back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Perle

Pagini: << 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 >> Sari la pagina:

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 08:56

AZURIT

Incerc sa prezint (celor interesati) in continuare alte informatii despre aceasta piatra.
Spuneam ca rezoneaza cu Chakra gatului (Vishudda). Trebuie sa fac o paranteza mai ampla insa.
Centrul energetic Anahata (al inimii, despre care vom vorbi mai multe cand voi incerca sa va descriu Jadul, Jaspul, Agata Verde etc...) este centrul energetic care guverneaza pe langa activitatea cardiaca si cea respiratorie si activitatea sentimentala care imprima caracterul de DARUIRE.
Mama, DARUIE fatului nenascut, propria sa viata, propria sa HRANA. (fiind legata de fat prin cordonul ombilical) Acest sacrificiu suprem, va transpune in viata, o relatie intre MAMA si COPIL, ce nu poate fi experimentata si inteleasa decat de MAMA.
Acest sentiment de daruire si iubire (pe care doar o mama il va putea intelege) se datoreaza Centrului energetic ANAHATA (al inimii)
Tot acest Centru energetic, este responsabil si cu simtamintele de IUBIRE, COMPASIUNE, MILA.
Cine are activat si echilibrat acest Centru energetic, este o persoana intelegatoare, iubitoare si mai ales DARNICA. Daruieste si traieste in fericire... daruind.

Centrul Energetic Vishudda despre care am vorbit la inceput, guverneaza in plan fizic intreg metabolismul de hranire a corpului si procesele de oxigenare al celulelor, prin functiile Tiroidei
(glanda endocrina situata in zona gatului, langa virtualul Mar al lui Adam)

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:05

AZURIT

Centrul energetic Vishudda (rezoneaza in culoarea ALBASTRU) are si o alta importantza.
Asa cum ANAHATA (centrul inimii) ne dezvolta capacitatea de A DARUI, Centrul Energetic Vishudda il dezvolta pe cel al ACCEPTARII, al "primirii" atat a hranei atat de necesare cat si acceptarea de A PRIMII informatii, de a invata, de a te instrui.
Sant unele persoane care au trezit interesul pentru CUNOASTERE, au dorinta de a PRIMII cat mai multe informatii (mai ales cele superioare nivelului lor de cunoastere) Altele, dimpotriva: sant reticente, potrivnice si pur si simplu "nu pot accepta" sa primeasca lectii de la altii.
Deci, functie de cum rezoneaza acest centru numit Vishudda, asa se va comporta un om in privinta acceptului sau refuzului de A PRIMII ceva...
N-ati observat ca exista oameni care nici in ruptul capului nu vor sa accepte un anume lucru (chiar un simbolic cadou de exemplu)

Raporteaza abuz de limbaj
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:08

AZURIT

Acum, revenim la cristalul de AZURIT, pe care probabil il veti gasi in urmatorul numar al colectiei COMORILE PAMANTULUI.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:45

AZURIT

Azuritul are o rezonanta particulara cu ETERUL ORIGINAR, cu aparenta nemiscare a inceputului, animata de o imperceptibila vibratie, jalonata doar de idei-forta fundamentale, de o desvarsita puritate, nepatata inca de uraganul gandurilor si trairilor inferioare.
Este o faclie in intuneric- lumina spiritului proiectata in bezna subconstientului, aducand acolo limpezime.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:53

AZURIT

Azuritul trezeste fiinta la o noua viata, o face sa renasca, metamorfozata prin rafinarea constiintei, capabila sa creeze.
Din aceasta cauza, cristalul de Azurit amplifica talentul, capacitatile creatoare si/sau inventive.
Mintea capata rezonante elevate ale sferelor celeste si aplitudinea de a le materializa in plan fizic.
Favorizeaza patrunderea in nesfarsita profunzimea a mentalului superior, dincolo de orice fluctuatii mentale sau emotionale, punandu-ne in rezonanta cu cele mai adanci, mai vaste ori inalte sfere ale cunoasterii.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 10:06

AZURIT

Azuritul favorizeaza perceperea lumilor subtile, dezvolta capacitatea de CLARVIZIUNE,
Induce vise premonitorii si luminatorii sporind abilitatile parapsihice.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 10:14

De la: Bursuc, la data 2010-10-25 10:06:10AZURIT

Azuritul favorizeaza perceperea lumilor subtile, dezvolta capacitatea de CLARVIZIUNE,

Vai de capul meu, bine ca mi-ai spus, si asa percep prea mult si ma incarc cu problemele altora..sa-mi spui care favorizeaza nesimtirea... reformulez: sa-mi spui care ne ajuta cu linistea interioara.

' Neata sarbatoritule, sa fii fericit ...

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 10:23

AZURITUL, este o piatra a initierii spirituale.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 10:28

De la: Ingrid, la data 2010-10-25 10:14:57
De la: Bursuc, la data 2010-10-25 10:06:10AZURIT

Vai de capul meu, bine ca mi-ai spus, si asa percep prea mult si ma incarc cu problemele altora..sa-mi spui care favorizeaza nesimtirea... reformulez: sa-mi spui care ne ajuta cu linistea interioara.

' Neata sarbatoritule, sa fii fericit ...

Ingrid, multumesc tare mult pentru felicitarile trimise.
Linistea launtrica... Printre pietrele verzi, vei gasi Agatul verde, Jadul verde, Jasp Verde dar mai ales AVENTURINUL despre care voi vorbi putin mai tarziu.
De asemenea pietrele verzui-albastrii ca Turquazul, Amazonitul, Angelitul.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 10:41

AZURIT

Cristalul de Azurit usureaza transcenderea manifestarilor grosiere, trecerea dincolo de paienjenisul iluzoriu al aparentelor si accederea la inteligenta superioara, pura, nascuta din imobilitatea vibranta a ovoidului primordial.
Gandurile, destinse de meghina prejudecatilor, converg, ordonate spre cel de-al treilea ochi.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 10:51

Maine, voi incerca sa va prezint influentele Azuritului asupra corpului fizic.

Deoarece chakra Vishudda (a gatului) este prima chakra din categoria asa ziselor Chakre "superioare" am insistat mai mult asupra acesteia deoarece AZURITUL este unul dintre cristalele de baza recomandate pentru armonizarea ei.
Alaturi de AZURIT, vom mai vorbi despre inca 3-4 cristale recunoscute ca avand influente deoasebit de benefice pentru aceasta Chakra; SODALIT, AGAT Albastru (Lacul Superior), SAFIR.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 10:58

Pentru Azurit, am gasit un poem adecvat:

"Fara sa doresti nimic,
Din toata inima ta
Opreste torentul
Gandurilor navalnice.

Cand lumea se dizolva
In constiinta ta,
Renuntand la atractiile lumesti
Totul devine clar

TRECI "DINCOLO",
Pe calea noua ce ti se-arata,
Catre malul celalalt,
Acolo unde lumea se dizolva
Si totul devine limpede si clar.

Dincolo de planul manifestat..."

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 11:04

De la: Bursuc, la data 2010-10-25 10:58:42Pentru Azurit, am gasit un poem adecvat:

"Fara sa doresti nimic,
Din toata inima ta
Opreste torentul
Gandurilor navalnice.

Cand lumea se dizolva
In constiinta ta,
Renuntand la atractiile lumesti
Totul devine clar

TRECI "DINCOLO",
Pe calea noua ce ti se-arata,
Catre malul celalalt,
Acolo unde lumea se dizolva
Si totul devine limpede si clar.

Dincolo de planul manifestat..."

Multumim!

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 11:06

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 11:13

De la: Bursuc, la data 2010-10-25 11:06:54

si poate o poezie despre scorpioni..

Daniela
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 11:27

- Sa sti ca vom sta intr-o loja, alaturi de peroane foarte importante. Asa cum te stiu, te rog sa-ti schimbi ciorapii cand mergem la opera...
Dupa ce a inceput spectacolul, ea se intoarse incruntata catre sot:
- Ti-am pus pe scaun si o pereche de ciorapi spalati. De ce nu i-ai luat pe aceia? Te rugasem...
- I-am luat. Dar tot asa cum te stiu si eu, uite-i !
Si scoase sosetele murdare din buzunarul vestonului aratandui-le...

Atat timp cat traiesti in acelas mod inconstient si stupid, nu vei putea face nimic. Lacomia, ura, gelozia, invidia si multe altele (pe care incerci sa le ascunzi) iti vor aparea pe usa din spate sub alta forma.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 11:28

De la: Bursuc, la data 2010-10-25 08:26:52

Celor care au crezut in ce am scris si mai ales celor care au crezut in mine, le-am facut deja cinste cu ceva vreme in urma, aproape de ziua mea. Sper ca aceste persoane sa se fi bucurat macar cat
m-am bucurat eu acum, cand am vazut felicitarile.
[/quote]
si acum ma mai cinstesc din cupa ce mi-ai dat-o !!

Daniela
Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 11:28

De la: daniela_iasi, la data 2010-10-25 11:13:41
De la: Bursuc, la data 2010-10-25 11:06:54

si poate o poezie despre scorpioni..

Aparusi smaranditzo...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 11:29

De la: Bursuc, la data 2010-10-25 11:27:26- Sa sti ca vom sta intr-o loja, alaturi de peroane foarte importante. Asa cum te stiu, te rog sa-ti schimbi ciorapii cand mergem la opera...
- Ti-am pus pe scaun si o pereche de ciorapi spalati. De ce nu i-ai luat pe aceia? Te rugasem...

casnicie temeinica

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 11:31

Scorpion cu acu-n fund,
Teoretic si profund,
Lasa lumea sa petreaca
Din venin, redu oleaca...

Vezi? Te-am ascultat!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 11:32

De la: daniela_iasi, la data 2010-10-25 11:28:24
De la: Bursuc, la data 2010-10-25 08:26:52

Celor care au crezut in ce am scris si mai ales celor care au crezut in mine, le-am facut deja cinste cu ceva vreme in urma, aproape de ziua mea. Sper ca aceste persoane sa se fi bucurat macar cat
m-am bucurat eu acum, cand am vazut felicitarile.

si acum ma mai cinstesc din cupa ce mi-ai dat-o !! [/quote]

hmmmmm

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 11:32

De la: Ingrid, la data 2010-10-25 11:29:16
De la: Bursuc, la data 2010-10-25 11:27:26- Sa sti ca vom sta intr-o loja, alaturi de peroane foarte importante. Asa cum te stiu, te rog sa-ti schimbi ciorapii cand mergem la opera...

casnicie temeinica

Iti "suna " cunoscut???

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 12:31

Un orasean intreaba nedumerit:

- Astea ce-s?
- prune negre...
- pai vad ca-s rosii..
- da, pentru ca sunt verzi..

rupavili

66 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 12:42

CEI CARE AU CASTIGAT LA CEDO, AU DEMONSTRAT, CA UN PROCUROR SI UN JUDECATOR,DIN ROMANIA, AU INCALCAT LEGEA CU BUNA STIINTA,DEVENIND CEI MAI PERICULOSI INFRACTORI AI SOCIETATII,SA FIE ARESTATI TOTI ACESTI PROCURORI SI JUDECATORI CARE NEAU FACUT DE RUSINE.
JOS CORUPTIA.JOS CU MAFIA,CEREM PUBLIC DEMITEREA DIN MAGISTRATURA ACESTOR INFRACTORI PERICULOSI AI SOCIETATII. vili rupa din hunedoara. tel.0721758747

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 12:59

De la: Ingrid, la data 2010-10-25 12:31:55 Un orasean intreaba nedumerit:

- Astea ce-s?
- prune negre...
- pai vad ca-s rosii..
- da, pentru ca sunt verzi..

Mi-ai adus aminte de un banc cu prunele:

Dupa ce scuturase tot prunul, de nu mai ramase nici una, romanul se puse pe mancat.
A tot mancat de se saturase.
Indestulat, urina peste toate cele ramase langa prun.
Numai ca seara il apucase iar foamea:
-Pe asta n-am urinat, pe asta n-am urinat, nici pe asta....

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 13:01

De la: rupavili, la data 2010-10-25 12:42:36 CEI CARE AU CASTIGAT LA CEDO, AU DEMONSTRAT, CA UN PROCUROR SI UN JUDECATOR,DIN ROMANIA, AU INCALCAT LEGEA CU BUNA STIINTA,DEVENIND CEI MAI PERICULOSI INFRACTORI AI SOCIETATII,SA FIE ARESTATI TOTI ACESTI PROCURORI SI JUDECATORI CARE NEAU FACUT DE RUSINE.
JOS CORUPTIA.JOS CU MAFIA,CEREM PUBLIC DEMITEREA DIN MAGISTRATURA ACESTOR INFRACTORI PERICULOSI AI SOCIETATII. vili rupa din hunedoara. tel.0721758747

vili rupa,
Asta da PERLA.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 13:17

Diogene ii spuse lul Alexandru cel Mare:
- Te-ai gandit ce vei face dupa cei vei fi cucerit lumea intreaga?
Razand, inteleptul ii spuse:
- Uite! Nici n-ai cucerit-o si deja esti trist... Si sti de ce? Deoarece nu va mai fi alta lume pe care sa o mai poti cuceri. Nu vei fi deloc fericit, pentru ca mintea va dori, iti va cere tot mai mult - ea nu se va multumi doar cu atat.

Mintea inseamna NEMULTUMIRE; aceasta este natura ei.
Iar DORINTELE nu sant altceva decat manifestari ale acestei nemultumiri.
Observa-ti dorintele. Incet, incet devi constient de inutilitatea actului de "A DORI" anumite lucruri.

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 13:22

In biroul unei banci jefuite, comisarul sef striga la politisti:
- Dobitocilor! Stiam cum vor actiona spargatorii...!
Vi-am spus sa postati cate un agent la fiecare iesire!!!!
- Sa traiti, Sefu! Dar au iesit pe una dintre Intrari....

Mintea gaseste intotdeauna cele mai nastrusnice modalitati de a te convinge ca ai dreptate in tot ce faci si asa, intri in jocul ei stupid.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 13:25

Bursuc
Mintea inseamna NEMULTUMIRE; aceasta este natura ei.
Iar DORINTELE nu sant altceva decat manifestari ale acestei nemultumiri.
Observa-ti dorintele. Incet, incet devi constient de inutilitatea actului de "A DORI" anumite lucruri.

...
eu vad din alt unghi. Esti manat permanent de aspiratii, telul odata atins trebuie inlocuit de un altul, si apoi altul...cand te opresti, te-ai plafonat.
Sau ai imbatranit.
Sau ai murit

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 13:36

Deoarece aici santem niste oameni care provin din medii diferite, cu pregatiri diferite,
m-am gandit sa va spun un banc foarte interesant:

Bush jr, impreuna cu stafful sau, vizita un spital de nebuni, pentru a face un act de caritate.
Niste nebuni, stateau gramada in curte si se numarau nunii pe altii. Cand unul dintre ei ajunse langa Bush, il intreba:
- Tu cine esti?
- Sant Presedintele Statelor Unite!!!
- 12, 13, 14, 15, 16...

Intr-un asemenea loc ( ca aici de altfel) nu are importanta nici cine esti, nici ce pregatire ai sau ce rang ai atins in societate.
Dar asta nu da dreptul nimanui sa umilesaca, sa batjocoreasca pe cineva de aici.
In fata monitorului, toti santem egali dar anonimatul nu trebuie sa permita unora, defaimarea sau jignirea altora. Suferinta unora, nu trebuie sa reverse ura asupra celorlalti. Nimeni nu-i vinovat de suferinta altuia.

Pagini: << 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PERLE
Mergi la: