS, asa cum se repezeau pe vremuri vitejii lui Stefan cu buzduganele la turci, tu n-.ai buzdugan , agiti facaletul sau tigaia, dar n-am sa ma sperii si-am sa-ti spun doar atat:

Gabi, atunci cand ti-am spus ca nemultumirea ta generala este subiectiva si minoritara, ti-am spus-o din doua motive:
1-minoritara, pentru ca evidentele s-au confirmat ieri, atat in parlament cat si in strada, am vazut pe realitatea .net.
2-nemultumirile tale subiective, deoarece adevaratele erori de guvernare inca nu au fost puse pe tapet, opozantii actualei guvernari nu stiu sa faca altceva decat sa preia din mass-media erori neimportante pentru majoritatea cetatenilor ci pe cele ce le sunt oferite de patronii de presa prin care acestia isi apara propriile interese politico-economice (nu tocamai ortodoxe) in fata actualei puteri, incercand sa obtina sprijinul unor grupuri de cetateni prin manipularea informatiei.

Gabi, atunci cand adevaratele erori de guvernare(sunt indulgent atunci cand spun erori) cat si atunci cand cetatenii se vor trezi intro situatie fara iesire din punct de vedere al subzistentei, atunci cand securitatea fizica s cetateanului va fi periclitata grav si nevoile sale materiale de supravietuire vor atinge pragul de saracie critica ( n-am sa exemplific acum aceste doua aspecte) abia atunci se vor forma diferite grupuri de cetateni nemultumiti si vor gasi puncte comune ale diferitelornemultumiri formand o majoritate opozabila guvernarii, din pacate mai tot timpul in istorie, romanii au asteptat sa le ajunga "cutitul la os" si-apoi sa actioneze, din pacate n-au facut-o niciodata preventiv, printr-o opozitie efectiva si constanta impotriva oricarei politici de guvernare ce le-a diminuat nivelul de trai, au asteptat tot timpul ca acel cutit sa le ajunga la os. apoi totul a degenerat.
Asa au ajuns romanii in istoria lor s-o ia tot timpul de la zero .

Gabi, asa cum ii spuneam si lui Kàrpov, situatia este foarte jos din punct de vedere economic atat in EU cat si in USA, priveste dezastrul din Japonia, vezi cele aproape 2000mld.pe care trezoreria americana trebuie sa le plateasca Chinei, nici Rusia nu se simte prea bine, arunca-ti privirile catre Nord-Africa, si ai sa intelegi ca nu traiesti timpuri istorice tocmai roz.

Apoi, te rog sa te mai gandesti la pretul petrolului, al gazelor, ce se vor scumpi pana la sfarsitul acestui an cu cel putin 20%, urmeaza majorarea pretului pentru produsele de baza, deasemenea, preturi majorate pentru toate serviciile de care ai stricta nevoie, in consecinta te intreb:
Ce se va intampla in Ro in momentul cand aceste toate procente ale scumpirilor se vor rostogoli pana in iarna, cum vor afecta ele veniturile lunare ale cetateanului onest ce-si duce traiul din salariu sau din pensie, ce se va intampla in mome momentul in care veniturile lor vor fi lovite de inflatie, care va fi procentul populatiei aflate sub pragul de saracie, dat fiind situatiile de mai sus, atunci se vor forma majoritati, pana atunci, continua sa susti acele erori invocate de mass media ro.

In fine,daca m-as apuca sa exemplific acum ce erori a comis actuala guvernare, imediat as fi etichetat de tabara cealalta, din portocaliul in care tu ma percepeai pe vremuri as fi etichetat acum instant intr-o nuanta de rosu galbejit .

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2011, ora 15:43

da' si daca stii si taci , se cheama ca esti complice, asa ca , exemplifica ! deci, ce preferi ? sa fii considerat un rosu galbejit sau portocaliu, iar daca ti-e draga tara asta si stii ce anume o va sau a afectat-o deja , iti vei spune fara rezerve, parerea ! astept, dara !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2011, ora 20:24

Pachet de salvare economica : sa presupunem ca Guvernul acorda fiecarui cetatean roman cate 100.000 RON.
- Daca vom cheltui acesti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge in China.
- Daca vom cumpara benzina, vor ajunge la Arabi.
- Daca vom cumpara calculatoare, vor ajunge in China, India si Hong Kong.
- Daca vom cumpara fructe si legume,... vor ajunge in Turcia, Spania sau Italia.
- Daca vom cumpara autoturisme mici si economice, vor ajunge in Japonia, Coreea, Franta.
- Daca vom cumpara unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan, si nu vor ajuta cu NIMIC economia nationala.
Singura posibilitate de a pastra acesti bani in Romania este sa-i cheltuim pe curve, pe gustosul vin romanesc sau pe tuica, produse garantat autohtone.
Eu asa incerc sa fac, dar e greu de convins sotia ca fac asta numai din patriotism ...

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2011, ora 23:13

De la: nastasemihail, la data 2011-03-18 14:56:04
De la: Ingrid, la data 2011-03-17 20:24:11Pachet de salvare economica : sa presupunem ca Guvernul acorda fiecarui cetatean roman cate 100.000 RON.
- Daca vom cheltui acesti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge in China.
- Daca vom cumpara benzina, vor ajunge la Arabi.
- Daca vom cumpara calculatoare, vor ajunge in China, India si Hong Kong.
- Daca vom cumpara fructe si legume,... vor ajunge in Turcia, Spania sau Italia.
- Daca vom cumpara autoturisme mici si economice, vor ajunge in Japonia, Coreea, Franta.
- Daca vom cumpara unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan, si nu vor ajuta cu NIMIC economia nationala.
Singura posibilitate de a pastra acesti bani in Romania este sa-i cheltuim pe curve, pe gustosul vin romanesc sau pe tuica, produse garantat autohtone.
Eu asa incerc sa fac, dar e greu de convins sotia ca fac asta numai din patriotism ...

Pe legume si fructe autohtone.

Corect

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2011, ora 16:09

Libertate V,.....................libertate V,...........................libertate V,..........

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 14:49

De la: Tramp, la data 2011-03-21 16:09:18Libertate V,.....................libertate V,...........................libertate V,..........

ce sa faci cu ea ?

9am208219

9 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 19:22

Atunci sa inteleg sa, bei numai tuica, si nimic atceva? Si sa nu cumperi nimic electric?

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2011, ora 06:48

De la: __gladlynelf__, la data 2011-03-16 17:49:07

Romania,o tara frumoasa cu trecut istoric,bogata,dar prost administrata !Multi locuitori ai Romaniei,nu inteleg ca trebuie sa sfinteasca locul pe care-l ocupa,cu munca si efort,ca viata este o lupta si o competitie .

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
9am187740

190 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2011, ora 09:32

MAFIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2011, ora 10:10

Mocani,hoti,excroci,javre prefacute si imbecili.Femei necioplite ca si barbati,vulgari si la propriu si la figurat,gata oricand sa vorbeasca pornografic desi la fapte sunt printre cei mai trogloditi confundand dorinta cu ....priceperea,de aici si confuzia de fond a problemei de imagine cum ca am fi popor viril,cand in realitate suntem doar..."nemancati"

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 10:57

De la: gabigabi, la data 2011-03-22 14:49:40
De la: Tramp, la data 2011-03-21 16:09:18Libertate V,.....................libertate V,...........................libertate V,..........

ce sa faci cu ea ?

EU , stiu ca sa fac cu ea,strig cat ma tine gra si nu ma aude nici macar ECOUL !
Prea multa ordine ,duce la Fascism!
Prea multa democratie ,duce la Anarhie!
Dar cei care au strigat dupa ea in Decembrie '89 ce au facut cu ea?O fi intrat in REMISIE!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 11:00

De la: 9am208219, la data 2011-03-22 19:22:53Atunci sa inteleg sa, bei numai tuica, si nimic atceva? Si sa nu cumperi nimic electric?

DAAAAA=palinca de Bihor !
Palinca de prune!
Palinca de caise!
Palinca de cirese!
Marfa ECOLOGICA,facuta in mod traditional!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 02:53

De la: Tramp, la data 2011-05-12 11:00:44
De la: 9am208219, la data 2011-03-22 19:22:53Atunci sa inteleg sa, bei numai tuica, si nimic atceva? Si sa nu cumperi nimic electric?

Palinca de prune!
Palinca de caise!
Palinca de cirese!

Am baut si eu o data palinca, si era sa devin invizibil.
Intii miinile, apoi capul si alte parti nu le mai simteam. .....deci invizibil.
Nu stiu cite grade avea, ca nu i se vedeau epoletii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 06:35

De la: nastasemihail, la data 2011-05-13 02:53:05
De la: Tramp, la data 2011-05-12 11:00:44

Palinca de prune!
Palinca de caise!
Palinca de cirese!

Am baut si eu o data palinca, si era sa devin invizibil.
Intii miinile, apoi capul si alte parti nu le mai simteam. .....deci invizibil.
Nu stiu cite grade avea, ca nu i se vedeau epoletii.

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 19:01

prostie .......multa !

originala ...nu-mi plac copiile .
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2011, ora 08:04

dupa Conventia portocalie de ieri , cuvintul ar fi : PCR !

dandragos69

201 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 15 Mai 2011, ora 15:23

De la: gabigabi, la data 2011-05-15 08:04:32 dupa Conventia portocalie de ieri , cuvintul ar fi : PCR !

O deloc stranie senzație de deja vu

lazar_roxana2000

1 mesaj
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 16:17

UN POPOR LAS, PUPINCURIST

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2011, ora 17:12

De la: dandragos69, la data 2011-05-15 15:23:02
De la: gabigabi, la data 2011-05-15 08:04:32 dupa Conventia portocalie de ieri , cuvintul ar fi : PCR !

corect si se potriveste grozav acel avertisment : Cine uita risca sa reia experienta ! si romanii sunt un popor tare uituc !

dandragos69

201 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 17 Mai 2011, ora 00:53

De la: gabigabi, la data 2011-05-16 17:12:31

corect si se potriveste grozav acel avertisment : Cine uita risca sa reia experienta ! si romanii sunt un popor tare uituc !

Romanii sunt un popor mediocru. Neinstruit, incult, needucat, ignorant si neinchipiut de arogant.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2011, ora 09:16

De la: dandragos69, la data 2011-05-17 00:53:22
De la: gabigabi, la data 2011-05-16 17:12:31

Romanii sunt un popor mediocru. Neinstruit, incult, needucat, ignorant si neinchipiut de arogant.

mai curind, Degenerat !

9am187740

190 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2011, ora 14:04

GENOCID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 07:55

dupa masacrarea acelor ciini de la adapost si omorirea cailor salbatici din REZERVATIA , cuvintul care-mi vine in minte e BESTIALITATE !

va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 20:28

De la: 9am208219, la data 2010-10-14 16:31:52Mmmmm....da

Pai care sa fie ,MINCIUNA PDL OPERA LUI BASESCU ,SARACIREA POPULATIEI,DISTRUGEREA ROMANIEI !

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
9am187740

190 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2011, ora 14:46

BLONDA, CHIORUL SI PITICUL=GENOCID.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 11:21

Libertate,libertate...................

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2011, ora 00:16

De la: 9am208219, la data 2010-10-14 16:31:52Mmmmm....da

ROMANIA UN LOC BINECUVINTAT,PRADAT DE HOTI !

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care este primul cuvant ce iti vine in minte despre Romania?
Mergi la: