back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

" am primit suferinta de acolo de unde trebuia sa primesc alinare ". topicul tuturor celor nemultumiti, care au avut de sau au de suferit intr-un sistem sanitar aflat el insusi in suferinta.

gabi_sib

67 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 17:47

" Noaptea asistentele si infirmierele se duceau la culcare iar bietii bolnavi urlau de durere. O pacienta dupa ce a aruncat cu toate sticlele pe hol pentru a face zgomot si a trezi cadrele medicale , a fost nevoita sa sune la 112 , iar aia au sunat la spital si au trezit pe nesimtitii care dormeau de rupeau. "

Este doar unul din multele mesaje de acest gen postate pe forumul : " Pro sau contra asistenta acuzata de incendiul de la maternitatea giulesti ! " care acuza nesimtirea, lipsa de profesionalism, malpraxisul, lacunele dintr-un sistem sanitar el insusi aflat in suferinta. Mai mult, ii invit aici si pe cei care ei sau parintii ori bunicii lor, prietenii ori cunoscutii lor au ajuns in situatia sa nu i-si mai permita costurile tratamentului, a medicamentelor pentru ai arata cu degetul si ai condamna pe cei care i-au condamnat la suferinta sau in unele cazuri, chiar la moarte. Aici este locul unde va puteti spune oful, unde va puteti striga suferinta, si cu cat o sa o faceti mai tare, cu atat sunt mai mari sansele sa ajunga aceste randuri sub ochii celor in masura sa face ceva. Nu o putem acuza pe biata asistenta de toate astea , nu o putem sacrifica pe altarul pseudodreptatii, nici macar pe adevaratii vinovati nu i putem pedepsi noi, dar putem macar sa le aratam ca nu suntem indiferenti si nu trecem cu vederea asemenea comportamente si practici ne la locul lor. Nu ma astept sa-i acuzati pe cei care accepta un plic ci pe cei care il cer cu nesimtire conditionand actul medical astfel. Cei care-l primesc il pimesc pentru ca este oferit si nu sunt mai de condamnat decat cei care-l ofera ( legea pedepseste si darea nu doar luarea de mita ), iar faptul ca primesc este ca urmare a faptului ca sunt prost remunerati, cum suntem marea majoritate dintre noi de altfel.

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 17:54

Am avut si eu o singura internare. Si singura suferinta era ca trebuia sa ma vindec. Nu ca earacineva de vina ptr vindecarea mea. Orice vindecare mai presupune si si iesirea acelui rau din tine. cel mai adesea sint infectii. dar si accidente.
Acum sa ne aline si durerile. Dar membrii familiei, ce fac? Stau bine mersi la televizor, cind cei bolnavi se chinuie sa se vindece.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 17:56

Cind vom plati 500-1000 lei o zi de spitalizare, atunci sa vedeti ce serviabile vor fi cadrele medicale.
Si ce iubitori vor fi membrii familiei, doar sa mai micsoreze din cheltuielile cu spitalizarea. Adica ingrijire acasa.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabi_sib

67 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 18:03

De la: nastasemihail, la data 2010-09-05 17:56:28Cind vom plati 500-1000 lei o zi de spitalizare, atunci sa vedeti ce serviabile vor fi cadrele medicale.
Si ce iubitori vor fi membrii familiei, doar sa mai micsoreze din cheltuielile cu spitalizarea. Adica ingrijire acasa.

, o sa ajungem sa ne luam asistenta cu noi la pachet de acasa si medicul sa-l inchiriem cu ora !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 18:56

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2010, ora 01:54

Asta ne asteapta. Fiti realisti, ca nu va fi bine, daca tot ii invinuim pe medici. Pur si simplu pleaca si vin altii, mai intepati ca ai nostrii.

| Varianta pentru tiparire a topicului " Am primit suferinta de acolo de unde trebuia sa primesc alinare ". Topicul tuturor celor nemultumiti, care au avut de sau au de suferit intr-un sistem sanitar aflat el insusi in suferinta.
Mergi la: