Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 14:30
- Plutonier, de ce mi l-ai dus pe asta la sectie? Zice ca l-ai facut beat fara sa-i dai fiola!
- Ce fiola sa-i mai dau daca a bagat banii in aparatul de parcare si uitandu-se la ceasul de la turnul Primariei a strgat:
- Fir-ar al dracului de treaba iar m-am ingrasat 10 kg
|
|
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 14:33
-Doctore, nu stiu de ce ma atrag barbatii mai mult decat femeile. Unde imi faci trimitere?
-Vai, dragule! Nu-ti fac nicio trimitere. Ai numerit unde trebuia!
Raporteaza abuz de limbaj
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 14:35
In fata unui agent de circulatie, o masina intra direct intr-un stalp.
-Ce faci omule?
- Pardon, eram in legitima aparare!
|
Fosta membra 9am.ro
568 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 14:38
De la: Bursuc, la data 2010-10-21 14:27:12dor_de_dor
si cand te-ai simtit mai bine? Cand te-au iubit fetele sau cand te-au iubit baietii???
Vrei sa scriu aici? Nu cred ca ar fi prudent (pe atunci eram "norinmunti" :
Intrebarea din topic e interesanta dar ce facem cu raspunsul? Am citit toata "pagina" si mi s-a parut ca acest topic nou e construit pentru cei care au de platit ceva celor cu care alta data s-au inteles dar din varii motive firul prieteniei s-a rupt! Inseamna ca undeva a fost prea subtire, ca forta cu care s-a tras de el a fost prea mare. Din toti cei de pe forum, personal nu cunosc pe nimeni dar abia astept sa deschid pagina de pe 9am sa vad daca nu am vreun mesaj numai al meu. Uneori gasesc si cate trei mesaje pentru ca mie imi place sa trimit ca multumire ca a vrut sa-mi devina prieten sau sa-i devin, in functie de cel care a propus. Scriu mesaje si numai cand vreau sa ma lamuresc intr-o anumita situatie despre un subiect, etc. Unii chiar au dorit sa intre in legatura cu mine prin messenger si am acceptat si din cand in cand ne bucuram ca ne intalnim. Acum ce fac cu tot ce am scris sau am citit? Sa incep sa ma ingrijorez ca ceea ce parea a fi particular poate deveni public? Si iata ca ma intreb: pe cine cunosc de pe Forum? Abia acum caut si gasesc raspunsul : pe nimeni! Un lucru tot nu inteleg! Daca intram in dialog unii cu altii inseamna ca in viata reala ceva nu merge, pentru ca nu totdeauna pretinsii prieteni iti sunt chiar prieteni, ca in familie nu totdeauna asculti muzica sufletului care nu raneste, cat despre rude... in penuria asta de constiinta civica la ei trebuie sa te astepti cel mai putin. Eu analizez acum cateva persoane care, in momentul cand am aflat cate ceva despre ei m-am bucurat daca era bucurie ceea ce aflam si sufeream fizic de necazurile lor. Am plecat dar faptul ca imi lipseati m-am reintors! La ce m-am reintors? La cine? La frica de a nu interveni ca se interpreteaza gresit si trebuie sa fug la topicul cu "Iarta-ma"? Mereu gasim cusururi la unii si multa intelepciune la altii. Care e criteriul dupa care ne evaluam? O sa infiintam sabloane? Chestionare cu raspunsul a: b sau c? Sau toate trei sau niciunul? Sa lasam lucrurile sa evolueze de la sine fara sa ne mai tragem toata ziua de maneca: hei, tu esti rau! Nu credeti in selectia naturala? Nici eu nu cred totdeauna dar cred in perpetua dezvoltare a simtului civic, a trairii in colectivitatea noastra virtuala.
Bad, din punctul meu de vedere sa nu astepti ca te voi ataca pe la spate daca ma pot folosi de aceasta sintagma. Eu daca pot sa apropii pe cineva de mine, o fac cu bun simt atata cat sunt inspirata in acel moment. In privinta ta, e valabila si reciproca. Nu poti striga dupa cineva "hotule" numai pentru ca ai fi auzit ca se spune asa ceva despre el. Eu o sa trec din nou la pozele tale pentru ca de obicei nu iau in seama cine si ce scrie, fiind atenta ca ceea ce vreau eu sa transmit sa fie adecvat tabloului dar sa aiba si putin umor si putin respect pentru "proprietar". Pana acum nu avem ce ne reprosa reciproc, din contra si sper sa nu ni se intample nimic in relatia amicala pe care o intretinem amandoi indiferent ca unii se vor supara. Aici fiecare e liber!
Toti suntem niste avatare a caror imagini ni le putem schimba din minut in minut sau pastra tot timpul. Dar pentru a colationa pe diferite topicuri, unora nu le ajunge doar sa trateze subiectul ci trebuie sa umble si in biografiile reale sau imaginare, sa jigneasca, sa-ti impuna conditii cu cine sa fii prieten si cu cine nu si daca nu asculti risti sa fii marginalizat! In loc sa gasim prietenie, sa putem sa lasam aici ganduri, probleme pe care nu le putem rezolva in viata reala, e mai usor sa gasim epitete pentru fiecare si nu sunt de ici, de colea ci din mizeria strazii. Oare chiar m-ar influenta intr-o completare de raspuns la un topic daca cel caruia ii aduc completarea respectiva ca si-a pierdut averea la jocuri de noroc? Sau ca nu are nici casa nici masa ci doar profita de fraieri pe care ii exploateaza pentru ca inca nu le cunosc apetitul dupa "mancat degeaba","ospitalitate fortata" si dupa aceea se folosesc de ei ca de niste carpe? De ce trebuie sa ma intereseze ca daca cineva a avut inspiratia sa gaseasca o tema de topic e deja proprietate si iti face observatii ca trebuie sa completezi numai ideile haotice din capul lui? Cu cat o persoana deschide mai multe subiecte cu atat se crede indreptatit ca trebuie sa-i canti numai lui in struna! Poate strigatul lui Bad cand a deschis acest topic a fost indreptatit sau poate nu, dar ce ne intereseaza biografiile celor care scriu din moment ce si ale noastre proprii abia ca nu le intelegem pentru ca totdeauna mintea de pe urma te obliga sa te reevaluezi! De ce sunt torturate talentele unora cand stim ca fiecare din noi are un filon care poate sa dezvolte o ramura din arta dar nu se poate pregati in domeniu sau nu e constient de el ca sa-l exploateze , sa-l imbunatateasca si sa-l arate lumii? Am gasit aici ca cei mai banali, mai neinsemnati oameni vor sa para cei mai de seama desi in societate nu au produs nimic care sa-i imortalizeze ca patina a lucrului bine facut! Dar daca ei nu pot, de ce sa nu murdareasca pe cei care s-au straduit totusi si uneori chiar au reusit? Un om care habar nu are ce e limba romana, gramatica ei si care in loc sa gandeasca la o fraza care continua un subiect tratat te trimit la hieroglife You tube pagini intregi, vin si iti spurca curatenia sufletului! La ce sa stai langa ei? Sunt oameni minunati care apar rareori pe forum si atunci cu teama ca ori le va sari cineva in cap sa-l inaduse cu o fraza nelalocul ei ori chiar ii impune ce sa scrie! Cate topicuri sunt tratate la ceea ce a vrut sa fie titlul? Cei care scriu aiurea crezand ca sunt inspirati nu se gandesc totusi ca sub avataruri se ascund suflete zbucimate de problemele reale, ca sunt intretinute de o gandire impaciuitoare, de o frumusete a eului pe care vor s-o impartaseasca? La urma cu ce te alegi? Cu scarba! Dar oare asta am vrut? Asta ne imbunatateste personalitatea? In incheiere imi iau ramas bun de la Gigi de care trebuia sa ma despart ca sa-mi pastrez prieten pe Ipu, de la Pyk-nyk de a carui talent in arta fotografica si in literatura m-am indragostit, de toate fetele si baietii ( nu scriu nume pentru ca uitand vreounul, s-ar crede ca nu intra in acest preambul), care nu m-au jignit, care m-au incurajat sau m-au atentionat, dar a ramane in continuare inseamna a nu tine seama de ceea ce inca mai exista in sufletul meu mai ales ca am unde sa impart ganduri, idei, de unde pot primi fara teama ca voi fi jignita, ganduri, idei.
De la xzy: Norinmunti, sper ca...ramai printre noi, pe forum, nu?
De la Gigi: Ce-ntelegem noi de aici? Prostia si rautatea au puterea la modul real. Norisor nu mai posteaza, ba chiar se retrage. E singura? nu ! in general s-au retras de pe forum persoanele care au o cultura si niste standarde proprii sub care se simt injosite. Fie ca si-au sters contul fie ca stau asteptand sa se linistesca cotcodaceala, seara de seara eu insumi stau si vad cata lume cu care mi-ar placea sa discut este online dar nu posteaza...Bravo tovarasi, ati reusit, va doresc sa va simteti bine.
Norisor, din partea mea poti fi prietena cu IPU si cu oricine, tu te consumi, dar adaugi plusvaloare celui pe care-l onorezi cu atentia ta. Eu te cunosc si nu pot fi influentat de fenomenele de pe forum astfel incat acest lucru sa se schimbe.
Se la Reio: Fiecare face ce vrea insa, nu cred ca este cazul sa pleci dupa un forum pentru ca se gasesc cativa care sa dea cu KaKa in toata lumea. De obicei, astia pleaca dupa nu prea mult timp. Nu te obliga nimeni sa postezi, poti sa intri doar atunci cand vrei. Si eu ma enervez de multe ori, dar asta e cand intri pe net trebuie sa fi constient ca nu o sa gasesti soar oameni interesanti, culti sau cu bun simt. Personal intru numai pentru a ma amuza si a mai vedea din cand in cand, luari de pozitii in teme cat de cat interesante Deci, noridelavulcan ia o . Platesc io
De la Gigi: (pentru xzy):Buna dimineata soare!
Si tu te-ai intristat?
Xzy: Buna dimineata, Octan.
Evident...ca m-am infuriat. Se pare ca trebuie musai sa apartinem de o gasca si sa-i respectam regulile. Nu mai putem avea pareri proprii. Riscam sa fim arsi pe rug.
Gigi: Norisor, te rog, opreste-te!!! nu mai sterge, stai un pic deoparte daca ai greata mare, dar nu pleca!!
Xzy: Norisooor...hai, sa ignoram. Uite, eu zic sa ne facem propria noastra comunitate: de scarbiti. Ce zici???
Gigi: De ce plangi? de ce stergi tot? Ai aflat ca oamenii sunt rai? abia acum? Galina, pentru un analfabet, doi, tu plangi si dai cu piciorul care nu doresc decat sa te iubeasca? N-ai mai auzit injuraturi? pe cine injoseste injuratura? Iti spun eu draga mea, pe cel care o emite! Nu le face pe plac, nu merita sa triumfe tot ei!!
Xzy: Bad, unde esti??? Uite, ce ne face Norisor...
Thelma: norisor, scumpa mea, lumea virtuala nu-i cu nimic mai buna sau mai rea decat cea reala! Nu te poate obliga nimeni sa-ti faci prieteni pe cine nu doresti, pe cine nu placi si nu-ti impartaseste scara devalori! Ignora-i pe cei care te deranjeaza, priveste prin ei ca si cum ar fi transparenti, prefa-te ca nu-i vezi... ei oricum nu fac parte din lumea ta. Prietena draga, ramai!
Xzy: Norisor, din tot forumul asta tu esti cea mai puternica. Poate nu-ti dai seama...dar, noi asa te percepem. Si percepem bine fiindca nu esti o falsa. Scrii exact ce gandesti.
Norisor, lumea asta virtuala este aidoma celei reale. Cu bune si rele. Cu personaje placute si nesuferite. Cu limbaje elegante si grotesti. Totul e sa selectam doar ceea ce se potriveste sufletelor noastre. Selectia este cea care ne mentine pe aici. Restul...sunt vorbe in vant.
Pyk_nyk: norisor, sa fie foarte clar, nupleci nicaieri! ai vazut limbajul alora care-si tin educatia prin youtube si prin rezervoarele de motorina ale camionului, a femeilor nascute batrane, sau din greseala, invidioare,,bolnave? Ei bine norisor, astia sunt umplutura prin forumuri, balastul, ciuma buboasa a societatii. Vrei sa le faci lor un bine? Stai aici, ii ignoram cand vrem noi, ne stergem praful pantofilor pe boturile lor galbene de ciuda, ne simtim bine. Si in viata reala dai peste asemenea gunoaie, desi, e drept, acolo nu esti obligata sa-i asculti si sa le citesti...linkurile.
Deci ramane cum am stabilit, da? Ramai aici, sa-ti fie limpede!!!
A_anca: of..trebuie sa o invat sa-si reacceseze contu...ca daca nu o iau pe sus.fac o ora pina la ea..ma sui pe atv lui Nicu si pe sus o iau
Reio: lasati-o mhai ! sa se linisteasca. Cred ca o sa-i treaca cand o sa vada ca mai sunt si alt fel de oameni pe aici, in afara de scrantitzi si aruncatori de bale. Altfel, daca nu ii mai convine, lasati fata in pace.De ce vreti sa o obligati sa posteze daca nu-i mai place ? Sfaturi da, impunerea punctului tau de vedere altuia NU. Am zis
Dorulet:
Nu �tiu dac� este bine sau nu...dar eu tot nu m� pot ab�ine s� nu-mi dau "cu p�rerea" ...Mai precis v-a� da un sfat, nu este numai pentru voi ci pentru to�i cei care scriu pe forum!
C�nd aud de chestia asta cu �tersul contului, automat o asociez �n minte cu "ptiu joaca, nu m� mai joc, mi-am str�ns juc�riile �i am plecat"...practic mi se pare de-a dreptul copil�resc, pentru c� dac� nu vrei s� mai scrii pe forum, nimeni �i nimic nu te oblig� s� intri �i s� comentezi....dar asta nu te �mpiedic� s�-�i p�strezi contul ...Poate c� nu ai chef s� scrii o s�pt�m�n�, o lun�...un an...dar poate peste doi ani, ��i place un anumit subiect �i anumite persoane care scriu pe forum �i atunci nu e�ti nevoit� s� te-apuci s�-�i faci din nou, alt cont...Deci fetelor...este bine c�teodat� s� v� g�ndi�i de dou� ori �i s� ac�iona�i ra�ional....nu sentimental! Ah...�nc� ceva, s� �ti�i c� pute�i s� seta�i conturile �n a�a fel �nc�t s� nu v� mai deranjeze nimeni sau s� fi�i abordate numai de anumite persoane...V� pup...�i nu mai fugi�i...c� v� acuz de la�itate!!!!
Lui Dorulet: Buna dimineata Dorulet! Abia acum am intrat sa citesc si din urma ce s-a mai postat tocmai pentru a gasi lucruri interesante dar si importante pentru mine si iata ca acum ma bucur pentru inspiratia de a te descoperi! Fiecare are o rabdare pe care si-o intinde la maxim, stai in cumpana si acul e cuminte. Atunci inchizi PC si te duci la treburile cotidiene. Peste un timp te reintorci, verifici propriul profil si descoperi ca un nimeni ti-a spurcat sub poze sufletul cu tot felul de injurii, mizerii de cea mai joasa clasa! Cel mai mult m-a durut interdictia ca nu am ce cauta aici la varsta mea! Si parca pacalindu-ma cu raspunsul la intrebarea ei, mi-am desfiintat o serie de conturi de pe mai multe linkuri. La unele am revenit ca la multe din ele pirdusem prieteni. Mi-am reinfiintat contul si aceeasi mizerabila chiar tie ti-a raspuns: (preiau din memorie) "se stiu ele care sunt, codoasele, se dau de 40 de ani.. si multe alte mizerii. Eu abia acum invat sa raspund urat atunci cand sunt atacata, dar ce fac cu limita rabdarii de a carei bariera m-am lovit, ea a cazut ca la o cursa hipo si m-am trezit in campul meu linistit, unde mintea poate cu imaginatia ei sa infrumuseteze natura? Azi noapte m-am trezit sa iau niste medicamente si am deschis forumul. Iata ca inca ma mai spurca si pe mine si pe Pyk_nyk pe topicul deschis de IPU numai pentru faptul ca nu a reusit prin manevre urate sa devenim prietene, sa renunt la Gigi si la Pyk_nyk. Daca eu ma inteleg cu unii iar ea cu altii de ce se amesteca intre noi? Vrea sa vada care se coboara mai jos, dar bunul simt unde e? Daca nu intra cineva drag mie direct pe messengerul meu dupa ce a copiat ceea ce ati scris voi, acum ma uitam la Tv. Eram in finalizarea hotararii mele. Azi nu am prietenii de altadata, nu am cum sa le explic, dar un lucru e sigur: voi chibzui exact dupa preceptele tale care sunt cinstite si ma fac sa judec mai profund ca pana acum. Iti doresc o zi frumoasa cum e aici langa Iasi si cum ti-e insusi sufletul!
@616: ESTE DEMOCRATIE
Fiecare deschide cont cand vrea
Fiecare inchide contul cand vrea
Eu: E buna si democratia asta numai ca trebuie sa stim s-o interpretam, ba chiar sa tinem seama si de parerile celorlalti! Uite, eu acum am luat act de lejeritatea cu care ai intervenit si nu pot decat sa-ti multumesc avand in vedere ca si eu fac parte din cei "fiecare"! @616: NU TREBUE SA NE TRAGA NIMENI DE URECHE SI NICI SA NE IMPUNA REGULILE LOR IN LUMEA VIRTUALA ;IRONIZAM,PAMFLETAM SI NE AMUZAM. DACA AM FI TOTI DE ACEEASI PARERE AR FI O PLICTISEALAAAAA
de la dordedor
E ultimul mesaj ce va trimit si la care nu astept in seara asta raspuns pentru ca trebuie sa ma culc. Eu sunt foarte bolnava, sunt singura, am avut o viata grea, m-am descurcat printr-o munca sustinuta sa-mi cresc singura copiii. Am crezut ca pe forum pot comunica fara sa aduc atingere peronalitatii unuia sau altuia. Tot timpul am incercat un ton impaciuitor pentru ca eu nu urasc pe nimeni nici virtual si nici in viata de zi cu zi. De aceea eu nu umblu la presupuneri ci daca am ocazia sa constat ceva, asta e! Cum sa va banuiesc ca ati fi altcineva? Si totusi acum ma intreb: ce deranjeaza pe unul sau pe altul daca cineva are mai multe conturi? Important e sa fie civilizat indiferent din ce cont scrie. Cat priveste pe Pyk_nyk, sa nu mai vorbim pentru ca nu sunt in masura sa-i dau sfaturi. Nu cred ca v-ar conveni ca altcineva sa va dirijeze vointa. Fiecare raspunde de el insusi. Totusi uneori parca prea va jigniti reciproc! De ce nu-l ignorati? Nu-l izolati de prietenii dvs? Ce ar mai putea sa scrie atunci? Eu am scris ceva pe "Ce carti ati mai citit" si acel nimic s-a varat sa ma insulte. Ce cauta acolo cand nu stiu daca a citit o carte in viata lui? Asta e o constatare dupa felul in care se exprima, dupa felul in care scrie. De acum voi tine seama numai de interesele mele personale dar trebuie sa va asigur ca nici macar pe Thelma nu o indrum in nici un fel dar mi te pe Pyk_nyk! Eu il pastrez ca pe unul din cei mai buni prieteni, e un om exceptional in relatia de prietenie pe care o incurajam. Nu am de la cine sa cer sfaturi iar el moralmente m-a ajutat extraordinar de mult. Cum as putea sa ii scriu ceva de care sa tina seama? Si pe dvs. incep sa va respect dar numai atata timp cat ne vom respecta reciproc. Va doresc noapte buna! Galina
Dar de mine de ce v-ati luat si m-ati insultat atat de rau? Acum o scriu asa ca pe-o intamplare. Tot nu mi-ati raspuns daca amicul e nou sau vechi pe forum si daca nu ati facut-o inseamna ca nu trebuia sa pun intrebarea. Eu personal nu o sa va mai scriu pe forum decat atunci cand vom avea un subiect care se preteaza. Chiar incep sa cred ca ne vom intelege mai ales ca nimeni nu castiga nimic ci din contra pierdem timpul, macar sa-l pierdem cu un rost. M-a bufnit rasul cand ati scris ca florin are ceva de spus! El ori da texte cu copy/paste, ori trimite o adresa de youtube! Ce altceva inteligent ati gasit care sa va ridice gradul de apreciere? A, da! Joaca popa prostu si foloseste ceva cuvinte! Ce e al lui, il dau! O seara placuta langa cei pe care ii iubiti!
Nu cred ca v-ati orientat bine dorind sa devenim prieteni. Eu chiar m-am bucurat dar faptul ca-l vorbiti atat de frumos pe Florin care face legea pe forum, nu cred ca ma va accepta. O sa va spun o intamplare. Am intrat pe forum la inceput timida, apoi am incercat sa am numai pareri proprii, sa nu aduc atingere nimanui dar a aparut prietena lui florin care acum e meri si mi-a spurcat fotografiile cu cele mai abjecte expresii. La surprinderea brusca, in loc sa anulez cele scrise, mi-am sters contul. Una din prietenele mele care aici se numeste Thelma iar noi ne cunoastem de mult timp de pe alte linkuri, m-a sfatuit sa-mi refac contul sub alt avatar si cu o alta identitate. meri m-a descoperit si iar m-a facut in fel si chip pe topicuri, expresii de mahala. Atunci am descoperit ca Florin si meri sunt perechea care vrea sa se stie sefii Forumului. Ei nu au acceptat ca cineva sa fie apreciati prin ceea ce scriu si nu doar prin trimiteri la youtube. Florin a intrat pe messengerul meu si mi-a impus pe cine sa am prieteni. A intervenit si IPU care in schimbul prieteniei lui trebuia sa ma despart de anumite avatare. Nu am acceptat si m-a jignit cum in toata viata mea nu am adunat atatea epitete. Pe Pyk_nyk il cunosc de pe linkuri care se ocupa de literatura iar pe altul de fotografii. In cealalta viata unde este Mirel este cu totul altfel. Aici nici eu nu il recunosc si uneori chiar sunt suparata dar nu pot interveni pentru ca nici el nu se amesteca in ceea ce scriu. Nu ne sfatuim in acest sens si eu daca intru pe vreun topic unde posteaza si el nu ne agatam unul de celalalt. Fiecare are felul lui de a gandi si a se exprima. O singura data l-am intrebat si mi-a raspuns cam asa: ei posteaza si cand intru eu ceilalti au impresia ca eu ma iau de ei si nu ca le raspund. Eu cred ca dvs. sau altii care se cred mai cu intelepciune, nu-l mai tratati in fel si chip. Noi nu trebuie sa ne manjim cu lucruri despre care nu stim unii de altii. Si daca cineva e sincer si spune ce are pe suflet sariti toti cu jignirile! De ce nu cu intrebari ajutatoare care sa limpezeasca eroarea? Thelma e o fata minunata dar si ea se apara ca si mine. Nu trebuie sa ne zbatem sa ne eliminam ci sa facem in asa fel sa ne intelegem pentru ca astfel vom respecta si titlurile topicelor. Daca vreti sa-mi raspundeti am doar o nedumerire. prietenul nou care il aveti cate clase are si cine s-a ocupat de educatia lui? Nu poti sa intri nou pe forum si sa incepi sa vomiti in stanga si in dreapta ca esti tu "cel ales"! De aceea si eu cred ca e IPU desi omul cunoaste gramatica, ori noul venit e sub orice critica din toate punctele de vedere. Indiferent cat veti dori sau veti fi lasat sa fim prieteni, va voi respecta, chiar si dupa aceea dar nu vreau sa aveti probleme cu Florin. Eu l-am luat in serios, inca il respect dar prea face ce zice meri. Cand fiecare din noi va fi propriul arbitru, vom avea ce invata unii de la altii, vom afla despre noi si bucurii si dureri si ne vom simti prieteni. Noapte buna! Galina
Oda prostiei
�De-ar fi s�-i lu�m pe to�i la r�nd,
�i actualii dar �i fo�tii,
Cei mai de�tep�i de pe P�m�nt
Au fost �ntotdeauna�PRO�TII.
��
Nu te ruga la ursitoare
S�-�i fac�-n via�a ta vreun rost,
Mai bine url�-n gura mare :
�Iubite Doamne, f�-m�.PROST!�
�..
De ce s� tragi ca la galer�,
S�-nve�i at�tea f�r� rost,
De vrei s� faci o carier�,
Ajunge numai s� fii�PROST.
��
In lumea asta cu de toate,
Unde se-nva�� contra cost,
P�cat c� nici o facultate
Nu d� �i diploma de�.PROST.
�.
Avem impozite cu carul,
Dar �not�m �n s�r�cie
�i ce buget ar avea statul
Dintr-un impozit pe�..PROSTIE�
�..
Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
S� nu-i jigne�ti, s� nu-i �mpro�ti !
O, Doamne, de ne-ar cre�te gr�ul
Cum cresc recoltele de �PRO�TI.
�.
Si-n lumea asta r�sturnat�,
Unde cei str�mbi sunt cei mai drep�i,
Savan�ii no�tri mor de foame
�i numai PRO�TII sunt de�tep�i.�
Noi stim cu cine suntem colegi pe forum? NU! Prin februarie m-am imprietenit cu un avatar Gigi: el era tanar si inteligent, eu batrana si suficient de intelegatoare, ne permiteam sa facem glume, sa ne raspundem intr-un mod in care nu mi-as fi permis cu altcineva indiferent ca ar fi fost barbat sau femeie. La un moment dat am fost cautata pe facebook de o doamna care mi-a povestit urmatoarele: "Am avut cont pe 9am si multi au inceput sa se ia de mine si uneori faceau chiar glume proaste de aceea mi-am inchis contul si am devenit gigi. De ce iti scriu toate acestea pentru faptul ca este una corina care s-a indragostit de mine si oricat de urat ii scriu ea ma cauta si noaptea. Poate ma ajuti sa scap de ea pentru ca vrea sa ne intalnim. Daca ti-as arata ce scrisori infocate, parca mi-e si sila ca o femeie cu familie e in stare sa umble asa dupa un nume de avatar fara sa stie si altceva despre el." In acest timp corina vazand relatia mea cu gigi si-a facut cont pe mess-ul meu si in fiecare zi ma innebunea cu disperarea ei ca nu poate sa-l vada. Trebuia s-o mint in fel si chip ca sa scap de atata nebunie. La un moment dat i-am scris lui bad aceasta stare si l-am rugat sa-i spuna el. Chiar i-am trimis cateva convorbiri dintre mine si corina ca sa inteleaga despre ce este vorba. Pe 21 aprilie, de ziua lui gigi, bad l-a amenintat s-o lase in pace pe corina si astfel a disparut. Dar corina nu s-a lasat: m-a bombardat in continuare cu disperarea ei, ba a venit si la mine la spital ca sa-i dau telefon lui gigi si ea sa-i asculte vocea. Nu am facut-o pentru ca nu aveam cum in schimb i-am zis ca gigi e mult mai tanar ca are doi copii si e innebunit dupa nevasta-sa. Nu a fost bine: durerea ei a crescut exponential, iar cicaleala ei devenise insuportabila. Simteam ca plesnesc de nervi. Nu mai citisem nicaieri despre un asemenea caz patologic si atunci i-am spus: gigi e femeie! Doua zile nu a crezut si iar mi-a rapit timpul si nervii cu durerea dezamagirii. Curios a fost faptul ca in acest timp de chin mai suferea si pentru adminul unui link: Cuvinte alese, unde mai multi scriam poezie si proza. A inceput sa ma intrebe pe mess ce fel de nevasta are si eu i-am spus(fara s-o cunosc) ca e foarte geloasa. In acelasi timp a aparut a treia emotie si pentru ca eu il cam sacaiam pe x cu probleme care nu aveau legatura cu forumul, corina intra si ma lua la rost. Intr-o seara cand aveam musafiri a avut tupeul sa ma aleaga pe mine sa verifice webcam care nu functiona. I-am explicat ca sunt ocupata dar ti-ai gasit bun simt. Atunci am iesit pe forum cu nervii intinsi la maxim. Daca totul s-ar fi oprit aici nu ar fi fost nimic dar "doamna" suferinda a inceput sa ma faca in tot felul ca si cum eu eram raspunzatoare de labilitatea ei sufleteasca. Mai mult a intervenit si x care mi-a scris ca nu am onoare ca si cum el ar fi avut atunci cand a scos pe un topic continutul unui mesaj fara sa tina seama de repercursiuni. Am fost blamata in fel si chip pe toate topicurile. Nu mi-a luat apararea ci m-a lasat prada tuturor care pe buna dreptate aveau motive sa fie suparati. Am recunoscut greseala si pana la urma lucrurile s-au asezat de la sine. Cei carora le gresisem m-au iertat si am devenit prieteni. Acum cand corina imi trimite acest mesaj: "esti bolnava.du-te naibii...fa cevrei.dar esti bolnava .parerea tuturor.si a mea alui bad a lui camelia.minciunile sint viata ta.dar esti bolnava" Am pastrat scrierea "corecta gramatical" pe care x nu o vede decat la altii. Acum de ce sunt eu nebuna? Pentru ca am pierdut o groaza din timpul meu sa-i suport uraciunea vaicarelilor? Ca nu i-am inchis niciodata mess-ul ca sa inteleaga ca trebuie sa ma lase in pace? Eu nu sunt nebuna ci am tolerat-o luni intregi ziua si noaptea cand scria la cate trei odata pe mesenger si asteptam cate cinci minute pana imi venea randul. As vrea sa mi se spuna cand am mintit eu si de ce sunt eu bolnava si nu e ea? Nu scriam nimic despre aceasta nefasta perioada din viata mea daca nu ma indemna chiar ea si "nebuna" cum ma face, am ascultat-o.
Ma antrenez? Ori voi ma jigniti in fel si chip? Chiar nu recunosti ce a scris Anca? Eu am suportat toate mizeriile ei si am pierdut timpul, tu stii asta mai bine ca altii dar se vede ca si tie iti joaca memoria feste.Tu cum ai fi reactionat daca te-as fi facut nebun si as mai fi luat si alti martori cu care sa fi discutat si sa ajungem la aceasta concluzie? Stii foarte bine ca te-am respectat totdeauna si ca inca te respect de ceea ce esti inafara forumului, ca am trecut cu vederea la ceea ce mi-ai facut cand mi-ai scos scrisoarea pe un topic doar ca sa dovedesti ce bun esti tu si ce rai sunt ceilalti. Nu o sa mai scriu nimic pentru ca tu nu esti vinovat de ce fac altii. S-ar putea nici sa nu te fi exprimat asa. Dar daca da, cum ai constatat ca sunt nebuna? Nu trebuia sa scrii iar daca eram, puteai sa-mi recomanzi o clinica pe care ai frecventat-o si cu bucurie am constatat ca tratamentul ti-a facut bine. Daca eram nebuna cum mi-ati dat verdictul, as fi trecut cu vederea dar sa ajunga o indragostita de un avatar fara sa stie nimic despre el si sa-mi fure timpul cu suferinta ei numai pentru ca nu am trimis-o undeva la timp, asta inseamna rabdarea intinsa la maxim si nu nebunie. Poate nebunia de a rabda! Niciodata nu ni se vor mai intersecta interventiile. Imi pare numai rau ca totdeauna am vrut sa arat forumistilor un alt Bad pentru care am fost apostrofata in fel si chip si numai pentru ca inafara forumului esti cu totul altfel, acela pe care inca mai cred ca exista. La revedere Bad!
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 14:39
- Nu mai stiu nimic de prietenul tau, ala care salvase tipa aia de la inec..
- Ah, Da! S-a casatorit cu ea inca de atunci. Oho... 12 ani sa tot fie de-atunci.
- Si cum o duce?
-Zilele trecute tocmai m-am intalnit cu el.
Zice ca totul e ok doar ca uraste de moarte ori ce apa vede.
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 14:42
dor_de_dor
Is ardelean. Lasa-mi ceva timp sa citesc si sa inteleg tot ce ai postat.
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 14:48
Mitica se afla in cabinetul celui mai bun doctor din Iasi.
-Am o problema mai delicata. Tot ce consum se transforma in gaze.
Norocul meu este ca gazele mele sant inodore si nici nu fac zgomot. Poti face ceva?
- Sigur. Mai intai tratam problema auzului ...apoi si pe cea a mirosului.
|
|
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 14:51
Intr-o noapte, barbatul se suie in pat langa nevasta si incepe sa faca dragostea cu ea,
exact asa cum il invatase un prieten negru.
Dimineata:
- O Dumnezeule Mare, de cand ai invatat tu sa faci dragoste ca negrii?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
23741 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 14:52
Iar faci asta...................te rog sterge si sa pastram doar in memorie. E ok pentru mine
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 14:55
Din putinele intamplari povestite pana acum, nu trebuie decat sa intelegem un lucru:
Trebuie sa fim propri nostri observatori.
Sa ne auzim ce spunem, sa ne vedem ce facem, unde mergem, ce cautam...
Acum va las, dorindu-va o seara linistita.
|
Fosta membra 9am.ro
568 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 15:07
De la: Bursuc, la data 2010-10-21 14:42:50dor_de_dor
Citeste cand vrei, oricum ma voi retrage de pe 9am!
|
Fosta membra 9am.ro
568 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 15:09
De la: Ingrid, la data 2010-10-21 14:52:18Iar faci asta...................te rog sterge si sa pastram doar in memorie. E ok pentru mine
Nu mi-am dat seama ca textele sunt legate si cand am vrut sa sterg deja era postat dupa mine! Acum chiar ca nu mai pot face nimic! Adio!
|
Fosta membra 9am.ro
17703 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 15:20
De la: Bursuc, la data 2010-10-21 14:00:53
Deci, pe 25-28 Noembrie..." poti"? Ii fi in calendar...
C[/quote]
ce calendar bre...e expirat de-acum ! in acea perioada sunt cu treaba la predeal...
altfel, doar daca veniti voi la Iasi...
Daniela
|
Fosta membra 9am.ro
23741 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 15:22
|
Fosta membra 9am.ro
17703 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 15:37
galina....spuneai ca pleci...dar noi sa nu ne stergem contul...cum vine asta?
Daniela
|
Fosta membra 9am.ro
17703 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 15:38
De la: daniela_iasi, la data 2010-10-21 15:37:10galina....spuneai ca pleci...dar noi sa nu ne stergem contul...cum vine asta?
hmmmmmmmmm...... ai si plecat !  si noi, cum mai venim la tine???
Daniela
|
Fosta membra 9am.ro
80 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 16:19
--------------------------------------------------------------------------------
Cele ce urmeaza au fost extrase dintr-o carte numita �Disorder in the American Courts� si sunt lucruri reale spuse in timpul proceselor:
AVOCATUL : Aceasta astenie grava va afecteaza memoria ?
MARTORUL : Da
AVOCATUL : In ce fel va afecteaza memoria ?
MARTORUL : Uit
AVOCATUL : Uitati ? Ne puteti da un exemplu de ceva pe care l-ati uitat ?
��������������
AVOCATUL : Doctore, e adevarat ca daca o persoana moare in somn, el nu-si va da seama de treaba asta pana a doua zi dimineata ?
MARTORUL : E adevarat ca dumneata chiar ai trecut examenul de barou ?
���������������
AVOCATUL : Fiul cel tanar, cel de douazeci de ani, ce varsta are ?
MARTORUL : Are 20 , cam ca si IQ-ul dumneavoastra
��������������..
AVOCATUL : Erati de fata cand v-a fotografiat ?
MARTORUL : Glumiti ?
���������������
AVOCATUL : Deci data conceperii (bebelusului) a fost 8 August
AVOCATUL : Si ce faceati dumneavoastra atunci ?
MARTORUL : Cam ce credeti ca faceam ?
����������������.
AVOCATUL : Ea avea trei copii, asa e ?
AVOCATUL : Cati din ei erau baieti ?
MARTORUL : Niciunul
AVOCATUL : Era vreunul din copii fata ?
MARTORUL : Onorata Curte, cred ca am nevoie de un alt avocat. Pot sa-mi iau un alt avocat ?
�����������������
AVOCATUL : Cum s-a incheiat primul dumneavoastra mariaj ?
MARTORUL : Prin moarte
AVOCATUL : Si prin moartea cui s-a incheiat ?
MARTORUL : Incercati sa ghiciti !
������������������
AVOCATUL : Puteti descrie individul ?
MARTORUL : Cam de inaltime medie si purta barba.
AVOCATUL : Era barbat sau femeie ?
MARTORUL : In afara de cazul in care era vreun Circ in oras, as merge pe varianta barbat.
������������������..
AVOCATUL : Are aparitia dumneavoastra aici vreo legatura cu Nota de Dispozitie pe care am trimis-o avocatului dumneavoastra ?
MARTORUL : Nu , asa ma imbrac eu cand merg la serviciu
������������������..
AVOCATUL : Doctore, cate din autopsiile pe care le-ai facut au fost pe oameni morti ?
MARTORUL : Toate. Cei inca vii � se zbat prea mult !
������������������.
AVOCATUL : TOATE raspunsurile dumneavoastra trebuie sa fie ORALE. Bine ? La ce scoala ati fost ?
MARTORUL : ORALE.
������������������..
AVOCATUL : Va amintiti la ce ora ati examinat trupul ?
MARTORUL : Autopsia a inceput la ora 8.30 p.m.
AVOCATUL : Si D-nul Denton era mort in acel moment ?
MARTORUL : Daca nu, in mod sigur a fost pana am terminat autopsia !
������������������
AVOCATUL : Esti calificat sa dai o mostra de urina ?
MARTORUL : Dar dumneata chiar esti calificat sa pui intrebari ??
�������������������
Si � cireasa de pe tort !!!
AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls ?
MARTORUL : Nu
AVOCATUL : Ai controlat tensiunea ?
AVOCATUL : Ai verificat daca mai respira
AVOCATUL : Deci e posibil ca pacientul sa fi fost inca viu atunci cand ai inceput autopsia ?
AVOCATUL : Cum poti fi sigur Doctore ?
MARTORUL : Pentru ca creierul lui statea pe o tavita pe biroul meu
AVOCATUL : Inteleg, dar nu ar fi putut totusi ca pacientul sa fie viu, in ciuda acestui lucru ?
MARTORUL : Ba da, e posibil sa fi fost viu si sa practice avocatura !
|
Fosta membra 9am.ro
8928 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 16:24
De la: dor_de_dor, la data 2010-10-21 15:07:54De la: Bursuc, la data 2010-10-21 14:42:50dor_de_dor
Citeste cand vrei, oricum ma voi retrage de pe 9am!
Dar de ce?
Si eu sunt tot ardeleanca si inteleg mai cu-ntarziere... dar de data asta, chiar nu pricep
|
Fosta membra 9am.ro
23741 mesaje
|
Postat pe: 21 Octombrie 2010, ora 17:24
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 08:35
AZURIT
Este un carbonat, hidroxid de CUPRU. Prin patrunderea apei in structuri de calcit, mineralele care contin CUPRU "se altereaza", rezultand alti compusi. In cazul nostru se obtine AZURIT si MALACHIT.
Si AZURITUL la randul lui, se poate transforma in MALACHIT. Ca urmare, putem spune ca Azuritul si Malachitul sant ca doi frati gemeni dar diferiti unul de altul. Din aceasta cauza, unde se gaseste AZURIT se gaseste si MALACHIT. Nu rareori, AZURITUL si Malachitul se gasesc impreuna ca si cum ar fi un singur mineral dar unul Albastru intens iar celalalt, Verde intens.
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 08:49
AZURIT
Din punct de vedere energetic, AZURITUL rezoneaza cu Chakra Vishudda situata in zona gatului
si implicit, poatea avea rol echilibrator (in plan fizic) al glandelor aflate in apropierea acestei zone.
In plan ezoteric, AZURITUL este deja o piatra benefica mentalului.
Spuneam ca sant sapte centrii energetici. Trei centri inferiori (Muladhara, Swadhistana, Manipura (plexul solar) si trei centri superiori (Vishudda, Ajna, Sahasrara). Unul, aflat in centrul fiintei ANAHATA este Chakra inimii. Aici se armonizeaza cele doua tipuri de energii: energia Pamantului (prelucrata de primele trei Chakre-inferioare-) si energia Cosmica (prelucrata de cele trei chakre superioare)
Din aceasta cauza am scris ca "AZURITUL" este DEJA o piatra a mentalului. Adica o piatra "spirituala"
|
Fosta membra 9am.ro
840 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 09:36
Bonjurescu! Ce faceti pe aici? Observ ca v-a prins Silviu in corzi...
Off, Norisor...
@lenacata: faine perlele. Le stiam. Te pune pe ganduri existenta/nonexistenta neuronilor la unii humanoizi...
Pisicuto,
Asa, Bursucule, fa ordine in chakrele forumistilor...
Gata, fug...sa nu ma prinda vreo reactie lunga.
Think outside the box!
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 09:52
|
Fosta membra 9am.ro
23741 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 09:57
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 10:00
xyz,
Floarea de coltz e nimic pe langa tine.
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 10:01
Ingrid,
Daca apare vreun extraterestru, imi dai si mie de stire?
|
Fosta membra 9am.ro
23741 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 10:02
De la: Bursuc, la data 2010-10-22 10:01:12Ingrid,
Daca apare vreun extraterestru, imi dai si mie de stire?
 Sunt cu ochii pe ei
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 10:06
Lenacata,
Poate mai gasesti niste Perle din justitia americana.
Eu ma straduiesc sa-mi gasesc o carticica de prin 1985 numita "Din caietul grefierului"
Nu stiu pe unde naiba o-i fi pus-o ca n-o gasesc. Sper sa dau de ea.
O are cineva? Acolo snt niste PERLE incredibile!
Ex:
"-Inculpat, atunci de ce ai sarit la urechea lui si ai muscat-o?
-Onorata instantza, se plangea ca nu sta bine cu auzul..."
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 10:08
Ingrid,
is bolnav... sufar... ce zici, xyz m-ar ajuta? Ai laudat-o si mi-ai spus ca o cunosti.
Poate ma inveti tu cum "s-o abordez"
|
Bursuc
2153 mesaje
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 10:09
Isi lasa parfumul in urma ei si dispare...
|
|
|