back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Prostitutia ar trebui legalizata!

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 08:35

De la: ana__totir, la data 2010-09-20 03:38:13Prostitutia nu mai trebuie sa fie legalizata oficial , exista dintotdeauna ?!!

Si neoficial?

Raporteaza abuz de limbaj
vlad_639

489 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 10:18

De la: djmyk, la data 2010-09-08 05:33:18 Din lipsa altor activitati banoase si la intrepicioarele oricui asta ar fi ultima optiune de bonificare si de strangere a unor taxe pentru bugetul care nu exista decat tot pt guvern si acoliti dar....cine poate oase roade asa ca femei avem destule si bani se vor face cu siguranta.De ca sa vanda la taraba pt 700Ron la varsta de 24 de ani care abia a terminat facultatea cand poate lua 50 pe ora?calculeaza impozitul!!!

Stimate domn

Propunerea si dezbaterea legalizarii prostitutiei s-au facut de 20 de ani incoace ,nu in mod special acum cand ,cautand prin buzunarele bugetului,se pescuieste aer.Nu stiu daca si acest lucru trebuie politizat si nici sa le plangem pe cele ce practica aceasta indeletnicire veche de cand lumea.Sigur ca in perioade de saracie mai avansata ,de criza economica ,dar si morala,acest feniomen al prostitutiei poate capata o mare amploare.
Eu sunt ptr legalizare din urmatoarele ratiuni:
-vrei ,nu vrei ,prostitutia este un fenomen apropiat de interlopi ba chiar de acolo ,din lumea lor ,iar legalizarea da posibilitatea unui mai bun control al activitatilor interlope;
-se poate asigura un control medical si asistenta medicala mai eficienta ,inclusiv de a limita transmiterea bolilor venerice in populatie;
-se evita atatea violuri si crime odioase care se petrec din cauza lipsei acestei supape a tensiunii sexuale ,in special in randul tinerilor.
-se da un statut,sa zicem,mai uman prostituatei care incepe sa aiba si ea drepturi,sa solicite protejarea sa in fata legii fata de un "nene"abuziv care-i rezerva o viata de sclav sexual;
-prostituatele pot si trebuie sa contribuie la buget si sa-si asigure ani de munca si pensie pentru perioada in care ele practica aceast meserie ;
-chiar daca nu vrem sa legalizam prostitutia ,ea va exista ,nu poate fi eradicata si consecintele sunt cel putin cele aratate mai sus(o colcaiala in lumea interlopa,boli venerice necontrolate,crime ,violuri ,sclavia unor prostituate fara nici un drept si fara aparare) .

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 21:12

De la: Tramp, la data 2010-09-20 08:35:30
De la: ana__totir, la data 2010-09-20 03:38:13Prostitutia nu mai trebuie sa fie legalizata oficial , exista dintotdeauna ?!!

Si neoficial?

Ar fi pacat sa dispara aceasta meserie veche ! Alaturi de cea a preotului (care dupa parerea mea , e cea mai veche) , putem spune ca sta la baza civilizatiei noastre ! Spiritul si corpul au nevoie de sustinere ...preotul si prostituata rezolva aceste probleme "existentiale "

originala ...nu-mi plac copiile .
romimoga

2 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 01:30

prostitutia.... da
intr-un autobuz care circula pe ulitele unui sat ( din romania) un tanar se adreseaza unei babe.
- da multe curbe mai sunt in satul vostru!
baba ii raspunde:
- da cate or plecat la oras sa vezi. ...

ioana510

2 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 14:22

EU CRED CA DA
MAI BINE PENTRU TOTI

Megieee

279 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 15:36

Eu am spus asta demult !!!!!!!

Megieee

279 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 15:37

Si Dorulet s-a enervat !!!!!!!!!!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 20:35

In atentia "vagabonzilor" de romani :

Senatorul PDL Iulian Urban arunca spre dezbatere o propunere controversata: reincriminarea infractiunii de vagabondaj, la fel ca in timpurile comuniste, fapta care, in prezent, nu este sanctionata de legile romane.

"In vreme ce noul Cod Penal prevede inca forme de sanctionare a infractiunii de cersetorie, in anul 2005-2006 s-a decis dezincriminarea infractiunii de vagabondaj, motivat de faptul ca realitatile economico-sociale nu ar mai fi compatibile cu aceasta infractiune. Personal, consider ca atunci s-a gresit profund."

Aceasta este parerea senatorului Iulian Urban, care nu intentioneaza sa stea cu mainile in san, ci vrea sa-si vada initiativa sub forma de lege.

El sustine ca infractiunea de vagabondaj nu trebuia dezincriminata, ci adaptata noilor realitati economice, mai ales ca nu poti sanctiona sau trimite dupa gratii o persoana care nu are casa sau loc de munca, din cauza greutatilor din tara. Insa pe de alta parte, mai spune Iulian Urban, nu pot fi lasate nesanctionate acele persoane care aleg sa duca o viata parazitara si care refuza sa munceasca, desi sunt in putere.

In acest context, senatorul PDL a lansat in dezbatere publica o initiativa legislativa care vizeaza reincriminarea infractiunii de vagabondaj.

Spre deosebire de vechea forma a acestei infractiuni, Urban intelege sa adauge o completare la articolul 327 din Codul Penal, si anume faptul ca vagabondajul va fi pedepsit daca persoana respectiva refuza in mod repetat ocuparea unui loc de munca. Pedeapsa propusa este inchisoare de la o luna la trei ani.

"Art. 327. - Fapta persoanei care nu are locuință statornică și nici mijloace de trai și care, deși are capacitate de a munci, nu exercită în mod obișnuit o ocupație sau profesie, ori nu prestează nici o altă muncă pentru întreținerea sa, refuzand in mod repetat si fara motiv ocuparea unui loc de munca, se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 ani"

Aceasta initiativa legislativa va sta in dezbatere publica vreme de doua saptamani, timp in care Iulian Urban asteapta reactiile publice.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 23:28

De la: ioana510, la data 2010-09-22 14:22:23
EU CRED CA DA
MAI BINE PENTRU TOTI

......dar nu si pentru toate....

9am242439

11 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 02:02

De la: djmyk, la data 2010-09-08 05:33:18 Din lipsa altor activitati banoase si la intrepicioarele oricui asta ar fi ultima optiune de bonificare si de strangere a unor taxe pentru bugetul care nu exista decat tot pt guvern si acoliti dar....cine poate oase roade asa ca femei avem destule si bani se vor face cu siguranta.ADOR SA STAU CAPRAA! SUNT O BRUNETA MAI SPECIALA,CARE DEPUNE PLACERE LA ORAL DEEPTHROAT NEPR.CU FIN.NORMAL IN DIFERITE POZITII,ANILINGUS,CUNILINGUS,69,MASAJ EROTIC,DOMINARE,JUCARII,ETC!NON-STOP!PRET DE CRIZAAAA SURPRIZAAA 23 Sep 01:11
0733.220.326/ 0733.220.326/ 0733.220.326
De ca sa vanda la taraba pt 700Ron la varsta de 24 de ani care abia a terminat facultatea cand poate lua 50 pe ora?calculeaza impozitul!!!

9am242439

11 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 02:05

ADOR SA STAU CAPRAA! SUNT O BRUNETA MAI SPECIALA,CARE DEPUNE PLACERE LA ORAL DEEPTHROAT NEPR.CU FIN.NORMAL IN DIFERITE POZITII,ANILINGUS,CUNILINGUS,69,MASAJ EROTIC,DOMINARE,JUCARII,ETC!NON-STOP!PRET DE CRIZAAAA SURPRIZAAA 23 Sep 01:11

Si neoficial?

Este succesul political PDL ului

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 05:49

De la: 9am242439, la data 2010-09-23 02:05:14
ADOR SA STAU CAPRAA! SUNT O BRUNETA MAI SPECIALA,CARE DEPUNE PLACERE LA ORAL DEEPTHROAT NEPR.CU FIN.NORMAL IN DIFERITE POZITII,ANILINGUS,CUNILINGUS,69,MASAJ EROTIC,DOMINARE,JUCARII,ETC!NON-STOP!PRET DE CRIZAAAA SURPRIZAAA 23 Sep 01:11

Si neoficial?

Daca tanjesti dupa statutul de capra ,sa stii ca ai reusit ! Te declar capra forumului !

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 12:17

Daca dl Urban are o astfel de initiativa ,pot spune ca este bine venita.Saracia,dezradacinarea de la sate si lipsa autoritatilor care tineau fenomenul ,cat de cat, in mana(popa,dascalul si jandarmul) somajul (si nu numai ) de la orase au umplut strazile oraselor cu o populatie tip pegra.
Sunt parca vremuri din perioada Dickens.In Anglia solutia era clara:puscaria,munca fortata si /sau deportarile (in Australia ,in special).
Este important de stiut ce massuri se vor lua ptr a stopa acest fenomen,nu numai cele punitive.
Oricum,este un fenomen care trebuie tinut in frau din ratiuni umaniste,dar si de siguranta.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 14:15

De la: _KARPOV, la data 2010-09-23 05:49:22
De la: 9am242439, la data 2010-09-23 02:05:14

Si neoficial?

Daca tanjesti dupa statutul de capra ,sa stii ca ai reusit ! Te declar capra forumului !
Karpov!......Pana la urma capra ce-i?;animal ,pozitie sau unealta ?

geo_man91

12 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 15:13

Nu stiu de ce foarte multi Romani se fac ca nu stiu ca pe toatedrumurile si nu numai in ziar daca te uiti sunt o groaza de anunturi si pe internet de fete care te inbie sa le vizitezi , asa ca daca am avea case de toleranta cat de cat ar fi o posibilitate ca acele fete sa fie controlate de catre medici si ca bolile sar raspandi un pic mai greu nu spun ca sar diminua prea mult , in plus de asta ar ajunge si ceva bani la fisc .

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 14:05

numai prostituatele trebuesc legalizate!

buze

21 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 15:22

E aproape legalizata pentru ca avem destule curve unde trebuie.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2010, ora 15:35

De la: buze, la data 2010-09-24 15:22:08E aproape legalizata pentru ca avem destule curve unde trebuie.

DIN 80 IN 172 SI-N 322

vladimir_stoica

33 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 08:27

Subscriu. Face bine Prigoana!

Nihil sine Deo! = Nimic fara Dumnezeu (Iisus Hristos)! Marin Preda: "Daca Dragoste nu e, nimic nu e!" Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan: "Dumnezeu este Iubire si Lumina." Sfantul Apostol si Epistolist Pavel: "Si acum au ramas acestea trei: Credinta, Nadejdea si Dragostea. Dar cea mai mare este Dragostea (Dragostea fata de Dumnezeu-Tatal, Fiul si Duhul Sfant, fata de toti oamenii buni si fata de orice fiinta benefica omului)!" Iisus Hristos: „Eu sunt Calea catre Tatal, Adevarul absolut si Viata vesnica. Iubiti-va unii pe altii asa cum v-am iubit Eu (iar Iisus Hristos si-a dat si viata pentru salvarea sufletelor oamenilor care cred in El), ca sa vada lumea ca sunteti ai Mei!” Petre Tutea: "Intelectul e dat omului, dupa parerea mea, nu ca sa cunoasca Adevarul, ci ca sa primeasca Adevarul." Meine Ehre heibt Treue! = Onoarea mea se numeste Credinta (crestina)! Arbeit macht Frei! = Munca te face Liber! (pentru ca obtii bani cu care iti poti satisface necesitatile, caci nu te poti numi cu adevarat Liber cand faci foamea!) Blazonul Templierilor: Simbolul Libertatii totale, sentimentul Puterii si al Dreptatii. Kraft durch Freude! = Forta prin Bucurie (Kraftsport = Sport al fortei sau Culturism sau Body-building = Constructia corpului sau Culture Physique = Cultura fizica = Fitness, Power-lifting = Putere de ridicare sau Triatlonul fortei sau Probe de forta, Strongman = Om puternic (o proba este "mersul fermierului", cu cate o hantela (haltera fixa) in fiecare mana, alta este "ridicarea pietrelor lui Atlas", niste sfere de beton din ce in ce mai grele, care se pun pe niste cutii de lemn, alta este trasul capului tractor (cabina de tir) cu funii legate de umeri), Weight-lifting = Ridicare de greutati sau Haltere, Skandenberg = Brat de fier)! Ubung macht den Meister! = Exercitiul il face pe Maestru (a spus si multiplul campion mondial de culturism profesionist Arnold Schwarzenegger, de religie crestin romano-catolic si nationalitate austriac)! Sieg heil! = Victorie deplina (crestinismului)! Heil unser Fuhrer! = Deplinatate Domnului (Conducatorului) nostru (Iisus Hristos)!
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 11:05

Aceasta intrebare se adreseaza acelora interesati si cel mai bine poate raspunde persoana cu nr.9am072842.........care cunoaste aceasta tema Bafta sa se rezolve in favoarea celor interesati .

GINA
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 15:22

De la: _KARPOV, la data 2010-09-08 14:41:02
De la: Ebony, la data 2010-09-08 13:34:15

Noroc ca mai sunt si eu pe aici....posteaza doar fetele ....barbatii sunt cam timizi.....

...timizi....,lup in blana de mielusel.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 15:50

De la: Ebony, la data 2010-09-25 15:22:32

Noroc ca mai sunt si eu pe aici....posteaza doar fetele ....barbatii sunt cam timizi.....

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 20:57

Ce rea poti fi cu noi

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 22:45

De la: vlad_639, la data 2010-09-21 10:18:37
De la: djmyk, la data 2010-09-08 05:33:18 Din lipsa altor activitati banoase si la intrepicioarele oricui asta ar fi ultima optiune de bonificare si de strangere a unor taxe pentru bugetul care nu exista decat tot pt guvern si acoliti dar....cine poate oase roade asa ca femei avem destule si bani se vor face cu siguranta.De ca sa vanda la taraba pt 700Ron la varsta de 24 de ani care abia a terminat facultatea cand poate lua 50 pe ora?calculeaza impozitul!!!

Stimate domn

Propunerea si dezbaterea legalizarii prostitutiei s-au facut de 20 de ani incoace ,nu in mod special acum cand ,cautand prin buzunarele bugetului,se pescuieste aer.Nu stiu daca si acest lucru trebuie politizat si nici sa le plangem pe cele ce practica aceasta indeletnicire veche de cand lumea.Sigur ca in perioade de saracie mai avansata ,de criza economica ,dar si morala,acest feniomen al prostitutiei poate capata o mare amploare.
-vrei ,nu vrei ,prostitutia este un fenomen apropiat de interlopi ba chiar de acolo ,din lumea lor ,iar legalizarea da posibilitatea unui mai bun control al activitatilor interlope;
-se poate asigura un control medical si asistenta medicala mai eficienta ,inclusiv de a limita transmiterea bolilor venerice in populatie;
-se evita atatea violuri si crime odioase care se petrec din cauza lipsei acestei supape a tensiunii sexuale ,in special in randul tinerilor.
-se da un statut,sa zicem,mai uman prostituatei care incepe sa aiba si ea drepturi,sa solicite protejarea sa in fata legii fata de un "nene"abuziv care-i rezerva o viata de sclav sexual;
-prostituatele pot si trebuie sa contribuie la buget si sa-si asigure ani de munca si pensie pentru perioada in care ele practica aceast meserie ;
-chiar daca nu vrem sa legalizam prostitutia ,ea va exista ,nu poate fi eradicata si consecintele sunt cel putin cele aratate mai sus(o colcaiala in lumea interlopa,boli venerice necontrolate,crime ,violuri ,sclavia unor prostituate fara nici un drept si fara aparare) .

Parerea mea fata de cele de mai sus:
1. Legat de impozite: este un adevar cinic, aplicabil si vrajitoriei, un alt domeniu banos, dar neimpozitat.
2. Legat de controlul prostitutiei de catre grupurile mafiote: corect, legalizarea ar diminua influenta acestora.
3. Asistenta medicala mai eficienta - corect.
4. Violurile si crimele odioase, nu, e doar un mit. De cele mai multe ori, acestea nu sunt rezultatul frustrarii sexuale, ci al dereglarilor de tip psihopat, care nu ar fi influentate de legalizarea prostitutiei. Violurile si crimele sexuale au mai mult de a face cu placerea dominarii brutale, a jocului de-a dumnezeul cu putere de viata si de moarte asupra victimei, decat cu dorinta sexuala propriu-zisa. Pe un astfel de individ, sexualitatea normala nu-l satisface pe deplin. Unul din violatorii cu care am avut de-a face in cariera mea, violator in serie, era chiar insurat, iar sotia lui, culmea, nu avea nicio greata fata de faptul ca, din cand in cand, barbatul ei viola adolescente.
5. Corect, drepturile prostituatei sunt o problema. Aici se adaugasi chestiunea si mai grava a traficului de persoane cu motivatie sexuala, in care fete si femei sunt vandute intre proxeneti si obligate sa se prostitueze, de multe ori impotriva vointei lor, traind o adevarata sclavie. Acum, depistarea si sanctionarea acestor cazuri este mult mai dificila si pentru ca autoritatile sunt obligate prin lege sa se ocupe la modul penal de orice forma de prostitutie; legalizarea ar reduce sfera de interes la chestiunile intr-adevar grave, cum sunt traficul de persoane si prostitutia minorilor.
6. Corect cu problema asigurarilor.
7. Intr-adevar, prostitutia nu poate fi eradicata atata timp cat se vor gasi clienti, iar clienti se vor gasi mereu, cu orice riscuri, dar daca se va legaliza prostitutia liber consimtita a majorilor, se va putea actiona mul mai eficient contra prostitutiei fortate si a prostitutiei minorilor, inclusiv prin sanctionarea clientilor unor astfel de forme aberante de prostitutie.

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 23:33

Ma mira faptul ca cereti legalizarea prostitutiei care deja functioneaza din plin.Zilnic vin si pleaca in si din Romania,persoane din toata Europa,interesate de femeile pe care le gasesc la ANUNTUL TELEFONIC,rubrica "ea cauta partener"unde se presteaza servicii sexuale la cel mai mic pret,oral,normal si anal,in locatii proprietati ale guvernantilor.

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Fosta membra 9am.ro

354 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 23:47

da ce sa zic altii nu au ce manca dar o sa aiba ce ....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 01:23

Cele mai vechi meserii sunt practicate de preoti si prostituate ! Preotii cred in dumnezeu...iar prostituatele in duhul sfant....spera sa ramana gravide chiar daca folosesc prezervativele....

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 11:31

De la: obliografic, la data 2010-09-25 20:57:14

Ce rea poti fi cu noi

stie ea ce stie ..................are o blana de Lup acasa!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 13:08

Prostiututia va fi legalizata ...............s-a saturat base de Leantza!

_ioana_dark_

167 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 13:30

De la: DanubianKnight, la data 2010-09-26 22:45:38
De la: vlad_639, la data 2010-09-21 10:18:37

Stimate domn

Parerea mea fata de cele de mai sus:
1. Legat de impozite: este un adevar cinic, aplicabil si vrajitoriei, un alt domeniu banos, dar neimpozitat.
2. Legat de controlul prostitutiei de catre grupurile mafiote: corect, legalizarea ar diminua influenta acestora.
3. Asistenta medicala mai eficienta - corect.
4. Violurile si crimele odioase, nu, e doar un mit. De cele mai multe ori, acestea nu sunt rezultatul frustrarii sexuale, ci al dereglarilor de tip psihopat, care nu ar fi influentate de legalizarea prostitutiei. Violurile si crimele sexuale au mai mult de a face cu placerea dominarii brutale, a jocului de-a dumnezeul cu putere de viata si de moarte asupra victimei, decat cu dorinta sexuala propriu-zisa. Pe un astfel de individ, sexualitatea normala nu-l satisface pe deplin. Unul din violatorii cu care am avut de-a face in cariera mea, violator in serie, era chiar insurat, iar sotia lui, culmea, nu avea nicio greata fata de faptul ca, din cand in cand, barbatul ei viola adolescente.
5. Corect, drepturile prostituatei sunt o problema. Aici se adaugasi chestiunea si mai grava a traficului de persoane cu motivatie sexuala, in care fete si femei sunt vandute intre proxeneti si obligate sa se prostitueze, de multe ori impotriva vointei lor, traind o adevarata sclavie. Acum, depistarea si sanctionarea acestor cazuri este mult mai dificila si pentru ca autoritatile sunt obligate prin lege sa se ocupe la modul penal de orice forma de prostitutie; legalizarea ar reduce sfera de interes la chestiunile intr-adevar grave, cum sunt traficul de persoane si prostitutia minorilor.
6. Corect cu problema asigurarilor.
7. Intr-adevar, prostitutia nu poate fi eradicata atata timp cat se vor gasi clienti, iar clienti se vor gasi mereu, cu orice riscuri, dar daca se va legaliza prostitutia liber consimtita a majorilor, se va putea actiona mul mai eficient contra prostitutiei fortate si a prostitutiei minorilor, inclusiv prin sanctionarea clientilor unor astfel de forme aberante de prostitutie.

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Domnule Danubian Knight, nu credeti ca si daca prostitutia va fi legalizata, fenomenul prostituatelor de pe strada nu va disparea? Eu sunt ferm convinsa ca vor exista in continuare proxeneti care sa-si vnda *marfa* pe strazi din dorinta de nu mai plati impozite statului. Se vor intelege in continuare cu politia ca si pana acum.
Ganditi-va. La un bordel vor trebui ca pe langa impozit sa le plateasca femeilor alea si darile la stat. In plus sa le asigure conditii cat de cat decente pentru exercitarea meseriei (alti bani!). Si ce se va intampla daca o prostituata va fi descoperita cu o boala cu transmitere sexuala (chiar SIDA). Va trebui sa o interneze in spital, timp in care femeia respectiva nu-i va mai aduce profit. Credeti ca va accepta vreun proxenet toate astea? Sau va prefera in continuare sa le vanda la negru si sa scape astfel de toate aceste cheltuieli?
Parerea mea este ca legalizarea prostitutiei nu va duce decat la incurajarea fenomenului si va aduce la bugetul statului mai putini bani decat se estimeaza pentru ca doar un numar mic de proxeneti va deschide bordeluri.
Iar din punct de vedere moral, doar cand va fi construit cate un bordel in fiecare oras (cum propune Prigoana) poate vom realiza ca pentru o societate banii nu sunt totul.

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Prostitutia ar trebui legalizata!
Mergi la: