back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa pregatim viitorul romaniei si al planetei impreuna!

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 23:25

Cu cine sa pregatim viitorul romaniei ? Inca ne mai trebuie ,oare,timp ,ca sa ne dam seama ca romanii sunt crestini dar cand e vorba de alegeri ,aleg comunisti...deci criminali si hoti....basescu...geoana...vadim....iliescu....voiculescu....constantinescu....

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 05:20

De la: _xyz, la data 2010-10-03 23:16:34
De la: nastasemihail, la data 2010-09-27 01:09:15
De la: dianne33, la data 2010-09-25 11:30:57Cam mare "responsabilitate" ti-ai asumat cu acest topic...sincera sa fiu am vazut si auzit atatea incat, daca vrei parerea mea, singurul lucru prin care am putea "pregati" viitorul tarii noastre, al lumii, al nostru, e prin noi insine! Daca intr-adevar dorim din tot sufletul ca sa fie bine de acum incolo, cred ca ar trebui sa incepem dinauntrul nostru! Si am avea mult de lucru, pentru ca sunt multe "camarute" pe care sa le "curatim" de tot veninul ce ne inconjoara...Si am avea mult pozitivism de pus in loc, in ciuda prezentului, in ciuda tuturor cate exista (conspiratiile), si acest lucru ar trebui sa il facem cu toata seriozitatea si implicarea noastra! E ceva ce tine de "sine", si ceva ce e cu siguranta, mai puternic decat orice exista pe lume...E un "secret" de care inca AVEM parte....si care ar trebui sa ne infrumuseteze viata, tara, tot ce ne inconjoara...Si inca ceva....multa iubire...in toate sa punem :)
O ce frumusica esti...pardon , postarea ta e de bun simt.

Mihai...

Uirte ce a facut. Cum sint si eu sincer si nebadaran, gata si-a scos pozele. Trebuie sa ma indrept.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 05:21

Mi s-a rupt chiuveta.....mici farimele.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sa pregatim viitorul ROMANIEI si al PLANETEI impreuna!
Mergi la: