back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Prostitutia ar trebui legalizata!

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 13:34

De la: sailorjupiter, la data 2010-09-27 13:30:50
De la: DanubianKnight, la data 2010-09-26 22:45:38
De la: vlad_639, la data 2010-09-21 10:18:37
De la: djmyk, la data 2010-09-08 05:33:18 Din lipsa altor activitati banoase si la intrepicioarele oricui asta ar fi ultima optiune de bonificare si de strangere a unor taxe pentru bugetul care nu exista decat tot pt guvern si acoliti dar....cine poate oase roade asa ca femei avem destule si bani se vor face cu siguranta.De ca sa vanda la taraba pt 700Ron la varsta de 24 de ani care abia a terminat facultatea cand poate lua 50 pe ora?calculeaza impozitul!!!

Stimate domn

Propunerea si dezbaterea legalizarii prostitutiei s-au facut de 20 de ani incoace ,nu in mod special acum cand ,cautand prin buzunarele bugetului,se pescuieste aer.Nu stiu daca si acest lucru trebuie politizat si nici sa le plangem pe cele ce practica aceasta indeletnicire veche de cand lumea.Sigur ca in perioade de saracie mai avansata ,de criza economica ,dar si morala,acest feniomen al prostitutiei poate capata o mare amploare.
Eu sunt ptr legalizare din urmatoarele ratiuni:
-vrei ,nu vrei ,prostitutia este un fenomen apropiat de interlopi ba chiar de acolo ,din lumea lor ,iar legalizarea da posibilitatea unui mai bun control al activitatilor interlope;
-se poate asigura un control medical si asistenta medicala mai eficienta ,inclusiv de a limita transmiterea bolilor venerice in populatie;
-se evita atatea violuri si crime odioase care se petrec din cauza lipsei acestei supape a tensiunii sexuale ,in special in randul tinerilor.
-se da un statut,sa zicem,mai uman prostituatei care incepe sa aiba si ea drepturi,sa solicite protejarea sa in fata legii fata de un "nene"abuziv care-i rezerva o viata de sclav sexual;
-prostituatele pot si trebuie sa contribuie la buget si sa-si asigure ani de munca si pensie pentru perioada in care ele practica aceast meserie ;
-chiar daca nu vrem sa legalizam prostitutia ,ea va exista ,nu poate fi eradicata si consecintele sunt cel putin cele aratate mai sus(o colcaiala in lumea interlopa,boli venerice necontrolate,crime ,violuri ,sclavia unor prostituate fara nici un drept si fara aparare) .

Parerea mea fata de cele de mai sus:
1. Legat de impozite: este un adevar cinic, aplicabil si vrajitoriei, un alt domeniu banos, dar neimpozitat.
2. Legat de controlul prostitutiei de catre grupurile mafiote: corect, legalizarea ar diminua influenta acestora.
3. Asistenta medicala mai eficienta - corect.
4. Violurile si crimele odioase, nu, e doar un mit. De cele mai multe ori, acestea nu sunt rezultatul frustrarii sexuale, ci al dereglarilor de tip psihopat, care nu ar fi influentate de legalizarea prostitutiei. Violurile si crimele sexuale au mai mult de a face cu placerea dominarii brutale, a jocului de-a dumnezeul cu putere de viata si de moarte asupra victimei, decat cu dorinta sexuala propriu-zisa. Pe un astfel de individ, sexualitatea normala nu-l satisface pe deplin. Unul din violatorii cu care am avut de-a face in cariera mea, violator in serie, era chiar insurat, iar sotia lui, culmea, nu avea nicio greata fata de faptul ca, din cand in cand, barbatul ei viola adolescente.
5. Corect, drepturile prostituatei sunt o problema. Aici se adaugasi chestiunea si mai grava a traficului de persoane cu motivatie sexuala, in care fete si femei sunt vandute intre proxeneti si obligate sa se prostitueze, de multe ori impotriva vointei lor, traind o adevarata sclavie. Acum, depistarea si sanctionarea acestor cazuri este mult mai dificila si pentru ca autoritatile sunt obligate prin lege sa se ocupe la modul penal de orice forma de prostitutie; legalizarea ar reduce sfera de interes la chestiunile intr-adevar grave, cum sunt traficul de persoane si prostitutia minorilor.
6. Corect cu problema asigurarilor.
7. Intr-adevar, prostitutia nu poate fi eradicata atata timp cat se vor gasi clienti, iar clienti se vor gasi mereu, cu orice riscuri, dar daca se va legaliza prostitutia liber consimtita a majorilor, se va putea actiona mul mai eficient contra prostitutiei fortate si a prostitutiei minorilor, inclusiv prin sanctionarea clientilor unor astfel de forme aberante de prostitutie.

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Domnule Danubian Knight, nu credeti ca si daca prostitutia va fi legalizata, fenomenul prostituatelor de pe strada nu va disparea? Eu sunt ferm convinsa ca vor exista in continuare proxeneti care sa-si vnda *marfa* pe strazi din dorinta de nu mai plati impozite statului. Se vor intelege in continuare cu politia ca si pana acum.
Ganditi-va. La un bordel vor trebui ca pe langa impozit sa le plateasca femeilor alea si darile la stat. In plus sa le asigure conditii cat de cat decente pentru exercitarea meseriei (alti bani!). Si ce se va intampla daca o prostituata va fi descoperita cu o boala cu transmitere sexuala (chiar SIDA). Va trebui sa o interneze in spital, timp in care femeia respectiva nu-i va mai aduce profit. Credeti ca va accepta vreun proxenet toate astea? Sau va prefera in continuare sa le vanda la negru si sa scape astfel de toate aceste cheltuieli?
Parerea mea este ca legalizarea prostitutiei nu va duce decat la incurajarea fenomenului si va aduce la bugetul statului mai putini bani decat se estimeaza pentru ca doar un numar mic de proxeneti va deschide bordeluri.
Iar din punct de vedere moral, doar cand va fi construit cate un bordel in fiecare oras (cum propune Prigoana) poate vom realiza ca pentru o societate banii nu sunt totul.

Totu este sa fie legalizat si de buna calitate ,plecand de la sloganul 90-60-90!

Raporteaza abuz de limbaj
Nr4

134 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 15:41

ca pentru evitarea platilor suplimentare se vor gasi intotdeauna proxeneti si prostituate care sa lucreze la negru e adevarat.Depinde doar de clienti daca vor dori "una" ieftina si periculoasa fata de "una" mai scumpa dar mai sigura. E daca vreti ca si contrabanda de tigari..sunt si cei care dau suta de mii pe pachet si unii care dau 60-70 de mii.. depinde ce calitate accepti.. eu unul am cumparat o singura data tigari de contrabanda.. in loc sa castig 40 de mii am pierdut de fapt 60.. caci aveau o calitate zero si am fost nevoit sa arunc pachetul dupa prima tigara, si aia neterminata..

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 17:16

da o alta sursa de taxare

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 02:22

Si ce te faci daca te indragostesti de o prostituata ...?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 16:59

De la: _KARPOV, la data 2010-09-28 02:22:29

o ihchiriezi dupa program

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 19:47

De la: Tramp, la data 2010-09-28 16:59:31

...sa faca mancare sa spele rufele si sa calce.....

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 00:08

De la: _KARPOV, la data 2010-09-28 19:47:39

..adica o iei de nevasta....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 00:16

De la: Ebony, la data 2010-09-29 00:08:23
De la: _KARPOV, la data 2010-09-28 19:47:39

..adica o iei de nevasta....

....geloasa mai esti.....

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 00:24

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 11:16

De la: Ebony, la data 2010-09-29 00:24:17

Karpov isi intocmeste lista;una inainte.......................una dupa............una..........

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 11:28

De la: Ebony, la data 2010-09-29 00:24:17

nu esti de acord cu legalizarea!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 16:16

In anuntul telefonic s-a legalizat de mult timp....procuratura nu se seisizeaza din oficiu....stim noi de ce.....

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 16:24

De la: _KARPOV, la data 2010-10-08 16:16:15

In anuntul telefonic s-a legalizat de mult timp....procuratura nu se seisizeaza din oficiu....stim noi de ce.....

Poate mai trec si ei pe acolo sa se mai destinda ??????????

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 16:47

De la: obliografic, la data 2010-10-08 16:24:14

Da,cred ca trec si isi dau seama ca e vorba de compatibilitate....meseria lor nu le permite sa se ia de ele .....legea ...."tacerii" ....le protejeaza...Ce sa-i faci...omerta are si ea un rol.....

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 02:31

De la: _KARPOV, la data 2010-10-08 16:47:09
De la: obliografic, la data 2010-10-08 16:24:14

Da,cred ca trec si isi dau seama ca e vorba de compatibilitate....meseria lor nu le permite sa se ia de ele .....legea ...."tacerii" ....le protejeaza...Ce sa-i faci...omerta are si ea un rol.....

...numai pe topicurile despre sex,.. te gasesc....

DanubianKnight

746 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 23:17

De la: _ioana_dark_, la data 2010-09-27 13:30:50
Domnule Danubian Knight, nu credeti ca si daca prostitutia va fi legalizata, fenomenul prostituatelor de pe strada nu va disparea? Eu sunt ferm convinsa ca vor exista in continuare proxeneti care sa-si vnda *marfa* pe strazi din dorinta de nu mai plati impozite statului. Se vor intelege in continuare cu politia ca si pana acum.
Ganditi-va. La un bordel vor trebui ca pe langa impozit sa le plateasca femeilor alea si darile la stat. In plus sa le asigure conditii cat de cat decente pentru exercitarea meseriei (alti bani!). Si ce se va intampla daca o prostituata va fi descoperita cu o boala cu transmitere sexuala (chiar SIDA). Va trebui sa o interneze in spital, timp in care femeia respectiva nu-i va mai aduce profit. Credeti ca va accepta vreun proxenet toate astea? Sau va prefera in continuare sa le vanda la negru si sa scape astfel de toate aceste cheltuieli?
Parerea mea este ca legalizarea prostitutiei nu va duce decat la incurajarea fenomenului si va aduce la bugetul statului mai putini bani decat se estimeaza pentru ca doar un numar mic de proxeneti va deschide bordeluri.
Iar din punct de vedere moral, doar cand va fi construit cate un bordel in fiecare oras (cum propune Prigoana) poate vom realiza ca pentru o societate banii nu sunt totul.

Cu siguranta ca va exista si prostitutie ilegala, dar restrangand zona ilegalitatii, fenomenul in sine va fi mai usor de combatut. In plus, lucru foarte important, s-ar putea introduce sanctiuni si pentru clienti, ceea ce in momentul de fata nu se intampla, desi nu exista prostitutie in absenta clientilor (ca si adulterul, care se comite intotdeauna in doi). Ce vreau sa spun este urmatorul lucru: te duci la curve evazioniste, fara permis, si are loc o razie, te alegi si tu cu o amenda usturatoare; te duci la prostituate minore sau la victime ale traficului de persoane, fortate sa se prostitueze impotriva vointei lor, ti se face dosar penal.

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 23:30

De la: DanubianKnight, la data 2010-10-09 23:17:35
De la: _ioana_dark_, la data 2010-09-27 13:30:50

Cu siguranta ca va exista si prostitutie ilegala, dar restrangand zona ilegalitatii, fenomenul in sine va fi mai usor de combatut. In plus, lucru foarte important, s-ar putea introduce sanctiuni si pentru clienti, ceea ce in momentul de fata nu se intampla, desi nu exista prostitutie in absenta clientilor (ca si adulterul, care se comite intotdeauna in doi). Ce vreau sa spun este urmatorul lucru: te duci la curve evazioniste, fara permis, si are loc o razie, te alegi si tu cu o amenda usturatoare; te duci la prostituate minore sau la victime ale traficului de persoane, fortate sa se prostitueze impotriva vointei lor, ti se face dosar penal.

Bei ...daca te mai prind cu repetitiile tale sa stii ca bag si eu permanent Psalmul 50....

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 23:41

Bine înțeles, ar fi un lucu cred , cel mai lucidã gândire pe care cineva ar da pentru Români, Nu yu familii distruse, nu tu persecutare familiarã, bãrbatul se duce și vine acasã liniștit....

sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
Megieee

279 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2010, ora 22:02

O doamne cine s-ar putea indragosti de o prostituata? Un prostituat , desigur !!!

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2010, ora 22:06

De la: Megieee, la data 2010-10-10 22:02:26O doamne cine s-ar putea indragosti de o prostituata? Un prostituat , desigur !!!

Te inseli!
Dragostea poate transforma o persoana, pe viata

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 12:09

Pana si Elena Udrea este de acord sa intre in legalitate...................sa nuy mai munceasca la negru!

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 14:57

O doamne cine s-ar putea indragosti de o prostituata? Un prostituat , desigur !!

Dar cine vorbește aici de dragoste....este vorba numai de o necesitate....și șoarecele ãla mic se plictisește de o singurã gaurã și își mai face una...

sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 15:00

De la: profesor2010, la data 2010-10-11 14:57:37O doamne cine s-ar putea indragosti de o prostituata? Un prostituat , desigur !!

Dar cine vorbește aici de dragoste....este vorba numai de o necesitate....și șoarecele ãla mic se plictisește de o singurã gaurã și își mai face una...

merge la o gaura gata facuta...............de vina o fi boaba de strugure

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 15:15

De la: Tramp, la data 2010-10-11 15:00:19
De la: profesor2010, la data 2010-10-11 14:57:37O doamne cine s-ar putea indragosti de o prostituata? Un prostituat , desigur !!

Ei au inventat golful....(nu e vorba de cel Piersic)

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 09:29

De la: _KARPOV, la data 2010-10-11 15:15:22
De la: Tramp, la data 2010-10-11 15:00:19

Ei au inventat golful....(nu e vorba de cel Piersic)

golful cu..............plajele, cu nisipul de ..........aur

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 10:25

Punct ochit, punct lovit, doar cã te costã.....

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 10:52

Prostitutia exista si va exista, ori o legiferam, ori nu. Trebuie sa recunoastem, insa ca e o activitate, o practica imorala din punct de vedere social si un pacat , din punct de vedere religios. Daca o legalizam , ea va putea fi oarecum sub control (nu total) Sa nu ne amagim, sunt destule ,,doamne onorabile'' ce o practica pe cont propriu si nu le stie nimeni. In acelasio timp, legalizand-o ar insemna implicit ca o acceptam, si deci , suntem partasi la imoralitate si pacat!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 11:05

De la: M_Elody, la data 2010-10-12 10:52:22Prostitutia exista si va exista, ori o legiferam, ori nu. Trebuie sa recunoastem, insa ca e o activitate, o practica imorala din punct de vedere social si un pacat , din punct de vedere religios. Daca o legalizam , ea va putea fi oarecum sub control (nu total) Sa nu ne amagim, sunt destule ,,doamne onorabile'' ce o practica pe cont propriu si nu le stie nimeni. In acelasio timp, legalizand-o ar insemna implicit ca o acceptam, si deci , suntem partasi la imoralitate si pacat!

O acceptam ,dar nu o legalizam!..................unde-i morala???

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 12:27

De la: Tramp, la data 2010-10-12 11:05:58: O acceptam ,dar nu o legalizam!..................unde-i morala???
Morala e intr-o lume ideala in care inca nu am ajuns!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 13:49

Prostituatele desfasoara o activitate la fel de veche ca cea a preotilor ...Daca preotii ,desi nu ofera nimic concret ,au anumite drepturi...nu vad de ce ele,care ofera cat de cat o placere partenerilor....sa nu fie legalizate....Si ele si preotii mimeaza ...unul credinta iar cealalta placerea....Cred ca barbatii prefera prostituatele mai mult decat pe preoti ....si se duc mult mai des la ele decat la biserica.......

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Prostitutia ar trebui legalizata!
Mergi la: